SACCSIV – blog ortodox

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA sustine candidatura ERETICULUI presedinte fondator PETER COSTEA la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

Posted in ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA by saccsiv on februarie 3, 2014

In 2011 avertizam:

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA, in materialul lor „DESPRE CONSTIINTA CRESTINA”, PROMOVEAZA CATOLICISMUL si ECUMENISMUL …

Intre timp au calcat pe acceleratie.

   Iata ce aflam de pe internet:   

peter

Interviu cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare 2014 (blogul NEWSNET CRESTIN, din 7 ianuarie 2014)

Este creștin evanghelic de origine română, care pe parcursul ultimilor ani a promovat activ, în calitatea sa de președinte a Alianței Familiilor din România, valorile familiei și vieții, libertatea de convingere și libertatea religioasă în cele mai înalte foruri internaționale și europene. Și pentru că-i pasă de viitorul țării în care s-a născut, dânsul a decis să candideze ca independent la alegerile europarlamentare care vor avea loc în mai 2014. Numele lui este Peter Costea. Are 57 de ani, locuiește în orașul Houston, statul Texas (SUA), unde practică avocatura de peste 23 de ani.

În 2007, împreună cu colaboratorii implicați în inițiativa de revizuire a Constituției, am fondat Alianța Familiilor din România al cărei președinte am fost de atunci până în prezent: www.alianta-familiilor.ro

Peter Costea: candidat independent pentru Parlamentul European 2014 (blogul Pasi):

România, o ţară preponderent creştină, trebuie să joace un rol important în reafirmarea valorilor creştine, valori pe care s-a clădit civilizaţia europeană.

Mă numesc Petre Costea şi intentionez să candidez ca independent la alegerile europarlamentare din mai 2014. M-am născut în 1956 în Bihor iar tatăl meu a fost pastor baptist vreme de zeci de ani. Acum e pensionat la Arad. Eu fac parte din biserica română din Houston, Texas.

Am luat decizia de a candida după multă rugăciune şi cugetare. Mi-am dat seama că Dumnezeu m-a binecuvânat mult şi că a venit vremea să fiu şi eu o binecuvântare pentru alţii.

Am plecat din România în 1978 ca refugiat pe motive de discriminare religioasă. Ajuns în Statele Unite m-am educat vreme de multi ani, iar de peste 23 de ani practic avocatura. Am predat şi la nivel universitar. Din 2005 muncesc împreună cu mulţi creştini şi pastori din România în mişcarea profamilie şi proviata. În 2006 am organizat o mişcare constitutională pentru protejarea căsătoriei în Constitutia României. In 2007 am fondat, impreuna cu alti crestini şi pastori evanghelici, Alianţa Familiilor din România. De atunci încoace am fost presedintele ei.

Am lansat numeroase proiecte de promovare a valorilor familiei crestine şi in Romania si Uniunea Europeană. Sunt prea multe să fie enunţate, dar multumesc lui Dumnezeu pentru această chemare şi oportunitate. In ultimii ani însă mi-am dat seama că devine tot mai greu să luptăm pentru principiile şi valorile noastre creştine doar din exterior. Majoritatea europarlamentarilor care reprezintă România în Parlamentul European sunt indiferenţi faţă de proiectele europene care subminează familia şi valorile ei şi le voteaza fără discernamint. Este intenţia mea să fiu o persoană diferită, cu o agendă diferită, şi cu un comportament profesional diferit.

Petre Costea, președintele Alianței Familiilor din România, candidează la alegerile europarlamentare (blogul Cultura vietii)

Alianța Familiilor din România susţine candidatura independentă a domnului avocat Petre Costea, președintele AFR, la alegerile europarlamentare din 2014.

COMUNICAT DE PRESĂ

Petre Costea – Speranţă prin valori, o şansă pentru România

La 29 noiembrie 2013, la Arad, avocatul american de origine română Petre Costea şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent la alegerile europarlamentare din 2014.

Principalele subiecte care vor fi în atenţia domniei sale fac referire la familie, valorile creştine şi susţinerea micilor întreprinzători.

La data de 29 noiembrie 2013, la Arad, domnul Petre Costea şi-a anunţat intenţia de a candida ca independent la alegerile europarlamentare din 2014. Într-un cadru format din membrii ai familiei, prieteni apropiați și colaboratori ai domniei sale, Petre Costea a prezentat succint motivațiile pentru candidatura sa, precum și principalele teme pe care le va aborda în campanie.

Temele majore pe care le voi urmări sunt promovarea unei culturi pro viață, pro familie, a unui mediu economic favorabil micilor întreprinzători, stimularea creării de locuri de muncă și reafirmarea rolului pe care România trebuie să și-l asume, ca națiune preponderent creștină, în spațiul european. Va fi o campanie atipică, construită pe o platformă electorală fundamentată pe valorile democrației creștine, a subliniat candidatul Petre Costea la conferința de anunțare a intenției de depunere a candidaturii, eveniment la care au fost prezenți și lideri religioși din diverse confesiuni creștine din Arad, Timișoara și Statele Unite ale Americii.

Reacția audienței a fost pozitivă, inițiativa fiind percepută ca un demers de bun augur, necesar reabilitării imaginii României și reafirmării valorilor creștine, valori care au stat la baza proiectului comunitar european, dar care în ultima perioadă tind să fie considerate marginale, în ciuda faptului că ele au reprezentat baza morală și culturală pe care s-a clădit civilizația europeană.

Calitățile care îl recomandă pentru misiunea de a reprezenta cetățenii României în Parlamentul European țin în primul rând de caracterul și probitatea morală a candidatului, dovedite de-a lungul unei vieți puse în slujba semenilor, dar și de cariera profesională și pregătirea academică a domnului Petre Costea, de dimensiunea intelectuală și de competențele dobândite de acesta pe parcursul unei vieți profesionale dense.

Viața domnului Petre Costea este povestea unui român care a luptat consecvent pentru valorile în care a crezut și care motivat fiind de aceste valori a reușit să devină un om de succes în Statele Unite ale Americii, fără însă a renunța la identitatea românească, pe care și-a asumat-o mereu.

De peste 21 ani, Petre Costea profesează avocatura în Houston, Texas, în drept Civil și dreptul muncii. În calitate de avocat, a înregistrat rezultate notabile în ciuda faptului că și-a desfășurat întreaga activitate profesională într-o limbă diferită de limba maternă, dupa ce, la varsta de 21 ani, a părăsit România aflată sub un regim totalitar comunist, pe motive de persecuție politică. A plecat din România forțat de împrejurări, dar a păstrat mereu contactul cu țara care l-a plămădit, fiind familiarizat cu realitățile societății românești.

Deși la momentul revoluției din 1989 era la Johannesburg, Africa de Sud pentru un an de profesorat la Universitatea Witwatersrand, vestea începerii unei revoluții acasă l-a mobilizat să vină de urgență în România, astfel că în decembrie ’89 s-a alăturat protestatarilor în stradă, participând la revoluția de la Arad.

După căderea regimului totalitar comunist a revenit în țară ori de câte ori a avut posibilitatea, cel puțin o dată pe an și chiar mai des, fiind la curent cu evoluția vieții publice românești.

Despre Petre Costea:

Născut în Bihor, Petre Costea profesează avocatura în Houston, Texas în drept civil și dreptul muncii.

După absolvirea liceului în Arad, în 1978 Petre Costea a plecat în Statele Unite ca refugiat, dobândind cetățenia americană în 1985. A fost educat în universități prestigioase ale Americii. De la St. Mary’s University în San Antonio a obținut două diplome universitare, una în științe politice și una în relații internaționale. Și-a continuat studiile la Fletcher School of Law and Diplomacy din Boston de unde a obținut un masterat în drept internațional și un doctorat în diplomație. A obținut de a semenea un masterat în strategie internațională și controlul armamentului la Institute of High International Studies din Geneva, Elvetia. În 1990 i s-a acordat titlul de Juris Doctor la University of Houston, Texas.

De-a lungul anilor, Petre Costea a studiat și științe economice.

Din 1991, Petre Costea practică avocatura, fiind licențiat de Baroul Avocaților din Statul Texas, de Tribunalul Suprem al Statului Texas, și de Tribunalul Suprem al SUA. Înainte de avocatură, Petre Costea a fost lector universitar la St. Mary’s University în San Antonio, Houston Community College și University of Houston în Houston, iar în 1989, timp de un an, a fost lector universitar la University of the Witwatersrand în Johannesburg, Africa de Sud.

A publicat diverse opinii în cotidiene din Statele Unite, iar în anii studenției a scris pentru Geneva News & World Report.

Petre Costea se identifică cu valorile tradiționale, pro familie si pro viață, pentru care pledează în Statele Unite, Romania, în structurile europene și la Organizația Națiunilor Unite.

Hobby-ul lui principal este alergatul și călătoriile în țările mai puțin vizitate ale lumii. În decembrie 2012 a escaladat Kilimanjaro.

Comentariu saccsiv:

   Zice domnul Peter Costea la un moment dat:

și reafirmării valorilor creștine, valori care au stat la baza proiectului comunitar european

La baza proiectului comunitar European a stat dracul:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Sa revenim insa la tema.

   E dreptul domniei sale sa candideze.

E dreptul Aliantei Familiilor din Romania sa sustina pe cine vor.

Problema e alta. Si e grava.

Sunt multe bloguri ortodoxe ce le tot promoveaza buletinele informative. Si citeste incepatorul si zice ca-i de bine cu Alianta asta. Apoi Alianta isi sustine presedintele baptist in alegeri. Si incepatorul il voteaza.

Necazul cel mai mare nu e insa ca-l voteaza, ci ca il si sminteste mesajul sau. Si astfel ortodocsilor din Alianta li se pare ca au facut o treaba anti avort si cand colo au mai aruncat un suflet in iad.

Cititi va rog si:

ECUMENISM ANTI AVORT. E bine sa facem front comun cu ereticii in numele luptei impotriva avorturilor?

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. minionita said, on februarie 3, 2014 at 9:51 pm

  O mica rautate: dupa ce a reyolvat problemele din SUA referitor la reafirmarea valorilor crestine, si ce valori, a venit si randul nostru. Yupiiii.

  Apreciază

 2. Emi said, on februarie 3, 2014 at 10:42 pm

  Daca i-ai spune unui crestin ortodox „caldicel ” ca nu sustii pe tipu’ asta doar pentru ca e evanghelic …iti vor sari in gat : ‘Ptiu,habotnicule ! ” .

  Dar asociatiile pro-familie si viata din Romania ce pazesc ? Pro-vita ce pazeste?

  Pai evanghelicul asta pe langa lucrurile bune pe care le zice in legatura cu avortul ,”educatia sexuala ” etc (care sunt lucruri bune,pe care din pacate multi ortodocsi le accepta) probabil va promova si va convinge oamenii simpli sa mearga incet incet la secta lui(care probabil va oferi sume frumusele,mai ales ca asta e din SUA ,unde sectele nu sunt chiar sarace) cu scopul evident de a produce o noua ruptura .

  Chiar nu avem un reprezentat ortodox 100% ? Trebuie sa ne bazam tot pe evanghelici ,romano-catolici sau greco-catolici ( aceste secte pot sa faca multe chestii avand in vedere ca sunt serios subventionate din strainatate) ?

  Apreciază

  • valentin said, on februarie 6, 2014 at 1:01 am

   ORICUM CRED CĂ VA FALSIFICA ALEGERILE CUM FAC ŞI RESTUL MASONILOR CARE AJUNG PARLAMENTARI PESTE TOT, DAR NU NE LUĂM DUPĂ MINCIUNILE LOR.
   EL E LIBER SĂ ÎNCERCE SĂ AJUNGĂ ÎN PARLAMENT ŞI SĂ ÎNŞELE OAMENI, ÎNSĂ NOI RĂMÎNEM AI LUI HRISTOS.

   Apreciază

 3. acelas said, on februarie 4, 2014 at 12:33 am

  activenews.ro/de-ce-candidez-la-europarlamentare_1817824.html

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/niels-schnecker-demisioneaza-din-functia-de-director-de-campanie-a-lui-crin-antonescu-1080260.html

  .

  Apreciază

  • acelas said, on februarie 4, 2014 at 12:34 am

   activenews.ro/de-ce-candidez-la-europarlamentare_1817824.html

   .

   Apreciază

 4. mb said, on februarie 4, 2014 at 1:02 am

  Cum poate reprezenta dl.Petre Costea interesele Romaniei in Parlamentul European,cand d-sa e plecat din tara de atata timp? Ce mai stie d-sa despre Romania,despre suferintele poporului roman?Zic cei ce-l promoveaza ca-i la curent cu situatia din tara.E la curent din auzite,in nici un caz n-a suferit alaturi de romani,dar acum un post de vreo 25000 de euro pe seama romanilor nu i-ar strica.Mai avem un parlamentar in oras care,fiind pus in aceasta postura in lipsa altuia,cum a ajuns „sus”,in parlament,a trecut la baptisti si pe unde poate si pe unde apuca face prozelitism-pana si la Gigi Becali in puscarie s-a dus sa-l converteasca.Eu cred ca unor asemenea specimene ar trebui sa le fie rusine de propria constiinta si de romani si,mai ales,ar trebui sa le fie frica de Dumnezeu.

  Apreciază

 5. mel said, on februarie 4, 2014 at 1:12 am

  In afara subiectului:

  Ma intereseaza Sectologia prof. Dehelean. Are cineva idee unde as putea gasi aceasta carte de cumparat? Are cineva aceasta carte si doreste sa o vanda?

  Apreciază

 6. dodo said, on februarie 4, 2014 at 8:21 am

  Emi, tot vorbesti de banii sectelor dar la tine in ograda nu te uiti cati bani are BOR?Sunt plini de bani, baga o multime de bani in catedrala „mantuirii” nu-stiu-cui caci a neamului nu-i deloc. Uita-te la pre fericitul patriah cu ce haine umbla, mai impopotonat ca un rege … Zici ca secta lui ala e din SUA si ofera bani, dar unde sunt dovezile?Eu n-am vazut sectanti pe strada oferind bani si nici venind cu oferte.Eu stiu ca la toate bisericile trebuie sa cotizezi cu bani si nu sa primesti, oriunde ar fi in lume.
  Acum omul ala daca se duc in parlamentul european si face lucruri bune atunci sa nu-l condamnam indiferrent de criteriile religioase. Pe Becali care se dadea mare ortodox l-am vazut ce a facut: nimic.Sa -i ingaduim si pe altii.

  Apreciat de 1 persoană

  • Maria said, on februarie 5, 2014 at 12:10 am

   dodo,
   Ce spui tu acolo , ca sectarii nu vin cu momeli sa atraga oamenii in secta ?
   Am zeci si zeci de cazuri pe care le cunosc , Numai mama mea pe cati a fugarit de la usa .
   Iar patriarhul cu ce haine umbla ?Daca te referi la vesminte , afla ca acestea preinchipuiesc imbracamintea lui Hristos si nu cred ca sunt in lume haine mai frumoase decat acestea , care se imbraca in timpul savarsirii slujbelor . Iar in zilele obisnuite , toti ierarhii se imbraca in dulame negre si vara si iarna , iar pe timp de iarna , patriarhul poarta niste sosoni din material textil , cum se purtau acum doua decenii , am vazut eu asta .
   In Biserica Ortodoxa , nimeni nu te obliga sa cotizezi , fiecare da cat poate pt biserica , insa la voi la sectari , se impune taxa si destul de consistenta , oricine stie .
   Iar Becali , in PE , nu s-a invoit cu acesti satanisti de acolo ci , cand a avut ocazia a aparat Ortodoxia , condamnand sodomia si alte pacate .

   Apreciază

   • Daniel Condurachi said, on mai 13, 2019 at 11:09 am

    spune-mi te rog, ce taxa se impune?

    Apreciază

  • clement said, on februarie 5, 2014 at 5:21 pm

   Nu se duce sa faca lucruri bune pentru romani, ci pentru sectantii cu care au plecat oficial parintii dansului in Statele care l-au scolit si trimis in colonii, pentru a-si propovadui afacerile.

   Conferintele de popularizare le-a tinut printre ai sai, oarecum pe pitite, romanii de alte confesiuni fiind evitati.
   Cu ochii pe catolici nu vrem sa vedem ca evanghelistii coplesesc satele, scolile, partidele politice, casta securistilor tablagii.
   Avem ministri neo-protestanti si sute de studenti din mai toate facultatile, trimisi in lumea larga cu creerul spalat si angajamentul semnat, devotati sectantilor.

   In chestiunea banilor, este bine sa nu intrati fara fise contabile doveditoare, in discutie.
   Banii evanghelistilor vin din ograda unchiului Samuel.
   Nu va obliga nimeni sa puneti un leu in cutia ofrandelor pentru Catedrala si nici sa aprindeti o lumanare pentru muncitorii ce lucreaza la ridicarea ei.
   Catedrala, cand se va construi va fi a nemului romanesc, nu a Patriarhului Daniel.

   Apreciază

  • valentin said, on februarie 6, 2014 at 12:57 am

   DODO NU ŞTIE PREA MULTE SE PARE, DAR DUMNEZEU SĂ TE AJUTE OMULE ŞI PE TINE! NU DEGEABA AI AJUNS AICI… ROAGĂ-TE! ROAGĂ-TE SĂ ÎL LUMINEZE ŞI PE SECTANTUL ĂLA.

   Apreciază

 7. nea Anderthal said, on februarie 4, 2014 at 11:25 am

  Sectarul ala este un sarpe!

  Apreciază

  • mb said, on februarie 4, 2014 at 12:46 pm

   Cred si eu ca „un tsunami de cancer va lovi populatia globului in viitorul apropiat”!!!La cate avioane chemtrails circula toata ziua in lungul si-n latul globului,nu-i de mirare.Doar asta vor papusarii si asta ne anunta din timp,sa fim pregatiti sa le mai bagam niste miliarde in pusculita(pentru tratamente)

   Apreciază

 8. vasile a said, on februarie 4, 2014 at 12:10 pm

  go back to america ma men tu esti cel mai adevarat model de lup in chiele de oaie
  ecumenismul tau miroase pute de la miles away

  acesti oameni au doua fete una care te amageste de umil smerit si una de comandant harpret

  Apreciază

 9. acelas said, on februarie 6, 2014 at 10:52 am

  alianta familiilor promoveaza asiduu pe EBA (basescu) in textele sale ca „promotor al familiei” si valorilor familiei (dar executa votul numai la comanda de fapt, caci popularii europeni si-au agatat la butoniera prin anii ’70 un partid cu care a intrat (printre multe altele) in coalitie, numit crestin (evident protestant, eretic) caci dadea bine la apelativul lor de „conservatori” europeni). Executa votul mecanic, la ordinele sefilor pe linie de partid europeni (pt a fi mai credibili in ochii „crestinilor” europeni), insa singura care face exceptie aproape absoluta de fiecare data este Monica Macovei (aceasta cu adevarat noua Ana Pauker), care nu voteaza nici o lege pro-crestina la ordinele sefilor ei internationali de partid, ci de regula se abtine sau lipseste. Ura ei viscerala si structurala razbeste si e mai puternica decat jena de sefii ei. Dar pt noi, pt Romania, este un paradox aceasta „ascultare” fata de sefii interntionali. Pdl-ul nostru, care a facut si desfacut, taiat venituri cu 25% la bugetari, asta in conditiile in care aproape orice roman are cel putin cate un credit la banca, apoi a bagat in somaj 25% din bugetari la ceva vreme dupa ce salatiile au revenit (2 ani), voteaza numai la ordinele strainatatii legi cu aparenta de conservare a valorilor crestine, anti avort, anti homosexualitate, pt a-si pastra eticheta de „traditionalitate” zic eu, trasata de evreul mult regretat acum: Wilfried Martens (d. 2013). Oricum, la noi in tara pdl-ul nicidecum nu este etichetat un promotor al traditiei, oameni „inchistati” – buni crestini, conservatori, ci oameni emancipati, pomotori ai noului, modernitatii, reformei. In schimb psd si pnl dar la noi in tara (numai!!) sunt perceputi parca ceva mai umani (chiar daca in mare la fel de incompetenti si nesimtiti), mai inchistati, mai retrograzi, mai ceva alaturi de cei multi si care nu o duc atat de bine, mai inapoiati, inclusiv in treaba cu credinta. Insa leprele astea de la psd si pnl voteaza furibund in parlamentul european, la ordinele sefilor lor internationali, aproape mereu legi anticrestine, fiind pro-avort, pro-homosexualitate etc. Asta-i paradoxul de la noi din tara de care vorbeam

  dar, ca sa vedem ca atitudinea Eba este pur si simplu de fatada, iar alianta familiilor o pomoveaza asiduu pt ca ei sunt patimasi, basisti desantati, pe fata, ea a emanat la un moment dat si un gand personal in parmalamentul european, care intra in coliziune flagranta cu toata campania ei (lor) pro-crestina. Va mai amintiti? A facut demersuri acolo pt ca cetatenii europei sa consume liber marijuana, pt ca ele nu ma pot fi acceptate ca droguri, ci ca niste chestii de recreere. Cum promoveaza atunci alianta familiilor (cu cont pe reteaua indosarierii mondiale: facebook) valoriile familiei cand promoveaza de zor pe EBA cu elucubratiile ei anti-crestine si anti-umane? (va spun eu ce cred: cand patima e orbeasca si basismul este deviza ta el devine mai mult decat o religie, se ridica uneori deasupra unor comandamnete elementare ale crestinismului. te orbeste ura. Multa politica fac acesti oameni din aceasta asociatie in mail-urile lor)

  cred ca trebuie scris odata despre cumetria alianta familiilor si eba si partizanatul lor politic

  dar cate putin despre „ilustrul” Wilfried Martens, aici:

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm

  acest articol chiar cred ca trebuie tradus integral, desi destule informati se regasesc si alte locuri, mai ales aici pe blog, dar poate sunt si informatii noi, cu ar fi ultimele 2-3 paragrafe ale articolului?

  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • acelas said, on februarie 6, 2014 at 11:03 am

   All computer cash registers in the U.S. are linked to a huge computer in Dallas , Texas, called “The Beast ”. This in turn is linked to two computers in Brussels and Amsterdam that are also called “The Beast ”.

   Apreciază

  • acelas said, on februarie 6, 2014 at 11:04 am


   All computer cash registers in the U.S. are linked to a huge computer in Dallas , Texas, called “The Beast ”. This in turn is linked to two computers in Brussels and Amsterdam that are also called “The Beast ”.

   Apreciază

   • acelas said, on februarie 6, 2014 at 11:06 am

    “If you ask the head of a coven who is the
    world’s mightiest witch, he will say: Ruth Carter
    Stapleton, the sister of former president Jimmy
    Carter. I don’t know whether Jimmy Carter is a
    Freemason. Normally, if you want to be a
    politician in the U.S., you have to be a Mason,
    because this is the way to enter the political
    circles. Since Wilson, president during the First
    World War, there was not one president who did
    not belong to the Illuminati , except Eisenhower ,
    and he was controlled by them.
    There are about 5,000 people in the world who
    have a deeper insight about the Illuminati.
    Millions of people work for these few. The
    situation with the Freemasons is similar. Only
    those in the 33rd degree of the Scottish Rite had
    also the knowledge. The others simply don’t
    have it. They own every large petrol company in
    the world. All the large mail order firms and 90%
    of the large department stores.

    Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 6, 2014 at 1:21 pm

   acelas

   Voi scrie „despre cumetria alianta familiilor si eba si partizanatul lor politic”, dar da-mi te rog niste materiale sau link-uri.

   Apreciază

   • acelas said, on februarie 6, 2014 at 4:33 pm

    ideea mea este formata din e-mailurile care veneau de atata timp in inbox. Si vin. pt ca doresc sa vad pana unde pot merge. Iar eba era laudata acolo neconditionat, aproape de fiecare data. Unde au fost atunci cand perora in parlamentul european ineptii despre marijuana ca n-ar fi drog, ci doar pt recreere? buna pt consum.

    acum se duce la tigani sa o voteze, ca nu mai are cum sa-i aranjeze tac-su exact procentul, dar la fix!, care o facea sa intre ca indepedent in parlamentul european ca altadata, cu ajutorul softului si o mica remorca de voturi, un caci el a pierdut guvernul si se aude imediat! Asta e, acum se duce la tigani, iar pt asta tat-su facea plecaciuni pe la inmormantarea lui Cioaba, iar asta vara eba la o prima vizita electorala in satra de tigani ajunsese sa dea din fund tiganeste la o manea pusa de ei, prostituandu-se pt niste amarate de voturi tiganesti, cu care spera (cred in van!) sa mai intre o data daca se mai poate in parlamentul european.

    in afara de activitatea „aliantei familiilor” de pe e-mail, nu stiu daca mai au si una publica, am sa ma uit si eu de curiozitate.

    .

    Apreciază

 10. acelas said, on februarie 6, 2014 at 3:31 pm

  ce sa zic, impresiile mele despre acest partizanat sunt desprinse din acele e-mail-uri care iti tot vin in mod constant. Le-am citit o vreme, mai mult pe diagonala, dar n-am mai rabdat sa le citesc deloc vazand mersul lor tendentios. le-am scris odata tin minte, dar nu despre chestiunea politica, nevizibila pt mine atunci, ci despre evidentul ecumenism in care se complac sau chiar implica. mi-au raspuns ca desi multi sunt ortodocsi, ei tot considera ca e mai bine asa, ca ei fac ceva decat nimic, raspunsul clasic dinspre partea ecumenistilor pe care il stim de regula, atat din partea celor direct implicati, cat si din partea celor naivi sau insuficient informati. Evident, am ramas ultra sceptic in ceea ce fac, adica nu cred deloc in ceea ce fac, in calea lor dreapta. Cu atat mai mult cu cat an de an se „perfectioneaza” in timpul de activitate si analiza pe care-l fac, se updateaza, cosmetizeaza si imprumuta din recuzita protestanta de a fi si a gandi. Au un duh protestant, de oameni „pozitivi” in ceea ce ei cred ca fac, sunt imperturbabili in parerea lor de sine, isi vad de drum, iar daca ii intrebi spre ce se indreapta omnirea parca ti-ar raspunde ca spre prosperitate, lumina, omenitate, umanism etc, probabil spre antihrist mult mai incolo. Sunt prea „omenosi” oamenii astia, mai nimic divin, ceresc, sau ceva spre care sa tinda si care sa fie de „dincolo de lumea aceasta”, prin activitatea lor. Absolut „pamanteni” (=sectanti).

  revenind, nu stiu daca au o activitate publica, in afara acelor instiintari prin e-mail, dar eba figureaza in mai toate e-mailurile care vin drept o votanta canstanta si de aici laudata la fel de constant (mai ales ca acum draguta fata a devenit si mama, si putem sa fim mai ingaduitori si sa-i intelegem in demersul lor le cei de la alianta familiilor; apropos, nici nu prea il vezi pe
  micut la maica-sa, a sta in bratele lu tat-su (ebei) nici nu s-a nascut bine pruncul, ca presedintel demis l-a si luat si pozat cu el pe facebook si dat pe televiziuni, agatandu-si-l ca le o noua decoratie la piept cu care sa mai castige niscaiva voturi sau putina polularitate pe viitor prin bietul copil)

  dar voi cauta ceva pe net, macar din curiozitate.

  Apreciază

 11. […] Eretici sustinuti de “ortodocsi” ne zic despre reafirmarea “valorilor creștine, valori care au stat la baza proiectului comunitar european”, iar “intelighenti ortodocsi” ne mint cu nerusinare: […]

  Apreciază

 12. […] Eretici sustinuti de “ortodocsi” ne zic despre reafirmarea “valorilor creștine, valori care au stat la baza proiectului comunitar european”, iar “intelighenti ortodocsi” ne mint cu nerusinare: […]

  Apreciază

 13. Christian said, on martie 29, 2014 at 9:53 pm

  Nu vi se pare nefireasca pozitia degetelor mainii stangi a candidatului? Nu cumva e vorba de „mano cornuto”, semnul/salutul satanic? Nu cred sa fie o coincidenta! Sunt neoprotestant (pe hartie, in realitate doar un crestin autodidact pentru care Sola Scriptura e principiul nodal), dar sunt foarte suspicios vis-a-vis de infiltrarea iezuita in mediul (neo)protestant. Sunt convins ca e un lup imbracat in haine de oi. Astept si alte articole in viitor care sa probeze acest potential adevar.

  Apreciază

 14. […] ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA sustine candidatura ERETICULUI presedinte fondator PETER COSTEA la AL… […]

  Apreciază

 15. […] i-au sustinut candidatura lui Capsali, au sustinut-o si pe cea a neoprotestantului. Ba mai mult, asociatia fondata de eretic il sustine si in […]

  Apreciază

 16. Anap Alexandru said, on mai 20, 2014 at 12:56 pm

  Scrisoare deschisa catre domnul Peter Costea
  Stimate Frate Peter Costea, candidat “independent” la Europarlamentare, cu riscul de a va face publicitate, si a va face cunoscut, va adresez urmatoarea scrisoare deschisa: Sunt un simpatizant al unei biserici neoprotestante din Romania si pana nu de mult un sustinator infocat al dumneavoastra. In momentul in care am aflat ca un frate de-al nostru, neoprotestant, s-a inscris in cursa pentru alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014, ca si candidat independent
  pentru Parlamentul European, m-am bucurat foarte mult si in acelasi timp m-am hotarat sa va sustin cu toata forta si puterea, pentru ca dumneavoastra sa castigati mandatul de europarlamentar si astfel sa puteti fi o voce puternica care sa ne reprezinte si sa sustina valorile moralei crestine in Parlamentul European.
  Din nefericire aceasta bucurie a incetat mai repede decat mi-as fi putut imagina. – In primul rand am constatat ca dumneavoastra vorbiti in numele romanilor si faceti referire la problemele lor cu toate ca sunteti plecat din tara de peste 30 de ani si astfel nu v-ati confruntat si nici nu aveti cum sa stiti care sunt cu adevarat problemele noastre. – In al doilea rand, dumneavoastra va prezentati inainte noastra ca un sustinator al familiei si al valorilor ei, in timp ce dumneavoastra pana la aceasta varsta, de aproape 60 de ani, nu ati fost casatorit niciodata si nu aveti copii. Cum puteti vorbi cu atata usurinta si lejeritate despre un lucru atat de complex si de important, cum este familia, lucru fata de care dumneavoastra sunteti strain? – In al treilea rand, dumneavoastra ne-ati fost prezentat si ati fost facut cunoscut bisericilor neoprotestante din Romania prin intermediul U.C.D.R Cluj. Dureros si inadmisibil este faptul ca nici nu ati intrat bine in campania electorala si dumneavoastra v-ati si lepadat de aceasta institutie care v-a sustinut neconditionat si care v-a promovat in toata tara. Ma intreb care va fi atitudinea si comportamentul pe care il veti adopta in varianta obtinerii unui mandat de Europarlamentar!? – In al patrulea rand, v-ati prezentat inaintea noastra ca un bun crestin, reprezentant al bisericilor neoprotestante si nu in ultimul rand ca si candidat independent la aceste alegeri europarlamentare, lucru care a contat foarte mult pentru noi. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca de fapt dumneavoastra nu sunteti nici pe departe independent, asa cum ati promis si asa cum sustineti, ci dimpotriva sunteti mai mult decat inregimentat politic (lucru necondamnabil in general dar regretabil in acest context). – In al cincelea rand, inteleg reticienta si supiciunea fratilor baptisti in a va sustine si promova in aceasta incercare a dumneavoastra de a ajunge europarlamentar, retinere manifestata in ciuda faptului ca sunteti membru al acestei biserici. Si cu aceasta am spus si am inteles tot, ce este drept destul de tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
  Frate Peter Costea, cum credeti ca este posibil ca dumneavoastra sa fiti intr-un parteneriat si parte a unui protocol (ce este drept, supersecret) cu domnul Victor Ponta si Partidul Social Democrat si in acelasi timp sa ne dati lectii despre cum trebuie sa fie un independent cat si despre valorile crestine? Stimate frate, cum explicati dumneavoastra acest fapt? Stiti, sau poate ca nu vreti sa stiti, ca bisericile neoprotestante nu s-au implicat si nu se vor implica in a sustine un partid politic si totusi prin demersurile dumneavoastra ati compromis grav valorile si prestigiul bisericilor neoprotestante, cat si ideea de independent. Aservindu-va unui important lider politic si partidului sau, in speranta de a obtine anumite beneficii vremelnice, ati vandut pe nimic increderea si speranta a sute de mii de credinciosi din Romania.
  Stimate frate! Daca mai aveti catusi de putina constiinta va rog sa iesiti public si sa va asumati fara rezerve ceea ce sunteti dumneavoastra cu adevarat, in niciun caz crestin neoprotestant practicant, precum si sa faceti cunoscut protocolul parteneriatului politic pe care il aveti cu domnul Victor Ponta si Partidul Sociat Democrat. Este dreptul dumneavoastra sa incheiati orice protocol doriti si cu oricine doriti, dar nu in numele bisericilor neoprotestante si nici ca reprezentant al lor. Daca initial eram un infocat sustinator al dumneavoastra, va asigur stimate frate ca incepand de astazi aveti in mine si in fratii mei, cei mai puternici adversari ai dumneavoastra. Cu durere si cu amaraciune in suflet va aduc la cunostinta faptul ca locul dumneavoastra nu este nici in Parlamentul European si nici in randul credinciosilor neoprotestanti, pentru ca ne-ati inselat, ne-ati mintit si ati incercat sa va folositi de noi pentru a va atinge obiectivele personale si meschine. Nici macar nu ati asteptat sa vedeti daca veti intra, sau nu, in aceasta breasla a politicienilor, ca ati si adoptat aceeasi atitudine si v-ati insusit acelasi comportament duplicitar si immoral, la fel ca majoritatea politicienilor din Romania. Rusine, stimate frate! Rusine!
  Noi, cu siguranta vom merge la vot, pentru ca este o indatorire cetateaneasca, dar nu vom vota “entitati politice”. Biserica a votat si va vota mereu doar persoane, oameni care sustin si promoveaza principii si valori morale, care stiu sa ramana statornici in fata oricarei tentatii sau furtuni.
  P.S. In cazul in care dumneavoastra nu veti avea taria si puterea morala sa va asumati public toate aceste lucruri, va atentionez ca voi face cunoscut numele persoanelor care au intermediat acest demers josnic. (pentru cunoscatori – un pastor din Bucuresti si un important membru al Guvernului Romaniei).
  20.05.2014

  Alexandru Anap
  anapalexandru@yahoo.com

  Apreciază

 17. Bogdan said, on iunie 2, 2014 at 10:29 pm

  Azi, 2 iunie, am decis sa ma retrag complet din asociatia Alianta Familiilor din Romania. De astazi, AFR va fi controlata exclusiv de neoprotestanti – orice participare ortodoxa dispare – poate cu exceptia asociatiei Pro Vita – care e membra fondatoare, dar care are o influenta minora asupra AFR. Timp de 6 ani am imprimat o pozitie echilibrata, nondenominationala acestei asociatii, insa campania electorala recent incheiata a scos la iveala interese oculte si inimi nesincere. Voi continua sa sustin valorile familiei de pe alte pozitii.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iunie 2, 2014 at 10:40 pm

   Bogdan

   Bravo tie. Ai postat pe undeva o declaratie oficiala, pe care s-o preiau, pentru a afla cat mai multi?

   Apreciază

 18. […] Cel putin asa rezulta din comentariul lui Bogdan postat la articolul ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA sustine candidatura ERETICULUI presedinte fondator PETER COSTEA la AL…: […]

  Apreciază

 19. […] ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA sustine candidatura ERETICULUI presedinte fondator PETER COSTEA la AL… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: