SACCSIV – blog ortodox

FBI-ul dezvăluie fotografii cu momentul 9/11 dovedind că Pentagonul a fost lovit de o rachetă

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 7, 2017

Iata ce putem citi la FBI Release 9/11 Photos Proving Pentagon Was Hit By Missile de pe Your News Wire:

FBI-ul a lansat discret o serie de noi fotografii de la 9/11 care ridică semne de întrebare cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua în care turnurile de la World Trade Center s-au prăbușit.

Pe fondul unei mușamalizări totale în mass-media, noile imagini apărute arată urma unei  rachete care a lovit Pentagonul, mai degrabă decât un avion, așa cum am fost făcuți să credem.

Mass-media și Raportul Comisiei 9/11. insistă că Zborul American Airlines 77 a străpuns Pentagonul în dimineața zilei de 11 septembrie. Cu toate acestea, aceste noi imagini aduc acest „fapt” în mijlocul unei controverse majore.

Thefreethoughtproject.com raportează:

Alții pot fi observați cum trec sub tăcere o teorie populară, aceea că Zborul American Airlines 77 nu a distrus de fapt Pentagonul.

Lansarea FBI Vault durează în jur de un minut ca dimensiune, pentru a estima varianta cea mai scurtă – cu doar 27 de imagini pe care le cuprinde fișierul – și nu include video, audio, și nimic altceva în afară fotografii.

Dar, având în vedere tăcerea de gheață din partea guvernului SUA față de familiile victimelor atacurilor, chiar și această dezvăluire lipsită de forță este o fărâmă bine-venită de informații cu posibilitatea de a oferi răspunsuri.

Într-adevăr, în prima imagine, etichetată în mod clar, „9-11 – Dărâmăturile Pentagonului 1“, observăm o singură bucată a epavei ce stă izolată pe o parcelă de peluză – care poartă logo-ul American Airlines, marcat cu litere și cifre.

De vreme ce aceasta și fotografiile dovedesc prezența fragmentului de epavă pe peluza Pentagonului, ca urmare a prăbușirii avionului în acea parte a clădirii, ar fi prudent să se constate lipsa de context – cum ar fi gaura arsă și lărgită – pentru a distinge autenticitatea.

Bucata de metal sfârtecată din a doua imagine pare să provină în mod evident, dintr-un avion, dar – la fel ca întreaga serie de fotografii lansate de FBI Vault – nu are nici o descriere care să o însoțească pentru a explica – când, unde sau cum a fost descoperită epava de către anchetatori.

Al treilea document arată din nou rămășițele avionului – de data aceasta, oribilul metal răsucit include un „C“ roșu, imprimat cu un contur alb, așa cum se vede imprimat pe părțile laterale ale American Airlines.

Urmează mai multe imagini ce surprind măsurile de urgență luate în urma accidentului, făcând dovada unei găuri cavernoase în clădirea Pentagonului, precum și fotografii ale echipajelor de pompieri, pe măsură ce coborau pe molozul incandescent.

Deși cele menționate mai sus în mod colectiv par să trimită la culcare ideea că nici un avion nu s-a prăbușit vreodată la Pentagon pe 9/11, mai multe imagini cu daunele exteriore și interioare evidențiează o gaură mai mică decât ar trebui să fie intuitiv – podelele devastate, grinzile răsucite și distrugerea generală arată cât de mult din suprafața clădirii a suferit în urma impactului.

În timp ce toate aceste imagini par să se alinieze cel puțin, la modul general, cu versiunea oficială a ceea ce s-a întâmplat cu Zborul 77 în acea zi, trei dintre fotografii nu pot fi explicate – pentru că par să sfideze logica.

Imortalizând ipotetic o aeronavă plutind deasupra capului și luate dintr-un unghi apopiat de spatele găurii conturate, trei imagini arată prăpastia rotunjită scindată din inelul exterior al clădirii – dar materialele de construcții arse în urma exploziei, nu se extind în zona interioară din interiorul celui de-al doilea segment concentric al Pentagonului.

Cu toate acestea, fără nici o dovadă că prăbușirea a afectat al doilea inel, și observând care ar fi fost calea ambarcațiunii care a avut impact cu clădirea, o secțiune din construcția arsă se întinde de la sol până spre acoperiș și într-un mod ciudat și neplauzibil se situează – pe partea interioară a celui de-al treilea inel și inelulului de mijloc al Pentagonului.

Într-adevăr, este cu totul neclar modul în care a avut loc această distribuție ciudată a daunelor în raport cu faptele care indică că nu ar fi trbuit să se desfășoare deloc așa.

Acest lucru nu este menit să conteste povestea oficială, nici cele stabilite de arhitecti și ingineri cu privire la adevărul despre 9/11 – și nici să contrazică pe oricine altcineva care a examinat în detaliu elementele de probă și are o teorie plauzibilă

Trebuie remarcat că FBI a mai lansat o serie de imagini doveditoare, anterior – în urmă cu aproape cinci ani, la sfârșitul anului 2012 – făcând dovada epavei Zborului 77 găsite în interiorul Pentagonului.

Dar aceste imagini prezentate acum, ciudățenia dimensiunilor și anunțul discret al lansării lor, ar trebui să fie o provocare pentru analizarea și discutarea evenimentelor din acea zi – având în vedere în special că atacurile de la 9/11 au instituit un război insidios împotriva terorismului și supraveghere de stat.

Comentariu saccsiv

Cititi va rog si:

Kevin Barrett: Jurnalisti de top dau in vileag marea farsa a asa-ziselor atentate din 11 septembrie 2001

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Pe 11 septembrie 2001 armata americana se pregatea pentru simularea unui razboi nuclear …

VIDEO: Doi pompieri vorbesc despre o uriasa explozie inaintea prabusirii turnurilor (este o inregistrare din 11.09.2001, necunoscuta pana acum)

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

 

Reclame
Tagged with:

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vali said, on aprilie 7, 2017 at 12:47 pm

  Apropo de minciuni, Andreea Cristea, romanca care a murit la Londra, a fost ucisa de medici prin deconectarea ei dupa cateva zile, de la aparate. Cine se erijeaza atat de repede in Dumnezeu ? doar cateva zile ai dreptul la spitalizare in coma ?

  http://www.dailytelegraph.com.au/romanian-woman-andreea-cristea-dies-in-hospital-after-london-terror-attack/news-story/3dfbb1073e634a35079264ab9d32917a

  http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-update-constanteanca-ranita-in-atacul-de-la-londra-a-murit-316674

  Apreciază

 2. el said, on aprilie 7, 2017 at 12:49 pm

  .. adica dupa ce au PROSTIT GLOATA cu MINCIUNI vreme de 16 ani…

  ba au mai si amenintat pe aia care nu credeau ce impuneau ei prin propaganda politic coorecta…

  iar acum RAD DE PROSTII PRISTITI si SILITI sa primeasca MINCIUNA …CINIC, PE FATA !….
  caci NU le mai pasa de GLOATA STPANITA indestul acum, a venit vremea lor, sa NIMICEASCA GLOATA cea prostita si manipulata ca o carpa de ei … dar NU INAINTE de a o batjocori inca odata si in fata : CRAPATI PROSTILOR , uite cum v-am MINTIT in toata vremea, iar acum sa mergeti la iad !

  Apreciază

 3. […] FBI-ul dezvăluie fotografii cu momentul 9/11 dovedind că Pentagonul a fost lovit de o rachetă […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: