SACCSIV – blog ortodox

Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 17, 2015

156343-004-5851FEEB

Foto: http://kids.britannica.com/comptons/art-170494/Muslim-hajj-pilgrims-pray-as-they-surround-the-Kabah-at

416px-shelroshme3

Foto: http://andyettheydeny.blogspot.ro/2010/01/occult-symbolism-saturn-worship.html

Iata ce putem citi la ISLAMUL este o făcătură evreiască împotriva Creștinătății de pe blogul fratelui Apologeticum:

Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul şi plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

Au lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”… (Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171)

[1] v. Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

extras din cartea Ecumenismul fără mască

   Comentariu saccsiv:

Comenzi se pot face si la adresa atitudini.pv@gmail.com sau prin formularul de aici.

Este genul de carte ce merita oferita spre trezire celor ce nu prea folosesc internetul. E genul de lucrare ce trebuie s-o avem in biblioteca in vremurile cand de pe internet nu ne vom mai putea informa.

Mai multe despre autorul Haralambie Vasilopoulos puteti citi la articolul fratilor de la Graiul Ortodox:

64) Luptătorul înflăcărat

Cartea o puteti citi on line la:

O carte exceptionala: ECUMENISMUL FARA MASCA

Cititi va rog si:

ISLAMUL …

 

APROPO DE ISLAM … Martiriul Sfintei Mucenite Zlata

 

Tagged with: , ,

108 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul? […]

  Apreciază

 2. […] Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul? […]

  Apreciază

 3. […] Asadar, relatia dintre acesti “dusmani” nu a fost si nu este chiar asa de clara! https://saccsiv.wordpress.com/2015/02/17/haralambie-vasilopoulos-islamul-este-o-facatura-evreiasca-s… Mai gasim, dintr-o sursa eretica a papistasilor (“Cronicile Cruciadelor”, din secolul 13) […]

  Apreciază

 4. […] Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul? […]

  Apreciază

 5. […] Si ceva despre islam: Haralambie Vasilopoulos: ISLAMUL este o facatura EVREIASCA. Scopul? […]

  Apreciază

 6. […] Asadar, relatia dintre acesti “dusmani” nu a fost si nu este chiar asa de clara! https://saccsiv.wordpress.com/2015/02/17/haralambie-vasilopoulos-islamul-este-o-facatura-evreiasca-s… Mai gasim, dintr-o sursa eretica a papistasilor (“Cronicile Cruciadelor”, din secolul 13) […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: