SACCSIV – blog ortodox

Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA GERMANA … Ce rol a jucat Adolf Hitler?

Posted in BOLSEVISM, COMUNISM, EVREI, GERMANIA, REVOLUTIA BOLSEVICA by saccsiv on noiembrie 28, 2013

   Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

   “Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“
In 1776 evreul Adam Weishaupt (poreclit Spartacus) pune bazele Ordinului Illuminati, cu finantarea evreului Mayer Amschel Rothschild:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

La scurt timp acestia pun stapanire totala peste masonerie si declanseaza revolutia franceza:

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

De atunci umanitatea a tot fost supusa unui lung sir de revolutii, toate evident planetare, caci PAPUSARII gandesc doar la nivel macro, restul fiind detalii specifice unei regiuni sau alteia. Multi stiu de acest fapt cand ne referim la revolutia de la 1848. Putini insa stiu ca nici revolutia bolsevica nu s-a limitat la vechiul spatiu al Imperiului Rus si inca isi inchipuie ca ciuma rosie numita comunism a fost creata si exportata de poporul slav.

Asa ca astazi voi scrie despre Republica Sovietica Bavaria din … Germania.

Spartacus League a fost o miscare revolutionara marxista ce si-a desfasurat activitatea pe teritoriul Germaniei in timpul primului razboi mondial. Fondata de evreii Karl Liebknecht, Rosa Luxemburg, Clara Zetkin, a fost ulterior redenumita Partidul Comunist German, alaturandu-de Cominternului in 1919. A fost motorul Revolutiei Germane din 1918 – 1919.

Dupa abdicarea Kaiserului in  noiembrie 1918 Karl Liebknecht declara de la balcon Germania ca fiind Republica Socialista. În aceeași noapte insa, Philipp Scheidemann  proclama Republica de la Weimar de la balconul Reichstagului. Asa ca la Berlin bolsevicii n-au reusit mai mult, Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht fiind arestati iar mai apoi ucisi.

   Republica Sovietica Bavaria cunoscuta si sub denumirea de Republica Sovietica Munchen a fost un rezultat al Revolutiei Germane. Independenta de Republica de la Weimar isi avea capitala la Munchen, de unde si a doua denumire a sa.

Primul ei presedinte ministru a fost evreul Kurt Eisner, asasinat mai apoi la 21 februarie 1919.

Republica a fost mai apoi condusa de evreii Gustav Landauer, Ernst Toller, Erich Mühsam, etc. Toller o denumea „Republica Bavareza de Iubirii”

Pe 12 aprilie 1919 vine la putere evreul Eugen Leviné si impune reforme mai radicale: formarea armatei rosii, disparitia banilor cash, exproprieri, schimbari in sistemul de educatie. N-a mai avut insa timp sa le si implementeze. A ucis mai multi membri ai vechii elite conducatoare.

Pe 3 mai 1919 germanii isi recuceresc Bavaria iar Levine este executat.

Iata mai jos cateva detalii despre principalii protagonisti:

   Alexander Berkman

   Alexander Berkman (1870 – 1936), evreu, Rusia si SUA, scriitor, lider al miscarilor anarhiste de la sfarsitul sec. 19 si inceputul sec. 20. Iubitul lui Emma Goldman. Intre 1908 si 1915 a contribuit la ziarul ei: Mother Earth. Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intre 1916 si 1917 publica propriul jurnal anarhist The Blast. Amandoi au fost suporteri ai revolutiei bolsevice.

   Kurt Eisner

   Kurt Eisner (1867 – 1919), evreu, politician german si jurnalist. In 1917 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany. In 1918 este inchis pentru 9 luni datorita rolului pe care l-a jucat in incitarea lucratorilor din armament la greva. A organizat Socialist Revolution in Germania distrusa dupa primul razboi mondial, declarand Bavaria republica independenta, Bavarian Soviet Republic, el devenind in 1918 premier al ei. In 1919 este asasinat.

   Emma Goldman

   Emma Goldman (1869 – 1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth. A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union.A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe.

Iubita lui Alexander Berkman, a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice. De asemenea a participat la razboiul civil din Spania .

Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger.

   Moses Hess

   Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875), evreu, filosof, unul din fondatorii socialismului si un precursor al Zionism-ului. A promovat o integrare a tuturor evreilor intr-o miscare socialista universala. Prieten si colaborator cu Karl Marx  si Friedrich Engels, l-a convertit pe ultimul la comunism si l-a pregatit pe primul in problemele sociale si economice. Este de fapt creatorul materialismului dialectic marxist si a multor sloganuri si idei atribuite mai apoi lui Marx.

Hess interpreta istoria ca pe o ciclicitate a raselor si a conflictelor sociale.

   Leo Jogiches

   Leo(n) Jogiches (1867 – 1919), evreu, cunoscut si sub numele de Leon Tyszka, revolutionar marxist activ in Lituania, Polonia, Germania.

A fost unul din fondatorii Spartacus League (alaturi de Luxemburg si Karl Liebknecht, denumirea ligii venea de la porecla lui Adam Weishaupt), activa in Germania inca de la inceputul primului razboi mondial si care a condus la communist revolution. Dupa infrangerea revolutiei Luxemburg si Liebknecht sunt asasinati . Jogiches este omorat si el in timp ce incerca sa investigheze uciderea celor doi.

Liga, initial organizatie a Social Democratic Party of Germany, in 1919 devine Communist Party of Germany.

   Gustav Landauer

   Gustav Landauer (1870 – 1919), evreu, unul din cei mai importanti teoreticieni ai anarhismlui din Germania sfarsitului secolului 19 si inceputul secolului 20. A fost un avocat al anarhismului comunist si un auto declarat pacifist ( ?! )

Ataca crestinismul, iudaismul si islamismul, declarandu-se in favoarea buddhismului.

   Paul Levi

   Paul Levi (1883 – 1930), evreu, politician comunist german. In 1906 se alatura Social Democratic Party of Germany (SPD) de partea lui Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht. A fost avocatul primeia.

In 1916, legaturi apropiate cu Karl Radek si Vladimir Lenin. Unul din liderii Spartacist League in 1918, ce curand a devenit Communist Party of Germany (KPD). A condus delegatia germana la al doilea congres Comintern la Moscova in 1920. In 1921 critica partidul, este expulzat si in 1922 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany (USPD). Mai tarziu se realatura Social Democratic Party. Moare in 1930 cazand de la fereastra sa in circumstante neclare.

   Eugen Levine

   Eugen Leviné (1883 – 1919), evreu, revolutionar comunist, lider in Bavarian Soviet Republic.

La sfarsitul razboiului se alatura Communist Party of Germany. Dupa asasinarea lui Kurt Eisner , devine lider al Independent Social Democratic Party of Germany (USPD). Sub comanda sa garzile rosii au persecutat pe cei considerati ostili regimului. Cand presedintele Germaniei Friedrich Ebert a ordonat cucerirea republicii sovietice instaurate in partea bavareza a teritoriului german, garzile rosii au executat opt ostatici .

Karl Liebknecht

Karl Liebknecht (1871 – 1919), evreu. socialist german, cofondator al Spartacist League si Communist Party of Germany.

La finele anului 1914 , impreuna cu Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mehring si  Clara Zetkin fondeaza Spartacist League. Scot publicatia Spartakusbriefe (Scrisoarea Spartacus) care va fi curand declarata ilegala. Este arestat si trimis sa lupte pe frontul de est, unde se imbolnaveste si se intoarce in Germania in 1915.

In 1918 publica ziarul partidului Rote Fahne (steagul rosu). Participa la revolta din Berlin (31 decembrie 1918 – 1 ianuarie 1919) impreuna cu Luxemburg, Leo Jogiches si Clara Zetkin. Este ucis.

   Rosa Luxemburg

   Rosa Luxemburg (1870 – 1919), evreica, nacuta in Polonia, activa in Germania, teoreticiana marxista, filozoafa socialista, revolutionara a Social Democracy of the Kingdom of Poland and Lithuania, SPD , Independent Social Democratic Party si Communist Party of Germany.

In 1914 co fondeaza impreuna cu Karl Liebknecht, Spartakusbund (Spartacist League), care la 1 ianuarie va deveni Communist Party of Germany. In 1918, in timpul German Revolution, fondeaza The Red Flag, ziar central revolutionar de stanga. Dupa revolta din 1919 este ucisa.

   Erich Mühsam

   Erich Mühsam (1878 – 1934), evreu, anarhist german, scriitor, poet, dramaturg. Unul din liderii agitatori pentru crearea Bavarian Soviet Republic. In timpul Weimar Republic (1919-1933) era foarte cunoscut pentru satirele la adresa lui Adolf Hitler si condamnarea nazismului

   Karl Radek

   Karl Berngardovich Radek (1885 – 1939), evreu, activist in miscarile socialiste din Polonia si Germania inainte de primul razboi mondial. Lider comunist dupa revolutia rusa.

   Ernst Toller

   Ernst Toller (1893 – 1939), evreu, dramaturg, expresionist, presedinte al Republicii Sovietice Bavaria. Dupa reocuparea germana a fost inchis 5 ani.

In 1933 nazistii il exileaza si traieste in SUA si Canada. In 1939 se sinucide.

   August Thalheimer

   August Thalheimer (1884–1948), evreu, activist si teoretician.

A editat Volksfreund, iar din 1916 a lucrat la Spartakusbriefe, oficios al partidului.

Unul din fondatorii Partidului Comunist German.

A editat de asemenea Rote Fahne si manuscrisul lui Franz Mehring ramas nepublicat dupa moartea sa.

Ajunge la Moscova in 1924 unde lucreaza pentru Comintern si Institutul Marx-Engels.

A lucrat cu Bukharin la programul Cominternului.

Suporter al colectivizarii fortate si al stahanovismului

In 1932 ajunge la Paris.

Incepand cu 1935 scrie pentru Workers Age, oficiosul Partidului Comunist din SUA condus de Jay Lovestone, pe numele sau real Jacob Liebstein, fiu de rabin

   Bertha Thalheimer

   Bertha Thalheimer (1883 – 1959), evreica, sora lui August Thalheimer

Impreuna cu fratele ei a colaborat intens cu Clara Zetkin, Franz Mehring si Rosa Luxemburg.

Si-a ajutat de asemenea fratele in ziaristica.

A fost membru fondator al partidului Comunist German.

Datele de mai sus sunt cat se poate de reale. Iata insa ce putem citi in articolul A fost Hitler bolsevic?:

In tinerete, Hitler a fost reprezentantul consiliului de razboi al Guvernului, in timpul „Republicii Sovietice Munchen”. In primavara lui 1919, capitala Bavariei, Munchen, a fost pentru putine zile „republica sovietica”. Guvernarea centrala, social-democrata, a pus repede capat acestei incercari comuniste de acaparare a Bavariei.
In legatura cu ceea ce afirmam la inceput despre Hitler, istoricii nu se pot pune de acord asupra ideii ca acesta a impartasit idealurile bolsevice. O poza din 26 februarie 1919 a surprins un moment din timpul funeraliilor din Munchen, tinute in memoria celui ce fusese ucis cu cateva zile in urma, prim-ministrul bavarez Kurt Eisner, noteaza Deutsche Welle.
In grupul ofiterilor in uniforma se poate distinge lesne chipul unui om care, cativa ani mai tarziu, va cunoaste faima mondiala, Adolf Hitler. Aceasta fotografie sta marturie a participarii viitorului Fuhrer de extrema dreapta la inmormantarea unui om, inflacarat sustinator al ideilor de stanga, asa cum era Eisner.

Comentariu saccsiv:

   Asta nu stiu cat e de real. Sa ne amintim insa de faptul ca Maria Anna Schicklgruber, mama lui Alois Hitler, bunica lui Adolf Hitler a lucrat in casa lui Salomon Mayer von Rothschild. Dupa ce a ramas insarcinata, a parasit casa nascandu-l pe Alois, caruia nu i se stie nici pana azi cine ii este tatal natural.

Banuind ceva, dictatorul Austriei, Engelbert Dollfuss (1892 –  1934) a facut investigatii si unii autori chiar considera ca ar fi descoperit niste documente compromitatoare conform carora baronul era bunicul lui Hitler. Nu stim ce a descoperit el, dar cert este ca a fost asasinat de catre agenti nazisti in 1934.

   Insa un lucru iar cert este finantarea de care a avut parte nazismul:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Iar aceiasi au finantat anterior si revolutia bolsevica a fratilor lor din Rusia:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

De ce au finantat ELITELE doi monstrii ce mai apoi s-au luptat intre ei? De ce nu au continuat doar pe cartea acelui tip de revolutie bolsevica, care sigur ar fi reusit la nivel global? Printre altele pentru ca aveau nevoie de un al doilea razboi mondial. Ce-au castigat de pe urma lui? Voi analiza intr-un viitor articol.

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Obrenovici said, on noiembrie 28, 2013 at 4:53 pm

  Dar daca Germania nazista ar fi castigat razboiul, ce ar fi avut de castiugat masoneria si evreii, de vreme ce nazismul era anti-semit ? In afara de asta, eu stiu ca regimurile fasciste / naziste din Europa erau contra masoneriei, de exemplu la noi Maresalul Antonescu. Adica, e logic, nu neg ca e posibil sa fi finantat doi monstri ca sa se lupte intre ei, dar oare daca rezultatul razboiului era altul, mai aveau ei de castigat ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 28, 2013 at 5:02 pm

   Obrenovici

   Nu exista daca …

   Apreciază

   • Obrenovici said, on noiembrie 28, 2013 at 5:39 pm

    Vreau sa spun ca pare logic ce spui din perspectiva pe care o avem astazi, cu deznodamantul pe care il stim, in 1945. Probabil – adica sigur – si ei au luptat pentru ca deznodamantul razboiului sa fie acesta si nu altul. Totusi cand incepe un razboi mondial, de asemenea proportii, nu poti stii cu siguranta de la inceput cum se va termina, exista, cel putin teoretic, riscul sa castige cine nu trebuie, nu ? Oare si-au asumat acest risc ?

    Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 28, 2013 at 7:30 pm

    Obrenovici

    Cu Hitler si clica lui in fruntea Germaniei, nu exista nici un risc.

    Ei erau anti crestini, asadar dracii la care se rugau aveau grija sa-i invete de „bine”. Iar poate pe unii ii invatau chiar direct cei ce-i si finantau.

    Sa ne amintim de incredibilele greseli militare si de tactica.

    Si apoi banii vorbesc. Dupa ce a incetat finantarea catre ei si a reinceput finantarea catre sovietici, soarta razboiului a inceput sa fie din ce in ce mai clara de la o luna la alta.

    Apreciază

  • Prahovean said, on noiembrie 28, 2013 at 6:30 pm

   Se pare că atât Hitler, cât și Stalin erau evrei de neam. Holocaustul a fost asupra unei pături de evrei ce nu prea aveau putere, din două motive: 1) să forțeze pe restul acestor pături să emigreze în Palestina, spre formarea statului Israel; 2) ca de atunci încolo, să aibă un pretext să închidă gura oricui vorbește despre răul antihristic promovat de evreii Elitelor Întunecate. E simplu. Apoi, în Holocaust nu au murit doar evrei, au fost omorâți și mulți catolici și Ortodoxi, este posibil ca numărul acestora, cumulat să îl depășească pe al evreilor, dar asta nu se spune. Nazismul a făcut și Sfinți Mucenici Ortodoxi, este clar și aceasta.

   Apreciază

   • Prahovean said, on noiembrie 28, 2013 at 6:32 pm

    Apoi, rădăcina doctrinară a nazismului este talmudică și marxistă. Se știe acest lucru.

    Apreciază

  • cristian popescu said, on noiembrie 30, 2013 at 10:05 am

   Obrenovici,
   Setarea initiala a fost ca Germania sa piarda razboiul iar gesheftul a fost la altii. Studiaza.

   Apreciază

  • Vlad said, on martie 8, 2014 at 1:30 am

   Ar fi castigat acelasi lucru, si anume – formarea statului Israel. Cam toti liderii evrei la asta lucrau. Chiar si liderii evrei comunisti (daca stiau sau nu pana la urma nici nu conteaza). Ni se arunca in fata acum vrajeala cum ca unii erai comunisti, si altii erau sionisti. Dar e o intoxicare. Toti erau iudaici. Semnificativ in acest sens este exemplu cu Ana Pauker – comunista, si fratele ei – sionist. Sunt niste informatii cum ca l-ar fi ajutat pe fra-su cu niste arme, samd… ca sa sprijine un pic terorismul impotriva „bastinasilor” palestinieni. Ma rog… am luat-o pe aratura. Ideea este ca evreii au fugit si de nazism, si de comunism, si asa s-a nascut statul Israel, si s-a adancit si mai tare prapastia dintre evrei si „restul”… exact asta au urmarit sionistii pornind cel de-al doilea razboi mondial, de teama ca ceilalti evrei sa nu fie asimilati de popoarele care i-a primit.

   Singura miscare impotriva potlogariilor evreiesti a fost Miscarea Legionara. Atat comunistii cat si nazistii i-au vanat pe legionari. Nazistii si comunistii – aceeasi mancare de peste…

   Apreciază

 2. danielvla said, on noiembrie 28, 2013 at 4:55 pm

  Dar, stiati si ca, pentru o zi a existat si o „Republica Socialista Sovietica Botosani”?
  http://www.lupta-ns.org/2010/01/botosani-republica-sovietica-pentru-o.html

  Apreciază

  • Vali said, on noiembrie 29, 2013 at 7:48 am

   Pai nu stiati ca in Bucovina vroiau sa faca Israelul ?

   Apreciază

 3. abc Marin said, on noiembrie 28, 2013 at 5:11 pm

  primit pe email ;

  Fraţilor Români! Doar Uniţi vom birui veacurile!
  Organizam şi vă invităm la:

  Manifestaţie de 1 DECEMBRIE
  Duminicã – 1 Decembrie 2013, de la orele 15,
  Parc Tomis II (mai jos de Spitalul Judetean) – Constanta

  – cântece patriotice şi populare, costume tradiţionale româneşti
  – scurte alocuţiuni invitaţi, organizatori
  – genii, eroi şi sfinţi români în istorie / evocare
  – luări de poziţie, scandări, sloganuri
  – imnul naţional, hora unirii
  – tradiţii câmpenesti la români, pregătite ad-hoc

  Au confirmat participarea cu cantece specific nationale:
  Eliana Valcu – 8 ani – cantece populare, patriotice
  Grupul ATOR Constanta – cantece nationale, folk romanesti
  Harry Tavitian – jazz românesc aplicat la momentul actual
  Ioan Muraru – muzician – folclor patriotic

  Cine vrea sa cânte, sa recite poezii, să prezinte scurte alocuţiuni, sau orice
  altceva din domeniul naţional, traditional, cultural, crestin, este rugat sa se adreseze pentru
  inscriere, la tel 0745 049 202 – pana Sambata 30 Noiembrie, orele 15
  Cine vrea sa ofere oamenilor bucurii de 1 Decembrie (pâine şi sare, colinde, iconiţe, eşarfe sau
  insigne tricolore, steguleţe, momente vesele, ceai, covrigi, pliante tematice, etc), orice doreste din domeniul specific romanesc, rugam sa ni se adreseze cu mail sau telefon 0745 049 202

  Uniţi Salvăm Cultura, Tradiţia, Istoria, Pământul şi Neamul Românesc!
  Deşteaptă-te Române! Astăzi este ziua ta! Fii stăpân în ţara ta!

  Apreciază

 4. Unul said, on noiembrie 28, 2013 at 6:10 pm

  Și guvernul republicii de la Weimar era plin de evrei (Steresseman, de ex.) și de pederaști. Și Iisus era evreu și cei 12 apostoli la fel. Iar în prezent… ia să vedem la români, bunăoară. Evrei (Roman, Isărescu etc.) plus alte nații și metehne (homo etc.). Deci problema ar fi alta: istoria lumii esta istoria luptei permanente dintre săraci și bogați. Aspirația spre egalitate a tuturor ființelor, a justei recompense a celor ce produc beneficiile societății omenești, abolirea marii proprietăți și a inechităților de avere și de rang etc. E mai complicat și mai complex decât a expune așa simplist evenimentele și consecințele lor. Mă rog, e de discutat și nu în ton de propagandă ieftină.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 28, 2013 at 7:48 pm

   Unul

   Tu o simplifici. I-ai pus pe toti, de la Sfintii Apostoli si pana la satanisti, in aceeasi oala. Apoi pare ca ne comunici ceva despre o lupta de clasa.

   Probabil esti deja un om de tip nou, numai bun pentru NOUA ORDINE MONDIALA.

   Apreciază

 5. Unul said, on noiembrie 28, 2013 at 6:38 pm

  Erată: 1- Stre… și nu Steresseman. 2- Roman, Isărescu ș. a. (și nu etc., fiind vorba de persoane.)

  Apreciază

 6. Mălin said, on noiembrie 28, 2013 at 7:06 pm

  „Orice altă relaţie în afară de cea dintre un bărbat şi o femeie este o anomalie, o situaţie contra naturii care nu se întâlneşte nici măcar la animale”, Mitropolitul Serafim.
  http://www.mediafax.ro/externe/un-mitropolit-ortodox-grec-ameninta-cu-excomunicarea-deputatilor-care-sustin-parteneriate-civile-gay-11728208

  Apreciază

 7. Vasile al Mic said, on noiembrie 28, 2013 at 11:16 pm

  Saccsiv, ai apucat să te uiţi la adresa de ţi-am trimis-o (in comentariul ăla pe care te-am rugat să nu-l aprobi)?
  Ia tot de acolo până când se va sesiza Cezarul şi va ordona să dispară.

  Apreciază

 8. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 9. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 10. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 11. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 12. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 13. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 14. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA …. […]

  Apreciază

 15. […] Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DI… […]

  Apreciază

 16. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 17. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază

 18. […] Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: