SACCSIV – blog ortodox

De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?

Posted in Chevron, GAZ DE SIST, MIHAI RAZVAN UNGUREANU, Traian Basescu by saccsiv on martie 29, 2012

   Iata ce aflam din articolul Ungureanu vinde România la secret:

Unul pleacă, altul vine…..se spune despre cel care a venit că ar fi fost impus de o mare putere. Că ar fi fost condiția susținerii în continuare a Marelui Șef de trib de către Marele Licurici. Că tânărul utecist ar fi fost demult pregătit pentru a conduce România … Se vede treaba că numai noi nu am fost pregătiți … cetățenii ăștia din ce în ce mai deznădăjduiți și mai sărăciți….Probabil așa și trebuie să rămânem. …Vi se pare plauzibil acest scenariu?

Poate doar dacă începem să vedem pe ce și-a pus semnătura tânăra speranță a americanilor, a serviciilor și a lui Traian Băsescu, cărturarul Mihai Răzvan Ungureanu.

Dacă ordinul dat de la Cotroceni pentru vinderea României ar fi fost executat de Cozmâncă sau Văcăroiu sau Stolojan, ar fi fost de înțeles, după atâția ani în care aceștia au executat ce le spunea partidul comunist și securitatea.

Dar cât de arivist, cât de însetat de putere să fii ca să semnezi o hotărâre de guvern pe șest prin care să concesionezi unei firme americane explorarea, dezvoltarea și exploatarea perimetrelor de gaz neconvențional de la Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti? Cum să-ți permiți să secretizezi un acord atât de important pentru această țară, ca și când ar fi fost zăcământul din curtea părinților tăi de la Iași, cu care faci ce vrei tu, nu un zăcământ care aparține acestei țări? Cine te-a mandatat pe tine să faci astfel de contracte fără să anunți în prealabil și să discuți oportunitatea unui astfel de acord?

Toate astea sub privirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a participat la întâlnirea dintre Mihai Răzvan Ungureanu și firma Chevron, beneficiara acordului secret semnat de primul ministru al României.

Nu mai am decât o întrebare – în favoarea cui a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu acest acord – în favoarea României sau a altui stat? Și care a fost trocul între președintele României, primul ministru al României și Ambasadorul SUA la București?

Pentru că dacă suntem vânduți la secret, măcar să știm și noi pentru ce. Că cine ne vinde este clar.

PS. Firma Chevron a fost acuzată în mai multe rânduri că tehnica de forare pe care o folosește poate provoca cutremure. Putem sta însă liniștiți pentru că sunt absolut convinsă că Ambasada SUA la București va ajuta autoritățile statului român, pentru că le sunt prietene, să adune morții de pe străzi în cazul unui cutremur devastator. Iar Ambasadorul Mark Gitenstein, care ia lecții de justiție de la Monica Macovei, va da un comunicat în care să prezinte condoleanțe românilor.

Iata si ce mai aflam din articolul Guvernul a aprobat acorduri petroliere cu Chevron, înţelegerile sunt clasificate şi valabile imediat:

Guvernul a aprobat acordurile petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare încheiate între ANRM şi Chevron, al doilea mare grup petrolier din SUA, pentru perimetrele Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti, avizul fiind emis după întâlnirea premierului Ungureanu cu grupul american, informează Mediafax.

Executivul a decis totodată ca aceste trei acorduri să intre în vigoare miercuri, 28 martie.

Anexa care conţine principalele prevederi ale celor trei acorduri încheiate între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) şi Chevron a fost clasificată.

Acordurile petroliere au fost aprobate de Executiv, prin hotărâre, după ce premierul Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu oficialii Chevron la sediul Guvernului. Surse oficiale au declarat atunci agenţiei Mediafax că oficialii Chevron au dorit să se asigure că pot începe în acest an forajul de gaze neconvenţionale în România, în contextul în care Bulgaria a anulat recent o licenţă a companiei americane. La discuţie a asistat şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Subiectul a fost unul de actualitate şi la nivelul Administraţiei Prezidenţiale, iar preşedintele Traian Băsescu a vorbit la începutul lunii martie, pentru prima oară, cu ocazia unui discurs în Parlament, despre potenţialul economic al exploatării gazelor de şist din România, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, declarând pentru Mediafax că şeful statului a fost vizitat anterior de reprezentanţii Chevron.

În România, Chevron deţine şi un perimetru de explorare/exploatare a gazelor la Bârlad.

Peste 5.000 de oameni au participat, joi, la un miting de protest organizat în centrul municipiului Bârlad, manifestanţii solicitând blocarea proiectului care prevede extragerea gazelor de şist în zona de sud a judeţului Vaslui printr-o metodă pe care aceştia o consideră periculoasă.

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim:

John Davison Rockefeller (1839 – 1937) fondeaza in 1870, impreuna cu fratele sau William Rockefeller (1841 – 1922), mega colosul Standard Oil stramosul:

Standard Oil of New Jersey (SONJ), redenumita Exxon acum parte a ExxonMobil, corporatie membra Council on Foreign Relations.

Standard Oil of New York, redenumita Mobil, acum parte a ExxonMobil.

Standard Oil of California, redenumita Chevron, corporatie membra Council on Foreign Relations

Standard Oil of Indiana, redenumita Amoco, acum parte a BP, corporatie membra Council on Foreign Relations

Standard Oil of Ohio sau Sohio, acum parte a BP.

Anglo-American Oil Co., acum Esso UK.

South Penn Oil Co., devenita Pennzoil acum parte Shell, corporatie membra Council on Foreign Relations

   Cititi va rog mai multe la:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Sa nu uitam nici ca:

Rosia Montana Gold Corporation – o afacere evreiasca …

Cititi va rog si:

MUGUR VASILIU: „Guvernul Judas Priest” – o schita de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oara in istorie, in Romania . E NECESARA CONSTRUIREA UNUI PARTID?

Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici

Stiati ca exista o insecta care dupa ce suge sange pana se umfla la maxim, isi pune fecalele pe locul unde v-a ranit? ASA PROCEDEAZA MARIONETELE CE NE CONDUC SI STAPANII LOR DIN AFARA …

UNGUREANU, BASESCU SI GOIMII. Barlad: mii de oameni protesteaza impotriva exploatarii de catre Chevron a gazelor de sist prin metoda fractionarii hidraulice. Reactie Guvern: Chevron primeste unda verde …

Au dat Cupru Min (60 % din cuprul Romaniei) pentru 200 milioane euro…

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 29, 2012 at 5:41 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Daniel said, on martie 29, 2012 at 6:11 am

    Nu vreau sa starnesc ura/agitatie in Sfantul Post, dar cred ca acest cantec descrie cel mai bine starea de fapt.

    Post cu folos!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. cata said, on martie 29, 2012 at 6:11 am

    http://www.kfc.ro/ ……Obraznic de bun !

    Apreciază

  4. Valentin Dorneanu said, on martie 29, 2012 at 6:29 am

    am mai zis-o – ăsta MRU are niște calități native extraordinare dar care au intrat sub o influiență …
    să ne rugăm cu toți pt el pentru că Dumnezeu a mai convertit niște evrei în istorie

    Apreciază

  5. elena said, on martie 29, 2012 at 5:57 pm

    Pericolul cel mai mare il reprezinta exploatarea gazelor de sist din Marea Neagra,unde este este de notorietate ca exista un zacamant URIAS de hidrogen sulfurat…daca scot baietii astia de la Chevron uriasele pungi de h.sulfurat,atunci o sa vedem noi(si lumea intreaga),cataclism!Noi mai putin,mai degraba o sa vada lumea intreaga!

    Apreciază

  6. Viconte said, on aprilie 4, 2012 at 6:59 am

    specialistii nostri in forari si-au spus cuvbantulk in acset contrcat discutabil.Dl Prim ministru a consultat specialistii nostrii din tara si au depus acestea vreo semnatuira in acest contract ?

    De ce tara vinde toate avutiile istrainilor,si a accelerat privatizarile la cca
    .1248 de societai din care multe erau rpofitabile. prin care s-a distrus industria noastrta complet si nu am urmat metoda polonezilor.de a schimba numai utilajele depasite si nu toate utileajele care vandute la fier vechi au inbogatit pe profitori cu concursul autoritatilor.

    Apreciază

  7. miratu said, on august 11, 2012 at 8:38 am

    cautam ceva despre secretizarea dosarelor mortii lui kennedy si ce sa vezi, am gasit articolul cu ungureanu! cum mi-e „drag”de nu mai pot l-am citit. este intocmai ce gandesc si eu cu toata fiinta mea. ca am fost vanduti la greu de catre toti in ultimii 23 de ani dar basescu detine monopolul tradarii de tara si a devalizarii ei!ce ni se intampla este de domeniul crimei! nu trebuie neaparat sa pui la zid un intreg popor.e de ajuns sa faci ce-au facut guvernele lui basescu. ma bucur ca am gasit inca un loc pe net care intelege cum stau lucrurile in romania.si nu doar in romania.pe glob.

    Apreciază

  8. […] NOU MITING ANTI-CHEVRON LA BARLADFluturas: SPUNE STOP EXPLOATARII GAZELOR DE SIST DIN ROMANIADe ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)?UNGUREANU, BASESCU SI GOIMII. Barlad: mii de oameni protesteaza impotriva exploatarii de catre […]

    Apreciază

  9. […] De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)? […]

    Apreciază

  10. […] De ce EVREUL MIHAI RAZVAN UNGUREANU a secretizat acordul cu CHEVRON (Rockefeller)? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.