SACCSIV – blog ortodox

IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST

Posted in antihrist, Ioan Ianolide by saccsiv on octombrie 10, 2014

Sora scortisoara a selectat intr-un comentariu cateva citate din IOAN IANOLIDE, ”DETINUTUL PROFET “,1985.

Iata mai jos cateva paragrafe din postarea sa:

” Detinutul simte ca intr-un viitor previzibil puterea comunista va fi anihilata . Si totusi el e trist si ingrijorat .
Trist este pentru ca vede ca aceia care au avut puterea comunizarii tarii se profileaza ca stapani si ai lumii care va veni . Este ingrijorat pentru ca intelege ca se deschid perspectivele unei tiranii mondiale , fara oponenti si fara precedent .

[…]
Din punct de vedere antihristic , comunismul ateu si-a indeplinit misiunea si nu mai este necesar , deci poate sa dispara spre a transmite puterea sa unei noi forte apocaliptice … ”
[…]
Pacea de dupa primul razboi mondial a fost pacea masonica , pacea de dupa al 2 lea razboi mondial este pacea iudaica , fiindca s-a produs conflictul dintre capitalism si comunism . Numai evreii detin centrele de gandire si de putere , atat in lumea capitalista cat si in cea comunista . Desi puterea lor este mare si in capitalism si in comunism , ei nu sunt tolerati ca stapani de catre nimeni . Asa au ajuns evreii sa fie dusmanii lui Dumnezeu , ai crestinatatii , ai islamului , ai comunismului si ai capitalismului . Folosind aurul , minciuna si teroarea , ei umilesc omenirea intreaga . Despre ei nu se poate spune adevarul decat cu riscul crucificarii . Ei il ucid din nou pe Hristos. Ce va fii ?

[…]

Experienta pitesteana a esuat , dar daca omenirea nu va intelege la timp ce o asteapta , va fi o bezna pitesteana internationala.

Cititi va rog si:

http://ierisiastazi.files.wordpress.com/2014/04/ioan-ianolide-detinutul-profet.pdf

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. anonim said, on octombrie 10, 2014 at 3:27 pm

    off topic

    ACEST CLIP CU SFANTUL PARINTE IUSTIN PARVU A FOST BLOCAT PE YOUTUBE..MAI EXACT CONTUL CELUI CE AVEA FILMULETUL..ESTE CUVANTUL SFANTULUI REFERITOR LA PREOTI SI NU NUMAI DESPRE CEI CE IAU ACTELE CU CIP!!! VA ROG VIZIONATI-L DOWNLADATI-L SI PASTRATI L PE UN CD..CAND VA FI BLOCAT ACEST CONT DE YOUTUBE..FACEM ALTUL SI IL POSTAM DIN NOU..SA TURBEZE ECUMENISTII SI PROCIPISTII DE CIUDA

    REPET DOWNLOADATI L CAT ESTE ACUM PE NET..SI POSTATI L PESTE TOT PE CONTUL DVS ..PE YOUTUBE..PE VIMEO PESTE TOT..

    Apreciază

    • nimeni said, on octombrie 11, 2014 at 9:28 pm

      Pentru Giovani Onika

      Frate nu te lasa inselat, caci usor cadem noi oamenii.
      Uite aici un fragment preluat din articolul:
      https://saccsiv.wordpress.com/2014/09/18/semnul-fiarei-face-pre-toti-biblia-1688-sau-sileste-pe-toti-biblia-actuala-la-parusie-vor-mai-fi-pe-pamant-doar-cei-insemnati/ iata ce spune mircea.v:

      Ce inseamna sa modifici cuvintele aiurea in Biblie? Adica ” si face” cu “si sileste”? In Bibliile recente, dupa 1980, “Şi ea îi sileşte pe toţi….”. In Biblia1688 si 1914, “Si face pre toti…”. “Face” asta e mult mai cuprinzator si mai pervers decat “sileste”. Dintr- o data trebuie sa fii de 1000 de ori mai vigilent, ca nu mai stii din ce parte vine pericolul. Adica “face” inseamna ca vine din toate partile, 360 grade, pe cand “sileste” inseamna ca pericolul vine dintr-o singura directie. “Lasa sa iau eu de bunavoie nu stiu ce cip in cap si e ok, ca doar nu m-a silit nimeni”.

      Spune acest preot ca “„Semnul” din apocalipsă se va pune „cu sila” doar celor ce s-au închinat chipului fiarei ” iar restul vor fi omorati. El sugereaza ca exista de fapt o singura categorie de oameni care vor primi semnul, si anume cei ce se inchina fiarei.
      Dar la cap 14 Biblia 1914 se spune asa: „Si fumul chinului lor in vecii vecilor se suie; si nu au odihna ziua si noaptea cei ce se inchina hiarei si chipului ei, si cel ce ia semnul numelui ei”. Si chiar in Bibliile recente se spune: “Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ”
      Rezulta de aici ca poti foarte bine sa nu te inchini fiarei si chipului ei, dar sa iei semnul numelui ei. Si e la fel de rau.

      Cum le mai invart si sucesc ca sa sminteasca omul….

      Comentariu saccsiv:

      Intr-adevar, la http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13 putem citi:

      Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

      Iar la http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf la Capitolul XIII putem citi:

      Si face pre toti, pre cei mici si pre cei mari, si pre cei bogati si pre cei saraci, si pre cei volnici si pre cei robi, ca sa le dea lor insemnare preste mana lor cea direapta au peste fruntea lor

      Şi ea îi sileşte pe toţi pare cam constrangator, obligatoriu, cu forta.

      Pe cand Si face pre toti, pare mai degraba ca-i prosteste, inseala. Ii face sa accepte ca si cum n-ar avea incotro, caci fara el nu vor mai putea cumpara sau vinde …

      Dar chiar si versetul “Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” dovedeste ca cele spuse de acel preot la 1) este o aiureala.

      Caci daca-i omoara pe toti cei fara semn, la ce mai trebuie antihristului treaba cu cumparatul si vandutul? Le pune semn si gata.

      Ba mai mult, zice clar “nimeni să nu poată […] decât numai cel ce are semnul”. Pai cine sa mai poata daca i-ar omora pe cei ce nu-l au?
      Cam asa stau lucrurile cu adevarat, caci sunt vicleni vicleni vicleni, spunea un parinte mai demult.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

      Apreciază

  2. Giovanni Onika said, on octombrie 10, 2014 at 6:13 pm

    Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa contrazic, dar in Bibile scrie foarte clar ” „Si ea ii sileste pe toti (…) ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei” si
    Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu” (Apoc. 14, 9-10)
    Acum semnul fiarei este peste tot in lume, semene ca ochiul, 666, piramida sunt peste tot…insusi necuratul este pe pamant si in vazduh, dar una e una si doua sunt doua …raul e langa noi si se manifesta tot mai mult in lume, dar asta nu inseama ca suntem pierduti , ai lui. Doamne apara-ne si ne iarta. In Bibile scrie clar cine se inchina si cine primeste pecetea ..care trebuie sa fie de buna voie ca de e cu forta nu poate fi lepadare. El prin inselare incearca sa primim pecetea de buna voie. In lume este si biseria necuratului, sunt multe rele dar cat timp noi suntem cu ale noastre si cu Dumnezeu suntem salvati si putem pune nadejde, speranta si prin rugaciune la El ne putem mantui. Eu asta consider, pt . ca pecetea nu o sa fie doar o simpla inscriptie a raului, o sa intre in fiinta noastra in ADN-ul nostru si ne va rupe de tot ce este sfant si Dumnezeesc si atunci cand vom accepta primirea ei , ar fi recunoasterea raului ca stapan si zeu..ptiu. Doamne ajuta-ne si ne iarta si ne da putere. Eu raman la aceasta parere ca doar afisarea semnului si punerea lui pe diferite obiecte , CI, pasapoarte si altele e ca si punerea lui pe un perete. Fiecare e creatia Lui suntem trupul si sufletul , care atat timp cat nu sunt pangarite, spurcate cu peceti, cipuri si ramanem ne atinsi de aceste spurcaciuni putem lupta pt. mantuirea noastra. Lepadarea trebuie sa fie consitenta si de buna voie.

    Doamne faca-se voia Ta spre mantuirea noastra !
    Doamne Iisuse Hristoase fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si intreaga lume !

    Apreciază

    • anonim said, on octombrie 10, 2014 at 7:18 pm

      da .la inceput se va da pecetea celor ce o vor de bunavoie..iar dupa aceea vor fi luati cu japca oamenii.vanati cu elicopterul si pecetluiti!!vor trebui sa plece din orase si sate la padure

      nu stiam ca-i asa grav la rusi insa la ei pensia nu o poti lua daca nu ai pasaport cu 666 pe el!!degeaba ai buletin.daca nu ai pasaport nu primesti pensia!!
      de la min 1:47:00 este cuvantul unei maicute care sta in rugaciune neincetata..nu isi poate ridica pensia..pensia nu o primeste pt ca nu a acceptat pasaportul rusesc 666!!!femeia nu mai are nimic dar nu cedeaza!!! ..deci pe fata la rusi este deja mucenicie..sa vedeti de spune de Preoti..la rusi marea majoritate vor cadea de partea lui antihrist..si vor duce la iad si oamenii care asculta de ei..

      fratilor+saccsiv va rog acordati atentie speciala acestui film pt ca se spune f clar lucrurilor pe nume.dar va las sa descoperiti singuri .daca am gresit cuvinte din ce am spus va rog sa ma corectati.

      DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!
      DOAMNE IARTA-NE!

      Apreciază

  3. Giovanni Onika said, on octombrie 10, 2014 at 6:33 pm

    Ca o completare si pe net in clipurile unde multi artisti, actori, muzicieni care promoveaza raul prin cultura, semene, stil de viata , recunosc ca si-au vandut sufletul , deci sunt constienti de acest lucru si cand au facut acest lucru au stiu ce fac…de buna voie si cu luare la cunostinta cum s-ar zice. Vreau sa zic ca atunci cand o sa vina pecetluirea fiecare care va primi aceasta pecete va stii exact ce presupune si anume ca e lepadarea de Dumnezeu Cel Viu si inchinarea necuratului…si in in carti si in vremurile de demult era semnarea cu sange a pactului dintre om si necurat unde se semna trocul .. si poate si acum . Doamne apara-ne .
    Ca ar fi bine de evitat pe cat posibil sa avem buletin cu cip , card de sanatate, pasaport electronic etc. ..da ar fi foarte bine sa evitam aceste lucruri, dar eu zic ca prin acestea se incearca controlul omului si vor sa aiba puterea de a vedea exact ce facem fiecare dintre noi…tranzactii, convorbiri, unde ne aflam s.a.m.d…astea sunt doar instrumente de control si care vor duce la sclavagizarea noastra in masa, e drumul spre pecetluire, dar nu ne pierdem mantuirea …. lepadarea si pecetluirea or sa fie adevarata tragedie si pacatul supreme in care sa ne rugam Domnului sa nu cadem.

    Doamne iarta-ne !

    Apreciază

  4. Giovanni Onika said, on octombrie 10, 2014 at 6:45 pm

    Asta a fost o parere a mea ca si crestin, cititor om si am facut un comentraiu la acest subiect care a fost dezbatut si in multe alte aricole , mai pe larg am vazut in aricolul din 666 si LEPADAREA. Poate nu am dreptate si ma rog sa pot afla care este adevarul si sa pot alege mereu calea si actoinez in directia buna.

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  5. Ion said, on octombrie 10, 2014 at 7:24 pm

    Ianolide a profetit bine, a inteles de atunci de cand scria aceste lucruri, in anii 80, ca se merge spre un Pitesti international, la scara globala. exact asta se intampla acum, cu impunerea homosexualitatii si stergerea oricarei morale crestine, in intreaga lume, este de fapt spalarea creierului, REEDUCAREA intregii omeniri in spirit „politic corect” – adica anticrestin, adica satanic.

    Apreciază

  6. STOP RFID said, on octombrie 10, 2014 at 8:09 pm

    Sunt parinti cu viata sfanta care spun ca implantul se va face si fortat. Avem un precedent la un roman care se presupunea ca e terorist ca a zis in gluma ca are o bomba in avion.

    Apreciază

    • anonim said, on octombrie 10, 2014 at 9:36 pm

      la inceput de bunavoie iar dupa aceea cu japca vor fi pecetluiti oamenii

      Apreciază

    • Liliana said, on octombrie 11, 2014 at 11:53 am

      Fratele nostru,Sorin Ifrim.S-a intimplat in SUA.A cerut din inchisoare-in 2010,sa ne rugam pentru el.Avea deja doua cipuri implantate,daca am retinut bine,si isi pierduse starea de liniste (isihia) pentru a se mai putea ruga.Va dati seama in ce stare e sufltul lui…Doamne,ai mila de el si de noi toti!

      Apreciază

    • mircea.v said, on octombrie 11, 2014 at 2:38 pm

      Stop RFID, daca e cu forta nu se pune ca se incalca liberul arbitru. Si Parintele Paisie spune ca nu cu forta. Diavolul stie si el cum e treaba cu liberul arbitru, si stie ca pe acel om il va pierde de client (tocmai pt ca a fost cu forta). Asa ca, chiar diavolul nu va vrea sa fie cu forta.

      – „Parinte, vor putea impune pecetluirea cu sila?
      – „Politetea” lor nu va ajunge pana acolo. Vor fi politicosi pentru ca vor fi… europeni. Vor arata ca sunt la inaltime. Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trai fdaca nu are pecetea.”

      Vorbim de pecete, nu de implanturile de acum.

      Apreciază

      • anonim said, on octombrie 11, 2014 at 3:42 pm

        te inseli amarnic mircea v..va fi pusa pecetea si cu japca.ia asculta aci cu atentie>https://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c

        Apreciază

      • Ionut said, on octombrie 12, 2014 at 9:57 am

        E posibil sa fie si o inselare „binevoitoare”. Dar sa ne amintim de martirii primelor veacuri crestine. Putem discuta de liberul arbitru? Da, pentru ca era si atunci o alegere. Ca si la Sf. Constantin Brancoveanu. Ascultand pareri diverse, nu pot da un singur sfat: sa fim cu ochii-n patru. Nu trebuie nici sa cadem in nepasare, nici sa ne panicam.

        Apreciază

  7. scortisoara said, on octombrie 10, 2014 at 8:15 pm

    Apocalipsa a inceput de la caderea lui Lucifer …. Noi traim ultima faza a ei …. si se anunta drept cea mai cumplita .

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 10, 2014 at 11:17 pm

      Apocalipsa a inceput de la caderea lui Lucifer ???
      ma mir ca fratele Vasile ti-a lasat comentariul asta !

      Apreciază

      • scortisoara said, on octombrie 11, 2014 at 8:46 am

        A fost un gand al meu expus …. Daca e gresit , sunt convinsa ca Dumnezeu nu ma va lasa sa traiesc in erori . Din ce am citit am inteles ca Dumnezeu a prevazut caderile celor 2 creatii ale Sale …. Poate n-am inteles bine .

        Apreciază

  8. cenzura si credinta said, on octombrie 11, 2014 at 1:49 am

    „ma mir ca fratele Vasile ti-a lasat comentariul asta”
    spalare totala pe creier.

    Apreciază

  9. mircea.v said, on octombrie 11, 2014 at 12:45 pm

    Ce spune pastorul Wurmbradt (evreu convertit dar din pacate nu la ortodoxie) intr-un dialog cu un talmudist (dialog din inchisoare, si redat de Ioan Ianolide in cartea sa)

    „- Statul Israel este o dovadă a vremurilor apocaliptice de sfârşit de lume, de venire a doua oară a lui Hristos. Puterea vi se va lua. Iubesc poporul evreu, e poporul meu dar cred că numai prin Hristos se va mântui. Locul evreilor va fi unul de cinste în creştinism. Acum însă când sunt îmbătaţi de putere, ei nu pot vedea adevărul, nu se pot pocăi. Aş vrea să fiu şi eu anatema ca Pavel, numai să pot mântui pe unii dintre ei!”.

    Adica, infiintarea statului Israel in 1948 este semnul intrarii in ultima faza a vremurilor apocaliptice.

    Apreciază

  10. mihai said, on octombrie 11, 2014 at 6:59 pm

    comunisti de ieri sau ”policalificat”, in ”capitalisti” de astazi, iar inceea ce priveste pecetea antihristica , vom fi constransi din punct de vedere economic prin: infometare, insetare, frica de a ramine pe drumuri, iar marea majoritate dintre noi o va accepta fara retineri, si sa nu-si imagineze careva ca daca sta la tara sau in zone rurale va scapa de aceasta, caci si acolo daca nu-ti achiti impozit pe casa si teren automat ti se vor confisca, ca sa nu mai vorbim de faptul ca va trebui sa-ti platesti si lucrarile agricole, arat, semanat, discuit s.a.m.d, si singura modalitate de plata fiind semnul fiarei
    ……in concluzie cel care va accepta semnul fiarei sa se gandeasca de 70000 de ori inainte de a accepta asa ceva

    Apreciază

  11. […] IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST […]

    Apreciază

  12. ORTODOXIE said, on noiembrie 3, 2014 at 10:50 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.