SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (29.05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS?

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on mai 29, 2014

Iata comentariul fratelui tataia postat la articolul Casa Alba admite VACCINAREA FALSA pentru a colecta AND-ul populatiei. Sa ne amintim si LA CE ALTCEVA MAI SUNT FOLOSITE VACCINURILE:

Am auzit si am tot auzit…s-a scris si s-a tot comentat pe acest subiect. Trebuie sa va spun ca in ultima vreme am observat deja din ce in ce mai rar avioane care lasa dire groase si persistente…iar eu unul urmaresc cerul deoarece lucrez in aer liber. In ultimele zile chiar am observat avioane care lasa dire subtiri care dispar la 20-30 de secunde in urma avionul asa cum este si normal. Acelea sint dire normale de condensare formate doar din cristale de gheata.

Si cu toate ca in ultima vreme nu prea am mai vazut dire de tip “chemtrails”, pe cer tot apar formatiuni “noroase” nenaturale…cu aspect artificial de vata de zahar sau nu stiu cum sa ma exprim altfel. Explicatia? Lumea s-a cam prins de realitatea chemtrails si de aceea cei are au initiat acest proiect l-au inlocuit cu altceva…si anume “chemtrails” au fost inlocuite cu “chembombs”. Cautati pe net pentru a afla mai multe detalii.

Desi in ultima vreme nu prea mai vedem “chemtrails”, “chembombs” indeplinesc aceeasi sarcina si dau exact aceleasi simptome, adica dificultati respiratorii, palpitatii, dureri in piept pe care medicii nu le pot atribui unor cauze cardiace sau pulmonare, tahicardie, hiertensiune arteriala, aritmii cardiace, greata, ameteala, pierderi de memorie, incapacitatea de a te concentra sau de a fi atent, anxietate severa, atacuri de panica, hipersensibilitate la undele electromagnetice (simptomele se agraveaza dupa convorbiri lungi la telefonul mobil), etc.

Daca te duci cu toate aceste simptome la medic acestia dupa ce vor efectua toate testele care sa elimine cauzele cardiace sau pulmonare te vor indruma invariabil catre psihiatru….dar cauza este alta.

Deci chemtrails nu mai sint de prea mare actualitate…arma noua se numeste “chembombs”.

Ar mai fi si alte simptome date de chemtrails si mai nou de chembombs, dar mai sus le-am enumerat pe cele mai grave si mai suparatoare. Simptomele mai putin grave sint dureri articulare (ca un fel de artrita), insomnie, constipatie sau diaree, probleme renale, iritabilitate/nervozitate, imunitate scazuta (contractarea frecventa de raceli sau gripe si/sau alte boli sezoniere) etc.

De fapt si de drept aceste otravuri sint extrem de perfide deoarece pot afecta orice organ din corpul uman si de obicei il afecteaza pe cel mai slab. In cazul meu personal simptomele au fost preponderent cardiace deoarece se pare ca sint predispus genetic la asa ceva, in familia mea extinsa existind un bogat istoric de boli cardiovasculare. Cu toate acestea nu sint inca la virsta la care in mod normal inima sa imi faca probleme, iar conform testelor efectuate de medici dispun de o inima 100% normala si sanatoasa (deocamdata). De aceea simptomele sint diferite pentru fiecare persoana in parte.

Si pentru a pune o data capat disputei exista/ nu exista chemtrails (sint convins ca 99% din cititorii acestui blog nu pun la indoiala existenta chemtrails dar mai sint si unii care seamana mereu dezinformare si incearca sa ne convinga de contrariu) va propun sa urmariti urmatorul clip Youtube (nu va speriati este scurt, nu va veti plictisi):

Cea din dreapta este o dira chimica (chemtrail) in timp ce cea din stinga este o dira normala de condensare (contrail) formata doar din cristale de gheata si deci in consecinta inofensiva. Vedeti diferenta? Sau nici acum nu este clar?

Iar pentru ca mai sus am adus vorba despre noua arma “chembombs” va invit sa vizionati urmatorul clip Youtube. Este lung si se adreseasza celor care stiu engleza:

A….si inca ceva….vedere incetosata dimineata la trezire. Mi s-a intimplat si mie de vreo doua-trei ori si am gasit pe net ca multi acuza astfel de probleme dupa activitati intense de spreiere. Citeodata este nevoie chiar de o ora sau doua ca ochiul/ochii afectati sa isi revina la normal…

   Comentariu saccsiv:

   Nu s-au postat link-urile spre filmulete, dar pana revine fratele, am gasit asta:

Tagged with: ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Deci chemtrails nu mai sint de prea mare actualitate…arma noua Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. geo said, on mai 29, 2014 at 9:57 am

    Au luptat cu vitejie pentru ţara lor. Şi-au dat viaţa pentru ca noi să ne bucurăm azi de libertate. O libertate pe care, de multe ori o înţelegem cu totul altfel decât şi-ar fi dorit ei, eroii neamului nostru. Jertfa lor mântuitoare ne redă astăzi un strop din demnitatea pierdută, de-a lungul timpului. Ne face să fim mândri că suntem români şi să ridicăm puţin fruntea plecată sub povara greutăţilor şi a umilinţelor îndurate azi, mai mult ca oricând.

    Astăzi, facem pomenirea tuturor eroilor, ostaşilor şi luptătorilor români din toate timpurile şi din toate locurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, libertatea şi demnitatea poporului român.

    Să nu-i uităm pe eroii care au luptat la Posada, Rovine, Vaslui, Războieni, Călugăreni ori Şelimbăr, pe cei care şi-au dat viaţa în luptele Războiului pentru Independenţă din 1877-1878, ale Războiului pentru Întregirea Neamului din 1916-1918, pe cei care s-au jertfit pentru ţară în 1941-1945, pe fronturile celui de-al Doilea Război Mondial sau pe cei care au murit în închisorile comuniste, pentru apărarea şi întărirea credinţei ortodoxe. Să aducem un omagiu şi eroilor care s-au jertfit pentru libertate şi credinţă în Revoluţia din decembrie 1989.

    Constantin Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare sau Neagoe Basarab sunt străluminate chipuri de sfinţi eroi, cărora le datorăm recunoştinţa noastră.

    De ce avem nevoie de eroi?

    Pentru că ne mişcăm într-o lume care se închină la idoli, pentru că eroii de azi sunt cel mult actorii filmelor de succes, iar oferta lor – de altfel, atât de ieftină – ne tentează mult mai mult decât cununa muceniciei eroilor de altădată. Pentru că nu mai ştim şi nici nu mai vrem să aflăm nimic din trecutul glorios, ascuns sub praful indiferenţei noastre. Pentru că nici noi şi nici copiii noştri nu vom şti, la vreme de nevoie, să închinăm o rugăciune strămoşilor. Rupţi de trecut, ne vom pierde treptat identitatea, vom uita cine suntem şi care este menirea noastră pe acest pământ.

    Neştiind nimic despre sacrificiul eroilor noştri, ne vom agăţa de promisiunile unei societăţi bolnave şi imorale, o societate care nu mai pune nici un preţ pe valorile autentice, pe normalitatea familiei sau pe legile lăsate de Dumnezeu. Căci alte legi cumplite vor guverna vieţile noastre, iar noi nu vom avea tăria de a le respinge, sugrumaţi de frica de a ne pierde şi fărâma de pâine amară pe care o mai mâncăm, prin mila Bunului Dumnezeu…

    De aceea, se cuvine să-i cinstim pe eroi, azi şi în fiecare clipă a vieţii noastre. De fapt, ei ne sunt atât de aproape!… Căci, în fiecare din noi bate o inimă de Mihai, Mircea, Ştefan sau Neagoe. O inimă de domnitor sau de simplu soldat care şi-a ascuns, aşa cum spune un cântec, toată ţara în raniţă. Ca să nu i-o mai fure nimeni niciodată…

    Glorie eroilor neamului!

    http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/glorie-eroilor-neamului

    http://www.doxologia.ro/puncte-de-vedere/ce-legatura-au-eroii-neamului-cu-inaltarea-domnului

    Apreciază

    • geo said, on mai 29, 2014 at 12:40 pm

      Cuvintele părintelui protop vorbesc însă despre noi. Despre nevoia reaşezării noastre în matca firească a binelui. A responsabilităţii şi înălţării.

      „Prin moartea lor, noi, astăzi, trăim“ sunt cuvinte ce mărturisesc, în dramatismul încărcăturii lor, în aceeaşi măsură, jertfa înaintaşilor şi obligaţia ca prin ea, noi, cei de astăzi, să ne restaurăm fiinţa. Să ne ridicăm din starea de om al suferinţei la cea de om al slavei.

      Eroii care odihnesc în tainiţele mausoleului

      Pentru unii sună poate desuet aceste cuvinte, într-un timp în care nimic nu pare a se mai regăsi. De aceea este bine, din când în când, primăvara, să păşim într-un mausoleu şi să tăcem. Atât. Să tăcem, şi apoi să intrăm într-o biserică. Aşa am făcut şi noi la Giurgiu. Am păşit în Mausoleul Eroilor tăcând. Între zidurile acestuia odihnesc osemintele a 350 de ostaşi români identificaţi, căzuţi în luptele din judeţ în toamna lui 1916, şi a 69 militari germani, morţi în spitalul din Giurgiu între 1916 şi 1918. Alături de ele, în osuar mai sunt depuse rămăşiţele a peste 4.000 de militari români, decedaţi la Giurgiu, Naipu, Prunaru, Bălăria, în prizonieratul din Bulgaria, şi trei soldaţi din trupele coloniale franceze, morţi în 1918. Am intrat apoi în Biserica „Înălţarea Domnului“ şi ne-am închinat.

      Probabil, am fi plecat din Giurgiu doar cu cutremurarea întâlnirii cu trecutul, cu eroii, cunoscuţi sau necunoscuţi, aflaţi cu oasele la vedere, ca să nu-i uităm. Înţelesul cuvintelor părintelui protopop depinde de fiecare. De aceea, din când în când, e bine să păşim într-un mausoleu şi să tăcem. Apoi să intrăm într-o biserică.

      Când uităm sensul „moralei eroice“

      L-am întrebat pe părintele protop ce spun oamenii despre această biserică şi mi-a răspuns aşa:

      «Considerând numele dat acestui sfânt lăcaş, de Biserica Eroilor, toţi ar trebui să vibreze la auzul ori la pronunţarea lui. Din păcate însă, semnificaţia mai este cunoscută doar de specialişti, de preoţii slujitori şi de alţi câţiva, puţini la număr. Mulţi ridică din umeri sau arată o indiferenţă totală. Secularizarea îşi spune cuvântul! Astăzi, nimeni nu mai înţelege ceea ce numea părintele Dumitru Stăniloae „morală eroică… condiţia eternă a viabilităţii oricărei societăţi sau atracţia centripetală a părţilor unui întreg“. Astăzi, omul gândeşte, doreşte să acapareze cât mai mult pentru sine. Uită de cei din jur. Iar societatea, dacă nu se destramă, cu siguranţă, se şubrezeşte, suferă foarte mult. Când fiecare se întrece să vândă, să înstrăineze bunuri ce nu-i aparţin, ce a mai rămas din societate, cuvinte precum „erou“, „morală eroică“, „morală de sacrificiu“ sunt taxate, ca să nu spun compromise. Locul eroului este şters. Prin forţă centrifugală, prezenţa egoistului se face tot mai simţită. Nu mai sunt mulţi care să înţeleagă rugăciunea Bisericii: „Încă ne rugăm pentru ostaşii căzuţi pe toate câmpurile de luptă pentru apărarea ţării noastre şi a credinţei strămoşeşti…“ Şi nici cuvintele Mântuitorului „Cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde, iar cine îşi va pierde sufletul pentru Mine, îl va afla“.»

      Moartea îl aşază pe om înaintea veşniciei

      L-am rugat pe sfinţia sa să ne tălmăcească înţelesul propriu al Învierii, pornind de la cuvintele descoperite de noi în interiorul mausoleului: „Cei ce au căzut pentru ţară/ Pe locul câmpului bogat/ Jertfind o-ntreagă primăvară/ Nu au murit, ci au înviat!“ Iată răspunsul: «„Cei ce au căzut pentru ţară…“, după cum spune şi poporul, se odihnesc. Ei nu au murit, ci doar repausează. Au rămas cu trupul sub o brazdă-ndepărtată, ca prin ei, noi să avem „roadă însutită“. Moartea, în ciuda înfăţişării ei negative, îl aşază pe om înaintea veşniciei. Spre deosebire de noi, eroii, cei care au „jertfit o-ntreagă primăvară“ au înţeles mult mai bine pilda lui Hristos, care S-a adus pe Sine jertfă pentru viaţa lumii. Şi asta au arătat-o ca pe o formă de iubire supremă, pentru că „mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul să şi-l pună pentru prietenii lui“… „Nu au murit, ci au înviat!…“»

      Atâta vreme cât Biserica nu vede Învierea lui Hristos ca un simplu amănunt biografic al vieţii Lui, ci ca pe un eveniment ontologic, care deschide o nouă perspectivă oamenilor, spunem că Învierea nu există doar ca aşteptare, ci şi ca experienţă de trăire. Învierea nu se află după moarte, ci prin moartea însăşi. Iar acest lucru îl putem înţelege din cuprinzătorul imn al Învierii: „Hristos a înviat din morţi,/ cu moartea pe moarte călcând/ şi celor din morminte viaţă dăruindu-le“, imn care ne înfăţişează, într-o manieră inegalabilă, înţelesul antropologic, extrem de profund, al morţii şi învierii…“

      A sluji cu sentimentul micimii omeneşti

      L-am mai întrebat pe părintele Sabin Mâţ cu ce sentiment slujeşte într-un loc atât de special şi a răspuns: „Cu sentimentul micimii noastre omeneşti. Dar şi cu sentimentul datoriei faţă de cei care s-au jertfit pentru noi. Şi asta pentru că ei ne obligă să ne punem întrebarea firească dacă nu cumva avem vreo obligaţie. Dacă vieţile noastre de până acum mai pot continua la fel. Or, dacă modul în care vieţuim nu ne jenează, în primul rând, pe noi înşine.

      În toată micimea noastră, trebuie să găsim puterea de-a părăsi felul nostru de trăi şi a căuta să fim şi noi folositori altora, jertfindu-ne pentru ei. Şi asta, cu atât mai mult cu cât, la Biserica Eroilor, te vezi înconjurat de jertfe. Acestora le datorăm viaţa şi liniştea noastră, căci prin moartea lor, noi, astăzi, trăim. Or, raportul acesta dintre moarte şi viaţă nu este acela al unor simpli profitori. Semenii noştri nu s-au jertfit pentru ca noi să tragem numai foloasele jertfirii lor, ci ca să fim în primul rând liberi. Să ne punem în slujba celorlalţi, să nu trăim pur şi simplu, ci să trăim altfel. Un alt fel de viaţă, prin care să nu zădărnicim jertfele lor. Şi, fiindcă vorbim de biserica ce poartă hramul Înălţării, ziua în care sunt prăznuiţi şi eroii neamului nostru, aş mai adăuga doar atât: Înălţarea Domnului este sărbătoarea refacerii omului, ziua în care omul cel vechi trebuie înlăturat pentru a face loc Celui Nou, care nu mai este un om al suferinţei, ci un Om al slavei…“

      Am plecat de la Giurgiu atinşi de cuvintele părintelui Sabin Mâţ. Am fi vrut să rostim ceva, dar tăcerea ne-a pecetluit gurile. Fără de rostire şi fără de scuză trăim prezentul nostru.

      Am deschis Penticostarul şi am citit din slujba Înălţării Domnului: „Firea omenească, cea căzută prin stricăciune, ai ridicat-o, Hristoase, şi cu suirea Ta ai înălţat-o, şi împreună cu Tine pe noi ne-ai preaslăvit…“ Oare vom mai învăţa să trăim vreodată în fire această verticală a zborului?

      http://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/o-lectie-despre-eroism-si-inaltare

      Apreciază

    • Irina said, on mai 29, 2014 at 1:43 pm

      Bietul om, dar Base nu-si da seama ca prin acest gest demonstreaza ce canalie de om este, ca daca ar avea un dram de demnitate nu ar face asa ceva unui cetatean de-al sau chiar daca a primit o flegma pe ochi. Auzeam la stiri ca omul respectiv ar fi incercat sa se sinucida si acest lucru a impus chipurile nevoia de control psihiatric.Dar ma gandesc daca o fi adevarat ca acel om ar fi incercat sa se sinucida, sau i s-a facut o inscenare care miroase a razbunare pentru ca a indraznit sa scuipe chipul presedintelui?

      Apreciază

      • cca70 said, on mai 29, 2014 at 7:55 pm

        base e doar un jidov ordinar si astia , jidovii, nu au voie prin religia lor , sa manifeste nici un pic de mila fata de un goim…

        daca manifesta mila rade de el toata comunitatea de oligofreni perciunati, si pentru el e teribil de dureros sa rada lichelele lui de el

        base va face uz de toate mijloacele sa il extermine, cand am spus ca va fi un viitor martir, m-am gandit la cat de ticalosi sunt jidanii

        Apreciază

  3. costea said, on mai 29, 2014 at 10:03 am

    Eu n-am vazut inca filmuletul ala, dar am citit undeva ca de vreo 3-4 ani substantele alea nu mai sunt spreiate separat ci sunt introduse in combustibil ca aditivi. De aceea nici urmele nu mai sunt asa persistente.

    Apreciază

    • tataia said, on mai 29, 2014 at 10:09 pm

      Adica asa cum au facut zeci de ani la rind cu tetraetilul de plumb aditivat in benzina folosita de automobile? Tot ce se poate dar sincer nu prea cred…nu subestima capacitatea acestor impielitati de a gasi mereu si mereu noi si noi metode de a otravi populatia…

      Explicatia pentru faptul ca nu mai vedem dire groase si persistente (chemtrails) consta in faptul ca acestea (chemtrails) au fost inlocuite cu CHEMBOMBS. A se vedea filmuletul!

      Apreciază

      • Iustina Bacosca said, on mai 31, 2014 at 9:02 pm

        Si eu care , de cateva saptamani, stateam linistita ca nu mai vedeam chemtrails la Piatra Neamt. Moartea din cerul albastru inca exista dar e invizibila. Macar nu mai vad darele acelea oribile, ca erau zile cand spreiau in asa hal incat puteai sa joci X si O pe cer, Of, Doamne!

        Apreciază

      • tataia said, on iunie 1, 2014 at 12:53 am

        @Iustina Bacosca Nu este invizibila, doar ca nu mai este sub forma de dire, este sub forma de „nori”. A se urmari filmuletul!

        Apreciază

      • ozana said, on iunie 17, 2014 at 8:27 pm

        @ tataia Probabil dragul meu ca asa stau lucrurile pe acolo.Pe litoralul romanesc insa avioanele sint la datorie ; atit deasupra satului in care locuiesc mai tot timpul cit si in Constanta. Aceleasi dire,lasate de doua,trei avioane in acelas timp.Statiunea Mamaia este pustie,cafenelele goale,micile afaceri specifice litoralului-in faliment.Mamaia este sinistra anul acesta. In luna mai am fost internata in Bucuresti timp de o saptamina,la etajul I al cladirii.Ma trezeam zilnic in jurul orei 5.30 pentru ca,in nemernicia mea,sa trag o pipa fara sa ma vada nimeni.Cerul era superb,cerul unei dimineti bucurestene prin zona centrului vechi.Nu apucam sa-mi sting otrava si apareau doua,trei avioane care incepeau sa brazdeze cerul ca mai apoi,in jurul orei 11.00 sa fie complet acoperit..Ma voi uita imediat la filmul recomandat de tine. Cum deja stiti ca m-am declarat ca fiind o infocata aparatoare a mediului, am incercat sa deschid in permanenta mintea tuturor celor cu care intru in contact dar oamenii ramin sceptici sau complet dezinteresati. Asta este crudul adevar.Sa aveti o seara buna si binecuvintata de Dumnezeu.

        Apreciază

  4. geo said, on mai 29, 2014 at 10:14 am

    Un avocat din Sibiu a reuşit învingă hăţişul legislativ şi a obținut scutirea pentru 7 ani de la plata impozitului, după ce și-a reabilitat termic casa. Proprietarul ceruse Primăriei să aplice o prevedere a Codului Fiscal care oferă această posibilitate. A primit scutirea după un proces de doi ani cu municipalitatea.
    Dragoș Târșia și-a izolat termic locuința în urmă cu doi ani, lucru care a dus la îmbunătăţirea clasei energetice a imobilului. Îmbunătăţire care, potrivit Codului Fiscal, îi dă dreptul proprietarului să ceară o scutire de la impozitul local.
    „Raportat la creșterea costului carburanților fosili, Guvernul României s-a gândit să stimuleze – și acest lucru este pozitiv – investițiile în reabilitările termice”, a spus Dragoș Târșia.
    Imediat cum a terminat lucrările, avocatul a cerut scutirea de impozit.
    „Am derulat un audit energetic asupra imobilului, am aflat măsurile care se impun pentru a crește performanța energetică a acestuia”, a completat el.
    Primăria Sibiu nu a dorit să pună în aplicare scutirea de impozit decât după ce o instanță judecătorească s-a pronunțat în acest caz.
    La doi ani de la demararea procesului, Consiliul Local a fost obligat de instanţă să acorde scutirea de impozit pentru următorii 7 ani.
    Reabilitarea casei de aproximativ 700 de metri pătrați a costat câteva zeci de mii de euro. Pentru această investiție, proprietarul său este scutit de un impozit de aproximativ 10.000 de lei.
    Dragoș Târșia este printre puţinii români care este scutit de impozit după ce și-a izolat locuința. Mai beneficiază de această facilitate membrii unei asociaţii de proprietari din Timişoara.

    https://ro.stiri.yahoo.com/un-sibian-obținut-scutirea-la-plata-impozitului-pentru-182307572.html

    Apreciază

  5. geo said, on mai 29, 2014 at 10:23 am

    După aurul negru, fac profit şi din aurul verde. Austriecii taie păduri româneşti de un miliard de euro pe an

    Exportul de buşteni a fost de 46 milioane de euro în primele luni ale anului 2013, arată datele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

    Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece care controlează prelucrarea lemnului din România, au ajuns în 2013 la afaceri cumulate de 1 mld. euro din vânzarea de cherestea şi alte produse din lemn, din care mai bine de jumătate merge la export.

    Producţia de cherestea în 2013 a fost de circa 5 milioane de metri cubi, faţă de 1,4 mil. metri cubi în 2000.

    Schweighofer a avut o cifră de afaceri de 470 mil. euro şi un profit de aproape 100 mil. euro anul trecut, rulajul Kronospan Sebeş este de aproximativ un sfert de miliard de euro cu pierderi de 0,3 mil. euro (în 2012), iar Egger a făcut anul trecut afaceri de 209 mil. euro cu un profit de 14 mil. euro (în 2013).

    Cele trei companii cumpără lemn de la Romsilva şi alţi proprietari de păduri şi fabrică cherestea, PAL (plăci aglomerate din lemn) sau alte plăci pe care le vând către producătorii de mobilă sau la export. Puterea lor este atât de mare încât au fost acuzaţi şi de controlul preţurilor în 2005.

    „Din cauza firmelor mari care au productivitate mare, realizează noi investiţii şi iau masă lemnoasă ca să o exporte, preţul lemnului creş­te foarte mult, iar fabricile de mobilă devin necompetitive“, a spus Aurica Sereny, preşe­din­tele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

    Ea a arătat că de la începutul anului preţul lemnului a crescut cu 30-40%, iar cel al mobilei cu maximum 2-3%

    http://www.zf.ro/zf-24/dupa-aurul-negru-fac-profit-si-din-aurul-verde-austriecii-taie-paduri-romanesti-de-un-miliard-de-euro-pe-an-12652981

    https://ro.stiri.yahoo.com/câți-bani-produc-anual-pădurile-din-românia-060253296.html

    https://ro.stiri.yahoo.com/afacerile-austriecilor-cu-prelucrarea-lemnului-în-românia–dublate-în-ultimii-ani-055957372.html

    http://www.jurnalul.ro/anchete/termitele-chinezesti-si-austriece-devoreaza-padurile-romanesti-presedintia-si-guvernul-sesizate-despre-lacomia-strainilor-600582.htm

    http://www.bzb.ro/stire/forestierii-vor-mai-multi-bani-de-la-guvern-pentru-refacerea-padurilor-a73736

    http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/marea-defrisare-cine-se-afla-in-spatele-dezastrului-din-paduri-partea-1.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/marea-defrisare-cine-se-afla-in-spatele-dezastrului-din-paduri-partea-2.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/marea-defrisare-cine-se-afla-in-spatele-dezastrului-din-paduri-partea-3.html

    austriecii au padurile, fabricile de mobila, benzina, bancile…a mai ramas ceva? asigurari, constructii de drumuri si cai ferate…basca profitul, mult mai mare decit firimiturile date angajatilor si pe la bugete, se duce integral in austria…guvernul nu face nimic…iar lui schweighofer i s-a interzis sa mai activeze in domeniu atit in austria cit si in germania…

    Apreciază

  6. geo said, on mai 29, 2014 at 10:28 am

    Actualele inundaţii din Serbia şi Bosnia-Herţegovina sunt cele mai grave din ultimii 120 de ani şi au dus la o catastrofă umanitară fără precedent. Serbia a cerut imediat ajutorul comunităţii internaţionale, dar toate semnalele arată că răspunsurile, dacă au existat, au fost formale şi ajutorul modic. Într-un gest de un rar penibil, autorităţile române şi-au justificat refuzul prin faptul că nu pot aduce atingere rezervei naţionale, s-ar putea curând să aibă nevoie de ea. Serbia este un stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană, prin urmare este inclusă în programele specifice ale UE, dar se pare că şi aceste fonduri sunt „apă de ploaie“ pe lângă dimensiunile reale ale catastrofei. Balcanii-s mai „departe“ decât Africa Că lucrurile stau, într-adevăr, astfel şi că necesităţile umanitare ale statului vecin sunt în mod voit neglijate, ne-o dovedeşte o simplă comparaţie cu mobilizarea uriaşă efectuată de Occident în alte situaţii similare. Cutremure, inundaţii, furtuni tropicale, uragane şi cicloane, toate sensibilizează imediat opinia publică, iar acţiunile de ajutorare nu se desfăşoară doar la nivelul statului şi al guvernelor, ci implică, în egală măsură, iniţiative particulare filantropice şi pe simplii cetăţeni. Aţi văzut, în aceste zile, vreo vedetă hollywoodiană sau de alt tip care să iasă în mass-media şi să sensibilizeze spectatorii despre inundaţiile catastrofale din Balcani, aşa cum se întâmplă des când este vorba despre Haiti, Bangladesh sau alte ţări de care occidentalul nici n-a auzit prea bine că există până atunci? Nu, şi nici nu o să vedeţi vreodată, chiar dacă acum se întâmplă în bătrâna noastră Europă. Eternii „fascişti“ Motivul este, probabil, acela că sârbii sunt văzuţi ca un popor nefrecventabil, au un renume prost şi sunt consideraţi, în continuare, nişte „fascişti“ vinovaţi de crime de război. Prin urmare, „nu dă bine“ să sari în apărarea lor, ai putea fi considerat la rândul tău un astfel de „fascist“, ceea ce este coşmarul oricărui intelectual occidental care se respectă. Acţiunile, mai exact non-acţiunile, guvernelor europene dovedesc, în esenţă, acelaşi lucru. Ar mai putea fi adusă explicaţia că, prin alianţa lor tradiţională cu ruşii, s-a considerat că sârbii primesc destul ajutor de la fratele lor slav mai mare, în plus acest panslavism e tot ce poate fi mai prost în actualul context geopolitic. A amesteca însă criterii politice pentru a discrimina într-o gravă situaţie umanitară este nu numai neeuropean şi nemodern, ci pur şi simplu lipsit de o elementară umanitate. Iranul, care este considerat „inamicul nr. 1“ al planetei, a beneficiat totuşi de ajutor umanitar, cu ocazia mai multor cutremure dezastruoase, din partea întregii comunităţi internaţionale.

    http://adevarul.ro/international/europa/omagiuserbiei-1_538066b50d133766a8ef3299/index.html

    seamana oarecum cu situatia Romaniei – aceea de a se descurca singura in caz de ceva prin zona:

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17309733-stratfor-despre-manevrele-ungariei-rusia-orban-nu-crede-alianta-romania-polonia-poate-bloca-moscova-face-america.htm

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/%E2%80%9Ecand-rusii-actioneaza-si-nemtii-iau-parte-la-actiune–ia-viata-cel-mai-urat-cosmar-al-romanilor%E2%80%9D-336831

    http://www.revista22.ro/articol-42461.html

    Apreciază

    • Irina said, on mai 29, 2014 at 1:54 pm

      Poate au observat din asta sarbii ca nu are rost sa mai intre in UE, o data ce nu au primit un ajutor prea de Doamne ajuta. Dar regret ca sora lor Ortodoxa, Romania a demonstrat ca este mai parsiva decat UE si nu a oferit bietilor sarbi nici un ajutor.Mai are rost sa ne amintim de accidentul ce avut loc nu de mult cu autocarul cazut in prapastie, cum sarbii si-au riscat viata incercand sa salveze viata romanilor aflati in mare necaz atunci. Inca nu ne dam seama ca acesti imbecili ce ne conduc, pe langa faptul ca ne vand si ne distrug ca popor, ne fac si de ras fata de alte popoare, fata de vecinii nostri refuzand sa-i ajute pe sarbi din banii care apartin intregului popor roman si iau decizii din nou in numele nostru.

      Apreciază

  7. geo said, on mai 29, 2014 at 11:23 am

    Chart Of The Day: Global Youth Unemployment

    http://www.zerohedge.com/news/2014-05-28/chart-day-global-youth-unemployment

    America’s Obesity Epidemic Hits The Military: 1 in 5 Recruits „Too Fat To Fight”

    http://www.zerohedge.com/news/2014-05-28/americas-obesity-epidemic-hits-military-1-5-recruits-too-fat-fight

    Quicksilver acknowledges the company is over-leveraged, said David Erdman, a spokesman for Quicksilver. The company’s interest expense equaled almost 45 percent of revenue in the first quarter. “We have taken concrete measures to reduce debt,” he said.

    Drillers are caught in a bind. They must keep borrowing to pay for exploration needed to offset the steep production declines typical of shale wells. At the same time, investors have been pushing companies to cut back. Spending tumbled at 26 of the 61 firms examined. For companies that can’t afford to keep drilling, less oil coming out means less money coming in, accelerating the financial tailspin.

    http://www.bloomberg.com/news/2014-05-26/shakeout-threatens-shale-patch-as-frackers-go-for-broke.html

    Apreciază

    • discerne said, on mai 30, 2014 at 10:34 am

      exista la momentul de fata mai multi oameni pe Pamant care sufera de obezitate (aprox. 1 miliard) decat de foamete (aprox 800 milioane)

      Apreciază

  8. geo said, on mai 29, 2014 at 11:29 am

    De la o vreme apar tot felul de ciudatenii:

    450 Million Year Old Alien Chip Discovered in Russia

    http://www.ascensionearth2012.org/2014/05/450-million-year-old-alien-chip.html

    In the summer of 2003, in an unexplored area of the Bucegi mountains, an incredible discovery was found that would completely change the history, and destiny of mankind.Resized-HWIIU

    Deep within the Earth below the Bucegi Mountains in Romania, a holographic library left by an advanced civilization was found.

    Tunnels from this library apparently lead into an Inner Earth, where a long-buried culture once thrived, along with what appears to be a time machine.

    There are 4 primary tunnels and further sub tunnels that lead to deep underground chambers, huge rooms, with huge tables and stone chairs, they were designed for people who were much larger than us, 16-foot-tall beings, possibly extraterrestrial in origin.

    In one of the chambers their is a projection room, which contains all our history, and can be replayed visually.

    Their is also a table where you can perform holographic experiments with DNA, mix and match anything you wish, and in real time see what the results would be.

    These ancient hi-tech rooms were created at least 50,000 years ago, and each is connected to each other, powered by a mysterious energy source, and protected by a force field.

    Since the invention of new advanced ground-penetrating radar, the most staggering data has emerged of complex and labyrinthine underground systems in various parts of the world.

    Vast tunnels have also been mapped under the Mayan pyramid complex at Tikal, which extend a full 800 kilometers to the opposite side of the country.

    Investigators remarked, it was possible to understand how half a million Mayan Indian’s escaped the decimation of their culture.

    Is there a thriving, as-yet undiscovered colony beneath our feet? Is it evidence of Extraterrestrial visitation, or possibly just our own species in some earlier incarnation?

    Could Inner Earth be a parallel universe intersecting across time and space, or is it something we as yet do not understand?

    Listen to the fascinating accounts below.

    http://theviralpost.com/incredible-discovery-holographic-library-left-by-an-advanced-civilization/

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 29, 2014 at 1:00 pm

      geo

      Ce-i frate cu textele astea?

      Apreciază

      • geo said, on mai 29, 2014 at 1:31 pm

        Hristoa S-a Inaltat! Stiri de tot felul de prin lume adunate…unele poate reale altele fake…cine stie…

        Apreciază

      • geo said, on mai 29, 2014 at 1:55 pm

        Sa-mi fie cu iertare dar am pocit numele Manturitorului…rog, daca se poate, fie corecta fie sterge…
        Apropo de intrebare: milioanele, zecile de milioane sau sute de milioane de ani sint aruncate asa la plezneala…cineva parca a realizat ce falsuri imense fac asa zisii oameni de stiinta cind a invechit o roca si s-a dus la laborator obtinind vechimea de citeva sute de mii de ani…mi se pare ca tot aici pe site a fost postarea…

        In alta ordine de idei am aflat ca (sau de) astazi se poate intra la Sfantul Ilie Lacatusu…

        Apreciază

      • Irina said, on mai 30, 2014 at 11:03 am

        Nu au de unde sti, metodele de datare a vechimii unei roci sunt pline de erori. Cel mult pot stabili vechimea pe max cateva mii de ani din cate am cititi, dar in general este incertitudine.

        Apreciază

      • Irina said, on iunie 2, 2014 at 8:58 pm

        Uriasii au existat, sunt specificati si in Biblie in Vechiul Testament, dar acum nu mai exista, au existat parca inainte de potop, si conform osemintelor gasite nu aveau mai mult de 5 m. Cred ca masonii aduc in atentie astfel de stiri, pentru a distrage lumea de la credinta in Dumnezeu, si pt a o face sa creada in nu stiu ce civilizatii evoluate si desavarsite in loc sa creada in Dumnezeu, tot de asta merg si pe ideea extraterestrilor cu mult superiori oamenilor. Daca intrebi un cercetator adevarat cu siguranta va fi de acord ca este o minciuna, asa cum au mintit si cu Evanghelia lui Iuda si alte tampenii continua sa aduca in discutii tot felul de pseudo- stiinte . Sa nu uitam diavolul este din ce in ce mai liber sa lucreze inselarea, si asta din cauza pamantenilor care s-au indepartat de Dumnezeu si au inceput sa creada in tot felul de basme, in loc sa creada in Sf Scriptura care ne arata Adevarul.

        Apreciază

  9. seraf said, on mai 29, 2014 at 12:16 pm

    Se mai trezesc unii. Slava Domnului!

    https://ro.stiri.yahoo.com/avorturile-la-cerere-refuzate-mai-mul%C5%A3i-medici-la-003309891.html

    Apreciază

  10. Valentin Dorneanu said, on mai 29, 2014 at 12:33 pm

    si la Pungești oamenii au început să reclame unele probleme respiratorii cu fracturarea hidraulică.
    Din aer, de sub pământ, din mâncăruri, din ape, de peste tot e un asediu, încă incipient, mai e până la moarte din cauze chimice, dar sănătatea este afectată.

    Apreciază

    • geo said, on mai 29, 2014 at 2:34 pm

      circula, zilele trecute, un mesaj de pa facebook, prin care se facea cunoscut faptul ca un angajat chevron – apropo, astia pleaca din…bulgaria – a incetat din viata…

      Apreciază

  11. geo said, on mai 29, 2014 at 12:36 pm

    The Psychology of Lying: What Happens When We Lie?

    http://www.learning-mind.com/the-psychology-of-lying-what-happens-when-we-lie-infographic/

    INTENSIVE MOBILE PHONE USERS AT HIGHER RISK OF BRAIN CANCERS

    http://www.disclose.tv/news/Intensive_mobile_phone_users_at_higher_risk_of_brain_cancers/103713

    Why Hot Dogs and Lunch Meat Should Never be on the Menu in Your House

    http://www.thealternativedaily.com/hot-dogs-lunch-meat-never-menu-house/

    8 Hours After Quitting Smoking … What Happens To Your Body?

    http://www.truth-code.com/2014/05/8-hours-after-quitting-smoking-what_10.html

    Adevarat sau fals?

    Fleets Of UFOs Passing In Front Of Moon On Live Cam, April 21, 2014, UFO Sighting News.

    This is an intriguing video and it has a chat area attached to a live cam. This cam catches everything that passes between it and the moon, from birds, planes, all the way to fleets of UFOs. Look at the enlargement above. These UFOs are moving faster than any bird, balloon or plane. Even a jet couldn’t catch up with those UFOs. No wings, no tails, no flapping, nothing but long dark objects. This cam looks like a very useful tool for those who want to catch a UFO, but have your screen recorder going or you may miss them.

    http://www.ufosightingsdaily.com/2014/04/fleets-of-ufos-passing-in-front-of-moon.html

    Apreciază

    • tataia said, on mai 30, 2014 at 1:57 am

      Asta cu expunerea la radiatiile telefoanelor mobile si in general la undele eletromagnetice am mai adus-o si eu in discutie, dar se pare ca nimeni nu isi formeaza o imagine de ansamblu…imaginea asta de ansablu am inercat si am tot incerat eu sa mi-o formez in ultima vreme…

      Multi afirma pe net ca in prezenta surselor de radiatie eletromagnetica (telefoane mobile, routerere (acces point-uri) WI-FI, turnuri GSM, relee Radio-TV, etc se simt rau…prezinta anumite simptome. Cu toate acestea multi altii nu simt nimic….iar studiile oficiale nu au demonstrat pina acum nimic. Unii zic insa ca aceasta iradiere este cumulativa…la inceput nu vei avea nimic…dar fiind mereu si mereu zi de zi supus la aceste radiatii in cele din urma te vei imbolnavi si tu…

      Eu insa am o alta teorie: Si anume ca radiatia electromagnetica ne afecteaza numai si numai in tandem cu chemtrails/chembombs. Adica omul in mod natural este imun la radiatia electromagnetica. Aceasta nu ar trebui sa ne afetecteze in nici un fel…decit eventual daca este atit de intensa incit efectiv sa te prajeasca precum friptura din cuptorul cu microunde..dar chemtrails/chembombs sint.folosite pentru a ne otravi cu metale grele. Simtopmele date de chemtrails/chembombs sint foarte similare cu cele ale otravirii cu metale grele. Organismul uman se chinuie foarte mult sa elimine aceste toxine…metalele grele se elimina foarte greu din organism fara un pic de ajutor…iar daca otravirea continua organismul pur si simplu nu va avea timp sa elimine aceste toxine. De aceea aceasta otravire CHIAR ESTE CUMULATIVA! Toxinele se acumuleaza si se tot acumuleaza in organism iar tu te vei simti din ce in ce mai rau. Si pina la urma te vor afecta si undele electromagnetice deoarece avind atita metal in noi devenim pur si simplu niste antene care atrag radiatia electromagnetica.

      Aceasta este reala explicatie pentru cei care au fost IT-isti s-au jucat cu toate tehnologiile posibile (GSM, WI-FI, 3G, Bluetooth, etc, etc) si nu au avut niciodata nimic din cauza acestora iar dintr-o data au inceput sa se simta rau de cum apropiau telefonul mobil de ureche…Organismul nu a fost saturat cu unde electromagnetice ci cu metale grele..aia este reala explicatie….

      Si pentru a complica si mai mult lucrurile….eu pina acum nu am dat decit explicatii in plan lumesc…fizic, dar cum noi sintem crestini stim ca exista si o lume nevazuta…spunea un mare duhovnic cum ca orice lucru are doua-trei explicatii in planuri diferite care sint simultan valabile toate. Si eu sint de acord…de fapt am ajuns la aceasta concluzie cu ceva timp inainte sa aud despre cuvintele acelui Parinte. Deci acestea fiind spuse propun tema de gindire…Ce legatura exista intre Chemtrails (mai nou chembombs), radiatia electromagnetica si draci? Pentru ca eu unul am ajuns la concluzia ca aceasta legatura exista.

      Apreciază

      • G-man said, on mai 30, 2014 at 9:28 am

        tataia, foarte interesanta expunerea , ar fi bine daca te-ar completa un chimist cu cateva date tehnice.

        Apreciază

      • Irina said, on mai 30, 2014 at 11:27 am

        Cred ca aceste radiatii si aceste otravuri sunt emise in cantitati mici si omoara omul incet, pt ca altfel ar bate la ochi. Probabil sunt oameni si oameni unii cu imunitate mai buna decat altii si de aceea poate cei cu organisme mai puternice sunt doborati mai greu. Armele sunt diverse de la mafia farmaceutica cu vaccinurile sale si industria alimentara plina de tot felul de euri care duc la scaderea imunitatii, apoi pe fondul slabirii imunitatii oamenilor baga aceste iradiatii si otravuri prin aer si astfel reusesc sa imbolnaveasca foarte multi oameni si sa le grabeasca sfarsitul.Dar Razboiul ramane ultima metoda si cea mai rapida dea reduce populatia globului chiar la jumatate.

        Apreciază

    • tataia said, on mai 30, 2014 at 4:21 pm

      Iar chestia aia cum ar fi cancerigena carnea este cea mai mare timpenie de la isteria vegetariana incoace! S-au trezit tocmai americanii care au cel mai mare numar de obezi pe metru patrat din intreaga lume sa ne avertizeze pe noi de pericolele consumului de carne…

      Carnea este daunatoare doar in masura in care animalul a fost crescut cu furaje concentrate artificiale, cu hormoni si antiobiotice, etc. Carnea animalului crescut in libertate, care s-a hranit natural „organic” sa zicem asa este foarte sanatoasa…Desigur ca excesele de nici o natura nu sint bune, de aceea cea mai sanatoasa este o dieta NORMALA si ECHILIBRATA. Nesanatoasa este atit o dieta bazata exclusiv pe carne sau in general bazata pe continut proteic ridicat dupa cum nesanatoasa este de asemenea si o dieta vegetariana…

      Apreciază

  12. john said, on mai 29, 2014 at 9:44 pm

    Americanii închid programul de cercetare HAARP, vinovat pentru cutremure și tsunami-uri- o fi adevarat?
    http://www.ziuanews.ro/externe/americanii-inchid-programul-de-cercetare-haarp-vinovat-pentru-cutremure-si-tsunami-uri-123168

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 29, 2014 at 10:45 pm

      john

      Macar de HAARP stiam …

      Apreciază

    • Irina said, on mai 30, 2014 at 11:20 am

      Nu stiu cat de vinovat era acel proiect pentru Tsunami si cutremure, pentru ganditi-va ca producerea unor astfel de fenomene presupune miscari de placi tectonice imense ca marime, mai ales un tsunami presupune asta si nu cred ca a reusit vreun om sa aiba aceasta putere de a zgudui pamantul care este imens in comparatie cu un om. Cel mult poate diavolul sa fie fost cel ce produce aceste cutremure, pentru ca el spre deosebire de om ar avea aceasta putere si sa dea impresia omului ca el a facut asta pentru a-i spori mandria mai ales speciei numite masoni. Si in plus in Japonia este zona cea mai seismica din lume, ei au aproape zilnic cutremure si destul de de des tsunami, asa ca acolo aceste fenomene sunt considerate ca fiind normale de acei oameni. Cred totusi ca pot face modificari climatice astia de HAARP. Dar cred ca operele sunt ale celui rau care are putere de a produce astfel de fenomene, sa nu uitam ca mari minuni se vor intampla la sfarsit ca si foc va face sa cada pe pamant, si aceste fenomene naturale sunt facute de cel rau prin oamenii sai. Sa nu uitam ca diavolul stie foarte multe lucruri despre Univers si probabil stie si cum functioneaza, si este clar ca el este cel ce-i inspira azi pe asa zisii oameni de stiinta. Cine stie poate azi unii oameni iau magiile vrasmasului drept fenomene stiintifice. Chiar spunea un pr ca aceste trucur stiintifice, pot fi acele minuni despre care Sf Scriptura ne spune ca vor fi facute de slujitorii lui Antihrist in ultimile veacuri.

      Apreciază

  13. tataia said, on mai 30, 2014 at 2:12 pm

    Si deoarece m-a rugat fratele Vasile sa repostez clipurile pe care le-am postat la articolul „Casa alba admite vacinarea falsa…” o voi face acum:

    In primul rind voiam sa arat, pentru cei are inca nu stiu despre ce este toata tevatura aceasta cu chemtrails dar si pentru cei are inca nu sint convinsi de realitatea acestora, care este diferenta majora intre o dira normala de condensare (contrail) si o dira chimica (chemtrail).

    Dar mai intii putina teorie: DIn arderea ombustibilului de aviatie rezulta, ca de altfel DIN ORICE ARDERE, dioxid de carbon (CO2) si apa (H2O). Din cauza temperaturilor foarte ridicate la care se face combustia apa rezulta sub forma gazoasa….adica de vapori. Vapori de apa nu sint vizibili cu ochiul liber. Dar avioanele zboara in mod frecvent in straturile superioare ale atmosferei unde este mult mai frig decit la sol. De aceea acei vapori de apa uneori se condenseaza (practic ingheata la acele temperaturi scazute) lasind niste dire albe in urma avionului. Evident vom avea atitea dire cite motoare are avionul…iar acestea se vor forma la o oarecare distanta in spatele acestuia (de obicei la o lungime de avion) deoarece vaporii de apa au nevoie de timp pentru a se raci de la 1800 Grade Celsius la sub zero grade. Dar direle de condensare sint subtiri si se disperseaza foarte repede dupa trecerea avionului (in maxim 20-30 de secunde). Orice deviere de la acest tipar adica avionul lasa mai multe sau mai putine dire decit numarul de motoare, au alta culoare decit alba (s-au intilnit cazuri), cel mai important – ramin pe cer cu orele, se ingroasa si formeaza „nori” artificiali – nu apar la o anumita distanta in urma avionului, avionul zboara la o altitudine mult prea joasa pentru a se forma „renumitele” dire de condensare, avionul lasa doua dire care se disperseaza repede si alte doua care se ingroasa si persista, avionul lasa dire in impulsuri….lasa dira, apoi nu mai lasa deloc apoi lasa din nou (pilotul a schimbat rezervorul de toxine din care face spreierea), toate aceste devieri ne indica faptul ca de fapt avionul respectiv spreiaza toxine, direle lasate in urma lui nu au absolut nimic de-a face cu evacuarea motoarelor, combustibilul de aviatie si fenomenul de condensare a vaporilor de apa:

    Si pentru ca o imagine face cit 1000 de cuvinte vedeti aici diferenta intre „contrail” si „chemtrail”. Mai evident de atit nu se poate!

    Iar pentru ca in ultima vreme chiar nu prea am mai observat „chemtrails” adevarate…doar „contrails” inofensive, eu unul chiar urmarind cerul, am gasit pe net acest clip care ne explica faptul ca direle chimice (chemtrails) au fost inlocuite cu „chembombs” adica detonari de rezervoare de toxine la mare altitudine deasupra unor zone nepopulate dar tinind cont de directia vintului pentru ca acestea sa ajunga la final deasupra zonelor populate vizate.

    Apreciază

  14. Florin said, on iunie 2, 2014 at 11:01 am

    Bun e bine ca ne anuntati sa va dea Domnul sanatate dar cum ne protejam? luam suplimente naturale sa contracaram facem mai mult sport? sau altceva?
    E important cum contracaram asa ceva eu nu ma las asa dus pe lumea cealalta ca vor unii dementi care conduc lumea asa…
    Sa va dea Domnul sanatate de fier, luminarea mintii,curaj si noroc!

    Apreciază

  15. […] Fratele tataia vine cu o completare la articolul Comentariul zilei (29.05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS?: […]

    Apreciază

  16. […] Comentariul zilei (29.05.2014): CHEMTRAILS au fost inlocuite cu CHEMBOMBS? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.