SACCSIV – blog ortodox

Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg

Posted in incalzirea globala, schimbarea climei, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on octombrie 28, 2019

Vigilant Citizen: The Elite Machine Behind Greta Thunberg

Masinaria de elita din spatele Gretei Thunberg

O privire asupra puternicului mecanism, susținut de elite, din spatele Gretei Thunberg, și adevărata agendă din spatele turneului ei mondial.

În câteva luni, Greta Thunberg a ajuns de la o fată singură care a protestat în fața parlamentului suedez, la un fenomen internațional. Deși mass-media face să pară ca și cum această ascensiune meteorica ca importanță s-a întâmplat natural de la sine –nimic mai fals, pur si simplu nu este adevarat.

În spatele Gretei este un mecanism amplu, controlat de actori internaționali importanți și susținută de fonduri majore. Această mașină de PR i-a permis Gretei să apara pe copertile revistelor, să devină obiectul a mii de articole de știri, în timp ce a fost fotografiată cu lideri mondiali și să țină discursuri la organizații de elită, precum Națiunile Unite.

Deși Greta ar putea foarte bine să fie preocupată cu adevărat de soarta planetei, mesajul ei este atent elaborat de cei care o controlează pentru a genera un răspuns specific. Pe scurt, Greta este fața unei scheme majore de marketing – un effort internațional strâns coordonat pentru a vinde încălzirea globală printr-o lentilă specifică: frică, panică și urgență.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să subliniezcă nu sunt nici „negator de climă”, nici „activist climatic”. Acesta nu este domeniul meu de expertiză. Nu am analizat niciodată date privind schimbările climatice și corelarea acestora cu activitatea umană.  Sunt departe de a fi calificat să vorbesc despre această problemă, așa că nu o voi face.

Domeniul meu de expertiză este mass-media și relația sa cu puterea. În articolul „Citiți acest prim” al acestui site, am explicat (folosind ghilimele de la fondatorii domeniului Comunicațiilor, cum ar fi Edward Bernays) cum se folosește mass-media pentru a crea și modela opiniile. Amploarea Gretei la importanța internațională este un caz clar de „stabilire a agendei”, care este definit astfel:

Setarea agendei este crearea constiintei publicului și de preocupare fata de problemele relevante de către mass-media. De asemenea, setarea agendei descrie modul în care mass-media încearcă să influențeze spectatorii și să stabilească o ierarhie a prevalenței știrilor. Două ipoteze de bază stau la baza celor mai multe cercetări în stabilirea agendei:

1-presa și mass-media nu reflectă realitatea;  o filtrează și o modelează;

2-concentrarea mass-media pe câteva probleme și subiecte determină publicul să perceapă aceste probleme ca fiind mai importante decât alte probleme.

             O reprezentare clasică a teoriei de stabilire a agendei.

Majoritatea mijloacelor de comunicare media sunt deținute de o mână de mega-corporații, ceea ce face foarte ușoară misiunea elitei de a satura lumea cu un mesaj specific. Și ascensiunea meteorică a Gretei este un rezultat al acestui tip de saturație media. De fapt, întreaga ei mișcare este o dovadă incontestabilă a extinderii și puterii extreme a mass-media în lumea de azi, care este capabilă să creeze mișcări masive din nimic.

Programarea mass-media este deosebit de eficientă pentru cei care nu au dezvoltat un simț acut al gândirii critice – în special tinerii. Iar fenomenul Greta a fost creat la comandă pentru a răspunde acestei demografii foarte specifice.

Iată o privire asupra ascensiunii Gretei

Legaturi de familie

Micuta Greta pozând cu părinții ei celebri pentru o revistă. Observați semnul cu un singur ochi realizat de ambii copii.

Tată lGretei Thunberg esteactorul Svante Thunberg, al cărui tată este actorul și regizorul Olof Thunberg. Mama ei este celebra cântăreață de operă Malena Ernman care a devenit faimoasa la Eurovision  în 2009. În 2010, Ernman a fost numit Hovsångerska (tradus în „cântăreț de curte”) de Carl XVI Gustaf din Suedia.

Malena la Eurovision 2009. Observați semnul cu un singur ochi. De asemenea, Eurovision a fost întotdeauna pură propagandă de elită ocultă.

Malena Ernman pe coperta revistei Vi. Citatul de sub chipul ei spune: „Toți ne vindem sufletele diavolului”.  Nu este o inventie.

În 2017, Malena Ernman a câștigat premiul WWF „Erou de mediu” pentru „implicarea în problemele climatice din ultimii ani”.  Aproximativ un an mai târziu, fiica ei, în vârstă de 16 ani, este pusa să protesteze în fața parlamentului suedez. Începe furtuna perfectă.

Rise to Prominence

           Greta s-a fotografiat în timpul primei greve climatice.

Pe 20 august 2018, Greta Thunberg s-a așezat în fața Parlamentului suedez cu o pancarda pe care scria „greva școlii pentru climă”. Patru zile mai târziu, mama sa a publicat cartea Scene din inimă.

Coperta Scenelor din inimă.

Scrisă ca o „autobiografie de familie”, cartea discută diverse probleme precum sindromul Asperger al Gretei pe care Malena Ernman îl descrie drept „superputere”.  Într-un pasaj bizar, Ernman afirmă că Greta poate vedea de fapt dioxidul de carbon emanând din vehicule și clădiri.

Momentul perfect dintre greva Gretei si lansarea de carte nu a fost o coincidență.  Și greva Gretei nu a trecut neobservată.

În aceeași zi a primei greve, o imagine cu Greta a fost publicată pe pagina de Facebook a lui We’t have Time, o „rețea socială pentru schimbările climatice”.  Pagina este administrată de Ingmar Rentzhog – specialist în marketing financiar.

                       Rentzhog în timpul grevei climatice.

Rentzhog este, de asemenea, președinte al Global Utmaning Board, un think tank care „promovează dezvoltarea durabilă în dimensiunile sociale, economice și de mediu”.  Comitetul Global Utmaning a fost fondat de politista și economista suedeză Kristina Persson, care este fiica politicianului și antreprenorului miliardar Sven O. Persson.

Susținută de această mașină, povestea Gretei a obținut o atenție intensă și imediată a mass-media în Suedia și, imediat după aceea, în întreaga lume. După câteva luni de greve săptămânale, Greta a luat o pauza de un an de la școală pentru a se concentra exclusive pe schimbările climatice și a început un tur al orașelor europene.

În timpul acestor evenimente, o femeie a fosta adesea observată „sfătuind-o” pe Greta: Luisa-Marie Neubauer.

Luisa-Marie Neubauer alaturi de Greta.

Neubauer este membru al ONE Campaign, o organizație administrată de Bill Gates și Bono, finanțată în mare măsură de Fundația „Open Society” a lui George Soros.

Pe site-ul „verificării faptelor” al Associated Press, un articol cu ​​titlul bizar Activistul climatic Greta Thunberg nu are „handler-indrumator” afirmă că Luisa-Marie Neubauer nu servește ca „handler” al Gretei. Cu toate acestea, recunoaște că Neubauer este legat de acest puternic grup finanțat de Soros.

Potrivit site-ului Bill and Melinda Gates Foundation, „Unul își are originea în conversațiile dintre Bill Gates și Bono la începutul anilor 2000 despre necesitatea informării mai bune a americanilor despre sărăcia extremă din întreaga lume.” Campania One are legături cu Soros, fondator și președinte  a Fundațiilor pentru societăți deschise, care lucrează la construirea democrațiilor.

Brooke Havlik, un ofițer de comunicații cu Open Society Foundations, a declarat AP-ului că organizația a acordat 10 milioane de dolari campaniei One încă din 2011.

– AP, activistul Climei Greta Thunberg nu are un „handler-indrumator”

Prin aceste conexiuni puternice, Greta s-a ridicat pe scena mondială. A susținut discursuri în cadrul discuțiilor Ted X, Parlamentul European, Națiunile Unite și a fost chiar nominalizată la un premiu Nobel. De asemenea, ea a cunoscut lideri și celebrități din întreaga lume, inclusiv Papa.

                                          Greta cu Papa.

Desigur, mass-media a făcut totul posibil pentru a transforma-o pe Greta într-o icoană mai mare decât viața, în timp ce a ilustrat copertele revistei din întreaga lume.

Greta pe coperta revistei i -D. Observați semnul cu un singur ochi.

O altă imagine a Gretei.  O mână nevăzută aruncă o umbră peste unul dintre ochii ei. Foarte simbolic.

Dintr-o fată singură care a protestat în fața parlamentului suedez, Greta s-a transformat într-o figură de eroism și martiriu.

 Un banner care o transformă pe Greta într-o figură religioasă.

După ce a călătorit în Europa, Greta s-a îmbarcat pe o barcă și a navigat în America unde a fost salutată ca un erou, iscand greve școlare massive oriunde s-a dus.

Prin intermediul mass-media, Greta a devenit un factor important în politica locală și internațională și a făcut din încălzirea globală o prioritate maximă în lumea occidentală.

Dar care este exact rolul lui Greta în marea schemă a lucrurilor?

Rolul Gretei

Deși mulți sunt gata să nege acest fapt cu multă vigoare (pentru că este contrar agendei lor), Greta este doar un pion.  Ea este controlată de oameni puternici și bani multi pentru a promova o agendă specifică. Agenda nu se referă doar la schimbările climatice, ci la schimbările climatice printr-un unghi foarte specific.

Rolul ei a fost perfect definit de Greta însăși în timpul unui discurs la Forumul Economic Mondial (foarte elit):

„Adulții spun că noi îi datorăm tinerilor, pentru a le da speranță. Dar nu vreau speranța ta. Nu vreau să fii de nădejde. Vreau să intri în panică. Vreau să simți teama pe care o simt în fiecare zi.

Panică și frică: Două cuvinte care duc la răspunsuri pripite și iraționale bazate pe emoții negative. Și această teamă și panică sunt bine înrădăcinate în tinerețe, creând o generație care este convinsă că lumea arde.

      O tânără scolarita care protestează: publicul țintă al Greta.

Greta este fața unei presiuni masive asupra mass-media și a sistemului de învățământ pentru a-i convinge pe copii că „casa lor arde”. Deoarece copiii absorb informațiile care le sunt date fără niciun fel de întrebări, această apăsare a creat un nou fenomen îngrijorător: Eco-anxietatea.

             Un titlu al revistei i-D despre eco-anxietate.

În loc să se bucure de copilăria lor, copiii cresc cu un sentiment de temere și de o imensă dorință. Cercetătorii se leagă deja de problemele de mediu cu cazuri de anxietate, depresie și chiar sinucidere. Greta însăși a comunicat acest sentiment în timpul discursului său din U.N.:

„Cum îndrăzniti? Mi-ati furat visele și copilăria cu cuvintele voastre goale.”

Deși Greta ar putea fi într-adevăr preocupată de schimbările climatice, cei din spatele ei au o agendă mult mai întunecată: să creeze o generație de copii plini de anxietate și depresie, oferind carte de elită albă pentru măsuri drastice, de la majorarea impozitelor până la pierderea libertăților personale. Și să nu uităm principalul obiectiv al tuturor (care este și obiectivul principal al organizațiilor de elită din spatele Gretei): crearea unui singur govern mondial, condus de elita mondială … pentru a combate schimbările climatice, desigur.

In concluzie

Orice persoană care îndrăznește să arunce o privire critică asupra fenomenului Greta se confruntă imediat cu același efect: „Cum îndraznesti sa te razboiesti cu o fată autistă?” Și „Ești un negător de climă”.  Așa cum s-a văzut mai sus, acest articol nu era despre însăși Greta, aspectul ei sau sănătatea ei mentală. Era vorba despre cei din spatele ei, mașina puternică care i-a oferit platforma  pentru a deveni un drag mediatic.

Mai mult, acest articol nu era despre „negarea” schimbărilor climatice sau a altor probleme de mediu. Este vorba despre modul în care această problemă este „vândută” printr-o lentilă specifică, bazată pe frică, panică și urgență. Ca orice altă problemă importantă, poluarea trebuie abordată într-o maniera rațională, începând cu sursele de bază ale problemei. În SUA, sectoarele de transport, industrie și energie electrică reprezintă peste 80% din emisiile de gaze cu efect de seră. Cu alte cuvinte, corporațiile deținute de elită sunt principalii poluatori din lume astăzi. Ele sunt cele care emit tone pe tone de dioxid de carbon în aer, în timp ce aruncă tone si tone de deșeuri toxice în fluxurile de apă. În loc să se confrunte cu aceste industrii, elita desfășoară în jurul unei fete autiste, filmează liderii mondiali aplazându-și discursurile și încurajează copiii să le fie frică.

De ce? Pentru că ceea ce caută cu adevărat este controlul și supunerea.  Iar cea mai bună modalitate de a obține controlul și supunerea este prin crearea unei populații temătoare și panicoase care roagă guvernele să le rezolve problemele.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Biserica Suediei a proclamat-o pe Greta THUNBERG “succesoare” a lui Iisus Hristos

Calea Rockefeller: familia stăpânește petrolul și tot ea… a creat și finanțat lupta împotriva încălzirii globale

Ochiul Atotvăzător: Originile și semnificația ocultă

Papa Francisc vrea un organism supranațional care să implementeze politicile privind ”schimbările climatice”

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kunta kinte said, on octombrie 29, 2019 at 7:46 am

    Pe youtube E. Michael Jones spune clar cine este Greta si cine o controleaza. Fata sufera de autism si poate si de mai mult..

    Apreciază

    • Năzuim spre Înviere said, on octombrie 2, 2021 at 10:08 pm

      @kunta kinte, fata aceia este foarte stăpânită de lucifer, nu m-aș mira daca tot ea fa fi ceea ce ii va da naștere antihristului.
      O astfel de ascensiune nu este decât de origine demonică.

      Nu știu dacă ar mai exista un personaj asemeni ei, doar uitându-mă
      Pe postarea fratelui saccsiv si ma si luat un fior de brrr 🙂

      Daca am face o analogie, la polul opus știm ca a fost Maica Domnului.
      Ea era smerita, ascultătoare, si era înflăcărată de dragostea divina petrecând in rugăciuni ziua si noaptea in Sfânta Sfintelor.

      De ce am făcut comparația aceasta? Pentru ca vad diferențele cele mai mari care ar fi putut exista in istoria umanității.

      Desigur ca acea copila nu putea face nimic daca nu era susținută, ajutata, insa cred ca cea mai mare susținere o are de la satana, iar ceilalți care sunt slugile diavolului au sărit pur si simplu sa ii întărească ascensiunea. Si aici putem vedea in jurul acesteia cine sânt slugile diavolului, printre care bineînțeles ca si papa, care va avea un rol bine determinat.

      Si revenim la analogie. Este această copiliță smerita? Bah! Ce smerenie daca ea a pus pe jar o lume întreagă… Este ea ascultătoare?
      Poate doar de logodnicul ei satana. Cer este nu doar ca este un copil autist. Aceștia stau cuminți in banca lor si de multe ori săracii nici nu știu ce este cu ei. Însă aceasta își cunoaște bine țelul. La vârsta ei…
      No any comment…

      Apreciază

  2. Magda said, on octombrie 29, 2019 at 10:12 am

    Fortele raului sunt atat de mari incat numai printr-o minune dumnezeiasca am mai putea scapa din capcana lor. Clar.

    Insa Dumnezeu ne poate scapa. 100%. La fel de clar.

    Dar noi vrem cu adevarat sa scapam la El? Asta nu mai este clar.

    Apreciază

  3. nimeni said, on octombrie 29, 2019 at 12:04 pm

    Adaugati la articole inrudite si acesta (tot de aici de pe blog). Completeaza putin contextul:

    Papa Francisc vrea un organism supranațional care să implementeze politicile privind ”schimbările climatice”
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/10/21/papa-francisc-vrea-un-organism-supranational-care-sa-implementeze-politicile-privind-schimbarile-climatice/

    Apreciază

  4. […] Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg […]

    Apreciază

  5. […] Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg […]

    Apreciază

  6. […] Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg […]

    Apreciază

  7. […] Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg […]

    Apreciază

  8. […] Masinaria papusareasca din spatele Gretei Thunberg […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.