SACCSIV – blog ortodox

IOAN IANOLIDE din nou pe WIKIPEDIA

Posted in Ioan Ianolide, Wikipedia by saccsiv on noiembrie 2, 2014

Luna trecuta semnalam:

De ce a sters WIKIPEDIA articolul despre IOAN IANOLIDE?

Iata ce scrie azi dflorin78 la rubrica de comentarii a articolului A apărut revista ATITUDINI, nr. 36, închinată maicii mucenițe Mihaela Iordache:

Ioan Ianolide

Pagina https://ro.wikipedia.org/wiki/Ioan_Ianolide a fost recuperată, spor la lucru acolo cine doreşte! Atenţie, introduceţi numai surse de încredere, nu referinţe din bloguri gen wordpress etc.https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Surse_de_%C3%AEncredere#Surse_disponibile_online

Comentariu saccsiv:

   Sunt “bloguri gen wordpress” ce chiar pot fi folosite ca surse de mare incredere. De fapt sunt informatii ce cam doar pe astfel de bloguri le gasesti …

Si daca tot vorbim de Ioan Ianolide, sa ne amintim si de:

IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST

Tagged with: ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iani said, on noiembrie 2, 2014 at 4:43 pm

    Sincer, Ianolide – sigur, e bine sa fie prezent peste tot, inclusiv pe wikipedia, dar la cat de tendetioasa si prost facuta este aceasta wikipedia, cred ca el de acolo de unde este, din cer, nu si-ar dori sa fie prezent in asemenea locuri. Este si ea un instrument al globalizarii si al reeducarii.

    Apreciază

    • dflorin78 said, on noiembrie 3, 2014 at 3:26 pm

      Cum poate fi ”un instrument al globalizării si al reeducării” când (şi tu şi eu şi) oricine (înregistrat ori ba) poate crea articole despre oricine şi orice atâta timp cât subiectul este NOTABIL şi (implicit) există surse de încredere independente de subiect.

      Şi în legătură cu comentariul lui saccsiv: ”Sunt “bloguri gen wordpress” ce chiar pot fi folosite ca surse de mare incredere. De fapt sunt informatii ce cam doar pe astfel de bloguri le gasesti …” Dacă asta este părerea ta formată pe baza unui îndelung studiu al politicilor wikipedia stabilite de comunitate (comunitate= eu şi tu şi oricine îşi poate da cu părerea şi nu de către un sistem mai ştiu eu cum mondial antihristic etc) repet dacă asta este părerea ta mai bine nu contribui nici cât negru sub unghie la wikipedia (deşi din partea mea eşti binevenit şi invitat) nu de alta dar să nu te miri după aceea că nu ştiu ce ”forţă întunecată” (sic!) ţi-a şters contribuţia!!

      La fel ca şi în teoriile conspirative, cu cât e mai mică pregătirea unui individ într-un domeniu cu atât mai mare este riscul (ca posibilitate nu ca o certitudine) de a-şi imagina tot felul de mașinațiuni inexistente!

      PS: Personal am creat numeroase articole pe ro.wikipedia şi despre ortodoxie şi despre Noua Ordine. Plus că am fost acuzat că sunt prea ortodox deşi majoritatea românilor sunt ortodocşi, bine, de formă nu ca stil de viaţă! Dar oricum…

      Concluzie şi întrebare: Aşadar pagina a fost recuperată şi a rămas mesajul/formatul anterior privind ”notabilitatea”; nu l-a adăugat nimeni acum [din rea intenţie] cum scrie cineva mai jos. Ce s-a întâmplat mai departe, cine a colaborat dintre ”voi” acolo?

      Apreciază

  2. geo said, on noiembrie 3, 2014 at 9:29 am

    Buna ziua,

    Din textul acestui articol nu rezultă caracterul notabil al subiectului. Dacă în termen de 7 zile nu va fi completată bibliografia necesară, articolul va fi redirecționat, combinat cu altul sau propus pentru ștergere.

    …nu se lasa…

    Apreciază

  3. ORTODOXIE said, on noiembrie 3, 2014 at 10:49 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  4. Sită Deasă said, on noiembrie 3, 2014 at 2:27 pm

    off topic

    http://observator.tv/eveniment/o-catastrofa-religioasa-se-poate-produce-in-curand-138314.html

    Eliminarea minorităţii creştine din Siria poate duce la dispariţia totală a creştinilor în tot Orientul Mijlociu

    ”Tragedia Siriei, tragedia Irakului s-au transformat într-o imensă tragedie pentru populaţiile creştine. Şi nu numai creştinii suferă, ci şi musulmanii. Dar, întrucât populaţia creştină este minoritară în aceste ţări, eliminarea ei poate duce la dispariţia totală a prezenţei creştine în Orientul Mijlociu, ceea ce va însemna o catastrofă civilizaţională”, a afirmat patriarhul rus Kirill în cadrul unei întâlniri cu marele muftiu al Siriei, Ahmad Badreddin Hassoun.

    Apreciază

  5. geo said, on noiembrie 4, 2014 at 8:59 am

    Si altii au realizat ca wikipedia nu este osursa credibila de informatii in totalitate:

    Apreciază

    • dflorin78 said, on noiembrie 4, 2014 at 12:21 pm

      Articolul din engleză se numeşte pe scurt ”List of Ukrainian rulers” – ”Listă de conducători din Ucraina” (nu de suverani) dar are sensul de ”Listă de oameni care au condus de-a lungul istoriei diferite teritorii care fac parte astăzi parţial sau complet din Ucraina” Nu se referă la o ”listă de conducători ai Ucrainei” ca stat de la apariţia acestuia. Nimic diferit de articolul – Istoria României, acest articol prezintă Istoria regiunilor geografice românești precum și a popoarelor care au locuit-o (românești sau nu) de-a lungul istoriei şi nu doar de la apariţia României ca stat!

      Dacă ne uităm la harta Sciţiei https://ro.wikipedia.org/wiki/Sci%C8%9Bia cuprindea şi Sarmatia. Sarmatia era situată în mare parte unde se află acum Ucraina modernă. Aşadar, pe baza celor explicate mai sus, unde este eroarea? Pot fi adăugaţi şi regi sciţi în această listă!! Şi cimerieni, şi bulgari. Nu spune nicăieri că acei regi sciţi erau ucrainieni: Scyles (cca. 500 – 450 î. Hr.) – Palacus (c. 150 AD). Poporul Rus’ apare mai târziu în zonă, de ex. avem primu conducător kievean rus în 376 AD – Bozh.

      Nicio problemă aici! Dar sunt şi articole cu probleme, desigur, atâta timp cât există cârcotaşi care observă erori şi nu fac nimic, nu pun mâna pe tastatură să corecteze ei eroarea. Este un proiect deschis de voluntariat, nimic obscur! Fiţi activi, fiţi curajoşi! https://ro.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Fii_curajos

      Apreciază

      • geo said, on noiembrie 4, 2014 at 3:17 pm

        Eroarea e in faptul ca actualii ocupanti ai acelor teritorii se revendica din sciti…

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.