SACCSIV – blog ortodox

Miliardarul George Soros susține că invazia din Ucraina poate fi începutul celui de-al treilea război mondial

Posted in al treilea razboi mondial, George Soros, RUSIA, Ucraina, Vladimir Putin by Vali on mai 25, 2022

Sursa https://alephnews.ro/guvern/rusia-ucraina/miliardarul-george-soros-sustine-ca-invazia-din-ucraina-poate-fi-inceputul-celui-de-al-treilea-razboi-mondial/

 • George Soros spune că președintele rus Vladimir Putin trebuie învins.
 • Miliardarul Soros precizează că Putin ar putea închide gazul către toată Europa.
 • Acesta susține că Xi al Chinei ar putea să nu obțină un al treilea mandat.

Finanțatorul miliardar George Soros a declarat marți că invazia Rusiei în Ucraina ar putea fi începutul celui de-al Treilea Război Mondial, astfel încât cea mai bună modalitate de a păstra civilizația liberă este ca Occidentul să învingă forțele președintelui Vladimir Putin.

Soros, în vârstă de 91 de ani, un manager legendar de fonduri speculative care și-a câștigat faima pariind împotriva lirei sterline în 1992, a prezentat războiul din Ucraina ca parte a unei lupte mai largi între societățile deschise și societățile închise, precum China și Rusia, care sunt în ascensiune.

„Invazia ar fi putut fi începutul celui de-al treilea război mondial și este posibil ca civilizația noastră să nu-i supraviețuiască”, a declarat Soros la Davos, potrivit unui text al discursului său publicat de biroul său.

„Cea mai bună și poate singura modalitate de a ne păstra civilizația este de a-l învinge pe Putin cât mai curând posibil. Aceasta este concluzia finală”.

Soros a spus că Putin, care spune că „operațiunea specială” din Ucraina se desfășoară conform planului și va atinge toate obiectivele Kremlinului, crede acum că invazia a fost o greșeală și se pregătește să negocieze o încetare a focului. „Dar încetarea focului este de neatins pentru că nu se poate avea încredere în el”, a spus Soros. „Cu cât Putin devine mai slab, cu atât devine mai imprevizibil”.

Soros a declarat că Uniunea Europeană trebuie să înțeleagă că Putin ar putea opri gazele naturale rusești, care reprezintă acum aproximativ 40% din nevoile Europei, „cât timp doare cu adevărat”.

Invazia Rusiei din 24 februarie în Ucraina a ucis mii de oameni, a strămutat alte milioane de persoane și a generat temeri legate de cea mai gravă confruntare între Rusia și Statele Unite de la Criza rachetelor din Cuba din 1962.

 

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim ca in 2014 George Soros declara pentru CNN că el este responsabil pentru înfiinţarea unei fundaţii în Ucraina, care a contribuit în cele din urmă la răsturnarea liderului ales al țării și a dus la instalarea unei conduceri de juntă aleasă de către Departamentul de Stat:

Evreul GEORGE SOROS recunoaste ca e PAPUSARUL evenimentelor din UCRAINA

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on mai 25, 2022 at 6:18 pm

  „Vă doresc să aveți parte de cea mai mare bucurie și de satisfacția cea mai de preț la care poate spera un om politic – aceea de a contribui la bunăstarea națiunii sale !” , spune recent la o adunare, de fapt adunătură a liberalilor el Kapo de la Cotroceni !
  Nu putea spune direct neamului său, sau seminției sale, așa cum fac toți alogenii ajunși să căpușeze România până la cel mai înalt nivel !
  Știați că pentru fiecare dintre cei 15.000 de supraviețuitori ai Holocaustului, România va plăti lunar câte 745 de dolari pe lună, dacă poate dovedi că în perioada 6 sept. 1940 până la 6 martie 1945 a fost în România, chiar dacă era în burta mă-sii ?
  În schimb cei care au avut cu adevărat de suferit de pe urma celor sosiți pe tancurile sovietice să implementeze prin jaf, crimă și teroare comunismul , nu pățesc nimic, ba chiar vor beneficia de cei 745 de dolari lunar.
  Și nu pe Lună, ci aici în România unde mulți dintre ei au condamnat , jefuit și omorât o mulțime de români, dar în special ELITELE. Să fie asta cauza pentru care am ajuns atât de jos din toate p.d.v ? S-ar putea ! Și nici n-ar fi de mirare, că unui popor căruia-i distrugi vârfurile e greu să mai discearnă între bine și rău, între valoare și impostură, sau între interesul național și cel străin !
  Cu alte cuvinte ei sunt despăgubiți, iar noi doar des păgubiți …. Prea des în ultimul timp !
  . T.Arghezi spunea că nefericirea oamenilor vine din ușurința cu care se lasă păcăliți…
  P.S.
  Nu cumva are și Soroș pretenție să primească lunar câte 745 de dolari , dacă poate dovedi că a fost în România și în acea perioadă și nu doar din decembrie 89 ?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Spaceman said, on mai 25, 2022 at 7:04 pm

  Soros ca pion negru și Kissinger ca pion alb.

  Kissinger vs. Soros: Doi babalâci evrei în vârstă de peste 90 de ani au vorbit separat la summitul de la Davos de săptămâna aceasta, oferind evaluări foarte diferite cu privire la ceea ce ar trebui să facă Occidentul ca răspuns la invazia Rusiei în Ucraina. →

  https://worldcrunch.com/in-the-news/ukraine-russia-war-latest-news-kissinger-soros/narrowing-battles-in-the-east-will-determine-rest-of-the-war

  Kissinger, la Davos:

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/05/23/evreica-elisabeth-borne-bornstein-este-noul-premier-al-frantei-stramosii-sai-au-fost-prigoniti-de-nazisti-in-toamna-trecuta-propunea-suspendarea-pe-termen-nelimitat-si-fara-plata-a-contractelor-de/#comment-518074

  ‘Ucraina ar trebui să fie un stat tampon, să cedeze Crimeea, Donbasul, Rusiei’

  https://epochtimes-romania.com/news/kissinger-la-davos-ucraina-ar-trebui-sa-fie-un-stat-tampon-sa-cedeze-crimeea-donbasul-rusiei–329678

  Apreciază

 3. Ada said, on mai 25, 2022 at 8:18 pm

  Ce se mai intampla pe la Davos…

  Forum économique de Davos : vers un nouvel ordre mondial ? Eric Verhaeghe

  Eric Verhaeghe, fondateur du Courrier des Stratèges et auteur de Great Reset: Mythes ou Réalités aux éditions Culture et Racines, nous parle du Forum économique mondial de Davos en Suisse.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: