SACCSIV – blog ortodox

Petitia a peste 31 000 oameni de stiinta: CO2 este necesar VIETII, nu este poluant si nu duce la INCALZIREA GLOBALA

Posted in incalzirea globala by saccsiv on ianuarie 22, 2018

Iata ce putem citi la Over 31,000 scientists say global warming is a total hoax; now they’re speaking out against junk science de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

Peste 31 000 de oameni de știință s-au unit împotriva agendei politice a încălzirii globale. Acest consens unanim ce include 9 000 de cercetători cu doctorate, sprijină nevoia de dioxid de carbon și fac lumină în agenda încălzirii globale, ce include raționalizarea energieiindustriale, planificarea centralizată a economiei și scheme globale de taxare. Cercetătorii vorbesc deschis acum. de minciuna încălzirii globale și cum acordurile înternaționale de limitare a poluării prin case verzi sunt de fapt distructive pentru întreaga floră și faună a planetei.

Petiția, ce include cercetări revizuite, este susținută de diverși oameni de știință cu un spectru variat de expertize. Petiția avertizează SUA despre semnarea numai a tratatelor internaționale ce pun biruri pe cetățenii țării, fură suveranitatea statală și restricționează producția de energie. Alarmismul încălzirii globale, cu alte cuvinte, este un pseudo-război construit pentru a distruge o țară.

O scrisoare de la Frederick Seitz, președinte al Academiei de Științe a SUA, este de asemenea în circulație alături de petiție. Scrisoarea avertizează asupra teoriilor eronate științific despre dioxidul de carbon. Dioxidul de carbon este de fapt o moleculă miracol a vieții, nu un poluant periculos ce trebuie eradicat din atmosferă. Scrisoarea aduce de asemenea lumină în problema pericolelor intrării SUA în tratatele globale ce raționalizează energia și confiscă bogățiile naționale.

Doar pentru că alarmistul climatic Al Gore s-a suit pe scenă, a arătat un grafic și a corelat creșterea temperaturilor din oceane cu creșterea nivelului de gaze, asta nu demonstrează existența încălzirii globale sau să dea naștere la un fel de „nouă știință” ce va distruge planeta. Așa cum arată oamenii de știință, presiunea vaporilor de CO2 de deasupra marii este dependentă de temperatură. Este normal pentru cele 2 variabile să urce împreună. Nu este ceva pentru care să ne alarmăm.

Petiția cere urgent liderilor aleși de a respinge acordurile privind încălzirea  globală ce au fost aprobate la Kyoto, Japonia în Decembrie 1997 și toate celelalte asemenea acesteia. Din fericire, președintele Trump a eliberat SUA din acordul climatic de la Paris. Eliminând gazelor de seră precum dioxidul de carbon, ar duce la distrugerea planetei, deoarece se elimină de fapt compusul necesar plantelor să supraviețuiască. Dacă CO2 este așa de dăunător planetei, de ce crescătorii de plante din programele greenhouse cumpără generatoare de CO2 pentru a dubla creșterea plantelor?

Petiția și cercetările ce o însoțesc spulberă mitul cum că nivelurile presupuse pe viitor de CO2 vor cauza încălziri catastrofice atmosferei pamântului și tulburarea climei. Dovezile sunt de fapt în favoarea gazelor cu efect de seră ce sunt benefice plantelor și animalelor de pe Terra. Petiția țintește de asemenea agenda încălzirii globale și declară că va împiedica invadarea științei și tehnologiei în lume. Confiscarea distribuirii energiei în SUA este o amenințare la adresa suveranității țării și a abilității de a oferi ajutor altor țări. Ce ar fi dacă alarmiștii în încălzirea globală ar lua o gură de aer, ar expira niște dioxid de carbon și s-ar concentra pe adevărații poluanți ce ne imbolnăvesc mediul înconjurător și sănătatea?

Citiți mai multe la ClimateScienceNews.com.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Gloata trebuie sa accepte MINCIUNA INCALZIRII GLOBALE / Dar pentru ce au nevoie PAPUSARII de aceasta minciuna?

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. carla said, on ianuarie 22, 2018 at 10:38 pm

  Așa este. Nu trebuie doctorat în chimie, că și în preuniversitară copiii învață cum întreaga lume vie este alcatuită din catene de carbon. Nu îmi imaginez cum a putut fi păcălită atâta lume cu această minciuna atât de evidentă.
  Adică nu poluează centralele nucleare, extracția petrolieră, chemtrails-urile, armele tot mai dubioase, ingineria genetică,războaiele,industriile….
  Nuu….polueaza dioxidul de carbon….respiratia oamenilor și animalelor…viața.
  Da, cred că războiul acestora este de fapt cu viața.

  Apreciat de 2 persoane

  • Calator said, on ianuarie 23, 2018 at 8:12 am

   Intr-adevar. Un razboi total declarat vietii. O spun chiar agentii lui, cand vorbesc de reducerea la 0 a „amprentei de carbon”, intr-o lume in care viata e pe baza pe carbon. Unii vorbesc chiar despre posibilitatea unui nou tip de viata, de tip carbon-siliciu, in care siliciul (baza vietii electronice actuale) ar trebui sa devina la fel de important ca si carbonul (baza vietii organice). Asta in timp ce se vorbeste de un acelasi fel de amestec si in lumea nevie a electronicii. Idei care sprijina in mod subtil transhumanismul, ideea de hibrid om-masina.

   Gandirea aberanta ca lumea nostra e otravita de o componenta naturala esentiala a vietii si imbunatatita prin folosirea nenumaratelor otravuri pe care omul ratacit le creeaza, le imprastie peste tot in jurul lui sau le consuma fara nici o retinere, vine din ruperea omului de Dumnezeu si de Creatie, dupa zeci de ani de educatie laicizata, de viata fara contactul permanent cu natura, sub influenta unei propagande constante si cu gandirea incetosata de tot felul de substante toxice si metode de hipnoza colectiva.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Ioan C. said, on ianuarie 23, 2018 at 6:54 am

  Cei de la #Rezist văd că vor să implice și Biserica:

  Alexandru Toma Pătrașcu: De ce tace Biserica?

  „Nu se prezintă Biserica drept un campion al moralității? Nu ni se tot spune de către ziarul Patriarhiei că rostul orelor de religie este de a educa moralitatea copiilor? Nu era în Decalog și porunca “Să nu furi”?

  Repet: discut despre o acțiune clară și fermă de condamnare a tentativelor de distrugere a sistemului de justiție, nu de declarații ambigue precum cele din februarie anul trecut, date la două săptămîni după ce începuseră protestele masive și cînd devenise clar din ce parte bate vîntul.

  Biserica ar putea să se implice în lupta anticorupție, mai ales că are mijloacele cu care să o facă. Cum ar fi ca toți preoții din țară, în loc să-i îndemne pe enoriași “să se roage” pentru conducătorii țării, să-i afuriseasca pe corupți? Cum ar fi dacă în toate bisericile, duminică de duminică, preoții ar predica împotriva corupției și i-ar îndemna pe oameni să nu voteze cu politicieni cu probleme penale? E vorba de asanare morală, nu de încurajare a unui partid sau a altuia.”
  Sursa: http://www.contributors.ro/administratie/de-ce-tace-biserica

  Apreciat de 1 persoană

 3. geo said, on ianuarie 23, 2018 at 8:56 am

  Apreciază

 4. geo said, on ianuarie 23, 2018 at 10:00 am

  Apreciază

 5. geo said, on ianuarie 23, 2018 at 10:50 am

  https://techcrunch.com/2018/01/22/linus-torvalds-declares-intel-fix-for-meltdown-spectre-complete-and-utter-garbage/

  https://www.northjersey.com/story/news/investigations/watchdog/shield/2018/01/22/nj-police-brutality-cases-secret-settlements/109479668/

  http://www.businessinsider.com/whistleblower-sues-ey-alleged-corruption-2018-1

  https://www.commondreams.org/news/2018/01/22/billionaire-boom-while-worlds-richest-1-took-82-all-new-wealth-2017-bottom-half-got

  https://boingboing.net/2018/01/22/cars-watching-you.html

  https://www.rt.com/news/416631-duterte-army-shoot-dictator/

  http://www.bbc.com/news/uk-england-london-42717083

  https://digwithin.net/2018/01/21/the-terrorism-lottery/

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-iraq-sentence-death-german-teenager-linda-wenzel-baghdad-a8170461.html

  https://www.rt.com/news/416488-coca-cola-worm-italy/

  https://www.naturalblaze.com/2018/01/autopsy-reveals-tom-petty-died-accidental-drug-overdose-another-casualty-big-pharma.html

  http://www.cbc.ca/news/world/terrifying-how-a-single-line-of-computer-code-put-thousands-of-innocent-turks-in-jail-1.4495021

  https://www.v3.co.uk/v3-uk/news/3024989/home-office-faces-investigation-into-police-database-with-20-million-mugshots-ruled-unlawful-six-years-ago

  https://www.rt.com/usa/416526-mike-pence-soldiers-focus-mission/

  http://www.ibtimes.co.uk/us-marines-corps-m4-assault-rifle-gets-replaced-by-new-m27-frontline-combat-1656019

  http://www.foxnews.com/world/2018/01/22/china-threatens-military-buildup-in-south-china-sea-after-us-navy-warships-passage-paper.html

  http://www.dcclothesline.com/2018/01/21/body-autopsied-by-doctor-likely-not-steven-paddocks-official-lvmpd-report-reveals/

  https://www.intellihub.com/stephen-paddocks-brother-eric-is-furious-at-the-coroners-decision-to-cremate-alleged-shooters-body/

  http://tass.com/defense/986073

  https://sputniknews.com/asia/201801221060952141-us-afghanistan-troops/

  https://sputniknews.com/middleeast/201801211060943244-us-syria-actions-turkey-afrin-fury/

  http://www.presstv.com/Detail/2018/01/21/549685/Assad-blasts-Turkeys-support-for-terror-groups-in-Syria

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-20/turkish-warplanes-begin-massive-bombing-us-backed-syrian-kurds

  https://sputniknews.com/middleeast/201801201060923848-syria-turkey-minning-airport-kurds-us-weapons/

  https://www.rt.com/news/416524-wounded-civilians-syria-afrin/

  https://www.rt.com/news/416571-turkey-syria-afrin-us/

  https://www.rt.com/news/416539-syrian-army-nusra-idlib/

  https://sputniknews.com/military/201801201060914676-yemen-general-interview/

  http://www.presstv.com/Detail/2018/01/20/549569/Yemeni-forces-fire-ballistic-missile-Saudi-Arabia

  https://www.rt.com/news/416597-gaza-will-collapse-israeli-president/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-21/shocking-interview-macron-admits-france-would-vote-leave-eu-if-referendum-held?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zerohedge%2Ffeed+%28zero+hedge+-+on+a+long+enough+timeline%2C+the+survival+rate+for+everyone+drops+to+zero%29

  https://sputniknews.com/art_living/201801201060926373-hospitals-form-own-drug-company/

  http://sorendreier.com/winter-is-one-of-darkest-ever-for-parts-of-europe/

  http://sorendreier.com/the-world-has-never-seen-an-oil-spill-like-this/

  https://www.intellihub.com/claim-hawaii-charter-boat-group-witnessed-explosion-in-sky-on-morning-of-false-missile-alert/

  https://www.rt.com/usa/416470-nsa-technology-classified-voice-recognition/

  Apreciază

 6. vlad tepes said, on ianuarie 23, 2018 at 3:47 pm

  Probabil ca asta e in realitate, incalzirea globala: Macron „se incalzeste” cand o vede pe Merkel(care arata ceva mai bine decat babaciunea francezului), iar Juncker de asemenea „se incalzeste” cand o vede pe baba progresista si hilara, Hillary! Daca ar trai, Caragiale ar spune legat de acest subiect: Caldura mare………..hormonala!

  Apreciat de 2 persoane

 7. Ioan C. said, on ianuarie 24, 2018 at 12:13 am

  Ce altceva este protestantismul decât un creștinism iudaizant, desconsiderare a Bisericii. Uitați-vă aici la creștinul evanghelic Mike Pence cu chipa evreiască pe cap: http://adevarul.ro/international/in-lume/mike-pence-s-a-recules-zidul-plangerii-furia-palestinienilor-1_5a675d68df52022f75ca5e9c/index.html

  Apreciat de 1 persoană

 8. Casa la tara said, on ianuarie 24, 2018 at 2:29 pm

  In ultima vreme s-a discutat mult despre … plecarea in munti. Si am vazut o multime de pareri. Fiecare isi justifica pozitia din … fata tastaturii.

  Cica sa ai rucsacul pregatit ca sa fugi (unde?). Da, in bordeiul din salbaticie (ce?) pe care l-ai pregatit din timp cu de toate si despre care nu stie nimeni (oare?) ca sa scapi (de cine?). Personal cred ca este o utopie. N-am mai citit de mult povesti pentru copii insa nu vi se pare ca seamana cu una dintre ele?

  Si cand sa fugi? Cand incepe razboiul? Cand vine criza financiara? Cand devin obligatorii documentele electronice? etc. Orice crestin stie ca vor veni multe incercari: “Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.” (Mat.24:4-8). Momentul sfarsitului nu-l va sti insa nimeni “Iar despre ziua aceea si despre ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Mar.13:32). Va veni pe neasteptate iar atunci ne va fi de folos in primul rand pregatirea duhovniceasca. Ma tem ca rucsacul nu ne va ajuta prea mult (chiar daca-l vom avea, nu vom sti cand a venit clipa sa-l folosim; Dumnezeu ne cheama Acum sa punem inceput bun pentru ca numai prezentul ne apartine).

  Vremurile din urma vor fi cu adevarat infricosatoare si vor veni atunci cand apostazia va fi generalizata. Chiar Mantuitorul se intreba “Dar Fiul Omului, cand va veni, va gasi, oare, credinta pe pamant?” (Luc.18:8). Ar fi asadar o inaltare a mintii sa credem ca noi vom sta drepti in credinta si ne vom bucura de intampinarea Mantuitorului la A Doua Sa Venire. Puterea si stiinta de a rezista in acele vremuri de mare incercare vor fi numai de la Dumnezeu, Cel care-i va intari pe cei care vor fi cu adevarat aproape de El in dreapta credinta.
  Ceea ce vedem ca se petrece acum sub ochii nostri este fara nicio urma de indoiala Partea Finala a lucrarii Tainei Faradelegii ce se va incheia prin venirea Antihristului. Insa nimeni nu ar putea spune cu certitudine cand va fi aceasta. Este limpede ca societatea se afla in plina dezintegrare si asistam la un proces accelerat de demonizare printr-o rapida inversare a valorilor firesti ca urmare a unui razboi subversiv dus pe toate planurile de catre slujitorii intunericului (este adevarat ca exista cale de intoarcere insa numai Dumnezeu stie cati niniviteni sunt printre noi; sansa ca sa se repete minunea de acum cateva mii de ani este foarte mica – niciun parinte cu viata sfanta nu a facut referire la ea).

  Din punctul meu de vedere, a ramane in mijlocul unei astfel de lumi este o mare nesabuinta pentru ca, indiferent care sunt interesele de moment (servici, scoala, educatia copiilor etc), este greu de crezut ca poti parcurge un proces de apropiere de Dumnezeu in mijlocul unei societati care se indeparteaza cu rapiditate de El. Exclud desigur de aici pe cei care stau atat de bine duhovniceste incat nu-i misca nimic din cele din afara si au in orice moment siguranta mantuirii (la un sondaj, 95% recunosc ca oamenii sunt manipulati insa numai 5% accepta ca aceasta li s-ar putea intampla si lor, asa ca nu este de mirare ca majoritatea se considera imuni la ispitele lumii de astazi si prefera sa stea in mojlocul ei spunand ca … stie Domnul nevoile si neputintele fiecaruia). Eu cred insa ca acesta este un mod pueril de gandire pentru ca atunci cand ti-a luat casa foc iesi macar din ea daca nu si pui mana pe o galeata de apa s-o stingi (cine gaseste un moment de ragaz ca sa-si priveasca cu sinceritate viata va vedea ca, in cel mai bun caz, se adapteaza mai lent la schimbari, insa tot le urmeaza). A spune “stie Domnul” este o ispitire a lui Dumnezeu care ,in atotmilostivirea Sa, ne da mii de semne ca sa ne trezeasca.

  Ceea ce propun acum se adreseaza asadar celor putini care inteleg cat de nociva este vietuirea in lumea dezlantuita de acum si constientizeaza ca singura scapare este o apropiere autentica de Dumnezeu ce are prioritate in fata oricaror alte nevoi “Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua.” (Mat.6:33).

  Intr-un astfel de context mutarea la tara poate fi o solutie in sensul in care ispitele lumii sunt mai putine si chiar modul de vietuire (simplu si firesc) este de natura sa-l apropie pe om de Dumnezeu. Fara indoiala ca greutatile vietii sunt mai mari insa chiar infruntarea lor este un bun mijloc de apropiere de Dumnezeu: “Din zilele lui Ioan Botezatorul pana acum imparatia cerurilor se ia prin straduinta si cei ce se silesc pun mana pe ea.” (Mat.11:12). Sa nu uitam nici de faptul ca il putem cunoaste pe Dumnezeu prin Creatia Sa: “Cele nevazute ale Lui se vad de la facerea lumii, intelegandu-se din fapturi, adica vesnica Lui putere si dumnezeire, asa ca ei sa fie fara cuvant de aparare” (Rom.1:20).

  Desigur ca vor fi multi care vor spune ca isi duc copiii in parc sau la zoo. Eu vorbesc insa de un mod de viata in care esti inconjurat 24/24 de o lume fireasca si usor, usor intri in armonie cu cele create, incepi sa le intelegi si prin ele incepi sa-L cunosti si pe Creatorul lor.

  Cine doreste sa polemizeze o poate face comentand pe blog insa cine rezoneaza si simte ca este momentul pentru un pas spre acest mod de vietuire si este dispus la sacrificii (nu cu scopul de a trai mai mult sau mai bine ci de a se apropia de Dumnezeu, “Invatandu-ne pe noi sa lepadam faradelegea si poftele lumesti si, in veacul de acum, sa traim cu intelepciune, cu dreptate si cu cucernicie;” (Tit.2:12), il invit sa-mi trimita un e-mail la taranincepator@yahoo.ro pentru a vedea in ce masura poate beneficia de oferta de vanzare a unei case ce se afla in vecinatatea mea (eu am cumparat in urma cu 10 ani, m-am mutat acum 7 ani si nu regret nicio secunda). Terenul este generos asa ca, teoretic, ar fi si posibilitatea de colaborare intre 2-3 familii. Astept de la voi cateva randuri prin care sa inteleg ca vreti si sunteti pregatiti sa faceti acest pas iar nu intrebari specifice despre locatie, conditii etc. (va asigur ca locul este de vis intr-o mica localitate de munte; voi discuta concret doar cu cei cu care ma voi intalni fata catre fata). Prima data vedem daca plecam la drum si, cel mai important, cu cine. Multumesc pentru intelegere.

  Apreciază

 9. […] Petitia a peste 31 000 oameni de stiinta: CO2 este necesar VIETII, nu este poluant si nu duce la INC… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: