SACCSIV – blog ortodox

Globaliștii pun presiune cu narațiunea schimbărilor climatice pentru a forța o foamete larg răspândită și o depopulare masivă a lumii

Posted in CO2, foamete, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on iulie 3, 2022

NATURAL NEWS: Globalists are pushing climate change narrative to force mass starvation and depopulate the world, the Health Ranger warns

Globaliștii pun presiune cu narațiunea schimbărilor climatice pentru a forța o foamete larg răspândită și o depopulare masivă a lumii, avertizează un Șerif al Sănătății

De Belle Carter, 22 Iunie 2022, Natural News

Mike Adams, un Șerif al Sănătății, a avertizat publicul că globaliștii insistă cu privire la schimbările climatice pentru a forța o înfometare în masă și, în cele din urmă, pentru a depopula planeta.

„Ei au creat un întreg sistem de conformare și sprijin din partea maselor inconștiente, care nu au nicio idee că participă la exterminarea rasei umane”, a declarat Adams în raportul său special intitulat ‘TERRAFORMAREA: Adevărul dezvăluit’.

Potrivit lui Adams, acești globaliști atacă rezervele de hrană prin așa-numitul război împotriva carbonului.

„Acesta este un eveniment la scară planetară, la nivel de extincție. Doar că totul a fost prezentat ca fiind o modalitate prin care să salvăm planeta. Și oricine a fost de acord cu acest lucru a fost păcălit la un nivel pe care probabil că nu-l va înțelege niciodată”, a subliniat Adams.

Nu ajută cu nimic faptul că Big Tech cenzurează informațiile pe acest subiect.

„Pe oricine pune la îndoială narațiunea oficială privind schimbările climatice – pentru că nu se poate permite ca omenirea să se trezească și să realizeze că este supusă exterminării – trebuie să se asigure că vitele care sunt duse la abator, adică rasa umană, rămân inconștiente și ignorante față de realitatea unui mare măcel care este deja în curs de desfășurare”, a spus Adams. (Pe acest subiect: Schimbările climatice, diversitatea și echitatea: TOATE sunt escrocherii).

Agenda este înfometarea lumii, suprimarea aerului și blocarea circulației sângelui.

Globaliștii au tot insistat că răspunsul la schimbările climatice este sechestrul dioxidului de carbon (CO2). Prin eliminarea dioxidul de carbon din atmosferă însă, se va reduce randamentul culturilor.

Adams a spus că oricine insistă cu privire la schimbările climatice, fie că își dă seama sau nu, impune o înfometare în masă. Foametea în masă va duce la scăderea populației la nivel mondial.

„Dacă scazi nivelul de CO2, culturile agricole nu mai pot avea randament ridicat. De aceea se dorește renunțarea la combustibilii fosili și închiderea industriei combustibililor fosili”, a precizat Adams.

El a mai dezvăluit că există o operațiune uriașă care folosește dreptul de expropriere pentru a confisca terenuri agricole în locuri precum Iowa și Illinois. „Aceștia instalează aceste mașinării masive, construite de noi, ființele umane, pentru a aspira dioxidul de carbon din atmosferă și pentru a închide CO2 în subteran, într-un sistem de sechestrare a carbonului.”

Guvernul închide uzinele de rafinare a combustibililor fosili și a anunțat că energia electrică din Illinois se va scumpi cu 54% începând cu luna iunie și, pe lângă asta, vor exista pene de curent. Adams a spus că nu ar fi corect ca oamenii să fie nevoiți să plătească mai mult și apoi să aibă pene de curent. Dar adevăratul motiv din spatele acestei măsuri, a spus el, este oprirea emisiilor de CO2.

Pentru că de asta au nevoie globaliștii pentru a se ajunge la foamete globală.

Adams, care deține și operează un laborator de mai multe milioane de dolari, a explicat că scăderea CO2 va reduce viața plantelor pe întreaga planetă. Iar când nu vor mai fi atât de multe plante care produc oxigen, nivelul de oxigen al oamenilor va scădea.

„Pe măsură ce nivelul de oxigen va scădea, oamenii și toate animalele se vor asfixia încet, iar oamenii vor cădea morți din cauza incapacității de a furniza suficient oxigen creierului sau inimii lor”, a spus acesta.

Șeriful Sănătății a continuat să citeze mai multe frânturi de dovezi cu privire la atacul pe mai mulți vectori de exterminare în masă la nivel planetar. El a mai spus că ‘experții’ au creat o armă biologică prin care modifică sângele afectând abilitatea acestuia de a transporta oxigen în organism.

„Mai este ceva în legătură cu vaccinurile care creează aceste cheaguri nebunești de țesut care apar în organism, în special în artere. Aceste cheaguri blochează fluxul de sânge care transportă oxigenul către creier”, a spus el, referindu-se la vaccinurile împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19).

Punctul său de vedere este susținut de îmbălsămătorul calificat Richard Hirschman, care a divulgat în timpul interviului său podcast cu Dr. Betty Martini, că a văzut „combinații de cheaguri de sânge nefirești, cu materiale fibroase ciudate”care înfundă arterele și venele celor decedați.

Potrivit îmbălsămătorului, acest lucru a început la aproximativ șase luni după lansarea vaccinului. Cele mai multe dintre victime ar fi murit în urma unor atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Vizitați Climate.news pentru mai multe povești despre farsa schimbărilor climatice.

Vizionați reportajul special realizat de Șeriful Sănătății Mike Adams, intitulat ‘TERRAFORMAREA: Adevărul dezvăluit’.

Surse:

Brighteon.com

TheCenterSquare.com

Rumble.com

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Foto: Cum arata cheagurile din sangele vaccinatilor care au murit subit si ce s-a gasit in ele

In numele CRIZEI CLIMATICE, 11 000 de savanti cer REDUCEREA POPULATIEI iar solutia lor este extragerea CO2 din atmosfera pentru ca plantele sa moara

VIDEO: EXPERIMENT – CO2 e benefic plantelor

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nenimenea said, on iulie 3, 2022 at 5:01 pm

  https://www.baconline.ro/centrul-de-expertiză/blog/3645-explicatii-privind-fotosinteza-(asimilarea-carbonului)
  Pe timpul nopții plantele verzi consumă oxigen și elimină în atmosferă CO2…

  Apreciază

 2. abcde said, on iulie 3, 2022 at 7:40 pm

  Citiți cu atenție!

  Convenția de la Oviedo din 4 aprilie 1997:

  https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/27007

  Apreciază

 3. Spaceman said, on iulie 4, 2022 at 2:49 pm

  Isaac Asimov a fost întrecut cu mult de către Mike Adams, șeriful stelar, numai că acesta din urmă scrie sefeuri cu iz politic. Politica „Net Zero” are treabă cu ‘digital ID’, cu ‘pușcăria electronică’, cu IA și urmărirea ‘amprentei de carbon’ începând de la întreprinderi, lanțurile de aprovizionare și până la nivel de individ.

  https://www.twi-global.com/locations/romania/ce-facem/intrebari-frecvente-faq/ce-este-net-zero

  În baza ‘amprentei de carbon’ se va practica nu doar monitorizarea ci și controlul până la nivel de individ, pe unde și cu ce umblă, cu ce se îmbracă, ce mănâncă și ce bea, cum gândește… Că depășirea unei ‘cote a emisiilor’, fie de carbon, metan sau altele care ar avea ca efect ‘schimbările climatice’, a unei întreprinderi sau pe cap de locuitor, va constitui ‘crimă împotriva mumei pământ și a umanității’, adică ‘nesustenabilitate’ care va trebui pedepsită corespunzător.

  În baza acestei sustenabilități se va schimba și modul în care se fac afacerile. De exemplu a intrat pe piață ‘carnea de vită crescută cu emisii scăzute de metan’. Dacă vei alege să consumi carne de vită ți se va scădea un procent din cota de emisii, dacă vei alege ‘carnea de vită crescută cu emisii scăzute de metan’, vei plăti în plus, dar ți se va scădea un procent mai mic din cota de emisii.

  Adică escrocherii pe bandă rulantă, în care cei care își vor permite vor plăti produse scumpe pentru a avea procente mai mici scăzute din a sa ‘cotă de emisii’, și astfel să-și permită mai multe produse și servicii.

  Pleci în vacanță, ți se scade atât din cota de emisii, cu avionul, se scade atât, cu trenul, atât, cu mașina, atât. Călătorești noaptea, ziua… cu atât. Ce carburant ai folosit? Dar se vor inventa și produse, servicii și alte activități care vor aduce un + la cota de carbon: plimbări pe jos sau cu bicicleta, diferite activități sportive, faci voluntariat, strângi gunoaie, mănânci viermi și insecte…

  Prea mult de scris, prea multă bătaie de cap să vorbești despre ‘digital ID’, de IA și ‘pușcăria electronică’. Te mai alegi și cu injurii la adresa ta… ba ți se mai dă în cap și cu ‘teoria conspirației’! Așa că nu mai bine faci ca Mike Adams? ‘Ei’ democrații vor să ne omoare, ‘noi’ republicanii vrem să vă salvăm. Punct. Ba mai faci și un porcoi de bani!

  Apreciază

 4. tataia said, on iulie 4, 2022 at 4:21 pm

  NU stiu citi dintre voi mai au indeletnicirea aceasta dar eu particip la diverse studii online pe care le primesc in casuta de mail. Cica poti primi diverse premii, cistiga reduceri la anumite magazine, etc. Nu acesta este motivul pentru care particip eu. Eu particip pentru a avea si eu un cinvit de spus, desi nu stiu citi ne baga in seamna. Sint convins ca marea majoritate a celor care participa sint din cei spalati pe creier. Si asa variantele de raspuns de obicei sint alese in asa fel incit sa raspunzi tot ceea ce vor ei, nu ceea ce dorim noi.

  De curind primesc un studiu din asta despre preturile carburantilor care avea intrebari de genul:

  Q Cit de ingrijorat/a esti de recentele scumpiri ale carburantilor? (variante deloc, sputin, asa si asa, destul, foarte)
  A (raspunsul meu) Destul de ingrijorat/a

  Q Detii un autoturism peorprietate personala?
  A Da

  Q Care sint obiceiurile tale de transport? Folosesti exclusiv transportul public/bicicleta, combinat, exclusiv autoturismul, etc
  A Exclusiv autoturismul pentru toate necesitatile de transport (serviciu, cumparaturi, weekend, vizite la rude in provincie si concediu)

  Q Ce carburant foloseste autoturismul tau?
  A Benzina

  Q In ce norma de emisii EURO se incdreaza autoturismul tau?
  A NU se incadreaza (Non-euro)

  Q Ce vechime are autoaturismul tau?
  A >20 ani

  Q Ce masuri ai luat pentru reducerea cheltuielilor cu transportul? (autoturism de generatie mai noua, mai economic/bicicleta/trotineta electrica/autoturism hibrid sau electric/instalatie GPL pe autoturismul existent/utilizarea transportului public, etc)
  A Nu am luat nici un fel de masuri

  Q Intentionezi sa iti schimbi radical obiceiurile de transport in urmatoarele 12 luni in contextul actualelor scumpiri?
  A Nu

  Si ultima intrebare….aici ATENITIE FOARTE MARE

  Q Incepind de la ce pret al carburantilor vei fi dispus/a sa iti schimbi radical obiceiurile de transport?

  Va vine sa credeti? Studiul avea drept scop sa afle cit este nevoie sa scumpeasca benzina pentru a ne determina sa renuntam la masina. Sint de o ticalosie fara margini! Scumpirile nu au nici o legatura cu razboiul din Ucraina!

  Apreciază

 5. […] Globaliștii pun presiune cu narațiunea schimbărilor climatice pentru a forța o foamete larg răs… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: