SACCSIV – blog ortodox

IULIAN CAPSALI – DECLARATIE DE AVERE. Din ce traiti domnule Capsali?

Posted in IULIAN CAPSALI by saccsiv on mai 23, 2014

310

Foto: http://www.zi-de-zi.ro/iulian-capsali-candidatul-familiei-romanesti-la-europarlamentare/

O puteti citi la:

http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/04/I8.pdf

De fapt nu prea aveti ce citi, majoritatea rubricilor fiind goale. Din putinele completate aflam ca:

–       E regizor publicist

–       Are un apartament de 66 mp

–       Are un autoturim Daewoo Nubira

–       Are tablouri de 25 000 euro

–       Sotia Capsali Cleopatra castiga 14 400 pe an

–       E presedinte la asociatia de prorietari de unde castiga 2 100 pe an

–       E presedinte la Alianta pentru Dreptate Nationala, fara beneficii

Asadar pe luna familiei Capsali ii intra (14 400 + 2 100) : 12 = 1375, adica 13 750 000 lei vechi. Iar familia are 11 membri, tata, mama si 9 copii.

Nu stiu ce mai plateste la bloc daca este presedinte de asociatie, insa cheltuieli obligatorii tot raman: curent electric, gaz. Apoi mancare, haine, rechizite. Iar hainele si palariile sale nu par ieftine.

Adica oricum tragi de banii aia, nici pe departe nu ajung. Din ce traieste asadar familia Capsali?

Din afaceri precum cea cu ICR-ul condus de evreul anti roman Horia Roman Patapievici?

Candidatul IULIAN CAPSALI, Institutul Cultural Roman, ortodoxia si democratia

Ca nu ne-a dat nici un raspuns pana acum. E sau nu e el acel Iulian Capsali ce a primit o suma enorma pe o lucrare nevanduta? Daca cineva a aflat ceva in acest sens, il rog sa dea un semn.

Claudiu Tarziu scria in articolul sau ca nu stie sa fi avut servicu Iulian Capsali in ultimii 15 ani.

Il ajuta publicul ce-i apreciaza creatiile regizate? Il ajuta cei ce-i apreciaza asociatia AND? Il ajuta cei ce-i apreciaza comentariile de pe bloguri? Foarte bine, nu-i nimic rau in asta, dar sa ne spuna, ca sa stim si noi si sa nu mai punem intrebari aiurea.

Grav este insa daca nu-l ajuta cei ce-i apreciaza lucrarea, adica mici dar poate multi telespectatori si cititori. Caci automat se poate pune intrebarea: face jocurile cuiva? Caci daca cineva il finanteaza, oare nu-i poate si cere sa presteze ceva, orice?

Cititi va rog si:

 “PROFETIA” lui IULIAN CAPSALI

Uriasa campanie pentru strangerea de semnaturi pentru candidatura lui IULIAN CAPSALI. Daca acelasi efort se depunea impotriva BULETINELOR CU CIP, eram departe …

IULIAN CAPSALI despre parintele JUSTIN PARVU si CIPURI

IULIAN CAPSALI ii ataca furibund pe cei ce critica HOMEOPATIA, adica acea teribila inselare bazata pe principii eretice si fondata de un mason

 

 

77 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on mai 23, 2014 at 1:23 pm

    http://www.peakprosperity.com/blog/85555/us-shale-oil-miracle-disappears

    bomba gazelor de sist s-a fisiit…

    Apreciază

    • bi said, on mai 26, 2014 at 8:27 am

      Acolo e vorba de petrol de sist, nu de gaze de sist. Partea interesanta e ca EIA (Energy Information Adminstration) a dat initial o estimare de vreo 25 de ori mai mare, pe care mai apoi a redus-o cu 96%. Deci cam atat de exacte sunt esitmarile resurselor…

      Apreciază

  2. […] Il ajuta publicul ce-i apreciaza creatiile regizate? Il ajuta cei ce-i apreciaza asociatia AND? Il ajuta cei ce-i apreciaza comentariile de pe bloguri? Foarte bine, nu-i nimic Citeste mai departe […]

    Apreciază

  3. Gabriel said, on mai 23, 2014 at 1:34 pm

    11 oameni intr-un apartament de 66mp? mai sa fie…

    Apreciază

    • geo said, on mai 23, 2014 at 1:42 pm

      cam atit are un apartament cu 3 camere…nici macar nu e al lui…
      nu a declarat alocatiile copiilor…

      Apreciază

  4. Iani said, on mai 23, 2014 at 1:35 pm

    Mai sunt si alocatiile copiilor 😀

    Dar eu mai am o nedumerire, tot spune ca e regizor dar nu am putut afla de pe net decat de un singur fil,m documentar, daca nu ma insel ceva desprte aromanii din Albania (parca). O mai fi facut si altele. De ce nu pune un CV cu toate titlurile filmelor facute, exact, anul aparitiei, etc, sa ne dam si noi seama de valoarea profesionala a domnului Capsali ? Dincolo de banii pe care ii are, conteaza si ce valoare profesionala are acest domn, care nu uita sa spuna mereu ca e regizor dar e extrem de dificil de aflat clar in ce a constant activitatea dumisale de regizor pana la varsta pe care o are (nu e un tinerel abia iesit de pe bancile facultatii).

    Si deci stau 11 persoane in 66 de metri patrati ? Cat inseamna asta, trei camere presupun, nu ? Deci in medie stau 4 persoane in fiecare camera ? E o curiozitate, un om care ne cere votul, ar trebuisa fie foarte transparent si sa raspunda la aceste intrebari, fiindca trebuie sa stim si noi cu cine avem de-a face si cui ne dam sau NU NE DAM votul.

    Apreciază

    • Oana Stancu said, on mai 23, 2014 at 2:28 pm

      Pungescule,

      Lichea ordinara!

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 2:44 pm

        Oana Stancu

        Tu pe cine injuri si de ce?

        Apreciază

      • Iani said, on mai 23, 2014 at 6:01 pm

        Cred ca ai gresit destinatarul, fraiere

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 6:29 pm

        Iani

        Oana Stancu e barbat?

        Apreciază

      • Iani said, on mai 23, 2014 at 6:35 pm

        @ Saccsiv – habar nu am cine este, dar in mod sigur nu cred ca este jurnalista cu acest nume. O fi vreun securist….

        Apreciază

  5. geo said, on mai 23, 2014 at 1:39 pm

    primita acum citeva minute pe e-mail:
    http://iuliancapsali.ro/testimoniale/

    Apreciază

  6. Iani said, on mai 23, 2014 at 1:46 pm

    Oftopic – biserica catolica a braziliei admite „uniunile civile intre homosexuali”. Am auzit acum stirea la radio. Asta nu mai e biserica, e templu al diavolului. Iar daca Roma le permite asa ceva, fara sa ii excomunice imediat, inseamna ca si Roma e de acord. „Cine sunt eu sa ii judec ?” se intreba profetul mincinos.

    Apreciază

  7. Iani said, on mai 23, 2014 at 1:51 pm

    Pana la urma, legat de declaratia lui Capsali de avere, problema nu ar fi, cum spunea Tarziu, ca nu are serviciu. Foarte bione, daca are alte surse de venituri si nu e obligat sa munceasca ci se poate consacra unor activitati poolitice, civice, etc. Sa nu fim comunistoizi gandind ca daca nu mergi cel putin 8 ore la fabrica, nesti un trantor.
    Deci problema nu e asta, iar atacul lui Tarziu, desi contine mnulte adevaruri, mi s-a parut pe alocuri veninos.
    Problema este ca NU LE DECLARA, nu spune clar de unde are bani sa traiasca. Iar daca se ascunde, inseamna ca are motive sa o faca. Inseamna deci ca ceva nu e in regula. Altfel, ar putea spune: imi da bunica ! Am mostenit-o pe matusa Tamara ! chestii din astea. 🙂

    Apreciază

  8. Mălin said, on mai 23, 2014 at 2:32 pm

    Să fim serioşi, nimeni nu intră astăzi în politică fără să fie în cârdăşie cu evreii sau el însăşi să aibă origini evreieşti.Tot aceste sistem de campanie electorală cu toate procedurile lui este controlat de evrei. Or, din cârdăşia cu evreii necatehizaţi nu a ieşit nimic bun după cum ne-au arătat Sfinţii Părinţi.Sunt rare execepţiile când evreii se convertesc cu adevărat, ei având deprinderi sectante filetisto-rasiale chiar şi în interiorul Bisericii, atâta timp cât se separă de goyim şi sunt afiliaţi la tot felul de reţele paralele pentru a avea trecere în orice poziţie inclusiv în treptele Bisericii.
    BOR a avut foarte mult de suferit şi înca mai are de pe urma acestui nefericit Daniel care a fost numit în treaptă, după cum se ştie cu implicaţiile evreilor şi ale masoneriei.
    Aţi văzut cât de mult ţin grecii la credinţa lor şi nu primesc să fie botezat oricine şi oricum până ce persoana respectivă dovedeşte clar că s-a convertit şi a cunoscut bine credinţa ortodoxă. La noi totul se banalizează pe sistem iubiristo-setimentalist.
    Câî timp va fi patriarh Daniel,nu va fi reînnoită condamnarea masoneriei aşa cum a făcut Biserica Greacă.

    Apreciază

    • one said, on mai 31, 2014 at 9:41 pm

      S-ar putea ca unii sa nu intre in politica fara sa fie in cardasie cu anumite servicii…interne sau externe ( Est sau Vest ).

      Apreciază

  9. geo said, on mai 23, 2014 at 3:41 pm

    Dupa ce zilele trecute a iesit la iveala spionajul OSCE de catre NSA – http://rt.com/news/160708-nsa-spy-osce-vienna/ a iesit la iveala o alta – http://www.etalia.net/articles/a68bf06bd-f9b0-46a5-85b0-cc841e68b625

    Apreciază

  10. Raul Basarabeanu said, on mai 23, 2014 at 3:45 pm

    Saccsiv, ar trebui sa fii atent si la detalii! Aceasta poza releva faptul din punctul meu de vedere ca familia Capsali chiar traieste din putini bani. Tie nu-ti convine ca dansul are o parere in legatura cu ortodocsii conservatori. Nici eu nu sunt de acord cu aceasta opinie dar nu putem fi perfecti. In ansamblu pare un om bun. Te rog sa-mi publici comentariul!

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 4:32 pm

      Raul Basarabeanu

      Ti-l public, dar sa stii n-ai scris vreo treaba de sculptat in piatra pentru posteritate.

      Prietene, a zis cineva pe aici ca traieste cu bani multi? Mai citeste te rog o data articolul, sa afli subiectul propozitiei.

      Dupa care fa te rog un calcul si explica-ne cum traiesti tu si alti 10 din 13 milioane pe luna, la bloc, in Bucuresti.

      Apreciază

    • Iani said, on mai 23, 2014 at 6:04 pm

      Mi se pare extrem de pueril sa tragi concluzii despre cineva numai privind o fotografie. Cum ti-ai dat seama ca traieste din putini bani, din poza ? Eu nu ii vad in zdrente totusi… 😀

      Apreciază

  11. emilian said, on mai 23, 2014 at 4:47 pm

    Un om care se apuca sa tranteasca atatia copii avand atat de putin bani si traind unul peste altul in 66 de mp nu mi se pare deloc in regula. Nu vad care e diferenta dintre el si o familie de tigani. Mie mi se pare un iresponsabil care nu si-a stapanit instinctele. Iar daca are bani si nu spune de unde ii are e si mai vinovat, fiind si mincinos pe deasupra. Oricum e un eurosceptic nu un antieuropean. Pacat ca a pacalit atata lume, inclusiv pe Virgiliu Gheorghe.

    Apreciază

    • valentin said, on mai 27, 2014 at 12:55 pm

      @emilian.
      nu il simpatizez dar nu trebuie lovita latura asta a sa – faptul ca are multi copii si avere putina
      E totusi un luptator si el si familia lui. Tot cred ca il ajuta cineva – Sfantul Iustin, despre care nu are numai opinii rele, a gresit si Iulian Capsali cu unele opinii – cu cip-ul cel mai grav, dar nu si-a pus totusi cip-ul. Au zis unii sfinti ca vor fi unii mai slabi la inceput care la sfarsit vor reusi sa se opuna, iar altii f. tari si inversunati in prima faza care vor fi printre primii care vor trece in tabara cip-ului cand vor incepe amenintarile si persecutiile adevarate – asta pentru faptul ca i-au judecat pe cei mai slabi in prima faza.
      Sa-i dea Dumnezeu domnului Capsali si familiei sale ajutor si drum drept spre sfintenie pentru mantuirea lor si a multora din jurul lor. Sunt totusi oameni si ei, probabil acum sunt destul de descurajati. Sa nu ne grabim sa asaltam prea tare ca nu si-a controlat instinctul sau ca are 66 de mp la casa si nu ni se pare noua ca ar fi in regula.
      Nu ma bucur de saracia altuia. Poate chiar o fi saracie conditia asta – cu 11 oameni si un venit atat cat e 14000 si ceva + 2100 + or fi probabil mici sume de ici si colo , din alocatii… dar pe an si pentru 11 oameni ?
      Ce vina are el pentru asta ? Nu vad rostul sa fie considerat vinovat.

      Dumnezeu are grija si de copiii lui si de el si de sotia lui.
      Cred ca el nu a dus turma in ratacire, e doar un om ca si noi care a incercat ceva, desi nu cu sfintenie, nu cu dreapta socoteala. Era in primul rand de datoria lui sa fi fost mai echilibrat in afirmatii fata de ceea ce s-a lansat de la Petru – Voda, fata de parintele Iustin, fata de cei ce au combatut medicina aia sustinuta de eretici cum i-o mai zice si la aia, ca am luat si eu dar nu e bun de nimic ce-ti da un doctor homeopat.
      Capsali e doar pe dinafara cu multe, insa NU AM VREUN MOTIV SA CRED CA ESTE ERETIC. DACA E ASA SI CRED CA ASA SI E , EU NU VREAU SA CAD PENTRU CA L-AM JUDECAT SAU AM RAS DE O SLABICIUNE MATERIALA. E ABSURD SA VEDEM LUCRURILE ASA .

      Dumnezeu sa-l ajute si pe Emilian sau pe cei excesiv de critici fata de candidatul Capsali, dar si pe cei din tabara lui Iulian Capsali , Virgiliu Gheorghe si multi altii, chiar prieteni de-ai mei – din ASCOR sau fosti in ASCOR, rude sau colegi de facultate cu ascorenii … insa in politica nu e locul crestinilor.

      Apreciază

      • valentin said, on mai 27, 2014 at 1:02 pm

        mai bine sa nu apara comentariul asta mai lung trimis de mine care incepe cu @emilian.
        am scris destul de neclar. si la sfarsit am lasat impresia fara sa vreau ca sunt de parere ca Iulian Capsali nu e eretic, apoi am zis ca asa si cred ca e – f. aiurea – voiam sa zic ca asa stau lucrurile – ca iulian capsali nu poate fi considerat eretic dupa nici o dovada. Doar ca nu putem nici sa-l votam. o sa scriu mai scurt si mai clar

        Apreciază

  12. Olivia said, on mai 23, 2014 at 5:25 pm

    @emilian
    „un iresponsabil care nu si-a stapanit instinctele”. Frumoasa catalogare, domnule Emilian sau cum v-o chema!Dupa „rezonul ” dumneavoastra, numai cei ultrabogati ar trebui sa faca multi copii. fac si aia, dar cu mai multe neveste. Sau poate faceti parte din ceilalti „responsabili”, care la randul lor nu-si stapanesc instinctele, dar isi „umfla” nevestele cu anticonceptionale. Daca nu sunteti insurat sau traiti in concubinaj, nu aveti ce discuta. Iar de nu sunteti ortodox, cu atat mai putin. Asta e „buba” la noi, astia cu multi copii, se vad „instinctele nestapanite” in copiii nostri!

    Apreciat de 1 persoană

    • emilian said, on mai 23, 2014 at 6:48 pm

      Cresteti si va inmultiti spune in Biblie, iar parintele Arsenie Boca a remarcat ca oamenii au auzit numai partea cu inmultirea, partea cu cresterea (crestere din toate punctele de vedere nu numai fizic) cei mai multi nu am auzit-o, iar consecintele se vad. Poti sa ai multi copii daca ai cu ce sa-i cresti si poti sa-i educi crestineste, desi nu existenta sau numarul copiilor te mantuie. In cazul grecoteiului cu nas subtire de care vorbeam mi se pare ca a auzit doar de partea cu inmultirea. Da, mai are ceva in afara virilitatii, poarta barba, dar parca nu-i suficient.

      Apreciază

    • valentin said, on mai 27, 2014 at 1:06 pm

      sa nu cadem intr-o grava capcana despre care ne-au avertizat sfintii
      Sa nu-l judecam dupa avutie pentru ca vom cadea noi insine, sfintii au zis ca vor fi unii care vor cadea pentru ca au judecat pe cei slabi – si se refereau la perioadele astea tulburi cu cipurile , apostazia si ascensiunea raului pe scena politica si duhovniceasca.
      Ne rugam si pentru Capsali si familia sa. Nu stiu daca face bine ca sminteste, dar nu si-a pus cip-ul, nu a fost la adunari cu ereticii, nu e tradator de tara. are destul greseli si pentru asta nu a putut fi votat, dar sa nu luam in ras – controlul instinctului si iresponsabilitatea nu sunt decat forme de jignire. A primit de la Dumnezeu darul aducerii pe lume a 9 suflete. Asta e minunat. Nu are rost sa transformam ceva bun in ceva rau. Eu m-as bucura sa ma intalnesc si cu el si cu familia lui in rai. Doamne Ajuta!

      Apreciază

  13. Iani said, on mai 23, 2014 at 6:10 pm

    Azi, mergand prin Bucuresti, la statiile de metrou Romana si Victoriei, afara pe trepte, erau maldare de fluturasi electorali cu Capsali, aruncati pe jos. Dar multi, de ordinul sutelor cred. Ma intrebam daca i-au aruncat cei care i-au primit, sau cei care trebuiau sa ii imparta. erau foarte multi, la Victoriei i-am dat intr-o parte, asa, cu piciorul, fiindca exista riscul ca cei care coborau pe scari sa alunece pe ele. Si ma gandeam cine o fi dat atatia bani pe tiparirea acestor hartiute inutile (color pe hartie buna, lucioasa…)

    Apreciază

    • blue said, on mai 23, 2014 at 9:29 pm

      Le-o fi comandat Capsali cu alocaţiile copiilor. 🙂 Mai sunt unii care se împrumută pe la cămătari, în ideea că-şi scot ei pârleala după ce sunt aleşi şi au de unde plăti.

      Apreciază

      • Iani said, on mai 23, 2014 at 10:35 pm

        pai asa faceau si fanariotii, se imprumutau ca sa dea pesches la stambul dupa care jumuleau poporul

        Apreciază

  14. Radu Humor said, on mai 23, 2014 at 6:40 pm

    Eterna problemă :
    Dacă are, de ce şi de unde are, dacă n-are, de ce n-are 😉
    Dacă n-aş vota cu Mircea Diaconu, cu siguranţă aş vota cu Capsali !

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 7:08 pm

      Radu Humor

      Nu le simplifica asa, ca nu-ti sta bine. Esti mult mai inteligent de atat.

      Articol este extrem de limpede.

      Apreciază

  15. aniush said, on mai 23, 2014 at 7:55 pm

    Dl Capsali are ceva de ascuns? Inseamna ca el castiga bani ilicit, ca altfel de ce ar avea venituri nedeclarate? Nu ar avea de ce sa nu spuna de unde ii vin banii.

    Apreciază

  16. Elita Ortodoxa said, on mai 23, 2014 at 8:06 pm

    saccsiv, frăția ta ai fi făcut carieră frumoasă ca detectiv :))

    Apreciază

  17. vreausaspun said, on mai 23, 2014 at 8:47 pm

    chiar am stat si m-am gandit mult la aceasta treaba. oare chiar nu mai avem nicio sansa noi ca romani? oare Romania chiar nu mai are nicio sansa? eu personal nu cred ca daca vrei sa ajungi in politica trebuie sa te vinzi masonilor. nu! Dumnezeu face carare acolo unde este stanca, asta o stim cu totii !
    sau oare asa e sangele nostru, sa fim tot timpul dezbinati? ca n-am reusit sa ne unim decat dupa aproape 2000 de ani; si in schimb sunt poze pe fb in care se zice ca ardealul sa nu mai trimita bani in sud, sa fie stat independent etc. oare e blestem sau prostia romanilor?
    daca nu il votam, atunci ce votam? ne izolam noi acestia care citim astfel de bloguri? si cu restul fratilor de la oras? sau mai salvam Romania? sau mai putem salva ceva?

    nu stiu… chiar nu mai stiu ce sa mai zic…
    nu vreau sa se creada ca fac vreun fel de propaganda, am scris randurile de mai sus pentru ca sunt rezultatul unor framantari din ultima vreme
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  18. Christian said, on mai 23, 2014 at 9:34 pm

    Suta la suta de acord cu obiectiile si suspiciunile la adresa acestui candidat. In calitate de neoprotestant manifest la randu-mi difidenta in privinta celuilalt candidat independent a carui stare materiala o surclaseaza pe a lui Capsali. Nu cred ca iezuitii stau degeaba. Cred cu convingere ca cultele neoprotestante sunt infiltrate si controlate, la ca fel ca si cel catolic si ortodox. Mai aveti ceva informatii compromitatoare legate de Peter Costea? Poate reusesc sa conving pe unii pe ultima suta de metri sa nu-si iroseasca votul!

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 23, 2014 at 9:42 pm

      Christian

      Noua ne e suficient ca e eretic. Tu fiind neoprotestant nu-l consideri insa astfel.

      Dar de ce nu vii acasa?

      Apreciază

  19. Iacoboaie Radu said, on mai 23, 2014 at 9:46 pm

    Din ce traiti domnule Capsali? Este o întrebare legitimă. Trebuie să facem presupuneri sau ne va spune cineva până la urmă adevărul? Intuiția îmi spune că este ajutat financiar de cineva, poate de Patriarh prin interpuși…

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on mai 23, 2014 at 9:50 pm

      cotidianul
      Vineri, 23 mai 2014, 21:47

      România își alege duminică europarlamentarii

      Patriarhia, îndemn către alegătorii români

      Biserica Ortodoxă Română le recomandă românilor ca, în calitate de cetățeni europeni, să participe la alegerile europarlamentare de duminică și „să susțină pe acei candidați care fac dovada că pot apăra și promova valorile creștine, în special familia tradițională, viața și demnitatea umană”, transmite vineri Patriarhia într-un comunicat remis presei.

      Conform sursei citate, Sfântul Sinod a adoptat joi o hotărâre în perspectiva alegerilor europarlamentare de duminică.

      „Întrunit în ședință de lucru, la Reședința patriarhală, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în ziua de 22 mai 2014, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a aprobat în special îndemnul pastoral privind alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 și reiterează hotărârea de neutralitate politică în conformitate cu Sfintele Canoane ale Bisericii Ortodoxe Universale. Aceste canoane interzic arhiereului, preotului, diaconului și monahului să facă politică partinică, să fie membru al unui partid politic, să participe la campanii electorale, să candideze și să ocupe funcții în administrația publică”, se arată în comunicatul citat.

      Patriarhia mai precizează că, „neutră din punct de vedere politic, dar nu indiferentă față de problemele societății românești”, Biserica Ortodoxă Română „va continua să se implice în politica generală a țării, contribuind — prin mijloace specifice — la apărarea credinței în Dumnezeu, a libertății, democrației, independenței, integrității, prosperității spirituale și materiale a Țării și poporului român, respingând orice formă de ideologie atee, precum și orice formă de extremism”.
      Accesări: 4159
      Ioana Radu

      Apreciază

      • Iani said, on mai 23, 2014 at 10:44 pm

        Da, e clar ca il sustine Patriarhia, din cele de mai sus.
        De cand Biserica contribuie „prin mijlopace specifice” (ce limbaj securist) la apararea… democratiei ? A prosperitatii materiale ? Respingand „extremismul” ?
        Ce discurs corect politic, mai ca nu a zis „votati-l pe Capsali” !

        Eu cred ca nu e treaba Bisericii sa sustina pe unul sau pe altul dintre candidati. Biserica trebuie sa apere Neamul dar nu legitinamd institutii sataniste precum este Parlamentul European si nici amestecand-se in politica de partid.

        Apreciază

      • Iani said, on mai 23, 2014 at 10:47 pm

        Eu cred ca avea dreptate Nicolae Steinhard spunand „nicio legatura cu statul-Mamona” iar nu Daniel-masonel care indeamna sa votam candidatul agreat de ei si impins in fata… poate de frica sa nu apara unul adevarat ? Fratilor, cred ca aici sunt dedesubturi si interese mari, mult mai mari decat ce se vede, varsful aisbergului. ceea ce ma stupefiaza este ca foarte multi oameni de calitate ca dr Chirila, il sustin !

        Apreciază

      • emilian said, on mai 23, 2014 at 10:55 pm

        Patriarhul vad ca nu mai apara credinta in Hristos, ci in altceva.

        Apreciază

      • valentin said, on mai 24, 2014 at 2:03 am

        preaîndrăcitul Daniel, … am uitat cum a fost numit… are interese să fie și el un pic ajutat cu fonduri europene

        Apreciază

      • valentin said, on mai 24, 2014 at 2:08 am

        hmmm, mi-am amintit brusc și nu era nevoie de un efort extrem ca să îmi amintesc faptul că DANIEL CIUBOTEA, SAU CIOBOTEA A FOST NUMIT DE NIȘTE OAMENI CU INFLUIENȚĂ, NU DOAR DE CĂTRE IERARHI, A FOST MARE TAM-TAM, OARE AM UITAT CU TOȚII CE FEL A AJUNS EL ACOLO SUS ?
        ATÂT DE REPEDE PENTRU CĂ ȘTIE PRINCIPIUL – EȘTI OM CU MINE SUNT OM CU TINE SAU O MÂNĂ SPALĂ PE ALTĂ.
        E EXTREM DE „CREȘTIN” CÂND VINE VORBA DE A CREȘTE ÎN FUNCȚIE. NU ȘTIU CÂT DE CREȘTIN E EL ÎN REALITATE CÂND MĂ GÂNDESC LA CE FEL A ZIS HRISTOS APOSTOLILOR SĂ FIE EI ÎNTRE EI – CUM A FOST EL – A SPĂLAT PICIOARELE FIECĂRUIA

        Apreciază

      • valentin said, on mai 24, 2014 at 2:14 am

        Patriarhul pune „credinta” in slujba politicii,
        A facut politica si atunci cand a sustinut de fapt actele biometrice cu o abilitate de sarpe.
        Se poate chiar el sa ajunga un extremist pentru felul in care a catalogat initiativa parintelui Iustin de acum 5 ani si sa randuiasca Dumnezeu ca el sa fie rusinat de sminteala si batjocura facuta.
        Un duhovnic al neamului nu poate fi catalogat drept extremist, el e un om care vede de la Dumnezeu si vede bine dinainte ce va veni !

        Tineti minte domnule Capsali ca v-a pacalit Patriarhul asta indracit care nu vede bine nici trecutul, dar sa emita el opinii despre oamenii care au facut atatia ani de puscarie pentru credinta lor!

        Rusine sa va fie ca faceti aliante cu cei ce au tradata tara!
        Din afara s-ar putea sa fiti privit ca un om al romanilor, dar romanii stiu cine e patriarhul si de ce sunteti mana in mana cu el !

        Apreciază

    • Mircea Puşcaşu said, on mai 25, 2014 at 9:17 pm

      Radu, Capsali e ajutat de socrul sau care are o ferma de vaci sau asa ceva. E imoral asta? Bunicul ajuta cei 9 nepoti si ginerele intelectual face activism pro vita, pro familie, jurnalism crestin etc. fara sa urmareasca avantaje materiale din astea. Capsali e nume machidonesc, el fiind aroman. Din cate am auzit socrul sau e egiptean ce a facut facultatea in Romania, s-a insurat cu o romanca si a ramas aici. Bunicul copiilor e probabil sursa neoficiala de venit a familie Capsali (nu putea scrie in declaratia de avere asta:”una bucata bunic cu vaci care plateste hainele si scolarizarea copiilor”:))

      Apreciază

  20. qwert said, on mai 23, 2014 at 11:03 pm

    Mi-am adus aminte si am recitit ce a zis la TVR acel domn Adrian Papahagi ca cei care au creata Uniunea Europeana nu au fost masoni si ca Konrad Adenauer statea la manastire si recita orele benedictene iar Robert Schuman se ruga in fiecare zi.Dar de Comitetul American pentru o Europa Unita (http://en.wikipedia.org/wiki/American_Committee_on_United_Europe) ce are de zis,care avea ca presedinte pe William Donovan si care primise finantari de la Fundatia Rockefeller si Ford?

    Apreciază

  21. John of Romania said, on mai 23, 2014 at 11:12 pm

    @saccsiv

    O alta minciuna a lui Capsali este acea ca a spus de multe ori si in campanie si inainte ca este „candidatul familiei romanesti”.
    Dar sotia lui este Palestinianca si putini stiu asta, ba chiar se fereste sa se afle acest lucru, l-au tradat insa fostii lui amici.
    Macar putea sa se fereasca de la a folosi aceasta insusire, nu-l omora nimeni daca spunea pur si simplu „candidatul familiei ortodoxe(nu romanesti)”.

    Dar bineinteles, cu totii stim ca a te da roman aduce voturi, de aici si campania PSD-ului cu „Mandri ca suntem romani”( oare cati dintre ei chiar sunt?)

    Apreciază

    • clement said, on mai 24, 2014 at 1:36 am

      Ce problema aveti cu palestinienii? Toata admiratia pentru doamna Capsali, in primul rand pentru conditia sa de mama si apoi, pentru cea de crestina. Daca intr-adevar are origini palestiniene, atunci a transmis copiilor sai si din nobletea poporului martir din care provine.
      Chestiunea resurselor financiare este cu adevarat una sensibila pentru candidat, caci nu trebuie sa aiba nicio vulnerabilitate, odata intrat un politica.
      Ceea ce jeneaza in atitudinea domnului Capsali este strategia prudentei excesive cu care s-a adresat romanilor. Da senzatia ca este tinut in haturi, ghidat, si pentru un barbat liber in capul si constiinta sa, nu da bine.
      A afirmat, in nu mai stiu ce foaie, ca a fost prezent in Piata Universitatii. Pun retoric, din nou intrebarea: pe caldaram sau in spatele lui Marian Munteanu?
      Domnia sa a evitat sistematic sa raspunda la aceasta intrebare ce ar limpezi tot misterul dorintei sale de a se angaja in politica externa a Romaniei.
      Cred ca domnul Capsali a avut suficient de mult timp sa mediteze la soarta tarii, dupa evenimentele din Iunie ’90 si este de mirare faptul ca nu a comis opera documentara exploziva cu care putea sa se impuna in politica, reveland adevaruri „cruciale” in legatura cu abandonarea „golanilor” de catre liderii acestora si a sansei de a iesi de sub dominatia mafiei securitatii judeofile.

      Apreciază

    • valentin said, on mai 24, 2014 at 2:20 am

      Mie nu-mi plac fetele astea cum se imbraca, nu au o atitudine deloc crestina, nu cred ca sunt credincioase de fapt.
      Bunica mea mi-a zis ca altfel se imbraca fetele si femeile crestine, pe voi nu v-a invatat la fel doamna Capsali fetelor?

      Nu arata bine deloc pentru ca sunt ca si Elena Basescu sau Elena Udrea

      Apreciază

      • emilian said, on mai 24, 2014 at 8:54 pm

        Valentin,
        Aveti dreptate, nu e admisibil sa spui ca esti crestin si sa-ti lasi fetele adolescente sa apara in fusta mini si sa-ti faci fotografie cu ele asa. Mai lipsea sa o vedem si pe nevasta-sa in mini.

        Apreciază

  22. Iani said, on mai 23, 2014 at 11:15 pm

    cel putin pe timpul comunistilor BOR a avut decenta sa nu spuna „mergeti sa votati candidatii propusi de Partid pentru Marea Adunare Nationala” – a ramas deasupra acestor chestii, macar in aparenta. Acum isi foloseste influenta pentru a recomanda votarea unui anume candidat -b ceea ce este absolut inacceptabil. Cum adica, la predica facem campanie electorala ? Asta e biserica lui Hristos ?

    Apreciază

  23. Maria said, on mai 24, 2014 at 10:57 am

    Atat de ipocrit sa fie acest individ care epata sus si tare ca este reprezentanutul familiei si al ortodoxiei ?

    Apreciază

  24. qwert said, on mai 24, 2014 at 4:09 pm

    3 intervuri recente cu Iulian Capsali: https://www.youtube.com/watch?v=I0MUu944QQ0

    Apreciază

  25. ayeaye20 said, on mai 24, 2014 at 9:46 pm

    @Radu Humor spui :”cu siguranţă aş vota cu Capsali !”
    ce zice Sf Ermoghen
    „In vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stapanire, care va cere inchinare pentru sine”
    VOTAREA LA eUROPARLAMENTARE = INCHINARE LA IDOL

    https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/21/sfantul-ierarh-ermoghen-in-vremurile-antihristului-locul-idolilor-va-fi-luat-de-stapanire/

    nu e de ajuns ca promoveaza homeopatia=vrajitorie acest capsali ?????????
    Ioannis Kotzabasis ucenicul Sf. Paisie
    Sfantul Paisie a zis ca : aceasta homeopatie are legatura directa cu diavolul
    >http://www.youtube.com/watch?v=2MO9cDYky58

    https://saccsiv.wordpress.com/2014/02/10/iulian-capsali-ii-ataca-furibund-pe-cei-ce-critica-homeopatia-adica-acea-teribila-inselare-bazata-pe-principii-eretice-si-fondata-de-un-mason/

    Apreciază

  26. Legionar said, on mai 24, 2014 at 10:07 pm

    Apreciază

  27. Otilia said, on mai 25, 2014 at 12:18 am


    Apropo de familie.
    Va rog sa va rasfatati inima cu acest colind. Adevarat medicament pentru suflet. Eu nu cunosc reprezentare mai frumoasa a familiei romanesti.
    Asta e Romania noastra, prieteni.
    Dupa ce te hranesti cu tihna si duhul acestor oameni, restul parca devine apa de ploaie…

    Apreciază

  28. saccsiv said, on mai 25, 2014 at 7:07 pm

    Mircea Puşcaşu

    Reposteaza te rog comentariile dupa inchiderea urnelor.

    Apreciază

  29. Mircea Puşcaşu said, on mai 25, 2014 at 10:03 pm

    Cred ca pozitia boicotarii votului pt decredibilizarea si negarea legitimitatii intregului construct politic european anti-crestin si anti-uman, este o pozitie justa in fata constiintei de crestin. Cred totusi ca nu este singura justa , singura valabila. Si nu sunt singurul din sfera misioanr ortodoxa care crede asta. Am ales sa il sustin pe Capsali nu ca persoana (careia ii vad bine unele neajunsuri si defecte), ci ca portavoce a UNORA din ideile noastre.
    Nu poate nimeni deraia cursul infernal al elitelor oculte satanice prin UE, dar m-as bucura daca ar fi cineva in PE sa le spuna ca noi nu am murit si nici nu suntem de spalati pe creier cu totii si nu suntem deacord cu directiile lor si spurcaciunile ce le planuiesc. Sigur ca nu astept sa le zica I.Capsali pe toate, nici nu le stie pe toate, nici nu le considera prioritati pe toate , desi eu cred ca toate sunt prioritati.
    Cum spuneam si nu singurul care crede asta. Il sustin oameni ca Virgiliu Gheorghe, pr. Mihai Andrei Aldea, dr.Pavel Chirila, prof.V.Astarastoae, Familia Ortodoxa, Miscarea ProVita Ortodoxa , Fundatia George Manu, Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni. Elocvent cred ca este articolul parintelui Aldea: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/05/25/pr-mihai-andrei-aldea-iulian-capsali-romania-si-europa-intre-concluzii-si-perspective/
    Nu vreau polemici pe acest subiect, vreau doar sa arat ca sunt si oameni seriosi care gandesc ALTFEL si nu neaparat impotriva.
    Ganduri bune, tuturor!
    Hristos a inviat!

    Apreciază

  30. Mihail said, on octombrie 23, 2014 at 2:40 am

    Am fost spamat in perioada alegerilor, cu diverse mesaje de sustinere ale acestui om. Am prieteni care pareau vrajiti de acest candidat. Nu am avut timp atunci sa incerc sa citesc mai multe despre el. Curiozitatea m-a impins in seara asta sa caut mai multe informatii, starnit iarasi de o discutie accidentala care facea referiri la acest domn.

    Asa am descoperit acest articol care rezuma foarte bine impresia care mi-a lasat-o inca de la inceput. Ca majoritatea politicienilor, este un slab profesionist cu o cariera profesionala mediocra. Aspectul acesta nu ma mira, intra in tiparul politicienilor.

    Cine il sustine? Cei carora le vinde aceasta imagine de „tata/cap” de familie numeroasa, responsabil si sot iubitor. Dupa parerea mea este un soi de excroc sentimental care a descoperit o tehnica de a supravietui decent, fara prea multa munca. Si-a facut dintr-o imagine ce da bine in anumite medii un mijloc de trai. Se pot deschide multe usi numai cu replica soptita apreciativ pe la colturi: are x copii si-si iubeste sotia. Jos palaria. Da. Si brusc se deschide si buzunarul. Cineva ii tipareste pliantele, altcineva il ajuta. Un fel de telenovela in spiritul celebrei fraze dintr-un celebru film romanesc „mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana”.

    Imi pare rau sa o spun, dar, cunosc in mediul mai mult sau mai putin crestin ortodox si alte exemple de capi de familie mult mai de apreciat decat acest personaj. Oameni care-si sustin familia prin munca, producand si altceva decat vorbe goale in mediul online. Oameni care platesc taxe si impozite suficiente sa sustina cateva familii ca a domnului Capsali. Si care nu simt nevoia sa se laude cu aceste succese maritale.

    Nu il respect pe acest om dintr-un motiv simplu: nu are exercitiul muncii. Nu am in general incredere in oamenii care nu muncesc si nu produc ceva cu adevarat util semenilor lor. Inteleg si apreciez munca intelectuala dar activitatea domnului Capsali pe internet si Facebook nu o pot incadra la capitolul munca, ci pierdere de timp. Nici creatia urmasilor nu este o munca. Educatia lor da, dar cred la cat timp pierde domnul Capsali in mediul online ca acesta este mai degraba domeniul sotiei sale. Pana si Dumnezeu a muncit 6 zile. In clipa in care o sa vad acest personaj luand exemplul creatorului, o sa-i acord mai mult credit.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.