SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Doi vlajgani politisti americani doborand cu electrosocuri un batranel inofensiv

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 27, 2015

Cei ce gasesc mereu explicatii si lauda comportamentul politistilor americani, oare ce vor mai zice referitor la urmatorul clip?

   Iata si ce putem citi la Scandal în poliţia americană: Un bătrân inofensiv a fost brutalizat cu şocuri electrice:


Un nou scandal vizează poliţia americană. Doi ofiţeri au fost filmaţi în timp ce agresau un bătrân cu o armă cu electroşocuri.
Imaginile şocante filmate în Florida, în care doi ofiţeri de poliţie electrocutează un bătrân cu mâinile sus, au făcut înconjurul lumii pe internet. Întreaga scenă a fost filmată de trecători şi publicată online.

Nu este clar de ce îl oprise poliţia pe bătrân. Însă acesta a fost, în mod clar, bruscat fără motiv, potrivit organizaţiilor pentru drepturile omului. Mai mult, după ce a căzut la pământ, omului i-au fost puse cătuşe şi a fost lăsat să zacă pe jos.

Poliţiştii din Florida sunt criticaţi adesea pentru că folosesc excesiv armele cu electroşocuri. Deşi sunt clasificate ca neletale, acestea se pot dovedi fatale pentru persoanele vârstnice care au probleme cardiace.

   Comentariu saccsiv:

   Armele astea sunt extrem de periculoase. Tanara de mai jos a ramas in coma. De remarcat ca era legata cand au electrocutat-o.

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin S. said, on februarie 27, 2015 at 11:32 am

    „Poliţaii” sunt programati mental sa se comporte asa.

    Apreciază

  2. Mihail said, on februarie 27, 2015 at 12:17 pm

    Ontopic de data asta:

    SUA stat politienesc. Tehnici securiste folosite de politia in Chicago:
    https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/27/sua-stat-politienesc-interogari-de-tip-gestapo-in-chicago/

    Apreciază

  3. George said, on februarie 27, 2015 at 12:19 pm

    Frate Vasile te rog fa un articol cu asta ca imi vine rau

    http://www.clujlife.com/2015/02/24/pentru-o-democratie-activa-impotriva-extremismului-de-dreapta/

    http://www.napocanews.ro/2015/02/rusine-centrul-cultural-german-cluj-arunca-crucea-crestina-la-gunoi.html

    “”Expoziţia, care este un proiect comun realizat de Friedrich-Ebert-Stiftung România şi Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania ”Elie Wiesel”, informează asupra formelor pe care extremismul de dreapta le îmbracă și asupra pericolului pe care îl reprezintă pentru fiecare cetățean și pentru societate în ansamblu. În același timp, încurajează cetățenii români să se implice în sprijinul democrației și al drepturilor omului. Prin intermediul a 17 panouri mobile, sunt discutate întrebări precum ”Ce este democrația și cum o putem trăi și pune împreună în practică?” sau ”De ce este extremismul de dreapta atât de periculos?”.””

    „La conferinţă participă şi Alexandru Florian, directorul Institutului “Elie Wiesel” un vehement critic al valorilor tradiţionale şi creştine româneşti. Poate de aici provine confuzia penală a organizatorilor unui eveniment sub-cultural. Ruşine Centrul Cultural German Cluj!!!”

    http://postimg.org/image/kunptf11h/

    Apreciază

  4. Daniel Focsa said, on februarie 27, 2015 at 1:03 pm

    Scuze pentru offtopic, semnalez si eu un articol al meu pe care l-am publicat azi in aceasta revista online:

    http://edituramateescu.ro/2015/02/calvarul-valeriei-vranceanu-sotia-unui-detinut-politic/

    Apreciază

  5. Partizanu said, on februarie 27, 2015 at 6:50 pm

    TOT ALBUL A TRAS PRIMUL. TU’MAMA L.

    Apreciază

  6. Daniel said, on februarie 27, 2015 at 8:31 pm

    Tot despre vizel
    http://www.whale.to/b/wiesel_h.html

    Apreciază

  7. john said, on februarie 27, 2015 at 10:14 pm

    Liber la autonomie!Fratilor,e timpul sa iesim din aceasta stare de hipnoza si sa actionam,
    Așadar, Senatul României este de acord cu autonomia teritorială și cu secesionismul, pe care nu dorește să le interzică prin lege, lăsând astfel cale liberă celor care desfășoară demersuri tot mai insistente în acest sens”
    Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a lansat pe pagina sa de Facebook un avertisment legat de votul senatorilor legat de proiectul legii privind interzicerea autonomiei teritoriale.
    „Este o rușine că Senatul României, Camera Superioară a Parlamentului, încurajează astfel mișcările separatiste maghiare care acționează fățiș și care au primit prin votul de respingere dat de Senat o încurajare directă de continuare a activităților lor. În contextul separatismului rusesc cu pretexte etnice, care îi inspiră pe extremiștii maghiari cu largul concurs al Guvernului Viktor Orban, respingerea legii împotriva autonomiei teritoriale și a separatismului reprezintă un act de inconștiență al Senatului României. În egală măsură, Senatul a respins și legea privind interzicerea steagurilor etnice, încurajându-i astfel pe cei care doresc dispariția însemnelor statului român din zonele locuite de etnici maghiari și înlocuirea lor cu simboluri separatiste”, continuă Diaconu.
    http://activenews.ro/senatul-romaniei-a-respins-proiectul-de-lege-privind-interzicerea-autonomiei-teritoriale-lista-senatorilor-care-au-votat-impotriva-acestei-legi_1888097.html

    Apreciază

  8. eu said, on februarie 28, 2015 at 12:46 pm

    Şocant: un bebeluş de 5 luni a murit după ce i s-au facut 8 vaccinuri! Autorităţile l-au incinerat pentru a ascunde adevărul!
    http://www.almeea.ro/socant-un-bebelus-de-5-luni-a-murit-dupa-ce-i-s-au-facut-8-vaccinuri-autoritatile-l-au-incinerat-pentru-a-ascunde-adevarul/
    http://vactruth.com/2015/02/26/infant-dies-after-8-vaccines/

    „Pentru ca diplomaţia să aiba efect, ar trebui să fie stabilizată situaţia de pe front. Ucraina are nevoie de mijloace de auto-apărare: arme anti-tanc, radare antiaeriene, drone , dispozitive de vedere pe timp de noapte şi mijloace securizatate de comunicare, subliniază Wesley Clark.Sa-l credem peacest asasin?
    http://adevarul.ro/international/statele-unite/wesley-clark-fost-comandant-nato-Inarmati-ucraina-vladimir-putin-nu-ajunge-fron

    Apreciază

  9. John of Romania said, on martie 1, 2015 at 3:07 pm

    Cei ce gasesc mereu explicatii si lauda comportamentul politistilor americani, oare ce vor mai zice referitor la urmatorul clip?

    Pai ai dreptate politia abuzeaza de un batran aparent nevinovat si neinarmat.
    Ce se poate zice mai mult?

    PS: Insa una e cazul acesta, alta e cazul Michael Brown, ala era ditamai omul, si inarmar, si dupa ce jefuise un magazin si recidivist.

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Doi vlajgani politisti americani doborand cu electrosocuri un batranel inofensiv […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.