SACCSIV – blog ortodox

Video – Mugur Vasiliu: Scoatem limba romana si istoria din scoli si primim o masa de “refugiati” islamisti. CE-O SA IASA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 26, 2016

Dupa cum probabil deja stiti:

Guvernul Cioloș – Soroș înlocuiește limba română și istoria cu educația pentru imigranți, educația pentru separarea copiilor de părinți și educația pentru ONG-iști

Si in acelasi timp aceiasi guvernatori ai coloniei Romania ii vor primi, nu stim nici macar in ce numar, pe “refugiatii” islamisti asigurandu-le toate cele necesare.

Iata si ce considera Mugur Vasiliu ca va iesi din chestia asta:

Cititi va rog si:

Dr. Nicolae Paulescu: „SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ŞI FRANCMASONERIA”

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marian said, on ianuarie 26, 2016 at 12:36 pm

    https://www.youtube.com/watch?v=x07ys_NmNeA nu am vazut in viata mea ceva mai urat si mai dezgustator. Sectarii astia sunt patetici

    Apreciază

    • zyke said, on ianuarie 26, 2016 at 2:34 pm

      pacat de dinsul, a facut un film care mi s’a parut bun „Marching to Zion”

      Apreciază

      • Marian said, on ianuarie 26, 2016 at 3:18 pm

        M-am uitat printre comentarii si am vazut unii preoti ortodocsi americani incercand sa ii atraga atentia de greselile comise. Omul asta e plin de ura si mandrie, ar trebuie un parinte ca Parintele Cleopa sa ii inchida gura, un adevarat anti ecumenist, nu ca astia din ziua de azi ce participa la saptamana spurcaciunii cu ereticii.

        Apreciază

    • Adrian said, on ianuarie 26, 2016 at 5:15 pm

      Dar de sărmanii ăștia, rătăciți cu totul, ce se poate spune ?!

      Toți ereticii (schismaticii și sectarii) sunt, cum bine spunea cineva … ”moștenirea lui Luther” … http://www.odaiadesus.ro/culte.html

      Apreciază

  2. ortprot said, on ianuarie 26, 2016 at 1:30 pm

    A inceput campania „40 de zile Pro-Vita”, adica nimic altceva decat ecumenism cu pretextul eliminarii avortului.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 26, 2016 at 1:56 pm

      ortprot

      Detalii te rog.

      Apreciază

      • ortprot said, on ianuarie 26, 2016 at 2:12 pm

        http://postimg.org/image/r7a4wh8o7/

        Pe pagina lor de facebook: „Dragi misionari ai vieții, dat fiind faptul că ne aflăm în săptămâna dedicată rugăciunii pentru unitatea creștinilor, vă invităm cu mare drag la un timp dăruit Domnului, la o întâlnire ecumenică, în care să înălțăm glasurile noastre spre Cer, atât pentru salvarea vieților celor mici, cât și pentru unitatea urmașilor lui Cristos”.

        Apreciat de 1 persoană

  3. energein7 said, on ianuarie 26, 2016 at 1:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Aurora said, on ianuarie 26, 2016 at 1:50 pm

    Pai cred ca va trebui sa ne luam si cate un dictionar de limba araba, dupa cum merg lucrurile…

    Apreciază

  5. Tudor said, on ianuarie 26, 2016 at 1:52 pm

    Vreau sa spun ca toti care sunt deacord cu Mugur Vasiliu ar trebui sa ia legatura cu el si sa ne ajute Dumnezeu sa formam un organism sanatos de actiune.

    Doamne ajuta.

    Apreciat de 3 persoane

    • Bogdan said, on ianuarie 26, 2016 at 3:13 pm

      Cum luam legatura ?

      Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 26, 2016 at 3:55 pm

      0736 09 19 59
      Căsuța Poștală 78, Oficiul Poștal 52, Cod poștal: 014860, București.
      Pe site au si o pagina de contact unde puteti lasa mesaj si numele dvs si adresa de email sa primiti raspuns!

      Astea sunt datele lor de la revista de pe site-ul lor!
      Sper sa fie de folos!

      Apreciază

  6. valentindortodox said, on ianuarie 26, 2016 at 2:28 pm

    Reblogged this on ortodoxromanblog.

    Apreciază

  7. isa said, on ianuarie 26, 2016 at 2:32 pm

    Toti musulmanii care s-au stabilit in Romania si s-au casatorit aici, cu romance, nu au asimilat nici cultura si nici credinta noastra, dimpotriva – ele au fost asimilate culturii lor. Ele si-au pus de buna-voie hijab, au trecut la islam etc. Astfel s-au creat niste nuclee. Nu va imaginati ca cei carora nu li s-au nascut baieti, ci doar fete, vor permite casatoria acestora cu romani crestini … Acest lucru este exclus. Si da, in prezent se desfasoara o campanie de otomanizare prin intermediul media, a majoritatii populatiei tarii – serialele turcesti, pana nu demult erau in voga cele sud-americane (cele din urma cu scop de degradare morala). Pentru papusari islamul e mai bun, pentru ca se bazeaza pe supunere. Nu pe iubire.

    Apreciat de 1 persoană

    • Radu said, on ianuarie 26, 2016 at 3:35 pm

      Romancele care I-au luat pe aia de barbati pentru bani si avere…
      S-au lepadat de Domnul si vor da socoteala pentru asta.

      Daca era vorba de iubire adevarata treceau ei barbosii cu turbane la ORTODOXIE asa isi dovedeau IUBIREA lor adevarata fata de acele romance si fata de Domnul !!!

      Apreciază

  8. Cosmin said, on ianuarie 26, 2016 at 2:58 pm

    Da, sabotaj pe toata linia. Ma-ntreb de ce s-a ajuns aici?

    Exista un grup infractional, o casta, careia ii place sa se autodenumeasca „Guvernul Romaniei” sau „conducerea Romaniei”, casta care n-are nici o treaba cu interesul national, implicit cu interesul acestui popor sau ce-o mai fi ramas din el, si care in permanenta genereaza actiuni antiromanesti.

    Ceea ce este cel mai grav insa, este faptul ca aceasta gasca infractionala, acest grup infractional, are la indemana absolut toate parghiile executive: armata, jandarmerie, politie, servicii speciale. Acestia din urma executa orbeste tot ceea ce vine de „sus” chiar daca se incalca principiile mentionate in juramant.

    NU POT SA IMI IMAGINEZ CA, in aceasta tara, sau colonie, sau cum vreti voi sa-i spuneti, nu mai exista 5 generali de armata, de politie, de servicii, etc etc, cara sa nu isi uneasca gandurile si vointa si sa puna lucrurile in ordine. Atat de fricosi am ajuns oare ??? Ne-am muiat, zice pe buna dreptate domnul Mugur Vasiliu.

    Tot noi astia de jos, lipsiti de orice parghii, lipsiti de orice(nu chiar de orice, unii mai mult, altii mai putin, il avem pe Hristos), trebuie sa vedem ceea ce se-n tampla si sa reactionam, punand deoparte problemele noastre sociale, ca si cum tara asta ar fi un sat fara caini?

    M-am saturat sa semnez tot felul de petitii, care n-au absolut nici un sort de izbanda, indiferent de numarul semnatarilor. M-am saturat sa vad o populatie efectiv inerta, care si atunci cand e de iesit in strada, sa fie foarte usor manipulabila si habar sa nu aiba de ce anume sa ceara. M-am saturat de mass media politic corecta. M-am saturat sa nu mai vad nici un patriot in puncte cheie. M-am saturat sa-i vad pe cei din jurul meu, inclusiv familia, ca sunt extraordinar de spalati pe creier. M-am saturat sa ma duc la Biserica si sa-l aud pe preot ca ne recomanda sa citim si coranul sau ca tainele ereticilor sunt valide. M-am saturat de toata aceasta voma. M-am saturat pana la extenuare.

    Sa fie frica de vina ? Frica de a pierde stabilitatea sociala, pozitia sociala ? Frica ca aproapele nu va reactiona de asa maniera incat sa fim toti unul ?

    Fratilor, cu riscul de a fi numit baricardist, desi nu sunt, solutia se pare ca este TOPORUL, ca deh, arme, nu stiu daca realizati, nu prea suntem lasati sa detinem. Daca maine dimineata ma trezesc ca intra araboi peste familia mea, sa stau sa ma gandesc ca daca voi lua toporul sa ma apar, oare nu voi avea probleme cu legea? Daca voi face puscarie ca i-am scurtat de cap pe 2-3 imigranti? Caci aici s-a ajuns cu asa zisii conducatori.

    Fratilor, daca maine iesim toata tara in strada(ceea ce e o utopie, caci unii nu au timp) si interlopii de la conducerea tarii realizeaza ca se strica jucaria, vor ordona deschiderea focului in populatie fara nici o strangere de inima.

    Da! Asa bestii ne conduc!

    Cand ma mai paraseste frustrarea, ma gandesc ca ar trebui sa ma gandesc mai mult la Hristos decat la topor, iar cand ma loveste iar frustrarea, ma gandesc ca Hristos ne ajuta avand in casa topoare. Si daca stau bine sa ma gandesc, in acest moment ne este amentintat Hristosul si aceasta casta satanica e potrivnica Lui pe fata.

    Prin urmare, avem dezlegare la topoare.

    Referitor strict la subiect, daca privim imaginea de ansamblu, intuim apele in care ne scaldam: in urma cu ceva vreme vine un interlop si spune ca facem cea mai mare moschee din Europa; dupa inca o vreme suntem invadati de musulmani; iar dupa inca o vreme, se scot din programa scolara Istoria si Limba Romana si se introduc cursuri de spre imigranti. Intre timp se aduce in tara muuult armament. Poi cine sa-l foloseasca, evident aia ce au venit pe jos neinarmati mii de kilometri. Da chiar asa, oare ce pregatire trebuie sa ai sa marsaluiesti mii de kilometri, prin intemperie, fara echipament la tine ? Ma-ndoiesc ca respectivii sunt pantofari, strungari, croitori, vanzatori la tarabe in piata, etc etc.

    Mie tabloul imi este foarte clar, voua ?

    Domnii Mugur Vasiliu si Vasile (Saccsiv) incearca sa ne deschida ochii, iar noi nu suntem capabili sa le apreciem capacitatea profunda de a analiza la rece lucrurile, mai mult, unii dintre noi sunt nemultumiti de salutul cu 3 degete sau de lungimea filmuletelor.

    Nu vreau sa supar pe nimeni, dar e tarziu tare. Si cand spun ca e tarziu tare, spun ca nu mai e loc de dezbateri gen pamantul e plat sau rotund.

    Acesti infractori conduc tara asta dupa un plan bine pus la punct cu mult timp in urma, adica foarte premeditat. Mai nou vad ca se fac treburi pe ascuns. S-a trecut la o politica letala silentioasa. Presa tace, „guvernul” face. Ne trezim cu tot felul de legi peste noapte, potrivnice noua, legi facute de oameni pe care noi nu i-am votat, ma rog, o mare parte dintre noi.

    Consider ca avem toate circumstantele si legitimitatea sa folosim topoarele daca situatia o impune, pentru a ne apara credinta, familia si vatra stramoseasca.

    Dumnezeu sa ne deschida ochii si sa ne dea intelepciune si curaj !!!

    Apreciază

  9. valentindortodox said, on ianuarie 26, 2016 at 3:40 pm

    SRI ANUNTA CA UE – UN MAMUT FASCIST IN COLAPS – A DISTRUS STRUCTURILE DE APARARE, REZISTENTA SI ECONOMIA NATIONALA A POPORULUI ROMAN

    Apreciază

  10. Radu said, on ianuarie 26, 2016 at 3:53 pm

    Arte martiale ( fara partea de religie paganeasca ) ar fi de dorit pentru toata lumea pe viitor indifferent ca vin dobitocii astia de cotropitori sau nu…

    Sa speram si ne rugam Domnului ca vom evita acest pericol iar daca nu atunci SA NE TREZIM SI SA NE LUPTAM pentru Dumnezeu si pentru Drepturile noastre !!!

    Istoria e AUR cum sa scoti asa ceva?
    E reperul nostru asa invatam sa evitam greselile altora si sa avem succes sa fim victoriosi in ceea ce facem.
    Sa stim cine suntem si unde ne indreptam…
    Oricum si asa cum am invatat-o e falsificata partial si se zic minciuni si intoxicari de legionari si multi altii…
    DAR nu poti sa reduci nr de ore ca si asa sunt putine

    Trebuie sa ne intalnim cu totii undeva prin Bucuresti sau nu stiu alt oras important…sa vorbim sa ne cunoastem sa fim uniti si solidari.
    Sa vorbim cu cateva ONG care au aceleasi ganduri si idei ca ale noastre.
    Daca sunt si parlamentari de buna credinta nu conteaza ca sunt putini sau necunoscuti sa vb cu ei un email ceva…

    Daca face domnul Vasiliu vreo conferinta sau intalnire publica ceva ar fi bine sa mergem sa il intalnim sa vedem cum putem ajuta fiecare dupa putere si pricepere !

    Doamne ajuta si apara-ne !

    Apreciază

  11. Aurora said, on ianuarie 26, 2016 at 3:58 pm

    Daca e asa cum spune Ortprot, e grav. Provita a coborat jos de tot. Inseamna ca toata stradania Parintelui Tanase e doar pt. salvarea trupeasca a copiilor de sub aripa lui.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 26, 2016 at 4:26 pm

      Aurora

      Referitor la ecumenismul Provita – parintele Nicolae Tanase, de fapt vorbim despre PROVITA BUCURESTI, organism de sine statator, independent de parinte, organism ce era condus (si poate inca mai e) de sinistrul intrus BOGDAN STANCIU. Absolut toti cei oleaca mai vechi in tabara ortodoxa traditionalista nationalista stiu despre el ca e cu treaba, un punct important al agendei sale fiind promovarea ecumenismului sub motivatia actiunilor anti avort.

      Se foloseste la maxim de imaginea parintelui si atat.

      Apreciază

  12. Claudia said, on ianuarie 26, 2016 at 5:30 pm

    Va mai recomand:

    http://www.credo.ro/saptamana-rugaciune-ecumenista.php;
    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/01/12/in-fiecare-an-la-mijlocul-lunii-ianuarie-are-loc-saptamana-ecumenista-n-ar-trebui-sa-i-cerem-demisia-patriarhului-mason-daniel-ciobotea-si-ce-te-faci-daca-si-preotultau-duhovnic-este-ecumenis/;
    http://unitatea.ro/2016/01/13/urmeaza-saptamana-ecumenica-ce-e-de-facut/. Ecumenic….Ecumenism. O bolmojire in explicarea acestui termen. Cand auzi ” Saptamana ecumenica”, cand ” Saptamana ecumenista”. Dar diferenta este majora (https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2012/09/30/ce-insemna-ecumenism/). Toti ereticii umbla cu cioara vopsita si noi, crestinii ortododocsi, umblam orbi dupa ei ca mielul dupa lup. In ce intuneric suntem!

    Apreciază

  13. Spaceman said, on ianuarie 26, 2016 at 6:00 pm

    Din 2011 au primit azil în România aproximativ două mii de migranți veniți pe cont propriu, cheltuielile lor nefiind deloc mici, cei mai mulți dintre ei provenind din Siria, plănuind să ajungă în țările bogate din UE sau anumite țări nordice, acolo unde și mulți români au ajuns sau vor să ajungă pentru…un trai mai bun! De ce să aleagă o ședere prelungită în România, o țară în care nici românilor nu le place să trăiască? In septembrie 2015, când criza „refugiaților” în UE era în toi, mai puțin de 400 de azilanți au rămas în centrele de plasament din România! Nu știu la ora actuala câți mai sunt. Cert este că din 2011 până în 2015 cele două mii de azilanți musulmani din România au fost invizibile pentru români! Iar acum a apărut la modă marota cu azilantul camo! Pentru SmartID și din cauza unor sume uriașe de bani pe care unele țări bogate din UE nu le pot justifica, au fost aduși migranții, urmând să mai sosească pe teritoriul UE aproximativ patru milioane de migranți până la sfârșitul anului 2017. Intre timp organizații ca PEGIDA, pe axa Germania, Polonia, Serbia, să mai facă și ele niște BANI! Treaba cu migranții în UE nu este chiar asa de simplă, după ce fac cerere de azil, sunt amprentați, fotografiați și înregistrați electronic, adică li se întocmește SmartID, urmând ca cererea de azil să fie admisă sau respinsă după reguli din ce în ce mai dure. V-am spus că o să le dea RFID! Nu a trebuit să așteptăm prea mult, ei bine în UK până aseară migranții au fost obligați să poarte brățări RFID considerate… „dezumanizante”, pentru a putea primi mâncare!

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/6886803/Migrant-wristband-scheme-scrapped.html

    Cat despre salutul domnului Mugur Vasiliu…

    Apreciază

    • valentindortodox said, on ianuarie 26, 2016 at 8:04 pm

      e necesar să vorbim cu el despre asta – scrieți cineva și întrebați sau spuneți într-un fel și o să rămână la forma cu 3 degete în semnul Sfintei Treimi

      a fost ceva simplu fără un scop ascuns, e un om sincer, n-are nici o semnificație dacă e vreo greșală

      Apreciază

      • Tudor said, on ianuarie 27, 2016 at 4:16 am

        Intreb eu, care-i defapt problema?Eu vad clar ce se doreste a se arata prin salut.

        Apreciază

    • B. M. said, on ianuarie 27, 2016 at 8:30 am

      Vă pierdeţi în detalii şi întotdeauna lucrul ăsta a fost un impediment în a fi capabili de a lua decizii cu dreaptă socoteală, ajungând să cădeţi în „latura superstiţioasă” a Ortodoxiei din care fac parte cei mai mulţi dintre cei botezaţi.
      Vizionaţi ultimul clip de pe canalul de youtube şi vă explică de ce salută aşa. Dar pentru voi, sunt convins că Dl. Vasiliu va accepta să salute cu degetele unite doar ca să nu mai cârtiţi.

      PS: Priviţi cu atenţie „semnătura” „colaboratorului” SRI de pe document şi întrebaţi-vă: ce om de bună credinţă se semnează cu o pentagramă?

      Apreciază

      • Cosmin said, on ianuarie 27, 2016 at 1:33 pm

        @ B. M.

        Bine punctat.

        Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 28, 2016 at 2:36 am

        eu am pus link-u
        nu mi-am dat seama că e semnat cu pentagrama

        Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 29, 2016 at 3:19 am

        dar într-adevăr la acest fișier de pe facebook cu link-u pe care mă chinuiam să îl postez și dispărea din textul mesajului meu(chestie de browser cred totuși), mai de scos în evidență e că ăla care semnează acolo pe documentul cu ștampila sri în care încearcă să trezească cetățenii români viz-a-viz de abuzurile guvernului european și a oamenilor cheie din structurile naționale au distrus economia , armata, etc. și semnătura lui e pe dos față de atitudinea luată în comunicat, semnează cu o pentagramă ,,, deci el e cam omu dracului, mai avea oleacă și asta zicea, numai nu a zis – „semnează dracu’ „

        Apreciază

  14. AKRITAS said, on ianuarie 27, 2016 at 12:28 pm

    http://m.activenews.ro/externe/Olanda-Cetatenii-se-plang-ca-tara-e-pe-cale-sa-devina-un-stat-politienesc.-Ce-a-patit-un-tanar-care-a-postat-pe-Twitter-un-mesaj-critic-la-adresa-refugiatilor-129395
    din care intelegem foarte clar, nu trebuie sa fii expert in politica , faptul ca in stitutiile statelor din vestul Europei sant ocupate de straini de neamul respectiv, de OCULTA SATANICA IUDEOMASONICA, ca lupii la oi au intrat in stana prin inselaciune si minciuna, prin impunerea modului de viata antihristic, prin impunerea pacatului ca norma de viata, prin acaparerea resurselor, economiei….
    de aceea noi acum, mai mult ca oricand trebuie sa luptam, sa stam impotriva lupilor pazind in primul rand SUFLETUL nostru curat, credinta stramoseasca, si in al doilea rand sa fim UNITI in familia noastra, in satul nostru, in orasul nostru, in tara nostra, pentru a nu cadea prada lupilor vicleni si sa fim decimati sufleteste asa asa cum au patit occidentalii, care au pregatit teren prielinic pentru o astfel de CATASTROFA, cu sute de ani inainte, cu catolicism imperialist, cu renastere pagana, cu sectarism protestant, cu „revolutii” franceze, engleze, americane, capitalism, comunism, multiculturalism, globalism, stat de „drept”, politica „corecta”……

    Apreciază

    • valentindortodox said, on ianuarie 29, 2016 at 3:27 am

      am reascultat predica monahului Teodot la sfințirea Crucilor și se arată că el a rostit-o după o pregătire și total conștient de importanța momentului – știa cu cine vorbește, cu poporul român, știa ce urmează – pericolul controlat de masonerie – islamizarea europei, știa că și noi putem să facem ceva și a zis la un moment dat și ceva interesant – de domeniul profetic la nivel de popoare – Dumnezeu va îngădui această invazie pentru acești eretici care s-au pierdut de la Adevărata Credință Ortodoxă – iar acum și-au făcut mii de secte protestante, neoprotestante și au ajuns la sodoma și gomora.

      Cred că nu am înțeles cu toții pe deplin mesajul monahului Teodot iar preoții nu vor să pună la ore de cateheză mesajul lui pt. că patriarhia într-adevăr a declarat islamul religia iubirii și pe monahul Teodot l-au declarat extremist și niște calificative de oameni îndrăciți pe care le atribuie din ură și din lipsa rațiunii de tip eretic, după care îl declară exclus din obștea mânăstirii Petru-Vodă pe cel care a luptat și se luptă pentru credință și neam alături de sfinții închisorilor comuniste. Din câte am auzit el trăiește pe lângă mânăstire, în satul petru-vodă în casa mică și sărăcăcioasă a unui frate de la mânăstire care a avut suflet și milă

      Apreciază

      • valentindortodox said, on ianuarie 29, 2016 at 3:30 am

        a vorbit și despre acești oameni care trăiesc în occident, n-au credință asta e de fapt erezia. cei mai mulți dintre ei nu cred în Dumnezeu și prin aceste greutăți abia vor conștientiza unele lucruri mai valoroase decât contul în valute care apar și dispar cum e și acest euro și această fata morgana pe nume uniunea europeană(sau evreopeană, evreii făcând acum exodul din europa, lăsând impresia unei atrocități iminente)

        Apreciază

    • valentindortodox said, on ianuarie 29, 2016 at 4:24 am


      monahul teodot spune de la început că europa creștină trăiește în păcate grele, Dumnezeu îngăduie această pedeapsă pentru curățire și la min. 1 spune exact și lucrurile despre acești europeni occidentali pentru care sunt îngăduite atrocități

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.