SACCSIV – blog ortodox

“40 de zile pentru viata” sau cum sa promovam ECUMENISMUL folosindu-ne de CAMPANIA ANTI AVORT

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 26, 2016

   Cititorul ortprot ne semnaleaza acest afis:

1936360 484234898449626 2723161812822250946 n

Foto: http://postimg.org/image/r7a4wh8o7/

Si ne avertizeaza ca pe contul lor de facebook se promoveaza cu ocazia asta ecumenismul.

Intr-adevar, iata ce putem citi la https://www.facebook.com/40dezilepentruviata/

“Săptămâna aceasta, ne rugăm „ca toți să fim una”.
Așa că nu uitați: sâmbătă, la ora 17,00, vă așteptăm cu mare drag în Piața Unirii, la o întâlnire ecumenică de rugăciune pentru viață și pentru unitatea creștinilor.

Vă rugăm să vă amintiți și să aduceți cu voi câteva lucruri esențiale: inimi deschise, prieteni dragi și multe lumânări care să fie semnul luminii pe care Cristos, Regele nostru, o aduce în lume. Dați vestea cea bună mai departe și… ne vedem acolo!

‪#‎misionariivieții

RUGĂCIUNE PENTRU VIAȚĂ, ÎN UNITATE.

Dragi misionari ai vieții, dat fiind faptul că ne aflăm în săptămâna dedicată rugăciunii pentru unitatea creștinilor, vă invităm cu mare drag la un timp dăruit Domnului, la o întâlnire ecumenică, în care să înălțăm glasurile noastre spre Cer, atât pentru salvarea vieților celor mici, cât și pentru unitatea urmașilor lui Cristos.

Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 23 ianuarie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la ora 17,00. Aduceți cu voi inimi deschise, prieteni dragi și multe lumânări care să fie semnul luminii pe care Cristos, Regele nostru, o aduce în lume. Iar, dacă nu sunteți din Cluj, luați o mână de oameni și duceți inițiativa mai departe.

Ne vedem sâmbătă!”

Cititi va rog si:

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA, in materialul lor „DESPRE CONSTIINTA CRESTINA”, PROMOVEAZA CATOLICISMUL si ECUMENISMUL …

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA sustine candidatura ERETICULUI presedinte fondator PETER COSTEA la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

Bogdan Mateciuc se retrage din Alianta Familiilor din Romania? “INTERESE OCULTE SI INIMI NESINCERE”

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on ianuarie 26, 2016 at 4:35 pm

    Am observat ca si iehovisti fac astfel de propaganda, cel putin in bucuresti impart brosuri cu invitatii la ,,rugaciune” in comun . Deci acesti eretici se folosesc si se agata de orice pt propaganda lor

    Apreciază

  2. Ana Maria said, on ianuarie 26, 2016 at 5:39 pm

    Ma duce cu gandul la profetiile despre Antihrist! Cred ca asta e genul de copil care ar fi Antihristul! Plus ca e din Rusia! http://frip.ro/povestea-incredibila-a-micului-profet-care-a-uimit-lumea-stiintifica/

    Apreciază

    • Raluca said, on ianuarie 27, 2016 at 1:13 am

      Copilul asta ar trebui sa fie dus la exorcizari pentru ca “ideile” care-i vin si “dialogurile” pe care le are sunt venite de la cel cu coarne. Cine stie ce imprejurari si pacate din familia lui au facut ca cel rau sa capete puteri asupra lui. Cred ca este vorba de un copil foarte posedat.

      Apreciază

  3. Marius said, on ianuarie 27, 2016 at 9:11 am

    Si in Cluj se promoveaza miscarea asta

    Apreciază

  4. blue said, on ianuarie 29, 2016 at 1:23 pm

    O campanie adevărată antiavort poate fi dusă doar prin încurajarea natalităţii cu asigurarea de locuri de muncă pentru tinerii părinţi, salarii decente, posibilitatea ridicării de locuinţe sociale pentru cazuri ( ca să vezi!) sociale, avându-se în vedere de pildă mafia din anl-uri, si tot aşa, adică măsuri concrete la situaţii concrete. Femeia este, de pildă, gravidă. Nu e căsătorită, tatăl copilului nu munceşte… şi atunci cum îi poate ajuta panarama asta de promovare? Mie mi se pare doar o scuză de a-şi scoate în faţă rătăcirile finanţate de diverse grupuri de interese şi vânarea naivilor care nu prea înţeleg în ce lume trăiesc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.