SACCSIV – blog ortodox

Parintele EFTIMIE MITRA: Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman modele de viata

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 4, 2015

eft

Iata ce putem citi la Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman modele de viata. – spune parintele Eftimie Mitra:

Legea antilegionara semnata de presedintele Romaniei a starnit reactii in randul multor români. Vom publica si marturia telefonica facuta de parintele Eftimie Mitra, care in calitate de cetatean român ne spune:

De cine se tem adeptii regimului capitalist? De legionari? De oameni care nu mai pot reveni din mormant sau de ideile lor pe care le vad un pericol politic care le demasca vitregiile si mizeria in care au bagat intreaga tara? Cu siguranta nu se tem de morti ci de ceea ce au facut ei, de exemplul lor care ramane in istoria necenzurata a romaniei. Pentru romani nu vor ramane politicienii europeni ca model de urmat oricat ar incerca sa ne sileasca sa-i acceptam. Adevaratele modele pentru noi romanii sunt si vor ramane parintele Iustin Parvu, Arsenie Papacioc, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, Virgil Maxim, Daniil Sandu Tudor si toti adevaratii români, chiar daca ni se interzice prin lege sa le amintim numele. Despre victimele holocaustului avem dreptul sa vorbim dar despre victimele comunismului nu avem acest drept, de azi incepand prin lege. Unde este democratia promisa de alesii nostri? Cine a facut aceasta lege si cine sta in spatele ei? Cu siguranta nu un român adevarat, nu un om care sa lase cetateanului libertatea la exprimare, ci o haita de dictatori care vor sa puna mâna pe tara asta amarata si pe trecutul ei. Cu siguranta nu vor reusi acest lucru. Au incercat si comunistii sa-i scoata din istorie, dar nu au reusit. Sfintele lor moaste de la Aiud, din alte temnite cunoscute sau necunoscute raman marturie a vietii lor placute in fata lui Dumnezeu. Acesti oameni au suferit in puscarii pentru libertatea noastra, au fost si raman modele de sfinti si martiri pe care nu le putem uita la comanda, ca asa doresc europenii. Avem clare dovezi ale sfinteniei acestora. Insusi felul in care si-au dus crucea in timpul  cand au fost in puscarii, modul lor de viata si faptele lor. Moastele parintelui Ilie Lacatusu, a parintelui Calciu Dumitreasa, a celor din osuarul de la Aiud si care vor mai iesi la iveala sunt clare dovezi ale sfinteniei acestor oameni.” 
Vedeti si marturia parintelui Eftimie facuta in anul 2011 despre miscarea legionara: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2011/02/parintele-neamului-in-fata-unei.html

Comentariu saccsiv:

   Dragul parinte zice:

Moastele parintelui Ilie Lacatusu, a parintelui Calciu Dumitreasa, a celor din osuarul de la Aiud si care vor mai iesi la iveala sunt clare dovezi ale sfinteniei acestor oameni

Au avut insa grija si de asta cu “care vor mai iesi la iveala”:

Martirii uciși de comuniști rămân în gropile comune. Marius Oprea, istoric: Am oprit cercetările de la Aiud și Târgu Ocna datorită unor reacții din partea Institutului Holocaustului 

Cititi va rog si:

SA URMAM INDEMNUL preotului. dr. Ciprian-Ioan Staicu: “Să nu ne mai limităm la cinstirea Sfinților închisorilor, ci SA IESIM LA LUPTA prin mărturisire. Loc pentru fricoși în Rai nu există”

Istoricul DANIEL FOCSA despre LEGEA ANTI-LEGIONARA

Inregistrarea EXCELENTEI emisiuni de la B1TV pe tema LEGII ANTI LEGIONARE. Moderator: Nadia Ciurlin. Invitati: părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu, Claudiu Târziu, prin telefon istoricul Cristian Troncotă

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on august 4, 2015 at 11:56 am

    Ma bucur si asa putin cate putin cu totii sa prindem curaj si nadejde si tot ce ne trebuie ca nu suntem singuri mai sunt de aceeasi parere si gand multe mii sau chiar zeci de mii de romani in tara si peste hotare care gandesc la fel.

    Bravo si felicitari Parinte Eftimie Mitra pentru curajul dumneavoastra !
    Sa va dea Dumnezeu in continuare sanatate curaj si putere !

    Apreciază

  2. ORTODOXIE said, on august 4, 2015 at 12:19 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  3. Mihail said, on august 4, 2015 at 1:54 pm

    25 iulie, o data cu semnificatie oculta pentru elita satanista

    In Detroit a fost dezvaluita statuia lui Bafomet in „cel mai mare eveniment satanist public din istoria lumii” de catre 2 homosexuali ce s-au luat apoi in brate si s-au sarutat.
    In acelasi timp, in cealalta parte a lumii, Obama le tinea prelegeri kenyenilor privind drepturile homosexualilor.
    Asta la o luna dupa ce Curtea Suprema americana a declarat casatoriile homosexuale ca fiind legale:

    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/08/04/pe-25-iulie-a-fost-dezvaluita-statuia-lui-bafomet-in-detroit-sua/

    Apreciază

  4. Iones said, on august 4, 2015 at 2:01 pm

    In timp ce nationalistii romani sunt pedepsiti cu inchisoarea pentru patriotism, iredentistii unguri isi vor desfasura si in acest an tabara sovinista unde se cere anexarea Transilvaniei catre ungaria, si unde au loc antrenamente para-militare. Tabara din acest an va avea loc la Sfantul Gheorghe in perioada 5-9 august
    detalii pe: http://emitabor.ro/

    Apreciază

  5. ASD said, on august 4, 2015 at 2:08 pm

    Legea e data . Problema e statutul viitorilor arestati si tratamentul in timpul detentiei avand in vedere ca penintenciarele din Romania sunt focare de TBC si violatori. Eu asa vad evolutia situatiei si ma intreb cum se vor respecta drepturile si mai ales in ce grupuri vor fi introdusi cei arestati. E in stare ca o dictatura liberala instaurata pe voturi din afara Romaniei cu procente de 90%(!) sa respecte drepturile fiecarui cetatean roman ?

    Apreciază

    • Mihail said, on august 4, 2015 at 3:47 pm

      In spatele acestei dictaturi liberale se ascund tot comunistii. Si-au schimbat doar brandul si strategia. Daca in trecut ocupau cu tancurile sovietice, acum o fac prin propaganda cultural-marxista in incercarea de a destabiliza tarile din interior.
      Mai demult au incercat sa provoace revolta clasei muncitoare impotriva burgheziei. Acum incearca sa provoace revolta minoritatilor de orice fel impotriva normalului, prin finantarea diferitelor institutii si organizatii non-profit ce promoveaza: feminismul, drepturile imigrantilor sau a unor minoritati etnice deja existente, drepturile homosexualilor, drepturile transexualilor, in curand ale pedofililor.

      Toti liberalii ce promoveaza marxismul asta cultural, din toate tarile, pentru ca fenomenul este raspandit nu doar in Romania, ci in intreaga Europa si in SUA, vor fi primii care vor fi exterminati. Si sovieticii cand reuseau sa provoace o revolutie comunista, in primele 48 de ore ii executau PE TOTI comunistii din respectiva tara, ce au ajutat la instaurarea regimului comunist. De ce? Pentru ca era prea mare riscul ca acestia sa se intoarca impotriva regimului, o data ce ar fi vazut ce inseamna cu adevarat comunismul. Solutia pe care au gasit-o? Eliminarea lor din start. Si la noi e plina tara de idioti din astia utili ce vor fi aruncati ca niste masele stricate cand isi vor fi dus la capat misiunea lor.

      Parerea mea este ca lupta noastra este una spirituala. Noi nu trebuie sa ne opunem ideologic, ci spiritual. Catolicismul s-a opus ideologic si politic comunismului, pentru ca in prezent sa faca exact jocurile elitei. Noi trebuie sa iesim din istorie, sa ne pastram credinta si traditia asa cum este ea, fara compromisuri. In curand probabil ne vor inchide pentru asta. Legea asta e primul pas. Sa ne rugam unii pentru altii fratilor!

      Apreciază

      • Mihail said, on august 4, 2015 at 4:05 pm

        As vrea sa completez, pentru ca recitind propriul comentariu mi-e frica sa nu fiu inteles gresit. Nu spun ca nu trebuie sa ne opunem cum putem unor legi precum cea anti-legionara. Ci sa ne amintim ca nu o revolutie sau baricadele sunt solutia, ele duc doar la violenta, sange si moarte. Arma noastra este rugaciunea si nu armele.

        Apreciază

  6. ioanc said, on august 4, 2015 at 5:13 pm

    Priviti si cititi o mizerie de articol anti-romanesc pe http://hyperliteratura.ro/scriitori-evrei-manualele-de-limba-romana/

    Cititi si acest articol de propaganda gay. Se pare ca fiara isi pecetluieste ideologic supusii apostati:
    http://hyperliteratura.ro/scriitori-gay-care-au-schimbat-literatura/

    Apreciază

  7. emanuel said, on august 4, 2015 at 5:17 pm

    Andrei Presu isi imprastie otrava obisnuita.

    http://adevarul.ro/news/societate/o-dezbatere-blocata-1_55bef291f5eaafab2c2f778c/index.html

    Apreciază

  8. […] Parintele EFTIMIE MITRA: Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman m… […]

    Apreciază

  9. […] Parintele EFTIMIE MITRA: Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman m… […]

    Apreciază

  10. […] Parintele EFTIMIE MITRA: Legionarii au fost si raman sfinti in fata lui Dumnezeu. Pentru noi raman m… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.