SACCSIV – blog ortodox

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

Posted in CIPURI, GUVERN MONDIAL, IPS TEODOSIE, RFID by saccsiv on martie 31, 2012

Iata doua fragmente din Conferinta „Credinta si mantuire in lumea de azi” sustinuta de Arhim. Ambrozie Iurasov de la Manastirea Ivanovo din Rusia. La eveniment a fost prezent si Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Cred ca conferinta a avut loc pe 8 mai 2011.

http://video.crestinortodox.ro/V61tLAN1tfh/Sfarsitul_lumii_nu_este_aproape_Parintele_Ambrozie_Iurasov.html

Asadar, in aceasta prima parte IPS Teodosie incepe prin a declara foarte hotarat: „Sfarsitul lumii nu este aproape.”

Mai incolo, parintele Ambrozie ne zice ca invatatii spun ca Pamantul este un firicel de praf printre milioane de galaxii aflate la milioane de ani lumina una de alta.

N-am inteles din acest fragment pe ce se bazeaza ei cand spun ca vremurile apocaliptice sunt departe.

   Iata si al doilea fragment, despre cipurile RFID:

http://video.crestinortodox.ro/vZAwjN38uN1/Cipurile_RFID___Parintele_Ambrozie_Iurasov.html

La un moment dat, vorbeste bine parintele Ambrozie despre GUVERNUL MONDIAL, despre globalizare, despre alegerea unui singur conducator. Dar apoi o tranteste:

Frica de 666, de documentele cu cip, toate acestea vor sa ne faca pagani, pentru ca noi sa nu credem in Hristos ci in acesti 3 de 6 din pasapoarte. Acesti 3 de 6 sunt cifre arabe. In Evanghelie nu sunt indicati 3 de 6, sunt scrise doar cu litere.”

Pe urma recunoaste ca antihrist va fi intronat la Ierusalim, in „biserica” ce o vor construi. Dar iar o tranteste:

Cu aceste pasapoarte nimeni nu ne cere lepadarea de Hristos. Nu are nici o legatura pasaportul cu mantuirea noastra. Putem spune ca acum sunt doar pregatirile.”

Intreb si eu: daca sunt pregatirile, atunci cum n-au nici o legatura cu semnul fiarei 666?

Mai adauga parintele ca vor primi pecetea doar cei ce nu se insemneza cu semnul Sfintei Cruci. Cica va fi imposibil de implantat cipul in corp deoarece este foarte mic si foarte scump. E bine daca suntem supravegheati.

Consider ca asta-i de bezna mintii. E bine sa fim supravegheati? Si mai zice ca combate elitele sioniste. Sa se ia de mana cu:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Iar treaba cu „foarte scump” este o manipulare grosolana. Nu este deloc scump, din contra. Si poate fi si extrem de mic:

FOTO µ-chip – cat de mic poate fi un CIP RFID (cu antena cu tot)?

Si poate fi si tatuaj. Tot ieftin:

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

In ceea ce priveste facerea Sfintei Cruci, iata ce ne invata Parintele Paisie Aghioritul:

Dar cu toate cele pe care le-am aratat, auzi, din pacate, o gramada de neghiobii ale mintii unor „gnostici” de astazi. Unul spune: „Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alaturi”. Altul spune: „Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o gramada de alte neghiobii, crezand ca se vor sfinti in felul acesta. Dar toate acestea sunt inselari.

Numai cele care primesc sfintire, numai acelea se sfintesc. De pilda, apa primeste sfintire si se face agheasma. Insa urina nu primeste sfintire. Piatra se poate face paine prin minune, dar necuratia nu primeste sfintire.

Prin urmare, diavolul, antihristul, atunci cand este pe buletin, pe mana sau pe fruntea noastra prin simbolul lui, nu se sfinteste chiar si o cruce de ai face.

Cititi va rog mai multe la:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

   Ne mai „invata” parintele Ambrozie ca gandurile de la diavol sunt: „Teme-te de cipuri, de pasapoarte, de 3 de 6”. Dupa care adauga:

Foarte multa lume nu i-a pasapoarte. Si cum veti trai ii intreb atunci.”

Parinte, nu se vor tavali in chinuri:

Vom muri fara cip? CUM VOM PUTEA TRAI FARA SA PUTEM CUMPARA SAU VINDE? Parintele Daniel de la Rarau despre cum vor trai crestinii ortodocsi in vremurile antihristice

Parintele IUSTIN ne indeamna SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE CU CIP. Asadar, sa nu ne luam dupa cei ce ne mint ca fara card vom muri in chinuri …

La final, IPS Teodosie trage concluzia:

Aceste cipuri si aceste pasapoarte nu ne agreseaza. Este si punctul de vedere al Sfantului Munte

Ciudatenii mari in conferinta asta. Adica ELITELE o pun de zor de un GUVERN MONDIAL cu un sef in frunte, dar Sfintiile lor, cu toate ca recunosc acest lucru, declara hotarati ca sfarsitul e departe. Nu li se pare deloc ca n-are nici o noima? Adica aia instaureaza NOUA ORDINE MONDIALA, pun la punct sistemul de carduri cu cip, buletine cu cip, carnete auto cu cip, eGuvernare, internetul obiectelor, documentul unic, eliminarea folosirii banilor cash, asadar un sistem in care fara actul unic biometric (sau implant sau tatuaj) sa nu mai poti vinde sau cumpara, iar tu vii sa inseli poporul ca mai e mult pana departe? Si cam ce ar mai fi dupa guvern mondial si document unic? Sa calatorim spre galaxiile alea aflate la milioane de ani lumina? Si apropo, e de toata jena ca parinti ortodocsi sa adere la teoria draceasca cum ca bunul Dumnezeu a aruncat acolo si Pamantul printre milioane de galaxii ce se invart bezmetice de colo colo. Asta au priceput ei din cele ce ne invata Sfintii Parinti despre Facerea Lumii?

Sfinti Parinti despre GEOCENTRISM

VIDEO: GEOCENTRISM

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 31, 2012 at 12:09 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Lucian said, on martie 31, 2012 at 12:34 pm

  Da chiar o trântito răăăău de tot,aici creștini ortodocșii care nu cunosc pe ecumeniști și ce le poate mintea ecumeniștilor,se smintesc,uite ce zice ”POPIII” că 666 nu este cum zic ”POPII” Cum mai poți să-i scoții la ,liman,pe cei care s-au smintit!Uite Lupul de sub Blana de Oaie.

  Apreciază

 3. Mălin said, on martie 31, 2012 at 12:35 pm

  Premierul bulgar ironizeaza Romania pe seama acordului incheiat de MRU cu Chevron:

  „Dacă românii vând gaze de şist ieftine de la Chevron, va exista o conductă, de ce să nu cumpărăm dacă le-am interzis aici şi suntem aşa bogaţi ca să cumpărăm de la România”, a declarat Borisov, întrebat dacă eventuala centrală termoelectrică de la Belene ar putea fi alimentată cu gaze de şist din Bulgaria.

  http://www.mediafax.ro/externe/afirmatie-ironica-a-premierului-bulgar-bulgaria-ar-putea-cumpara-gaze-de-sist-ieftine-din-romania-9458649/

  Apreciază

 4. Mălin said, on martie 31, 2012 at 12:48 pm

  La targul de joburi din Bucuresti, CV-ul cu cod de bare este obligatoriu:

  http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/angajari/cv-cu-cod-de-bare-ultima-moda-la-angajari-258956.html

  Apreciază

  • ionut ignat said, on martie 31, 2012 at 1:53 pm

   @mãlin:
   ieri am aflat si eu despre acel targ de pe site-ul hipo punct ro unde am cont pentru cautarea unui loc de munca. mi-am printat 10 cv si urma sa ma duc azi impreuna cu sotia, dar am ales sa facem altceva. citind pe saitulor credeam initial ca acel cod de bare este optional, pentru „usurarea” sau „inlesnirea” operatiunii de aplicare la un loc de munca si mi s-a parut foarte dubios. mai bine ca nu ne-am dus. Doamne ajuta!

   Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on martie 31, 2012 at 1:25 pm

  RATACITUL PROORTODOX

  http://en.gravatar.com/proortodox

  Apreciază

 6. Aurora said, on martie 31, 2012 at 1:28 pm

  Iurasov, Kuraev si altii trancanitori care au evlavie la cip nu trebuie ascultati. Sunt niste vulpi viclene care ii spun corbului ca are haine frumoase. Si Teodosie este tot o vulpe. Metamorfoza i se trage de la iubirea de arginti. Toti avem patimi, nu ma leg doar de el, dar sa nu sustinem aberatii la microfon, sa nu dam invataturi gresite cuiva. Vai de cel prin care vine sminteala ! Este atat de orbit acest spagovean incat indrazneste sa spuna ca sfarsitul nu e aproape, adica putem sa pacatuim in voie, sa luam si cipul linistiti, caci nu vine acum Judecata lui Hristos ! CAT DE RAU POATE SA FIE UN OM ? De ce se face portavocea iudeilor ? Imi aduce aminte de un banc cu Funar, cand era primar in Cluj. Langa o fantana, intr-un sat, era un afis prin care se atentiona ca apa e otravita. Vine un taran sa ia apa, il vede Funar si ii spune :”Nu bea, bade, ca e otravita , nu stii sa citesti ?” La care taranul ii raspunde ceva in ungureste.Atunci Funar, care era cunoscut pentru antipatia sa fata de unguri, ii zice cu glas bland „Bea, bade, apa e foarte buna!”

  Apreciază

 7. cristi marin said, on martie 31, 2012 at 1:33 pm

  am fost la aceasta conferinta anul trecut, unde Staretul Ambrozie din Rusia, impreuna cu Episcopul nostru de Constanta, au smintit lumea profund,
  pot spune, ca am vazut in sala persoane ,care posteaza pe acest blog si se manifesta impotriva actelor biometrice, si care nu au avut nimic de spus, nici macar atunci cand Episcopul a zis ca Atosul este pentru actele biometrice, sunt sigur ca s-au smintit, doar blogul acesta le-a ajutat sa si revina

  Apreciază

  • danutza said, on martie 31, 2012 at 9:43 pm

   de ce crezi ca s-ar sminti cineva care e impotriva actelor cu cip si care stie f bine pozitia sfantului munte doar pt ca l-a auzit pe par ambrozie???
   si daca au fost persoane care posteaza aici si care stii ca s-au smintit, inseamna ca le cunosti bine. pot explica ele , daca sunt dintre cele care citesc blogul sau tu, in locul lor,de ce s-au smintit ?
   a fost cineva din sala care a avut ceva de spus la vorbele episcopului?

   Apreciază

 8. Pr.Alexandru said, on martie 31, 2012 at 4:07 pm

  Dar nu în Evanghelie se spune despre numărul fiarei, ci în Apocalipsă. Dar cu cifre arabe sau în cuvinte, tot aia e la urma urmei, numărul antihristului. Ce contează cum e reprezentat grafic, contează ceea ce reprezintă !

  Apreciază

 9. cineva said, on martie 31, 2012 at 5:09 pm

  Apreciază

 10. Varahil said, on martie 31, 2012 at 5:50 pm

  Ma uimeste inconstienta unor clerici..cum vom trai fara cipuri? -ciudata intrebare..Oare cand vom constientiza ca e vremea JERTFEI, ca trebuie sa fim gata de moarte, ca trebuie sa zdrobim in noi si cea mai mica urma de compromis, si ca vom supravietui..DOAR daca vrea Dumnezeu?
  Oare scopul vietii noastre de crestini este a ne tarai prin viata, asa, oricum? Oare nu ar trebui sa cautam Imparatia lui Dumnezeu mai intai, adica mantuirea? Moartea vine oricum, mai devreme sau mai tarziu, dar conteaza enorm cat de pregatiti vom fi pentru momentul acela..Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!

  Apreciază

 11. nedumeritul said, on martie 31, 2012 at 6:44 pm

  Va recomand sa aveti in vedere articolul de mai jos, aparut in Monitorul de Botosani din 31 martie 2012.
  Daca multi din cei ce ne conduc tara au acceptat aplicarea acestor implanturi electronice ( microcipuri ) in propriile lucrari dentare, inseamna ca au fost cu siguranta si usor si bine manipulati., deoarece se stie ca manipularea cea mai eficienta se realizeaza in cazurile cand cipurile se implanteaza intr-o zona din vecinatatea creierului.
  Oare la care cabinet stomatologic din tara si-au aplicat microcipurile cei mentionati in articol ,pentru ca in mass media nu am vazut pana acum vreo referire despre acest lucru ca fiind o operatiune dentara ( din articol reiese ca fostul secretar de stat de la Protectia Consumatorului ar fi avut aceasta implantare de microcip din vremea guvernului Tariceanu )?

  Tehnologie stomatologică de ultimă oră la Botoşani
  Actualitate – Viorel SURUGIU
  (citeste alte articole de acelasi autor »)

  Astăzi unul din cele mai cunoscute cabinete stomatologice din oraş, cel al doctorului Eduard Jakab, lansează în premieră o tehnologie de implant adusă din Germania. Prin noua metodă, pacienții vor putea dispune, la cerere, de un modul electronic miniatural plasat în coroana dentară, cu ajutorul căruia vor putea controla diverse aparate electronice. „Nu e mare lucru, în Occident se practică de mulți ani. Operația nu diferă cu nimic de una clasică, nu este dureroasă şi nu necesită întreținere. Prețul lucrării dentare nu se modifică față de o lucrare obişnuită, cu excepția adaosului, din care îşi comandă fiecare ceea ce crede de cuviință. Totul este ca nervul să nu fi fost distrus”, afirmă doctorul Jakab.

  Aplicaţii multiple

  Avantajele celor care vor purta astfel de dispozitive sunt evidente. Există deja nenumărate aplicații pentru telefoanele mobile cu platforme I.O.S. de la Apple sau Android. Practic, cu dintele care conține cipul electronic se poate controla smartphone-ul. Prin simple atingeri cu limba ale dintelui fals, se poate iniția un telefon sau se poate primi unul, se poate asculta muzică sau radioul sau se poate naviga pe internet, desigur, dacă telefonul are player audio, tuner radio sau conexiune 3G. „Asemenea dispozitive există de mulți ani. Am avut şi eu unul, mi l-am montat la Iaşi, la o grefă dentară, dar am făcut o carie şi l-am pierdut. Sunt dispozitive foarte utile, iar platforma Linux le face compatibile cu aproape orice sistem de operare”, afirmă dr. ing. Mircea A., patronul unui important grup de firme locale care, din motive lesne de înțeles, a solicitat anonimatul. Este vorba de un microcip plasat în proteza dentară care se cuplează la nerv printr-o interfață de mare viteză microUSB 3.0. Cuplarea la nervul dentar se face prin leduri organice (AMO.L.E.D. – n.r.), iar curentul electric necesar pentru alimentarea modulului electronic rezultă de la reacția chimică de electroliză slabă prezentă permanent în orice cavitate bucală. Microcipul poate fi setat în mai multe moduri. În al meu încărcasem documentația specifică activităților mele, pe care o puteam accesa tot timpul. Am înțeles că acum liceenii şi studenții cu dare de mână au mai toți aşa ceva, ca să nu mai învețe pentru sesiune” a mai declarat acesta.

  Și Gheorghe Ciubotaru a avut un astfel de dispozitiv pe vremea când era vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat la Protecția Consumatorilor. Îşi aminteşte şi acum, cu nostalgie, de acea perioadă. „A insistat Tăriceanu să avem cu toții aşa ceva, ca să venim bine pregătiți la şedințele guvernului. Ne încărcau vrând-nevrând prin Bluetooth (tehnologie de conectare fără fir folosită la telefoanele mobile – n.r.) materialele şedinței, dar unii nu le citeau nici aşa. Pe atunci asemenea aparate erau foarte scumpe, motiv pentru care a trebuit să-l predau pe al meu atunci când mi s-a încheiat mandatul, pentru că era proprietatea statului. Numai că statul nu s-a gândit şi să îmi pună la loc măseaua pierdută, aşa că de atunci am rămas fără. Eu mi-am pus şi măselele în slujba statului, aşa să scrieți!” a afirmat Gheorghe Ciubotaru.

  Salarii mai mari pentru funcţionarii cu microcip

  Începând de anul viitor, microcipul din dinte devine pentru funcționarii publici, fără să fie obligatoriu înainte de 2015, obiectul unei recomandări a Uniunii Europene. Guvernul a alocat 80 de milioane de euro prin Fondul pentru Dezvoltare Regională (FDR) care va fi pus la dispoziția instituțiilor deconcentrate, primării şi consilii județene pentru a majora cu 25% salariile celor ce îşi vor monta astfel de dispozitive, similar cu creşterile de salarii acordate celor care au diplome de absolvire ale învățământului superior.

  Există o mare varietate de microcipuri ce se pot monta în dinți falşi, cu prețuri variind între 49,95 lei şi capacitate de 4 GB până la 3.500 de lei, în această gamă situându-se ultimele modele, care includ şi player video, cu ajutorul cărora se pot rula filme, naviga pe internet sau urmări programele TV, lucruri interzise atunci când conduceți maşina. Toate modelele se pot conecta la smartphone. În prezent singurul cabinet care montează asemenea implanturi în Botoşani este cel al dr. Jakab, pe bază de programări, la telefonul 0741. 706.799.

  Apreciază

 12. crestinul ortodox said, on martie 31, 2012 at 7:35 pm

  „VAI DE CEL PRIN CARE VA VENI SMINTEALA CA MAI BINE I-AR FI LUI SA-SI LEGE O PIATRA DE MOARA SI SA SE ARUNCE IN MARE ” ASA SPUNE DOMNUL HRISTOS SI SE POTRIVESTE ACESTOR DOI REPREZENTANTI INCA SI DE FRUNTE ( PS TEOFAN SAU PS” LUPUL RAPITOR IN BLANA DE OAIE ” AI BOR ) SI REFERITOR LA ACEASTA INTREBARE „CUM VOM TRAI FARA CIPURI?” ASEMENI SPUN CATA INCONSTIENTA POATE SA EXISTE LA ACESTI SUS NUMITI CLERICI! ,AI CUI CLERICI AI CIPURILOR ,AI ANTIHRISTULUI ,AI PIERZARII A CAT MAI MULTE SUFLETE IN IAD ;IAR CRESTINUL ORTODOX DE RAND „CARE ARE OCHI DE VAZUT POATE SA VADA” SI SA DISTINGA LUMINA DE INTUNERIC SI ASEMENI „CEL CARE ARE URECHI DE AUZIT VA AUZI ” SI VA AUZI CHEMAREA ADEVARATULUI PASTOR IISUS HRISTOS ‘MA INTREB TOT BOR-UL ESTE COMPROMIS SI NIMENI DITRE ACESTI PS,ARHIEREI AI BOR TOTI SUNT DE ACORD CU VIZIUNEA SI ATITUDINEA LUI PS TEOFAN ACEEA DE DE LUP RAPITOR IN BLANA DE OAIE ???
  DACA DA INSEAMNA CA A SOSIT VREMEA DRAGII MEI SA IESIM CUM SPUNE PARINTELE JUSTIN PARVU LA LUPTA DREAPTA INTRU IISUS HRISTOS SI BISERICA SA BIRUITOARE SI NICICAND SA NU ACCEPTAM COMPROMISURI CU MISIONARII LUI ANTIHRIST SI BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA SA CEA SFANTA SA NE OCROTEASCA ASTFEL DACA VOM FI PRIGONITI ,BATUTI ,MARGINALIZATI DUMNEZEU SI HARUL SAU CEL SFANT VA FI CU NOI .
  SA STAM BINE,SA STAM CU FRICA ,SA LUAM AMINTE!

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on aprilie 1, 2012 at 10:57 am

   RECTIFIC PS TEODOSIE ,

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on aprilie 1, 2012 at 11:14 am

    SAU SIMPLU TEODOSIE PETRESCU AVAND IN VEDERE PRO BINECUVANTAREA FATA DE CIPURI SI ACTELE BIOMETRICE SI SA NU MAI VORBEASCA DOMNIA SA IN NUMELE SFANTULUI MUNTE ATHOS AR FI MAI BINE SA TACA ” SA-SI LEGE O PIATRA DE MOARA SI SA SE ARUNCE IN MARE” SAU MAI PROBABIL DUMNEALOR SUNT DEJA PECETLUITI SI SUNT COORDONATI SA SPUNA ACESTE SMINTELI DE SE RASUCESC SI MORTII IN PAMINT. SA LE LUMINEZE DUMNEZEU MINTILE ,INCA MAI AU FETE DE OAMENI IN EI SI INCA II MAI TINE DUMNEZEU PROBABIL SPRE IMPLINIREA CUVANTULUI EVANGHELIEI -„VAI VOUA FATARNICILOR SI FARISEILOR „CARE VA ARATATI MAI BINE IN ASTE ‘TIMPURI SPRE RATACIREA CAT MAI MULTORA .
    DUMNEZEU SA NE APERE SI SA NE INTAREASCA IN DREAPTA CREDINTA ORTODOXA!

    Apreciază

 13. Aurora said, on martie 31, 2012 at 11:56 pm

  Nu este vorba de IPS.Teofan, ci de Teodosie Petrescu.

  Apreciază

 14. Cosmin M said, on aprilie 1, 2012 at 7:09 am

  O sa fie lupi in piele de oaie care o sa spuna ca si a lua cipul sub piele nu e o problema dar uite dovada.
  Am aflat ieri de la o maicuta ca in America o persoana ortodoxa, cred ca romanca s-a spovedit iar cand a mers sa se impartaseasca si a vrut sa sarute Sfantul Potir acesta sa ridicat in aer si nu sa putut atinge de el. Ulterior sa aflat ca femeia respectiva lucra intr-un anumit domeniu de securitate si avea implantat sub piele un chip. Ce dovada mai mare trebuie ca chipul este pecetluirea. Poate puteti afla mai multe informatii, eventual o inregistrare video ar trezi pe multi din cei care nu cred.

  Apreciază

 15. iconodul said, on aprilie 1, 2012 at 2:08 pm

  Ia sa va uitati in Biblie la III Regi 10 ,14, si sa vedeti ca au deformat versetul unde scrie de numarul talantilor din vistieria lui Solomon. La toate Bibliile de dupa 90 s-a lucrat asta. textul este:
  14.Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de şase sute şaizeci de talanţi de aur (Biblia ortodoxa).http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=68&cap=10
  +++++DAAAR corect este:
  -14.Greutatea aurului care-i venea lui Solomon într’un singur an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur ,BIBLIA-BARTOLOMEU ANANIA-http://www.biblia-bartolomeu.ro/index-C.php?id=VT-3Rg-10

  Apreciază

 16. camian said, on aprilie 1, 2012 at 3:50 pm

  Am o intrebare: in Biserica Crestin Ortodoxa intra multi oameni care au aparenta de crstini dar in esenta sunt propagandisti ai actelor cu cip si instigatori. Ei insulta si pe cei care nu sunt de acord cu ele si raspandesc propaganda statului despre aceste acte. Se poate intelege acest lucru, pentru ca Biserica va fi batuta de portile Iadului dar Ea le va birui pe ele. Intrebarea mea este totusi, in cazutl in care preotul nu ia o atitudine ferma sa avertizeze lumea despre acte, mai este acea Biserica Crestin-Ortodoxa sau este o Biserica cazuta?

  Apreciază

  • Maria said, on aprilie 1, 2012 at 8:10 pm

   camian ,
   Biserica Ortodoxa este Hristos si preotii sunt doar slujitori ai Bisericii ,adica ai lui Hristos .
   Ca unii din ei cad in aceste erezii ,sau ignora avertismentele cu privire la acceptarea cipurilor sa a altor insemne ale lui antihrist ,este o alta problema .Biserica ramane aceeasi pt ca este condusa de Duhul Sfant .
   Sa nu uitam ca nu toti preotii sunt cazuti in erezie si nu toti primesc cipul .
   In general exista surse de informare asupra acestor pericole, din Apocalipsa ,invataturile sfintilor si a marilor duhovnici .
   Sa ne rugam si pt acestia sa-i lumineze Dumnezeu ,sa vada pericolul care ne paste pe toti .

   Apreciază

 17. mihai4 said, on aprilie 1, 2012 at 4:28 pm

  Apreciază

  • Varahil said, on aprilie 1, 2012 at 8:20 pm

   Super! Parca n-ar exista deja suficiente metode prin care sa putem muri..asa..”accidental”! Au mai inventat una!

   Apreciază

 18. ORTODOX said, on aprilie 1, 2012 at 8:50 pm

  PE ICONUL „REFUZ CIP” DE SUB BUTONUL LIKE STA SCRISA O CIUDATENIE: ” REFUZ SA PRIMESC CARDURILE CU SEMNUL FIAREI SAU SA MA INCHIN LA MAICA DOMNULUI, LA SFINTI SI LA MOASTE”.
  CE ABERATIE!
  REFUZAM SA PRIMIM CARDURILE, DAR DE CE ORTODOCSI FIND SA REFUZAM A NE INCHINA LA MAICA DOMNULUI, LA SFINTI SI LA MOASTE. CE ESTE CU ACEASTA EREZIE?
  EU STIU CA MAICII DOMNULUI I SE CUVINE CINSTIRE SI INCHINARE SUB FORMA SUPRAVENERARI EI, IAR SFINTILOR SIMPLA VENERARE.

  Apreciază

 19. Mălin said, on aprilie 1, 2012 at 9:56 pm

  Apreciază

 20. Mălin said, on aprilie 1, 2012 at 10:24 pm

  Apreciază

 21. Mălin said, on aprilie 1, 2012 at 10:25 pm

  Apreciază

 22. Mălin said, on aprilie 1, 2012 at 10:46 pm

  Apreciază

 23. Mihai said, on aprilie 3, 2012 at 8:45 am

  Saccsiv, scoate link-ul „Refuz cip” de sub butonul Like, duce la o pagina unde este atacata dreapta-credinta. Cel care a scris acea pagina probabil s-a gandit sa-i faca pe cei ce vor da click sa se lepede de Ortodoxie fara stirea lor, dand click.

  Apreciază

 24. Mihai said, on aprilie 6, 2012 at 6:48 am

  Trebuie sa fie in setarile blogului o optiune de a scoate functia Like Sau poate sa lasi functia, dar sa filtrezi acel blog, ca sa nu apara.

  Apreciază

 25. codrin said, on octombrie 18, 2016 at 11:48 am

  Hristos inca de acum 2000 de ani spunea ca sfarsitul este aproape, iar Apostolii se prrgateau de sfarsitul lumii si il propovaduiau, iar sclaul asta zice acum ca nu e aproapr

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: