SACCSIV – blog ortodox

Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA …

Posted in OMOR, SUA, VIDEO by saccsiv on decembrie 12, 2013

Iata si ce aflam din articolul Vigil set for UIW student in fatal officer-involved shooting:

Priveghi organizat pentru un student de la Universitatea Cuvântului Întrupat, implicat într-un schimb fatal de focuri cu un ofiţer de poliţie

Un priveghi a fost organizat în ziua de sâmbătă la ora 07.00 p.m. la capela Universităţii Cuvântului Întrupat pentru un student senior împuşcat şi ucis, după cum se spune, în timpul unei lupte din afara campusului, dintre acesta şi un ofiţer de poliţie al universităţii.
Anunțul a fost postat pe Facebook de către Jonathan Guajardo, preşedintele comitetului de studenţi al UIW (University of the Incarnate Word ).
Robert Cameron Redus, 23 ani, a fost student senior la arta comunicării, originar din Baytown, ce urma să absolve cursurile în luna mai, conform purtătorului de cuvânt al UIW, Debra del Toro.
Lt. Cindy Pruitt, împreună cu Departamentul de Poliție Alamo Heights, a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 2 a.m., în parcarea din faţa apartamentelor Tree House, în blocul 100 din Grandview Place de pe Broadway, nu departe de campus.
Del Toro a spus că Cpl. Chris Carter, un ofiţer cu cinci ani vechime în poliţia din campus, cu o mare experienţă în aplicarea legii, se află acum în concediu administrativ.
Pruitt a povestit cum Carter a declarat ofițerilor de poliţie că Redus conducea cu viteză mare şi într-un mod haotic pe Broadway, când a încercat să-l tragă pe dreapta.
Katie Bosworth, un senior UIW, a fost printre ultimii oameni care l-au văzut pe Redus în viață. Ea a declarat că, mai devreme în acea seară, clasa lor a sărbătorit la câteva restaurante, marcând astfel sfârșitul semestrului.
“Eu pur și simplu nu înțeleg cum un ofițer de poliție din campus a ieşit în afara acestuia și cum a fost împușcat Cameron de către ofițerul de poliție din campus”.
Del Toro a declarat că,la fel ca orice ofițer de poliție licențiat, Carter a avut autoritatea de a face post control pentru că era aproape de locul unde poliția din campus are jurisdicție.
Politica din campus precizează: „Poliţia Universităţii patrulează pe toată proprietatea UIW, adică pe locurile de parcare, holurile căminelor şi celelalte facilităţi”.
Şcoala Elementară St. Peter Prince of Apostles se află în spatele locului unde s-a derulat scena cu impuşcături, la fel cum UIW se învecinează cu Broadway, unde s-a desfăşurat post-controlul.
Poliția din Alamo Heights a declarat că Redus nu avea o armă sau un cuțit. Când s-a pus întrebarea dacă el a avut un alt tip de armă sau dacă ar fi încercat să sustragă arma ofițerului, Pruitt a spus: “Ancheta nu a stabilit dacă suspectul era sau nu înarmat.”
Un bărbat neidentificat care trăiește în apartamentele din Tree House a descris faptul că a auzit cinci sau șase focuri de armă, dar a precizat că el a fost, de asemenea, îngrijorat de ceea ce nu a auzit din partea ofițerului.
“Nu am auzit spunând ceva de genul,” Culcat! “știi? Nu l-am auzit spunând ceva. El pur şi simplu a început să tragă”, a spus omul.
“Şi-a golit arma în el”, a spus martorul. “Bum, bum, boom.Sase împuscături – cinci sau șase.”
Familia și prietenii lui Redus au propriile întrebări cu privire la ceea ce s-a întâmplat.
“El nu este deloc o persoană agresivă, așa că povestea nu prea are sens pentru niciunul dintre noi”, a declarat Sarah Davis, un prieten vechi al lui Redus.
“Cameron a fost cea mai dulce, mai amabilă, şi mai delicată persoană, atât de plin de compasiune”, a declarat Annie Jones, o altă prietenă.
Bosworth, care făcut doar două cursuri împreună cu Redus, a declarat: “Era un tip foarte bun. El a fost unul dintre cei mai atrăgători, drăguţi tipi pe care i-am cunoscut. ”
Şerifii texani îi asistă pe cei de la poliţia din Alamo Heights în cadrul anchetei.
Dr. Lou Agnese, presedintele UIW, a susţinut într-o declarație: “Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familiile studentului, respectiv ofițerului de poliţie implicaţi în incident.”

Cititi va rog si:

Foto: DHS foloseste la antrenamente TINTE CU ASPECT REAL ilustrand FEMEI INSARCINATE, COPII si BATRANI

SUA: Cine te protejeaza de politie? Ucisi nevinovati in propria casa … MILITARIZAREA POLITIEI

Un tata a vrut sa-i dea fiului de 19 ani o lectie. A fost ultima … POLITIA I-A IMPUSCAT COPILUL …

HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protectia copilului decide ca „informatia” este motiv suficient ca sa-ti ia copilul. Tu te opui. Politia te ucide …

Politia electrocuteaza un tata ce dorea sa-si salveze fiul de trei ani dintr-un incendiu. Copilul a murit …

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. acc70 said, on decembrie 12, 2013 at 7:29 pm

  in afara subiectului …dar foarte actual…e vorba despre adevarata miza in cazul gazelor de sist

  Motivul principal al exploatării gazelor de șis
  Oameni buni, nu e o aiureala! In jurul anului 1980 in revista Tomis din Constanta aparea un serial despre fluviul subteran ce traverseaza Baraganul si merge spre M. Naeagra. Nu stiu daca autorul serialului, prietenul Radu Suiu, mai are textul, care era pur si simplu captivant.
  Mai mult chiar, un cunoscut (preot) imi relata recent o dovada concreta ca exista un astfel de fluviu; undeva langa satul Voetin din Jud. Vrancea, nu departe de Rm. Sarat, exista o „balta” cu o groapa fara fund, care se presupune ca este un „ochi” al unei ape curgatoare subterane, un alt astfel de „ochi” fiind identificat la multi kilometri mai spre sud – unde au iesit la suprafata animale inecate in „ochiul” de la Voetin, dar si alte obiecte scufundate acolo.
  De ce, oameni buni, sa nu ne luptam pentru energia verde, pentru sursele regenerabile, de ce sa acceptam o agresiune atat de fatisa la resursa de baza care este apa – nu numai a Romaniei, ci a intregii zone a M. Negre. Zau ca-m i vine sa cer ajutor de la rusi, de la turci, de la Papa de la Roma…

  Otrăvirea apelor subterane ale României – Motivul principal al exploatării gazelor de șist

  Data: octombrie 16, 2013 | comentarii: 5 A A A

  Incredibil ce se pune la cale în aceste zile în România, cu acordul Guvernului! Se știe că apa este elementul cel mai vital pentru om și pentru societate. Dacă izvoarele de apă minerală au fost cumpărate deja de firmele străine, în special de Coca-Cola Company, au mai rămas resursele subterane care la nevoie ne-ar fi ajutat să supraviețuim. Se vrea prin orice mijloace să depindem total de sistem, încât nici apă să nu avem fără voia lor. Și normal că apa va fi “tratată” de cei ce ne voiesc dispariția.
  În zona Moldovei s-a descoperit la 700 m sub pământ un FLUVIU subteran ce depășește debitul DUNĂRII
  Descoperire incredibilă a decanului Facultății de Geologie din Iași, care spune că motivul pentru care Chevron a ales aceste zone din Vaslui pentru exploatarea gazelor de șist, este existența unui fluviu subteran de o lătime de 70 de metri, aflat la 700 m adâncime, cu un debit de curgere mai mare decît al Dunării. Compania Chevron vrea să folosească această apă în fracturarea hidraulică! O sondă folosește pe zi 60 milioane de litri de apă în amestec cu 16 substanțe cancerigene, de ex. 86 000 kg sodă caustică pentru fiecare sondă! Unde se va deversa această cantitate imensă de soluție toxică?! Este clar că în doar câteva zile de exploatare toată apă potabilă din zonă va fi contaminată, toxică. Chevron minimalizează această zonă, numind-o aquasferă, și spun că o vor străbate cu sondele fără să o afecteze! Câtă minciună sfruntată, când toate cazurile din lumea arată că acolo unde au fost exploatate gazele de șist, apa a fost contaminată!
  FLUVIUL gigant ce pornește din zona Putnei străbate întreaga Moldovă și formează un lac de acumulare sub Dobrogea
  O sursă gigantă de apă potabilă, care ar putea fi folosită pentru irigații, pentru alimentarea orașelor, etc. străbate întreaga Moldovă, acumulându-se într-un lac imens sub Dobrogea.
  Resursele Romaniei, vandute agentilor care l-au spionat pe Ceausescu (enational.ro)
  Geologii din vremea lui Ceausescu descoperisera imensele lacuri de apa subterana din subsolul dobrogean, din care deja au inceput a se alimenta cateva localitati. Si din care s-ar putea alimenta in viitor intreaga populatie a Dobrogei, poate si o parte a Capitalei. Lacuri care risca sa fie contaminate de exploatarea gazelor de sist, care, cica, ar asigura o oarecare autonomie energetica Romaniei pentru vreo 15 ani. Mare strategie, mare e gradina lui Dumnezeu! Dat fiind ultimele rapoarte despre penuria de apa potabila pe glob, apa din lacurile alea subterane va costa infinit mai mult decat „castigurile” obtinute din exploatarea gazului de sist.
  Pentru ca fostii securisti au fost implicati in actiuni din cele pe care vi le prezentam in continuare, un extras dintr-o scrisoare a lui Marian Rizea catre un prieten, referitor la naucitoarele „privatizari” ghidonate de Mihai Razvan Ungureanu.
  „Romania si Polonia detin cele mai mari zacaminte de gaze de sist din Europa. Prin anii 1980, Institutul de Cercetari Petrol-Gaze din Campina, numarul 1 mondial, a avut niste teme de cercetare catalogate „000”. Adica strict secret! De doua dintre acestea, m-am ocupat personal. In arhive se gasesc dovezi despre rezultate, specialistii implicati, actiuni ale esticilor si vesticilor etc. Dar si decizii ale mai marilor vremii care intelegeau riscurile pentru Romania daca se utilizeaza metoda de exploatare prin fracturare hidraulica in apropierea rezervoarelor de apa subterana descoperite sau a altor zone protejate. Prin 1983-1985, un dr. ing. geolog, de mare talie stiintifica, de la Centrala Gazului Metan Medias, a abordat in teza sa de doctorat, intr-un capitol secret, problematica exploatarii gazelor de sist. Acesta atragea atentia asupra pericolului pe care-l reprezinta fisurarea hidraulica! Spunea ca in Transilvania si in Dobrogea (in Marea Neagra se descoperisera deja zacaminte de gaz de sist) sunt cateva rezervoare de apa potabila subterana!”
  Comoara din “seiful” Terrei
  71 la sută din suprafața pământului este acoperită de apă, corpul uman este format în proporție de până la 60 la sută din apă, iar de-a lungul vieții consumăm cel puțin 35 de tone din lichidul vieții. Pe scurt apa are drept sinonim viața. Mergem pe pamant, dar tot atat de bine am putea spune ca “mergem” si pe apa. Volumul apelor subterane se masoara, la nivelul intregii planete, in milioane de kilometri cubi. Am descoperit cateva date intr-un material intitulat “Prolog la hidrogeologia generala”, intocmit de profesorul doctor inginer Daniel Scradeanu, de la Departamentul de Inginerie Geologica al Universitatii din Bucuresti. La adancimea de 2.000 de metri, de pilda, volumul estimat este de 24 de milioane de kilometri cubi. Putem sa coboram si la 5.000 de metri adancime, unde cantitatea totala de apa atinge 60 de milioane de kilometri cubi. Oamenii de pe intreaga planeta folosesc insa numai 0,63% din tot acest volum, conform datelor UNESCO. Terra pastreaza astfel, ca intr-un seif, o adevarata comoara. Pentru generatiile viitoare…

  Apreciază

  • Maria said, on decembrie 12, 2013 at 11:49 pm

   Da , cat se poate de adevarat , dar ce-i de facut ?Daca nu intervine Dumnezeu , nu putem face nimic .

   Apreciază

 2. abc Marin said, on decembrie 12, 2013 at 8:12 pm

  un film foarte important de văzut , poate se îndură cineva să-l traducă .

  Apreciază

 3. GabiM. said, on decembrie 12, 2013 at 8:28 pm

  frate saccs,DEOSEBIT DE IMPORTANT!!! VEZI URGENT ASTA: http://altmarius.ning.com/m/blogpost?id=3496555%3ABlogPost%3A432511
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 4. paul said, on decembrie 12, 2013 at 9:15 pm

  Crimele evreilor comise impotriva romanilor in 1940

  http://danielvla.wordpress.com/2013/11/28/crimele-evreilor-comise-impotriva-romanilor-in-1940/

  Apreciază

 5. set said, on decembrie 12, 2013 at 10:57 pm

  Apreciază

 6. acelas said, on decembrie 13, 2013 at 8:01 am

  incepe parca bine dar sfarseste prost ..

  http://www.gandul.info/magazin/noi-dovezi-ca-universul-ar-fi-o-holograma-uriasa-11759768

  .

  Apreciază

 7. aniush said, on decembrie 14, 2013 at 9:20 am

  Foarte trist faptul ca politistii isi fac legea lor. Ce-o fi in sufletul parintilor acelui baiat…nici nu as mai avea cuvinte. Dumnezeu sa ne apere! Viata unui om, animal, fiinte vii e mai importanta decat banul, puterea sau orice altceva.

  Apreciază

  • Mirela said, on decembrie 16, 2013 at 12:30 am

   Consider că poliţiştii sunt încurajaţi să se poarte total injust şi abuziv faţă de populaţie, din dorinţa elitelor de a induce teama, cu scopul de a anihila orice reacţie sau intenţie de nesupunere faţă de autoritatea statală, în vederea obţinerii controlului total prin cipuire.
   Cred asta pentru că sunt prea multe cazuri de abuzuri uluitoare, de la incarcerarea legală a copiilor de câţiva ani, la bătăi crunte pentru culpe minore, mergând până la ucideri total nejustificate. Dacă statul s-ar opune în mod real unui atare comportament, poliţiştii abuzatori ar primi pedepse drastice, ceilalţi ar lua aminte să nu păţească la fel, iar fenomenul s-ar diminua. Totuşi, în loc să se întâmple asta, vinovaţii primesc sancţiuni cel mult de ochii lumii, se declanşează câte o anchetă palidă, în care poliţiştii sunt albiţi, iar cazurile se înmulţesc şi se diversifică. La fel au stat lucrurile şi cu deţinuţii de prin închisorile irakiene, pe care militarii americani erau îndemnaţi neoficial de către superiori cu grade înalte să-i maltrateze.
   În plus, teroarea din Boston declanşată sub pretextul atentatului de la maraton nu a fost girată de stat, ca şi la Pungeşti, cu acelaşi scop de intimidare a populaţiei?
   O altă reacţie a lui Ponta faţă de protestele vasluienilor: ca niciodată, nu a mai acordat fonduri acestui judeţ.

   http://www.vrn.ro/incredibil-ponta-s-a-razbunat-si-pe-preotii-vasluieni

   Deci, nimic nu e întâmplător.

   Apreciază

 8. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază

 9. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază

 10. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază

 11. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază

 12. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază

 13. […] Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: