SACCSIV – blog ortodox

NEVERSEA – doar cu BRATARA CU CHIP se pot achiziționa produse în interiorul festivalului / Asta-i GLOATA LEPADATA ce-l apara pe ANTIHRIST mai eficient decat oricare soldati …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 5, 2017

Iata ce putem citi la NEVERSEA întoarce Constanța pe dos! Cum se va schimba traficul din oraș de pe Telegraf:

 

Se anunță zile înfiorător de aglomerate pe litoral, la sfârșitul acestei săptămâni. Porțile celui mai mare (și, am spune noi, controversat) festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, se deschid în mai puțin de 4 zile. Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale de pe litoralul românesc aduce în acest an, pe cele șapte scene, artiști ca Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years & Years, Ella Eyre și mulți alții. În perioada 7-9 iulie, peste 150 de artiști internaționali vor urca pe scenele festivalului. Iar la o asemenea amploare, se cere o desfășurare de forțe pe măsură. Sute de polițiști din toate structurile Inspectoratului General al Poliției Române, 150 de jandarmi, dar și polițisti locali vor asigura liniștea și siguranța. În plus vor exista și 300 de agenți de securitate privați care vor activa în perimetrul evenimentului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a județului Constanța va avea două spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate lângă zona de mainstage și în imediata apropiere a accesului în festival, dar și patru puncte de prim ajutor. De asemenea, toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Constanța, dar și din județ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.

[…]

Preschimbarea biletelor în brățara de festival se face doar cu actul de identitate, începând cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanța (cele trei corturi mari de culoare albă).

[…]

Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (cu chip integrat) oferită de VISA-Raiffeisen se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brățara poate fi încărcată prin două opțiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, începând cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmări pașii oferiți de aplicația Neversea (disponibilă în App Store și Google Play) pentru a vedea cum funcționează încărcarea online. Această metodă de încărcare îi va ajuta pe festivalieri să salveze timp prețios și îi va ține departe de posibilele cozi de la Credit Point. Pentru o mare parte din punctele de încărcare din festival, organizatorii au pregătit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri având chiar orar non-stop de funcționare. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului până când evenimentul se apropie de final. Festivalierii își vor putea retrage banii de pe brățară doar până pe 10 iulie 2017, la 10 dimineața, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.

 

Astia sunt artistii:

Care cam asta vor canta:

Si cam asa va arata, chiar daca oleaca mai mic:

Caci asa arata orice astfel de festival:

Video: DEFQON 1 si TOMORROWLAND – mega festivaluri de muzica electronica unde sute de mii de tineri se inchina diavolului. AU FACUT DRACILOR SI STATUI

Foto: DANSAND SUB COARNE – Festivalul Glastonbury 2015

Intr-o vedenie din 1905, a unui parinte din Rusia despre o adunare in care Lucifer trasa linii directoare dracilor, se spune la un moment dat:

 

Cand VIATA FIREASCA a oamenilor SE VA SCHIMBA intr-o VIATA ARTIFICIALA, de productie mecanica – atunci munca manuala va deveni inutila si mainile oamenilor vor fi slobode…

Atunci, DORINTA IREZISTIBILA de a trai – de a trai SPASMODIC, impetuos, cu toti nervii, cu toate fibrele corpului, prin TOATE senzatiile minutului, clipei, si de a sorbi cupa desfatarii pasionate, cu bucuriile si bunatatile CULTURII noastre (demonice), pe de-a-ntregul – VA CRESTE ca un VAL antrenant, acaparant, patimas.

DORINTA NEINFRANATA de a bea CUPA vietii pana la fund va incepe sa creasca si sa se inteteasca pana la EXTAZUL MORTII, pana la AGONIA DESFATARILOR – sa guste fiecare, sa incerce si sa se delecteze …; PENTRU CA nu va mai exista CREDINTA, nu va mai exista NADEJDE, nu va mai exista DRAGOSTE – ci doar PLACERI SENZUALE. Chiar OAMENII insisi VOR RADE de aceste SURORI ale naivei fantezii umane – CREDINTA, NADEJDEA si DRAGOSTEA – asa cum radem noi acum – copiii liberi ai iadului: ha-ha-ha!!!

Asa ca, radeti de ei, radeti de nebuni, nebunilor! … Razi, legiune a sarpelui negru!… Razi, batrane Moloh!… Priveste si te bucura de nebunia oamenilor!…

 

Cititi va rog mai multe la:

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

Iata si ce putem citi in PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI, un text din 1903:

 

Pentru ca aceste gloate ale poporului să nu ajungă la nimic prin cugetare, îi vom opri de la gândire prin petreceri, prin jocuri, prin desfătări, prin înlănţuiri de patimi şi prin case publice… Îndată vom propune apoi prin presă concursuri de artă şi de tot felul de sporturi: aceste preocupări vor îndepărtă pentru totdeauna spiritele de la chestiunile unde am avea de luptat cu ele. Oamenii, dezobişnuindu-se din ce în ce mai mult de a se gândi neatârnat, prin ei înşişi, vor ajunge să vorbească tocmai aşa cum vrem noi să gândească ei, deoarece noi vom fi singurii care le vom da noi îndrumări cugetării… prin mijlocirea anumitor persoane care, bineînţeles, nu vor fi bănuite a avea legături cu noi.

 

Foarte interesant si ce spunea Cuviosul Serafim Rose despre distractie:

 

Este evident pentru orice crestin ortodox care este constient de ceea ce se intampla in jurul lui astazi, ca lumea se apropie de sfarsit. Semnele vremilor sunt atat de evidente incat s-ar putea spune ca lumea se prabuseste spre sfarsit.

Care sunt unele din aceste semne?

– Anormalitatea lumii. Niciodata asemenea manifestari si comportamente, ciudate si nefiresti, nu au fost acceptate ca un fel de a fi precum in zilele noastre. Uitati-va doar la lumea dimprejur: ce se gaseste in ziare, ce fel de filme ruleaza, ce este la televizor, ce anume gasesc oamenii ca este interesant si distractiv, la ce rad ei; este cu totul ciudat. Si sunt oameni care incurajeaza deliberat acestea, desigur, pentru folosul lor banesc, si fiindca aceasta este moda, caci exista o cerere anormala pentru acest fel de lucruri.

[…]

Viata noastra anormala de astazi poate fi caracterizata ca fiind rasfatata, ghiftuita. Din frageda pruncie, copilul de azi este tratat, ca o regula generala, drept un mic zeu sau o zeita in familie: toanele ii sunt ascultate, dorintele implinite; este inconjurat de jucarii, distractii, placeri; nu este educat si crescut conform principiilor stricte ale comportamentului crestin, ci lasat sa se dezvolte asa cum tind dorintele sale. Este suficient ca el sa spuna „Vreau asta!” sau „N-o s-o fac!”, pentru ca parintii sai indatoritori sa i se plece in fata-i si sa il lase sa faca precum doreste. Poate aceasta nu se intampla tot timpul in fiecare familie, dar se petrece suficient de des pentru a fi regula educatiei contemporane a copiilor, si chiar si cei mai bine intentionati parinti nu scapa pe deplin acestei influente. Chiar daca parintii incearca sa isi creasca copiii cu strictete, cei din jurul lor incearca sa faca altceva. Trebuie ca ei sa ia in consideratie acest lucru, atunci cand isi educa copilul.

Cand un astfel de copil devine adult, se inconjoara, in mod natural, cu aceleasi lucruri cu care a fost obisnuit din copilarie: placeri, distractii si jucarii pentru cei mari. Viata lui devine o cautare continua dupa „distractie” care, apropo, este un cuvant complet necunoscut in orice alt vocabular; in Rusia secolului al 19-lea sau in orice alta civilizatie serioasa nu s-ar fi inteles ce inseamna acest cuvant. Viata este o cautare constanta dupa „distractie”, care este atat de goala de orice inteles serios, incat un vizitator din orice tara a secolului al 19-lea, privind la programele noastre populare de televiziune, la parcurile de distractii, la reclame, filme, muzica – la aproape orice aspect al culturii noastre de masa – ar crede ca a nimerit intr-un tinut de imbecili care si-au pierdut orice contact cu realitatea. Este un lucru pe care noi nu prea il luam adesea in consideratie, deoarece traim in societatea aceasta, luand-o asa cum este.

[…]

 

Cititi va rog mai multe la:

Cuviosul SERAFIM ROSE: “E mult mai tarziu decat ne inchipuim”. Despre ANTIHRIST, SFARSITUL VREMURILOR si mai ales despre ce inseamna a fi ORTODOX

Adica vorbim despre o indobitocire programatica a maselor (sau mai précis spus, o subdobitocire, caci nefericitii ajung mai rau ca animalele) pregatita de multa vreme de draci si marionetele lor ce-si zic illuminati.

Cititi va rog si:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Si astfel multi au ajuns o gloata precum cea care se buluceste la astfel de festivaluri. O masa de creaturi perfect pregatite pentru a primi semnul fiarei, religia noii ere si pe ANTIHRIST insusi.

Daca le explici, cati dintre ei ar pricepe ca nu-i de bine cu bratarile alea?

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Foarte putini.

De fapt, majoritatea nici macar nu te-ar asculta. Ba mai rau, i-ar cuprinde brusc o greu stapanibila pornire de a prigoni pe cel ce vrea sa-i trezeasca, intr-un avant dracesc de a apara cu orice chip “valorile” la care se inchina, cu mult mai multa salbaticie decat orice soldat platit ca sa o faca …

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 5, 2017 at 12:12 pm

    Apreciază

  2. Tim said, on iulie 5, 2017 at 2:50 pm

    minutul 0:28 se poate vedea in videoclip, o piramida si ochiul care vede tot la https://www.neversea.com/about

    Apreciază

  3. Raluca said, on iulie 5, 2017 at 8:54 pm

    „Evenimentul” are loc la Constanța, la mare, iar numele este „neversea”, adică „never sea”, adică „niciodată la mare”. Ciudat, nu-i așa?

    Apreciază

    • VioletaB said, on iulie 6, 2017 at 1:06 am

      Poate este un joc de cuvinte „never sea”se pronunța la fel cu „never see” ( sa nu vezi niciodată… Doamne ferește sa nu se întâmple ceva rău acolo

      Apreciază

      • Raluca said, on iulie 6, 2017 at 7:50 pm

        Da, cred că la asta s-au gândit de fapt când au ales numele „manifestării”: ca oamenii să nu vadă niciodată ceea ce fac ei cu lumea.

        Apreciază

      • pcmouse said, on iulie 7, 2017 at 11:59 am

        nu v ati prins…este exact cum e si google ggg de ex…care intors inseamna 666 la fel si cu never see…multi de e,,care intorsi insemna tot trei de sase,,,de asta nu trebuie luat nimic nici cip ..nici bratari ..nada..toate au numarul fiarei specificat in apocalipsa,,….acesta numar 666 cuprinde in el duhul putreziciunii lui antihrist..la fel si prostanii care nu sunt satanisti dar isi pun ori multi de noua ori de sase la numarul masinii…constient sau inconstient atrag multime de demoni din vazduh ca mustele …exact la fel cum un om care injura atrage multimea de draci la el…devii o tinta din vazduh pt ei.intelegeti?

        Apreciază

    • aurelian said, on iulie 7, 2017 at 10:17 am

      neversea, ca neverland – taramul imaginar al lui Peter PAN, parcul de distractii al lui Michael Jackson. Un fel de Alice in tara minunilor = spalare pe creier, programare, consum de droguri si alcool in „soaptele lui Pan” – Minunata lume noua – Aldous Huxley

      Apreciază

  4. Iulia said, on iulie 6, 2017 at 7:28 am

    Pai si cand mergi la Therme ai o bratara ca sa poti cumpara mancare sau bautura, tocmai din motivul de a nu mai tine bani cash cu tine pt ca se pot pierde in apa.
    Ce vi se pare asa deplasat in acest fapt?
    Considerati ca e pacat?
    Nu cumva puneti accentul pe ce nu trebuie si uitati de lucrurile importante in viata?

    Mai ganditi-va o data inainte sa spuneti ca lumea merge ca o gloata doar pt ca poarta bratara aceea….cred ca incurcati grav lucrurile

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 6, 2017 at 10:10 am

      Iulia

      Esti un spirit liber, nu-i asa? Ca asa iti zici in adresa de e-mail. Si unde-i libertatea in actualul mers al lucrurilor? Nu cumva esti mai degraba „eliberata” din „incorsetarea” invataturii ortodoxe? Adica nu cumva faci parte tocmai din gloata de care am zis in articol?

      Apreciat de 3 persoane

      • Iulia said, on iulie 6, 2017 at 2:45 pm

        :))) eram sigura ca o sa te legi de adresa mea de mail facuta acum foarte multi ani. Nu cred ca te priveste aceasta adresa de mail si felul cum am vrut eu sa-i pun numele. Doar ca m-au intrigat foarte tare „interpretarile” tale asupra acestui festival si felul cum intotdeauna asociezi cate o stire cu sfarsitul lumii.
        Cred ca e mai important sa avem grija de sufletele noastre si sa facem rugaciune incercand sa fim mai buni, decat sa ne ocupam timpul cu interpretari ale sfarsitului lumii.
        Aceste acte de talibanism si extremism s-ar putea sa te duca intr-o grava eroare si mai mare e pacatul atunci pentru ca te pierzi in lucruri marunte.

        o zi buna!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 6, 2017 at 4:52 pm

        Iulia

        De lucruri din astea „marunte” s-au ocupat Sfinti si Mari Duhovnici: Serafim Rose, Paisie Aghioritul, Justin Parvu, etc.

        Apreciat de 2 persoane

    • Mamaie said, on iulie 6, 2017 at 2:55 pm

      Iulia daca tu nu vezi nimic in neregula cu actiunea asta inseamna ca dormi somnul cel adanc.Asta e inca un test sinistru ca sa pregateasca usor cate usor gloanta pentru cipuirea finala ,ca lumea atunci sa fie obisnuita si sa accepte usor cipul.

      Apreciat de 1 persoană

    • guti flo said, on iulie 6, 2017 at 5:41 pm

      Iulia
      intotdeauna „ei” o sa introduca sub o forma „frumoasa” sistemul asta…se concentreaza acolo unde e mai sensibila gloata..la distractie..muzica, piscina…si nu numai. In felul asta subconstientul lucreaza….iar cand vei merge in alta parte si vei plati cu bani lichizi..vei zice automat.. : ce simplu era la Therme..sau la Neversea!..astia au ramas in urma..saraci! Si uite asa inghiti pe nemestecate tot ce iti dau „ei”! …ba mai mult, nu mai trebuie sa-ti dea ei, vei cere singura acest lucru…cipuirea!
      Ca sa iti dai seama de capcana, trebuie sa vezi lucrurile din punct de vedere ortodox..asa cum ti-a spus si Saccsiv…sa vezi ce-ti spune Apocalipsa lui Ioan..alb pe negru iti spune acolo despre sistemul asta!
      Daca tu vezi lucrurile din punct de vedere al facilitatilor, la prima strigare iti vei rupe gatul, Doamne fereste!
      Pt un crestin, nu conteaza cat de simple si frumoase sunt „tranzactiile” din ziua de azi, ci sa fie atent ca prin deciziile pe care le ia, sa nu se desparta de Dumnezeu. Mai mult ca niciodata, vrasmasul iti pune pe tava toate placerile posibile…….dar cu ce pret?? …cu lepadarea de Dumnezeu…si acceptarea lui antihrist (vezi bratara de la mana, cipul)….de aceea suntem datori sa fim f atenti, pt ca traim vremurile lui antihrist!
      Chiar daca dai jos bratara cand pleci, faptul ca ai acceptat acest lucru, spune totul despre tine…daca nu iti dai seama ca ai fost o victima si renunti la a mai accepta asa ceva!….si asa, inca mai poti sa-ti revii!….dar daca tu privesti lucrurile din alt punct de vedere, in afara de cel ortodox…si vei accepta sa fi o sclava( stiu, suna groaznic, dar asa este) cu bratara la mana, distrandu-te, cumparand, dansand, toate depinzand de aceasta bratara cu cip….(ca asta trebuie sa intelegi…ai acces la toate, dar trebuie sa ai aceasta bratara..adica sclav …”liber” si fericit ca asculta o muzica si face baie!) nu esti altceva decat o victima, de care ne vb sf Ioan in apocalipsa…”incat nimeni nu va putea cumpara sau vinde, decat cel ce are semnul”. …si astfel antihristul nici nu va mai avea nevoie de „soldati” , ca il vor apara gloatele fericite si „libere” , asa cum iti spune si articolul!
      Niciodata diavolul sau antihrist, nu-ti va spune pe fata, asta sunt eu!…nu, el se ascunde in placeri ca sa te atraga, si abia dupa ce te-a prins, si esti fara scapare, ii vei vedea adevarata fata…si va fi prea tarziu atunci!
      Priveste de sus lucrurile, si ai sa vezi ca totul se reduce la aceasta bratara cu cip….si cu ajutorul lui Dumnezeu, ai sa-ti dai seama de sclavia la care esti supusa!
      Asta in cazul in care iti doresti mantuirea!
      Sclavia despre care ne atentioneaza sf parinti, la care omul va fi supus, cum nu s-a mai auzit pe fata pamantului, nu va fi in lanturi de fier la maini si la picioare..ci omul va fi ademenit prin placeri de tot felul, iar la aceste placeri, nu va avea acces daca nu va avea acest cip, care acum este inchipuit in bratara..si te pregateste de dependenta…iar dupa ce omul va fi dependent de aceste placeri…va primi cipul cu bratele deschise , (asa cum primesc si cei care accepta acum Neversea, Therme, etc) Si dupa ce omul va accepta acest lucru…antihristul isi va arata adevarata fata….foamete si chinuri pt cei care au acceptat pecetea, cum nu a fost niciodata pe fata pamantului…pt vesnicie, fara sfarsit ne spune Sfanta Scriptura..iar nu pt o viata……

      Apreciat de 3 persoane

    • Cosmin said, on iulie 6, 2017 at 11:44 pm

      @ Iulia

      Incearca sa pui orgoliul deoparte si sa analizezi la rece ce iti spune Saccsiv.

      Tu mergi la un astfel de festival, care in mintea ta e o manifestare a libertatii, nu-i asa ?

      Spune-mi te rog, ce libertate e acolo, daca nu poti cumpara sau vinde fara sa porti bratara?

      Sunt interzise platile cu cardul sau cash, in conditiile in care aceste mijloace de plata sunt perfect in litera legii.

      Ce valori ale libertatii sunt prezente acolo, altele decat „valorile libertatii” orwelliene?

      Oare chiar nu realizati ca acestea sunt experimente sociale ?

      Problema e mult mai ampla. diavolul il pacaleste pe om prin comfort, prin placere, prin usuratatea rezolvarii problemelor de zi cu zi apeland la „minunatele” mijloace moderne pe care ni le ofera tehnologia.

      Frate Vasile, eu ma lovesc zilnic de oameni precum Iulia. Toti din jurul meu, cu mici exceptii.

      Oricat le-ai spune, nu ca subconstientul lor nu ar stii perfect ce se petrece, dar faptul ca le deranjezi confortul ii enerveaza la culme, ceea ce ii transforma in cei mai vorace aparatori ai sistemului antihristic.

      Ce sa mai… „…pentru cei ce sclavi fiind, se cred liberi…”

      Incerc sa le explic despre control total, iar ei se gandesc ca cineva le poate citi mailul sau asculta telefonul si imi raspund ca ei nu au nimic de ascuns si nu au nimic impotriva.

      Iar eu le spun NU!!!

      CONTROL TOTAL = DACA NOAPTEA TRECUTA AI VISAT CEVA, ACEL CEVA E STOCAT PE UN SERVER SI POATE FI VIZUALIZAT !!!

      Se uita lung la mine si se intreba: ce-i si cu nebunul asta?

      Sau ca si in bancul acela cu cele doua vacute din ferma:

      Zice una catre cealalta, hei soro, am auzit ca masinile acelea negre care pleaca zilnic din ferma noastra, le duc pe suratele care nu mai dau lapte la abator!!!
      Cealalta: ei soro, nu fii asa naiva, cum sa faca asa ceva cu noi, caci doar detinem actiuni la aceasta ferma.

      Sau, caz real:

      Doi evrei, unul inginer iar celalalt doctor in lagar la Auschwitz: inginerul catre doctor, am auzit ca nemtii vor sa ne extermine in cadrul acestor lagare.

      Doctorul: nu fi nebun, au nevoie de oameni ca noi.!

      Apreciat de 1 persoană

    • pcmouse said, on iulie 7, 2017 at 10:50 am

      e pacat pt ca cipul rfid 666 are la baza radacina 666(satan).crestinul trebuie sa se roage,dar nu i suficient.cipul este o alta cale.calea lui satan.daca il porti,il folosesti inseamna ca te ai lepadat la exterior,la rai nu exista cipuri!!!la iad sunt movile de..carduri..
      iata ce spune Sfantul Parinte Iustin Parvu despre cip https://www.youtube.com/watch?v=ctP7dJrpCkY&t=662s

      Apreciază

    • Ioana said, on iulie 8, 2017 at 8:51 am

      Iulia

      Esti intr-o lume a iluziilor care va tine putin… pana la suferinta care vrem nu vrem apare in viata fiecarui om… plus ca daca aderi atat de mult la mentalitaea asta ‘libera’ a muzicii, concertelor si distractiei,nu faci decat sa faci parte din planul elitelor despre gloata: carne de sacrificiu ritualic pe motivul razboiului regizat al terorismului.

      Atacul terorist de la MANCHESTER: VEDETELE și atragerea TINERILOR în jocul OCULTEI / Scopul elitelor: RESTRICȚIONAREA INTERNETULUI și CONTROLUL MENTAL al maselor
      https://saccsiv.wordpress.com/2017/07/04/atacul-terorist-de-la-manchester-vedetele-si-atragerea-tinerilor-in-jocul-ocultei-scopul-elitelor-restrictionarea-internetului-si-controlul-mental-al-maselor/

      Toate astea se vor sfarsi candva, si spiritul tau ‘liber’ si euforia si distractia… doar ca elitele, societaea iti soptesc mereu:` fii liber` `fii liber`, `razvrateste-te` `esti tanar, toate iti sunt permise`…

      Acum ei pe asta mizeaza, elitele jidanesti care guvereaza intreaga lume, de la sistemul medical la concertele de distractie ale tinerilor, efemeridele astea ca un drog… dupa care urmeaza sevrajul si dureri inimaginabile .. mizeaza sa convinga lumea ca moartea pune capat la tot, pri urmare e benefica si chiar o ‘binefacere’ sa ucizi pe cineva…

      Marea Britanie si Uniunea Europeana: UCIDETI-L PE CHARLIE GARD pentru ca “COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI”
      https://saccsiv.wordpress.com/2017/07/06/marea-britanie-si-uniunea-europeana-ucideti-l-pe-charlie-gard-pentru-ca-copiii-vostri-sunt-ai-nostri/#comments

      Dar totul se termina cu moartea,,, pe care ei o numesc mincinos nefiinta si repaos…

      Dar de unde ai cetitudine, Iulia, ca nu exista viata dupa moarte? si atunci te va pedepsi intreaga ta constiinta, care inca de pe acum da semne ca ceva o roade…

      Adevarul e simplu. ADEVARUL RAMANE IN VEAC si SINGUR ADEVARUL INTREG E TARE si NEBIRUIT si SCUT de Mantuire !…

      Si Cuvantul Adevarului este cel care daruieste si Mila si Biruinta, si Dragoste si Credinta, si Nadejde si Libertate… Doar Adevarul elibereaza constiinta; minciuna si inchinarea diavolului nu, acestea o inrobesc…

      „Eu m-am culcat şi am adormit; sculatu-m-am, că Domnul mă va sprijini. Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară.”

      „Dea tie Domnul dupa inima ta, si tot sfatul tau sa-l plineasca. Bucura-ne-vom de mântuirea Ta, si întru numele Dumnezeului nostru ne vom mari.” ((Psalmi)

      Apreciat de 1 persoană

  5. geo said, on iulie 6, 2017 at 7:59 am

    De multe ori m-am intrebat de ce este nevoie de o mobilizare asa de mare a fortelor de ordine, dar nu numai, la astfel de manifestari – dar si la altele gen meciuri de fotbal!!! – din partea statului, nu numai la noi dar si pe aiurea, atata timp cat astfel de paranghelii sunt…private!!! Sigur o sa ziceti ordinea si siguranta publica…probabil, ca acolo se aduna tot felul de indivizi care isi reuleaza pornirile…dar nu e numai asta…ceva imi scapa…iar media prezinta astfel de monstruozitati ca fiind ceva extraordinar, iesit din comun, demn de admirat…
    In contrast cu procesiunile la moaste, la marile sarbatori, cand oamenii stau cuminti si asteapta rabdatori ore in sir pentru cateva secunde…si aceeasi media ii catalogheaza in fel si chip pe acestia…iar fortele de ordine sunt infinit mai reduse decat la celelalte…

    Apreciază

  6. tvarheolog said, on iulie 6, 2017 at 9:19 pm

    Clădirea din centrul afișului îmi sugerează un zigurat din Babilon ! Și e construită pe nisip, la fel ca în Matei 7:26-27. Mai observ că soarele este de fapt o stea lucitoare. Apare simbolul piramidei și la clădire și la valurile mării. Nu văd rostul steluțelor ce se oglindesc în mare, odată ce nu se regăsesc și pe cer. Înseamnă că sunt din adâncuri. Iar testul „Primul val” îmi reamintește de un serial difuzat prin 1999 ce descria invazia extratereștrilor și care avea același titlu. Adică vor fi mai multe valuri. Întoarsă cu fundul în sus (flip vertical), marea devine un cer înstelat din care a căzut o stea !

    Apreciază

  7. gb said, on iulie 7, 2017 at 9:11 pm

    E usor sa nu primesti acele bratari cu cip daca nu le vrei-pur si simplu nu te prezinti la festival; dar ce te faci daca esti angajat al unuia dintre agentii economici care-si desfasoara activitatea pe plaja? Trebuie sa intri la munca si n u poti fara “acreditare” nici daca se prezinta insusi patronul si garanteaza pentru tine. Cam asa ceva era sa pateasca un prieten de-al meu care lucreaza ca agent de securitate (la paza privata) pentru un astfel de local. In seara de 6 iulie, la intrarea in tura a fost luat prin surprindere (nu apucase sa citeasca articolul acesta de pe saccisv ) de conditionarea accesului de purtarea acelor bratari ciudate. La prima impresie pareau doar tablite de plastic legate cu o pamblica, dar chair si asa prin ceea ce reprezinta ele, simtea cum il apasa constiinta si s-a gandit in forul sau interior ca daca trebuie si trebuie, o sa primeasca una dar nu o poarta la mana, ci in buzunar, ca “la urma urmei doar nu sunt din alea cu cip”- pe care oricum daca ar fi fost cazul, cu ajutorul lui Dumnezeu, daca l-ar fi intarit, nu le-ar fi primit indiferent de insistentele celorlalti (dupa cum mi-a povestit, mai bine ar fi sarit gardul prin alta parte, lucru posibil doar cu o seara inainte de inceperea festivalului intrucat agentii de securitate nu erau atat de multi; in celelalte 3 nopti de concerte insa, aceasta solutie nu ar mai fi o optiune viabila). Agentii de la intrare nu au vrut sa-l lase nici daca le-ar fi aratat buletinul si atestatul de paza care dovedeau ca venise acolo cu treaba. Dar l-a pazit Dumnezeu pe cel nestiutor si nepregatit care doreste insa mantuirea sufletului si i-a opferit scaparea intr-un mod neasteptat si nesperat: unul dintre oamenii care lucreaza in acelasi loc ca si el (dar pe alta functie) a mijlocit inaintea agentilor de la zip si l-au lasat sa intre. Acuma- partea si mai minunata- pentru ca ar fi avut de lucrat si pe timpul concertelor, si era obligatorie bratara- deci ar fi avut de facut o alegere care l-ar fi costat locul de munca, a aranjat Domnul lucrurile in asa fel incat a primit cateva zile libere de la angajator (nu au nevoie de paza pt. ca se lucreaza non-stop). Interesandu-se pe net despre eveniment a gasit si articolul de aici din care a aflat intr-adevar magnitudinea pericolului si spune ca se simte de parca i-a trecut glontul pe la ureche. Concluzia este ca Dumnezeu gaseste intotdeauna solutii pentru cei care vor sa evite a lua parte la construirea si aplicarea pas cu pas a sistemului pecetii fiarei – numai sa vrem. Am scris aceasta marturie pentru a ne fi de folos si a ne da curaj si incredere pe viitor in purtarea de grija a Domnului Iisus Hristos pentru rugaciunile Maicii sale si ale tuturor sfintilor Sai.
    Sa porti bratara cu cip ca sa intri in tarcul de pe Modern..ca vitele ..e distractie, libertate?

    Apreciază

  8. […] sacciv […]

    Apreciază

  9. Spaceman said, on iulie 8, 2017 at 12:39 pm

    Povestea din spatele festivalului de muzică ‘neversea’ spune așa:

    În largul Mării Negre într-un loc dintr-o altă realitate, se află o insulă ascunsă vederii prin magie, unde poate fi atinsă ‘tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte’ (ca insula amazoanelor) prin secrete învățate de la locuitorii acelui ținut (adică de la draci), și nu se poate ajunge acolo decât cu o ‘arcă’ aflată în stăpânirea unei cucoane — ‘spiritului mării negre’ — care poate fi invocată noaptea prin vrăjitorie și muzică deschizând un portal, iar doritorii care vor să ajungă pe ‘insula fermecată’ se adună pe o plajă (purtând ca accesoriu obligatoriu o brățară cu cip, fără de care nu se pot îmbarca pe ‘arca minune’ ) și încep incantațiile ca să-i ducă cucoana ‘spiritul mării negre’ pe cei ‘puțin-aleși’ — la dracu’ în ritm de bumți-bumți. Acesta fiind primul val.

    ‘Legenda Neversea’ de pe:

    https://www.neversea.com/about

    Păi de ce să nu meargă tinerii ‘la distracție’ în ritm de bumți-bumți și să meargă unde, la bisericile lui Teodosie Petrescu unde se lălăie ecumenismul, adică dragostea frățească de oameni întru minciună — fiindcă nu vor să fie cu părinții, fiecare merge la dracu’ pe drumul lui…

    Apreciază

  10. […] NEVERSEA – doar cu BRATARA CU CHIP se pot achiziționa produse în interiorul festivalului / Asta-… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.