SACCSIV – blog ortodox

Foto si video: STATUIA LUI BAPHOMET din DETROIT

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 4, 2015

   Detroit o duce greu:

FOTO: DETROIT, un oras in paragina, unde o casa e vanduta cu un dolar …

Orasul Detroit s-a declarat oficial in faliment …

   Asa ca statuia asta ii mai trebuia …

ultimate-baphomet-e1438613273970

Emblematic, a fost dezvelita de doi homosexuali ce s-au luat apoi in brate si s-au sarutat:

Pe 25 iulie a fost dezvaluita statuia lui Bafomet in Detroit, SUA, iar Obama a vizitat Kenya si le-a cerut sa respecte drepturile homosexualilor

Vizionati va rog si:

Dupa cum observati, participantii ii tot dau inainte cu libertatea si ca nu-i vorba despre draci.

Si cand colo, exact despre draci e vorba …

Cum cei doi copilasi sunt stransi in jurul falusului in erectie al uraciunii Baphomet, nu putem sa nu ne gandim la cei ce spun ca etapa urmatoare dupa cea cu drepturi pentru homosexuali va fi …

Cititi va rog si:

The Satanic Temple Unveils a Massive Statue of Baphomet in Detroit

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. andrei-d said, on august 4, 2015 at 6:15 pm

  Off topic:
  Casa – inchisoare a Sfantului Nectarie din Eghina
  O căsuţă simplă într-un cartier din apropiere de bazar. Săracă, cu micul său birou şi cu balconaşul care dă spre străduţe înguste.

  Este casa Sfântului Nectarie din Cairo, acolo unde a trăit un timp, având să înfrunte chiar şi calomniile celor care luptau împotriva lui.

  Este o binecuvântare pentru orice vizitator ortodox la Cairo, Egipt, să urce în casa sfântului, care poate fi vizitată, şi să se închine în biserica în care a fost hirotonit episcop (imediat alături).

  Acolo simte prezenţa sfântului, ca şi cum ar mai trăi încă în mijlocul nostru. Simte că se va ridica de la biroul la care studiază Sfânta Scriptură, ca să-l binecuvânteze.
  Această căsuţă smerită mărturiseşte despre viaţa lui simplă şi modestă. Într-un cartier, care aminteşte de bazarul extern al Atenei antice, acolo unde negustorii locali încercau să te convingă să cumperi ţesături şi mirodenii, simţi prezenţa binecuvântată a sfântului că te cheamă să păşeşti în grădinile bisericii.
  Ca o voce care îţi cere să treci de larma negustorilor ambulanţi şi să te îndrepţi repede spre curtea bisericii „Sfântul Nicolae”. Deodată, simţi că te afli în alt cartier, în altă ţară, în altă epocă.

  E răspândită o atmosferă de străpungere a inimii. Toaca, crucile, chiar şi florile din curte dezvăluie elementul elen-ortodox.

  Acolo se află biserica în care a fost hirotonit Sfântul Nectarie, Episcop al Pentapolei, pe 15 ianuarie 1889, la vârsta de 43 de ani.

  Exact acolo se află casa în care Episcopul de atunci al Pentapolei a trăit nedreptatea, calomnia, „războiul”.

  Sfântul Nectarie, chiar şi ca Episcop, a trăit fără lux şi şi-a făcut datoria cu zel şi spirit de sacrificiu, de aceea turma sa l-a iubit în fiecare zi tot mai mult.
  Dimpotrivă, unii din mediul patriarhal, invidiind măreţia caracterului lui, au început să-l calomnieze.

  Patriarhul, influenţat de oameni răutăcioși şi necredincioși, i-a retras Sfântului Nectarie demnitățile şi i-a interzis să circule în Cairo şi în regiunile dimprejur.
  A fost închis continuu în camera sa, această cameră pe care acum oricine o poate vizita şi poate simţi durerea Sfântului.

  Nici măcar asta, însă, nu a fost suficient pentru calomniatori. Au continuat denigrarea, care a avut drept consecinţă faptul că, pe 11 iulie 1890, Patriarhul Alexandriei a emis un „apolytirio” prin care îl obligau să părăsească Egiptul, deşi sfântul se conformase cu desăvârşire şi desigur fără niciun fel de obiecţie sau protest poruncilor lui Sofronie.

  Aşadar, Sfântul a lăsat în urmă casa sa, obiectele sale personale, turma sa şi a fost condus la Atena. Doi ani mai târziu, au fost descoperite în întregime planul şi capcana urzite împotriva lui şi a fost restabilit adevărul.

  Odăjdii, cartea de rugăciuni, mitra şi mătăniile.

  Este cu adevărat emoţionant faptul că cineva, astăzi, după 125 de ani, poate să atingă unele din obiectele personale ale Sfântului.

  Este o binecuvântare vizita într-un spaţiu în care Sfântul era liber să se mişte, singurul spaţiu în care era liber.

  Cu evlavie, mulţi credincioşi, după ce vizitează biserica, urcă în casa Sfântului pentru a săruta cartea lui de rugăciuni, odăjdiile lui, schima lui monahală, mătăniile lui şi un fragment din moaştele sale.

  Ieşind din casă, simt că au ascultat rugăciunile Sfântului şi iau putere să-şi continue viaţa în pofida dificultăţilor.

  Casa Sfântului Nectarie de la Cairo, care nu avea absolut nimic de prisos sau de lux, era un prevestitor pentru cele ce aveau să urmeze, având ca punct culminant ultimele zile din viaţă, când era bolnav în Areteio.

  A fost internat în al doilea salon de la etajul doi, într-un salon de clasa a treia, adică într-o cameră a săracilor.

  Două luni mai târziu, la miezul nopţii zilei de 8 spre 9 noiembrie 1920, a adormit în Domnul. Recunoaşterea sa oficială ca Sfânt a avut loc în 1961, prin Actul Sinodal Patriarhal emis de Patriarhia Ecumenică.

  Makis Adamopoulos – din „Adevărul Ortodox” care apare la chioşcuri.

  Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr
  http://www.impantokratoros.gr/dat/E5F0A76C/%5Bro%5Dimage1.gif?635743084717253750

  Apreciat de 1 persoană

 2. nikodim said, on august 4, 2015 at 7:33 pm

  Dupa vorba „unde dai si unde crapa” se manifesta si bafomet& Co. Slujitorii de elita ai acestuia ii fac statui „in cea mai democratica democratie” iar prin lumea toata arunca samanta lucrarii sale, adica haos si distrugere si multa suferinta.
  Ca exemplu sa luam aminte la una dintre creaturile „celei mai democratice democratii”, Statul Islamic al taietorilor de capetete, care deunazi a pus la punct lista cu preturi pentru scavii femei si copii pe care ii detin.
  Putem spune ca ar fi deschiderea primei burse de sclavi din secolul 21 sub egida „religiei pacii”. Emotionant, nu?

  http://news.nationalpost.com/news/world/the-girls-get-peddled-like-barrels-of-petrol-islamic-state-has-slave-price-list-for-children-women-un-says
  http://www.thejournal.ie/group-islamic-sex-slaves-circulate-price-interest-2251317-Aug2015/
  https://sandora.homeserver.com/portal/2015/08/04/bloomberg-islamic-state-circulates-sex-slave-price-list/
  Deci un copil intre 1 si 9 ani ar fi cotat la 165$… Aviz amatorilor „comunitatii internationale civilizate” care „lupta acerb” impotriva SI bombardand intens comunitati de oameni nevinovati din Siria si Irak.

  Deasemenea sa ne uitam un pic la alta creatura a bafomet&Co si anume la noua democratie maidaneza din vecini si la felul cum lucreaza duhul democratiei in acestia si atunci cand se relaxeaza pasnic, nu numai cand se revolutioneaza si ard case, icoane, biserici sau rastignesc oameni sau omoara ritualic preoti si monahi ortodocsi:  Poate cineva conteasta ca democratia nu si-a atins scopul la acestia? Baietiideja arata cu mult patos ca sunt inregimentati perfect in „valori”.

  Apreciază

 3. lastunnegru said, on august 4, 2015 at 7:34 pm

  off topic

  Facebook se va transforma în ceva cu care puţini vor fi de acord

  Din 2004 şi până în prezent Facebook a evoluat mult, sub diferite aspecte. A ajuns la un nivel destul de decent în care ştie să-ţi arate doar ceea ce vrei să vezi. Iar fondatorul său, Mark Zuckerberg, spune că vrea să ducă interacţiunea dintre utilizatori mult-mult mai departe.

  Planul său e ca în 10 ani să putem transmite ceea ce gândim direct către cei apropiaţi, cu alte cuvinte Facebook să fie capabil să ne citească nici mai mult nici mai puţin decât… gândurile.

  „Într-o zi, sunt de părere că vom fi capabili să ne transmitem gândurile reciproc prin intermediul tehnologiei. Vei putea să te gândeşti la ceva iar prietenii tăi vor afla instant, dacă tu îţi vei da acceptul. Asta va fi tehnologia de comunicare supremă”, a afirmat Mark Zuckerberg cu ocazia unei recente sesiuni de întrebări.

  http://www.antena3.ro/high-tech/facebook-se-va-transforma-in-ceva-cu-care-putini-vor-fi-de-acord-303276.html?utm_source=Jurnalul&utm_medium=Website&utm_campaign=

  Si lucrurile se misc incet dar sigur in acea directie

  Sistemul ‘Bain to Text’ converteste vorbirea tiparului undelelor cerebrale in text

  http://www.kurzweilai.net/brain-to-text-system-converts-speech-brainwave-patterns-to-text

  This ‘Brain-to-Text’ system can turn your Thoughts into Text

  Cercetatori germani si din americani au decodat vorbirea rostita continua natural de la undele cerebrale si le-a transformat in text – un pas spre comunicarea cu computerele sau oameni numai cu gandul.

  Sistemul lor ” Brain- to -text ” au inregistrat semnale de la un electrocorticograf (ECoG)* electrod situat pe sparticipat suprafetele relevate ale lobilor frontali si temporali al cortexului cerebral de la spate pacenti eplileptici care au participat voluntar la studiul in timpul lor la clinic.

  Pacienti au citit text simplu ( de la un set limitat de cuvinte ) cu voce tare in timpul studiului. Algoritmi de invatare ale aparatelor au fost apoi folositi pentru a extrage secventa cuvantului cel mai probabil de la semnale si tiparele automate de vorbire au creat textul iesit. Sistemul a realizat rata de erori de 25% …( phone (instances of phonemes in utterances – nu stiu sa traduc asta ) rate de erori sub 50%.

  Cercetatorii sugereaza ca sistemul Brain-to-text ar putea conduce la o metodă de comunicare pentru pacienti cu sindromul locked-in (imposibilitatea de a comunica) in viitor.

  Cercetarea cu acces deschis a fost realizat de o colaborare interdisciplinară de informatică, Neuroscience, si cercetatori din medicina. Inregistrarile creier au fost conduse la Albany Medical Center (Albany, NY). Procesarea semnalului și metode automate de recunoaștere a vorbirii au fost dezvoltate la laborator cognitive Sisteme de Universitatea din Karlsruhe (KIT), în Germania.

  Aceasta lucrare a fost sustinuta de NIH, Oficiul de Cercetare US Army, și Fondazione Neuron, și a primit sprijin de la Fondul Internațional de Excelență de Universitatea din Karlsruhe, Deutsche Forschungsgemeinschaft, și Accesul Deschis Fondul publicarii Karlsruhe Institute of Technology.

  Apreciază

  • andrei-d said, on august 5, 2015 at 8:31 am

   lastunnegru,
   crezi ca putini vor fi de acord? Pe mine m-au dezamagit majoritatea prietenilor mai cu capul pe umeri si cu legile gay, dar sa mai vorbim de facebook pe care stau 98% din timp… Eu ma tem ca vei ramane si tu dezamagit sa afli cat de multi vor fi de acord si cu citirea gandurilor pe facebook…

   Apreciază

 4. nikodim said, on august 4, 2015 at 7:48 pm

  Dupa vorba „unde dai si unde crapa” se manifesta si bafomet& Co. Slujitorii de elita ai acestuia ii fac statui „in cea mai democratica democratie” iar prin lumea se manifesta samanta lucrarii sale, adica haos si distrugere si multa suferinta.
  Ca exemplu sa luam aminte la una dintre creaturile „celei mai democratice democratii”, Statul Islamic al taietorilor
  de capetete, care deunazi a pus la punct lista cu preturi pentru scavii femei si copii pe care ii detin.
  Putem spune ca ar fi deschiderea primei burse de sclavi din secolul 21 sub egida „religiei pacii”. Emotionant, nu?

  http://news.nationalpost.com/news/world/the-girls-get-peddled-like-barrels-of-petrol-islamic-state-has-slave-price-list-for-children-women-un-says
  http://www.thejournal.ie/group-islamic-sex-slaves-circulate-price-interest-2251317-Aug2015/
  https://sandora.homeserver.com/portal/2015/08/04/bloomberg-islamic-state-circulates-sex-slave-price-list/
  Deci un copil intre 1 si 9 ani ar fi cotat la 165$… Aviz amatorilor „comunitatii internationale civilizate” care „lupta acerb” impotriva SI bombardand intens comunitati de oameni nevinovati din Siria si Irak.

  Deasemenea sa ne uitam un pic la alta creatura a bafomet&Co si anume la noua democratie maidaneza din vecini si la felul cum lucreaza duhul democratiei in acestia si atunci cand se relaxeaza pasnic, nu numai cand se revolutioneaza si ard case, icoane, biserici sau rastignesc oameni sau omoara ritualic preoti si monahi ortodocsi:  Poate cineva conteasta ca democratia nu si-a atins scopul la acestia? Baietiideja arata cu mult patos ca sunt inregimentati perfect in „valori”.

  Apreciază

 5. Mustafa said, on august 4, 2015 at 8:08 pm

  @saccsiv

  Ati vazut cum o cheama pe prima femeie din interviu? Cea care zice ca e de bine cu statuia?
  Beth Schur… Ma indoiesc ca e nemtoaica.

  Apreciat de 1 persoană

 6. ddd(2dd) said, on august 4, 2015 at 10:15 pm

  Video clip2 :
  luna, luna insegerata..simboluri masonice
  interviu la o femeie cu nume de e….obisnuire cu stapanii
  melodie din joc cu nazisti si ocult : https://www.youtube.com/watch?v=iW5GPcOEivA
  homesexuali,’libertate’..chestii care trebuie impuse peste tot.
  Videoclipul despre statuia dracului este si unul plin de simboluri. Evident pt a influenta pe cei care vizioneaza.

  Pe scurt…ce vedeti acolo este uraciunea pustiirii.
  Crezi ca daca vor aparea profetii Ilie si Enoh, astia vor asculta de ei?. Cam asa va fi lumea in viitor..si de abia a inceput.

  Prigoana va veni de la vest.

  Apreciază

 7. akuzatu said, on august 6, 2015 at 1:14 pm

  Apreciază

 8. botaceala said, on august 6, 2015 at 2:12 pm

  Eu n-am inteles ce inseamna acei doi copii,langa statuia diavolului???

  Apreciază

  • el said, on august 7, 2015 at 8:21 pm

   semnifica pe oamenii care se inchina diavolului ca unui „dumnezeu”, omenirea CAZUTA parte barbateasca si femeiasca, fii diavolului, adoratorii lui…

   Apreciază

   • el said, on august 7, 2015 at 8:33 pm

    inocenta pierduta a omenirii, cand si copii(simbolul inocentei) au ajuns supusi si asculataori la picioarele diavolului , diavolul a piredut TOATA omenirea…
    e cazul generatiilor actuale unde PLOZII( beurk, mi-e SILA de aceste cazaturi care maimutaresc inocenta pe care NU o au inca din pantecele curvesc al maicilor lor) presuspus inocenti sunt INDRACITI, pervertiti de mici, crescuti sa fie fii/copii ai diavolului,
    inocenta lor este adusa ca jertfa diavolului de buna voie, reeducatii ultimilor generatii de scursori umane…. copii FARA inocenta, ultima reduta pierduta a omenirii, cei despre care Hristos zicea odinioara „lasati copii sa vina la mine ca a unora CA ACESTIA( ATNETIE NU neparat a copiilor ci a celor nevinovati !) este Imparatia Cerurilor”; pe aceia si i-a agonisit de fii diavolul si aceia, SCURSORILE cu aparenta inocenta casca gura la el in adorare…

    simboluri oculte ale decaderii spetei umane…
    copii de azi SCURSORILE diavolului

    Apreciază

 9. Anca Maria said, on august 8, 2015 at 2:08 am

  Hristos A Inviat !

  Sa te certe pe tine Domnul ! a spus Arhanghelul Mihail.
  Daramati statuia lui satan ! Ce mai asteptati ?

  Apreciază

 10. […] Foto si video: STATUIA LUI BAPHOMET din DETROIT […]

  Apreciază

 11. octavpelin said, on martie 24, 2016 at 11:36 am

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 12. […] Foto si video: STATUIA LUI BAPHOMET din DETROIT […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: