SACCSIV – blog ortodox

O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumosi si liberi de pe facebook versus votantii PSD (numiti “tigani, pensionari, șomeri, penali si persoane casnice”)

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 10, 2017

Iata ce putem citi la ROMANII SUNT TOT MAI IMPLICATI: Mii de tineri anunta ca vor iesi miercuri in strada impotriva manevrelor PSD-Ciorbea: „NU VOM ACCEPTA ACEASTA MIZERIE” de pe Nationalisti:

TINERII IES IN STRADA! NU MAI SUPORTA MIZERIILE PSD-ului! VOR DA JOS IAR GUVERNUL NEO-COMUNIST?

Miercuri, de la ora 19.00, in Piata Unirii din Cluj va avea loc un protest fata de demetsul lui Victor Ciorbea de a ataca la Curtea Constitutionala legea care nu-i permite lui Liviu Dragnea sa fie premier. „Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege”, a firma initiatorii protestului.

Orasul chemat miercuri la protest în Piața Unirii: “Demisia, Victor Ciorbea! Legea 90 ramane!”
Petiția a fost semnată de peste 127.000 de oameni în doar trei zile. Primele 100.000 de semnături vor fi depuse marți, la București, la instituția Avocatului Poporului anunță cei de la platforma de-clic.ro, pe care a fost inițiată petiția on-line prin care s-a cerut demisia lui Victor Ciorbea. Celelalte semnături vor fi strânse, printate și depuse pe măsură ce se vor mai înmulți, la o dată care va fi anunțată.

„Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ‘discutam’ despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.”, transmit organizatorii protestului in cadrul evenimentului anuntat pe Facebook.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului a depus la Curtea Constituțională la finalul săptămânii trecute o sesizare privind neconstituționalitatea articolul din Legea nr. 90/2001 care l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să ocupe funcția de prim-ministru al României, după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Acest articol prevede că pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute de lege.

Iata si ce putem citi la Credeai ca va fi simplu Dragnea? Romania IESE IN STRADA! SE ANUNTA PROTESTE MASIVE! tot de pe Nationalisti:

ROMANIA IESE IN STRADA CONTRA LUI LIVIU DRAGNEA SI A MAFIOTILOR DIN PSD!

Asaltul asupra justitiei a inceput. O mare parte din romani nu s-au deranjat la vot. Daca nu s-au deranjat la vot se vor deranja de acum in strada pentru ca vor trebui sa apere democratia si justitia in strada.

Din pacate Liviu Dragnea & Co sunt atat de rupti de realitate incat nu inteleg ca Romania ii uraste. Cele doua milioane de pensionari senili, asistati sociali si bugetari a/i/morali nu vor misca un deget sa ii salveze de avalansa pe care sunt pe cale sa o provoace.

CLUJUL IESE PRIMUL IN STRADA

Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.

Evenimenul a fost organizat pe Facebook – detalii aici. / Sursa: Reportaje.live

   Comentariu saccsiv:

Pe acelasi site puteti citi si articolul:

Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice

Un protest similar este anuntat tot pentru miercuri, dar in Bucuresti, la Universitate:

PROTEST împotriva lui Victor Ciorbea. I se cere DEMISIA: Toate au o limită

Conform Revistei 22 pagina protestului de la Bucuresti:

https://www.facebook.com/events/169212850228212/

Iar petitia la:

https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/victor-ciorbea-te-concediem?source=facebook-share-email-button&time=1483643948

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • safimvigilenti said, on ianuarie 10, 2017 at 3:11 pm

      nu are cum sa fie asta, ca baiatul asta asa bate campii de cativa ani de zile, daca era dupa el acum era inceput si deja terminat si WW3 ; afara sunt -20 grade, nu o sa iasa nimeni in strada mai mult de 15 min

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on ianuarie 10, 2017 at 3:34 pm

        safimvigilenti

        nu subestima tu capacitatea de responderi/ a urma intocmai si INDOBITCIREA noii generatii PRO, programate a fie zombii dracilor si inchinatorii lui anticrist!

        daca nu ies cei slabanogi( casnicele, pensionarii,etc) … ok ! dar „tinerii” acestia „vigurosi” in prostia nebuniei lor, instigati cu cuvinte cheie si amorsati oral/ electromagnetic cu niscaiva psihedelice sunt o masa de manevra verificata !

        ps: a nu se intelege ca sunt pro-psd…., politica CURVA SCARNAVA UZATA ma indifera total, sunt doar un observator simplu al tehnicilor de manipulare in masa !

        training local so repetitii generale pentru urlatorii decerebrati care isi vor cere MAINE pe „domnul” lor anticrist !

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on ianuarie 12, 2017 at 9:44 pm

        eu nu subestimez nimic, insa tu ai subestimat ce am zis eu: vremea extrem de nefavorabila unei astfel de actiuni; evenimentul a trecut, si s-a desfasurat fix cu am zis eu;
        pe viitor nu mai comenta la postarile mele, nu vreau sa am de a face cu tine, nu vreau sa mai conversez nici o silaba cu tine

        Apreciază

  1. Bax said, on ianuarie 10, 2017 at 1:24 pm

    Iarăși ziua de 11…iarăși facebuci ca să aduni proștii să strige *Jos Guvernul !* !!!
    Mă întreb dacă Drac-nea va fi la fel de laș ca pontanacul sau va ști să adune serviciile; jandarmeria și Poliția și să dejoace o nouă tentativă de lovitură de stat, coordonată pe facebuci de dracul bătrân soroș….
    Oare va lăsa iar parlamentul și guvernul fără pază: *haideti tineri frumoși și fraieri șă luați cu asalt noua Bastilie* ??!!
    Nu-i așa că prostia revoluționară se repetă la infinit, pentru fiecare generație ???

    Apreciat de 3 persoane

  2. tvarheolog said, on ianuarie 10, 2017 at 1:52 pm

    Oare nu pot fi acuzați de linșaj public, instigare la ură și violență ?
    Organizatoarea,( https://www.facebook.com/ligia.roxana.9 ) îi pupa în fund pe Cioloș și soroșiștii lui pe 10 septembrie 2016 cam așa :In orice tara civilizata actiunile guvernului Ciolos se numesc normalitate. Doar aici presa face din asta motiv de stiri soc si populatia se uita gura casca la acesti ministri. Pentru ca nu am mai avut oameni ,,normali” si integri pana acum la conducere . Deci nu stiam cum arata si cum ar trebui sa se comporte o astfel de specie in politica. Am vazut mai multe citate din declaratiile lor. Oamenii astia sunt extrem de incantati pentru ca stiu ca au o sansa unica: sa se afle intr-un rol care le permite sa faca schimbari reale in viata oamenilor de rand. Normal ca si-ar dori ca ziua sa aiba 48 de ore ca sa faca tot ce pot. Pentru ca stiu ca sansa asta dureaza maxim cateva luni. 16-17 ore la munca devin nimic.
    Dumneavoastra nu v-ati simti la fel? Imaginati-va ca aveti sansa sa aterizati intr-o functie de prim ministru sau ministru in Romania pentru o perioada scurta. Nu ati face ca ei? Adica eu de as fi in locul lor, de cum as afla, dimineata as goli raionul de cafea de la Carrefour si m-as muta cu casa cu tot la biroul ministerului. Uiti de somn si orice altceva cand stii ca ai in mana posibilitatea reala de a schimba viata a milioane de oameni!:) E un privilegiu urias, pe care vechea clasa politica nu il va intelege niciodata!

    Apreciază

  3. Aly Aly said, on ianuarie 10, 2017 at 2:34 pm

    Trebuie o diversiune sa nu se mai gandeasca lumea la dezvaluirile lui Ghita : ca Serviciile sunt in slujba strainilor , ca executa politicienii romanii care nu vand repede toata tara „pas cu pas”.

    Apreciat de 1 persoană

    • safimvigilenti said, on ianuarie 10, 2017 at 3:13 pm

      mai degraba asa, probabil ca se pregatesc sa mai dea foc la vreun club

      Apreciază

  4. mihaela ionite said, on ianuarie 10, 2017 at 2:59 pm

    oare nu sunt aceeasi tineri care au cerut demisia guvernului ponta,pt ca iohannis dorea sa isi numeasca”guvernul meu”/?dupa demitere cand au vazut ce masuri a luat guvernul ciolos,am batut in retragere ,spunand ca ei nu au dorit schimbarea guvernului-cu alte cuvinte si acum sunt manipulati-daca ii intreba cineva ce contine acea lege.nimeni nu stie dar vor schimbarea lui ciorbea(iarasi isi baga dracul soros coada)-daca nu au reisdit sa castige alegerile-sa aiba „guvernul meu/parlamentul meu,instiga tinerii la revolta
    SA VA FIE RUSINE,NU AVETI CURAJUL SAAPARETI IN PUBLIC SA SPUNETI CE VA NEMULTUMESTE,INSTIGATI TINERII SA VA FACA TREABA

    Apreciat de 1 persoană

  5. Cristina said, on ianuarie 10, 2017 at 3:59 pm

    N-ai sa vezi ca ies in strada sa protesteze impotriva Saptamanii de rugaciune ăăă pardon spurcăciune care urmeaza in curand.

    Poate ar trebui sa ne adunam mai multi si sa mergem la patriarhie sau unde se aduna aia ca sa le atragem atentia ca nu suntem chiar toti din tara asta orbiti de aurul pe care il pun pe biserici si la gat, si ca nu suntem de acord , in duh de slugarnicie, cu ce se intampla.

    Ar fi ceva.

    Apreciază

  6. Roman said, on ianuarie 10, 2017 at 7:25 pm

    Dupa mine , un OLOG ,intru toate cele CREATE DE DUMNEZEU CREATORUL SI STAPANUL MEU -,esti cu SATANA SAU CU DUMNEZEU ?C-am asta a fost ,este si va fi INTREBAREA PRINCIPALA A EXISTENTEI ,INDIFERENT DE CE ,,CREATIE=OM ” v-a intreba , de fapt ASTA-I intrebarea…restu-i BLABLABLABLA..!! Domane Ajuta!!

    Apreciază

  7. tataia said, on ianuarie 11, 2017 at 12:07 am

    Pe de o parte tinerii frumosi si liberi (ascultatori de metal si fumatori de iarba), pe de alta parte votantii PSD (pensionari patrunsi pina in maduva oaselor de doctrina comunista, de „binele comun” de „datoria fata de societate”, de plata impoziteleor pe 1 ianuarie daca s-ar putea, etc)….Hmmmm…oare cum se face ca nu ma identific cu nici una din tabere?

    Apreciază

  8. octavpelin said, on ianuarie 11, 2017 at 9:31 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  9. Mary said, on ianuarie 11, 2017 at 8:15 pm

    Doamne stiu o cunostiinta care planuia sa mearga la nebunia asta. Sper ca n-a fost. Este atat de trist ca sperantele oamenilor sunt concentrate si manipulate in directii in care unora din cei implicati, daca le-ar vedea, nu le- ar mai veni a iesi in strada.. nu zic ca ceeace vrea Ciorbea e bine, adica guvernantii sa nu mai fie nici macar verificati penal, zic ca nu despre asta e vorba cu iesitul la manifestatii. Atat. Si..La multi ani tuturor.

    Apreciază

  10. […] O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumo… […]

    Apreciază

  11. […] O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumo… […]

    Apreciază

  12. […] O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.