SACCSIV – blog ortodox

1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani …

Posted in avort by saccsiv on aprilie 13, 2014
Tagged with:

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on aprilie 13, 2014 at 7:32 pm

    Drumul Crucii, eveniment ecumenist si la Constanta !
    http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/drumul-crucii-marsul-care-se-va-desfasura-luni-la-constanta-490854.html

    Apreciază

    • danutza said, on aprilie 14, 2014 at 2:47 pm

      nu e implicata biserica ortodoxa. IPS Teodosie e anitecumenism.

      Apreciază

  2. George said, on aprilie 13, 2014 at 8:03 pm

    Strigat mut Cedry2k cu Dragonu

    incredibil

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on aprilie 13, 2014 at 8:52 pm

    Este un adevărat carnagiu ceea ce se întâmplă în întreaga lume cu pruncii nenăscuți avortați. Dincolo de faptul că oculta este în spatele acestuia, putem spune că este doar unul din mijloacele prin care se transpune în practică obiectivul de REDUCERE A POPULAȚIEI LUMII (soția fostului președinte american Bill Clinton, doamna Hillary a făcut declarații în acest sens care nu au șocat aproape pe nimeni!)…
    Dacă acești prunci nevinovați uciși cu sânge rece ar fi îngropați în morminte, întreb și eu cam câte cimitire ar fi nevoie pentru ei?…
    Pentru aceste păcate grele, susținute prin legi iresponsabile, plătim cu toții, dar vor plăti infinit mai mult doctorii care fac chiuretajele, asistentele care îi ajută, membrii organizațiilor feministe și altele care au promovat avortul și contracepția și nu în ultimul rând femeile și bărbații care au recurs împreună când au decis acest ACT CRIMINAL. Dumnezeu să-i întoarcă la pocăință și să-i ierte!
    Doamne ajută!

    Apreciază

  4. sdragosc said, on aprilie 13, 2014 at 9:33 pm

    Avorturile trebuie interzise DAR oamenii trebuie sa aiba acces la mijloacele de contraceptie (nu cum au facut comunistii cand au interzis avorturile dar a crescut mortalitatea materna – Romania ajunsese pe primul loc in Europa la mortalitatea materna). Trebuie sa fim atenti la elaborarea unei eventuale legislatii anti-avort, greselile nu sunt permise.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 13, 2014 at 10:14 pm

      sdragosc

      Nu sunt in regula nici acele mijloace de contraceptie.

      Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on aprilie 13, 2014 at 10:51 pm

      Care erau motivele pentru care unele femei recurgeau la avort pe timpul lui Ceaușescu?

      Apreciază

      • vali said, on aprilie 15, 2014 at 9:52 am

        Iacoboaie Radu

        Ca sa se poata „reproduce” din nou, cat mai repede.

        Apreciază

  5. Mălin said, on aprilie 13, 2014 at 9:53 pm

    Apreciază

  6. mihai said, on aprilie 13, 2014 at 10:11 pm

    ce sa mai zicem !?
    fara cuvinte

    Apreciază

  7. Mălin said, on aprilie 13, 2014 at 10:24 pm

    Apreciază

  8. Mălin said, on aprilie 13, 2014 at 10:25 pm

    Apreciază

  9. pr bogdan said, on aprilie 13, 2014 at 10:52 pm

    o recomandare: filmul Lone survivor; strigător la cer. Pentru ce mor soldaţii în Afganistan? Cei mai instruiţi oameni, cu familii, merg în altă ţară şi le omoară locuitorii. Dacă motivul e să iei apărarea celui mic şi nevinovat de ce nu faci aşa în Siria sau în Coreea lui kim jong sau în făşia Gaza? În film cică americanii mor pt ţara lor… probabil aşa vor zice şi în cazul unei situaţii în Ucraina

    Apreciază

  10. classic said, on aprilie 13, 2014 at 11:55 pm

    Sunt 1.72 (unu virgula saptezeci si doua) Miliarde, iar nu 1,720 (una mie sapte sute douazeci) de miliarde.

    Apreciază

    • vali said, on aprilie 15, 2014 at 9:49 am

      Asta daca nu pui la socoteala avorturile invizibile, provocate pe nesimtite de anticonceptionale. Iar daca le punem si pe alea, muta virgula mai la dreapta.

      Apreciază

    • classic said, on aprilie 16, 2014 at 7:18 pm

      Corectati titlul ala. Cifra gresit vehiculata in titlu nu face decat sa promoveze avorturile – va dati seama ce ar insemna sa traiasca acum 1720 de miliarde de oameni pe planeta?

      Apreciază

  11. aniush said, on aprilie 14, 2014 at 7:30 am

    off topic
    Am ajuns s-o vedem si pe asta.
    http://traieste-vegetarian.blogspot.ro/2014/02/in-sfarsit-un-papa-spus-nu-mancati-miel.html

    Apreciază

  12. aniush said, on aprilie 14, 2014 at 7:35 am

    Apropos de mijloace de contraceptie. Fetelor si femeilor spuneti nu pilulelor; sunt de dezastru. Daca vreti sa trageti o viata de pe urma lor luati. Mai bine ar fi insa sa nu aveti dupa ce suporta consecintele.

    Apreciază

    • Rgogu said, on aprilie 14, 2014 at 11:01 am

      Anticonceptionalele sunt avortive! Cautati informatii despre aceasta si veti gasi din belsug. Ele nu sunt numai dezastru, sunt criminale. Cred ca cele mai multe avorturi din lume s-au facut prin aceste anticonceptionale si nu prin chiuretaje. O femeie care le foloseste, sa zicem 10 ani, poate sa fi facut in acest rastimp si 50 de avorturi! Prin anticonceptionale se fac avorturi la 2 saptamani si femeia nici nu stie ca a avortat. Cititi doar materiale despre anticonceptionale! Acestea sunt mai criminale decat chiuretajele pentru ca avortul prin anticonceptionale te costa infim si urmarile fizice asupra femeii nu sunt dure(la vedere, dar femeia are sanse mari sa ramana sterila, sa dezvolte cancer etc.) si nu se vad. Si in plus nu vezi nici fatul sfartecat, care sa te traumatizeze. Aceasta metoda „din umbra” este mai feroce decat chiuretajul pentru ca se face in tacere, fara internare, fara stiinta altora, fara concecintele sociale(unele dintre ele, caci omorarea unui om are impact social major) pe care le comporta chiuretajul.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  13. Florin said, on aprilie 14, 2014 at 8:17 am

    Ca sa fie interzis avortu trebuiesc niste minti luminate sa convinga romanii ca nu e bine. Chiar daca ar fi de acord mai mult de jumatate de romani, vor sari in capu nostru milioane de straini sa nu fie interzis!

    Apreciază

  14. George said, on aprilie 14, 2014 at 12:29 pm

    Inca un aspect cumplit al pacatului numit avort
    Avortul Ritual Vrajitoresc
    Abortion is a Rite of Witchcraft

    http://henrymakow.com/2014/04/left-patricia-baird-windleabor.html#

    Apreciază

  15. Emanuel said, on aprilie 14, 2014 at 2:25 pm

    Aici e mesajul care nu a incaput in comentariul anterior :

    http://sihastru.forumup.com/viewtopic.php?t=5041&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=sihastru

    Apreciază

  16. Emanuel said, on aprilie 14, 2014 at 2:30 pm

    Un preot în vârstă, care a dorit să rămână anonim, a spus următoarele într-o profetie pentru unele evenimente teribile ce vor urma. Doua dintre ele au venit deja, Rusia a fost in război cu Georgia si statele internationale, al doilea ar fi prabusirea bursiera.
    Războiul ruso-georgian 2008 a fost un conflict armat din august 2008 dintre Georgia, pe de o parte, si Rusia si guvernele separatiste Osetia de Sud si Abhazia, pe de altă parte.
    Source: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
    . Bursele de valori din sudul Europei se destrama si luni a înregistrat o scădere dramatică în Italia pana la 3,87%. Mare a fost căderea si bursele de valori din Portugalia, Irlanda si Spania, în timp ce dip indicele înregistrat de bănci europene, care a scăzut 27 luni.. Criza europeană poate produce potentiale victime sunt Cipru, Italia si Spania, care, lucru care dacă ar fi confirmat va împărti Europa în două.
    Sursa: http://www.xrimanews.gr/oikonomia/11245-katarreysh-twn-xrhmatisthriwn-toy-eyrwpakoy-notoy
    Subliniez că acest text a intrat în mâinile mele înainte de criza financiară, în octombrie 2008, pe care o prevede cu exactitate.

    Iata ce a spus batranul preot :
    Toti m-au tratat cu neîncredere. M-am simtit prost.
    Ei nu au vrut să înteleaga.
    Stii, când esti departe de Dumnezeu, tu nu vrei să auzi despre vesti proaste. Vrei să auzi mai degrabă stiri despre bârfă, fotbal, femeii, dar nu pentru evenimente providentiale. Din păcate, acest lucru va fi pedeapsa
    Când le-am discutat cu mai mare aplomb mi-au spus să încetez imediat. Am încredere în Dumnezeu si rugăciunile sfintilor, si a Fecioarei Maria. Actuala generatie de oameni sa îndepărtat de Dumnezeu si harul Lui. Toată lumea se gândeste numai la persoana lor, fiecare cauta sa se se descurce singur si nu au nevoie de nici un Dumnezeu pentru a merge mai departe. Tehnologia este buna si portofelul plin si totul va fi rezolvat de la sine . Dar această tehnologie este cea care ne va distruge! Mi-a spus că rusii au astfel de arme secrete, si când va fi să le folosească, vor distruge tări întregi, în cazul în care acestea vor fi inamici.
    Grecia noastră nu va suferi distrugeri ori ocuparea teritoriului. O alta ar fi tragedia – vor suferi de saracie si foame.
    Fiule sunt nevrednic si păcătos să vorbesc si sa interpretez pe Sfintii drepti si pe martiri. Dar dragostea de Dumnezeu de multe ori atunci când a fost găsit semne de pocăintă vine si ne consolează
    Tot ce a scris Sfintii Bisericii noastre se vor petrece pana in detalii
    http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
    http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=199
    Atunci când am citit noile profetii ale Sfântului Cosma Aetolian (http://geoment.eee.gr/profities.html) si m-am rugat pentru a-mi descoperi Domnul când si cum vor fi acele evenimente. Dar o vizita la Muntele Athos si cuvintele unui om batran m-au făcut să înteleg greseala mea.
    Domnul si numai El singur va decide dacă cineva este demn de a fi “umplut” de mila. Si deodată intro noapte la rugăciune, când turcii au ucis pe Isaac si Solomos, au început să se manifeste în fata lui evenimente ca intr-un film mi-a spus lucrurile care au să vină.
    La 14 august 1996 a fost ucis de turci în Cipru Solomos Solomou. Executarea brutală a eroului Solomou a fost văzuta de miliarde de telespectatori din întreaga lume, asa cum sunt înregistrate de camerele video. A fost un moment socant al istoriei noastre recente, iar acei greci care au vazut in real scena nu vor uita până la sfârsitul vietii lor.
    Sursa: http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=7762.0
    Vor fi sapte războaie adevărate.
    Fiecare război va fi mai salbatic decat ultimul.
    Fiecare război va implica mai multe tări si se va întinde pe o arie geografică largă.
    Intermediar între toate războaiele vor fi intervale de “pace”.
    Războiul se va răspândi în întreaga lume.
    Ruine, foamete, mizerie, revolutie, jafuri, boala vor domina pe o scară globală.
    Primului Război
    Primul război va fi în Georgia. Rusia va suporta un alt atac de provocare din Georgia si de această dată ii va distruge definitiv. Din păcate, pierderea a populatiei civile din Georgia va fi terifianta.
    Războiul din Georgia va implica pe ucraineni si americani care vor face provocări mari împotriva rusilor.
    Turcia va permite navelor americane si aeronave pentru a trece prin spatiul aerian pentru a bate pe rusi.
    De atunci începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rusii vor plăti foarte curând ucrainenilor, de fapt, foarte putini ucraineni ar lupta cu rusii, si vor fi primiti cu entuziasm în orasele din întreaga Ucraina si Marea Neagră, se vor lupta americanii si rusii pentru prima data insa rusii ii vor coplesi.
    Turcia va impune dictatura în timp ce kurzii vor fi rebeli.
    .În următoarele câteva zile vor începe artificial turbulentele financiare globale cu prăbusirea sistemului financiar.
    . Economiile se prăbusesc una după alta, revoltele din jurul cererilor economice.
    Apoi va fi incercarea de a semăna disperare si panică pentru omenire.
    Multi isi vor pierde economiilor lor, locurile lor de muncă.
    Plătile de împrumut vor creste de zece ori peste noapte.
    După un prim val de criză cand totul pare sub control, atunci va lovi din nou altul mai dur si fără milă.
    – Oamenii se vor sinucide pentru casele lor si locurile de muncă
    Băncile de retail vor fi incendiat si jefuite.
    . – Economia se va prăbusi.
    -taxele vor fi impuse incat si pentru animalele de companie se va cere taxe
    -Războiul care se va apropia le va va anula pe toate.
    Bani, bijuterii, pietre pretioase, a spus bătrânul, nu ne va pasă pentru a le proteja. Putem pierde pe toate, nu ele ne vor salva salva. Nu-ti fie frică, nici nu te clinti atunci când vor începe evenimente.
    Domnul nostru, Fecioara Maria si toti sfintii au înconjurat Grecia noastra.
    Orice actiune ostilă împotriva nu va avea efect.
    In curând americanii si Israelul vor ataca Iranul.
    Războiul nu va implica Grecia.Dar războiul va izbucni în vecinătatea noastră. Albanezi, croati, musulmani bosniaci, si americanii impreuna cu NATO, fată de Serbia aliata cu Rusia.
    În vremea aceea in Grecia in câteva săptămâni, va “cădea”guvernul se va merge la noi alegeri. Insa atunci junta care conduce pe turcii ne vor ataca tara.
    As fi vrut ca evenimentele transmise, sa nu fie niciodată. Amintiti-vă, doua lucruri atunci când evenimentele se vor întâmpla nu renunta la Hristos si patrie.
    . Toti aceia, care spune date exacte la evenimentele care vor veni vor gresi si nu-i luati in considerare.
    De asemenea, multi calendaristi pe stil vechi, care s-au desprins de trupul Bisericii au răspândit lucruri fantastice care nu trebuiesc luate in în considerare. Profetiile de sfinti, pot prezice nenorociri si suferinte, dar apoi urmează pace si iubire.
    Dumnezeu iubeste creatura Lui si ii da posibilitatea de a se ridica din nou. De la profeti mincinosi numai dezastre vor auzi, si nici o posibilitate de mântuire.În următoarele zile si luni vor începe turbulente economice crize financiare toate create artificial.
    Marea Neagră va deveni o mare rusesca după cucerirea Turciei si va fi prima tară pe care se va testa armele secrete rusesti.
    La început, turcii vor crede că au invins dar acest lucru va fi distrugerea lor. Rusii vor învinge în cele din urmă vor lua orasul în mâinile lor (Istambul, fostul Constantinopol)

    În partea de nord se va invada si cuceri tările nordice, Finlanda, Suedia, Norvegia. Deoarece aceste tări, în timp ce aparent s-ar păstra pe o pozitie neutră, în cele din urmă de pe teritoriile lor se va dezlăntui primul atac serios de pe teritoriul Rusiei cu victime ale populatiei civile. Dezastrul care va avea de suferit va îngrozi omenirea.
    . Apoi rusii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Republica Moldova. Oamenii popoarelor ortodoxe din Balcani se va ridica să răstoarne guvernele lor si se vor alia cu rusii, sârbii si românii, dar nu si bulgari.
    După ce rusii vor coborî in sud pentru a ajuta aliatii lor arabi si iranieni care vor fi atacati de americani. Americanii vor ocupa zona de coastă a Iranului, după lupte crancene, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în tară, datorita rezistentei ridicate a persanilor.
    Rusii vor matura peste Persia(Iran) si distruge fortele SUA-NATO Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, si în cele din urmă vor ajunge la Israel. Apoi vor încerca să atace prima bază a SUA si Israel, dar se vor opri. Cauza fiind tratative internationale pentru pace si comunicare.Apoi vor continua cu Egiptul si va ocupa Canalul Suez.
    Mergând Orientul Mijlociu, rusii vor petrece trupele lor în si in Grecia, fără cea mai mica distrugere a grecilor. Tranzitia va fi foarte rapida.
    . Capacitatea de a efectua transporturi de forte de mari dimensiuni pe distante lungi foarte repede constituie un avantaj mare pentru rusi care detin tehnica militara secreta, aeronave necunoscute acele farfurii zburătoare.
    Aeronave în formă de farfurie, care zboara nu sunt neobisnuite în sine.Cerinta minimă pentru o astfel de nava sunt două Frisbees, unul pe partea de sus si cea de jos cu două motoare mini-nucleare de propulsie. Lokomoscanner este unic, pentru că este o combinatie versatila de avion, elicopter si un aerostat (un obiect mai usor decat aerul, care pot rămâne stationară în aer). Lokomoscanner poate muta într-o linie dreaptă si îndeplini cu usurintă o aterizare verticală. Forma de “Farfurie zburatoare” reduce rezistenta la vant. Toti acesti factori se combină pentru a crea un vehicul de zbor, care este usor de manevrat si indispensabil pentru a ajunge la zonele de lucru.
    http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557 http://inventorspot.com/articles/russian_a…ng_object_25557
    Apoi se întorc în Balcani pentru a ajuta pe sârbi care lupta cu NATO si tări musulmane ori catolice din Balcani si de a câstiga. Fortele rusesti vor fi trădate de China. În timp ce la inceput vor fi impreuna, China va părăsi alianta si mai rău, va permite trupelor aliate sa lovească în spate pe rusii.
    Dar nu am terminat cu primul război. Rusii vor fi pliati în Tracia de Est si în teritoriile asiatice. Occidentalii vor debarca in Albania care a fost puternic deteriorata, acesta vor începe să se miste la est
    Dar, pentru că au problemă mare pentru a se muta pe drumuri deteriorate, drumuri bombardate, poduri care au cazut in atacurile severe ale rusilor, ei vor primi o decizie ciudata.
    Acest lucru va fi realizat în primul rând pentru ca Grecia va fi neutra nu va suferi nici o deteriorare a retelei de drumuri si, de asemenea Grecia va fi aliata neoficiala a Rusiei. Rusii nu ar îndrăzni să loveasca un “aliat”, si vor fi prietenosi .
    Aliatii, cu toate acestea, le-ar place teribil sa atace pe greci, deoarece ei au fost aliati cu rusii, astfel încât sa existe dezastre si pierderi la fel ca in tările lor
    Vai de greci, care ar cădea în mâinile lor. Cu scuze pentru amuzament aliati vor chema să răspundă tarani sau pastori intreband dacă este aproape sau departe orasul si vor fi chinuiti până la moarte.Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor fi violate, oameni fiind ucisi, bisericile vor fi incendiate preotii va fi pusi la stâlpul infamiei si răul va fi continua.
    Singura salvare este evadare la munte si ascunsi în păduri.
    In trei orase Bougazi , Krapsi si Musina, vor trece multe trupe aliate in drum spre orase Veti fi întrebati dacă orasul este departe. nu se poate spune adevărul, pentru că va vor răni. Această armată nu va ajunge în oras, în mijlocul drumului vor afla că războiul a fost incheiat. – Sf. Cosma de Etolianul
    Sursa: http://geoment.eee.gr/profities.htm
    Vai de vârstă, femeile însărcinate, copiii mici si nevoiasi. . Vor fi distrugeri grele si devastatoare la zidurile Constantinopolului.
    Bătrânul mi-a spus că trupele vor fi de aproximativ 3.000.000, se vor trimite o trupe prin Tesalia.
    Distrugere teribila ii astepta pe locuitorii din zonele în care vor trece. Cei care vor să scape vor merge satul de la poalele Muntelui Olimp si Kissavos.
    . Fortele din Tesalia si din Egnatia se vor reuni în afara Salonicului.
    Conflictul greco-turc
    În timp limitat conflictul greco-turc nimeni nu va fi ucis, nici un soldat grec . Oricine ar spune altceva va fi o minciună. Distrugeri nu vor fi. Soldatii vor fi cu degetul pe tragaci, nu vor fi focuri de armă, mai ales pe insule, dar vor fi actiunile impulsive. Maica Skepi ne va proteja si apoi conducerea militară luminata pregăteste deja doctrina de apărare a tării, în conformitate cu evenimentele viitoare.

    Sunt posibile sabotaje la poduri sablare, drumuri, incendieri, vor fi expediate. Serviciile de securitate ale tării noastre vor stii totul. sabotarile cele mai periculoase sunt cele la apeducte si a apei potabile. Din informatiile pe care le vor avea turcii vor întelege ca a ocupa acum insulele grecesti, echivaleaza cu tragedia atunci vor încerca in final o surpriza, vor incerca o lovitura pe continent in Grecia. armata va demara pentru o aterizare de la Kavala la Atena!
    Vor crede că noi ne-am pus greutatea pe insule si am lăsăm zona nepăzită Vor ajunge la o mica distanta de la tinta lor la sase mile marine de coasta. Cand vor vedea turcii ca nu pot cuceri insulele din Marea Egee, vor ataca în Cipru.
    Nu vor fi lupte înversunate.Nu vor fi pierderi mari, in populatia militară si civilă. Din fericire coborârea rapidă a rusilor le va face să-si retragă toate fortele să-si apere patria lor. Apoi, fortele cipriote vor relua teritoriile ocupate, din păcate evenimentele vor duce la o purificare etnică.
    Nu toti sunt duhovnicesti, dar eu cred în Domnul, ca cei de zilele de atunci din ierarhia Greciei prin reuniuni extraordinare vor oferi salvare si anunturile necesare
    Avem datoria sacră de a ajuta fiecare crestin, care va bate la usă a da chiar si din economii. Blestemat să fie cel care refuză să ajute vreun crestin. Cine va bate la usa nu va fi lasat sa sufere de foame, de asemenea, îngerii vor vedea dacă porunca Domnului nostru este respectata.
    Blestemat să fie cel ce va cere bani pentru a găzdui asupriti, care vor dezonora femeile.
    Binecuvântarea Domnului nostru vă păstrati, daca vă deschideti casele voastre. Alimentele vor exista si nu se vor termina. Îngerii Domnului vor dezvălui pentru a se găsi hrană. Purtati mereu apa sfintita. O picătură amestecata în apa tulbure si apa va deveni potabilă.
    Ce se va intampla cu America?
    Din păcate, distrugere totală. de la 300 de milioane de locuitori cati sunt acum 90% isi vor pierde viata din cauza razboiului. In toate războaiele pe care le vor face rusii, mai întâi au fost atacati si apoi ei au reactionat. Deci, turcii să nu pot sa vina la Domnul si să spună “Ce rău am făcut de ai distrus tara noastră, prin mana rusilor “, le va spune : Voi ati, atacat fără motiv si fără provocare pe greci. Aceasta va fi pedeapsa.
    Armaghedon
    Regele Ioan, după aparitia lui la tron, va continua razboaiele, de această dată împotriva chinezilor. Chinezii cei nenorociti care nu au trimis armata pentru a ajuta pe rusii cu care erau aliati vor veni la razboi impotriva armatei grecesti care eroic va fi condusa de Regele Ioan, în bătălia de la Armaghedon.
    Având în vedere aceste evenimente extraordinare, toti credinciosii vor trece la pocăinta si din durerea lor se vor ruga neîncetat lui Dumnezeu să aibă milă de ei, sa opreasca toate relele din lume si sa aduca pace. Dumnezeu aude cand se roagă copiii Lui credinciosi si trimite la pământ, sub forma unui om, un înger pentru a ajuta si Sfântul înviat Ioan va aplica deciziile si vointa lui Dumnezeu pentru a solutiona problema din Est si mântuirea lumii , în numele lui Hristos. regele Ioan va fi numit de către Dumnezeu ca si conducător al lumii.
    Sursa: http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=38062

    Dar nu va fi mult de asteptat pentru lupta finala; cetele ceresti ale îngerilor vor zdrobi dusmanii.
    Grecia ar putea pune succesul puterii sale militare în seama regelui Ioan Doukas cel inviat in Constantinopole si indicat de ingeri ca conducator al lumii . Ο armata greacă in alianta cu alte state ortodoxe 100-150000, vor lupta împotriva a 200 de milioane de soldati asiatici. Domnul va interveni în mod deschis si va lovi dusmanii săi cu focul coborât din cer si se vor “arde” toti chinezii. După China, se va întoarce împotriva tuturor musulmanilor, mai întâi în Asia, si apoi în Africa de Nord.
    Deci au fost deja doua lucruri care s-au implinit din profetie : razboiul din georgia si criza financiara. Urmeaza :
    – un razboi rusia ucraina, dar ucrainenii ii vor primi pe rusi cu bratele deschise pana la urma
    – inca doua valuri de criza financiara
    – turcia devine dictatura
    – razboi SUA si Israel impotriva Iran
    – razboi NATO plus albanezi, croati, americani si musulmani impotriva Serbia aliata cu Rusia
    – turcia ataca grecia, dar rusii vin din nord si distrug turcia
    – razboi rusia impotriva tarilor nordice, pe care le invinge
    – tarile ortodoxe isi rastoarna guvernele si se aliaza cu rusia care le protejeaza
    – rusia ajuta iranul impotriva SUA si Israel, apoi invadeaza celelalte tari musulmane din zona; cand ajunge sa atace Israelul europa se opune
    – rusia ajuta serbia impotriva dusmanilor ei
    – rusia este atacata din est de tarile orientale printre care china, fosta aliata; pierd razboiul impotriva europei dar numai pe teritoriul european, caci in rusia europenii nu vor ajunge niciodata; rusii se retrag in tara lor dar raman aliati cu restul tarilor ortodoxe
    – america distrusa aproape total
    – grecia invinge cu ajutorul Domnului pe chinezi, si apoi invinge tarile musulmane din asia si africa de nord
    – perioada de multi ani de pace
    – catolicii trec la ortodoxie
    – urmeaza venirea antihristului

    Inseamna ca noi suntem deja in cursul celui de al treilea razboi mondial. Urmeaza razboiul cu ucraina si apoi alte crize financiare. Celelalte proorocii ale sfintilor descriu mai ales razboiul dintre turcia + europa + SUA si grecia + rusia, care va fi cel mai sangeros.

    Apreciază

    • broflovsky said, on aprilie 14, 2014 at 8:50 pm

      Is pacatos si nu pot sa zic cu siguranta, dar dupa cate eu stiu si inteleg, cand un calugare sau un parinte care are darul profetiei, vede doar la general ce se va intampla, si nu cum e scris aici, fiecare etapa in detalii… eu nu cred. Plus la asta daca tot ai aceasta profetie din 2008 de ce nu ai pus-o pana acum? de ce preotul vrea sa fie anonim? totul duce la o concluzie: compunere a jurnalistilor sau cine acolo se ocupa cu nebuniile neavand ce face. Poate gresesc, dar asta nu seamana a profetie deloc.

      Apreciază

    • michael said, on aprilie 14, 2014 at 9:31 pm

      Hai, ca asta chiar e buna…război intre China și Grecia!

      Apreciază

  17. o oarecare said, on aprilie 14, 2014 at 3:43 pm

    Un om a venit de la muncă tarziu, obosit și nervos, găsindu-și baiatul de 5 ani așteptând la ușă.
    – Tati, pot să te întreb ceva?
    – Da, sigur, despre ce e vorba? a răspuns omul.
    – Tati, câți bani câștigi pe oră?
    – Asta nu e treaba ta. De ce mă întrebi astfel de lucruri. Spuse omul nervos.
    – Doar vreau să știu…Te rog, spune-mi, cât câștigi pe oră?
    – Dacă trebuie să știi, câștig 50$ pe oră.
    – Aha, a răspuns micuțul, cu capul plecat.
    – Tati, îmi împrumuți, te rog, 25$?
    Tatăl s-a înfuriat:
    – Dacă singurul motiv pentru care m-ai întrebat asta este ca să-mi ceri niște bani să îți cumperi o jucărie prostească sau alte porcării, atunci du-te direct în camera ta la culcare.
    Gândește-te de ce ești așa egoist. Nu lucrez din greu în fiecare zi pentru așa copilării.
    Micuțul a mers în liniște în cameră și a închis ușa.
    Omul s-a enervat și mai tare pe întrebările băiatului. Cum a putut să pună așa întrebări doar pentru a cere niște bani.
    După o oră, omul s-a calmat și a început să gândească:
    Poate era ceva de care chiar avea nevoie să cumpere cu 25$ și chiar nu mi-a cerut bani des. Omul a mers la ușa băiatului și a deschis-o.
    – Dormi? a întrebat…
    – Nu tati, sunt treaz, a răspuns baiatul.
    – M-am gândit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatăl. A fost o zi lungă și m-am descărcat pe tine. Uite aici ai 25$.
    Micuțul a sărit, zâmbind.
    – Mulțumesc, tati!
    După aceea a scos un pumn de bani. Omul a văzut că băiatul avea deja bani și s-a enervat din nou. Micuțul și-a numărat încet banii și s-a uitat către tatăl său.
    – De ce vrei mai mulți bani dacă deja ai? a spus tatăl.
    – Pentru că nu am avut destul, dar acum am, a replicat băiatul. Tati, acum am 50$. Pot să cumpăr o oră cu tine? Te rog să vii mai repede acasă, mâine. Vreau să mănânc cu tine.
    Tatăl a fost distrus. Și-a luat băiatul în brațe și l-a implorat să îl ierte.

    Este doar o reamintire pentru toți ce lucrează din greu în viață. Nu ar trebui să lăsăm timpul să treacă printre degete fără să petrecem timp cu cei care chiar contează pentru noi, aceia apropiați de inimile noastre. Să ne amintim să împărțim cei 50$ din timpul nostru cu cineva pe care-l iubim.
    Dacă mâine murim, compania pentru care lucrăm ne va înlocui foarte ușor, în câteva ore. Dar familia și prietenii pe care îi lăsăm în urmă o să simtă pierderea pentru tot restul vieților lor.

    Apreciază

  18. lastunnegru said, on aprilie 15, 2014 at 12:53 pm

    Doar ca idee iata primele patru tari din lume ca numar de populatie.

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population

    1 China 1,363,870,000
    2 India 1,242,790,000
    3 United States 317,865,000
    4 Indonesia 247,424,598

    1,72 de MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani …

    Am si eu o nedumerire mare dar find foarte prost la matematica ii intreb pe ei ce stiu. Cam ce suprafata ca intindere in kilometri patrati ar fi acoperita de mormintele acestor copii morti prin avortare ? Cred ca asta ar fi o comparatie reala. Cred ca ar fi kilometri si kilometri numai de morminte.

    Apreciază

  19. un_mare_pacatos said, on aprilie 17, 2014 at 8:51 am

    @lastunnegru

    Suprafata unui mormant al unui copil sa zicem ca ar avea un metru patrat si inmultim cu 1,72 miliarde ar rezulta 1,72 miliarde metri patrati,adica 1720 km patrati.Putin mai mare decat judetul Ilfov care are 1600 km patrati.

    Cu siguranta in realitate numarul de avorturi trebuie sa fie mai mare de 2 miliarde ,asta doar daca nu in luam in calcul cele provocate de anti-conceptionalele .Cu anticonceptionalele,numarul ar putea sa fie de cel putin de 10 ori mai mare.

    Apreciază

  20. […] 1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani … […]

    Apreciază

  21. […] 1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani … […]

    Apreciază

  22. […] 1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.