SACCSIV – blog ortodox

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Partidului Forta Nationala

Posted in TEODOR MELESCANU by saccsiv on noiembrie 17, 2019

Ziare com: Melescanu a fost ales presedinte al Partidului Forta Nationala

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forta Nationala l-au ales sambata in functia de presedinte interimar pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu a fost aleasa prim-vicepresedintele partidului, iar purtator de cuvant pe Stefan Alexandru Baisanu.

„Astazi am avut deosebita onoare de a fi ales presedinte interimar al Partidului Forta Nationala. Multumesc celor care au creat acest partid precum si celor care ni s-au alaturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastra este aceea de a declansa procesele de revigorare a Romaniei, de a crea o platforma civica si politica caresa asigure progresul social, economic si cultural al tarii”, scrie Melescanu pe Facebook

„Sunt onorata pentru incredere si pentru responsabilitatea ce mi-a fost incredintata! Le multumesc colegilor, ii felicit si va astept pe toti aceia dintre dumneavoastra care doriti o Romanie unita, respectata si demna sa veniti alaturi de noi!”, afirma Gratiela Gavrilescu.
In declaratia de presa sustinuta la sfarsitul sedintei, presedintele interimar al Fortei Nationale, Melescanu, a afirmat: „Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au facut, rezulta ca aproximativ 20% din electorat isi doreste un partid national care sa promoveze interesele romanilor si Romaniei in interior si in exterior. Sunt convins ca vom aduce in Romania un alt mod de a face politica. Nu dorim ca dezbinarea din Romania sa continue, dorim sa contribuim la adunarea tuturor celor care gandesc romaneste.”
Referindu-se la orientarea partidului Forta Nationala, Mircea Gainusa, membru fondator al Partidului Forta Nationala si secretar general al formatiunii, a declarat ca Partidul Forta Nationala este un partid national si nationalist luminos.

„Partidul Forta Nationala este un partid national si nationalist luminos, cu reprezentare in Parlamentul Romaniei, are reprezentare in toate judetele tarii si in toate sectoarele municipiului Bucuresti. Partidul Forta Nationala este partidul natiunii romane, este vocea poporului si va reprezenta pentru Romania forta schimbarii, care va arata demnitatea poporului roman.
Partidul Forta Nationala este un partid de gandire exclusiv romaneasca, nu este un partid pivot, coordonat din afara tarii sau de forte oculte din interior. De aceea, partidul Forta Nationala nu trebuie asociat cu nicio formatiune politica existenta, partidul fiind centrat pe problemele tarii si mai putin pe doctrine si ideologii”, a afirmat Gainusa.

 

Comentariu saccsiv:

Despre partid cititi va rog mai multe la:

Primul partid nationalist iesit oficial din mare: FORTA NATIONALA / Presedinte: LAURENTIU REBEGA / Nas: Marine Le Pen / Umbrela: Miscarea pentru o Europa a Natiunilor si a Libertatilor (MENL)

Sa ne amintim ca Teodor Melescanu a candidat in 2014 pentru presedintia Romaniei din partea Partidului Dreptatii Sociale:

CE NI SE PREGATESTE? De ce atata balamuc? TEODOR MELESCANU a demisionat de la sefia SIE ca sa candideze la PREZIDENTIALE

Teodor Melescanu a fost administratorul grupului Rompetrol, condus de Dinu Patriciu, este membru al Clubului de la Roma iar in 2012 Traian Basescu l-a numit director SIE:

Numirea lui Teodor Melescanu in functia de director al SIE este o excelenta exemplificare a unitatii in diversitate…

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniliuc Adrian said, on noiembrie 17, 2019 at 5:11 pm

    Acest domn s-a plimbat prin alte partide FDSN, PDSR, AR, PNL, ALDE și nu este o speranță pentru redresarea țării noastre. Dimpotrivă va duce în derizoriu mișcarea națională cu ajutorul vechilor săi tovarăși securiști vopsiți în sie-iști, oameni de afaceri, politicieni patrioți ș.a. Dacă mai demult era un fel de Cațavencu în prezent se îndreaptă spre Agamemnon Dandanache.

    Apreciază

  2. hthtny said, on noiembrie 17, 2019 at 5:53 pm

    meh…
    astia din „servicii”…chiar ne cred pe toti cocalari/halitori de semintze.. sa ne „propuna” niste lupi naparliti..deghizati in oi”patriotice”..

    Apreciază

    • GHEORGHE said, on noiembrie 17, 2019 at 9:49 pm

      DIN PACATE, chiar asa ne cred, fara ezitare.
      Din acest motiv si-au permis sa faca ORICE CRIMA! Lasa bai, putm tot ce POFTIM, NOI, SECURISTII,BARONII, SINTEM MUULT PREA SMECHERI si dastepti pentru ca populimea sa SE PRINDA de vreo SMECHERELILE Bosilor, care sintem dumnezei pe pamint !
      Si din pacate O MAJORITATE chiar asa a demonstrat, altfel nu ajungeam O NATIE DE DOBITOCI DESCEERATI, care nu s-au prezentat la votul pentru familia biblica ADAM SI EVA, barbat femeie 80 %! MAJORITARII!
      Iar aceasta HOASCA, GLOABA HODOROGITA de melescanu, cu proteza care sta sa-i cada la fiecare FONFANEALA daca nu-i da bine cu tone de FIXODENT, e mereu remontat de sistem fiind uns cu toate unsorile DIAVOLULUI.
      BLEAH!

      Apreciază

  3. ovidiu said, on noiembrie 17, 2019 at 7:57 pm

    Incredibil !!!!Cata nerusinare la acesti securisti!

    Apreciază

  4. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 17, 2019 at 8:46 pm

    Meleșcanu, ne vrajesti, tot cu Iliescu ești! Pe acest mason securist viclean, îl vor judeca naționaliștii autentici care au suferit atâta… E o curva politica ce dorește sa îngroape definitiv naționalismul în România! Dumnezeu sa – l judece!

    Apreciază

  5. Aristide said, on noiembrie 18, 2019 at 5:53 pm

    Individul a adus in tara pe ascuns emigranti musulmani, arabi si africani. E unul din promotorii proiectului cotelor de repartitie pentru acestia. Mai mult e mason vechi si mai e si trecut de 80 de ani. A fost senator ALDE de Campina si a fost huiduit de campineni la serbarile Toamnei tocmai pentru treaba asta. N-a mai dat pe acolo dupa ce cineva a desenat cu grafiti o zvastica pe geamul sediului din centrul orasului.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.