SACCSIV – blog ortodox

8 MARTIE este o inventie a STANGII evreiesti

Posted in 8 MARTIE by saccsiv on martie 7, 2014

Ziua de 8 Martie a fost propusa in 1910, de evreica Clara Zetkin (1857-1933), ca zi dedicata femeii, care sa fie sarbatorita la nivel international, la asa-numita Conferinta a Femeilor Socialiste de la Copenhaga.

Iat-o in stanga alaturi de evreica Rosa Luxemburg:

GERzetkin1

 

Foto: http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERzetkin.htm

Cititi va rog si:

Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA GERMANA … Ce rol a jucat Adolf Hitler?

Voi relua mai jos un material postat acum doi ani:

[…]

Ortodoxia nu a asumat ziua de 8 martie ca zi inchinata femeii. Daca ar fi sa vorbim de o zi pe care Ortodoxia o inchina femeilor, acesta este Duminica Femeilor Mironosite, a treia duminica dupa Invierea Domnului. Femeile Mironiste sunt cele care au urmat, au slujit lui Hristos atat inainte cat si dupa moartea Sa si au vestit pentru prima data ca El a inviat din morti. Potrivit Sfintei Scripturi, ele au plecat de la mormant „cu frica si cu bucurie mare ca sa vesteasca ucenicilor Lui“ (Matei 28, 18). „Dar cand mergeau ele sa vesteasca ucenicilor, iata Iisus le-a intampinat zicand: Bucurati-va!“ (Matei 28, 9). Cu aceste cuvinte intampina Biserica femeia.
[…]
De ce insa ziua femeii-revolutionar a fost pusa pe 8 Martie? Cine din liderii miscarii a fost concediat? Cine a fost arestat? Cine din ei s-a nascut in aceasta zi? Nici un raspuns… De aici reiese ca motivele crearii acestei sarbatori nu au fost istorice, sociale sau publice. Ceva personal se asocia la fondatorii acestei sarbatori cu aceasta data. O data ce motivele au fost personale, ar trebui sa cercetam mai indeaproape persoanele, care de altfel ne sunt cunoscute inca din copilarie. Numai ca abia nu demult ne-am permis sa observam ca nu doar apertenenta la Internationala si ideile revolutionare erau comune pentru ei, ci si o legatura etnica. Internationala, cum s-a constatat mai tirziu, in mare parte era uninationala. Este un fapt fara de care nu se poate vorbi despre miscarea revolutionara din Europa sf. sec. 19 – inc. sec. 20. Anume evreii au ridicat popoarele impotriva “lumii violentei” si au propus ca ea sa fie “distrusa din temelie”.

Instinctul mitic al revolutiei pune intrebarea astfel: “Au fost in istorie femei care au ridicat poporul in lupta contra tiraniei si au avut succes?” Rugind un european sa dea un nume de femeie-lider, el negresit va raspunde: Ioana d’Arc. Dar Clara Tetkin e evreica si pentru ea mai familiare sunt asocierile cu evenimentele din istoria poporului sau. Pentru evrei Ioana d’Arc se asociaza cu Estera din istoria biblica. De acea, atunci cind Partidul a pus problema infiintarii unei sarbatori feminine, Clara Tetkin si-a adus aminte de Estera.

Cu multe secole in urma Estera si-a salvat poporul de minia unui tiran. Istoria aceasta este prezenta nu numai in Biblie. Esterei ii este inchinata cea mai vesela sarbatoare a evreilor – Sarbatoarea Purim. Ea se serbeaza la sfarsitul lunii februarie – inceputul lui martie. Aceasta sarbatoare nu are o data fixa (ca si Pastele crestin) si e posibil ca in anul cind s-a infiintat “ziua internationala a femeii” Purimul a coincis cu 8 Martie. A schimba in fiecare an data ar fi fost incomod, de aceea s-a hotarit ca ziua femeii-revolutionar sa se serbeze aparte de Purim. Indiferent de aceasta insa, in fiecare an ziua de 8 Martie este o chemare a lumii de a slavi Femeia-Lider – pe Estera, adica a serba Purimul. Numai ca in acea zi au fost nimiciti 75.000 de oameni – elita tarii, din imperiul persan.

Cum se poate sarbatori o zi de macel? Nici un popor din lume nu serbeaza o asemenea zi cu bucurie. Purimul – sarbatoare in special pentru copii ( unde se cinta, se joaca, iar Talmudul recomanda celor maturi chiar sa bea bauturi spirtoase pina nu mai deosebesc diferenta dintre expresiile “blestemat fie Aman” si “binecuvintat este Mardoheu”) este comemorarea unui masacru in care au murit poate mii de copii. Nu a fost o batalie (cum incearca unii sa explice), in care si evreii si persii sa se lupte cu armele in mina, ci anume un macel.

Biserica nu are nimic impotriva personajelor biblice, doar ca intelegerea evenimentelor petrecute in cartea Estera este diferita in crestinism si iudaism. Crestinismul vede in aceasta cum Dumnezeu nu a permis ca poporul Sau sa fie nimicit de dusmanii persi, iar iudaismul vede in toate popoarele un dusman, care ar trebui sa fie nimicit asemenea persilor.

Exista in istoria gindirii iudaice o parere precum ca toate popoarele sunt ostile evreilor, iar evenimentele Purimului amintesc cum trebuie sa se procedeze cu ele.

In crestinism, razboaiele si robia babiloniana din Vechiul Testament sint intelese in mod alegoric. In iudaism insa s-a pastrat intelegerea literala a normelor si exemplelor vechi-testamentare.

De ce un popor in istoria caruia au fost atitea suferinte, care a trecut prin atitea devastari, sarbatoreste un masacru care in vechime i-a reusit?

Internationala a avut scopuri mondiale. Ea a avut ce spune lumii: ca Purimul e sarbatoarea nimicirii dusmanilor, iar dusmanii Revolutiei bineinteles au fost nu numai capitalistii, ci si Biserica. In acest caz e lipsita oare de motivatie presupunerea ca in constiinta liderilor evrei ai Internationalei, miscarea revolutionara feminina se asocia cu Estera, iar 8 Martie – din obisnuinta cu sarbatoarea Purim?

Am scris acest articol nu pentru ca noi crestinii sa avem o atitudine neprietenoasa fata de cei de un neam cu Clara Tetkin, ci pentru a intelege ce sarbatorim de fapt pe 8 Martie si pentru a reintoarce stima fata de traditiile noastre ortodoxe. Motivele Clarei Tetkin sunt evidente… Nu inteleg de ce noi ar trebui sa serbam Purimul evreilor. N-ar fi timpul sa uitam de sarbatorile “rosii”, ostile crestinismului si de 8 Martie in special. Zi care nu are nimic comun cu femeia crestina.

Cititi va rog mai multe in articolul:

8 MARTIE este o inventie a STANGII evreiesti

 

56 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Klontz said, on martie 7, 2014 at 9:55 pm

   Credeam ca e veche stirea, dar zice ca e rtecenta si ca e al doilea astfel de eveniment din aceasta saptamana.
   Mi se pare amuizant ca turcaletzii au trimis de fiecare data cate OPT avioane de vanatoare impotriva unui singur avion rusesc de recunoastere… Ce, daca trimiteau doua sau trei, credeau ca nu fac fata ? De au simtit nevoia sa trimita o unitate intreaga ? Ha ha ! Turcii de secole o iau pe coaja de la rusi…. Parintele Paisie Aghioritul spune ca turcii isi au deja coliva pregatita si ca Rusia va rupe Turcia cum rupi o foaie dee hartie…..

   Apreciază

   • Dinu Marius said, on martie 7, 2014 at 10:20 pm

    da.turcii vor fi zdrobiti

    Apreciază

   • tataia said, on martie 7, 2014 at 10:56 pm

    Si de ce ar trebui sa ne bucuram daca turcii „o iau pe coaja”? Razboiul nu e bun in nici o situatie. Este adevarat ca pe vremuri noi romanii am avut niste probleme cu „semiluna” otomana, dar asta a fost demult…securea razboiului a fost ingropata demult…nu mai avem nimic de impartit cu ei…poate avem ceva de impartit cu ungurii asta este alta poveste…

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 10, 2014 at 7:12 pm

    tataia

    Doamne ajuta!

    Poti te rog face transcriptul?

    Putin: I know when world will end, not afraid of apocalypse

    Apreciază

   • NIMENI said, on martie 8, 2014 at 4:53 am

    Klontz,
    Pacat de turci. Ar fi trebuit sa le iasa demult din cap ca se pot intoarce in timp.
    Dar daca si-au permis sa lucreze impotriva Siriei nu va fi bine de ei.

    Apreciază

   • tataia said, on martie 10, 2014 at 10:40 pm

    @ saccsiv

    I know when the world will end. In about four and a half billion years. As far as I remember the sun’s life cycle is seven billion years wich means now we are right in the middle. So it will all be over in another four billion years. The reactor will simply die out. Now that will be the end of the world as we know it. Other things will happen too. The sun will turn into a white dwarf, wich means by that time, there will be no life on earth anyway. So if this is what you mean by the end of the world, it will come even sooner, but I,m not afraid, It’s innevitable.

    Traducere:

    Stiu cind va veni sfirsitul lumii. In aproximativ patru miliarde si jumatate de ani. Din cite imi aduc eu aminte, ciclul de viata al soarelui este de sapte miliarde de ani ceea ce inseamna ca ne aflam exact la mijlocul acestuia. Deci totul se va termina in alte patru miliarde de ani. Pur si simplu reactorul (soarele) se va stinge. Atunci va fi sfirsitul lumii asa cum o stim noi. De asemenea se vor intimpla si alte lucruri. Soarele se va transforma intr-o pitica alba ceea ce inseamna ca in acel moment oricum nu va mai exista viata pe pamint. Daca aceasta intelegi tu prin sfirsitul lumii, acest lucru se va intimpla chiar mai devreme, dar mie nu imi este frica, este ceva ienvitabil.

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 10, 2014 at 10:50 pm

    tataia

    Multumesc mult, frate.

    Apreciază

   • Mirela said, on martie 11, 2014 at 12:59 am

    Foarte ortodoxă viziune are Putin! Sfârşitul lumii e peste miliarde de ani, deci luaţi cipurile, căci acestea nu au nici o legătură cu Antihrist şi cu sfârşitul lumii!

    Apreciază

  • ZFT said, on martie 7, 2014 at 11:31 pm

   Doamne fereste! E clar! Se apropie!

   Apreciază

 1. Klontz said, on martie 7, 2014 at 9:51 pm

  Urate mai sunt astea doua din poza…..

  Apreciază

  • Klontz said, on martie 7, 2014 at 9:58 pm

   Nu stiu care e una si care e alta, dar mi se pare ca au palarii barbatesti. Cea din stanga are un fel de sapca, cum purtau soferii, iar cea din dreapta, o palarie de pai cum purtau barbatii prin anii 20. Mi se pare ca personajul cu mustata din spoate rade de ele/….. Cred ca astea daca traiau in zilele noastre ar fi fost mari sprijinitoare ale LGTB si ale casatoriilor homosexuale/

   Apreciază

  • Radu Humor said, on martie 7, 2014 at 10:06 pm

   Ăştia sunt urâţi în general :mrgreen:
   Şi la propriu şi la figurat ! 😉

   Apreciază

   • Vlad said, on martie 8, 2014 at 9:01 pm

    Ai vazut vreodata macar o singura evreica frumoasa? Deschid televizorul si nu stiu cum sa-l inchid cand apare tot chibutul la tv si culmea, acum au inceput evreii(Avram deconspirata de Vadim) o noua campanie in care plang ca strainii au luat dreptul la proprietate si acum fac pe patriotii . Cine a dat dreptul la proprietate la straini? Pai, ei nu sunt la guvernare ? Ei sunt guvernul, ei au votat guvernul si au jucat un teatru jalnic cu suspendarile lui Basescu, ei au facut legile pentru dreptul la proprietate pentru straini si tot ei se victimizeaza ca o falsa opozitie care nu mai exista.

    Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 11:01 am

   RIFCI,DE CE CREZI CA TOT ELE (RIFCILE) AU SUSTINUT MISCARILE HOMO-POPO-LEZBI?

   Apreciază

 2. Dinu Marius said, on martie 7, 2014 at 10:00 pm

  ii mananca spinarea..se apropie timpul sa o incaseze zdravan acesti pagani cocalari.nesimtiti si tupeisti..s-au pus rau cu cine nu trebuie..cu rusu..

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on martie 7, 2014 at 10:02 pm

  Am auzit că pe unii i-a deranjat apartenenţa autorului la un anumit grup social. Referitor la interviu, mi se pare excepţional.
  Nu înseamnă că dacă un duşman îţi spune (totuşi!) în miez de noapte, că îţi arde casa, te întorci pe partea ailaltă şi dormi liniştit mai departe 😉

  Criza actuală oferă unei umanităţi îngenuncheate de atâtea rele prilejul de a medita asupra propriei supravieţuiri pe unica sa planetă. După ce a „îmblânzit“ natura, omul este supus acum manipulărilor de tot felul, spre profitul celor care stau la cârma şi, mai ales, în spatele marilor corporaţii. Nu se poate fura fără a controla mintea victimei. Discutăm azi de un război dus la nivelul minţii. Este purtat de marile corporaţii şi de politica neoliberală care au creat şi mențin în continuare criza. Lăcomia marii finanțe a produs actuala instabilitate economică şi socială. Marile corporaţii nu au nevoie de minţi libere ci de roboței care, motivaţi doar de cucerirea unei poziţii în ierarhie şi de avantajele unei vieţi luxoase, se înclină obedient la preceptele „politicilor corecte“. Personal, sfidez corectitudinea politică de toate culorile.

  Cea mai mare manipulare este înfăptuită de marile trusturi din industria alimentară şi farmaceutică, dar și de sistemul tradițional de educație, încremenit în desuetudine. Alimentele sunt oferite spre cumpărare fără să se țină cont de efectul lor asupra sănătăţii iar, la rândul lui, sistemul de sănătate tratează fără să țină cont de alimente. Nutriţia este pe ultimul loc în preocupările omului modern, dar şi la facultăţile de medicină. Foarte puţini dintre noi cred că de aici se pot trage cele mai multe dintre bolile cunoscute, că există un sistem ascuns, bine pus la punct, pentru ca noi să ne cumpărăm boala şi apoi să credem că ne putem redobândi pseudo-sănătatea cumpărând iar medicamente sau proceduri costisitoare. Medicina a devenit echivalentă cu termenul „medicament“, iar tratarea bolii a devenit o industrie.

  Acum, în România se trăieşte sub imperiul fricii. Când nu rămâi ferm în credinţa sfântă în Hristos se naşte un gol prin care pătrunde groaza de moarte. Și atunci omul devine „resursă umană“, un individ manipulat, fabricat prin înrobirea minţii. Alimentele procesate industrial conțin substanţe care acționează subtil asupra sistemului nervos, imitând efectul drogurilor. Omul care mănâncă produse concentrate artificial devine dependent: în căutarea plăcerii, mănâncă tot timpul fără să se hrănească. Mintea, sufletul și inima îi devin captive. Mintea trebuie să fie însă liberă, critică și independentă, iar inima să bată în ritmul dragostei pentru aproapele nostru. Sistemul educațional de stat contribuie și el din plin la încătușarea minții și a spiritului. După ce sunt școliți conform prejudecăților cultivate de adulți, denumite eufemistic programe naționale, elevii devin de-a dreptul incapabili să gândească sau să acționeze în alt mod decât cel pe care l-au impus formatorii lor…

  SUA au transmis de curând că investitorii americani vor veni în România numai dacă se va semna un nou acord cu FMI şi va fi votată o legislaţie permisivă pentru exploatarea gazelor de şist. Cât tupeu trebuie să ai ca să faci o asemenea declaraţie? Şi câtă slugărnicie ca să o accepţi?
  Spre exemplu, SUA au transmis de curând că investitorii americani vor veni în România numai dacă se va semna un nou acord cu FMI şi va fi votată o legislaţie permisivă pentru exploatarea gazelor de şist. Cât tupeu trebuie să ai ca să faci o asemenea declaraţie? Şi câtă slugărnicie ca să o accepţi?
  Mai multe, într-un excepţional interviu :
  http://gandeste.org/general/calin-georgescu-interviu-manifest-romania-are-nevoie-de-un-stat-care-isi-serveste-cu-abnegatie-cetatenii-si-nu-de-unul-care-slugareste-capitalul-international/38705

  Apreciază

 4. lastunnegru said, on martie 7, 2014 at 10:07 pm

  off topic, tulburator si grav in acelasi timp.

  Societatea îi încurajează pe cei cu dizabilităţi să se sinucidă.

  http://stiripentruviata.ro/societatea-ii-incurajeaza-pe-cei-cu-dizabilitati-sa-se-sinucida/

  Apreciază

 5. acc70 said, on martie 7, 2014 at 11:03 pm

  mda…deja ni se spune pe fata ce ne asteapta in curand…de fapt cipurile bagate in om au si asta ca scop

  http://www.capital.ro/ar-putea-dispozitivele-din-viitor-sa-citeasca-imagini-din-creier.html

  Apreciază

 6. Petru said, on martie 7, 2014 at 11:45 pm

  Alta stire interesanta, aparuta pe un site evreiesc, debkafile:

  Nine badly hurt Ukrainians – most Jews – flown to Israeli hospitals
  A rescue airlift has begun to move casualties of the Ukraine conflict, especially Jewish victims, out of the country to Israeli hospitals. The first nine arrived Thursday night with gunshot wounds, the causes of which were not disclosed. The operation was organized by the United Hatzalah, which is responsible for protecting the Kiev Jewish community, and ZAKA, and led by Ukraine Chief Rabbi Reuven Azman and Hatzalah director Rabbi Hillel Cohen.
  In response to their appeal, United Hatzalah and ZAKA in cooperation with the Isralife Foundation have been training Jewish volunteers in Kiev in emergency, as well as rescue and search techniques, in order to respond and provide aid in mass casualty emergencies in the event of an escalation of violence in the Ukraine. The Ukrainian participants in the program have also been trained to provide first aid, including protocols for giving CPR, and treating suffocation, burns and diseases. The program for the 200,000-strong Jewish community, the majority of which lives in Kiev, was put together in a matter of days.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 11:03 am

   NO COMMENT!ALTA RIVALUTIE KO$ER!HAHOLII AR TREBUI SA DEA PAMANTURILE CE NU LE APARTIN SI ATUNCI VA FI PACE!

   Apreciază

 7. adrian said, on martie 8, 2014 at 6:15 am

  Nici un comentariu pe marginea articolului? Mie imi creste inima sa vad ca pe un site romanesc este spus adevarul despre „8 martie”.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 11:04 am

   ..AZI TOTUL E DE VANZARE.AM INCERCAT SA LE SPUN ASTA LA NISTE ‘DOAMNE ORTODOXE” DAR DEGEABA!

   Apreciază

  • Dinu Marius said, on martie 8, 2014 at 2:59 pm

   ia zi tu la nevasta/prietena ca 8 martie e inventie a stangii evreiesti..cand azi se aduna femeile in haita si merg sa petreaca..sunt localurile pline.ia opreste femeia sa vezi ce circ iese,,o cunostinta barman a facut rezervare din ce am inteles la 77 de femei in acelasi timp.

   Apreciază

 8. ozana said, on martie 8, 2014 at 9:41 am

  Credeam ca le stiu aproape pe toate.Iata ca despre aceasta sarbatoare habar n-aveam ca este tot o scorneala a scufiilor , in scop comercial evident pentru ca la facut bani nu-i intrece nimeni. Acum ca am aflat mai taiem inca ceva de pe lista si asa scurta a micilor bucurii… Profit de ocazie pentru a va reaminti ca de pe data de 15 septembrie 2013 si pina astazi nu am avut soare decit cca zece zile,sporadic si cu intermitente adica soare in …. rafale. Ultima zi cu putin soare a fost prin decembrie. Am sunat la Institutul National de Meteorologie unde o savanta mi-a imbalmajit doct cum ca este vorba despre un front atmosferic din Islanda care a intepenit deasupra Romaniei si ca nu a auzit in viata ei de chemtrails.Stiti ce este aici dragii mei ? De groaza. Sinistru.Nu pot sa cred.Boala curata. Dupa ora 22.00 incep sa zboare avioanele.In ultima vreme nu le mai aud ziua dar noaptea sint cel putin doua. Incep sa cred in ceea ce spunea cindva o comentatoare ca pe linga altele vor sa ascunda niscaiva manevre aeriene ciudate de nu ne mai lasa nici macar un strop de cer la vedere. Va doresc o zi buna si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti.

  Apreciază

 9. STOP RFID 666 said, on martie 8, 2014 at 11:13 am

  Apreciază

 10. Iones said, on martie 8, 2014 at 11:40 am

  Ortodoxia are ziua ei dedicata femeii/ mamei creştine, anume 25 martie – Ziua Bunei Vestiri
  http://slujireapreotesei.blogspot.ro/2010/03/eu-sarbatoresc-ziua-femeii-crestine.html

  Apreciază

 11. silviub said, on martie 8, 2014 at 1:03 pm

  off topic pentru saccsiv.
  e interesant de analizat putin situatia din china in care se petrec tot mai multe crime in masa aparent fara nici un motiv. daca in america e cu arme de foc aici e cu sabii si cutite.
  e o situatie ciudata si care daca degenereaza in revolte la cel 1mld de oameni e de neimaginat. sunt probleme grave si profunde in societatea chineza…

  Apreciază

 12. Hiperboreus said, on martie 8, 2014 at 2:01 pm

  Zeci de icoane….plâng toate deodată în Bisericile Ortodoxe din Rusia şi Ucraina. Conform ştirilor transmise în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze, după începutul crizei din Ucraina. Destui sunt cei ce vorbesc că este transmis un “mesaj din cer”, care ar aduce a semn rău, alţii se închină la icoane şi cer ajutorul şi mila lui Dumnezeu în criza şi haosul creat.

  Acest fenomen spontan a plângerii în masă a icoanelor nu s-a întmplat de foarte mult timp, întâmplându-se mai ales pe fondul unor catastrofe mari. De exemplu, cum s-a întmplat înainte de revoluția din 1917. Cazuri de plângere a icoanelor au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 8, 2014 at 10:02 pm

   Hiperboreus

   Ba chiar unele plang dinaintea inceperii oficiale a crizei din Ucraina.

   Apreciază

 13. nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 2:27 pm

  off topic

  http://www.gandul.info/proteste-in-ucraina/militanti-ai-unor-grupuri-nationaliste-sarbe-patruleaza-pe-drumurile-din-crimeea-12217776

  Asa sa fie?E posibil ca „fratii ortoocsi sarbi” sa ajunga si in Transnistria!De ce nu lupta ptr. Cosovo?Le e frica de shiptari si NATO?

  Apreciază

 14. John of România said, on martie 8, 2014 at 3:23 pm

  @Saccsiv

  Domnul Ovidiu Hurduzeu, economist roman ortodox, a postat zilele trecute un mesaj pe facebook despre Iulian Capsali citez:

  Cu ocazia candidaturii lui Iulian Capsali pentru parlamentul europeean, tinand seama ca sotia sa este palestinianca, este bine sa reamintim tragedia milioanelor de familii palestiniene victime ale agresiunii sionismului mondial. Iulian Capsali nu este numai o voce pentru familia romaneasca dar este si o voce pentru familia multiculturala a Europei de maine.

  SUNT TOTAL DE ACORD.
  Personal nu stiam ca sotia sa este palestinianca, dar acum tinand cont ca e chiar nu-mi pasa ca are 9 copii. Iar cei care zic ca face „o mare favoare neamului romanesc” dezinformeaza. Daca avea o sotie romanca atunci da.
  Pentru mine un cuplu de romani cu 3 copii e mai valoros decat 1 cuplu mixt cu 9 copii pentru ca primii sunt din neamul meu.

  Apreciază

  • John of România said, on martie 8, 2014 at 3:27 pm

   Si am impresia ca-ti citeste si blogul.
   Vad ca a postat si clipul acela fals cu Putin.

   Apreciază

   • saccsiv said, on martie 8, 2014 at 10:09 pm

    John of România

    Hurduzeu?

    Apreciază

  • saccsiv said, on martie 8, 2014 at 10:07 pm

   John of România

   Pentru mine suna ca dracu expresia

   o voce pentru familia multiculturala a Europei de maine.

   Apreciază

 15. Sluga netrebnica said, on martie 8, 2014 at 4:37 pm

  8 Martie – sarbatoare pagana

  Deşi feminismul, idee de sorginte iluminist-masonică, îşi găsea temeiuri în Constituţia de la 1793 (printre altele, se cerea, pentru prima oară, recunoaşterea divorţului, practicarea de către femei a meseriilor masculine, abolirea pedepsei pentru adulter), după sângeroasa revoluţie atee de la 1789 din Franţa, în Ţările Române nu prinsese rădăcini nici la finalul veacului al XIX-lea, decât, prin excepţie, la unele femei ce proveneau din elita intelectuală boierească sau princiară. Creuzetul feminismului a fost Occidentul, SUA, Anglia, Franţa, Ţările de Jos, apoi Germania şi Austria unde au luat fiinţă organizaţii sindicale feminine, celule socialiste şi comuniste cu departamente pentru femei, grupări intelectuale exclusiviste, reviste şi cluburi pentru femei.

  Cine a ales emanciparea raţiunii de credinţă, a omului de Dumnezeu, a neamului de monarhie, a credincioşilor de parohie, a dus lucrarea şi mai departe pentru distrugerea cuplului familial, rânduit de Dumnezeu, prin dezbinarea femeii de bărbat. Iluminism, marxism, socialism, comunism, feminism, liberalism, anarhism, avangardism, modernism, umanism, postmodernism, acestea din urmă ca faze finale ale nihilismului, toate şi încă multe, multe altele constituie trepte spre moartea duhovnicească, lucrări succesive ale apostaziei. În toate aceste curente operează otrava ideologică a negării lui Dumnezeu şi înlocuirea acestuia cu omul care, automat, intră sub înrâurirea şi puterea demonilor.

  Aceste gânduri amare ne-au fost inspirate de frenezia cu care, la 8 martie, românii, femei şi bărbaţi, au petrecut nebuneşte, aflându-se în a treia săptămână a Postului Mare. Acesta este postul Jertfei pe Cruce şi al Învierii Mântuitorului, etapă esenţială de pregătire pentru urmarea lui Hristos în veşnicie, de înfrânare a poftelor şi abţinere de la păcate, iar noi ne-am întrecut în a face daruri scumpe, felurite flori, ne-am aprins simţurile şi afectele, am mâncat carnea cea mai bună, am băut alcool fără oprelişte, am dănţuit, am desfrânat, am vorbit toate măscările şi răutăţile posibile, am chiuit şi ne-am bucurat. Televiziunile comerciale anunţau cu o săptămână înainte că, pentru ziua de 8 martie, toate locurile în restaurante şi locarne au fost deja reţinute prin precomenzi. Eram în plin post şi noi am acontat toate, absolut toate locurile pierzării! Aţi mai văzut cumva creştini îmbrăcaţi în sac şi cu cenuşă pe cap?!! Dar păgâni, dezmărginiţi în orgii, aţi văzut?

  Oare, cu un veac în urmă, românii reacţionau la fel de pătimaş, mânaţi parcă de un magnetism demonic, pentru călcarea postului şi sfidarea lui Dumnezeu? Nici vorbă! Nici măcar nu auziseră de 8 martie. Mişcări feministe se înregistrau în SUA pe la 1908, iar ziua de 8 martie este întemeiată în 1910, de Clara Zetchin (născută Asser), la Conferinţa Femeilor Socialiste de la Copenhaga. Era o mutare importantă pe care o făcea Internaţionala Socialistă, prin crearea unei sărbători pentru femeia-revoluţionar. Comuniştii, revoltaţi împotriva lui Dumnezeu şi a rânduielilor puse de Acesta în lume, voiau să înroleze alături de ei şi femeile. Întâi de toate le-au oferit o zi a feminităţii păgâne, o sărbătoare bună pentru dezlimitarea patimilor şi slăvirea femeii, adică a făpturii, negându-l pe Creator. De la bun început, această sărbătoare a fost anticreştină, antihristică, apostată, antisocială, pierzătoare de suflete. Prin propagandă insistentă privind dreptul la vot dar mai ales „drepturile” anticreştine, precum şi prin adunări sfidătoare, prin ziare şi cărţi, mişcarea feministă s-a impus în conştiinţa cât mai multor oameni. În Vest, după al doilea Război Mondial, din feminism au izbucnit revoluţia sexuală, lesbianismul, mişcările protestatare ale tinerilor hippy, cu consecinţe dezastruoase privind pruncuciderea (legea dreptului la avort), homosexualitatea, concubinajul şi distrugerea familiei.

  În Est, a lucrat bolşevismul satanist, prin organizaţiile de femei şi tineret care au impus rânduieli noi, joia tineretului, regina balului, 8 Martie, deturnată în mod fals către „ziua mamei”, implicându-i astfel şi pe copii, apoi discoteca şi concursurile de miss au înlocuit tradiţiile morale şi creştine ale românilor. Privind înapoi cu amărăciune, observăm că vrăjmaşii nevăzuţi, dar şi cei văzuţi au făcut cu noi exact ceea ce au vrut. S-au bizuit pe păcatele şi patimile noastre, pe naivitatea şi neştiinţa noastră, pe slaba credinţă şi pe slăbiciunile noastre şi ne-au spălat creierele, după care le-au „remobilat” cu ideile, opiniile, obiceiurile şi năravurile lor. Le-au fost suficiente două generaţii, cel mult trei, pentru ca să ne preschimbe din creştini în păgâni sadea.
  Oare noi ştim ce sărbătorim la 8 Martie? Diaconul Andrei Kuraev, a cercetat această problemă şi a ajuns la concluzia că, pe lângă originea comunistă, pe lângă păgânismul ei, pe lângă închinarea la idolul frumuseţii (mitul Afroditei face astăzi ravagii prin aceea că el reprezintă, în realitate, pe diavolul plăcerilor şi desfrânărilor fără frontiere, demon ce domină lumea), sărbătoarea de la 8 martie mai are un sens, ceva mai adânc şi bine ascuns.

  Autorul, evocat mai înainte, susţine, cu argumente, că iniţiatoarea sărbătorii, Clara Zetchin i-a dedicat această zi femeii revoluţionar şi a ales-o pe Estera din Vechiul Testament. Ba chiar este posibil ca, în anul 1910, sărbătoarea Purimului să fi căzut chiar pe 8 martie. Cine doreşte să se lămurească în detaliu, să revadă cartea Estera, din care va afla că, în luna Adar, a douăsprezecea a anului, ziua 13, din porunca regelui Artaxerxe, evreii au măcelărit 75.000 de perşi din elită, pe care îi considerau duşmani personali. A doua zi, au sărbătorit cu mare veselie această ucidere.

  Diaconul Andrei Kuraev se întreabă: „Cum se poate sărbători o zi de măcel? Nici un popor din lume nu serbează o asemenea zi cu bucurie. Purimul – sărbătoare în special pentru copii ( unde se cântă, se joacă, iar Talmudul recomandă celor maturi chiar să bea băuturi spirtoase până nu mai deosebesc diferenţa dintre expresiile “blestemat fie Aman” şi “binecuvântat este Mardoheu”) este comemorarea unui masacru în care au murit poate mii de copii. Nu a fost o bătălie (cum încearcă unii să explice), în care şi evreii şi perşii să se lupte cu armele în mână, ci anume un măcel. […]

  Internaţionala a avut scopuri mondiale. Ea a avut ce spune lumii: că Purimul e sărbătoarea nimicirii duşmanilor, iar duşmanii Revoluţiei bineînţeles au fost nu numai capitaliştii, ci şi Biserica. În acest caz e lipsită oare de motivaţie presupunerea că în conştiinţa liderilor evrei ai Internaţionalei, mişcarea revoluţionară feminină se asocia cu Estera, iar 8 Martie – din obişnuinţă cu sărbătoarea Purim?” (Ce sărbătorim, de fapt, la 8 Martie?).

  Câţi dintre români s-au gândit vreodată, dar mai ales în aceste vremuri de aşa zisă libertate, că celebrează „creştineşte”, în Postul Mare, cu jocuri, spirtoase, daruri, dezmăţ şi culpabilă bucurie, o sărbătoare străină, pătată cu sânge din belşug? Fac acest lucru fără să conştientizeze nici unul din sensurile sărbătorii respective.

  Sfântul Episcop Nicolae Velimirovici ne avertizează că această slăvire a frumuseţii feminine, cum ne amăgim noi că facem la 8 martie, este o grea cădere: „Dintre toate ispitele cu care omul are a se măsura în sine însuşi, frumuseţea este, oricum, cea mai anevoie de biruit. […] Căci frumuseţea este un gheţar de pe care se alunecă sigur în adâncul de foc” iar „concursurile moderne de Miss sunt […] în fapt, un comerţ abil disimulat cu prostituate” (Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol. 1, Sophia, Buc., 2002, p. 227).
  Că e frumuseţe revoluţionară, adică supradesfrânată, larg mediatizată şi comercializată, că e manipulare sentimentală, camuflată sub „ziua mamei” (mamele creştine nu s-au identificat niciodată cu feministele, nici sfintele muceniţe, nici cuvioasele care împodobesc calendarul creştin), că e profund păgână, că e străină şi antihristică, această neghină amară şi neagră, numită 8 Martie, face mult rău credinţei noastre ortodoxe. Care sunt duşmanii comuniştilor (deghizaţi în spirite postmoderne, în internaţionalişti democraţi etc.), ai ateilor şi apostaţilor contemporani? Hristos şi Biserica Lui.

  Noi, creştinii ortodocşi, am luat locul perşilor de altă dată. Şi dacă nu suntem măcelăriţi cu săbiile, în mod sigur suntem ucişi sufleteşte, lucru făptuit cu neegalată râvnă în comunism şi continuat în prezent cu mijloace sofisticate. Culmea prostiei noastre e şi culmea vicleniei duşmanilor noştri: ne-au format reflexe condiţionate, precum câinilor lui Pavlov, aşa încât, cum se apropie 8 Martie, dăm iama în magazine, florării şi restaurante, ni se dezlănţuiesc patimile trupeşti, facem foarte urât, precum păgânii bestializaţi. Ne secătuim postul, curăţirea sufletească, veselindu-ne de propria înfrângere, de propria nimicire.

  8 Martie e un ritual cumplit în care, jucând, ne călcăm în picioare propriile suflete, slăvim moartea pe care ne-o administrează subtil vrăjmaşii noştri. Feminismul, ca vlăstar otrăvit al masono-iluminism-comunismului, e un fel de magie a ielelor pătrunsă în mintea femeilor creştine, năucind, prin contaminare, şi mintea bărbaţilor creştini, aşa de rău, încât toţi, de-a valma, îl uită pe Hristos, se dezbracă de viaţa veşnică şi se aruncă, robi, în braţele Satanei. Moşii noştri de acum un veac nu ar fi făcut aşa ceva nici dacă ar fi fost ameninţaţi cu moartea. Noi, însă, de bunăvoie şi cu plăcere beteagă, ridicăm imne Satanei prin discoteci, taverne şi birturi. Numai biciul lui Hristos ne mai poate trezi! Doamne, atinge-ne acum, ca să ne mai rămână timp de revenire!

  (Acest articol a aparut in revista Credinta Ortodoxa, dar linkul nu mai este functional.)

  Apreciază

 16. ZFT said, on martie 8, 2014 at 4:42 pm

  Off-topic: Fratilor, aveti cunostinta de rude,prieteni care au primit ordine de recrutare? Cumnatul meu si fratele lui au primit ordin de recrutare in regim de urgenta.

  Situatia e foarte grava! E foarte important sa fim bine informati in aceste momente!

  Apreciază

  • ZFT said, on martie 9, 2014 at 1:07 am

   Nu are nimeni nicio informatie in legatura cu acest subiect? Eu cred ca e foarte important…

   Apreciază

 17. nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 7:46 pm

  off topic

  http://www.realitatea.net/marturii-uluitoare-din-timpul-experimentelor-militare-din-muntii-buzaului-poarta-lui-dumnezeu_1394592.html

  ps:eu nu cred asta.E ceva de gen P.Corut

  Apreciază

  • mircea.v said, on martie 8, 2014 at 11:59 pm

   nea A,

   vrajeli, dracisme, p Corut si R Cinamar, toate la un loc

   Apreciază

 18. Iones said, on martie 8, 2014 at 7:48 pm

  ONU recomandă cursuri de educaţie sexuală în şcoli, de la 12 ani
  http://www.telegrafonline.ro/1394229600/articol/261818/cursuri_de_educatie_sexuala_in_scoli_de_la_12_ani.html

  Apreciază

 19. nea Anderthal said, on martie 8, 2014 at 11:19 pm

  Apreciază

 20. nevrednicul said, on martie 8, 2014 at 11:21 pm

  deoarece noi nu avem nici un amestec in problema rusia _ ukraina nu putem accepta plecarea pe vreun front, una caci popoarele rus si ukrainian sant popoare ortodoxe si nu putem lupta impotriva fratilor nostri si a doua, ca nu este razboiul nostru ce eu imi apar tara luptind contra rusiei?cei care vor merge la razboi nu stiu daca se vor mantui.am discutat asta cu Duhovnicul meu ,

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 9, 2014 at 12:36 am

   BAHH,BLAHH,BLAHH,
   PS:asa au facut si lasii aia(bunicii nostri,unii dintre ei) in al doilea razboi,apoi au castigat bolsevicii,si apoi au intrat la puscarii si majoritatea au cedat torturii si si-au schingiuit camarazii.Asa latrau si comunistii ca „razboiul nedrept impotriva URSS”,etc,garagara ptr. prosti!Deci eroii neamului nostru au gresit ca si-au aparat tara?Care-i procentul de rusi si ucraineni ortodocsi PRACTICANTI?EU N-AM INTILNIT LA BISERICILE LOR DIN DIASPORA DECIT BABE SI URMASII CELOR”ALBI”.Noii veniti sunt majoritatea atei sau de forma!Se vor mintui cei care se vor ascunde si dezerta la rusi?M-AM TULBURAT CUM IN POST SI CU UNII DINTRE VOI SI CU FALSII AIA DIN JURUL ME!FALSA SMERENIE SI IGNORANTA!POPII DE AI LUCREAZA LA CARAMIZILE LUI FARAON,FAC BISERICI UNA DUPA ALTA SI LASA CIREAA FARA PAZA!O SA RAMANA BISERICILE GOALE GENERATIA CARE VINE DACA SE POARTA TOT ASA!RUSII PROVOACA PE GAGAUZI IMPOTRIVA ROMANILOR IN BASARABIA,PATRIARHUL KGB AL MOSCOVEI DECOREAZA PE BOLSEVICI TRANSNITRENI CARE BATJOCORESC ROMANIA,ETC!DUCETI-VA PE „VOCEA RUSIEI”!O SA VA PUNETI CRAVATA CU TRICOLOR CIND VIN TANCURILE RUSESTI?DE CE NU EMIGRATI IN RUSIA?

   Apreciază

 21. qwert said, on martie 8, 2014 at 11:58 pm

  Uitati ce zice mincinosul de Brzezinski: http://www.euronews.com/2014/03/07/putin-wants-to-rebuild-ussr-with-ukraine-brzezinski/
  De fapt miza privind Ucraina este de o importanta majora pentru elitele globaliste,pentru ca fara Ucraina, Rusia va inceta sa fie un imperiu, zice Brzezinski.Iar odata cu cucererira Ucrainei de occidentali,se va accelera procesul instalarii guvernului mondial.
  http://libya360.wordpress.com/2013/12/16/the-grand-chessboard-ukraine-enthralled-by-brzezinskis-paradigm/

  Apreciază

 22. […] 8 MARTIE este o inventie a STANGII evreiesti […]

  Apreciază

 23. bacalion said, on martie 8, 2015 at 11:03 pm

  Reblogged this on FĂRÎMITURI.

  Apreciază

 24. Irina said, on martie 9, 2015 at 10:24 am

  Am si eu o intrebare voi ati citit vreodata in Vechiul Testament despre intamplarile cu Imparateasa Estera? Ca daca ati fi citit ati fi aflat ca de fapt a fost o legitima aparare a evreilor, si ca morti au fost din ambele tabere. Ati fi aflat ca decretul dat de Haman, imputernicitul imparatului se referea la uciderea tuturor evreilor fie batrani, copii, tineri sau adulti, fie barbat fi femeie. Iar acest decret o data dat nu putea fi anulat conform decizie de atunci, singura solutie de a fi salvati evreii de la uciderea a fost un alt decret care sa le permita pregatirea pentru a se apara de persii care urmau sa-i stearga de pe fata pamantului. Estera conform celor scrise in Biblie era o tanata crescuta in credinta dreapta de atunci si a fost voia lui Dumnezeu ca prin ea sa lucreze salvarea poporului evreu. Ceea ce este cert totusi aceste femei socialiste au folosit cu alt scop aceasta sarbatoare Purim si anume pentru a-si arata puterea asupra celorlalti. De aceea nu cred ca ar trebuii sa avem ceva cu Imparateasa Estera, ci mai degraba cu socialismul care a dat o noua si proasta intelegere sarbatorii Purim, o sarbatoare din vechime a evreilor salvati de la macel, dar azi suntem in vremea harului, o data cu venirea lui Hristos Dumnezeu, de aceea azi se cade ca ziua de praznuire a femei sa fie la sarbatoarea Sfintelor femei Mironosite, iar a mamei la Bunavestire. Dar pentru asta nu trebuie sa consideram rele intamplarile din Vechiul Testament care au fost si ele sub pronia lui Dumnezeu.

  Apreciază

 25. […] 1914, impreuna cu Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mehring si Clara Zetkin (cea cu 8 Martie) fondeaza Liga Spartacus. Scot publicatia Spartakusbriefe (Scrisoarea […]

  Apreciază

 26. […] Karl Liebknecht (1871 – 1919) a fost un evreu nascut in Germania, cofondator in 1914 al Ligii Spartacus, impreuna cu evreii Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi si  Clara Zetkin. […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: