SACCSIV – blog ortodox

CARTE NOCIVA – Gheorghe Funar: PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 14, 2014

61236152

Foto: http://newsinfo1000.wordpress.com/2013/04/04/gheorghe-funar-planul-secret-al-ungariei-pentru-anexarea-ardealului/

   La emisiunea lui Mihai Gadea, Biroul Presedintelui, a fost invitat in aceasta seara Gheorghe Funar. A inceput bine, venind in studio cu un cadou: o icoana.

Apoi a prezentat o carte a sa, pe care voi o puteti citi la:

PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE? (I)

PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE? (II)

PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE? (III)

PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE? (IV)

   Dupa care, multe n-a mai apucat sa zica, deoarece a navalit Breaking News: Traian Basescu zice ca Victor Ponta e agent acoperit SIE.

   Mihai Gadea i-a promis insa ca il va mai invita si saptamana viitoare.

Si acum despre carte: un amestec de adevaruri cu oleaca de new age, oleaca de exagerari si cu mari sminteli.

Iata un citat:

Modelul pentru piramidele din Egipt a fost luat din Geto-Dacia, de la Piramidele pe care le face Bunul Dumnezeu in ADEVARATA Tara Sfanta. Constructorii in piatra ai piramidelor egiptene au copiat, la scari diferite, Piramidele din Gradina Maicii Domnului. Muntele Ceahlau era in stravechime stalpul Cerului numit si Pion, care, in limba egipteana, se compune din pi (casa) si on (coloana) adica Casa Coloanei. In Muntele Ceahlau, Varful Toaca este casa si Panaghia – coloana. Simbolul Muntelui Sfant Ceahlau a fost dus din Carpati in Egipt odata cu migratia din mileniul IV i.Hr. si folosit la construirea piramidelor. Egiptenii stiau ca se inrudesc cu Neamul Arimin sau al Getilor din Europa si ca uluitoarea lor civilizatie a fost creata de Neamurile carpatine.

Piramidele din Egipt, cele mai cunoscute, respectiv „Orizontul lui Kheops”, „Mare este Khefren” si „Divin este Menkaura”, sunt reprezentarea Piramidei Cerului din Ceahlau si a Piramidei in trepte care este Varful Toaca. Piramidele egiptene au fost construite incepand cu a cincea dinastie, cand faraonii erau adorati ca fii ai Zeului Soarelui, Ra. In fiecare an, in ziua de 6 august, dimineata la ora 7.00, Bunul Dumnezeu ridica deasupra Muntelui Sfant Ceahlau o Piramida din umbrele albastrui ale stancilor Varful Toaca, Piatra Ciobanului si Panaghia. In Masivul Ceahlau, apare o Piramida uriasa de lumina, o holograma naturala gigantica, un fenomen ciudat, rezultat din suprapunerea unor umbre si lumini, un fenomen unic in lume. Pe Muntele Sfant Ceahlau apare imaginea 3 D a unei piramide perfecte. La fel si piramidele din Egipt au fost construite geometric perfect. Inainte de aparitia Piramidei holograma in Muntele Sfant Ceahlau, pentru cateva minute se produce un alt fenomen optic. Spre vest, se poate vedea Calea Cerului. Despre aceasta Cale Sacra a scris si Dimitrie Cantemir in „Descrierea Moldovei”, un fenomen optic fascinant si unic in lume. Piramida Cerului sau Piramida Soarelui se regaseste pe Stema Geto-Daciei, despre a carei existenta romanii nu au avut voie sa stie, nici sa afle la scoala sau la facultate, cu scopul de a nu se afla ADEVARUL ISTORIC. Cei care au urcat pe Varful Toaca, in ziua de 6 august, atunci cand cerul a fost senin, au vazut si admirat Piramida Cerului sau Piramida de Lumina, care dureaza circa 80 de minute. Multi au fotografiat-o, au filmat-o si au studiat-o. S-au constatat mai multe coincidente cu piramidele din Egipt, respectiv:

[…]

In 22 mai 1998, conf. univ. dr. Ioan Ticleanu de la Facultatea de Geologie a Universitatii Bucuresti a declarat ca: „Noi i-am invatat pe egipteni sa faca piramidele. Piramida de pe Toaca din Ceahlau este mai veche decat piramida lui Keops.” El a stabilit ca unghiul pantei de pe partea de Nord a Varfului Toaca este de 52 de grade, acelasi ca si la piramida lui Keops. Dupa multe studii interdisciplinare, cercetatorii romani, sotii Sicleanu, au ajuns la concluzia ca piramidele egiptene au aceleasi caracteristici si principii constructive ca si Varful Toaca, care este insa mult mai vechi. De asemenea, intre credinta Geto-Dacilor in viata de apoi si cea a egiptenilor antici nu exista, practic, nicio deosebire.

Comentariu saccsiv:

In traducere:

  • Bunul Dumnezeu era cu dacii si le-a facut piramidele
  • Piramida Soarelui era pe stema lor
  • Apoi s-au dus si le-au facut in Egipt incepand cu a cincea dinastie, cand faraonii erau adorati ca fii ai Zeului Soarelui, Ra
  • Si cireasa de pe tort: intre credinta Geto-Dacilor in viata de apoi si cea a egiptenilor antici nu exista, practic, nicio deosebire.

   Concluzia 1:

E de bine cu religia egiptenilor si piramidele lor …

   Concluzia 2:

Eu nu votez, dar daca as vota, nu l-as vota pe Gheorghe Funar.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on octombrie 14, 2014 at 2:57 am

    Are Dl Funar o minte imbarligata…Ce tot Il amesteca pe Mantuitorul si Maica Domnului si Tara Sfanta cu piramidele? Doamne iarta-ma! Omul asta vorbeste gura fara el? Eu cred ca in cazul domniei sale tacerea e un bun sfetnic.

    Apreciază

    • cca70 said, on octombrie 14, 2014 at 7:54 pm

      oare mai e nevoie de vreo dovada ca sa ne lamurim ca absolut TOTI sunt din aceasi gasca satanizata( jidovo masonica)?
      Chiar nu pricepe nimeni ca nu poti sa devi candidat la o functie daca nu ai facut pact cu satana?

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 14, 2014 at 9:25 pm

      unde scrie despre amestecul Mantuitorului si Maicii Domnului cu piramidele ? nu am gasit in citatul de mai sus si sunt curios ce spune despre asta

      Apreciază

  2. Partizanu said, on octombrie 14, 2014 at 6:27 am

    NOUA LABA(dreapta care este de „ȘENTRU”) voteaza FUNAR PRESEDINTE.
    CONCLUZIE
    Masoneria conduce Romania de la CLUJ. Putini stiu asta si e pacat.

    Apreciază

  3. RomeoB said, on octombrie 14, 2014 at 7:45 am

    Dl Funar promoveaza o mentalitate de tip new-age, si pare sa se indrepte in directia initiata de Pavel Corut acum 25 de ani. Si guru Bivolaru propovaduia un mesianism romanesc de tip new-age.

    Dl Corut vorbea prin cartile sale de niste ‘intelepti’ care stau prin niste zone ascunse si de unde apara interesele statului roman. Se pare ca este mason, si ‘aprofundeaza’ diverse mistere.

    Ioan Tugui (autorul besselereului 7 ani apocaliptici, aparut in anii 90) a murit in timpul unei experinete spirituale – stop cardiac, asemenea multor romani, adepti ai practicilor ocultise. Cartea autobiografica a lui Danion Vasile expune pe larg fenomenul.

    Si in Brazilia exista asemenea mesianisme new-age, zonele sace fii nd prin junlga si Anzi – National Geografic. Ele s-au transformat intr-o religie in care decizia se ia pe ‘baze parlamentare’. Nu lipsesc ozn-urile…

    Apreciază

  4. Ionut said, on octombrie 14, 2014 at 8:48 am

    Nu am stiut de aceste carti ce contin idei aiuristice. Ceea ce mi-a ridicat semne de intrebare asupra verticalitatii d-lui Funar au fost suspiciunile legate de dosarul Caritas si excluderea intempestiva a lui C.V.Tudor din PRM, intr-o perioada in care USL se indrepta spre disolutie si un partid cu tendinte nationaliste ar fi avut perspective de crestere.
    C.V. Tudor mi se pare puţin cam ţăcănit, dar în nici un caz nemernic sau vânzător de neam şi ţară. Asta e. Am ajuns la trista concluzie că, din cei 14, cel mai bun candidat e un fost aplaudac al lui Ceauşescu.

    Apreciază

    • RomeoB said, on octombrie 14, 2014 at 12:16 pm

      Dupa cat de suprat a fost la inceputul anului 2014 cand a intrat in vigoare vanzarea pamantului catre straini, dl Funar mi se pare de buna credinta si ar fi trtebuit sa fie bun roman. MARE CADERE !

      Vremea cernerii se apropie si nu iarta, iar cine nu si-a zidit casa pe stanca (poruncile evanghelice) va suferi paguba la vremea incercarii.
      Din pacate dl Funar e om politic, al unui partid ce vrea sa aprere romanismul..
      Vadim e baptist..

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on octombrie 14, 2014 at 9:01 pm

        probabil, Funar este o optiune de vot mai benefica pt tara decat ponta, udrea, iohanis etc macar stiu ca o sa ii potoleasca pe unguri.

        Apreciază

  5. geo said, on octombrie 14, 2014 at 8:58 am

    Buna dimineata,

    Unii zic ca e subuman altii zic ca e bine…

    La Kiev:

    Cind in Norvegia s-a recreat nu stiu ce scena din comuna primitiva a fost mare scandal…aici e ceva normal, banal…

    S-au prins si jurnalistii:

    Apropo de imaginile in care victimele prezentau urme ale folosirii armelor chimice:

    Continua demolarile de statui in Ucraina:

    KHARKOV PARTIZANS MANIFESTO (VIDEO)

    „We are adressing the Right Sector, ‘men in black’, possessed ultras and other traders of Ukraine. We will find and finish each and every one of you – run! Hide, be afraid, you have crossed all lines and limits! ‘Peaceful protesters’, maidan activists, self-defenders, fine guys from Zapadenshina, ‘students’, soccer fans and imports – know this, you are not the people of Ukraine! You are b$tches for sale, and you will pay for it! You have turned Ukrainian flag into a new symbol of fascism, it will tell us exactly where to find you.

    The citizens of Kharkov, friends, none of us want war! All of us want to live in peace and go to work, and raise our kids. But the neo-nazis relentlessly provoke us to escalate the conflict. Remember, they are cursed. Dont be near them, they will be destroyed. They will be done with anywhere they are found. Chase them away, so you dont get scratched, too.”

    Translated by Kristina Rus

    Riot of conscripts from „National Guard” against Petr Poroshenko and Kiev junta.

    Soldiers – conscripts of „National Guard” of Kiev junta riot near building of President’s Administration in the Kiev. Their claims are next: Firstly – they claim let them go to their homes, they chanting – „Dembel”, it right of soldier to go home after end of service. Secondly they claim to gave them their salaries, which conscripts didn’t see last 3 months. Also they claim to give them winter type of uniform
    Supporters of Kiev junta and fascists activists called conscripts of „National Guard” as anti-Ukrainians.

    KHARKOV DISOBEYS KIEV

    Locally elected Kharkov authorities disobeyed their bosses appointed from Kiev. Kharkov Regional Council (parliament), locally elected, refused to provide 9 million UAH for a new territorial battalion, requested by Kharkov Regional Administration, appointed from Kiev. 28 votes were ‘for’, and 47 ‘against’ or ‘abstained’. The explanation was simple: no money. Instead, a request was approved to ask Kiev for 50 million UAH for social needs.

    Rumor is Dobkin was present at the session.

    Afterwards, Kharkov governor Baluta forwarded a request to Poroshenko to dismiss the Regional Council, and announce a re-election. But since Kharkov Council decided on the path of disobedience, this suggests they are confident that re-election is not viable. It is clear that they approved funding of battalions previously, the question is, what has changed in Kharkov? Possibly the Minsk talks gave them more confidence.

    Although re-election is unlikely, still, the methods by which Kiev authorities deal with any opposition is outrageous, what kind of European democracy can we talk about if any opposition is treated as national treason?

    http://emelamud.livejournal.com/262515.html

    Translated by Kristina Rus

    INTERVIEW WITH NAZI GUARD COMMANDER

    „But they want to live in Russia, and want to give Russia the territory that doesn’t belong to them.”

    Ukrainian parliament elections will take place on October 26. It is expected to get more militarized and radicalized. Among the candidates are many commanders of National (Nazi) Guard battalions. Here is an interview with one of them, Andrey Teteruk, the commander of ‘Peacemaker’ battalion:

    – „You come into contact with the local population. How do they perceive what happens?

    – For the most part they support Russia, even when demonstrating loyalty to Ukraine, they like Russia, they rejoiced at the thought that they might be in Russia, such people are the vast majority in Donbass, lets not kid ourselves! They can amuse themselves with thoughts that suddenly, via a referendum they can become part of Russia.

    – And has their mood changed during the ATO?

    – Completely. They are terrified by Maidan, they are scared of everything connected with it. Maidan destroyed their cosy gloomy world, where there was poverty, which Akhmetov and his fellows plundered and exploited, but where there was quiet stagnant stability with the quiet and stagnant wages. Residents of Donbass were quite satisfied with such stagnation. And Maidan destroyed their world, and they are afraid. Of course, successful rhetoric from Russia played a role. They are very much inspired by the rapid annexation of Crimea. They coveted a taste of life in Russia. Now, of course, they tasted everything to the fullest. In the summer they went where, and are now returning to the abandoned cities, because nobody took the winter clothing. In principle, all they wanted – they got. To the fullest. Only in a different context. These people do not understand, they ask the question: „who is to blame”, the question addressed to the past, as if the answer would help them rebuild their cities. By the way, and the answer is not particularly pleasant. All the talk about, if you want EU – go to the EU, and we want Russia, we will go to Russia is completely untenable – no integration into the EU is possible with a loss of state sovereignty. You cannot convince them that membership, for example, of Hungary in NATO automatically means renunciation of all territorial claims a priori towards any neighbours … But they want to live in Russia, and want to give Russia the territory that doesn’t belong to them. Not they added it to the country, and not they will decide where it will go.”

    http://112.ua/interview/zhiteli-donbassa-iskrenne-hoteli-v-rossiyu-i-oni-ee-poluchili-spolna-125927.html

    Translated by Kristina Rus

    Apreciază

  6. Alin said, on octombrie 14, 2014 at 9:29 am

    RUŞII ascund date CRUCIALE pentru omenire. Ce fac de fapt în craterele din SIBERIA: „CUTREMURUL uriaş poate fi FABRICAT”

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/#ixzz3G68sfycG

    LEGĂTURA ciudată dintre craterele din Siberia şi Triunghiul Bermudelor. „Este o tensiune URIAŞĂ sub scoarţa terestră”

    După studiile efectuate în zonă, experţii ruşi au ajuns la concluzia că aceste cratere au fost provocate de explozii de gaze naturale, care au legătură că fenomenul de încălzire globală.

    „Craterul reprezintă cel mai probabil rezultatul acumulării unei presiuni excesive sub pământ, din cauza schimbărilor de temperatură din regiune”, a declarat Andrei Plekhanov, un reputat cercetător de la Centrul pentru studii arctice.

    Apreciază

    • geo said, on octombrie 14, 2014 at 10:59 am

      S-au trezit marii „specialisti” de la pravda rosie sa isi dea cu parerea scotind de la naftalina o stire veche…

      Apreciază

      • geo said, on octombrie 14, 2014 at 12:50 pm

        Despre experimentele americanilor nimic?

        Apreciază

  7. geo said, on octombrie 14, 2014 at 9:30 am

    Apreciază

  8. STOP RFID said, on octombrie 14, 2014 at 10:13 am

    ODA MASONULUI CALIN GEORGESCU

    http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/calin-georgescu-despre-ce-ne-asteapta-dupa-2020/

    Apreciază

  9. kosk said, on octombrie 14, 2014 at 10:14 am

    stramosii nostrii daci nu au avut ‘in dotare’ steme. doar un totem al lupului dacic, una la mana. doi la mana si mayasii au construit piramide perfecte…au ‘furat’ (‘se stie ca spionajul industrial’ era folosit intens in antichitate) tehnologia de la egipteni, sau sunt verisori cu dacii care le-au transmis telepatic coordonatele de latitudine si longitudine..trei la mana, varful Toaca o ‘piramida artificiala’ ?..nici chiar uriasii ante-diluvieni, autorii unor cetati megalitice nu puteau construi o piramida de 1,9 km inaltime…sunt multe aberatii dracesti in cartile domnului Funar.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2014 at 10:36 am

      kosk

      Spune la un moment dat Funar ca piramidele din Romania n-au fost facute de oameni si lasa de inteles ca au fost facute de Dumnezeu.

      Si mai spune ca dacii ar fi ajuns pana in America de Sud, ca sa faca piramide si acolo, precum in Egipt …

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on octombrie 14, 2014 at 9:11 pm

        saccsiv, toti stim ca nu stai bine cu timpul, ca nu ai timp sa pui pe blog tot ce ai vrea sa pui si altele, astfel ca efortul tau de a pune o postare care sa il decredibilizeze cumva pe Funar este evident, mai ales ca ai spus ca nu votezi. Insaaaa, din citatele puse nu rezulta mai nimic impotriva lui Funar ca si candidat,. poate doar o pasiune pt strabuni, stramosi, civilizatia daca, admiratie pt tara si strabuni, ceea ce e o forma de a-ti iubi tara.
        tu insa, cu tot dinadinsul tragi concluzii de un anumit fel…
        vezi sa nu iti faci pacate si sa smintesti pe unii mai creduli care ar fi votat poate un om ca Funar, oameni care prefera sa ii evite pe ceilalti mafioti de care suntem satui pana in gat. vezi ce faci, ca daca indemni sa nu se iasa la vot, vor ramane multe buletine de vot goale ce vor fi stampilate dupa inchiderea sectiei dupa placul organizatorilor. vezi ca nu cumva sa devii complice la o frauda electorala, tocmai tu care spui ca nu vrei sa fii complice al actualei clase politice.
        nu te supara pe mine ca iti spun ce cred

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 15, 2014 at 1:07 am

        safimvigilenti

        Tu zici ca-i mai usor de fraudat daca nu ne prezentam la vot decat daca ne prezentam.

        Apreciază

  10. geo said, on octombrie 14, 2014 at 10:18 am

    István Mikola said also about the importance of rapprochement between Ukraine and Hungary. And also about the need for „national reunification” of Hungarians across the border.

    http://z5h64q92x9.net/tr-url/uk-en.en/www.mukachevo.net/ua/News/view/99675-%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B0%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B6%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%9C%D0%97%D0%A1-%D0%A3%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%86%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%9C%D1%96%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%96-%D0%BF%D0%BE%D1%97%D1%85%D0%B0%D0%B2-%D0%B4%D0%BE-%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B0

    http://www.strategic-culture.org/news/2014/09/18/hiding-ukraines-neo-nazi-reality.html

    http://www.strategic-culture.org/news/2014/10/14/ukrainian-soldiers-hold-rallies-in-biggest-cities-demand-demobilization.html

    http://www.strategic-culture.org/news/2014/10/07/nuland-lands-kiev-as-us-backed-regime-tools-up-for-war.html

    „…according to General (Ret’d) Wesley Clark, former SACEUR (Supreme Allied Commander Europe) 1997-2000, Democratic presidential candidate 2004, and former CNN expert-opinion generator during the Iraq War, Ukraine is central to America’s global strategy, and has been for quite some time. Those sneaky devils – they wanted Ukraine all along, they were just psyching us out with that ho-hum-this-is-boring attitude. Which puts quite a different complexion on the events which took EuroMaidan from just a few squawking perennially-dissatisfied students to a well-organized mob to snipers on the rooftops to Yanukovych fleeing for his life and a bunch of western proxies appointing themselves rulers, all to a steady backbeat of Russia-is-meddling-the-Russians-are-behind-this-get-the-RussiansRussiansRussians.”

    http://marknesop.wordpress.com/2014/10/13/general-wesley-clark-quarterbacks-the-great-game-americas-national-strategery/#more-3135

    http://marknesop.wordpress.com/2014/08/17/from-breadbasket-to-basket-case-a-survey-of-ukraines-economy/

    http://russia-insider.com/en/business_opinion/2014/10/13/10-11-46am/putin_doesnt_care_if_ruble_falls

    http://russia-insider.com/en/politics_business/2014/10/13/10-06-32am/rouble_perfect_storm

    http://en.itar-tass.com/economy/754154

    http://www.zerohedge.com/news/2014-10-13/china-russia-sign-cny150-billion-local-currency-swap-plunging-oil-prices-sting-putin

    http://journal-neo.org/2014/09/23/rus-true-heroes-behind-kiev-ceasefire/

    Apreciază

  11. Alin said, on octombrie 14, 2014 at 10:38 am

    CLUBUL ELITEI EBRAICE ILUMINATE

    http://ilanastan.weebly.com/despre-ileana-adriana-stan.html

    Apreciază

  12. STOP RFID said, on octombrie 14, 2014 at 10:41 am

    http://theologiepatristica.wordpress.com/2014/10/13/despre-contul-meu-de-facebook-si-metoda-marsava-prin-care-saccsiv-da-replica/#comments

    Crina

    Nu, nu este Acvila Ortodoxa. Ne pare foarte rau pentru Gerika, administratorul Acvilei Ortodoxe . A fost calomniat si el apoi trecut la categoria dusmani , pentru ca ne-a ingaduit accesul pe blogul lui. Marina Virtuala ataca de pe alte bloguri (Pelerin Ortodox, Acvila Ortodoxa, Razboi intru Cuvant) si majoritatea membrilor ei (echipajul) sunt fosti saccsivisti cam de pe timpul cand Vieru era la mare putere si cautare si cand oamenii naivi credeau in bunele lui intentii. Suntem dintre cei pe care saccsiv s-a straduit sa-i trezeasca atat de tare pina i-a trezit de tot :)). Unii dintre noi au iesit de acolo dupa ce au inteles manipularile in timp ce altii au fost luati la goana de saccsivisti pentru intrebari prea incomode sau pentru ortodoxie contra principiilor lor trezindu-se din vraja abia dupa ce au fost alungati de acolo. Numele de Marina Virtuala vine de la luptele date cu ei pe toate fronturile , inclusiv pe blogurile lor (in trecut) . Primul nostru nume virtual a fost ‘corabia marinarilor’ si a fost atribuit odata cu inceperea vanatorii de saccsivisti, nume care a venit printr-o imprejurare aproape profetica (asa credem noi) . Atunci, cineva i-a scris ceva lui saccsiv avertizandu-l ca va fi vanat de marinari si corabia lui intitulata saccsiv va fi atacata necontenit si data in vileag pentru mizeriile si inselarea pe care le face, urandu-i la final (scufundare placuta, saccsiv). Peste cateva zile , Vieru avea sa fie arestat si fanaticii lui erau disperati (corabia lor intradevar se scufundase). Dupa un an de zile, avea sa fie eliberat, dupa cum stiti.
    Primul blog pe care noi am scris pentru prima data unde i-am analizat pana in cele mai mici detalii, a fost blogul unui pagan, dupa cum chiar el s-a numit astfel si se numea ‘Saccsiv pe bloc’. Omul avuse-se pare-se o paruiala cu saccsiv si crease un blog clona. Saccsiv il cunoaste pe acel admin, dar fanaticii lui mint ca acela ar fi blogul nostru. Dupa cum constatati, blogul acela este inchis acum (pesemne a primit amenintari). Acolo ne-am strans ca pe o corabie nefiind acceptati sa postam pe alte bloguri ortodoxe (parea ca exista o conspiratie impotriva noastra). Abia cand saccsiv a inceput sa atace blogosfera ortodoxa, am fost lasati sa-l vanam de pe celelalte bloguri enuntate.

    Apreciat de 1 persoană

  13. STOP RFID said, on octombrie 14, 2014 at 10:57 am

    Saccsiv pe bloc s-a mutat la fratele Gerika. Sa ne rugam pentru el ca nu a mai dat nici un semn de viata si poate s-a suparat.

    http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2014/08/14/virusul-invizibil/#comments

    Apreciază

  14. kosk said, on octombrie 14, 2014 at 11:17 am

    saccsiv
    1.monumentele naturale gen vf Toaca sau Alpi Italieni pai chiar au fost create de Dumnezeu..2.autori gen Corut sau Funar ‘cred’ ca au fost construite de ‘extraterestrii antici’ dupa ‘studiile’ lor=apa de ploaie..3.din cate stiu dacii nu au fost un popor de navigatori. 4 fenomene naturale gen ‘piramida holografica’ sunt destul de frecvente pe conuri vulcanice:
    ##ziare.com/magazin/fenomen/piramida-fantoma-fotografiata-in-alpii-italieni-galerie-foto-1192726
    eu nu-mi permit sa spun ca Funar este un indracit, ci doar ca dracii isi bat joc de el. din prea multa imaginatie SF.

    Apreciază

  15. Iones said, on octombrie 14, 2014 at 11:22 am

    La noi…
    Liber la PEDOFILIE!!
    Inca o bomba a Codului Penal: actele sexuale cu minore de 16 ani este DEZINCRIMINATA
    http://www.telegrafonline.ro/1413147600/articol/281635/inca_o_bomba_a_codului_penal.html

    Apreciază

  16. Iones said, on octombrie 14, 2014 at 11:27 am

    Prima ţară din lume care va renunţa la BANII CASH
    https://ro.stiri.yahoo.com/prima-%C5%A3ar%C4%83-din-lume-care-va-renun%C5%A3a-la-banii-cash-044833509.html

    Apreciază

  17. weblogrotop said, on octombrie 14, 2014 at 12:26 pm

    Funar este un habauc cu instincte patriotarde si atat. Stupefiant este ca Dan Diaconescu si-a facut masiv campanie pe seama lui Arsenie Boca si nimeni nu a protestat in vreun fel. Dan Diaconescu, cel care promova la o zero tv pe toti ratacitii din Biserica Universala care urlau ca nebunii pretinzand ca vindeca pe inocentii care le cadeau victime sigure. Dan Diaocnescu care vrea legalizarea prostitutiei si femei cat mai multe in politica ca sa fie distrus orice tip de liderism masculin in colonia evreo-americana. Ba mai vrea si castrarea chimica a barbatilor, jurati cretini in instante si alte aberatii distrugatoare de neam, de tara, de familie.

    Apreciază

    • Viorel said, on octombrie 14, 2014 at 8:17 pm

      weblogrotop daca vrei sa stiu am auzit de la o sursa ca Dan Diaconescu ar avea si el prostituate de aceea ar si legalizao ca sa isi fada intersu si sa fie acoperit in caz de dezcompirare a acestuia

      Apreciază

  18. […] CARTE NOCIVA – Gheorghe Funar: PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE… […]

    Apreciază

  19. nikodim said, on octombrie 14, 2014 at 2:49 pm

    Piramide, spirale, generatoare „misterioase” de energii „luminoase” si „cutremuratoare”…numai si numai mijloace de „mantuire” si toate functioneaza brici, NUMAI cu conditia sa nu aminteasca cineva de CRUCE si de HRISTOS ca FIU al LUI DUMNEZEU, deoarece atunci toate aceste „minunate descoperiri” cad in secunda doi in desuetitudine si dispar niste baloane de sapun in protestele demonice ale smintitilor care le tot promoveaza cu insistenta maniaca pe ecrane si in realitate.
    A zis cineva mai sus: „Alin said, on octombrie 14, 2014 at 9:29 am

    RUŞII ascund date CRUCIALE pentru omenire.” Singurul lucru CRUCIAL pentru omenire si pe care il au rusii este defapt in vazul si la indemana intregii lumi. Este Credinta Ortodoxa in Mantuitorul Hristos si in Sfanta Cruce, iar in rest ce se intampla: cutremure, prabusiri de teren, meteoriti si alte nenorociri totul este din voia lui Dumnezeu si lasate de El sa se intample ca reactie a rautatii, miciunii si fatarniciei ce ia amploare in intreaga lume si inclusiv in Rusia.

    Apreciază

  20. nikodim said, on octombrie 14, 2014 at 2:59 pm

    EMANATIE DE LIBERTATE SI DEMOCTATIE IN ucraina,
    Poate va binevoi cineva sa traduca si sa comenteze mai bine acest videoclip:

    Din ce se intelege la prima vedere , este vorba de ocuparea abuziva a unei biserici ortodoxe din Lvov (vestul ucrainei) de catre maidanezi greco-catolici si schismatici (ei fiind cei mai „patrioti”) si care blocheaza accesul credinciosilor si a preotului ortodox, acestia din urma fiind nevoiti sa slujeasca in strada. O femeie de acolo acuza televizunea ca nu reda oamenilor adevarul despre deposedarile de biserici orotodoxe pe care le fac greco-catolicii si schismaticii din ucraina, si ca acest progoana impotriva Bisericii Ortodoxe s-a inceput inca din anii 90 cand ucraina a devenit independenta.

    Apreciază

  21. Adita said, on octombrie 15, 2014 at 12:08 am

    Io aș vrea să votez, totuși… un sfat, ceva?! chiar sunt bulversat total! Doamne-ajută!

    Apreciază

  22. Silviu said, on octombrie 15, 2014 at 1:11 am

    Nu am citit cartea dlui Funar, insa va pot afirma cu sinceritate ca l-am vazut de multe ori duminica si in sarbatori la Sf. Liturghie in Biserica din apropierea domiciliului domniei sale, fiind de asemenea de o modestie si simplitate ce m-a frapat. Daca a alunecat pe alta directie decat invatatura Sfintei Biserici, Bunul Dumnezeu, pt rugaciunile Preacuratei Maicii Sale si ale noastre, ale tuturor, sa-l aduca innapoi, pe Calea Mantuirii!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 15, 2014 at 1:27 am

      Silviu

      Atunci du-te la el si spune-i unde greseste.

      Apreciază

  23. weblogrotop said, on octombrie 15, 2014 at 2:46 am

    Pe bune acuma a-i imputa lui Funar new-age-isme e cam hilar. N-are treba el cu flower power si alte dracisme. Da de cazut in patima dacismului nu scapa din pacate. A-i venera pe daci nu inseamna a abera in tramvai. MULT MAI PERICULOSI PENTRU VULG SUNT „coloratii’ Dan Diaconescu si Elena Udrea care prostesc si-si bat joc de multime. Cu cei doi spera basesxu sa-si scape pielea. Ramane de vazut daca prostimea va pune masiv botu la combinatia livrata de oculta pe baza de curvie la presedentie si culoare de la minoritarii tuciurii. Pana la urma probabil ca aceste buturugi otravite pot rasturna mintile multora care au ramas cu elodia in cap. ar trebui ierahizati candidatii ca si vurusii la calculator, pe categorii de risc. A lasa pe zanatecul din Caracal care umbla cu vrajitoarele dupa el si cu toti dubiosii, sa faca prozeliti pe seama parintelui Arsenie Boca este chiar de neadmis. Cum isi apara biserica sfintii? Chiar nimeni nu face nimic impotriva acestor nelegiuiti de Dan Diaconescu si Elena Udrea care dau buzna peste calugari si le smulg false profetii? De ce li se permite acestor magraoane sa-si bata joc si de cele sfinte pervertite in campanie electorala?

    Apreciază

  24. Paul said, on octombrie 18, 2014 at 3:48 am

    Totusi se intampla ceva straniu in Ceahlau, se pare ca apare un fel de holograma a unei piramide, unii zic ca in fiecare an chiar, sunt mai multe clipuri pe youtube. Las un link aici. Cum comentati? https://www.youtube.com/watch?v=AkT6Pa8tXLI

    Apreciază

  25. […] CARTE NOCIVA – Gheorghe Funar: PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE… […]

    Apreciază

  26. DAN DIACONESCU? Nu | Saccsiv's Weblog said, on octombrie 25, 2014 at 5:47 am

    […] CARTE NOCIVA – Gheorghe Funar: PIRAMIDELE DIN ROMANIA SI EGIPT, COINCIDENTE SAU ADEVARURI ASCUNSE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.