SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Sarea pamantului – Schiarhimandrit Hristofor din Tula: “DACA VETI ACCEPTA mai intai asigurarea, apoi in al doilea rand codul numeric personal, in al treilea rand pasaportul, NU VETI MAI AVEA CALE DE INTOARCERE”

Posted in CIPURI by saccsiv on octombrie 25, 2014

   Iata comentariul fratelui Gabriel postat la VIDEO: De abia nascut, nu vrea sa fie luat de langa mamica sa …:

Sarea pamantului 2 – Schiarhimandrit Hristofor din Tula

Despre vremurile din urma
”atunci cand ne vor propune: crucea sau painea, noi sa alegem crucea” – cuvinte ce trebuie intelese duhovniceste. In realitate nimeni nu ne va propune aceste lucruri, caci altfel isi va pierde sensul atentionarea parintelui Hristofor si a altor stareti ca sa nu acceptam nimic, nici un fel de acte. Daca pecetea inca nu reprezinta stampila cu laser ci doar o hartie, atunci de ce sa le refuzam? Dar tocmai in aceasta consta si viclenia, ca odata cu fiecare dintre aceste acte ni se propun in chip invizibil ”crucea si painea”, Hristos sau lumea, rastignirea sau lepadarea”
Parintele spunea: ”Daca veti accepta mai intai asigurarea, apoi in al doilea rand codul numeric personal, in al treilea rand pasaportul, nu veti mai avea cale de intoarcere, veti fi ca niste zombi, vi se va lua mintea, nu veti mai discerne si atunci veti pasi in continuare si le veti accepta pe toate celelalte. Iar intr-un sfarsit veti intinde linistiti mana si fruntea si vi se vor aplica cipuri cu laserul, si va asteapta iadul cel mai de jos”
[…]
”Fii mei, nu acceptati nimic satanic”

Asta ne aminteste de:

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

Cititi va rog si:
VIDEO: Sarea pamantului – Protoiereul NICOLAE RAGOZIN. Si ceva despre vremea cand nu vom mai merge la biserica. PROFETIE: cand il vor ingropa pe LENIN, va veni ANTIHRISTUL

Reclame

113 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mălin said, on octombrie 25, 2014 at 6:46 am

  Pare-se că este din acelasi film:

  Apreciază

  • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 11:43 pm

   de abia astept traducerea si la acest film si la cele cu parintele novikov..

   Apreciază

  • Anonim said, on ianuarie 11, 2015 at 1:49 am

   Traducerea pentru prima parte a filmului Sarea pamantului 2 se poate vizualiza aici:

   Apreciază

 2. nikodim said, on octombrie 25, 2014 at 7:40 am

  Schiarhimandritul Hristofor spune „”Fii mei, nu acceptati nimic satanic”…Si fiii ce fac? Nu numai ca nu accepta dar unii se si manifesteaza:
  https://ro.stiri.yahoo.com/protest-%C3%AEn-strad%C4%83-%C3%AEmpotriva–biserific%C4%83rii–rom%C3%A2niei-081924241.html

  Apreciază

 3. slava said, on octombrie 25, 2014 at 8:39 am

  Русский ангел (INGERUL RUS) SUNT 4 filme cu un vast material despre apocalipsa si multe profetii ale timpurilor noastre, cum se va pune pecetea in momentul cind vei intinde mina dupa pasaport sau vei apleca capul ca sal primesti, rog redactia daca poate pune subtitrare in romina si sa le publice. El a murit la virsta de 11 ani in 1993, si spunea ca a fost trimis de domnul ca sa preintimpine lumea, ca macar cineva sa se salveze, si mai spunea ca cine va primi semnul pe mina dreapta si pe frunte, Domnul nici pe unul nui va ierta, iar cine nu o va primi, prin asa fapta eroica isi va salva toate (rudele) de la facereaa lumii

  Apreciază

  • Anonim said, on octombrie 25, 2014 at 9:20 pm

   Sugestii cum sa trimit traducerea in format word pentru Filmul Inger Rus
   Cunoscatori de lb. rusa sunt bineveniti pentru eventualele corecturi
   Film I – Partea I, II,III, IV – traduse
   Film II – Partea I, II – traduse (mai putin reportajele aditionale)
   Film II – Partea III – in curs de traducere

   Apreciază

  • Anonim said, on octombrie 27, 2014 at 2:32 pm

   Apreciază

  • Anonim said, on noiembrie 19, 2014 at 3:55 pm

   Pentru filmul: Inger Rus – filmul 2 seria 3 traducerea (transcriptul) puteti sa il cititi la link-ul de mai jos:
   ttps://www.scribd.com/doc/247120128/Inger-Rus-Filmul-II-Partea-III

   Inger Rus – filmul 2 seria 4, textul la link-ul de mai jos:

   Apreciază

 4. andrei-d said, on octombrie 25, 2014 at 9:13 am

  codul numeric personal nu-l avem deja? Nu-i acela de pe buletin?

  Apreciază

  • slava said, on octombrie 25, 2014 at 10:07 am

   Da codul numeric personal e acela de pe buletin In republica Moldova e din 13 cifre( eu mam refuzat deja) este pacat deoarece Domnul ne da nume la botez iar necuratu ne da numar si ne scrie in cartea lui ca numar, si noi singuri il solicitam cind primim acte si ne semnam ca suntem de acord sa fim numar, in Moldova dupa mai multe proteste ale enoriasilor, este alternativa adica forma 9, o foaie cu poza personala(nu faci poza la ei vii cu a ta dea gata) fara cod peronal, dar nu poti sa iesi peste hotare cu asa act

   Apreciază

   • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 2:22 pm

    In Romania este CNP dinainte de 1989, eu cred ca e o exagerare sa refuzi actul de identitate cu CNP.

    Apreciază

   • Mălin said, on octombrie 25, 2014 at 4:09 pm

    La noi, în România, CNP-ul a fost introdus ca element obligatoriu de către jidovii bolşevici şi semnat de către Ceauşescu, pantofarul marionetă cu patru clase, în data de 2 martie 1978.

    Cei născuţi înainte de anul 1978 au mai prins actele fără CNP pe ele, însă cei care s-au născut după acest an li s-a alocat încă de la înregistrarea naşterii CNP-ul pe certificatul de naştere. Eu, din câte ştiu, nu există şi nu a existat alternativă pentru CNP în România: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_numeric_personal

    Apreciază

   • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 7:21 pm

    Malin

    In caz ca nu stii, „jidovii bolsevici” nu mai erau la putere in 1978, multi plecasera in Israel sau erau trecuti pe linie moarta.

    Apreciază

   • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 7:23 pm

    Tot malin

    Iar Ceausescu poti spune ca era un pantiofar cu 4 clase, dar marioneta nu era. Romania a fost independenta pe vremea luio, cum nu a fost nici inainte si nici dupa el. A fost independenmt si fata de rusi 9atat cat se putea atunci) si fata de occidentali, a fost in relatioi bune si cu israelienii si cu tarile arabe. Nu il laud acum, a fost cu siguranta un nenorocit si un dictator, dar lucrurile pozitive trebuie totusi sa le recunoastem.

    Apreciază

   • EU said, on octombrie 25, 2014 at 8:23 pm

    Eu tot am dat la buletin provizoriu fara idnp, dar cind caut acum pe site-ul lor si incerc sa verific idnop imi zice ca e activ codu… Da am scris cerere de refuz a codului si evidenta.

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 11:46 pm

    sunt nascut inainte de „78 si am cnp..cum se explica?

    Apreciază

   • Mălin said, on octombrie 26, 2014 at 12:09 am

    @Ion
    Eu zic că baţi câmpii. Ceauşescu a fost o simplă marionetă care cât timp a mers după agenda celor care îl dirijau a fost susţinut, după ce a început să facă propriile politici pe plan economic şi financiar a fost eliminat din joc. În spatele lui a existat un întreg aparat de oameni din funcţii cheie şi în special securitatea era cea care controla şi ştia tot ce conta cu adevărat. Despre multe lucruri Ceauşescu habar nu avea. Iar în Israel au emigrat jidovii de rând şi nici dintre aceia toţi, Nu au emigrat jidovii care aveau un rol de jucat, inclusiv la revoluţie. Vezi spre exemplu Petre Roman, sau Silviu Brucan…

    Apreciază

  • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 2:20 pm

   Codul numeri personal (CNP-ul) este de pe vremea lui Ceausescu introdus, nu am auzit pe nimeni din marii duhovnici sa fi refuzat buletinul cu CNP totusi. Nu spun ca imi place acest CNP, dar nu reusesc sa vad o legatrura directa intre el si ce se spune aici, poate doar o pregatire a terenului prin obisnuirea omului de a-i fi atasat un numar, la nume, de a fi identificat pe baza unui numar.

   Apreciază

   • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 9:53 pm

    ion daca ai vazut filmul sarea pamantului 2 si tot nu ai inteles…

    Apreciază

 5. Mihail said, on octombrie 25, 2014 at 10:00 am

  Off-topic : continuă campania hollywood-iană de promovare a ecumenismului, a unei singure religii universale și prin filmul „Jinn” (2014)
  În film este prezentat și un simbol comun, crucea creștină suprapusă peste steaua iudaică și semiluna musulmană.

  Apreciază

 6. gbogdanmihai said, on octombrie 25, 2014 at 11:13 am

  https://www.youtube.com/watch?v=q1GBc1GmACQ Daca s-ar putea traduce aceste filme rusesti ar fi o binecuvantare pentru noi.

  Apreciază

 7. IOAN said, on octombrie 25, 2014 at 11:55 am

  pecetea 666 este mai peste tot pe mai toate produsele si actele prin codurile de bare si cipurile electronice

  ei sunt mereu vicleni ca si tatal lor DRACUL

  DRACUL E ATAT DE VICLEAN CA FORMA 666 E ascunsa MINTII omenesti astfel incat sa nu priceapa nimic

  de aceea zice la Apocalipsa cap 13-18 18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  deci ” AICI ESTE INTELEPCIUNEA”.

  si „CINE ARE PRICEPERE”….

  deci e nevoie de INTELEPCIUNE si PRICEPERE ca sa intelegem

  ca sa pricepem si mai bine Apocalipsa la cap13-17 Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

  ne ma da un INDICIU FOARTE CLAR si anume „INDICIUL NEGOTULUI” sau „VANZARII SI CUMPARARII”

  ce mai vrem mai clar de atat ?

  NU VEDEM CA IN ZIUA DE AZI MAI NIMIC NU SE FACE FARA A VINDE SI A CUMPARA ?

  ei !!!….AICI SE INTERPUNE DIAVOLUL CU 666 LA A CUMPARA SI A VINDE astfel incat crestinul ortodox sa cedeze usor si tremurand pentru traiul lui

  caci nu-i asa !? DULCE E TRAIUL LUMII ACESTEIA cu PACATELE EI

  dar SA NU deznajdajduim in zadar caci exista scapare si hrana pentru cei care isi i-au masuri de precautie si intelepciune duhovniceasca

  mai departe la cap13-16 Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

  iata CA VOR SILI PE TOTI sa-si pune semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte

  semnul pe mana dreapta sau pe frunte INSEAMNA PURTATOR DE SEMN si NU ESTE INTELES IN MOD EXCLUSIV DIRECT IN PIELEA OMULUI CI SI INCLUSIV SEMNUL FOLOSIT ( codurile-cipurile ) CU MANA SAU FRUNTEA (MINTEA) OMULUI

  Apreciază

  • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 2:25 pm

   Nu mai interpreta Apocalipsa dupa mintea ta ca sectantii. „DRACUL E ATAT DE VICLEAN CA FORMA 666 E ascunsa MINTII omenesti astfel incat sa nu priceapa nimic” – in Apocalipsa spune clar ca pecetea va fi in asa fel incat oricine va putea sa vada daca esti pecetluit, si ca numarul 666 e numar omenesc, deci nu e „ascuns mintii” ci va fi vizibil si usor de citit si de inteles.

   Apreciază

   • IOAN said, on octombrie 25, 2014 at 9:34 pm

    nu sunt sectant mai momosule

    daca ar fi priceput oricine atunci lumea ar fi refuzat semnul satanic 666 …dar fiinca e introdus in mod viclean mai toti accepta 666 pe motiv ca nu exista si ca bati campii sau alte nerozii incredibile

    666 e ascunsa mintii omenesti in sensul ca nu pricepe oricine din cauza PACATELOR care INTUNECA MINTEA si departarii de CREDINTA

    pecetea nu va vedea oricine si cu atat mai mult oricine va vedea daca esti pecetluit… pentru ca lumea se scalda in adancul pacatelor NU VA VEDEA ci doar dintre crestinii ortodocsi care pricep si au intelepciune si prin urmare vor si refuza pecetea 666

    da vad ca tu interpretezi aiurea si cum vrei din ce am scris

    daca ar fi vizibil si usor de citit si de inteles atunci mai toti ar refuza semnul 666 si nu pentru ca nu ar fi vizibil, usor de citit si de inteles pentru noI PRICEPUTII ….ci lumea datorita pacatelor, a mandriei, a placerilor si necredintei NU VA INTELEGE NIMIC caci va spune CA NU EXISTA NICI ANTICHRISTUL SI NICI SEMNUL 666

    datorita inselarii Antichristului lumea va primi tot… mai putin crestinii ortodocsi care pricep si au intelepciune

    Apreciază

  • STOP RFID said, on octombrie 25, 2014 at 3:04 pm

   IOAN

   In bibliile mai vechi spune……..si ea FACE ca toti, mari si mici………Actiunea de A FACE este o actiune vicleana care nu are legatura cu SILESTE care este o actiune bruta, de forta, ce nu include viclenia. Un om viclean este si rau dar un om rau poate sa nu fie viclean, de aceea Hristos a condamnat atat de dur fariseismul care arunca valul binelui peste rau sau imbraca rahatul in staniol. Tot in bibliile vechi scrie de numarul omului adica de CNP adaugat langa 666 numarul fiarei. CNP nu are inclus semnul fiarei dar un pasaport biometric DA. La noi s-a tradus din greceasca ca semn dar in realitate este sharagma care inseamna incrustat, adica incizie, adica taietura. In vechime vitele se marcau cu sharagma un fier inrosit in foc si de acolo vine termenul.

   Apreciază

   • IOAN said, on octombrie 25, 2014 at 10:03 pm

    STOP RFID

    afla ca cuvantul SILESTE in perioada dinainte de comunism insemna A INDEMNA si a CHEMA oamenii la adunari sau HAI HAI !!! dar nu obliga pe nimeni

    pe cand acum inseamna A OBLIGA

    oare cine o fi deturnat asa radical sensul SILESTE in tot acest timp ?

    cuvantul VICLENIE corespunde INSELARII ( adica ei invelesc orice pacat in ceva frumos si prin urmare toti accepta amagirea )

    sharagma oricum corespunde unui semn indiferent sub ce forma e aplicat… el are caracter de a INSEMNA UN SEMN PE CEVA SAU PE CINEVA

    in Bibliile mai vechi corespunde A FACE cu SILESTE in sensul A INDEMNA… iar AMAGIREA in sensul acesta PLUTESTE DEJA deasupra capetelor noastre

    Apreciază

   • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 1:13 am

    Ioan – a sili inseamna a obliga si a insemnat si acum 200 de ani acelasi lucru. Nicidecum a indemna sau a chema. Este o aberatie ce spui.

    Apreciază

   • IOAN said, on octombrie 26, 2014 at 9:05 am

    Ion

    nu e aberatie deloc

    daca citesti CAZANIILE BISERICESTI de acum 80-100 ani vei constata cum cuvantul SILESTE insemna a chema si a indemna oamenii la ceva

    Apreciază

 8. Sergiu M. said, on octombrie 25, 2014 at 12:01 pm

  Eu am ultimul model de permis de conducere. Ce sa fac acuma? E cu cod de bare. L-am primit inainte sa-L fi cunoscut pe Hristos.

  Apreciat de 1 persoană

  • cosminmatiu said, on octombrie 25, 2014 at 3:24 pm

   Mie imi expira cel actual in 2017 si de atunci adio condus. Faci cum crezi si cum poti dar eeste mai bine fara ele. Mantuirea e un lucru personal pentru care trebuie sa te silesti si alegerea iti apartine.

   Apreciază

   • jad said, on octombrie 27, 2014 at 1:34 pm

    @cosminmatiu si daca nu mai traiesti pana in 2017? si te prindea moartea cu 666 /LEPADARE???

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 27, 2014 at 6:39 pm

    pai..

    Apreciază

   • cosminmatiu said, on octombrie 27, 2014 at 9:00 pm

    Am tipul vechi eliberat in 2007 de aia spuneam ca nu imi fac tipul nou

    Apreciază

  • adi said, on octombrie 25, 2014 at 4:23 pm

   @Sergiu
   Il returnezi la organul care l-a emis,adica
   „Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”, sa scrii si motivul refuzului.Succes!

   Doamne ajuta

   Apreciază

 9. marian said, on octombrie 25, 2014 at 1:21 pm

  Frate Vasile am si eu o intrebare chiar daca nu e tocmai la subiectul de mai sus, dar indraznesc sa-ti cer parerea despre un personaj peste care am dat cautand informatii pe internet. Te rog mult sa-l studiezi putin si sa-mi spui ce crezi pt ca am incredere in tine pt ca imi pari un om mai informat ca mine, si stii mai bine cum sa discerni informatia. Rasfoind paginile web am dat peste acest Laurentiu Primo care sustine meritocratia (www.meritocratia.tv) si aici postez ultima emisiune facuta de el si postata pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=nw1aiHQX32A
  Chiar nu stiu ce sa cred despre el.

  Apreciază

  • STOP RFID said, on octombrie 25, 2014 at 2:46 pm

   marian

   Pot sa-ti raspund eu ca-l urmaresc. Domnul Primo este un om de buna credinta si cu o gandire sanatoasa, este un patriot. Dar in ultima sa emisiune m-a suparat foarte tare pentru ca a zis, citez………sistemul asta e asa de corupt incat daca ar veni Hristos si ar intra in el s-ar transforma intr-o satana. O alta problema a sa este ca-l sustine pe Calin Georgescu, mason de gran inalt, dar cred ca asta este din nestiinta. Citez ceea ce a zis de Calin Georgescu………Calin Georgescu a fost invitat intr-o emisiune si a vorbit asa de bine de parca am vorbit eu. Nu este acceptat in nici o televiziune iar la Nasul tv a fost scos din grila de programe sub amenintarea retragerii licentei. Pe site-ul nasul tv iar a fost scos dupa amenintari foarte mari. Este un patriot iar noua ordine mondiala nu suporta nici patriotii nici crestinii.

   Apreciază

   • marian said, on octombrie 25, 2014 at 7:25 pm

    STOP RFID

    Multumesc pt raspuns!
    Acum am urmarit si eu ultima sa emisiune pana la capat. Pare un om de buna credinta. Dar intradevar nu e bine ce a zis legat de ce te-a suparat si pe tine… „citez………sistemul asta e asa de corupt incat daca ar veni Hristos si ar intra in el s-ar transforma intr-o satana”. Dar cum ai zis…probabil il sustine pe Calin Georgescu din nestiinta si a zis asa la suparare cand vezi cum politrucii continua sa vanda Romania.
    Dar am vazut ca la sfarsitul emisiunilor zice citez ” Cu Dumnezeu inainte ! ”
    Sper sa fie un om cu credinta in Dumnezeu

    Apreciază

  • cosminmatiu said, on octombrie 25, 2014 at 3:27 pm

   Am vazut si eu o emisiune de a lui si intardevar te captiveaza, nu stiu cum sta cu refuzul actelor biometrice si cu credinta ortodoxa in Dumnezeu. Fara Dumnezeu nu exista izbanda asa ca oricine ce ar spune daca nu e cu Dumnezeu inainte nu ne va ajuta cu nimic si nu trebuie sustinut.

   Apreciază

  • Ioannis said, on octombrie 25, 2014 at 10:33 pm

   Te asigur eu ca treaba asta cu meritocratia este doar amagire diavoleasca. In spatele acestei amagiri sta MASONERIA, care ghici ce, e numai cu Dumnezeu in gura, ca si dan puric, ca si capsali ca si multi alti carturari…

   Apreciază

 10. mircea.v said, on octombrie 25, 2014 at 1:45 pm

  Poate stie cineva, si ma poate ajuta cu un raspuns.

  La noi s-a atribuit CNP-ul prin 1978 parca. A fost vreun parinte pe timpul lui ceasca sa zica ceva despre atribuirea unui numar omului?

  Eu am citit doar la Parintele Arsenie Boca sa zica ceva pe tema asta, „Cararea Imparatiei”, care e o culegere de texte scrise prin anii ’40 ai secolului trecut. S-a mai postat aici, dar reiau propozitiile respective:

  „Faptul că din partea Sa Dumnezeu a făcut totul pentru om, până şi jertfa Sa pe cruce, dovedeşte că omul are un preţ imens, necrezut de mare. Omul are dimensiunile intenţiei divine; centrul şi sinteza creaţiunii Sale: lumea văzută îmbinată cu lumea nevăzută.
  Iată de ce suntem datori a vieţui potrivit acestei intenţii divine; adică să trăim deodată şi ca persoane văzute, şi ca persoane nevăzute. Omul are valoarea arătată de jertfa de pe cruce. Când omul trăieşte în adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când dacă renunţă la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte; nu mai poartă un nume, ci poartă un număr. […]

  Deci, ce poate să însemneze coborârea omului la simpla valoare economică decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătici întreolaltă şi-şi vor împinge conducătorii până la marginile nebuniei. […]

  Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.”

  Inca o data se arata cat de pline de Duh sant cuvintele Parintelui Arsenie Boca, si cat de mare este Parintele. (asta pt hulitorii cei fara de minte si fara de Dumnezeu)

  “Mintea desprinsa de Dumnezeu devine fie demonica, fie animalica” – Sfantul Antonie cel Mare, parintele monahismului

  Si atunci am putea spune pentru aceste vremuri:
  „Omul desprins de Dumnezeu, devine fie animal, fie demon, fie un numar”

  „Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ” Apocalipsa cap 14

  Ca idee generala, ca o corelare a acestor categorii cu cele spuse in Apocalipsa, primele 2 categorii s-ar incadra la „cei ce se inchina fiarei si chipului ei”, iar a 3-a categorie la „oricine primeste semnul numelui ei”.

  Asta nu inseamna ca aceste categorii sant separate, ci se pot regasi foarte bine si combinate unele cu altele.

  Apreciază

  • Ion said, on octombrie 25, 2014 at 7:35 pm

   Tocmai asta spuneam mai sus, ca nu stiu pe niciun parinte sa fi zic ceva de CNP. Poate au zis si nu stiu eu. Dar au fost, Steinhardt a murit in 1988 sau 89, Paisie Olaru prin 1990 sau 91, parintele Staniloae prin 1993, parintele Cleopa prin 1996 (?) parintele Ioanichie balan nu mai stiu dar parca tot in anii 90, acum vorbesc de cei mai vechi, nu stiu sa fi spus cineva ceva de CNP.

   Apreciat de 1 persoană

  • adi said, on octombrie 25, 2014 at 8:41 pm

   @mircea.v
   intii salutare pentru ca noi ne cunoastem de pe blog,am mai avut discutiile astea.
   Daca nu esti hotarit sa tai raul din radacina degeaba te agiti caci mintuirea este imposibila,cnp = rebotezare!!
   cnp este daca vrei sa ma exprim mai plastic numarul numerelor deoarece dupa cnp se genereaza codul unic de asigurat ,tot dupa cnp+nume+prenume se cauta in baza de date la certsign semnatura electronica care este legata de numele diavolului din Apocalipsa 13:17(cauta lucifer cypher) etc,etc.
   Acest numar al numerelor(cnp-ul) trebuie sa dispara pentru ca sa reapara Numele nostru de de la Sfintul Botez
   Sigur fara cnp nu ai voie sa ai domiciliu pentru ca te scoate politia afara din casa daca nu pleci de bunavoie,iti sint limitate sau chiar luate cu forta anumite drepturi,dar sa gindim crestineste : „ce i se cuvine de drept pacatosului?” ,si sa(-si) raspunda fiecare la aceasta intrebare,are legatura cu luarea Crucii care este de fapt porunca pentru obtinerea mintuirii.

   Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 25, 2014 at 10:07 pm

    Salut Adi,
    eram doar curios. Nu am intrebat ca sa ma linistesc ca daca nu a zis nimeni inseamna ca e ok. Stiu foarte bine ca e rau si ca asta a fost primul pas mai serios spre marea insemnare.

    Apreciază

 11. vali said, on octombrie 25, 2014 at 3:07 pm

  ”Daca veti accepta mai intai asigurarea, apoi in al doilea rand codul numeric personal, in al treilea rand pasaportul, nu veti mai avea cale de intoarcere, veti fi ca niste zombi, vi se va lua mintea, nu veti mai discerne si atunci veti pasi in continuare si le veti accepta pe toate celelalte. ”

  SACCSIV, nu stiu daca prin pasaport, la rusi se intelege buletin sau pasaport simplu ca la noi, dar parintii nostrii contemporani ai inchisorilor nu au mers atat de departe incat sa ii considere zombi sau fara intoarcere pe cei ce accepta pasaportul. Poate pentru ca spunand asta arunca in deznadejde pe orice credincios care aude si are documente biometrice si poate ar pune osul la pocainta. Dumnezeu a aratat mila si iertare in trecut chiar si pentru cei care s-au lepadat semnand constient, cu sange chiar, zapisul lepadarii in fata diavolului. Nu stiu ce sa zic, dar suna patimas. Poate si traducerea, poate si contextul rusesc….

  Apreciat de 1 persoană

  • mircea.v said, on octombrie 25, 2014 at 10:21 pm

   Si eu zic ca nu se ia nici o minte, nu devine nimeni zombi acum. Sant rele toate astea, dar nu este etapa zombi. Ca daca era asa, eram avertizati de catre Dumnezeu despre asa ceva. Etapa zombi este cand „nu vei putea cumpara sau vinde daca nu ai ceva incrustat in piele/corp”. Acum nu imi cere nimeni pasaport sau cnp ca sa cumpar sau sa vand. Ca sa nu se interpreteze aiurea, eu m-am oprit la etapa pasaport biometric. Adica, fara pasaport biometric, fara card de sanatate, fara carduri bancare. Am cnp si permis de conducere. Fiecare decide pt el, spune stop la un anume moment in functie de puterile lui, de credinta lui.

   Apreciat de 1 persoană

   • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 11:14 pm

    te inseli amarnic..si te amagesti singur..

    Apreciază

   • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 1:21 am

    Nu e nicio problema daca ai cnp. Nu am auzit niciunul din marii duhovnici romani sa reefuze cnp-il. Daca ar fi fost ceva de la cel rau, nu le-ar fi vestit Dumnezeu sa il refuze si sa ne invete si pe noi asta ? De exemplu parintele Iustin a vorbit impotriva cipului si a invatat pe oameni sa nu il ia. De cnp a spus ceva ? Nu !
    Eu as zice, desigur e bine sa fim atenti la aceste lucruri, dar sa nu ne focalizam exclusiv pe ele. Atentie, Hristos cere sa avem dragoste, sa nu tinem minte raul, sa iertam sa facem bine, etc etc etc, daca avem o preocupare exclusiva pe semnele apocaliptice si nu ne mai intereseaza nimic altceva, cum ne vom mantui ?

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 26, 2014 at 6:10 am

    Ion

    Ai inceput si tu cu cliseele?

    Iar referitor la CNP, ce tot te stradui se ne comunici?

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 26, 2014 at 1:30 pm

    ion lasa-ne..

    Apreciază

   • adi said, on octombrie 26, 2014 at 7:14 am

    @mircea.v
    anonim are perfecta dreptate,ca sa iti spun mai exact unde ai gresit este aici:
    „Cinei Tale celei de taină, astăzi, Fiule al lui Dumnezeu, părtaş primeşte-mă: că nu voi spune duşmanilor Tăi taina Ta, nici sărutare îţi voi da, ca Iuda; ci ca tâlharul mărturisesc Ţie: pomeneşte-mă, Doamne, întru împărăţia Ta.”
    Adica ai dat niste taine stapinitorului lumii adica diavolului,sau cum e in legenda urbana numit „big brother”.
    Daca nu poti lua cu vrednicie Tainele Imparatiei Ceresti cum vei putea sa te mintuiesti?
    Sigur multi vor zice : da,dar si aceste acte biometrice expira ,este f.adevarat numai ca tot asa este si diferenta intre implicit si explicit , o linie aproape invizibila ochiului profan neformat cu siretlicurile diavolesti,imi pare f.rau pentru tine sincer.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 26, 2014 at 10:22 am

    anonim si adi,

    mai lamuriti-ma un pic ca nu pricep. In ce consta marea mea inselare? Ce taina am dat celui rau sau lui Big Brother? Despre ce acte biometrice vorbesti?
    Mai clar daca se poate si punctual.

    Apreciat de 1 persoană

   • vali said, on octombrie 26, 2014 at 12:20 pm

    Toate actele electronice, biometrice, pecetea draceasca, sunt etapa finala, de parafare a automatizarii omuui.
    Dupa ce devii incet-incet sclavul masinariilor, blindat cu tot felul de gadgeturi, in fata carora iti petreci timpul ca la ospiciu de nebuni, holbandu-te la un ecran ore intregi pe zi, nemiscat, lipsindu-te de ultimul strop de empatie, compasiune, ratiune, semntimente, exercitiul discernamantului pe care ti-l poate oferi numai interactiunea cu o fiinta vie, toata dezumanizarea si umilinta aceasta a chipului lui Dumnezeu in om, este inainte de toate o etapa ce duce la aplecarea stricacioasa a mintii noastre automatizate spre a accepta a ne pecetlui identitatea si a ne asemana cu aceea carora le sujim zilnic.
    Omul nu mai poate supravietui singur in pustiu ca alta data. A devenit robul tehnologiei si se complace asa. E deajuns sa le tai omenilor accesul la internet si telefonie ca sa ii faci sa accepte orice bir, chipurile ca sa mai beneficieze in continuare de accesul la informatie. Acum vor sa introduca tabletele la clase primare, ca sa fie siguri ca amaratii de copii sa nu ajunga vreodata sa se indoiasca de puterea tehnologiei.
    Sfintii Parinti ne invata sa taiem raul de la radacina ca altfel ne va lovi din nou pe neasteptate. Faptul ca se investesc triliarde in tehnologie si cercetare ca sa avanseze cat mai repede sa nu se piarda vremea e o dovada in plus ca satana isi lucreaza taina cat mai rapid sa nu se prinda de veste.
    Ce vreau sa spun este ca aceste documente biometrice sunt o unitate de masura a dezindumnezeirii omului, intr-adevar. Unii le iau din prostie sau nepasare dar asta e treaba lor. Dar pe de alta parte nu esti cu nimic mai presus daca blindat fiind de iphone-uri, laptopuri, GPS si tot felul de porcarii care te „urca” pe culmile progresului si te sclavagizeaza, vorbesti ca fariseul: „Doamne, iti multumesc Tie ca nu sunt ca acestia care au documente biometrice”.
    Cat despre mantuirea sau nu a celor care au documente biometrice, nu bag mana in foc, pentru ca e pacat impotriva Duhului Sfant sa dai astfel de verdicte, in conditiile in care Biserica primeste pocainta a tot felul de rockeri satanisti sau homosexuali si acestia dau marturie in sensul asta si stim cu totii ca exista astfel de cazuri.

    Apreciază

   • adi said, on octombrie 26, 2014 at 4:35 pm

    @mircea.v
    ca sa fiu mai clar in exprimare : nu poti sa fii in acelasi timp si cu Iisus Hristos si cu veliar,trebuie sa alegi ori lumea cu „progresul” ei cu toate faradelegile care fac parte din sistem ori pe Hristos.
    Vali a dat un raspuns chiar mai bun decit poate l-as fi enuntat eu,asa ca intotdeauna alegerea ne apartine ,dar conteaza enorm de mult sa lasam pe Domnul sa aleaga si nu sa ne grabim si sa facem voia noastra.Aici e de fapt tilcuirea cea mai relevanta,sa nu ne lasam tiriti in mocirla lumeasca.

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 26, 2014 at 6:11 pm

    adi,

    asta o stiu si eu, dar nu ai raspuns la ceea ce am intrebat eu? Ai facut niste afirmatii, ai zis ca iti pare rau pt mine…

    Ceva clar se poate? legat de afirmatiile tale, si legat de ceea ce am scris eu. Lasa-l pe Vali. Tot ce a zis Vali e corect si cunosc destul de bine pr.

    Inca o data: ce am dat eu celui rau, adica lui Big Brother? Despre ce acte biometrice vorbesti?

    Nu am acte biometrice, nu sant blindat cu scule din astea moderne gen i-phone, gps… deci nu inteleg despre ce este vorba.

    Lumineaza-ma!

    (Fii atent, consum 10kwh/luna si fac mancare cu lemne, cu 500g lemne fac 3 litri de ciorba, sau un felul 2, apa de dus incalzesc cu 400g lemne, incalzire solar sau cu lemne… Cum ti se pare asta? Corespund sau nu? :))

    Apreciază

   • vali said, on octombrie 26, 2014 at 7:47 pm

    Mircea V.

    Esti tare, frate. Nimic nu se compara cu caldura degajata de lemn si mancarea la flacara naturala. Nu m-am gandit sa canteresc lemnele, le masor dupa ochi cat ard pe zi, ca altfel ma iau ametelile. :))

    Apreciază

   • adi said, on octombrie 26, 2014 at 10:54 pm

    @mircea.v
    scuza-ma,credeam ca permisul tau e din asta biometric sau cu cod de bare.Dar la capitolul etapa zombi ai gresit pentru ca se spala creierele la greu cu globalizarea , multiculturalitatea ca sa ne bage pe git ecumenismul si noua ordine mondiala a lor .Corespunzi la profilul luptator impotriva noii ordini .asa este ,ma bucur enorm ,imi cer scuze pentru aprecierile negative de dinainte :).

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 26, 2014 at 11:33 pm

    Vali, pai am masurat la inceput frate, ca sa-mi dau seama de performanta energetica a ceea ce am facut eu acolo, sa vad daca mai trebuie ceva imbunatatit, daca e suficient… Si uite asa, masurand un pic, experimentand un pic, folosesc nu lemne, ca asta e pretentios spus, folosesc vreascuri (diametru pana in 2 cm) gasite pe jos. Cad din copaci gata uscate cand bate vantul. Am facut mancare si cu cartoane de la cutii :). Mini-masina asta de gatit e cel mai valoros lucru al casei.

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 27, 2014 at 12:01 am

    Si Vali, am o satisfactie imensa (si nu e bine) ca nu mai sant „consumator captiv” de gaz, iar acum totul costa zero, pt gatit si dus. Iti dai seama, intre toate sculele astea electronice, toate automatizarile astea, toate „captivitatile” astea, sa gatesti cu vreascuri…. :). E ca o intoarcere in timp, o intoarcere spre natura si natural.
    Se poate, totul este sa vrei, si sa actionezi.

    Dumnezeu sa ne aiba in paza!

    Apreciază

   • jad said, on octombrie 27, 2014 at 1:45 pm

    @mircea.v cum nu-s zombii ca matei vulcanescu asta(vulcanescu) e zombi, asta a ajuns el zice ca nici cip in creier nu e problema ca el vrea lepadare explicita.Cand te angajezi la stat sau la firma nu ti se cere cnp? la banca nu intreaba de cnp , de e vreo amenda tot cnp iti cere,permisu auto e LEPADARE ca are cod cu 666 si 666 in spirale , acu intrebare e pe cine iubesti mai mult masina sau pe HRISTOS, masina iti poate da MANTUIREA???? ,cum iti da in dar Hrtistos mantuirea

    Apreciază

   • STOP RFID said, on octombrie 27, 2014 at 2:37 pm

    Mircea V

    Foarte tare. Eu fac zacusca, bulion si gem tot cu vreascuri. Daca toata vara aduni lemne gasite intamplator si tot arzi juma de iarna. Nimic nu se compara cu placerea de a gati mancare la lemne. Cine este bolnav de nervi, stresat, sa faci mancare la lemne este o adevarata terapie ocupationala asa cum zic astia acuma.

    Apreciază

   • STOP RFID said, on octombrie 27, 2014 at 2:46 pm

    Mircea

    Apropo de i-foane. Eram cu o ruda si cu prietena ei si ma intreaba………nu ai telefonul la tine? Si-i zic……..pai ce sa fac cu mobilul? Amandoua au inceput sa rada. Deci iti dai seama ca pentru ele eram un retrograd, ceva de pe alta lume. Pe mine nu ma mai intereseaza de mult ce zice lumea. Asta e problema acuma, ce zice lumea, sa te incadrezi in sistem ca sa fie bine.

    Apreciază

   • vali said, on octombrie 27, 2014 at 4:03 pm

    Ma odihneste mult cand vad ca nu sunt singurul care cauta sa rupa dependenta de facturile sistemului.
    Mini-masina de gatit zici … e din comert sau ai construit-o tu? probabil te pricepi si ai aptitudini, ca sa construiesti asa ceva. Asta imi lipseste mie, iarna in special. Vara huzuresc ca greierele. Dar in schimb cresc destule animale incat sa nu cumpar pentru familia mea din comert nici un gram de carne, aproape niciodata: 1 porc si 3 iezi de carne pe an, tai cam o gaina pe luna si in rest, lapte oua cat sa nu duc lipsa dar … sezonier, apoi ocazional iepuri si porumbei dupa cum reusesc sa ii inmultesc.

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 27, 2014 at 9:04 pm

    Jad, si Adi

    se spunea in film ca daca iei acte biometrice, carduri… devii zombi. Eu cand zic zombi in contextul asta, inteleg zombi si fara putinta de a-ti mai reveni. In Apocalipsa se spune ca nu iti mai revii doar la insemnare. Din pacatele astea legate de acte biometrice eu zic ca iti poti reveni. A accepta un act biometric este un pacat, dar nu este sinucidere ca si in cazul insemnarii/pecetluirii.

    Si, eu sant foarte suparat pe cei ce fac propaganda acestor acte si spun ca sant bune si ca asta nu este un pacat. Astia ma supara f tare. Cel care le ia dar este constient ca sant rele, nu ma supara asa tare, ca nu stiu eu care este situatia lui, nu am toate datele problemei.

    Frate, eu nu ma iau dupa unul si altul, vedeti ce spune Parintele Justin. Actele astea nu sant pecetluirea, sant premergatoare pecetluirii. S-a mai discutat asta de 1000 de ori aici. Nu e cnp-ul semnul, vedeti ce spune Parintele Elpidie. E rau cnp-ul, dar nu este semnul. Bre, la insemnare este ca sinuciderea, nu ai liniste nici ziua nici noaptea… Nu mai va puneti voi de-a craca cu un Parinte Justin, sau Elpidie ca nu merge. Vedeti ce a zis Parintele Justin si in cazul copilului care are nevoie neaparat nevoie de card de sanatate pt operatie. Cine se poate opune acum sa se opuna, si va avea plata pe masura. Cine nu se poate opune, dar nu este propagandist, nu santem noi in masura sa-l judecam.

    Si mai postez o data ce spune un Sfant al Inchisorilor, legat de judecarea celui care cedeaza dar e constient ca face un lucru rau (si nu e propagandist al cedarii).

    Este vorba despre o conversatie intre Demostene Andronescu si Printul Ghyka (comandant legionar)

    Nedumerit [D. A.], l-am privit întrebător. „Da, mi-a răspuns, am auzit că refuzi să accepţi reeducarea. De ce ? Nu-ţi dai seama că aceasta este singura cale de a ieşi de aici ? „ . L-am întrebat, cu o urmă de revoltă în glas : „Cum, domnule Ghica, dumneavoastră, tocmai dumneavoastră care refuzaţi cu atâta îndârjire această monstruozitate care se cheamă reeducare, mă îndemnaţi pe mine să o accept ?” . Oprindu-se în loc şi punându-mi mâna pe umăr mi-a spus: „Măi băiete , voi sunteţi tineri, voi trebuie să ieşiţi de aici şi să vă refaceţi viaţa. Aveţi acest drept care este, în acelaşi timp, şi o datorie. V-aţi dăruit destul. Acum aveţi obligaţia să şi trăiţi şi să vă realizaţi în măsura în care vă mai puteţi realiza. Lăsaţi-ne pe noi, bătrânii, pe aceia dintre noi care ne simţim în stare, să achităm nota de plată, căci noi avem obligaţii mai mari decât voi. Suntem datori faţă de trecutul nostru, suntem datori să apărăm memoria martirilor noştri” .

    -”Să iau acest îndemn ca pe o dezlegare ?, l-am întrebat.

    -”Nu, mi-a răspuns , eu nu am dreptul nici să leg, nici să dezleg. Eu îţi dau doar un sfat. Tu vei face însă ceea ce îţi va dicta conştiinţa. Dacă te vei hotărî să rezişti, să o faci însă cu umilinţă creştină, netrufindu-te. Şi încă ceva: încearcă să-i înţelegi pe cei care au ales sau vor alege de acum încolo celălalt drum. Nu-i judeca prea aspru. Suntem cu toţii oameni şi cu toţii avem limite. Fiecare pe ale noastre”.

    Contextul, normal, este altul, dar mesajul este destul de clar.

    Apreciază

   • mircea.v said, on octombrie 27, 2014 at 9:28 pm

    Vali,

    masina de gatit e facuta de mine, are 6-7kg (deci portabila), dimensiuni de gabarit 40/30/30cm (fara cos de fum). Are un cos de fum de 1m. Ideea a plecat de la pirostrii-ceaun. Ansamblul asta are un randament cam de 10%, cand nu adie vantul. Cand e un pic de vant, randament 3-5%. Am zis, hai sa fac niste „pirostrii” izolate bine. Si am ajuns la un randament de 60 -70 %. Am ceva asemanator si pt prajitul carnii, dar carne consum f rar.
    Totul este inox si aluminiu. Un aragaz este minim 700-800 lei. Masina asta de gatit este undeva pe la 300-400, dar cost combustibil egal zero, si se gateste si mult mai repede, se incalzeste mult mai repede ca pe aragaz, si vorba fratelui Stop Rfid scapam si de stres :). Dar daca ai pirostrii, le poti izola si pe astea cu un rand de table sau chiar 2 randuri cu un mic spatiu intre ele, de jur imprejur, si in jurul ceaunului unde se aseaza pe cadru (lasi sa iasa fumul pe undeva), si sa vezi ce economie faci chiar si asa. La mine vasul este o tava de inox de capacitate 6 litri, 3 straturi de tabla pe lateral, fund dublu, capac dublu, si voila randament de 60-70%. Scule necesare: bomfaier, foarfeca de tabla, bormasina, patent. E facuta „pe genunchi”, dar lucrata nemteste. Adica, gandesti de 4 ori, masori de 10 ori si tai o data.

    Pai iarna, nu folosesc masina asta de gatit ca soba are plita si acolo incalzesc apa, gatesc… Dintr-o data, o soba poate avea 3 functiuni: incalzit, facut mancare, incalzit apa pt spalat. Asa zicea Parintele Paisie, ca un obiect sa aiba cat mai multe functiuni. Peste oala care e pe plita se mai poate pune ca un capac care vine pana jos, din tabla de aluminiu, si astfel se incalzeste mult mai repede oala.

    Apreciază

  • vali said, on octombrie 27, 2014 at 10:47 pm

   Mircea V.

   Bine gandit. Buna idee. O sa reonfigurez un pic prin casa atunci. 🙂

   Apreciază

 12. ic said, on octombrie 25, 2014 at 3:27 pm

  https://ro.stiri.yahoo.com/protest-%C3%AEn-strad%C4%83-%C3%AEmpotriva–biserific%C4%83rii–rom%C3%A2niei-081924241.html
  MI-E GROAZA PENTRU CA ROMANII AU UITAT CA DOAR CU HRISTOS ALATURI PUTEM SUPRAVIETUII.
  BANUL-OCHIUL DRACULUI!

  Apreciază

 13. key4truth said, on octombrie 25, 2014 at 4:51 pm

  ceva se coace, iată și declarația lui Putin, vă rog să urmăriți integral conferința, și veți înțelege mai aprofundat situația în care ne aflăm în momentul de față.

  Apreciază

 14. oarecare said, on octombrie 25, 2014 at 5:25 pm

  offtopic

  Am dat de niste articole contrare invataturii ortodoxe legate de sex-ul in timpul sarcinii aici:

  http://www.copilul.ro/sarcina/sexul-in-sarcina/

  si m-am decis sa atrag atentia printr-un citat din Parintele Arsenie Boca, comentariu sters in mai putin de o zi (cenzura). Dar ce e mai interesant ca proprietarul site-ului copilul.ro este acelasi cu proprietarul CreştinOrtodox.ro

  Citatul pus de mine era acesta:

  „Totuşi, nu mă pot abţine de a pomeni un lucru care produce extrem de multe şi grele dificultăţi în educarea copiilor. Când soţul nu dă pace sarcinii (zice el că se poate, sau nu vrea altfel, sau se declară stăpân pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispoziţia precoce spre sexualitate. Aceasta îi face îndărătnici şi foarte greu educabili (sunt certaţi cu disciplina, unii genetic prezintă cromozomul criminalităţii şi chipurile, circumstanţe atenuante în justiţie). Fug de la şcoală şi încep aventurile. Deci tot în răspunderea soţului se soldează şi aceste necazuri. Explicaţia biologică: au crescut în mediul uterin hrăniţi cu sânge prea îmbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.
  ….
  De ce este oprită toată vremea sarcinii? O dată, pentru că nu mai are rost [copilul nu mai trebuie chemat la viaţă căci el este deja în pântece!], apoi, pentru că toate simţirile celor doi părinţi, mai ales ale mamei, prin care trece în vremea aceea, se întipăresc cu deosebire în mugurele ce s-a plămădit. Deci, iată o mare cheie a lucrurilor: precum au fost purtările şi toate simţămintele mamei, în vremea celor nouă luni. aşa va fi şi moştenirea copilului ce se va naşte, pe toată viaţa sa. Dacă părinţii i-au tulburat tocmirea cu fărădelegea desfrânării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare. Iar când se va naşte, până nu ajunge să priceapă, se va juca cu sora de-a mirele şi mireasa, şi încă de Ia 7 ani. Mai târziu, va cerca la dobitoace, sau se va deda la curvie cu mâna, pe urmă curvie în regulă, patimi care îi vor omorî milioane de celule nervoase. Şi de nu se va întâlni cu cineva care să-i cunoască boala, pe la vârsta căsătoriei va ajunge în doaga nebuniei. Despre sporul la carte nici nu mai vorbesc; patima aceasta le tâmpeşte mintea, căci începe să se poată face pe la 14 ani, iar dacă nu i se dă de leac, nu lasă pe om să ajungă nicidecum la 70 de ani. Toate patimile slăbesc puterea de împotrivire a sufletului, pustiind şi trup şi suflet şi pierzându-le pe amândouă pentru totdeauna. Cei ce pătimesc de aceasta, întâi să se tămăduiască, apoi să se căsătorească.
  Doctorii dau statul căsătoriei numaidecât, fără să socotească roadă bolnavă ce vor chema-o pe lume să se chinuiască, dacă aduc vreo roadă.
  Prin urmare, înclinările ce le-au avut părinţii în timpul sarcinii, acelea vor fi conducătoare în toată viaţa copilului ce se va naşte. Acum e vremea cea mai scumpă de a îngriji de purtările viitoare ale copilului, căci acum poţi semăna într-înşii înclinările unui sfânt sau apucăturile unui tâlhar. Să se roage părinţii în vremea aceasta, să se împărtăşească cu Sfintele Taine, să petreacă cu dragoste de Dumnezeu; aşa va fi şi în viaţa copilului ce sa va naşte şi nu veţi avea bătaie de cap cu el, că nu crede, că nu ascultă şi umblă după rele. Întors – ştiţi cum e.
  Dar şi vremea alăptării trebuie ţinută curată, că încă e legat de mamă şi de purtările ei. Apoi, nu poate rodi copil nou, pentru că nu-şi poate împărţi sângele în 3 părţi şi toate să meargă bine; o parte cu laptele, alta pentru sine şi a 3-a pentru cel de pe cale. Dacă sunt mai deşi decât îngăduie firea rânduiala aceasta, toţi sunt slabi şi nu-s de trai. Dar aici se mai înţelege ceva: că pe măsură ce s-a întărit desfrânarea în mădularele oamenilor, a scăzut şi puterea lor de apărare împotriva bolilor de tot felul, iar căzând în acestea, foarte greu se tămăduiesc, deşi mijloacele de vindecare sunt din ce în ce mai bune. Orice desfrânare este o putrezire înceată (ca gunoiul care arde) ce scurtează zilele oamenilor.
  Luaţi aminte, că pentru osteneala părinţilor, după voia lui Dumnezeu, se rnilostiveşte spre copii şi-i binecuvântează cu daruri, precum însuşi a zis: „până la al miilea neam” pentru cei ce-L iubesc pe El

  Pr. Arsenie Boca – Pravila albă”

  care culmea se gaseste tot pe un site administrat de ei:

  http://www.crestinortodox.ro/comunitate/group_discussion_view.php?group_id=936&grouptopic_id=7872

  Oare cat de crestini sunt cei care administreaza site-ul crestinortodox.ro daca pe un alt site, tot al lor, cenzureaza ceea ce spun sfintii parinti, indemnand lumea la pacate care au repercursiuni grave pentru neam?!?

  s-a mai scris un articol despre ei aici:

  https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/14/adminsitratorul-site-ului-%E2%80%9Ecrestin-ortodox%E2%80%9D-este-o-importanta-societate-economica/

  Apreciază

  • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 11:16 pm

   au si cruce in loc de cursor de mouse 🙂

   Apreciază

  • Ionut said, on octombrie 26, 2014 at 8:31 am

   Nu incerc sa apar pe nimeni, ci doar sa ma lamuresc. Am accesat ocazional site-ul crestinortodox.ro si am o parere buna despre el. Conform rotld.ro, atat crestinortodox.ro cat si copilul.ro au fost inregistrate pe numele unor persoane fizice al caror nume nu poate fi facut public.Nu este exclus sa fie asa cum spui, In ziua de azi e posibil orice (in sens negativ). Nu am gasit scris clar numele proprietarului pe nici unul din cele 2 site-uri. E insa posibil sa fie gazduite si administrate de aceeasi persoana juridica (nu fizica). Chiar as vrea sa ma lamuresc, pentru ca daca e asa, e nasol. Foarte nasol.

   Apreciază

   • oarecare said, on octombrie 26, 2014 at 8:21 pm

    pai daca te uiti pe ambele siteuri la termeni si conditii vei gasi ca sunt proprietatea Active Soft SRL …

    Apreciază

   • Ionut said, on octombrie 27, 2014 at 3:18 pm

    Mda, e ceva suspect. Firma respectiva e administratorul site-urilor, nu neaparat proprietarul domeniului. Am intrat pe site-ul firmei si am gasit mai multe domenii administrate in sectiunea portofoliu. In afara de „ziare.com”, pe care nu l-am verificat, celelalte site-uri apartin fie unei firme cu sediul in Cipru, fie unor persoane fizice.
    Cineva are ceva de ascuns. Si momentan nu inteleg ce. Si de ce.

    Apreciază

 15. Daniel said, on octombrie 25, 2014 at 6:15 pm

  http://stiri.botosani.ro/stire/74901/John+Perkins%3A+%22Daţi+Chevron+afară+din+ţară!+Nu+puteţi+avea+încredere+în+ei!%22.html

  „Noi, asasinii economici, clădim imperiul global”

  Care a fost datoria dv., ca „asasin economic”, domnule Perkins?

  Datoria mea era de a încuraja liderii mondiali să devină o parte din vasta reţea care promovează interesele comerciale ale SUA. Într-un final, liderii respectivi sunt prinşi în capcana unei reţele de datorii care ne asigură loialitatea lor. Le putem impune orice dorim – pentru a ne satisface nevoile politice, economice sau militare. În schimb, ei îşi sprijină poziţiile politice pe oferta pe care o fac popoarelor lor: parcuri industriale, centrale energetice, sisteme electrice, oraşe noi şi aeroporturi, cu condiţia să fie construite de cele mai importante companii americane. Practic, cea mai mare parte din bani nu părăseşte niciodată SUA, fiind pur şi simplu transferaţi din conturile de la Washington către firmele prestatoare din New York, Houston sau San Francisco. Deţinătorii companiilor de inginerie tehnologică şi construcţii din Statele Unite au devenit astfel fabulos de bogaţi. În strădania lor de a duce pe culmi imperiul global, corporaţiile, băncile şi guvernele sunt reunite sub denumirea colectivă de corporatocraţie. Iar noi, „asasinii economici”, clădim acest imperiu global. Dacă mă întrebaţi cum, o să vă răspund astfel: oricine face presiuni care să ducă la preluarea controlului de către o corporaţie, oricine încearcă, de exemplu, să convingă poporul român că Chevron e o companie bună, şi nu una criminală, aşa cum este în realitate, oricine face aceste lucruri prestează o muncă tipică „asasinilor economici”.

  Auzim în fiecare zi cuvântul „corporaţie”. Ce este, de fapt, o corporaţie?

  E o întrebare esenţială. O corporaţie este un grup de oameni care lucrează împreună, dar care sunt conduşi de lipsa de conştiinţă şi de setea pentru profit cu orice preţ, indiferent de împrejurările sociale în care acţionează şi de mediul înconjurător pe care-l distrug în numele dezvoltării. Forţa lor a luat amploare după anii ’70 ai secolului trecut, când singura lor „responsabilitate” a început să fie profitul. E absurd! Avem nevoie să schimbăm lipsa de conştiinţă a corporaţiilor, să le obligăm să servească lumea, ţările sărace, pe americanii care nu au ce pune pe masă la micul dejun, şi care sunt, conform statisticilor oficiale, circa 12 milioane. Acestor entităţi fără suflet trebuie să le dăm de la noi puţin suflet. Nu putem nega că aceste corporaţii sunt esenţiale pentru economia lumii actuale. Însă trebuie să creeze mai multe slujbe şi mai bine plătite, să creeze noi tehnologii, să cureţe zonele poluate în cursul exploatărilor sălbatice ale resurselor, să distribuie o parte din bogăţie şi pe orizontală, pentru cei care mor de foame (24.000 de oameni mor zilnic, în întreaga lume). Vorbind de schimbare, de întoarcerea la o dezvoltare durabilă, de o lume a responsabilităţii în faţa viitorului, nu spun să ne întorcem în peşteri, în bordeie, dar avem nevoie să respectăm mai mult această planetă.

  „Ceea ce a făcut Bechtel în România este tipic corporatocraţiei: a lăsat lucrurile neterminate, dar a primit o grămadă de bani”

  În cartea dv. acordaţi o atenţie specială corporaţiei Bechtel. A venit şi la noi să construiască o autostradă de 450 de kilometri, cu 2,5 miliarde de euro. Până la urmă, contractul a căzut, a construit numai 52 de km, a încasat 1,3 miliarde şi a dispărut. Cum comentaţi?

  A dispărut cu banii? Nu e ceva neobişnuit. Asta fac corporaţiile în întreaga lume. Ele se cred deasupra legii. Şi chiar sunt deasupra legii, pentru că au puterea să schimbe legile dintr-un stat sau altul şi au puterea să corupă guverne, preşedinţi şi regi. Îmi iubesc ţara şi îmi e teribil de ruşine pentru faptele acestor corporaţii care vor să controleze totul pe lume. Nu trebuie să ne mirăm că noi, americanii, suntem atacaţi de terorişti nu doar în străinătate, dar şi în oraşele noastre. Vreau ca America să redevină un lider al democraţiei, nu al corporatocraţiei. Vorbind din nou despre Bechtel, trebuie spus că ceea ce a făcut în România este tipic corporatocraţiei. Să fiţi siguri că a făcut aceleaşi lucruri şi în alte părţi ale lumii, de exemplu în privatizarea sistemului de apă dintr-un oraş din Bolivia sau chiar în Statele Unite. Bechtel a lăsat lucrurile neterminate deseori, dar a primit o grămadă de bani.

  România este bogată în resurse minerale, aur, argint petrol. O agenţie guvernamentală, ANRM, a concesionat deja peste 6.000 de perimetre de exploatare unor companii străine. Cum ar trebui să primească românii acest „cadou” guvernamental?

  Oamenii din întreaga lume se confruntă cu aceeaşi situaţie. Corporaţiile sunt peste tot. Peruanii, bolivienii, indonezienii, românii şi ceilalţi trebuie să-şi pună aceleaşi întrebări. Răspunsul e doar unul: dezvoltarea durabilă, bazată pe protecţia mediului, pe crearea de slujbe curate şi pe câştiguri egale de ambele părţi: atât deţinătorul resurselor, cât şi investitorul. Producţia trebuie împărţită, nu expediată aproape integral în străinătate. Nu poate veni o corporaţie junior precum Roşia Montană Gold Corporation, despre care am auzit vorbindu-se în mediile de afaceri, să-şi ia partea leului, de 80% din acţiuni, lăsând statul român, adică lăsându-i pe români numai cu 20% din afacere. Asta este o vânzare pe nimic a resurselor României, ceea ce nu trebuie acceptat. Românii trebuie să fie încrezători în forţa şi valoarea lor ca popor european, impunând corporaţiilor să procedeze corect în activitatea lor productivă. Altminteri, veţi ajunge ca Statele Unite, care sunt foarte strict controlate de corporaţii. S-a spus că aceste corporaţii au învins comunismul, dar putem adăuga: corporaţiile au învins şi democraţia! Noi, în SUA, nu mai avem democraţie, este o glumă să afirmi că suntem o ţară democratică.

  În acest context transnaţional, ce le rămâne românilor de făcut?

  Decât să facă jocul acestor corporaţii, românii ar trebui să aleagă dezvoltarea turismului şi agricultura ecologică, purtând de grijă „mamei-pământ” (pachamama). România este puternică în construcţia de maşini şi motoare electrice, de nave şi automobile, în producţia agricolă; este printre cele mai performante din lume în tehnologia informaţiei (IT). Acestea să rămână direcţiile de viitor, din ele să vină bogăţia, nu din exploatarea brută şi intensivă a subsolului, din răscolirea munţilor şi văilor. Trebuie să ieşim din economiile morţii, bazate pe răvăşirea pământului. Am creat economii ale morţii în ultimii 40 de ani, care au distrus pământul, au mistuit resursele, le-au terminat. Avem nevoie să facem pasul către un nou tip de economie, economia vieţii, bazată pe reducerea şi eliminarea poluării, pe reciclare, pe folosirea altor energii în afara celor fosile, pe renunţarea la dependenţa de resursele naturale. Dacă, totuşi, veţi accepta unele corporaţii pentru exploatarea resurselor, fiţi măcar foarte atenţi la contracte, dacă vreţi să mai rămâneţi cu ceva de pe urma acestor proiecte. După părerea mea, contractul cu Bechtel a fost unul foarte prost negociat. Nu m-ar mira să fie la fel în agricultură, cu Monsanto, sau în domeniul gazelor de şist, cu Chevron. Ei au mari experţi în negociere, îţi iau totul, dar te lasă să crezi că ai făcut cea mai bună afacere. Ei au asasini economici! România este deja „infestată” cu asasini economici, nu doar americani, ci şi ruşi sau chinezi. Și Rusia şi China au variantele lor de astfel de asasini… Pentru că unul din scopurile asasinilor economici este privatizarea lumii. Adevărata putere în lume, în clipa de faţă, nu este puterea naţională, nu este puterea guvernelor rus sau chinez, ci puterea marilor corporaţii. Toate guvernele, rus, chinez, american, român, depind de finanţele mondiale, de economia globală.

  „Daţi Chevron afară din ţară! Nu puteţi avea încredere în ei!”

  De doi ani, românii vorbesc de corporaţia Chevron, încurajată de guvern să foreze în căutarea gazelor de şist. Ignorând opoziţia localnicilor, Chevron merge mai departe… Până unde credeţi?

  Până îşi va atinge toate obiectivele de corporaţie criminală. Fiţi foarte atenţi cu această organizaţie. În Ecuador, ca să dau numai un exemplu, a făcut lucruri teribile, a creat haos, a poluat terenurile, a refuzat să cureţe, să ecologizeze. În urma exploatării nemiloase, oamenii suferă şi mor, dar Chevron ignoră toate acestea, pentru că lucrează pe principiul mafiei. Îi sfătuiesc pe români cu toată convingerea: daţi Chevron afară din ţară! Vă va înşela! E ca în viaţa de fiecare zi: nu angajezi să-ţi măture casa o persoană despre care ai auzit că a fost prinsă furând. Deci, nu o angajaţi pe Chevron să vă scormonească teritoriul! Nu vă iluzionaţi cu independenţa energetică pe care ar aduce-o. Nu puteţi avea încredere în ei! Căutaţi surse alternative de energie, nu acceptaţi metodele demodate ale acestor corporaţii care îşi propun să ţină timpul în loc, până scot din pământ şi ultima picătură de combustibil fosil.

  Vă rog să adresaţi românilor un gând bun, o încurajare. Să ne temem de viitorul corporatist al lumii?

  Sfârşitul corporaţiilor nu e departe. Capitalismul lor primitiv va fi înlocuit de capitalismul cu faţă umană, al micilor firme, al micilor proprietari. În lume are acum loc o revoluţie: revoluţia conştiinţelor. Va fi mai mare decât revoluţia industrială. Oamenii se trezesc. Sunt speriaţi de amploarea distrugerilor de pe Terra, cauzate de lăcomia corporaţiilor. Aţi văzut zilele trecute, la New York, un milion de oameni în stradă, atrăgând atenţia asupra încălzirii globale. Mă bucur că voi veni în România şi voi avea şansa să îi cunosc pe români. Ştiu: există un parteneriat strategic între România şi SUA, în plan politic, ceea ce este foarte bine. Eu sunt însă avocatul parteneriatului dintre poporul român şi poporul american, pentru că vreau să învăţăm unii de la alţii cum să supravieţuim în armonie cu natura. Să nu uităm că trăim pe o „staţie spaţială” foarte fragilă, care este Pământul, şi nu avem la îndemână nici o navetă ca să putem pleca. N-avem unde merge în altă parte, aşa că trebuie să avem grijă de locul unde trăim.

  Interviu realizat cu sprijinul organizaţiilor neguvernamentale Pachamama România (www.pachamamaromania.ro) şi Heritage – Partener UNESCO (www.asociatiaheritage.ro)

  Apreciază

 16. geo said, on octombrie 25, 2014 at 8:50 pm

  “Eu am o relatie foarte apropiata cu Ecuador. Chevron este proprietarul Texaco, care a facut acolo un dezastru natural care necesita 10 miliarde de dolari pentru a fi curatat. Chevron refuza sa plateasca. Pe de alta parte, cand British Petroleum (BP) a facut un accident in Golful Mexic, in decurs de 3 saptamani a platit 20 miliarde de dolari voluntar, pentru a curata. Chevron, in Padurea Amazoniana din Ecuador, a fost intentionat, nu un accident, a fost parte din sistemul lor tehnic. Poluarea a fost de 85 de ori mai mare decat cea a BP din Golful Mexic si nu au curatat-o. Au pierdut procesul in Ecuador instant de acolo a spus ca trebuie sa plateasca 10 miliarde de dolari. Au refuzat sa plateasca. In schimb, BP a platit dublu si voluntar pentru un accident mult mai mic”.

  “Ceea ce recomand Romaniei – daca veti alege fracking-ul, nu lasati Chevron sa faca asta! Tineti Chevron departe de Romania. E o corporatie nociva”, concluzioneaza Perkins.

  http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/fost-asasin-economic-tineti-chevron-departe-de-romania-103860/

  Apreciază

 17. Liliana said, on octombrie 25, 2014 at 9:05 pm

  Doamne ajuta!
  Va rog,cine poate sa explice ce reprezinta,ce contine imaginea neclara inchisa intr-un patrat dintr-o reteta electronica?Nu cumva contine CNP-ul unei persoane si codul de 666?

  Apreciază

  • anonim said, on octombrie 25, 2014 at 10:00 pm

   poza te rog

   Apreciază

  • IOAN said, on octombrie 25, 2014 at 10:30 pm

   in reteta electronica e codul QR…

   este un cod mai evoluat decat codurile de bare liniare in sensul ca contine mult mai multe informatii

   pentru mai multe info cititi aici:

   Ce este un Cod QR ?

   Codul QR (cunsoscut ca si Quick Response Code) este o matrice de coduri de bare, un cod bidimensional, creat si folosit pentru prima data in industria auto.
   Creat in 1994 de Denso, o companie (filiala) a grupului Toyota, pentru a urmari componentele vehicolelor in procesul de fabricatie, codul QR a fost conceput pentru a creste lizibilitatea si viteza de decodare a continutului mare de informatii pe care acesta trebuia sa-l incorporeze.
   Precum stiti, codul QR consta din mici module (de obicei negre) asezate intr-un patrat pe un fond alb.

   In zilele noastre acest tip de cod QR a devenit mult mai popular in afara industriei pentru lizibilitatea sa rapida si a capacitatii foarte mari de stocare a informatiilor comparativ cu traditionalul UPC (Universal Product Code), cunoscutul cod de bare de pe produsele pe care le cumparam zilnic. Cantitatea de date ce poate fi stocata in codul QR depinde de tipul de date, versiune si nivelul de corectare a erorii. Capacitatea maxima este astfel: doar date numerice – Max. 7089 charactere, alfanumerice – Max. 4296 caractere, binar/byte – Max. 2953 caractere, etc.
   Un cod de bare obisnuit poate stoca maxim 20 de caractere ceea ce face ca un Cod QR sa fie mult mai performant, asa cum ati vazut mai sus, stocand peste 7000 de caractere.

   Iata cele mai utilizate tipuri de codurri:

   http://2.bp.blogspot.com/-XtL43RyLBDM/T73oEUW6qqI/AAAAAAAAADg/EbTNFKiIS-0/s320/Tipuri+de+Codur.bmp
   Cum putem utiliza Codurile QR ?

   Utilizarea Codurilor QR se face liber, fara licenta, acestea fiind clar definite si publicate ca standard ISO.
   Codul QR poate fi citit cu camera foto a telefonului mobil, utilizand un program denumit “cititor de coduri QR”. Codul QR este fotografiat sau scanat cu camera telefonului tau iar softul interpreteaza (decodeaza) codul. Dupa scanare utilizatorul poate receptiona/trimite un SMS, e-mail, poate vedea un text, adauga automat un vCard in “Contacte” (agenda telefonului), fara a tasta toate informatiile aparute pe ecran, poate deschide un URL (adresa web), viziona un clip video (publicitar sau nu) poate receptiona un cupon de reducere pentru diverse produse-servicii.
   Se pare ca aproximativ un sfert din utilizatorii de internet folosesc pentru accesare si un dispozitiv mobil, telefon sau tableta.
   Codurile QR au arie larga de intrebuintare in aplicatii pentru: urmarirea produselor comerciale, Marketingul produselor/fidelizare (cupoane de reducere, stocarea informatiilor despre companii: adresa, e-mail, telefon, cod postal, adresa web, etc), bilete de transport, transport produse, recreere, restaurante, imobiliare, carti de vizita, publicitate (flyere, reclame, bannere, reviste/ziare, carti), companiile de recrutare de forta de munca/personal, stocarea informatiilor personale de catre institutii guvernamentale, etc.
   Partea buna a acestui nou trend in marketing este faptul ca aproape nu exista costuri asociate acestuia. Da, asa este, oricine are o afacere mica poate folosi codurile QR.
   Chiar daca inca exista persoane care nu le scaneaza macar vor incepe sa-si/ti puna intrebari in legatura cu ele. Daca ii poti angaja in conversatie ai mult mai multe sanse de a-ti construi relatii, noi afaceri/ clienti.

   Apreciază

 18. lastunnegru said, on octombrie 25, 2014 at 9:37 pm

  off topic

  Experiența de după moarte a unui tânăr din Rusia

  http://www.marturieathonita.ro/experienta-de-dupa-moarte-a-unui-tanar-din-rusia/

  Apreciază

 19. Iones said, on octombrie 25, 2014 at 9:56 pm

  Pentru guvernul SUA, pericolul este reprezentat de chiar cetatenii americani care NU se supun ordinelor si care isi cer drepturile

  In acest moment, principalul pericol terorist al Statelor Unite nu il reprezinta extremistii musulmani, ci o subcultura ce se caracterizeaza prin actele de nesupunere si violenta indreptate catre guvernul american, o subcultura mult mai bine cunoscuta sub numele de miscarea Cetatenilor Suverani.

  http://www.ziare.com/international/america/cetatenii-suverani-teroristii-de-care-se-tem-americanii-cel-mai-tare-documentar-1329081

  Apreciază

 20. Iones said, on octombrie 25, 2014 at 10:01 pm

  Romancele care merg la cules rosii in Sicilia, sclavele sexuale ale italienilor
  Romancele care muncesc in serele de rosii din Sicilia, pe salarii de nimic, ajung de multe ori sa fie exploatate sexual de catre fermieri, apoi fortate sa avorteze, daca raman insarcinate.

  http://www.ziare.com/diaspora/romani-italia/romancele-care-merg-la-cules-rosii-in-sicilia-sclavele-sexuale-ale-italienilor-1329519

  Apreciază

  • scortisoara said, on octombrie 26, 2014 at 4:14 pm

   Iones , nu esti tu de vina .
   Fac unii articole de te doare capul … Intrebare logica si de bun simt : unde se gasesc atatea romance proaste ? ??!!!! Or fi , 2 , 3 10 dar nu puhoi de femei si toate fara minte ….

   Apreciază

 21. lastunnegru said, on octombrie 25, 2014 at 10:04 pm

  Liliana

  Pune si tu o poza cu acea imagine despre care vorbesti

  Apreciază

  • Liliana said, on octombrie 26, 2014 at 8:27 pm

   Este vorba despre Datamatrix ,postata de Ioan,anterior,in 25 octombrie,la 10.30.

   Apreciază

 22. geo said, on octombrie 25, 2014 at 10:40 pm

  It’s not just Scotland. Catalonia and Kurdistan are both fighting for autonomy too.

  https://www.opendemocracy.net/ourkingdom/lev-tazir/it%27s-not-just-scotland-catalonia-and-kurdistan-are-both-fighting-for-autonomy-t

  Kurdish forces retake north Iraqi town from Islamic State

  http://in.reuters.com/article/2014/10/25/iraq-kurds-idINKCN0IE0GW20141025

  IS group bids to cuff off Kobane, Iraqi Kurds ready to join fight

  http://www.france24.com/en/20141025-islamic-state-group-kobane-iraqi-kurds-syria-turkey/

  I am a 14-year-old Yazidi girl given as a gift to an ISIS commander. Here’s how I escaped. They killed my brother and tried to make me a concubine. I found a meat cleaver and broke out.

  http://www.washingtonpost.com/posteverything/wp/2014/09/10/i-am-a-14-year-old-yazidi-girl-given-as-a-gift-to-an-isis-commander-heres-how-i-escaped/

  Kurdish Yazidi Commander: Zumar is the Key to Freeing Sinjar

  http://basnews.com/en/News/Details/Kurdish-Yazidi-Commander–Zumar-is-the-Key-to-Freeing-Sinjar/39546

  http://en.firatajans.com/news/news/peshmerga-forces-start-operation-to-liberate-zumar.htm#.VEus-ySINmM.twitter

  Kurds fear Isis use of chemical weapon in Kobani Doctor in besieged Syrian town reports arrival of patients with blisters, burning eyes and breathing difficulties after explosion

  http://www.theguardian.com/world/2014/oct/24/kurds-fear-isis-chemical-weapon-kobani?CMP=share_btn_fb

  U.N. Cites ISIS Genocide Threat

  http://www.nytimes.com/2014/10/22/world/middleeast/un-cites-isis-genocide-threat.html

  How a Turkish leftist gave his life to save Kurdish Kobane

  http://america.aljazeera.com/articles/2014/10/22/turkish-activistisil.html

  The military leadership in Kobani denies coordinating with the Free Syrian Army

  http://syriahr.com/en/2014/10/the-military-leadership-in-kobani-denies-coordinating-with-the-free-syrian-army/

  Iranian woman Reyhaneh Jabbari hanged over murder

  CIA, allies arming ISIL while US conducts airstrikes: Analyst

  http://www.presstv.ir/detail/2014/10/25/383607/us-ignores-cia-allies-aid-to-isil/

  Nusra Front suffers defections to join rival ISIS

  https://www.zamanalwsl.net/en/news/7205.html

  Susan Rice Admits U.S. Giving Arms to Al-Qaeda in Syria Weapons are routinely transferred from „moderates” to al-Qaeda affiliates

  http://www.infowars.com/susan-rice-admits-u-s-giving-arms-to-al-qaeda-in-syria/

  UNESCO: Crimea part of Ukraine, not Russia UNESCO’s Executive Board voted Thursday to recognize Crimea as part of Ukraine, not Russia

  http://www.infowars.com/unesco-crimea-part-of-ukraine-not-russia/

  Syria’s other war: Rebels plead for U.S. military help as Assad forces close on Aleppo

  http://www.mcclatchydc.com/2014/10/24/244671_syrias-other-war-rebels-plead.html?rh=1#storylink=cpy

  Organised Hypocrisy on a Monumental Scale Robert Wade on the Economic Occupation of the West Bank

  http://www.lrb.co.uk/2014/10/24/robert-wade/organised-hypocrisy-on-a-monumental-scale

  ‘Global media control allows US to sell black for white’: Putin’s key Valdai quotes

  http://rt.com/news/199028-putin-speech-best-quotes/

  UNITED NATIONS, October 24 (RIA Novosti) – Russian Ambassador to UN Vitaly Churkin said Friday that the latest UN report on human rights in Ukraine does not reflect the real situation in the crisis-hit country.

  „We heard here references to a new report by the UN Human Rights Monitoring Mission in Ukraine. I am sorry to say that this report again cannot be called objective,” Churkin said at a meeting of the UN Security Council in New York.

  He said it was impossible to ignore the violation of the International Humanitarian Law by the Kiev forces, murder and marauding, as well as racketeering and arbitrary detentions on the part of the Ukrainian government forces and Kiev-controlled battalions Aidar, Azov, Dnipro, Kyiv-1 and Kyiv-2.

  http://en.ria.ru/world/20141024/194549054/Latest-UN-Report-on-Human-Rights-in-Ukraine-Biased-Churkin.html

  Cyberberkut hacked Kiev billboards and shows Ukrainian Warcrimes of Poroshenko’s Junta.

  http://fr.novorossia.today/publications/actualit-ukrainienne/novorossiya-supporters/cyber-berkut-a-pirat-les-panneaux-public.html

  Donetsk Airport Front Line 24/10/2014

  INSIDE THE UKRAINIAN ELECTIONS

  Do not vote, as it encourages the bastards! A large turnout gives legitimacy to rulers and sedates the people. Voting is merely the mechanism by which the extremely corrupt political system fools hoi polloi into supporting it. No human has any right to rule and rob another. Yet government, and the voting process by which it is legalized, is in the exclusive business of ruling and robbing others.

  It’s not the first time the election gives rise to exasperation among grassroots and it’s not the first time the pre-election campaign is accompanied by outlandish events unthinkable in normal society. Nothing comparable has ever happened in Ukraine. Is there another state in the world holding snap election while being plunged in civil war and entangled in the quagmire of political marketing, propaganda technologies and pre-election advertisements? From outside it looks like cynicism, from inside – like evil grotesque and tragic phantasmagoria.

  A majority of the public harbors antimarket, antiforeign, and make-work biases. The market’s beneficial undesigned order is counterintuitive. Systemic irrationality is an excellent reason to keep important matters out of the political system. Even politicians who know better will be motivated by their passion for power to ignore their best judgment and cater to the voters’ irrationality.

  http://venitism.blogspot.gr/2014/10/inside-ukrainian-elections.html

  ROMANIAN CORRUPTION

  http://venitism.blogspot.gr/2014/10/romanian-corruption.html

  HEALTH NEWS

  http://venitism.blogspot.gr/2014/10/health-news_25.html

  ESCAPE FROM EUROZONE

  http://venitism.blogspot.gr/2014/10/escape-from-eurozone.html

  SLAVERY FEES

  http://venitism.blogspot.gr/2014/10/slavery-fees.html

  Svoboda nazi apologist quits party to become head of Security Service propaganda

  http://ukraineantifascistsolidarity.wordpress.com/1970/01/01/svoboda-nazi-apologist-quits-party-to-become-head-of-security-service-propaganda/

  Will ‘Indispensable’ West Consider Putin’s Latest Speech?

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2014/october/24/will-indispensable-west-consider-putins-latest-speech/

  50 hours without water.

  Washington Is Defaming Putin — Paul Craig Roberts

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/24/washington-defaming-putin-paul-craig-roberts/

  Is The US Government The Master Criminal Of Our Time?

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/10/20/us-government-master-criminal-time/

  Anti-Assad Warmongers Drag in the Holocaust

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/october/25/anti-assad-warmongers-drag-in-the-holocaust/

  Fragile Fact-Checking: How The Media Fell in And Out of Love With The Sikorski ‘Revelations’

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/october/23/fragile-fact-checking-how-the-media-fell-in-and-out-of-love-with-the-sikorski-revelations/

  Disgraced Polish Minister Makes and then Retracts Claim that Putin Offered to Partition Ukraine with Poland
  The fantastic gyrations of Radek Sikorski and Politico

  http://russia-insider.com/en/politics/2014/10/23/08-54-22am/disgraced_polish_minister_makes_and_then_retracts_claim_putin_offered

  Soros (Net Worth: $24 Bil) Demands $20 Billion From IMF For „Russia War Effort” Forbes claims he’s worth $24 billion as of July. If its so urgently, desperately, necessary, why doesn’t he just pay for it himself?

  http://russia-insider.com/en/politics_ukraine_society/2014/10/25/06-47-30pm/soros_net_worth_24_bil_demands_20_billion_imf_russia

  Twilight of the Gods: George Soros in Brussels Our Brussels correspondent reports on a cozy post-prandial chinwag with the towering political theorist and philosopher.

  http://russia-insider.com/en/politics_ukraine_business_opinion/2014/10/25/08-42-33pm/twilight_gods_george_soros_brussels

  Russians Top Most-Educated List. 54% Have College Degrees. 43% in US, Where Degrees Are 4X More Expensive More than UK (41%) and Australia (41%) and China (4%) (That’s not a typo). Russia achieved top rank despite decreasing spending per student over last 7 years.

  http://russia-insider.com/en/business_society/2014/10/25/02-15-59pm/russians_top_most-educated_list_54_have_college_degrees_43_us

  MSNBC Uses School Shooting Coverage to Push Gun Control

  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/10/24/MSNBC-Uses-School-Shooting-Coverage-to-Push-Gun-Control

  US Representative in Rome to Push for ‘Global Covenant of World Religions’

  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/10/24/US-Representative-in-Rome-to-Push-for-Global-Covenant-of-World-Religions

  Bio Weapons Expert: Ebola Outbreak Is A Bio Weapon Release

  http://www.prisonplanet.com/bio-weapons-expert-ebola-outbreak-is-a-bio-weapon-release.html

  18 Reasons to Give Up Trying to Live Up to Everyone’s Expectations

  http://www.marcandangel.com/2014/04/30/18-reasons-to-give-up-trying-to-live-up-to-everyones-expectations/

  Make Drinking Water Safe with Bleach

  http://modernsurvivalblog.com/health/make-drinking-water-safe-with-bleach/

  The Anti-Defamation League: Covering Up Racism and Israeli War Crimes For Nearly A Century

  http://thebilzerianreport.com/the-anti-defamation-league-covering-up-jewish-racism-and-israeli-war-crimes-for-almost-100-years/

  http://newamerica.net/user/487

  Assange: Google Is Not What It Seems

  http://www.newsweek.com/assange-google-not-what-it-seems-279447?piano_t=1

  http://www.jesusneverexisted.com/chosen-people.html

  http://www.holywar.org/jewishtr/02hos.htm

  http://www.holywar.org/jewishtr/19antis2.htm

  Who Controls the Economy?

  Summary:
  Of the sixty(60) senior officials of the U.S. Government economic, financial, and monetary institutions, thirty-nine(39) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 65%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior officials of the U.S. Government economic, financial, and monetary institutions by a factor of 32.5 times(3,250 percent).

  * Jewish Population of the United States by State:
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/usjewpop.html

  http://thezog.wordpress.com/who-controls-the-economy/

  15 Years of Putin rule in one infograph

  http://ozziesaffa.blogspot.ro/2014/06/15-years-of-putin-rule-in-one-infograph.html

  The civilised world under Obama is dying

  http://ozziesaffa.blogspot.ro/2014/10/the-civilised-world-under-obama-is-dying.html

  Who runs Hollywood? C’mon

  http://articles.latimes.com/2008/dec/19/opinion/oe-stein19

  Jews Do Too Control Hollywood, He Says

  http://ideas.blogs.nytimes.com/2008/12/26/jews-do-too-control-hollywood-he-says/comment-page-1/?_php=true&_type=blogs&_r=0

  Default Jews DO control the media…..The Times of Israel.. Manny Friedman

  http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?47124-Jews-DO-control-the-media…..The-Times-of-Israel..-Manny-Friedman

  http://www.algemeiner.com/2013/02/25/adl-slams-jews-control-hollywood-sketch-from-academy-awards-ceremony/

  http://www.debbieschlussel.com/73604/penelope-cruz-javier-bardem-attack-israel-jews-as-genocidal-2-more-hollywood-jew-haters-to-boycott-forever/

  http://www.theoccidentalobserver.net/2014/09/jews-hollywood-and-gaza-some-thoughts/

  Putin’s Perfect Storm

  http://www.forbes.com/sites/paulcoyer/2014/10/23/putins-perfect-storm/

  ‘Prince Bandar threatens Putin with Chechen terror attacks’

  http://en.alalam.ir/news/1551009

  https://www.academia.edu/8942403/The_Hysterical_Focus_is_your_friend_

  https://www.academia.edu/8945501/Dinosaur_Death_by_Dwarfism

  Oligarchs And A Legacy Of Russian Anti-Semitism

  http://thebilzerianreport.com/russian-oligarchs-anti-semitism/

  http://consortiumnews.com/2014/09/02/whos-telling-the-big-lie-on-ukraine/

  http://carbonomics.net/MCtfirm/10tf24/10tf24r.html

  http://www.presstv.com/detail/2014/03/19/355259/putin-puts-fear-of-god-in-nwo/

  http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http://www.anna-news.info/node/24161#translate-en

  „Whatever We Decide Is A Disaster For Us” France Admits Putin Is Winning, Europe „Blinked”

  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-25/whatever-we-decide-disaster-us-france-admits-putin-winning-europe-blinked

  http://www.bloomberg.com/news/2014-10-22/-poker-player-putin-bluffed-and-won-french-envoy-says.html

  California – A Food Powerhouse In Peril

  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-25/california-%E2%80%93-food-powerhouse-peril

  https://www.linkedin.com/today/post/article/20141025141958-1088431-california-a-food-powerhouse-in-peril

  EBOLA – CIA Project Codename MKNAOMI & Hi-Tech Assassinations

  http://greatgameindia.com/ebola-cia-project-codename-mknaomi-hi-tech-assassinations/

  Ask journalism how much it got for its soul. „The Public Be Suckered”

  http://patrick.net/forum/?p=1223928

  Apreciază

 23. Gabriel said, on octombrie 25, 2014 at 10:47 pm

  Asa arata cardul meu de sanatate…

  Apreciază

 24. Gabriel said, on octombrie 25, 2014 at 10:49 pm

  Cu ocazia asta propun o tema de concurs… cine taie cardul mai frumos

  Apreciază

 25. geo said, on octombrie 25, 2014 at 11:07 pm

  Since Washington and Brussels shunted the geopolitical tracks in the first place to create the financial train wreck that is now manifestly the Ukraine, you would think that there might be a sense of obligation on Western governments to salvage the mess. Not a bit of it, it seems.

  http://nsnbc.me/2014/10/23/western-sponsors-liable-kiev-basket-case/

  The Story Of Leo Wanta ‘The 27.5 Trillion Dollar Man’ The Key Question Looms: Will The Illuminati Banksters Get the Money First Or Will The American People Get It, As Wanta Is Legal Guardian And Trustee On Behalf Of The People Of The United States

  According to a 2003 federal court ruling by a courageous judge from Virginia, Wanta has been authorized as legal guardian of the vast sum of money made from profits at the end of the Cold War. In one of the most important stories of our time, Wanta holds the ‘finacial key’ to the vast criiminal Illuminati banking network and he says with the help of the American people their system can be destroyed.

  http://www.rense.com/general70/leo.htm

  http://webabuser.blogspot.ro/2011/09/classified-wanta-chronicles-covert.html

  http://webabuser.blogspot.ro/2011/07/black-eagle-fund-shadow-cia-and.html

  http://anticorruptionsociety.com/2013/02/24/who-is-leo-wanta-and-why-should-we-care/

  http://wantarevelations.com/

  http://www.veteranstoday.com/author/wanta/

  http://www.tomheneghanbriefings.com/The-Latest-on-Ambassador-Leo-Wanta-and-His-Attempt-to-Get-Paid__03-25-2014.html

  http://www.oneworldofnations.com/2014/03/re-release-what-wanta-wants-soon-he_31.html

  http://vineyardsaker.blogspot.com/2014/10/ukraine-mini-sitrep-very-ominous_24.html?showComment=1414186005238#c2059346799730433332

  Apreciază

 26. Cosmin S. said, on octombrie 25, 2014 at 11:10 pm

  ”Cum arată iadul pe pământ…” Mărturiile unor oameni care trăiesc cu fracking-ul în bătătură (VIDEO)
  mihai-gotiuMihai Gotiu

  Am primit filmul de mai jos pe Facebook de la Liviu Antonesei. Cu recomandarea: ”Pauza s-a terminat! Cum arată iadul pe pământ… și asta în minunata Australie. Să priceapă și românii ce li se pregătește prin lăcomia politrucilor noștri și a corporațiilor celorlalți!!!… Share, please! Să afle cât mai mulți!”.

  L-am vizionat și îl dau mai departe. Cu atenționarea că iadul ăsta nu are nimic de a face cu cel al lui Ivan Turbincă. E unul real și nu e deloc ”de basm”. ”Australia fracturată – o invazie neconvențională” surprinde mărturiile unor oameni care au ajuns să trăiască înconjurați de sondele de exploatare a gazelor de șist. Urmăriți-le poveștile și apoi comparați-le cu cele pe care vi le spun niște domni îmbrăcați în costume ”la patru ace”, care laudă binefacerile fracking-ului.

  Aveți nevoie doar de 40 de minute. Apoi mai vorbim… Aaa, și nu uitați: SHARE! http://romaniacurata.ro/cum-arata-iadul-pe-pamant-marturiile-unor-oameni-care-traiesc-cu-fracking-ul-in-batatura-video/

  Apreciază

 27. geo said, on octombrie 25, 2014 at 11:35 pm

  (Reuters) – A group of 25 banks have failed European health checks, while up to 10 of those continue to have a capital shortfall, two people familiar with the matter said on Friday, providing a snapshot of the health of the region’s lenders.

  The health checks, led by the European Central Bank, found that banks in countries including Greece, Cyprus, Slovenia and Portugal had fallen short of a minimum capital benchmark at the end of last year and that up to 10 remained in difficulty now, the sources said.

  Banks in Spain and France had fared, by and large, better than expected.

  The result, which has yet to be finalised by the ECB’s governing council on Sunday, provides the most complete picture yet of the robustness of the euro zone’s top 130 lenders.

  http://www.reuters.com/article/2014/10/24/us-eu-banks-idUSKCN0ID1OI20141024

  She was an ordinary lab technician with an uncommonly dangerous assignment: drawing blood from Ebola-infected animals in a secret military laboratory. When she cut herself at work one day, she decided to keep quiet, fearing she’d be in trouble. Then the illness struck.

  “By the time she turned to a doctor for help, it was too late,” one of her overseers, a former bio­weapons scientist, said of the accident years afterward. The woman died quickly and was buried, according to one account, in a “sack filled with calcium hypochlorite,” or powdered bleach.

  The 1996 incident might have been forgotten except for the pathogen involved — a highly lethal strain of Ebola virus — and where the incident occurred: inside a restricted Russian military lab that was once part of the Soviet Union’s biological weapons program. Years ago, the same facility in the Moscow suburb of Sergiev Posad cultivated microbes for use as tools of war. Today, much of what goes on in the lab remains unknown.

  http://www.washingtonpost.com/national/health-science/ebola-crisis-rekindles-concerns-about-secret-research-in-russian-military-labs/2014/10/23/ce409716-5945-11e4-b812-38518ae74c67_story.html

  Hyperventilation Charade: EU Demands Another €2.1 Billion from UK, „We Won’t Pay,” Says Furious Cameron

  Things are about to get more interesting in the EU as a review of budget procedures shows the UK, Greece, and Italy owe more money, but Germany and France will get money back.

  Curiously, this came about following a review of non-profit organizations from churches and universities to trade unions, charities and sports clubs. The time period is 2002-2009.

  http://globaleconomicanalysis.blogspot.com/2014/10/hyperventilation-charade-eu-demands.html#Z7lm0KJGTkGq4LpH.99

  http://www.reuters.com/article/2014/10/24/us-eu-britain-budget-idUSKCN0ID14720141024

  Press Release – Updated Secret Trans-Pacific Partnership Agreement (TPP) – IP Chapter (second publication)

  https://www.wikileaks.org/tpp-ip2/pressrelease/

  U.S. Trade Agreement Would Boost EU Economies

  http://www.stratfor.com/image/us-trade-agreement-would-boost-eu-economies

  Our Imperial Rulers Are Deranged: Leon Panetta’s Memoir Proves It

  http://davidstockmanscontracorner.com/our-imperial-rulers-are-deranged-leon-panettas-memoir-proves-it/

  Re Shootdown Of Flight MH-17—–German Intelligence Concludes Missile Was Ukrainian, Not Russian

  http://davidstockmanscontracorner.com/remember-flight-mh-17-german-intilligence-concludes-missile-was-ukrainian-not-russian/

  Putin: Russia will reduce Europe’s gas supplies if Ukraine takes gas

  http://www.cnbc.com/id/102078856

  How Safe Is the Artificial Turf Your Child Plays On?

  http://www.nbcnews.com/news/investigations/how-safe-artificial-turf-your-child-plays-n220166

  there is considerable dispute about who benefits from blowing gazprom lines

  https://niqnaq.wordpress.com/2014/10/24/there-is-considerable-dispute-about-who-benefits-from-blowing-gazprom-lines/

  Biometrics May Mean End Of The Spy’s Disguise

  http://breakingdefense.com/2014/10/biometrics-may-mean-end-of-the-spys-disguise/

  China, 20 Other Countries Initiate New Asian Bank

  http://abcnews.go.com/International/wireStory/china-21-countries-initiate-asian-bank-26415069

  kolomoisky – so unutterably evil that film-makers cannot leave him alone

  https://niqnaq.wordpress.com/2014/10/25/kolomoisky-so-unutterably-evil-that-film-makers-cannot-leave-him-alone/

  Tomgram: David Bromwich, American Exceptionalism and Its Discontents

  http://www.tomdispatch.com/post/175911/tomgram%3A_david_bromwich%2C_american_exceptionalism_and_its_discontents/

  Apreciază

 28. OrtodoxTM said, on octombrie 25, 2014 at 11:43 pm

  fratilor asta ce sa mai fie?

  http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/o-furtuna-solara-puternica-preconizata-pentru-luna-decembrie-ne-asteapta-sase-zile-de-intuneric-517644.html

  NASA a confirmat faptul că Pământul va experimenta 6 zile de întuneric aproape complet, în perioada 16 – 22 decembrie 2014, scrie huzlers.com. Lumea va rămâne fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare, care va cauza praf stelar și va bloca lumina soarelui în procent de 90%, susțin specialiștii NASA.

  Potrivit celor de la NASA această furtuna solară este cea mai mare din ultimii 250 de ani și va întinde pe o perioadă de 216 ore.

  Oficialii spun că pământul nu se va confrunta cu probleme majore. „Ne vom baza exclusiv pe lumina artificială pentru cele șase zile, ceea ce nu reprezintă deloc o problemă”, spune Earl Godoy, om de știință din cadrul NASA, citat de huzlers.com.

  Apreciază

 29. Gabriel said, on octombrie 26, 2014 at 2:05 pm

  @anonim n-am semnat, a semnat altcineva in locul meu de primire, asa ca m-am trezit cu el pe birou…

  Apreciază

 30. papadiu said, on octombrie 26, 2014 at 4:46 pm

  in timp ce vizionam filmul si se spunea de codurile de bare, din curiozitate, am verificat cartile si revistele luate in ultimii ani. Toate au cod de bare mai putin o Psaltire si revista Atitudini.
  Doamne ajuta !

  Apreciază

 31. lastunnegru said, on octombrie 26, 2014 at 6:09 pm

  IOAN

  Te rog si eu ceva daca poti. Poti expica daca aceste QR code ( coduri de bare in doua dimensiuni ) au elemente standard ascunse care se repeta la fiecare generare de de cod QR precum este codul de bare 666 tip EAN 13 sau UPS ?

  Apreciază

  • IOAN said, on octombrie 26, 2014 at 8:11 pm

   am analizat softuri care genereaza informatiile introduse in cod QR

   cand incep sa introduc primul caracter imediat apar acele 3 patrate mari cele mai vizibile si care sar in ochi prima data

   pe masura ce introduc informatii informatii, codul se modifica mereu numai in acele sute si mii de patratele mici negre si albe IN NICIUN CAZ IN ACELE 3 PATRATE MARI

   m-am intrebat de ce asa ? nu cumva sunt caractere de control 666 ca la EAN 13 si UPC-A

   inca nu m-am dumirit 100% daca acele 3 patrate mari au 666 sau nu

   mai cercetez !!!….pana una alta ma feresc ca de dracul de ele caci nu-mi miroase deloc a bine

   auzi tu !!! sa puna astia informatii despre mine in cod QR si eu habar n-am ce e acolo si chiar daca as sti ce e acolo la un moment dat cine stie ce rahat de criminal o scrie si astia sa te bage nevinovat pe la zdup. SA NU FIE !!!

   mama lor de SISTEM !!! au inventat tot felul de coduri electronice ca sa pecetluiasca toate si pe toti INCLUSIV CU TOATE INFORMATIILE despre fiecare si orice

   iti vine sa te duci prin crapaturile muntilor sa scapi de ei

   Apreciază

   • Liliana said, on octombrie 27, 2014 at 9:39 pm

    Ioan, lastunnegru,
    Va multumesc;daca puteti,va rog,aflati mai multe despre acel iritant semn de pe reteta electronica.Nici eu nu cred ca e de bine…daca e ceva bun,de ce ascund aceste informatii de beneficiar?Si de catrebuie sa mai si semnam daca nu stim ce ascund?Sigur e o capcana vicleana.Eu sint dependenta de tratament,dar voi renunta daca imi primejduieste mintuirea.Ma las in grija Domnului.

    Apreciază

  • jad said, on octombrie 27, 2014 at 1:56 pm

   @lastunnegru ce nu intelegi din asta ce zic ei ?????????? : „E UN COD DE BARE MAI AVANSAT…..” = 666

   Apreciază

 32. lastunnegru said, on octombrie 26, 2014 at 6:45 pm

  OrtodoxTM

  fratilor asta ce sa mai fie?

  http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/o-furtuna-solara-puternica-preconizata-pentru-luna-decembrie-ne-asteapta-sase-zile-de-intuneric-517644.html

  NASA a confirmat faptul că Pământul va experimenta 6 zile de întuneric aproape complet, în perioada 16 – 22 decembrie 2014, scrie huzlers.com. Lumea va rămâne fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare, care va cauza praf stelar și va bloca lumina soarelui în procent de 90%, susțin specialiștii NASA.

  Potrivit celor de la NASA această furtuna solară este cea mai mare din ultimii 250 de ani și va întinde pe o perioadă de 216 ore.

  Oficialii spun că pământul nu se va confrunta cu probleme majore. “Ne vom baza exclusiv pe lumina artificială pentru cele șase zile, ceea ce nu reprezintă deloc o problemă”, spune Earl Godoy, om de știință din cadrul NASA, citat de huzlers.com.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  OrtodoxTM

  Ce sa fie este o stire falsa-minciunoasa de pe un site tip satira. Sursa articolului este site-ul

  http://huzlers.com

  Iata si articolul tip satira: http://huzlers.com/nasa-confirms-earth-will-experience-6-days-total-darkness-december-2014/

  Te rog uitele jos in stanga pe site-ul huzlers.com si vei observa ca scrie asta

  About
  Us
  Huzlers.com is a combination of real shocking news and satirical entertainment to keep its visitors in a state of disbelief.

  despre
  noi
  Huzlers.com este o combinație de știri șocante reale și de divertisment satiric ca să păstreze vizitatori sai într-o stare de neîncredere.

  Apreciază

 33. Florina said, on octombrie 27, 2014 at 5:04 pm

  Doamne ajuta!
  Saccsiv, te rog sa imi spui de unde as putea sa descarc cele doua parti ale documentarului Sarea pamantului, ca sa le multiplic si sa mai dau si altora care nu au internet sa vada. Multumesc.

  Apreciază

 34. lastunnegru said, on octombrie 27, 2014 at 9:37 pm

  jad

  @lastunnegru ce nu intelegi din asta ce zic ei ?????????? : “E UN COD DE BARE MAI AVANSAT…..” = 666

  Da ai dreptate QR code este un cod de bare avansat, asta imi este clar, eu de aia l-am intrebat pe IOAN daca stie tehnic cum recunoaste aplicaia sau programul acele 3 patratele negrestandard care apar la acele coduri QR si ce valoare le da daca au o valoare care il are pe 666 ascuns. Daca observi codul QR devine destul de popular si trebuie sa stim care este treaba cu el. La inceput si eu stiam ca codurile de bare sant rele dar nu stiam tehnic cum este ascuns 666 in codurile de bare, asa ca de aia l-am intrebat. IOAN sau cei care lucreaza cu QR code sa ne expilicie si noua.

  IOAN

  Multumesc de raspuns. Mai cerceteaza si intreaba si tu, adevarul trebuie sa iasa la iveala si ci codurile astea QR.

  Apreciază

 35. […] si ce a facut fratele Gabriel cu cardul […]

  Apreciază

 36. adi b said, on noiembrie 13, 2014 at 6:24 pm

  sunt total impotriva actelor biometrice,dupa cum ne-au avertizat sf Parinti . . insa daca am CNP inseamna ca sunt pierduta?

  Apreciază

 37. […] VIDEO: Sarea pamantului – Schiarhimandrit Hristofor din Tula: “DACA VETI ACCEPTA mai intai asigu… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: