SACCSIV – blog ortodox

In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extragerea CO2 din atmosfera pentru ca plantele sa moara

Era evident ca nu degeaba au plimbat-o pe fatuca aia prin lume:

Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg

Va amintiti ce scria pe Pietrele Indrumatoare din Georgia? “Mentineti umanitatea sub 500 000 000. Nu fiti un cancer pe pamant”.

Iar pentru a ajunge la acest punct, acum se folosesc si de asa numita criza climatica si isi baga la inaintare savantii. In preambul, sa vedem ce putem citi in mass-media, de exemplu in articolul Criza care trece neobservată. Avertismentul a 11.000 de cercetători: Omenirea va fi lovită de o „suferință de nedescris” de pe DIGI24:

Lumea întreagă va fi afectată de o „suferinţă de nedescris din cauza crizei climatice”, dacă nu au loc transformări majore în societatea globală, potrivit unui avertisment puternic transmis de peste 11.000 de cercetători, informează The Guardian.

„Declarăm clar și fără niciun dubiu că planeta Pământ se confruntă cu o urgență climatică”, au transmis cercetătorii. „Pentru a ne asigura că vom avea un viitor sustenabil, trebuie să schimbăm modul în care trăim. Avem nevoie de transformări majore în modul de funcționare a societății noastre globale și felul în care noi interacționăm cu ecosistemele din jurul nostru”, au mai spus cercetătorii, citați de Mediafax.

Oamenii de știință susțin că nu mai avem timp de pierdut. „Criză climatică a început și accelerează cu o rapiditate mai mare decât cea preconizată. Criza în care ne aflăm este mult mai severă decât am anticipat inițial, ecosistemele și soarta omenirii sunt grav amenințate”, au continuat cercetătorii.

Avertismentul a fost publicat în jurnalul BioSciene cu ocazia aniversării a 40 de ani de la prima conferință globală pe tema climei, aceasta fiind organizată la Geneva în 1970. Avertismentul a fost rezultatul unei colaborări între zeci de cercetători și susținută de peste 11.000 de oameni de știință din 153 de țări.

Printre schimbările pe care cercetătorii susțin că ar trebui să le aplicăm urgent se numără oprirea creșterii populației, încetarea defrișărilor, oprirea folosirii combustibililor fosili și reducerea consumului de carne, transmite The Guardian .

William Ripple, professor la Universitatea din Oregon și principalul autor al avertismentului, spune că a fost motivat să lanseze inițiativa în urma creșterii alarmante a fenemonelor meteorologice extreme. Un obiectiv important enumerat de către cercetători este stabilirea concretă a cauzelor și efectelor distrugerii climei.

Editor web: A.P.

Iata insa si ce putem citi la NATURAL NEWS la Eco-GENOCIDE: 11,000 scientists sign order demanding globalists ELIMINATE billions of humans from planet Earth:

GENOCID ECOLOGIST: 11 000 de oameni de ştiinţă au semnat un ordin care cere globaliştilor să ELIMINE milioane de oameni de pe Planta Pământ

(Natural News) În ultimii 5 ani, am tot avertizat că oamenii de ştiinţă folosesc farsa cu climate change  pentru a urmări o agendă de depopulare planetară care îşi propune să elimine miliarde de oameni de pe Planeta Pământ. Afirmaţia a fost batjocorită în mod previzibil de către media producătoare de fake news a CIA ca fiind o “teorie a conspiraţiei”, chiar dacă aceleaşi trusturi media îşi fabrică propriile conspiraţii despre Rusia, Trump şi alegerile din 2016.

Astăzi, aceeaşi media se face din nou de râs cu o revistă de ştiinţă despre care se raportează că a fost semnată de 11 000 de savanţi, care cere guvernelor lumii să ia măsuri pentru eliminarea a miliarde de oameni de pe planeta noastră. (Apropo, “democid” este termenul care descrie un genocid făcut de guvernele noastre. Cam în ultimul secol, guvernele lumii au ucis déjà în masă 262 de milioane de oameni. Se pare că nu-s nici pe departe destui, potrivit savanţilor obsedaţi de genocidul climatic.)

Lucrarea, publicată în BioScience, are titlul “World Scientists’ Warning of a Climate Emergency.” (DOI link: https://doi.org/10.1093/biosci/biz088) Savanţii lumii avertizează asupra unei urgenţe climatice.

Scrisă de William J. Ripple, Christopher Wolf şi alţi colegi, lucrarea declară că “Planeta Pământ trece printr-o urgenţă climatică” care trebuie abordată prin asigurarea diminuării populaţiei umane.

Oamenii sunt răi, scrie în lucrare, deoarece ei mănâncă carne şi au nevoie de transport. Serios. Asta e o parte a argumentaţiei lor.

Ca un sceptic vocal al agendei schimbărilor climatice, am înregistrat o serie de lecturi, publicate pe OblivionAgenda.com, unde explic clar de ce globaliştii folosesc farsa cu schimbările climatice pentru a decima omenirea şi a “curăţa” planeta de toţi oamenii. Acum avem în sfârşit o clară şi neechivocă încuviinţare din partea comunităţii ştiinţifice că genocidul asupra fiinţelor umane este, într-adevăr, soluţia lor finală.

Toată ştiinţa e falsificată, chiar şi tabelele sunt falsificate (dar jurnaliştii oricum nu le-nţeleg)

Lucrarea ştiinţifică publicată în BioScience este, desigur, în întregime bazată pe concluzii ale unor şarlatani falşi savanţi care pretind că, “emisiile de gaz de seră (GHG) încă cresc cu repeziciune, cu efecte din ce în ce mai nocive asupra climatului Terrei.” În realitate, dioxidul de carbon de fapt regenerează planeta, potrivit unui studiu NASA bazat pe imagistică aprofundată din satelit. Creşterea nivelurilor de CO2, cu alte cuvinte, vindecă planeta Pământ, nu o distruge.

Totuşi cumva, simpla chimie a dioxidului de carbon şi fotosinteza le scapă acum celor 11 000 de savanţi care au declarat că CO2 — cel mai important nutrient pentru viaţa plantelor de pe planetă — este cumva poluant sau otrăvitor.

https://www.brighteon.com/5820639339001

Lucrarea mai foloseşte şi o serie de grafice de neînţeles, fiecare dintre ele fiind atent selecţionat pentru a îngusta liniile şi punctele către o fereastră specifică de timp care exagerează realitatea observată şi încearcă să convingă oamenii să se teamă foarte tare de linii şi puncte:

Şi totuşi, lucrarea recunoaşte prompt că toate tabelele sunt complet fictive, constând în pură fraudă ştiinţifică. De exemplu, una dintre explicaţiile de sub tabel spune, “Creşterea de păduri nu e implicată în calcularea pierderii acoperii cu copaci.”

Poftim? Calculul pierderii acoperii cu copaci nu ia în calcul reîmpădurirea?

Cu astfel de logică, ai putea să faci orice scenariu să arate catastrofal. Şi exact asta au făcut aceşti savanţi.

Dacă vrei să vezi nişte tabele climatice cu adevărat înfricoşătoare, vezi mai jos:

Problema este că sunt prea mulţi oameni (şi animale), pretind cercetătorii

Rădăcina tuturor acestor grafice groaznice, atenţionează savanţii impostori, rezidă în “creşterea susţinută atât a numărului de oameni cât şi a numărului de animale rumegătoare.” Ei continuă prin a explica că oamenii mănâncă prea multă carne, zboară prea mult cu avionul (Al Gore, se aude?) şi elimină prea mult CO2 per persoană. Dar amintiţi-vă, devreme ce CO2 este de fapt un nutrient care regenerează planeta şi sprijină producţia de plante pentru hrană, înseamnă că savanţii susţin că producţia sustenabilă de alimente este rea pentru planetă.

Apropo, nimeni nu are o amprentă de CO2 mai mare decât globaliştii care stau cu fundul în avioane şi celebrităţile de la Hollywood ca Leonardo DiCaprio, care ne cere tuturor celorlalţi să ne reducem emisia de CO2 în timp ce el zboară peste tot cu avionul privat.

Când enumeră lucrurile BUNE pentru Planeta Pământ, savanţii citează succesul  “scăderii ratei fertilităţii la nivel global,” care este, desigur adevărata agendă din spatele vaccinurilor, a transgenderism-ului, a expunerii la 5G EMF şi a contaminării cu pesticide a lanţului alimentar. E vorba doar de a cauza avorturi spontane şi infertilitate ca mijloc de eliminare a oamenilor de pe Planeta Pământ. (Da, globaliştii chiar urăsc orice om care e în viaţă, şi ei fac tot ce pot ca să îşi ducă la îndeplinire genocidul.)

Lucrarea merge mai departe pretinzând că nivelul oceanului planetar “tinde să crească” dar uită să menţioneze că creşterea este atât de mică, încât nu există niciun oraş care să fie inundat sub 20 de metri de apă, aşa cum a fost prezis în mod repetat (şi absurd) de către nebunii climatici ca Al Gore. În ciuda tuturor avertismentelor greşite cum că se va atinge un “punct critic” cu mulţi ani în urmă, savanţii ne spun acum despre “puncte critice climatice ireversibile” care vor aduce un dezastru, cauzând o încălzire a planetei dincolo de controlul oamenilor.”

Dar staţi puţin, nu spuneau aceşti autori că tocmai oamenii au condus clima spre distrugere în primul rând? Cumva, s-a spus despre oameni că pot controla clima, dar totuşi clima este în afara controlului uman. Această falsă ştiinţă care se contrazice singură, duce şi mai tare în ridicol toate nebuniile iraţionale pe care le-am tot auzit de la alarmiştii schimbărilor climatice, dintre care nimeni nu poate fi numit cu onestitate “savant” în primul rând, devreme ce au abandonat chiar procesul gândirii ştinţifice.

Soluţia lor? Prăbuşirea vieţii de pe Pământ prin eliminarea dioxidului de carbon din atmosferă

Soluţia la toate aceste temeri faţă de “urgenţa climatică” se centrează în jurul anihilării vieţii pe planetă aşa cum o ştim. Se bazează doar pe demonizarea — şi eliminarea — CO2-ului din atmosferă, care ar distruge producţia de alimente şi viaţa plantelor de pe întreaga planetă (incluzând şi pădurile tropicale).

Lucrarea chiar cere scoaterea nutrientului CO2 din aer — “Extragerea carbonului din sursă şi din aer” — ca mod de a înfometa plantele până la moarte şi de a distruge sursele globale de hrană, omorând toţi oamenii. Acest proces de schimbare a atmosferei şi pregătirea planetei pentru  ocupaţie de către o specie complet diferită, este desigur, numită terraforming. Şi exact asta i se face Terrei.

Te face să te întrebi cum vor mai creşte plantele, devreme ce aceşti 11 000 de oameni de ştiinţă mai cer să terminăm cu animalele domestice, pretinzând că “reducerea consumului global de produse de origine animală” este absolut necesară pentru salvarea planetei, dar n-au răspuns niciodată la întrebarea: cum vor mai creşte boabele lor de soia modificată genetic dacă CO2-ul va fi scos din atmosferă, iar soia are nevoie de fotosinteză.

https://www.brighteon.com/5820620279001

În mod similar, iniţiativele de poluare stratosferică sunt acum promovate de Bill Gates şi alţii — sub titlul “Project SCoPEx”  — vor reduce lumina soarelui, stopând fotosinteza şi jefuind recoltele de energia celulară de care au nevoie pentru a produce hrană în primul rând.

Această lucrare ştiinţifică arată a o listă de dorinţe a sinucigaşului pentru exterminarea completă a omenirii… condusă de către savanţi nebuni care par să desconsidere însăşi ideea de supravieţuire a oamenilor pe această planetă pentru mai multă vreme.

Soluţia finală a schimbărilor climatice? Omorârea a miliarde de oameni: GEO-GENOCID

Aşa cum am ştiut de la început, întreaga farsă cu schimbările climatice a vrut întotdeauna să justifice o schemă de depopulare care nu e altceva decât un genocid.

“Populaţia lumii trebuie stabilizată — şi, ideal, redusă gradual,” spun cei 11 000 de savanţi. Apoi ei vorbesc despre moduri de a “întări drepturile omului şi scăderea ratei fertilităţii,” evident cu vaccinuri obligatorii (sub ameninţarea cu arma), un lanţ trofic contaminat în mod deliberat, expunerea continuă la chimicale ce distrug hormonii surselor alimentare şi un val de cancer în masă cauzat de expunerea la reţelele 5G care cresc radicalii liberi din sânge, ducând la moarte prin inflamaţii care cauzează atacuri de cord, cancer şi disfuncţii neurologice.

Acest genocid al fiinţelor umane, spun savanţii, va “onora diversitatea umană” … “într-un cadru care asigură integritatea socială.” Orice o mai însemna şi asta. Este doar un dublu-limbaj pentru o societate autoritară, Orwelliană unde nimeni nu are voie să pună la îndoială nebunia climatică fără a fi cenzurat, destabilizat, concediat de la slujbă şi respins de toată lumea ştiinţifică.

Pentru aceşti savanţi nebuni, “diversitate” înseamnă că oamenii de toate rasele vor fi împinşi cu buldozerele în morminte comune în numele salvării planetei. Tulpini modificate genetic şi viruşi letali vor fi împrăştiaţi pentru a ucide oameni de toate naţionalităţile, iarăşi, în numele “toleranţei.” Înfometarea în masă nu va discrimina, devreme ce distrugerea hranei mondiale va lovi fiecare fiinţă umană.

Dacă credeai că naziştii erau ucigaşi în masă, aşteaptă să vezi ce au de gând Bill Gates şi savanţii de la Harvard.

Într-adevăr, au găsit o cale de a elimina şase miliarde de oameni de pe Pământ: Se numeşte geo-genocid, şi înseamnă miliarde de oameni înfometaţi, suferind şi murind astfel ca un mic număr de nebuni cu halucinaţii care-şi spun în mod fals “savanţi” să poată moşteni planeta (moartă).

Sau cel puţin asta cred ei că fac. În realitate, fără a-şi da seama lucrează dincolo de influenţa oamenilor să anihileze planeta, să extermine omenirea şi să pregătească Terra pentru un viitor post-uman.

Iată cum vor fi toate acestea realizate: Avorturi, vaccinare forţată, refuzul serviciilor de sănătate, eutanasiere forţată, otrăvire în masă şi execuţii în masă a “negaţioniştilor climatici”

Te-ai putea întreba, atunci, cum exact plănuiesc guvernele tiranice din toată lumea să realizeze exterminarea a şase miliarde de oameni.

Mai întâi, este prăbuşirea planificată a surselor de hrană cauzată de eliminarea dioxidului de carbon din atmosferă. Dar asta va dura câteva decade. Pe termen scurt, ei au planuri mult mai violente şi mai diabolice. Acestea includ:

  • Propaganda pentru avort şi legalizarea uciderii copiilor chiar născuţi până la orice vârstă. (Infanticid)
  • Vaccinare obligatorie pentru toţi folosind vaccinuri care au fost intenţionat infestate cu chimicale ce dau infertilitate pentru a ajuta prăbuşirea populaţiei.
  • Refuzul serviciilor de îngrijire medicală pentru cei ce au fost etichetaţi “negaţionişti climatici.” O versiune a acestui refuz a început déjà în Anglia, unde  oamenilor acuzaţi de “discursul urii” le este refuzată îngrijirea medicală şi sunt scoşi din spitale.
  • Eutanasia forţată. “Cazul uciderii bunicii.” Oricine care nu munceşte şi nu plăteşte taxe, va fi sortit pieirii.
  • Otrăvirea în masă a populaţiei cu o accelerare a implementării reţelelor 5G care, potrivit unui studiu publicat anul trecut în Environmental Research, cauzează următoarele efecte care sunt letale pentru oameni:

– Distrugerea AND-ului celular
– Număr scăzut de spermatozoizi/infertilitate
– Efecte neuropsihiatrice
– Apoptoză / moartea celulelor
– Hipercalcemie la nivel celular
– Disfuncţii ale sistemului endocrin
– Stres oxidativ şi radicali liberi în sânge

În esenţă, vei fi ţintit pentru suprimare prin mai mulţi vectori de toxicitate, infertilitate, distrugerea neuronilor, etc., şi toate acestea îţi vor fi livrate prin mâncare, medicaţie şi expunerea la unde electromagnetice.

În timp ce se vor întâmpla toate acestea, globaliştii vor bloca soarele şi vor opri fotosinteza la nivel planetar prin chemtrails / geoengineering care de asemeni, apropos, vor reduce capacitatea de producere a energiei de către panourile solare din toată lumea. (Cam asta a fost cu mitul “energiei verzi”.)

În concluzie, este un plan geo-genocidal de ucidere a civilizaţiei umane şi de a reporni întreaga planetă fără supravieţuitori umani.

Apropo, aceiaşi savanţi care propun acest geo-genocid sunt cu totul ignoranţi în legătură cu existenţa schemelor de geoinginerie, riscurile de sănătate asociate reţelelor 5G, potopul de  vaccinuri pline de chimicale ce dau infertilitate, otrăvirea deliberată a surselor de hrană cu pesticide şi metale grele, dezvoltarea de tulpini virale folosite ca arme biologice, cenzurarea tratamentelor naturiste care promovează longevitatea, chimizarea excesivă a culturilor de alimente şi multe altele. Mulţi dintre savanţii de astăzi sunt, în mod hilar, cei mai neinformaţi oameni de pe planetă când vine vorba de evenimente reale care ameninţă civilizaţia umană.

Imaginaţi-vă ce şoc vor avea când se vor găsi în situaţia de a muri în aceleaşi crime în masă pe care le vor dezlănţuite în lume. Nimeni nu e în siguranţă — nici chiar savanţii — când falsa ştiinţă a climei este lăsată să dicteze politicile globale ale guvernelor.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Nu toti oamenii de stiinta sustin genocidul descris mai sus:

Petitia a peste 31 000 oameni de stiinta: CO2 este necesar VIETII, nu este poluant si nu duce la INCALZIREA GLOBALA

Isteria cu schimbarea climei nu este folosita doar pentru reducerea populatiei, ci si:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Reducerea populatiei este finantata de Rockefeller:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Bill Gates fiind doar una dintre uneltele vizibile. Si tot familia Rockefeller se zbate de peste 100 de ani edifice etapele ce pregatesc instaurarea Guvernului Mondial:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

De aceea nu trebuie sa ne miram ca tot ei finanteaza si … lupta impotriva incalzirii globale:

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ciprian p. said, on noiembrie 13, 2019 at 9:22 pm

    …chiar azi vorbeam cu un vecin, mai in gluma mai in serios :
    zice…băi , azi nimic nu e pe gratis !
    – zic, ei nea ” Ioane” , uite ca măcar aerul care-l respiram încă e pe gratis !
    – amândoi zicem: âstia ar fi in stare sa ne impoziteze si aerul care-l respirăm…sau daca ar putea sa facă sa fie numai la vânzare in pungă …
    – măi, zic…taci sa nu ne audă careva, sa nu le dăm idei ca astia îs in stare de asa ceva…

    Apreciază

  2. hthtny said, on noiembrie 13, 2019 at 10:35 pm

    cu oprirea defrisarilor, as fi de acord, dar atat. defriseaza padurile (la ras) , ca sa nu mai ai loc sa te ascunzi (cred ei) in vremurile antihristului.

    Apreciază

    • Cosmin said, on noiembrie 14, 2019 at 3:04 pm

      @ hthtny

      Un prieten, fara sa stie de mersul lucrurilor, a facut urmatoarea afirmatie:

      „Se defriseaza pentru ca dronele nu vad printre copaci.”

      Apreciază

      • mircea.v said, on noiembrie 14, 2019 at 9:14 pm

        Sant drone care au un scut de sarma, sa-i zicem, ca o plasa care le inveleste, si merg fara probleme si printre copaci. Plus senzori infrarosii, de detectie CO2 emis de oameni, animale…
        Tehnic se pot foarte multe. 5G sa fie. Nu stiu cu 5G in padure, ca asta cred ca e o pr. Deasupra padurii va fi 5G, dar printre copaci, nu cred.

        Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 17, 2019 at 1:57 am

      Pai ai fi de acord cu oprirea defrisarii padurilor….Si eu as fi de acord cu asta (numai cu asta) dar exact pe asta nu o vor face. Defriseaza la greu doar pentru a ne demonstra ca incalzirea globala este adevarata (nu este) si ca noi ne facem vinovati de aceasta.

      Apreciază

  3. Clasificat said, on noiembrie 14, 2019 at 2:50 am

    Apreciază

  4. Constantin said, on noiembrie 16, 2019 at 5:05 pm

    Sane pregatim pentru tot ce e mai rau! Deja suntem in Apocalipsa,vor veni vremuri foarte grele si rele de suportat! Va trebui sa ne spovedim si sa ne impartasim,sa ne intoarcem cu fata catre Dumnezeusi sa ne rugam tot mai mult,mai des si neincetat ca EL sa fie alaturi de noi si sa ne ajute la vremuri de restriste! Doamne-ajuta si AMIN!

    Apreciază

  5. […] In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extrager… […]

    Apreciază

  6. […] prea multul CO2 produs de om. Ca atare, omul nu trebuie sa mai manance vite si, in primul rand, omul nu trebuie sa se mai inmulteasca. Iar pana cand omul va incepe sa consume carne sintetica si pana cand va pricepe ca a face copii […]

    Apreciază

  7. […] In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extrager… […]

    Apreciază

  8. […] In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extrager… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.