SACCSIV – blog ortodox

In slujba cui sunt GALERIILE DE FOTBAL?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 29, 2016

Iata comentariul cititorului RomeoB postat la A existat DECALOGUL PROTESTATARILOR tiparit pe foi ce au fost raspandite masiv printre manifestantii “Colectiv”. Le indica ce sa strige, inclusiv anti BOR. Dovada la Romania tv:

Am punctat cu ceva timp in urma despre galeriile fotbalistilor din Bucuresti.
Galeria echipei Steaua este tot timpul contra lui Gigi Becali; scandari, violente, tulburari media, amenzi de la UEFA pt scandari rasiste. In principiu au facut cat rau au putut lui Becali, care in felul lui e marturisitor crestin si anticomunist.
La polul ope, Galeria lui Dinamo, era tot timpul contra lui Nicolae Badea, provenit din securitatea „national comunista”.
Se mai vad si acum prin Bucuresti lozinci: Becali pleaca sau Badea pleaca.

Iata ca inele televiziuni au confirmat: pe langa tinerii „frumosi si liberi” care au adus in fruntea tarii guvernul Soros-Ciolos, au participat si galeriile de fotbal !

Se pare ca o parte din galeriile de fotbal ale marilor cluburi bucurestene, sunt controlate de ONGuri Soros !

Vom mai auzi de ele in cazul tulburarilor de strada !

   Comentariu saccsiv:

Iata ce putem citi la EXCLUSIV | Cine sunt „oamenii cu bani” care vor să-l scoată pe Becali de la Steaua. Membri ai organizaţiei Rotary Club vor fi acţionari la societatea înfiinţată în numele suporterilor de pe PRO SPORT:

UPDATE Site-ul Rotary Club din Tr. Severin, funcţional până ieri, nu mai poate fi accesat după apariţia materialului din ProSport.

Războiul pentru Steaua capătă accente de roman poliţist. ProSport a descoperit că membri ai Rotary Club – organizaţie discretă care reuneşte politicieni, oameni de afaceri şi intelectuali – sunt în umbra lui Jan Pavel, fostul lider al galeriei „roş-albastre“ care încearcă să preia Steaua de la Gigi Becali. Pavel e sprijinit logistic şi nu numai de persoane influente şi cu mulţi bani, implicarea acestora fiind explicită şi decisivă în stabilirea planului de operaţiuni.

Eduard Koler, fost preşedinte al Rotary Club Mehedinţi, filială a Districtului Rotary 2241 (care acoperă România şi Moldova) – care, la rându-i, face parte din Rotary International, organizaţie cu ramificaţii în toată lumea şi fondată acum peste 100 de ani, în Chicago – a fost sâmbătă la mitingul suporterilor stelişti, unde a urcat pe scenă lângă Pavel şi le-a vorbit celor circa 1.000 de participanţi strânşi în faţa stadionului din Ghencea.

„Hiram 1880“

ProSport a mai descoperit că adresa publică de email a lui Eduard Koler, eduard.koler@ksb-design.com, figura în 2011 la datele de contact ale lojei masonice „Hiram 1880“. Informaţii concrete sunt foarte puţine, însă venerabilul acestei loje era, la acea dată, un personaj pe nume Velemir Kerebici. Loja „Hiram 1880“ este afiliată la Marea Lojă Naţională din România.

Contactat de ProSport, Jan Pavel a fost surprins de întrebările legate de implicarea unor membri ai organizaţiei de mai sus în acţiune – „de ce te interesează chestia asta?“ –, a evitat să furnizeze detalii, dar a repetat că are mulţi prieteni cu bani care îl sprijină şi că „sunt câţiva de la Rotary“. Informaţia a fost confirmată ulterior chiar de Eduard Koler.

Cine coordonează planul

Dialogul cu omul de afaceri severinean în vârstă de 40 de ani a relevat un personaj interesant, „cu vorbele la el“ şi atent la nuanţe. Descrie mai clar decât Jan Pavel ce urmează în planul de preluare a Stelei, apelează la cuvinte şi expresii care ar băga în ceaţă destui lucrători din fotbalul nostru.

Koler figurează la Registrul Comerţului cu o singură firmă activă, KSB Design, cu o cifră de afaceri modestă. Însă în Monitorul Oficial apare ca administrator şi la Kraft Shipbuilding, firmă care le are în acte, ca proprietari, pe Koler Raluca şi Dumitraşcu Ioana. Eduard spune că are un şantier naval la Anvers, cinci nave în execuţie chiar acum la Orşova şi legături de afaceri în şantierele şi porturile Norvegiei. Este fondatorul Club Rotary Mehedinţi, al cărui preşedinte a fost între 2011 şi 2012. Sigla firmelor sale conţine un compas stilizat, unul dintre simbolurile masonice.


Compasul este prezent pe sigla ambelor firme ale lui Koler. Ochiul veghează de pe sigla KSB. Ambele sunt simboluri masonice

Koler subliniază că nu trebuie făcută o legătură între organizaţia din care face parte şi iniţiativa de a prelua Steaua, dar menţionează în treacăt că sunt mulţi membri ai Club Rotary care vor cumpăra „nu doar o acţiune“ la noua societate, dacă avocaţii spun că Gigi Becali poate fi scos din ecuaţie pe cale legală.

Jan Pavel afirmă că nu reprezintă pe nimeni şi că se ocupă singur de toată această acţiune de înfiinţare a societăţii pe acţiuni, însă „past president“ al Rotary Mehedinţi – după cum se recomandă chiar Koler – este, după cum a rezultat din dialogul cu ProSport, nu numai în temă cu toate acţiunile, dar şi implicat direct. Koler foloseşte persoana întâi plural când vorbeşte de înfiinţarea societăţii pe acţiuni, declară că a trimis la o casă de avocatură documentele în legătură cu Steaua şi aşteaptă un verdict, până la sfârşitul săptămânii, pentru a şti dacă FCSB poate fi înlocuită de proiectata societate pe acţiuni.

„Avem o bază de date cu 3.500 de oameni, între care şi oameni cu foarte mulţi bani. Avem nişte avocaţi, tot ce trebuie“
Jan Pavel, vineri, despre susţinerea acţiunii de schimbare a proprietarului la Steaua

„Ştiu foarte mulţi oameni cu bani care vor să investească. Ştiţi care e chestiunea? Eu n-am notorietate şi nici nu-mi doresc asta. Vreau ca lucrurile să rămână aşa cum sunt acum. Jan (n.r. – Pavel) are notorietate, dar nu neapărat una pozitivă. Lucrurile se vor schimba atunci când vor veni 4-5 nume, oameni care au făcut ceva pentru Steaua, şi se vor alătura proiectului“

Eduard Koler, membru Rotary Club şi persoana de contact pentru Loja „Hiram 1880“

„Te poţi trezi cu 10-20 de nebuni cu ceva resurse care săţi pună întrebări

„Da, eu am fondat Clubul Rotary în Mehedinţi şi am fost preşedinte, acum sunt past president, avem această funcţie în organigramă. Nu putem să legăm însă iniţiativa cu Steaua de Club Rotary. Dar bineînţeles că sunt foarte mulţi stelişti în Clubul Rotary la nivel naţional. Bineînţeles că toţi sunt interesaţi de ce se întâmplă la Steaua. Bineînţeles că mulţi dintre ei nu vor cumpăra doar o acţiune“, răspunde Koler la întrebarea dacă este membru Rotary Club şi ce implicare are organizaţia în toată acestă acţiune de preluare a echipei Steaua de la Gigi Becali.

„Nu putem lega iniţiativa de Club Rotary. Dar sunt mulţi membri care nu vor cumpăra doar o acţiune“
Eduard Koler, fost preşedinte la Rotary Club Mehedinţi

„Din punct de vedere personal, fără a implica în vreun fel clubul (n.r. – Rotary), eu le-aş spune tuturor că noi reprezentăm tezaurul Stelei. Dacă noi nu suntem suficient de inteligenţi ca să folosim acest tezaur, atunci nu suntem cu nimic mai presus decât domnul Becali. Dacă nu suntem în stare să facem un management, să folosim această comoară de 5 milioane de suporteri, atunci degeaba luăm clubul. Domnul Becali trebuie să înţeleagă că atunci când ai 5 milioane de oameni în spate, nu mai poţi spune că e echipa ta şi faci ce vrei. Pentru că, dacă îi superi pe aceşti suporteri, ai 6 milioane de euro mai puţin la încasări. Şi te poţi trezi cu 10-20 de nebuni cu ceva resurse care să pună întrebări. Şi poţi să ai necazuri. Aroganţa asta prostească, provenită dintr-un anumit grad de cultură, îi face probleme lui Becali“, adaugă armatorul.


Fostul şef de galerie stelist Jan Pavel şi rotarianul Eduard Koler (dreapta)

Acesta ştie exact care sunt slăbiciunile planului, dar şi cum se pot remedia: „Eu intenţionez să cumpăr cel puţin 1.000 de acţiuni, pentru început. Ştiu foarte mulţi oameni cu bani care vor să investească. Ştiţi care e chestiunea? Eu n-am notorietate şi nici nu-mi doresc asta. Vreau ca lucrurile să rămână aşa cum sunt acum. Jan (n.r. – Pavel) are notorietate, dar nu neapărat una pozitivă. Lucrurile se vor schimba atunci când vor veni 4-5 nume, oameni care au făcut ceva pentru Steaua, şi se vor alătura proiectului. Ştiu că au fost contactaţi deja şi că mulţi dintre ei au răspuns favorabil“.

„Toţi aceşti oameni aşteaptă punctul de vedere al avocaţilor“

Primul şi cel mai important pas, din punctul de vedere al celor care vor să preia locul FCSB în Liga 1, este lămurirea situaţiei juridice a prezenţei lui Becali în competiţii. „Lucrurile trebuie văzute în următoarea cheie: sunt foarte mulţi oameni care sunt interesaţi de Steaua şi vor să cumpere acţiuni. Aşa este şi aşa se va întâmpla. Toţi aceşti oameni aşteaptă un punct de vedere al unei case de avocatură. Am contactat această casă de avocatură şi i-am cerut un punct de vedere, aşteptăm un răspuns până la sfârşitul acestei săptămâni. Vom afla dacă această societate de acum (n.r. – FCSB) are dreptul să joace în Liga 1 şi în cupele europene. Treaba asta, cu participarea Stelei în competiţii deşi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis o sentinţă, trebuie clarificată de justiţie. Dacă nu au dreptul să joace, dar totuşi sunt menţinuţi în competiţii, atunci înseamnă că nu se pune în aplicare o decizie definitivă a Înalţii Curţi, ceea ce e infracţiune. Am încercat să le spun oamenilor şi la miting, dar acolo a fost destul de greu să transmitem aceste idei. Dacă se lămureşte acest aspect juridic, cu siguranţă că vor fi foarte mulţi care vor dori să devină acţionari la Steaua“, estimează Koler.

Acesta lasă de înţeles că din această direcţie a venit şi planul cu societatea pe acţiuni: „Eu am spus că trebuie făcută o emisie primară de 5.000.000 de acţiuni, cu limită de achiziţie de 1-3 sau 5%, ca la SIF-uri, ca să nu te trezeşti cu un nou Gigi Becali la conducere. Trebuie făcută o Adunare Generală, un Consiliu de Administraţie, ales un preşedinte. Tu, Adrian Ilie, vrei să fii preşedinte? Ce program ai? Ce-ţi propui? Persoana respectivă trebuie votată, nu pusă acolo. În acest moment, conjunctura face ca orice entitate care vrea să managerieze clubul poate să-l înlocuiască pe Becali. Noi venim cu 6 milioane de euro, dar ce luăm? Nu mai putem ţine acolo, să ne reprezinte, oameni cu gândire anacronică“.

„Nu e niciun joc de culise. Nu vreau nicio funcţie. După ce predau actele casei de avocatură, intru în rândul suporterilor“
Jan Pavel

„FCSB nu are marca, sigla, palmaresul. Poate juca în Liga 1?“

Oamenii care vor să preia Steaua ştiu că actualul proprietar e vulnerabil financiar şi juridic, ceea ce ar uşura demersul de înlăturare a acestuia. „Becali nu mai are nici bani, nici dorinţă să ţină Steaua. Planul nostru e clar. Vor fi mai întâi 3.000 de membri, apoi încă 2.000. În momentul de faţă e foarte posibil ca domnul Becali să joace pe fals în Liga 1 şi în cupele europene. Şi atunci are o problemă.“

Koler, care are printre colegii de la Rotary senatori, lideri de organizaţii locale ale partidelor, intelectuali şi proprietari de fabrici sau manageri cu funcţii executive la companii multinaţionale, priveşte ironic acuzaţiile actualului patron de la FCSB: „Pe noi ne deranjează felul în care se poartă. Am auzit că domnul Becali a spus că suntem nişte vagabonzi. Nu e chiar aşa. Unii dintre noi avem sute de angajaţi. Nu ştiu dacă dânsul are măcar o carte de muncă. Cu siguranţă, eu nu voi putea să susţin un club. Dar acum avem un patron care stă cu mâna întinsă. La suporteri, la drepturile TV, la UEFA. Şi vrea să fie patron. Are, săracul, o gândire inversă. Înţeleg că e deprimat că a fost în detenţie, că nu-i mai arde de fotbal, dar atunci să-i lase pe alţii! OK, spune că vinde clubul. Dar are ce vinde? Asta vrem să ştim de la avocaţii pe care i-am contactat. FCSB nu are marca, sigla, palmaresul. Poate juca în Liga 1? Ca jurist, pentru că am studii de drept, spun că sunt 80% şanse reale ca FCSB să nu aibă dreptul de a juca în Liga 1. Trebuie să fim defensivi puţin în toată povestea asta. Să ne gândim că vine mâine un club protejat de FRF, nu ştiu, zic ASA, cum a fost sezonul trecut, şi cu 5 etape înainte de finalul sezonului face plângere penală, reclamă că FCSB nu joacă legal în Liga 1, şi obţine în instanţă o sentinţă prin care exclude echipa din campionat. Ce facem?“.

„În momentul de faţă e foarte posibil ca domnul Becali să joace pe fals în Liga 1 şi în cupele europene. Şi atunci are o problemă“
Eduard Koler, armator, membru al Rotary Club

Sfătuitorul lui Pavel crede că Becali beneficiază de complicitatea şefilor FRF şi LPF: „Sigur că la federaţie, la ligă e o încrengătură. Au încercat să dea o tentă legală acestei participări a FCSB în campionat. Dar s-ar putea să ne trezim cu un preşedinte de club deştept care să ne dea şah mat. Credeţi că Şumudică nu ştie ce vorbeşte când tot repetă că FCSB nu este Steaua? Că ei, la Astra, n-au jurişti, n-au avocaţi care să le spună că e o problemă?“.

„Avem în plan 4-5 parteneri străini. Sunt şi parteneri de afaceri de-ai mei, trei din Turcia, unul din Grecia şi unul din Israel. Vor să vină ca acţionari cu o sumă de bani. Am limitat la 100.000 de euro posibilitatea unei singure persoane de a cumpăra acţiuni. Ca să intri în Consiliul de Administraţie trebuie să ai în spate acţiuni de un milion de euro“
Jan Pavel, vineri, la ProSport Live


Imagine de la o reunire din 2011 a rotarienilor din Turnu Severin. Pe rândul din faţă, al treilea din stânga, cu un dosar în mână,
fostul guvernator al Districtului 2241, Ioan Sbârciu, senator PDL şi fost rector al Universităţii de Artă şi Design din Cluj

Ce este Rotary Club

Rotary Club face parte din organizaţia Rotary International, fondată la începutul secolului trecut şi cu filiale în foarte multe ţări. După cum scrie chiar în descrierea oficială, este „o comunitate de oameni cu profesii diferite, cu vârste diferite, cu interese diferite, uniţi însă de viziunea unei Românii mai bune, într-o lume mai bună şi de împărtăşirea aceloraşi valori fundamentale. Suntem un grup de prieteni cu o misiune comună: aceea de a ajuta! Fiecare dintre noi am ajuns unde suntem pentru că, în diferite etape ale vieţii noastre, am fost ajutaţi de cineva. Acum e rândul nostru să dăm înapoi ceea ce am primit, să-i ajutăm pe alţii să-şi găsească vocaţia, să-şi desăvârşească educaţia sau, pur şi simplu, să treacă mai uşor peste greutăţile cu care se confruntă. Iar greutăţile sunt multe, aşa că ne focusăm pe implicarea în proiecte cu impact comunitar cât mai mare, oferindu-ne, voluntar, timpul, energia, cunoştinţele şi, de multe ori, resursele, pentru a deveni «un dar pentru lume»“.


Imagine de la o reuniune din 2009 a membrilor Rotary Club din Marea Britanie

Membrii clubului nu acceptă ideea că pot fi catalogaţi drept masoni, deşi principiile după care se ghidează organizaţia coincid în bună măsură cu enunţurile masoneriei, şi îşi spun „rotarieni“.

Oficial, membrii acestei organizaţii se reunesc periodic pentru a se implica în diverse acţiuni menite să ajute oamenii. Cei care au intrat în contact cu Rotary Club vorbesc însă despre faptul că întrunirile sunt folosite mai ales pentru a discuta oportunităţi de afaceri şi proiecte.

În România, Rotary Club s-a înfiinţat în 1929. După cum scrie chiar pe site-ul oficialwww.rotary2241.org, Districtul 2241 (România şi Basarabia) a fost înfiinţat cu sprijinul rotarienilor francezi. La 1 iulie 1996, România a fost denumită de Rotary International „zonă de expansiune rotariană“ împreună cu Moldova şi a fost pusă sub comanda elveţianului Jorg Tschipp, denumit „administrator prezidenţial pentru expansiune“. În 1999, organizaţia-mamă a decis ca România şi Moldova să devină un nou district, cu numărul 2241.

Actualul guvernator al Districtului 2241 este Daniel Tănase, asociat şi administrator al unei societăţi specializate pe soluţii informatice, cu afaceri în tipografie, editură şi imobiliare. Înaintea acestuia, funcţia a fost deţinută de Petrişor Diculescu, descris de Ziua de Constanţa ca fiind „politician, afacerist, profesor şi judecător“. Întrebat de România Liberă, acesta spunea „câţi masoni sunt în Parlamentul României sunt şi în Rotary“. În trecut, guvernator al organizaţiei a fost şi senatorul Ioan Sbârciu.

În Mehedinţi, printre membrii Club Rotary se numără Marius Screciu, preşedintele PSD Mehedinţi, şi Mario Steegmans, manager la Astra Rail Industries, companie care acum trei ani a preluat Astra Vagoane Arad, Romvag Caracal şi Meva Tr. Severin.

INTERVIU

Jan Pavel: „De ce te interesează chestia asta? Mă susţin mulţi oameni. Şi de la Rotary sunt câţiva“


Jan Pavel şi-a asumat rolul de „frontman“ în acţiunea de preluare a Stelei
Jan Pavel, iniţiatorul mitingului de sâmbătă, fost lider al galeriei steliste, afirmă că va face plângere penală pentru sechestrare împotriva lui Gigi Becai. Este o ameninţare cu mare potenţial pentru actualul patron al FCSB, care a fost deja condamnat o dată în instanţă pentru aceeaşi infracţiune. În acest moment, Becali este eliberat condiţionat din închisoare. O nouă condamnare ar reactiva automat restul de pedeapsă pe care-l mai are de executat.
Pe de altă parte, Pavel a devenit ezitant în momentul în care ProSport l-a întrebat despre legătura cu Eduard Koler şi organizaţia Rotary Club. A confirmat evidenţa, însă a părut luat prin surprindere şi nu a dorit să furnizeze detalii.
ProSport: Salut, Jan. Spuneai că aştepţi minimum 5.000 de oameni sâmbătă. Au fost doar 1.000.
Jan Pavel: Da, pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat. Cu dezinformări, cu ameninţări… Lumea a fost speriată. Dar nu ne oprim aici. Gigi va plăti pentru asta. Am pus deja avocaţii la treabă. Voi face şi plângere penală pentru lipsire de libertate.

Pentru întâmplarea din 2001?
Da.

Nu-i cam târziu?
Nu, pentru că bodyguarzii de atunci acum s-au hotărât să vorbească, să depună mărturie cine i-a pus să mă sechestreze. Din momentul în care au apărut aceste noi elemente, am termen legal trei luni ca să depun plângerea.

Unde merge această plângere?
La Parchetul General.

Mai faceţi acea societate pe acţiuni chiar dacă a venit puţină lume la manifestaţie?
Da, clar. Vom mai avea o acţiune. Nu ne lăsăm.

Adică?
Vor fi surprize mari, veţi vedea. Acum se semnează tabelele. Aceste întâmplări mai mult ne-au înrăit.

Ce tabele?
Până la sfârşitul lui noiembrie cred că se vor încheia listele cu membrii fondatori. Acum, acţiunea se desfăşoară peste tot în ţară, vor fi minimum 3.500 de acţionari în primă instanţă. Apoi, după ce facem asociaţia, veţi vedea, vom revendica locul în Liga 1, care nu-i aparţine lui Gigi.

Cum?
După ce achiziţionăm marca Steaua la licitaţia organizată de CSA Steaua, vom notifica LPF şi FRF asupra faptului că FCSB nu are dreptul legal să joace în Liga 1.

Am văzut că este pe contul tău de Facebook o poză cu un domn, Eduard Koler.
(o uşoară ezitare) …Da, e prietenul meu. Unul dintre ei, pentru că am mulţi prieteni.

Spuneai că unii dintre cei implicaţi sunt parteneri de afaceri cu tine. E şi cazul lui EduardKoler?
Nu. Eu fac confecţii, el face vapoare. Ce legătură să fie?

Intră şi el în acţionariat?
Da. El şi alţii. Veţi vedea. De ce întrebi, îl cunoşti?

Nu, am văzut că a difuzat acea chemare la miting. Este implicat?
Da. Întâmplător, e un tip foarte potent. Are şantier naval, face vapoare.

Unde, aici, în România?
Nu, în Belgia.

Am văzut că este membru al Rotary Club.
(o nouă scurtă pauză) Da, este. De ce te interesează chestia asta?

Eram curios. Te susţine această organizaţie?
Nu pot să spun eu treaba asta acum. Mă susţin mulţi oameni. Veţi vedea. Şi de la Rotary sunt câţiva.

Reclame
Tagged with: , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. evtodiev said, on ianuarie 29, 2016 at 11:16 am

  Off topic:
  Filmul Mitropolitului Ilarion (Alfeev) – Sarbatorile. Intampinarea Domnului

  Apreciază

 2. RomeoB said, on ianuarie 29, 2016 at 12:01 pm

  Microsoft spune ca noile procesoare vor functiona doar pe Windows 10

  http://www.arenait.net/2016/01/17/microsoft-spune-ca-noile-procesoare-vor-functiona-doar-pe-windows-10.html

  by Gabriel
  January 17, 2016 at 6:45 pm

  Asta nu suna prea bine si consider ca se exagereaza. Se pare ca Microsoft are de gand sa ne forteze in cel mai serios mod sa trecem pe Windows 10. Noile procesoare ce urmeaza sa fie lansate, atat de Intel cat si de AMD, vor putea functiona doar pe Windows 10.

  Se pare ca noile PC-urile nu vor mai putea rula alt sistem de operare decat Windows 10. Viitoarele procesoare ce vor fi integrate in laptop-uri sau PC-uri nu vor suporta Windows 7 sau Windows 8. Desi cele doua sisteme de operare vor avea suport pana in 2020 si 2023, acestea nu vor suporta noile modele de procesoare.

  Going forward, as new silicon generations are introduced, they will require the latest Windows platform at that time for support. Windows 10 will be the only supported Windows platform on Intel’s upcoming ‘Kaby Lake’ silicon, Qualcomm’s upcoming ‘8996’ silicon, and AMD’s upcoming ‘Bristol Ridge’ silicon.”

  Companiile vor avea o alta situatie, mai speciala. Microsoft spune ca va publica o lista cu procesoarele compatibile cu Windows 7 si Windows 8. Aceasta decizie, de a putea rula doar Windows 10 pe viitorul hardware, este tentativa celor de la Microsoft de a raspandi W10 peste tot, si astfel le-a usurat munca companiilor de hardware, care nu mai sunt nevoite sa investeasca in optimizari pentru OS-uri vechi.

  Apreciază

 3. ultimul mohican said, on ianuarie 29, 2016 at 12:02 pm

  Becali e unul dintre putinii marturisitori din media. Nu e pentru mine chiar cel mai simpatic personaj, e arogant, mandru, plin de el, dar … tine dreapta credinta si afirma asta in mod public. Eu il respect pentru asta. Vorba lui Tutea, o baba desculta si murdara pe picioare care se inchina la o icoana e om intreg in timp ce un ateu cu studii universitare nu e decat un dihor imputit. Daca au ajuns sa-l cuminteasca nu numai prin justitie ci si prin organizatiile „de bine” pe el care totusi nu reprezinta chiar o asa mare forta in spatiul public, inseamna ca au cam ajuns cam la fundul sacului si urmam noi, amarastenii.

  Apreciază

  • NIMENI said, on ianuarie 29, 2016 at 7:52 pm

   Nea Gigi a recunoscut sa TRUFIA e cel mai mare pacat al sau, iertat sa fie!
   E si el un om pacatos ca noi toti …care esti inger? lumineaza-ti fata!

   Apreciază

 4. gheorghi said, on ianuarie 29, 2016 at 12:05 pm

  Ce este Rotary Club???
  Sa mai cercetam…
  https://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/11/ce-nu-stiati-despre-rotary-club/#more-864

  Ce nu ştiaţi despre Rotary Club
  … Clubul Rotary a fost fondat de un mason
  Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris.
  La prima întâlnire au participat doar patru persoane: Paul P. Harris, … croitorul Hiram Shorey. („Hiram 1880“ ???)
  …. Rotary, la acea vreme nici macar nu se putea numi club, fiind alcatuit din doar doua persoane.
  Acest început dezastruos contrasteaza izbitor cu rapida raspândire pe care Rotary o cunoaste de la un moment dat încolo si care se datoreaza, fara îndoiala, interventiei din umbra a francmasoneriei.
  Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi sa aiba deja anvergura nationala? În 1910 Asociatia Nationala a Cluburilor Rotary îsi deschide prima filiala în afara granitelor SUA, în Canada, iar în urmatorul an ajunge si în Europa, la Dublin.
  Cucerirea lumii continua, astfel ca în 1922 este prezent pe sase continente, are 20.000 de membrii si îsi schimba numele în Rotary International. În prezent numara la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei gasindu-se numai persoane influente cum ar fi presedinti sau directori de mari companii si politicieni.
  –––––-
  O organizatie satanica cu aceleasi concepte ca si masoneria

  … Este adevarat ca în 1928 mai multi episcopi spanioli au declarat ca Rotary „nu este altceva decât o organizatie satanica cu acelasi fond si concepte ca si masoneria. Conform documentelor pe care le detinem, Rotary este o organizatie suspecta si trebuie sa fie considerata la fel de groaznica si de perversa ca si masoneria.”

  Dar la fel de adevarat este si faptul ca, de atunci, tot mai multe fete bisericesti au ajuns sa detina functii importante în Biserica tocmai datorita apartenentei lor la masonerie….
  ––––––
  Vaccinul antipolio, o arma importanta în demersul masoneriei de a reduce populatia globului

  … În 1985, Rotary anunta întregii lumi ca va eradica virusul poliomielitei pâna în anul 2000.
  Dupa ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaratii, peste o jumatate de miliard de dolari si a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continua sa existe.
  În urma specialistilor Rotary au ramas zeci de mii de morti sau de infirmi care s-au îmbolnavit de poliomielita, leucemie sau cancer dupa ce li s-a administrat vaccinul.
  … oficialitatile nu fac nimic pentru a stopa aceasta campanie ucigasa. De ce? Pentru ca membrii Rotary, care în viata „profana” ocupa pozitii importante în institutiile medicale nationale sau internationale si chiar în guvernele unor tari în care se organizeaza astfel de campanii, nu vor lua niciodata o decizie neconforma cu politica clubului. Asa ca genocidul continua. …
  ––––––
  Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodata si membru Rotary, demonstreaza ca exista strânse legaturi între Rotary si francmasonerie.
  „Legaturile dintre Rotary si masonerie sunt vechi si nu trebuie privite cu suspiciune, sustine el.
  În unele tari est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor.
  În orice caz, existenta medaliilor pe care apare roata Rotary alaturi de simboluri masonice arata ca legaturile sunt înca puternice si astazi”.

  Apreciază

 5. Paul222 said, on ianuarie 29, 2016 at 1:24 pm

  Ce masoni imputiti! Cat de greata provoaca…. Drept este ca pe cat marturiseste Becali pe atat va pierde din tot ce are. Si oricum bogatii nu pot intra Imparatia Cerului asa ca e spre binele lui!

  Apreciază

  • Radu said, on ianuarie 29, 2016 at 5:06 pm

   Bogatii cinstiti intra in Imparatia Cerului daca cu averea lor o utilizeaza pentru opera Domnului si spre binele tarii, sa lase ceva de bine in urma lor si cu conditia sa o fi obtinut CINSTIT.

   Becali nu e usa de biserica dar nici cel mai negru om din tara… E Mandru si se faleste prea mult cu ce face el asta e cauza pentru multe necazuri si evident cateva vorbe si declaratii cam aiurea si care au deranjat…

   Daca era mai modest si isi vedea linistit de treaba si continua sa ajute in opere de caritate si fundatii era bine si iarasi partea cu dosarul si scandalul cu valiza de 1.7 milioane de euro pentru jucatorii de la U Cluj, trebuia evitat astfel de infractiuni si coruptie.

   Domnitorii tarilor romane si nu numai ei si altii care erau unii bogati altii mai putin au ridicat multe manastiri si catedrale si au fost iubiti de popor, au ajutat cu daruri si ajutor Sf Munte Athos.

   Eu si tu nu avem averea lor si puterea sa ridicam o manastire singuri sau sa facem astfel de gesturi nobile de generozitate si marinimie.

   Nu cred ca e singurul care face opere de caritate mai sunt afaceristi dar sunt modesti si nu se afiseaza nu se afla ca au facut opere de caritate si danii.

   Acum mai nou au inceput sa il atace presa… nu stiu e adevarat sau nu cu cartile care le-a scris el sau daca a fost ajutat sa le scrie cat timp a stat la inchisoare, le-a scris el sau le-au scris altii?

   http://www.romaniatv.net/gigi-becali-cartea-patria-ortodoxiei-am-scris-o-din-zece-carti-luam-de-acolo-si-puneam-la-mine_267717.html

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: