SACCSIV – blog ortodox

Casa Alba admite VACCINAREA FALSA pentru a colecta AND-ul populatiei. Sa ne amintim si LA CE ALTCEVA MAI SUNT FOLOSITE VACCINURILE

Posted in ADN, vaccinare by saccsiv on mai 28, 2014

   Iata ce aflam din articolul White House admits staging fake vaccination operation to gather DNA from the public:
Casa Albă admite organizarea operației de vaccinare falsa pentru a colecta ADN-ul de la populatie
(Natural News) Casa Alba a recunoscut oficial ca programele false de vaccinare au fost folosite de catre USA ca o acoperire pentru a colecta, pe ascuns, mostre de ADN de la populatie, ca parte din asa numitul „razboi impotriva terorismului”. Scopul schemei, desfasurata in Orientul Mijlociu, a fost de a utiliza analiza ADN-ului pentru a identifica persoanele suspecte de terorism, care urmau a fi vizate pentru a fi ucise in USA.
New York Times a raportat in 2011 „In lunile dinainte de a fi ucis Osama bin Laden, Agentia Centrala de Informatii a lansat un program fals de vaccinare in Abbottabad, Pakistan, un fel de truc pentru a obtine probe de ADN de la membrii familiei Bin Laden, ce se parea ca era ascuns intr-un campus de acolo”.
Agentii CIA au recrutat un medic pakistanez pentru a organiza unitatea de vaccinare din Abbottabad, incepand „proiectul” din partea mai saraca a orasului pentru a fi cat mai autentica vaccinarea” raport The Guardian.
Este pentru prima data in istoria guevernului SUA cand a fost obligat sa recunoasca faptul ca sistemul lansat in 2011a fost secret si ilegal in care cu ajutorul activitatii de „sanatate publica” a colectat ADN-ul de la popultie in incercarea de asasinare a unui individ.
Cum s-ar putea printr-o vaccinare sa se recolteze ADN de la oameni? Este o chestiune simpla. Dupa cum explica Guardian „asistenta medicala ar fi fost instruita sa extraga putin sange cu acul dupa administrarea vaccinului”.


Casa Albă a anunțat că va opri utilizarea de programe de vaccinare false pentru a colecta ADN-ul si sa omoare oameni
Acum, Casa Alba spune ca nu va mai folosi campanii false de vaccinare ca o tactica in „razboiul antiterorismului”. Oamenii din intreaga lume ar trebui sa aiba incredere in aceasta promisiune in mod automat, chiar daca este vorba de acelasi regim care a condus operatiunea falsa de vaccinare.
Deasemenea, Casa Alba spune: „Da, am lansat operatiunea de vaccinare falsa, am recoltat ADN-ul copiilor dumneavoastra sub acoperirea actiunii de sanatate publica si ne-ati prins…dar, ACUM puteti avea incredere in noi. Promitem!”
Aceasta promisiune, aparent ridicola, a aparut in aceasta saptamana ca parte al unui anunt al Casei Albe „nu vom folosi programe de vaccinare ca acoperire pentru operatiuni de spionaj”, potrivit lui Yahoo News.
Casa Alba este preocupata de faptul ca, din cauza utilizarii de catre CIA a programelor de vaccinare falsa, oamenii din Orientul Mijlociu nu mai au incredere in vaccinuri. Acest lucru a speriat intreaga institutie medicala, ingrozita ca cineva ar putea spune „NU” pentru vaccinari ceea ce poate duce ca poliomelita sa distruga intreaga civilizatie umana.

Click here to read my recent story on W.H.O. fear mongering and hysterics
Conform Yahoo News, consilierul anti-terorism Lisa Monaco, de la Casa Alba, a transmis o noua cerere la decanii a 13 scoli de sanatate publica din SUA. Ea a adaugat rapoartelor „agentia nu va incerca sa obtina si sa exploateze ADN-ul sau alt material genetic prin astfel de programe”. Inca odata s-a confirmat faptul ca CIA a utilizat programe false de vaccinare pentru a obtine mostre de ADN in scopul de a urmari si extermina oameni.
Toate acestea atesta folosirea vaccinurilor ca arma de razboi impotriva persoanelor considerate dusmane ale SUA.
Imi amintesc de rapoartele facute in urma cu cativa ani considerate „conspiratie terorista”. Cu toate acestea faptele s-au dovedit reale fiind o investigare a conspiratiei de inselaciuni in lume.
Asa cum am scris, oricine ar crede ca aceasta conspiratie nu a avut loc este retardat mintal. In fapt, Casa Alba a recunoscut, in mod deschis, lansarea „conspiratiei vaccin”, ca o tactica de razboi. (Pur si simplu, o „conspiratie” este o asociere a doua sau mai multe persoane ce incearca sa-i insele pe ceilalti. Aceasta schema de vaccinare falsa a fot o conspiratie elaborata).
Pakistan si ce este epidemia de poliomelita
Oficialii americani au intrat in panica dupa reactia la schema de imunizare falsa.Ei si-au dat seama ca au discreditat increderea occidentalilor in vaccinuri. Acum, Casa Alba a admis ca a folosit vaccinarea falsa pentru a acoperi colectarea de mostre ADN. La urma urmei, in cazul in care Casa Alba a admis ca a folosit operatiuni de vaccinare false cum poate fi oprita SUA de la utilizarea programelor de vaccinare false pentru a realiza alte operatiuni nefaste cum ar fi injectarea cu virusi de cancer nedetectabili?
Oops, deja s-a intamplat. S-a intamplat chiar aici in SUA cand s-au gasit 98 milioane de americani injectati cu vaccin polio contaminat cu virusuri cauzatoare de cancer. Pentru ca sa ascunda aceasta gafa cu vaccinul mortal CDC a eliminat site-ul sau din aceasta istorie.
Pentru oricine cu jumatate de creier care inca functioneaza este clar ca vaccinurile au fost deja folosite de catre SUA ca arme de razboi. Acest lucru este recunoscut, in mod deschis, de Casa Alba impreuna cu promisiunea „n-o vom face din nou”.
Aceeasi Casa Alba a promis etichetarea GMO la nivel national, inchiderea inchisorilor militare secrete si echilibrarea bugetului federal, apropo, in categoria de „promisiuni pastrate:. In prezent, Casa Alba nu a realizat nimic.
Ar putea SUA sa foloseasca schema de vaccinare pentru colectarea de ADN pe americani?
Nu este o intrebare ciudata. Este exact ceea ce Casa Alba a admis deja a se face pe pamant strain. Ar putea fi folosita operatiunea pe teritoriul SUA vizand americanii?
Sigur ca s-ar putea. Ce modalitate mai buna ar fi sa se obtina de la oameni, pentru a-i alinia si in mod voluntar, mostre de ADN decat prin inventarea unei „pandemii” fictive oferind un tratament de salvare a vietii”, sub forma unui vaccin?
Cei mai multi au fost deja instruiti sa accepte orice fel de preparate injectabile, guvernul dorind ca ei sa suporte campania de recoltare a ADN-ului atata timp cat aceasta este incadrata in limbajul „sanatate publica”, rezistentele vor fi, practic, inexistente.
Cele mai multe dintre vaccinurile americane sunt total inutile. De exemplu. Americanii sunt inca vaccinati impotriva poliomelitei chiar daca nu exista niciun caz de poliomelita in SUA de 35 ani. Pentru asigurari multe persoane sunt vaccinate inutil pentru poliomelita. OMS a lansa de curand un tabloid „sanatatea de urgenta la nivel mondial” din care se deduce ca vom muri de boli mizerabile daca nu ne vaccinam de poliomelita.
Vaccinurile antigripale au o eficacitate zero, dovedit stiintific, la aproape 99 din 100 de persoane. In acelasi timp, CDC admite, in mod deschis. Ca vaccinurile antigripale contin mercur toxic care distruge tesutul cerebral.
Cinci utilizari uimitoare pentru vaccinuri (asa cum a dovedit istoria recenta)
In cele din urma, vaccinurile au utilizarile lor. Sunt „mari” in urmatoarele cinci lucruri:
1. Administreaza mercur populatiei
2. Recoltare pe ascuns a ADN-ului
3. Poveste de acoperire pentru operatiuni CIA
4. Injectarea a milioane de oameni cu virusi de cancer nedetectabil
5. Instruirea populatiei privind „obedienta medicala”
Dar vacinurile sunt intr-adevar pretinzandu-se ca previn bolile infectioase.
S-a dovedit ca cele mai bune masuri impotriva bolilor infectioase sunt:
– Aport de nutritienti dintr-o mare varietate de plante proaspete
– Sisteme bune de higiena si salubritate publica
– Nivel sanatos de vitamina D la populatie
– Spalarea mainilor, regulat, de catre personalul medical si pacienti
– Expunerea intentionata la microbii prietenosi din sol si chiar din fermele de animale
– Evitarea expunerii la substante imunosupresoare cum ar fi fumul de tigara sau metale grele
Daca doriti cu adevarat sa aflati adevarul istoric despre vaccinuri vizavi de bolile infectioase cititi remarcabila carte a Dr. Suzanne Humphries intitulata „Dizolvarea iluziilor. Boala, vaccinuri si istoria uitata”.
Deasemenea, site-ul ei are o imensa colectie de grafice menite sa va deschida ochii, invocand dovezi stiintifice care contrazic notiunea de vaccinare falsa lansata in prezent de guvernul SUA.
Exemplu. Acest grafic arata ca, practic, rujeola a fost eradicata chiar inainte de introducerea vaccinului rujeolic. Astazi, institutiile medicale pretind in mod fals ca prin vaccin se eradicheaza bolile cum ar fi pojarul, variola si poliomelita. Daca vaccinul a provocat declinul bolilor atunci de ce rujeola a disparut inainte de introducerea vaccinului? (Poate vaccinul calatori in timp?)

Measles-Decline-Vaccines

Mai multe stiri despre vaccinuri false

Monsanto: The world’s poster child for corporate manipulation and deceit

Monsanto: Un poster copilaros pentru manipulare si inselaciune

Guatemalan STD medical experiments were just one crime in a long history of medical-government collusion to use humans as guinea pigs

Experimentele medicale Guatemalan STD au fost doar o crima in istoria coleziunii medicina-guvern de a folosi oameni cobai.
131 Ways for an Infant to Die: Vaccines and Sudden Death

131 de moduri pentru un copil sa moara. Vaccinuri si moarte subita.
NaturalNews exclusive: Michigan government unleashes armed raids on small pig farmers, forces farmer to shoot all his own pigs

Natural News exclusiv: Guvernul Michigan declanseaza raiduri armate la crescatorii de porci mici pentru a-i vana.
The epidemic of medical child abuse – and what can be done about it

Abuz epidemic asupra copilului – si ce se poate face legat de acesta.
Article updated with new message from the Health Ranger

Articol actualizat cu un nou mesaj de la Health Ranger:
Call to action – Join the demand to investigate Michigan DNR director Rodney Stokes over forced shooting of baby piglets in cold blood

Apel la actiune: Alaturati-va cererii de investigare a directorului Rodney Stokes de la Michigan DNR pentru fortarea copiilor sa omoare, cu sange rece, purcelusi

 

Tagged with: , ,

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on mai 28, 2014 at 10:09 pm

    Mioriţa bolnavă, între Matrioşka, locomotiva Europei şi Uncle Sam PDF Imprimare Email
    Ion Maldarescu
    Duminică, 25 Mai 2014 15:30
    România, NATO, Rusia, Putin, SUA, Germania, art-emisCa reper de plecare în cele ce urmează am ales reiterarea înţeleptelor cuvinte ale marelui istoric Nicolae Iorga, adresate celor care ignoră erorile trecutului: „Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se!” Când vor învăţa (oare vor?) oficialii României să reprezinte interesele cetăţenilor care, manipulaţi precum marionetele, i-au catapultat în vîrful piramidei naţionale? Când vor învăţa să-şi ţină gura închisă, pentru că, iată, gândirea lor „strălucită” şi extraordinara „capacitate de sintetizare” a meandrelor contextuale internaţionale au retrezit mai vechea ură şi dispreţul unei mari Puteri faţă de România. Plămădiţi parcă din acelaşi aluat, cei doi protagonişti ai conducerii Republicii România se poartă mai caraghios decât regii-bulibaşi, reuşind, prin prestaţiile grobianiste ale Ţiganiadei naţionale şi prin bufoneriile teribilisto-groteşti adresate ursului de la Răsărit să mai coboare câteva trepte în ochii întregii planete, cu perspectiva certă de a aduce Ţara la subsolul statelor civilizate. Umblă vorba prin târg că cei doi ar fi primit câte o scrisoare de la primul Preşedinte al României cu un scurt mesaj: „lăsaţi-i pe alţii să conducă, voi veniţi la mine. Urgent!”.

    Mai bine o alarmă falsă decât o catastrofă reală

    Copil fiind, pe timpul războiului încercam să număr avioanele care treceau pe deasupra oraşului. Nu am terminat niciodată numărătoarea, treceau mai repede decât puteam eu număra. Matur fiind, vedeam avioanele militare brăzdând cerul în misiuni de apărare a spaţiului aerian românesc. Şi mă bucuram, simţindu-mă apărat. În anii „democraţiei” avioanele au dispărut de pe cerul Patriei. Cele rămase nevândute, au ajuns piese de muzeu, iar altele, România nu mai fabrică. Nici elicoptere, nici auto-amfibii, nici blindate, nici muniţie… Un membru al Parlamentului spunea că România are muniţie doar pentru cca 8 ore de război, iar Ivan estimează că ar avea nevoie de 30 de minute ca să cucerească România. Cumpărăm sicrie zburătoare abandonate de alţii, cumpărăm maşini blindate ca să le folosim în teatrele de operaţiuni ale altora. Când şi când, vreun avion îşi mai descărca „binefacerile”, lăsând dâre persistente – nu de condens, ci de „chemtrails”. De la o vreme – coincidenţă să fie? – după evenimentele fabricate la indigo România ʼ89 – Ucraina ʼ14, liniştea nopţilor a început să fie străbătută iarăşi de efectul sonor al motoarelor avioanelor cu reacţie. Nu ale noastre, ci cele trimise de prin ţări străine, cu reclama de rigoare. Să se ştie!. Garnituri de trenuri încărcate cu blindate şi alte asemenea accesorii ale zeului Marte se deplasează către graniţa de nord a ţării. Zvonacii trăncănesc vrute şi nevrute: cică M.Ap.N şi-a adus aminte că ar mai avea niscai rezervişti neplecaţi la căpşuni şi tinerii apţi pentru serviciul militar, neexpediaţi – încă – „afară” de către statul român. Oficialii neagă şi nu văd de ce. S-ar putea motiva prin evitarea panicii. O veche zicală grăieşte totuşi că „în oala acoperită nu cade gunoiul”. Să nu uităm că România se află unde se află, la frontiera Occidentului, a Uniunii Europene şi N.A.T.O. la graniţa cu Republica Moldova, într-o zonă de potenţial conflict. A nega ostentativ existenţa unui pericol real nu-i decât o mare iresponsabilitate, o crimă comisă împotriva naţiunii române. Mai bine o alarmă falsă decât o catastrofă reală!

    „Algoritmul politic” a ruinat România

    Ţara s-a dispensat de rezervişti, la ordinele aceluiaşi Occident care ne-a făcut cadou Tătucului Stalin în urmă cu peste 70 de ani. Ne-am mutat dintr-o barcă în alta, din Tratatul de la Varşovia, în N.A.T.O. S-au schimbat doar vectorii, nu şi interesele… lor, ale potentaţilor vremii. Rezerviştilor, care au îngroşat în mare măsură rândurile aglomerate ale pensionarilor fortuiţi, li s-au subţiat pensiile, boc-ănite de premierul-pitic drept „pensii nesimţite”. Acum rezerviştii au devenit buni? Pe tineri, N.A.T.O. ne-a forţat să-i lămurim că serviciul militar ar fi o belea, iar acum, când deschidem ochii, constatăm că suntem „flămânzi şi goi fărʼ-adăpost”. Armată? Ioc! Câteva unităţi care luptă pe meleaguri depărtate în războaiele altora, pentru interese străine de cele ale neamului nostru. Un soi de mercenari moderni care nu prea mai cunosc relieful României. Nici pentru o paradă militară nu mai are Ţara parale şi cu greu mai pot fi adunate câteva „mostre” în uniforme militare – pentru impresie. Să vadă lumea cât de „profesionistă” este Armata României. Nu militarii sunt vinovaţi pentru starea în care s-a ajuns. Algoritmul politic a ruinat România!

    Scapă cine poate!

    Dacă tot a venit vorba de adăpost, pe vremea răposatului se făceau exerciţii de apărare, existau comandamente de Apărare Locală (A.L.A.), se amenajeaseră adăposturi pentru populaţia civilă. După „victoria” din ʼ89, încăperile, subsolurile destinate refugiului în caz de atac aerian – pe atunci îngrijite şi controlate periodic – au fost transformate în depozite, în locuri de refugiu pentru boschetari sau, pur şi simplu abandonate. În ʼ68 s-au înfiinţat Gărzile Patriotice care se antrenau periodic. Pe timpul ăla se găseau şi arme şi muniţie. Acum… Până şi marea putere mondială, S.U.A., are Gardă Naţională care poate interveni pentru micşorarea consecinţelor unor cataclisme naturale sau cazuri de forţă majoră. În România, păpuşarii naţionali au lăsat românii să se descurce singuri, de ce să-şi compromită ei costumele Armani sau să-şi murdărească bunătate de încălţări luxoase. România nu are nevoie de Gardă Naţională, ci de o modalitate camuflată de practicare a eugeniei şi de distrugere a teritoriului naţional. Scapă cine poate!

    Revenind la tineri, ferească-ne Domnul de un conflict armat, că bieţii de ei sunt atât de neajutoraţi încât, dacă – ipotetic – li s-ar da arme (că muniţie nu prea se mai găseşte, au vândut-o şi pe aia; chiar şi cartuşele de manevră au devenit „rara avis”), fie s-ar împuşca între ei, fie i-ar împuşca pentru început pe guvernanţi, fie le-ar asvârli în primul râu întâlnit în cale. La ce să moară şi pentru cine? Ce viitor le oferă România de azi? România lui 2014 este o ţară săracă, îmbătrânită, vândută şi revândută la preţ de fier vechi, o ţară bolnavă, condusă, de un sfert de veac de incompetenţi, de hoţi cu blazon şi de trădători cu titluri de demnitari.

    Locomotiva Europei, faţă în faţă cu Mioriţa bolnavă

    Sub amintirea vremurilor de bejanie (nu că cele de azi ar fi mai bune), să încercăm o comparaţie. Să punem faţă în faţă două state europene şi două momente cruciale în existenţa lor: Germania anului 1945 şi România lui 1989.
    – Germania 1945 – o ţară transformată în ruină, ruptă în două, o ţară sub ocupaţie, jefuită de bunuri materiale de către cuceritorii vremelnici, cu materia cenuşie confiscată atât de sovietici cât şi de americani sau britanici.
    – Germania 2014 – o ţară renăscută din propria-i cenuşă, ajunsă locomotivă a economiei europene.
    – România 1989 – o ţară cu economie şi industrie dezvoltată (chiar dacă puloveriştii decembrişti au numit-o grămadă de fiare vechi), o ţară fără datorie externă şi cu creanţe substanţiale de recuperat, o ţară care-şi exporta produsele în peste 140 de state ale lumii, o ţară independentă şi suverană.
    – România 2014 – o Mioriţă bolnavă, o ţară-colonie, îndatorată pentru multe generaţii, cu împrumuturi cum n-a avut vreodată de-a lungul istoriei sale. Ce cale au luat banii împrumutaţi? Nimeni nu ne spune, nici măcar Guvernatorul B.N.R.! Zvonuri sunt destule, abureli politice, cât cuprinde. Deşi pare inuman, poate doar pedeapsa capitală ar mai putea frâna trădarea de ţară şi subminarea economiei naţionale, altfel vom ajunge – dacă nu suntem deja – „Ţară de unică folosinţă”!

    N-am înţeles pînă acum de ce tolerăm ca banii contribuabilului român să ajungă la partidele politice, chiar şi la acelea, precum U.D.M.R., cu două sau mai multe feţe iredentisto-extremiste. Să se finanţeze singure, nu din buzunarele găurite ale poporului român. Nu sunt înregimentat politic şi contest cu vehemenţă utilitatea acestor organizaţii vampiroide în existenţa statului. Apropos, noi, cu cine votăm?

    Pe lângă toate cele veşti şi perspective sumbre, tot copiii ne mai alină temerile, ne mai înseninează zilele: România a câştigat medalia de aur la proba pe echipe din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică (feminin), Larisa Iordache şi celelalte componente ale echipei prestând evoluţii de excepţie. Cinste lor! Poate că statul român le va da o diplomă…

    Apreciază

    • Alex said, on mai 29, 2014 at 4:13 am

      Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial

      29 mai 2014

      Potrivit ITAR-TASS News Agency preşedinții Alexander Lukashenko, Nursultan Nazarbayev și Vladimir Putin vor semna azi la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică, ce va intra în vigoare la 1 ianuarie 2015. Pe lângă semnarea acordului, președinții celor trei state vor discuta despre funcționarea acestei construcții și spațiul economic comun. De asemenea, vor discuta despre o posibilă extindere a Uniunii spre Armenia dar și Kîrgîstan .

      Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul. Potrivit Kremlinului această Uniune va dezvolta cea mai mare piață comună și va fi creată în spațiul Comunității Statelor Independente (CSI), devenind un centru puternic de dezvoltare economică. Potrivit surselor citate, prima variantă a acestui tratat nu s-a limitat doar la cooperare economică, ci cuprindea prevederi referitoare la cooperare politică, cetățenie comună și migrație.

      • Despre Uniunea Nord Americană

      http://antiue.wordpress.com/2008/01/03/uniunea-nord-americana-o-noua-ue/

      http://silvianemanuel.net/2011/12/realitatea-guvernului-mondial-i-uniunea-nord-americana/

      http://www.filmedocumentare.com/ne-prabusim-impreuna/

      Apreciază

  2. […] Casa Albă a anunțat că va opri utilizarea de programe de vaccinare false pentru a colecta ADN-ul si sa omoare oameni Acum, Casa Alba spune ca nu va mai folosi Citeste mai departe […]

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 28, 2014 at 10:19 pm

      Bogdan

      https://saccsiv.wordpress.com/category/chemtrails/

      Apreciază

    • tataia said, on mai 28, 2014 at 11:06 pm

      Am auzit si am tot auzit…s-a scris si s-a tot comentat pe acest subiect. Trebuie sa va spun ca in ultima vreme am observat deja din ce in ce mai rar avioane care lasa dire groase si persistente…iar eu unul urmaresc cerul deoarece lucrez in aer liber. In ultimele zile chiar am observat avioane care lasa dire subtiri care dispar la 20-30 de secunde in urma avionul asa cum este si normal. Acelea sint dire normale de condensare formate doar din cristale de gheata.

      Si cu toate ca in ultima vreme nu prea am mai vazut dire de tip „chemtrails”, pe cer tot apar formatiuni „noroase” nenaturale…cu aspect artificial de vata de zahar sau nu stiu cum sa ma exprim altfel. Explicatia? Lumea s-a cam prins de realitatea chemtrails si de aceea cei are au initiat acest proiect l-au inlocuit cu altceva…si anume „chemtrails” au fost inlocuite cu „chembombs”. Cautati pe net pentru a afla mai multe detalii.

      Desi in ultima vreme nu prea mai vedem „chemtrails”, „chembombs” indeplinesc aceeasi sarcina si dau exact aecleasi simptome, adica dificultati respiratorii, palpitatii, dureri in piept pe care medicii nu le pot atribui unor cauze cardiace sau pulmonare, tahicardie, hiertensiune arteriala, aritmii cardiace, greata, ameteala, pierderi de memorie, incapacitatea de a te concentra sau de a fi atent, anxietate severa, atacuri de panica, hipersensibilitate la undele electromagnetice (simptomele se agraveaza dupa convorbiri lungi la telefonul mobil), etc.

      Daca te duci cu toate aceste simptome la medic acestia dupa ce vor efectua totate testele care sa elimine cauzele cardiace sau pulmonare te vor indruma invariabil catre psihiatru….dar cauza este alta.

      Deci chemtrails nu mai sint de prea mare actualitate…arma noua se numeste „chembombs”.

      Apreciază

    • tataia said, on mai 29, 2014 at 12:21 am

      Ar mai fi si alte simptome date de chemtrails si mai nou de chembombs, dar mai sus le-am enumerat pe cele mai grave si mai suparatoare. Simptomele mai putin grave sint dureri articulare (ca un fel de artrita), insomnie, constipatie sau diaree, probleme renale, iritabilitate/nervozitate, imunitate scazuta (contractarea frecventa de raceli sau gripe si/sau alte boli sezoniere) etc.

      De fapt si de drept aceste otravuri sint extrem de perfide deoarece pot afecta orice organ din corpul uman si de obicei il afecteaza pe cel mai slab. In cazul meu personal simptomele au fost preponderent cardiace deoarece se pare ca sint predispus genetic la asa ceva, in familia mea extinsa existind un bogat istoric de boli cardiovasculare. Cu toate acestea nu sint inca la virsta la care in mod normal inima sa imi faca probleme, iar conform testelor efectuate de medici dispun de o inima 100% normala si sanatoasa (deocamdata). De aceea simptomele sint diferite pentru fiecare persoana in parte.

      Si pentru a pune o data capat disputei exista/ nu exista chemtrails (sint convins ca 99% din cititorii aestui blog nu pun la indoiala existenta chemtrails dar mai sint si unii care seamana mereu dezinformare si incearca sa ne convinga de contrariu) va propun sa urmariti urmatorul clip Youtube (nu va speriati este scurt, nu va veti plictisi):

      Cea din dreapta este o dira chimica (chemtrail) in timp ce cea din stinga este o dira normala de condensare (contrail) formata doar din cristale de gheata si deci in consecinta inofensiva. Vedeti diferenta? Sau nici acum nu este clar?

      Iar pentru ca mai sus am adus vorba despre noua arma „chembombs” va invit sa vizionati urmatorul clip Youtube. Este lung si se adreseasza celor care stiu engleza:

      Apreciază

    • tataia said, on mai 29, 2014 at 12:51 am

      A….si inca ceva….vedere incetosata dimineata la trezire. Mi s-a intimplat si mie de vreo doua-trei ori si am gasit pe net ca multi acuza astfel de probleme dupa activitati intense de spreiere. Citeodata este nevoie chiar de o ora sau doua ca ochiul/ochii afectati sa isi revina la normal…

      Apreciază

  3. Radu Humor said, on mai 28, 2014 at 10:18 pm

    Memorandumul de la Budapesta, pe oala cu lapte a ţărilor semnatare şi racheta sol-sol-Conchita

    Maria Diana Popescu, Agero

    Respins la alegerile europarlamentare pe motiv că nu şi-a numerotat listele cu semnături, dezamăgit şi în lacrimi, activistului român, purtător de moţ indisciplinar, i-a picat cu tronc Conchita Wurst, femeia dotată cu barbă europeană şi cu accesorii ale Sodomei şi Gomorei. Personajul care s-a trezit cu premiul eurovisionului în poală, l-a impresionat nespus pe controversatul deputat, încît i-a întins mîna invitaţiei în România la Gay Pride, pe 7 iunie. Destui maidanezi se împerechează în văzul copiilor pe străzile Bucureştilor. Ei mai lipseau să sodomizeze capitala. Pînă unde au ajuns cu democraţia aceşti Caesari moderni, dornici de macabru! Sugerez domnului deputat să meargă acasă la Conchita. Acolo pot purta o discuţie lejeră, poate ca între fete, îşi pot împleti părul împreună, îşi pot construi trambuline pentru iadul libertinajului de conştiinţă pe care deputatul îl apără. Ar fi dezgustător să vadă o ţară întreagă un deputat pe tocuri. Însă, deputatul merge cu tupeu de gaşcă mai departe. Cere Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest (2-8 iunie 2014), să arboreze pe clădirile lor „steagul curcubeu”, aşa-zisul simbol al drepturilor persoanelor L.G.B.T., la fel ca în Austria, Germania, Olanda et caetera. Curat antiromânesc păgînismul său, scriam în editorialul „Bruxelles-ul salvat de invazia unui măscărici”: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Bruxellul%20spaima%20de%20rusi%20si%20Pentagonul%20de%20mDP.htm

    Ţarul Putin se va speria şi vom da de alte belele

    Evident, deputatul-(r)ateu confundă drepturile omului cu desfrînarea şi imoralitatea. De neînţeles, de ce minţile luminate nu reuşesc un tratament pentru vindecarea comportamentelor sexuale deviante şi de ce nu se iau măsuri drastice de stopare a infestării populaţiei creştine cu microbii Lesbian, Gay, Bisexual şi Transgender (L.G.B.T.). În tratatele medicale, deviaţiile sexuale sînt considerate boli psihice. Rusia a promulgat o lege cu amenzi usturătoare pentru cei care fac propagandă sexuală deviantă printre minori şi în public. Conform Reuters, legea prevede amenzi de 1.300 de euro pentru persoanele fizice care transmit mesaje propagandistice în favoarea minorităţilor sexuale şi pînă la 13.000 de euro pentru organizaţiile care desfăşoară acţiuni de acest tip, motivînd că prin efectul acestora, sănătatea, dezvoltarea morală şi spirituală a minorilor sînt periclitate. Vladimir Putin şi deputatul Vitaly Milonov (iniţiatorul proiectului legislativ), au afirmat că legea dă semnalul corect c㠄Rusia nu va tolera niciodată dezmăţurile occidentale.” Vai de poporul nostru cu astfel de reprezentanţi fără moralitate, fără credinţă în Dumnezeu, fără respect faţă de valorile creştine. Din Occident au aterizat la noi toate aceste orori şi decadenţe. Ajunge, dragi tovarăşi capitalişti! Nu mai obligaţi poporul să se supună directivelor de distrugere morală şi socială! Poporul român este un popor creştin, un popor sfinţit prin credinţă! Avem şi noi uscăturile noastre, dar iubim morala creştină şi nu ne-am pierdut de-a lungul istoriei credinţa în faţa scursurilor cosmopolite. Ce mai urmează după o aşa libertate şi civilizaţie europeană? Cumva apărarea drepturilor pedofililor şi zoofililor? Dacă, în mod regretabil, Conchita va apărea pe carul alegoric în Bucureşti se va speria de dincolo de Graniţă Ţarul Putin şi vom da de alte belele. Ne-am putea pricopsi cu o rachetă sol-sol-Conchita, doar aţi auzit ce le fac ruşii rătăciţilor de acest gen. Duma de stat a Rusiei a decretat interzicerea extratereştrilor infestanţi în public.

    Foile memorandumului de la Budapesta, pe oala cu lapte a ţărilor semnatare

    Nu vedeţi că Rusia şi celelalte puteri ale lumii se joacă pe degete cu tratatele şi graniţele popoarelor? Ţarul este fix intimidat de sancţiunile forurilor europene. Robinetul de gaz e în mîna lui şi cei care îi dau palme acum, la iarnă vor tremura ca varga în case. Să ne amintim în contextul de azi al Europei de Memorandumul de la Budapesta. Statele Unite ale Americii, Rusia, Marea Britanie şi Irlanda de Nord n-au văzut cu ochi buni faptul că, după destrămarea Uniunii Sovietice Ucraina s-a trezit în postura de a fi a treia putere nucleară din lume, fiind posesoarea unor stocuri de arme nucleare mai mari decît ale Angliei, Franţei şi Chinei, împreună. N-au stat prea mult pe gînduri, au pus mînă peste mînă şi-au semnat în decembrie 1994 Memorandumul de la Budapesta, care invita, pardon, impunea Ucrainei renunţarea la armele nucleare sovietice de pe teritoriu în schimbul garantării independenţei, suveranităţii şi frontierelor existente. După ce focoasele nucleare au fost transferate pe teritoriul Rusiei, foile Memorandumului de la Budapesta au fost puse de către ţările semnatare pe oala lor cu lapte, ca să nu aterizeze muştele.

    Dreptul de aproba copierea articolelor prezentate in revista AGERO apartine detinatorilor de copy-right (autorul/autoarea) care trebuie contactati si informati in timp util. Orice preluare de texte din revista AGERO (presa, televiziune, radio, net) fără aprobarea autorilor și precizarea sursei *Agero intră sub incidența legii dreptului de autor, fiind considerata furt intelectual și va fi pedepsită penal. Redifuzarea preluării prin alte medii (presă, televiziune, radio, net) trebuie sa indice pe mai departe autorul și AGERO ca sursa originală.

    Cu toate că termenii Memorandumului stipulau obligaţia ţărilor semnatare de a se abţine de la ameninţarea cu forţa sau folosirea forţei împotriva integrităţii teritoriale şi a independenţei politice a Ucrainei, de a se abţine de la constrîngeri economice, S.U.A. şi Rusia continuă să joace alba-neagra. Să dea Dumnezeu să fie pace! Dar tare mă tem că vom plăti derapajele politicii interne şi externe. Prea mult teribilism şi diletantism în comportamentul şi declaraţiile oficialilor români! Conducătorii de la Bucureşti nu mai au strop de demnitate! În momentul în care va zbura primul cartuş din puşca ruşilor, războiul va fi inevitabil, nu numai în Ucraina. Ucrainenii sînt motivaţi de istoria lor. Nu pot uita „Homorodul” şi nici binefacerile, în ghilimele, ale ruşilor. Peste 200 de ani Ucraina s-a aflat sub dominaţia Imperiului Ţarist Rus. Ucraina nu poate uita genocidul prin înfometare, aplicat de Iosif Vissarionovici Stalin între anii 1932-1933, care a dus la moartea, în condiţii dramatice, a milioane de oameni nevinovaţi. Idem, cu românii din Basarabia.

    Cu garanţiile americane şi cu cele ruseşti ne putem şterge pe picioare

    Analiştii americani afirmă că Ucraina este mult mai importantă pentru Moscova, ca loc de naştere a Rusiei, decît pentru SUA, iar ruşii vor s-o păstreze, nu cu mîinile în sîn. Să-i credem pe analiştii americani, pentru că, iată, pînă şi Eurovisionul a dat cîştig de cauză prestaţiei unui analist. Aceleaşi voci afirmă că, provocare strategică pentru România ar fi să ne protejăm nu împotriva unei acţiuni imediate a Ţarului, ci împotriva unor acţiuni subversive în următorii cinci ani. De parcă, de un sfert de veac, n-am fi victime ale acţiunilor subversive, fie ale Occidentului, fie ale Kremlinului. Altminteri am fi avut economia, cultura şi tradiţia intacte şi-am fi fost una din puterile Europei, aşa cum visează Tăriceanu din boxa pretendenţilor la preşedinţie. Sînt ilegal de naivi aceşti visători politici români! Nu sînt fanul Vestului, nici al Rusiei, nici al Americii, ci un fan al suveranităţii popoarelor, în primul rînd, al suveranităţii poporului român. Luînd în considerare fragilitatea geopolitica a României, înainte de a sări în braţele Ursului sau în cele ale Unchiului Sam, haideţi să privim în istoria Ţării, să vedem cine ne-a fost duşman, cine, prieten! În războiul declaraţiilor dintre Rogozin şi Băsescu a sărit siguranţa de la tabloul celor două tărtăcuţe înfierbîntate. Deşi are doar o praştie, Băsescu şi-a arătat muşchii la Rogozin, în replică, Rogozin, bombardierul. Premierul Ponta bagatelizează ameninţările dintre vicepremierul rus şi preşedintele Băsescu, susţinînd că a fost „un schimb de replici alcoolice”. De acord, dar a venit pe cale de consecinţă a comenzii date de către premier ca avionul rusesc să nu survoleze România. În urma hîrjoanei de cartier dintre cei doi oficiali, ar trebui să fim atenţi vreo 200 de ani de aici înainte cu Rusia, pentru că, la orice ocazie ivită ne va călca zdravăn pe bătături. Rasmunssen ne duce cu zăhărelul că nu sîntem singuri în faţa crizei ucrainene. Şi cu garanţiile americane şi cu cele ruseşti ne putem şterge pe picioare.

    La orizont, „Primăvara americană”

    Dacă ne închipuim că Rusia şi S.U.A. au încetat să-şi exercite influenţa în Ţara noastră ne înşelăm. Haideţi să ne uităm la marile companii şi concerne străine care fac legea pe teritoriul Ţării şi la cine este acum la Putere. În concluzie, revenind la oile şi la ţapii noştri, premierul şi preşedintele se apără unul pe celălalt. Bătălia publică dintre ei e o păcăleală, servită cetăţeanului român turmentat nu de alcool, ci de abundenţa manipulărilor. La fel şi ruperea U.S.L. În speţă, liberalul Ludovic Orban are dreptate: au prea multe rude şi prieteni comuni, aşa că, o mînă spală pe alta. Rămîneţi aproape! Primăvara europeană e pe sfîrşite, dar, la orizont se zăreşte „Primăvara Americană”. Manifestanţii din Washington DC scandează pe străzi: „Arestaţi-l pe Obama!” şi „Obama a pierdut”. Deci, cine a săpat groapa altor state, va cădea sigur în ea!

    (Acesta este un pamflet. Orice asemănarea cu nume şi personaje reale este pur întîmplătoare, dar de netăgăduit)

    Maria Diana Popescu, Agero
    http://www.agero-stuttgart.de

    Apreciază

  4. moon said, on mai 28, 2014 at 10:55 pm

    FACEM SI NOI CEVA??!! NU MA ASTEPT SA FIM RUSNACI PESTE NOAPTE, DAR UN PROTEST AR FI BINE VENIT.

    „Confirmare de senzatie la ROCKSTADT EXTREME FEST 2014 si anume: BEHEMOTH (Polonia)

    Muzicienii de la BEHEMOTH, consideraţi in acest moment regii metalului extrem şi cei care dau tonul în noua eră a scenei de profil, vor concerta in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2014.

    BEHEMOTH şi-a făcut intrarea pe scena death-black în anul 1991 şi de atunci continuă să fie o prezenţă sfidătoare, ce încalcă în permanenţă convenienţele sociale şi muzicale, în căutarea celor mai percutante mijloace de exprimare. Revolta împotriva oricăror îngrădiri, setea fundamentală de libertate şi indubitabila vituozitatea tehnică, îi transformă pe muzicienii de la BEHEMOTH în vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală.

    The Satanist este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante albume metal din ultimii ani, o declaratie muzicala si conceptuala notata cu punctaj maxim de catre toate publicatiile de specialitate si nu numai. Este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.”

    Apreciază

    • moon said, on mai 28, 2014 at 11:04 pm

      m-am documentat mai bine si se pare ca aceasta mizerie se tine in fiecare an la noi.
      trupele de anul acesta:

      ROTTING CHRIST (Grecia)
      SKELETONWITCH (SUA)
      MISERY INDEX (SUA)
      DORDEDUH (Romania)
      KULTIKA (Romania)
      BEHEMOTH (Polonia)
      BELPHEGOR (Austria)
      THE EXPLOITED (Scotia, Marea Britanie)
      SODOM (Germania)
      ERYN NON DAE (Franta)
      BORN FROM PAIN (Olanda)
      THE AGONIST (Canada)
      OBITUARY (SUA)
      DAGOBA (Franta)
      MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda)
      GRANDEXIT (Suedia)
      KATATONIA (Suedia)

      cred ca toate acestea sunt sataniste. de ce se organizeaza la noi asta? nu credeam sa fie cerere de asa ceva in randul tinerilor spalati pe creier.

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 29, 2014 at 1:40 pm

        cred că tinerii ăia spălați pe creier sunt antrenați de către masoni pentru a fi integrați mai ușor în cercurile „superioare” ale lojelor masonice. Daca vor adevarata inaltime, pentru acei tineri nu am de spus decât „Hristos s-a Înălțat!”

        Apreciază

  5. lastunnegru said, on mai 29, 2014 at 12:19 am

    Organizaţia Mondială a Sănătăţii reacţionează la o tendinţă îngrijorătoare: campaniile împotriva vaccinurilor

    http://www.descopera.ro/dnews/12516282-organizatia-mondiala-a-sanatatii-reactioneaza-la-o-tendinta-ingrijoratoare-campaniile-impotriva-vaccinurilor

    Campanie de vaccinare împotriva poliomielitei. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decretat stare de alertă

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Campania+de+vaccinare+impotriva+poliomielitei+incepe+in+iunie

    E ciudat cum din timp in timp declanseaza asta de la OMS – Organizatia Mondiala a Sanatati epidemii, ba vine gripa aviara, ba vine gripa porcina, ba vine AH1 N1, ba vine AH1 N2, ….. ba nu stiu ce sa mai scoata sa panicheze lumea si sa stie populatia ca TREBUIE SI ESTE OBLIGATORIU SA SE VACCINEZE ca industria vacinurilor sa existe si sa faca banii, foarte banii multi, caci daca nu exista pandemi si epidemi si imunizari nu mai au nimic in portofel celor cu industria vaccinurilor.

    Iar cu CIA-ul si guvernul din SUA cine mai are incredere in ei cand au facut atatea si atatea experimente pe populatie de multi ani.

    Cand am citit acest articol mai vechi pe blogul saccsiv m-am cutremurat si nu mi-a venit sa cred cate pot face uni oameni altor semeni de ai lor din tara, e de neinchipuit.

    Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/24/%E2%80%A2experimente-medicale-macabre-pe-copii-femei-minoritati-si-detinuti-1845-2007/

    Apreciază

  6. […] Iata comentariul fratelui tataia postat la articolul Casa Alba admite VACCINAREA FALSA pentru a colecta AND-ul populatiei. Sa ne amintim si LA CE ALTCEVA…: […]

    Apreciază

  7. ORTODOXIE said, on mai 29, 2014 at 8:09 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  8. Deliutza Delia said, on august 15, 2014 at 11:23 pm

    toate razboaiele sunt purtate de populatii , beneficiarii fiind un pumn de oameni, ei castiga din vanzarea de armament si alte beneficii, iar aceste populatii se ucid intre ele, negandindu-se care este scopul.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Loredana said, on septembrie 28, 2016 at 8:15 pm

    Ultimul link de la Helth Ranger e tradus gresit. Nu copii sunt fortati sa omoare purcelusi ci fermierii au fost obligati sa impuste purcelusi si scroafe gestante… Nu publicati numai sa corectati cand puteti… Scuze nu se vre o observatie ci un ajutor amical !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.