SACCSIV – blog ortodox

Video – ACTRITA HORROR a ramas gravida pentru A-SI FILMA AVORTUL: “Nu este infricosator. Nu te face o persoana rea, o femeie rea sau o mama rea. Nu te face vinovata de nimic.”

Posted in avort by saccsiv on mai 7, 2014

   Iata si ce putem citi in articolul O tânără din SUA s-a filmat în timp ce AVORTA, apoi a postat înregistrarea pe YouTube! (VIDEO):

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Statele Unite, consilier specializat în probleme de pre şi post-avort, s-a lăsat filmată în timp ce avorta pentru a le arăta femeilor că această procedură chirurgicală nu este un lucru atât de rău şi că poate fi benefică atunci când sarcina este nedorită, scrie Daily Mail.
Înregistrarea a fost postată pe YouTube şi a strâns deja câteva sute de mii de vizualizări.
Emily Letts a explicat într-un articol pentru cosmopolitan.com că, ironic, în cida faptului că este consilier pe probleme sexuale, nu a folosit contraceptive rămânând însărcinată „din greşeală” în luna noiembrie, anul trecut.
În clipul de 3 minute postat pe internet, tânăra este filmată cum este transportată în sala de operaţii. În timpul intervenţiei, Emiliy este tot timpul conştientă şi este filmată de la brâu în sus.
Femeia a declarat că ar fi putut să folosească contracepţia de urgenţăa, cunoscută mai bine sub numele de pastila de-a doua zi. Cu toate astea, Emily a vrut să facă „lucrul de care femeile se tem cel mai tare”.
„Am vrut să le arăt femeilor că nu este înfricoşător. Aceasta este povestea mea, doar povestea mea. Nu vorbesc pentru toţi, mai ales că ştiu că este un subiect delicat. Sper doar ca aceste imagini să le ofere înţelegere şi ajutor femeilor care au nevoie de acest lucru în momentele respective. Să faci un avort nu te face o persoană rea, o femeie rea sau o mamă rea. Nu te face vinovată de nimic. Este doar un pas în povestea reproducerii umane. Nu eşti singură”, a mai spus Emily Letts.

Iata si comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul Video: LOOK UP … 20.486.320 de vizualizari din 25 aprilie. DAR MERITA:

Iata ca revista Cosmopilitan o mai si promoveaza pe fata asta care si-a filmat avortul.

http://www.cosmopolitan.com/advice/health/why-i-filmed-my-abortion

The non-graphic video focuses on her face…

Videoclipul non-grafic s-a focalizat pe fata ei…

Dar de ce nu s-a focalizat si pe cum ERA TAIAT COPILUL IN BUCATI SI ASPIRAT AFARA SI CUM ERA CAPUL BEBELUSULUI SFARMAT IN BUCATI, normal adevarul nu vrem sa il stie oameni ca la avort copilul este taiat in bucati, fata si cei care au facut videoclipul se concentrau pe fata fetei, ce inselare si pacaleala si de la cea ce faceau ei de fapt.

Fata a participat la un concurs de avorturi si a castigat, ia uitati-va sus in stanga la site-ul acela si ce vedeti?

http://www.abortioncarenetwork.org/home/latest-happenings/496-abortion-stigma-busting-poetry-and-videos

Un 666 stilizat, ca sa stiti de partea cui sant cei cu concursul de avorturi.

In aticolul din Cosmopolitan fata care a facut avort vorbise si despre cum a facut cunostinta cu Angie AntiTheist o ateista si care a facut avort si il mai si promoveaza pe youtube.

   Comentariu saccsiv:

   Emily Letts este actrita horror: Hallows’ Eve, Clap on Clap Off.

Emily Esther Letts Reel 2010

http://www.youtube.com/watch?v=73fyK0TH-J4

Cititi va rog si:

Philly Actress Emily Letts Films Her Abortion for YouTube

1,720 MILIARDE de AVORTURI in 40 de ani …

Pentru cei pro avort, un copil nici cat un caine nu face

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

VIDEO: Avortul – iata cu ce instrumente sunt TORTURATI PANA LA MOARTE copilasii in pantecele mamelor lor

 

Tagged with: , ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on mai 7, 2014 at 6:41 pm

    Istoria se scrie ( cu sânge !!) chiar sub nasul nostru 🙄
    Asemenea crime doar sataniştii le pot comite :mrgreen:

    Criminalii pe care îi apărăm

    873896_original

    Femeie gravidă probabil strangulată de hoardele kieviene în clădirea din Odesa.
    Incendiul pe care s-a dat vina se pare că a acoperit un măcel de altă natură.
    Dacă se va dovedi că acolo oameni au fost împușcați, stîlciți în bătaie, strangulați, femeile au fost violate, cadavrele au fost batjocorite și apoi li s-a dat foc pentru a acoperi bestialitatea crimelor, ce vor face atunci lingătorii de buci euroatlantice ?

    Sprijinim în continuare asemenea animale ?

    http://ersieesist.livejournal.com/813.html
    Reply

    Apreciază

    • qwert said, on mai 7, 2014 at 7:25 pm

      Niste crime abominabile la care presa occidentala tace chitita.Si femeia aceea gravida probabil angajata, strangulata cu firul electric,groaznic.

      Apreciază

  2. George said, on mai 7, 2014 at 7:57 pm

    Nu pot sa va spun cât de tare ma răscolesc crimele și prostii ăștia

    Off topic
    Încă un prost tare om de știință =)) declara ca
    „„Suntem prea puţin educaţi şi prea religioşi pentru un contact cu o civilizaţie extraterestră“

    http://m.adevarul.ro/tech/stiinta/suntem-putin-educati-religiosi-contact-civilizatie-extraterestra-1_536a35620d133766a870aaf7/index.html

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on mai 7, 2014 at 8:16 pm

    Cu acest videoclip se promoveaza idea ca avortul este ceva usor de realizat si bun si ca femeile nu trebuie sa le fie frica de avort. Dar nu se pune nici o secunda camera pe doctor cum se face avortul prin ce procedura si cum se realizeaza el si ca copilul din mama este MACELARIT mai rau ca la abatorul de animale. Iata cum raului ( avortul ) i se zice bine iar binelui ( copilul nenascut ) i se zice rau. Iata cum uni au ajuns sa se mandreasca cu avortul = crima realizata si o mai si promovam pe internet si in lume ca sa ii urmeze si alti exemplul.

    Apreciat de 1 persoană

  4. lastunnegru said, on mai 7, 2014 at 8:18 pm

    saccsiv

    Femeia a declarat că ar fi putut să folosească contracepţia de urgenţăa

    Taie si tu a-ul acela de la urgenţăa

    Apreciază

  5. lastunnegru said, on mai 7, 2014 at 8:20 pm

    Eu nu inteleg cu sa putut ajunge la asemenea crime oribile in Ucraina ?

    Apreciază

    • aha said, on mai 7, 2014 at 10:34 pm

      pai credeam ca suntem la adapost, ca ce se intampla in siria e departe de noi…..dar nu e asa. uite ca deja a venit aproape urgia. in ultimii ani am fost la adapost de astfel de imagini. nu ca nu s-au intamplat ci doar pentru ca ni s-au parut ca noi suntem departe. si ca la noi e liniste. eh, uite ca nu e chiar asa. la noi nu a fost liniste desi a parut asa. am fost tarati in dezbinare si in dezinformare, am fost impartiti in fel de fel de partide si de pareri, care mai de care mai omenesti, fara Dumnezeu Cel intru Sfanta Treime descoperit. ma rog sa nu ingaduie Dumnezeu sa se intample si la noi asa ceva! dar tare ma tem ca, la cat suntem de dezbinati si manipulati, se poate intampla si la noi asa ceva! sa luam aminte! problema e ca multi romani nu au acces la o astfel de abordare cum avem noi…adica un fel de alternativa la mass-media oficiala. de exemplu parintii mei au fost crescuti toata tineretea lor in comunism ( adica materialism), iar dupa revolutie au fost prea batrani, sa zicem, ca sa se acomodeze cu mediul informatic. in consecinta, sursa lor principala de informare e televizorul. din fericire, inca mai e biserica si alti oameni care ii fac sa puna putin la indoiala informatiile de la tv. dar tot tv-ul ramane principal. sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de astfel de atrocitati! Doamne IIsuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul!

      Apreciază

  6. cristian said, on mai 7, 2014 at 8:56 pm

    aceasta femeie criminala a vrut sa arate cum poate ajunge o femeie mai repede in iad luand viata unui suflet.acesta este drumul spre iad AVORTUL:

    Apreciază

  7. aniush said, on mai 8, 2014 at 6:47 am

    Doamne fereste! Asta e psihopata. Cand sunt femei care fac tot posibilul, se roaga si spera ani de zile sa ramana insarcinate, sa aiba un copil…femeia asta isi arunca cel mai de pret dar la cos?
    Nu e crestineste, nu e normal, nu e omenesc, e nebunie…si de ce presa si televiziunile promoveaza asa ceva? Adica ne intoxica pe noi cu toti nebunii acestei lumi? Nu e suficient ca la stiri apar numai furturi si crime? Ma intreb Dumnezeu cat sa ne mai rabde daca noi suntem asa?

    Apreciază

  8. Catalin said, on mai 8, 2014 at 6:21 pm

    Ce chestie. Pe site-ul http://www.abortioncarenetwork.org/home/latest-happenings/496-abortion-stigma-busting-poetry-and-videos sub chestia cu 666 stilizat scrie „We Are Stronger Together” in traducere Suntem Mai puternici Impreuna.

    Asa e. Sunt puternici deoarece multa lume sustine crima avortului.In loc sa caute adevarul, majoritatii parca ii place sa fie manipulata.

    Si noi daca am fi foarte multi pro adevar, pro viata s-ar termina cu crima acceasta care a ucis pana acum atatia oameni deosebiti.

    Apreciază

  9. George said, on mai 8, 2014 at 11:24 pm

    On topic

    I dedic acestei periculos de proaste dornice de atras femei pt avort acest articol/video

    http://news.distractify.com/people/a-clinically-dead-baby-was-revived-by-his-mothers-touch-and-doctors-cant-explain-it/?v=1

    Apreciază

  10. maria said, on mai 13, 2014 at 11:40 am

    Doamneeee, iarta-ne si da-ne gandul de a nu mai face asa ceva si a ne inspaimanta si a ne ingrozi!

    Apreciază

  11. Zob said, on mai 19, 2014 at 1:14 pm

    Reblogged this on TRACIA.

    Apreciază

  12. […] Video – ACTRITA HORROR a ramas gravida pentru A-SI FILMA AVORTUL: “Nu este infricosator. Nu te f… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.