SACCSIV – blog ortodox

8 MARTIE este o inventie a STANGII evreiesti

Posted in Uncategorized by saccsiv on Martie 8, 2016

Ziua de 8 Martie a fost propusa in 1910, de evreica Clara Zetkin (1857-1933), ca zi dedicata femeii, care sa fie sarbatorita la nivel international, la asa-numita Conferinta a Femeilor Socialiste de la Copenhaga.

Iat-o in stanga alaturi de evreica Rosa Luxemburg:

GERzetkin1

Foto: http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERzetkin.htm

Cititi va rog si:

Stiati ca a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? A FOST CONDUSA DE EVREI. Ca si REVOLUTIA GERMANA … Ce rol a jucat Adolf Hitler?

8 MARTIE este o inventie a STANGII evreiesti

Vlad Herman:

8 Martie – o sarbatoare necrestina 

ASTRADROM:

„Ziua femeii” si ziua femeii crestine – parintele Valentin Baltoi despre ziua de 8 martie.

 

Anunțuri
Tagged with: ,

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spaceman said, on Martie 8, 2016 at 2:36 pm

  Ziua Internațională a Femeii este o sărbătoare celebrată pentru prima oară de Națiunile Unite pe 8 martie 1975, conform Wikipedia și relatărilor din presa internațională.
  Dar de ce? Pentru că:

  Spirala – acest simbol reflectă modelul universal de creștere și evoluție și reprezintă ZEIȚA, energia uterului, a fertilității cât și forță de viață.

  Spirala (dublă) – este folosită ca simbol în practici spirituale: astrologie, numerologie, radiestezie (lecții karmice – yoga): Spirala Dublă a Evoluției Umane. Conștient și Subconștient.

  Adică:

  Deoarece:

  Apreciază

  • Mary said, on Martie 8, 2016 at 4:15 pm

   Le e dor de el?

   Dar de acest instagram tot cu el?

   Cine-s fraierii care fac baie acolo jos in a doua poza?

   Apreciază

   • cosminmatiu said, on Martie 9, 2016 at 8:49 am

    In realitate adiavolii sunt infinit mai urati decat in aceste desene

    Apreciază

   • Mary said, on Martie 9, 2016 at 1:42 pm

    Asa este. Mi se pare foarte urat si in primul, care ar zice unii ca-i frumos, dar nu este deloc. Pe chip i se citeste toata cruzimea si ingamfarea pe care i-o invidiaza fanii lui. Slava desarta .. nimic frumos in asta. Chiar mai urat decat broasca raioasa care este muza desenelor despre multi draci.

    Apreciază

   • Mary said, on Martie 9, 2016 at 2:05 pm

    Prea multa uratenie am amintit pe aici. Si amintim si pe Sfintii Arhangheli si frumusetea Cerului in adevar.

    Apreciază

 2. cezar100 said, on Martie 8, 2016 at 3:05 pm

  Sincer nu stiu daca conteaza asa mult originile acestei sarbatori daca tu o tratezi asa cum o vad eu: Un gest frumos de a oferi flori si cadouri persoanei iubite, colegelor, mamelor, surorilor noastre. Ca unii o demonizeaza cu tot felul de petreceri deochiate, imbracat indecent, etc, asta e alta poveste. In rest a oferi o floare unei femei e un gest foarte frumos. Eu asa vad aceasta sarbatoare.

  Apreciază

  • NIMENI said, on Martie 8, 2016 at 3:31 pm

   desigur ca poti sa faci gesturi frumoase in fiecare zi, de zeci de ori pe zi, cu toate femeile pe care le cunosti sau nu, dar pentru asta trebuie sa fie o asazisa …”Ziua femeii” …????

   Apreciază

  • Spaceman said, on Martie 8, 2016 at 9:07 pm

   Ziua de 14 februarie, considerată „Sfântului Valentin” sau „Ziua Îndrăgostiților”, sărbătorită în Europa Occidentală, este atribuită la fel, ca o reamintire a ZEIȚEI, fiind cinstită cu un buchet de flori dăruite persoanei iubite.

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Iuno_%28mitologie%29

   Apreciază

 3. geo said, on Martie 8, 2016 at 3:13 pm

  wiki din ce in ce mai penibil…sau asa i s-a trasat…

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20851789-klaus-iohannis-pledeaza-pentru-construirea-unui-muzeu-evreilor-holocaustului-bucuresti.htm

  ue vorbestc cu Turcia:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20850270-summitul-turcia-ankara-putea-obtine-fonduri-suplimentare-3-mld-euro-ridicarea-vizei-schimbul-readmiterii-refugiatilor-din-europa.htm

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20851379-reprimarea-presei-opozitie-extinde-turcia-dupa-ziarul-zaman-agentia-cihan-pusa-sub-tutela-judiciara.htm

  fara sa vada gravele derapaje ale drepturilor omului, atit de mult iubite in occident…

  Steagul colorat al celor pe invers se extinde si la New York

  http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-20851430-primarul-new-york-ului-dat-ordin-pentru-permiterea-utilizarii-grupurilor-sanitare-publice-baza-identitatii-gen.htm

  Prea curatul si prea cinstititul victoras a bagat mina in borcanul cu miere?

  http://adevarul.ro/news/eveniment/dezvAluiri-nicolae-paun-dna–banii-alocati-guvern-romi-folositi-campania-electorala-madalin-voicu-victor-ponta-1_56de90ad5ab6550cb89f532f/index.html

  Chiar, de ce raomanii [;eaca aiurea din cauza de lipsa de sperante iar guvernul aloca bani mai multi decit unui angajat cu salariul minim, refugiatilor?

  http://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/de-ce-plateste-romania-mai-multi-bani-pentru-un-refugiat–409331

  Televiziunea romana, cea cu care am crescut, a ajuns pe butuci, cu sprijinul mizeriilor politice

  http://www.economica.net/tvr-va-intra-in-insolventa-intr-o-luna-remus-borza-va-fi-propus-administrator-judiciar_115895.html

  Terenurile sint o vaca buna de muls…sa vedem ca va aparea pe acele locuri…

  Asigurarile cresc dar veniturile scad

  http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/piata-asigurarilor-aproape-maxim-istoric-rca-firme-s-a-scumpit-2015-22-1_56ddb9505ab6550cb899d6cb/index.html

  Romania, sat fara caini:

  http://www.economica.net/cez-sfideaza-clientii-si-statul-continua-sa-factureze-in-avans-energia-pentru-casnici-chiar-si-dupa-amenda-luata-de-la-anre_115856.html

  E si normal…palavramentarii au alte prioritati:

  http://adevarul.ro/news/politica/dupapensii-speciale-parlamentarii-vor-si-slujbe-sigure-stat-1_56dc677c5ab6550cb88f5a5e/index.html

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Parlamentarii+isi+pregatesc+o+lege+pentru+bunastarea+proprie

  Intre timp a revenit: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Senatorul+H+Vochitoiu+isi+cere+scuze+pentru+proiectul+prin+care+

  Daca sint asa performanti de ce nu se duc in setcorul privat?

  Avem copii super pregatiti, absolventi de universitati de prestigiu de peste hotare care nu se pot angaja din cauza unora ca asta cu diplome luate pe bani…

  Apreciază

 4. geo said, on Martie 8, 2016 at 3:36 pm

  Declarația cu lacrimi în ochi a patronului Lactate Brădet: ”Nu am vrut să fac rău cuiva! Nu cred că după acest scandal imaginea fabricii va fi reabilitată”

  Patronul fabricii de Lactate Brădet, Mariu Badea, a susținut marți o conferință de presă, după ce a fost descoperită bacteria E.coli în brânzeturile firmei. El a declarat că au fost luate toate măsurile pentru a evita contaminarea produselor și că întotdeauna analizele făcute au avut rezultate foarte bune.

  ”Vreau să mă disculp de o problemă voită sau de neglijență. De când am făcut fabrica am investit masiv, am încercat să facem o fabrica modernă, avem una dintre cele mai frumoase fabrici și puse la punct și toate controalele au demonstrat că ne facem datoria cu reponsabilitate. Utilajele sunt de ultimă generație, sunt pornite în prezența mea. Implicarea mea și a familiei mele a fost maximă în această fabrică. Am făcut-o la Brădet pentru că acolo am copilărit. Sunt convins că am luat toate măsurile pentru a evita orice contaminare cu un germene în produsul nostru final. Din păcate au apărut aceste analize care sunt parțiale, nu putem să tragem o concluzie definitivă. Îmi este greu să spun ce este. Fabrica nu este închisă. S-a închis o secție unde se face brânza proaspătă pentru a face încă o sterilizare”, a explicat patronul.

  ”Oamenii spun că această bacterie se găsește peste tot. La noi în fabrică există două linii, linia de procesare de produse proaspete, unde mâna omului nu intră în contact cu produsul. Produsele de brânzeturi necesită intervenție manuală, dar nu poți să controlezi 100%. Îmi este foarte greu să îmi explic ce se întâmplă. Am trimis noi probe de apă și produse pentru că suntem cei mai interesați. Eu am luat decizia să nu mai facem produse până nu se elucidează acest caz. Nu vrem să punem în pericol pe nimeni.

  Luăm lapte de la două ferme, una din Argeș, una din Dolj. Lucrăm de foarte multă vreme cu ele. Nu colectăm lapte de la particulari, tocmai din cauza acestor probleme de igienă. Analizele la lapte se fac de două ori pe lună. La oameni se fac trimestrial. Toate analizele noastre sunt perfecte. De 15 ani vin organele de control în fiecare lună. Ultima analiză la lapte a fost făcut acum o săptămână-două săptămâni. Analizele din februarie încă nu au venit.

  Noi facem o medie geometrică a probelor, în momentul în care apare o deviație la această medie trebuie să sistăm producția. Noi nu am avut probleme cu niciuna din aceste analize. Analizele pe care le-am făcut azi, am fost informat că nu vor da un rezultat concludent privind E-coli. Trebuie făcută o analiză specială care se face doar la Cantacuzino. Laptele este testat printr-un mecanism de siguranță”, a mai spus bărbatul.

  Patronul fabricii a vorbit despre mai multe surse posibile ale contaminării

  ”Brânza se face din lapte pasteurizat. Nu există lapte crud. Singura contaminare este fie de la apă, pentru că în procesul tehnologic toate produsele noastre sunt împinse de apă. Sursa de apă este sursa localității Brădet, din rețeaua publică. Noi și la apa suntem obligați să facem buletine de analize și nu am avut probleme. Contaminarea poate să fie cu apa, fie în manipulare la noi, fie în magazinul de desfacere. Nu sunt în măsură să acuz magazinele, dar vă asigur că la noi exigența de curățenie este maximă. Toate buletinele noastre de analiză, la toate produsele sunt în regulă. Nu avem niciun buletin prost. DSV-ul vine periodic, avem doctor de zonă care vine de două-trei ori pe lună”, a declarat patronul Lactate Brădet.

  Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că nu crede că după acest scandal imaginea fabricii sale va fi reabilitată

  ”Probabil va fi ultima conferință, eu nu cred că se poate reabilita fabrica. E ca un copil pe care l-ai crescut și trebuie să te desprați de el la o anumită vârstă. (…) Cred că nu se va mai putea. Când te suna un părinte și te întreabă dacă mai poate să ia lapte pentru copil, ce îi spui?”, a spus Badea.

  ”Eu, ca administrator, vă asigur că am făcut tot ce se putea, dacă ce a apărut va asigur că nu a fost dintr-o neglijență. Fabrica nu este închisă, s-a închis doar secția de brânzeuturi pentru a elucida orice mister”, a spus patronul.

  De asemenea, Marius Badea a exclus orice legătură între produsele comercializate de firma sa și moartea bebelușilor.

  ”Doar de la 2 februarie avem acest tip de produs. Nici nu vreau să îmi treacă prin cap că noi vreodată am putut să facem un produs care să afecteze viața unui micuț. Din punctul meu de vedere, categoric nu poate să fie o legătură între produsul nostru și moartea copiilor”, a spus patronul.

  Firma Lactate Brădet are o cifră de afaceri de aproximativ 2,5 milioane de euro, produsele fiind exporatate în mai multe țări din Uniunea Europeană.

  http://agrointel.ro/50508/declaratia-cu-lacrimi-in-ochi-a-patronului-lactate-bradet-nu-am-vrut-sa-fac-rau-cuiva-nu-cred-ca-dupa-acest-scandal-imaginea-fabricii-va-fi-reabilitata/

  Argumentul pentru care lotul de brânză de la Lactate Brădet NU putea cauza moartea bebelușilor din Argeș branza de vaci

  Informație-cheie: Lotul de brânză proaspătă de vaci depistat de autorități cu E-coli a fost produs la unitatea de procesare a laptelui Lactate Brădet în 22 februarie 2016. Ori bebelușii din Argeș au murit înainte. Ultimul dintre ei, cu o săptămână mai devreme de data la care a fost produs respectivul lot de brânză. Și atenție, chiar și așa, vorbim de data decesului nu de data infectării. Prin urmare, NU există nicio legătură între lotul incriminat și îmbolnăvirea cu sindromul hemolitic-uremic.

  Așadar, intrăm pe terenul presupunerilor. Este cu adevărat E-coli cauza decesului copiilor din Argeș? Cât de mult în timp coboară ancheta ANSVSA pentru a depista loturi de alimente de orice fel care au fost produse în luna decembrie sau ianuarie și nu februarie. Pentru că este foarte puțin probabil ca un aliment fabricat în februarie să fi cauzat toată această tragedie. Mai degrabă un lot din decembrie, aș zice. Mai sunt mostre pe piață sau la producător? E vorba de lactate sau de alte produse alimentare? Nu prea avem răspunsuri din partea autorităților. Pe aceste teme, nu mai primim informații, e pauză.

  Dacă suntem în fața unei tentative de a fabrica un Acar Păun, atunci este grav. Este grav pentru că în acest fel punem pe butuci unul dintre puținii producători de lactate care au mai rămas pe piață și au exclusiv capital autohton. Un producător care a intrat în zona de produse tradiționale cu succes și care dorește să păstreze gustul de odinioară. Dacă se vor găsi și alte loturi de lactate de la Brădet cu E-coli, din ianuarie sau decembrie, suspiciunea revine. Până atunci, suntem doar într-o jalnică fază de manipulare a opiniei publice și de abatere a atenției.

  http://agrointel.ro/50455/argumentul-pentru-care-lotul-de-branza-de-la-lactate-bradet-nu-putea-cauza-moartea-bebelusilor/

  CENZURĂ la România Liberă: Articol despre vaccinuri, bebeluşii din Argeş şi invenţiile autorităţilor cu E-coli de la Brădet ras complet de pe site. Istoricul criminal al vaccinului anti-hepatită Euvax B, asociat sindromului hemolitic-uremic

  http://www.romanialibera.ro/societate/sanatate/e-coli–acoperirea-folosita-de-autoritati-in-scandalul-bebelusilor-din-arges-408761

  L-a recuperat: http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=653948&title=cenzura-la-romania-libera-articolul-e-coli-acoperirea-folosita-de-autoritati-in-scandalul-bebelusilor-din-arges-a-fost-cenzurat-si-sters-de-conducerea-ziarului-la-mai-putin-de-o-ora-de-la-aparitie-

  Ipoteze infirmate şi declaraţii contradictorii ale autorităţilor despre copiii cu sindrom hemolitic uremic

  Părinţii şi societatea civilă aşteaptă în continuare un răspuns valabil

  Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC România) a solicitat în data de 19 februarie 2016 date concrete de la autorităţi privind cazul tragic al bebeluşilor decedaţi recent în condiţii neelucidate sau internaţi în stare gravă la spitalele Matei Balş şi Marie Curie. De asemenea, APC România a furnizat o serie de articole medicale care stabilesc o corelaţie între Sindromul Hemolitic Uremic (SHU) şi vaccinuri.

  Sursa: http://www.apc-romania.ro/ro/i-balbaiala-autoritatilor-in-cazul-bebelusilor-decedati-alerteaza-parintii-si-societatea-civila/MzQzLTI.html

  Până la aceasta dată, solicitarea APC a rămas fără răspuns din partea autorităţilor. În plus, în ultimele zile au apărut noi declaraţii oficiale care ne determină să revenim asupra acestui subiect vital pentru copiii şi părinţii din România.

  Ipoteza E. coli – nefundamentată medical şi contrazisă de datele medicale ale copiilor decedaţi

  Autorităţile au făcut la finalul săptămânii trecute o serie de declaraţii, oferind o teorie menită să închidă ancheta: o posibilă tulpină de Escherichia coli (E. coli) ar fi fost cauza deceselor şi îmbolnăvirilor grave ale bebeluşilor diagnosticaţi cu SHU.

  În declaraţiile sale iniţiale, dl. Rafila a afirmat însă că nu ar exista decât o „asociere nefericită” între copilașii cu SHU, menţionând că unii ar fi avut rotavirus, alţii fuseseră testaţi negativ la E. coli, iar cei ce reacţionaseră pozitiv la teste ar fi avut o tulpină comensală, „nepatogenă”.

  Sursa: http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Alexandru+Rafila+copii+infectati

  Primul copil care a murit cu diagnostic de SHU ar fi avut „E. coli nepatogen”. E. coli nepatogen este o bacterie pe care o au în intestin peste 99% din adulţi! „Există și o tulpină rară de E. coli patogenă, care secretă verotoxina Shiga şi care poate determina SHU.” (dr. Mircea Puşcaşu). Conform declaraţiilor oficiale şi ale medicilor implicaţi în tratamentul copiilor, această tulpină nu a fost găsită la niciunul din copii.

  „În schimb, din prospectele vaccinurilor hexavalente reiese că acestea ar conține 600 micrograme de aluminiu în doar 0.5 ml de vaccin. Conform normelor legale, cantitatea maximă admisă de aluminiu în apa potabilă este de 200 micrograme la litrul de apă, adică 200ppm, iar aceste vaccinuri conţin 1.2 milioane ppm, concentrație de 6000 de ori(!) mai mare decât concentrația maximă admisă în apa de băut. Simptome digestive şi manifestări biologice cu E. coli nepatogen sau cu alte bacterii comensale le pot dezvolta cel mult persoanele cu imunitatea distrusă, imunosupresații medicamentos, în intoxicațiile acute cu pesticide sau metale grele (de ex. prin injectarea de vaccinuri cu hidroxid de aluminiu).” (dr. Mircea Puşcaşu)

  Al doilea copil care a murit cu diagnostic de SHU nu avea deloc E. coli, nici patogen, nici nepatogen. Sursa acestor informaţii este Agenţia Naţională de Ştiri, care a aflat datele analizelor copiilor de la Institutul Cantacuzino, unde au fost efectuate aceste analize.

  Sursa: http://www.agerpres.ro/sanatate/2016/02/16/ministerul-sanatatii-institutul-cantacuzino-a-infirmat-prezenta-E. coli-la-al-doilea-copil-decedat-la-marie-curie–16-36-42

  Al treilea copil ar fi murit din cauza complicaţiilor date de „Sindromul Hemolitic Uremic” şi „nu se cunoaşte cauza ca nume de microb”, conform declaraţiilor dr. Mihaela Bălgrădean, şefa Secţiei Nefrologie de la Spitalul „Marie Curie”, deci nici în acest caz – în ciuda eforturilor de a canaliza căutarea cauzei exclusiv spre microbi – nu a fost găsit niciun E. coli.

  Sursa: http://www.mediafax.ro/social/un-al-treilea-copil-a-murit-la-spitalul-marie-curie-din-cauza-complicatiilor-bolii-si-nu-se-cunoaste-cauza-ca-nume-de-microb-15077266

  “Solicităm Ministerului Sănătăţii să acorde o atenţie deosebită investigaţiei referitoare la îmbolnăvirea a zeci de copii din judeţele Argeş, Bacău, Iaşi, Olt. Explicaţia oferită opiniei publice până în prezent cu privire la cauza deceselor şi îmbolnăvirilor din aceste zone ale ţării, cum că bacteria Escherichia coli enterotoxigen serotipul 026 ar fi cauza, fără a se identifica însă şi sursa îmbolnăvirii, adică unde s-ar găsi această bacterie şi cum a ajuns ea în organismul copiilor, ne îndreptăţeşte să credem că nu este cauza reală a îmbolnăvirilor copiilor, aceasta fiind doar o supoziţie. Totodată, excluderea din start a analizei tipurilor/loturilor de vaccinuri administrate copiilor în perioada premergătoare îmbolnăvirilor ridică suspiciuni asupra cauzei reale a îmbolnăvirilor. De aceea, solicităm Ministerului Sănătăţii să stopeze de îndată administrarea de vaccinuri la nivel naţional şi să fie analizate de urgenţă vaccinurile administrate copiilor înainte de apariţia acestei epidemii.” Conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România.

  În concluzie, în ciuda declaraţiilor oficiale, explicaţia „E. coli” nu este fundamentată medical şi nici confirmată de analizele medicale ale bebeluşilor. Dimpotrivă, există date solide despre corelarea simptomelor bebeluşilor cu vaccinurile administrate acestora.

  În literatura medicală, este cunoscut demult că vaccinurile pot cauza SHU

  Pe pagina http://www.romedic.ro, dr. Ştiuriuc Simona precizează că printre cauzele Sindromului Hemolitic Uremic se numără şi vaccinurile:

  Vaccinări:

  vaccin cu triplu antigen influenza

  vaccin tifoid-paratifoid tip A si B

  vaccin poliomielitic

  Sursa: http://www.romedic.ro/sindromul-hemolitic-uremic#cauze-si-factori-de-risc

  Alte articole care arată corelația dintre SHU şi vaccinuri:

  – Hepatitis B Vaccine-Associated Atypical Hemolytic Uremic Syndrome – Turkish Journal of Haematology, 2013 Dec. – Zekai Avcı, Cengiz Bayram and Barış Malbora – Ankara Children’s Hematology and Oncology Research Hospital, Department of Hematology, Ankara
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3874978/

  – Haemolytic uraemic syndrome following mumps, measles, and rubella vaccination -Karim, Masood – Department of Immunology, St Thomas’ Hospital, London, UK – Nephrol. Dial. Transplant. (2002)
  https://ndt.oxfordjournals.org/content/17/5/941.2.full

  – Increase in Hemolytic Uremic Syndrome Caused by Pneumococcal Bacteria Since Pneumococcal Vaccine Was Introduced – Bender and co. , The Pediatric Infectious Disease Journal, 2010 Aug
  http://journals.lww.com/pidj/Documents/Hemolytic%20Uremic%20Syndrome%20AUG%20final%2008%2003%2010.pdf

  În cartea profesorului german Wolfgang Ehrengut („Experienţele unui expert pentru cazuri de vătămare postvaccinală în Germania între 1955-2004”) este descris la pag. 126-127 un caz de Sindrom Hemolitic Uremic cu insuficienţă renală terminală cauzat de vaccinul poliomielitic şi recunoscut oficial ca şi vătămare postvaccinală (Hanovra, nr. dosar 31/02/2-401 191).

  Sursa:
  https://books.google.de/books?id=SrdxYUQq-fgC&pg=PA126&lpg=PA126&dq=h%C3%A4molytisches+ur%C3%A4misches+syndrom+impfung&source=bl&ots=gGB6hWz_eV&sig=-EVDC6di8yuhMdNi13_koQGH7V4&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwia3-a0lpvLAhVrz3IKHQajD4MQ6AEITTAJ#v=onepage&q=h%C3%A4molytisches%20ur%C3%A4misches%20syndrom%20impfung&f=false

  Medicul primar pediatru Emil Popa, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă din data de 26 februarie: ” Și vaccinul antipoliomielitic, care se administrează copiilor în primele luni de viață, poate avea efecte secundare, în timp, de tipul celor care se întâlnesc acum la bebelușii diagnosticați cu sindromul hemolitic uremic. Iar unuia dintre cei doi copii trimiși recent la București i-a fost administrat acest tip de vaccin. Nu vreau să generez panică în rândul părinților. Spun doar că și această pistă ar trebui luată în considerare. Să se verifice loturile de vaccinuri.”

  Medicul spune că inclusiv domnia sa a suferit efecte adverse grave generate de un vaccin: ”În 2001, am fost paralizat, de la gât în jos, 10 zile, din cauza reacțiilor adverse date de vaccinul antigripal. La acea vreme, șefei DSP Argeș i s-a pus pumnul în gură să nu vorbească. Dacă și acum punem pumnul în gură…”

  Sursa:http://www.ziarobiectiv.ro/index.php/actualitate/35939-medic-de-la-pediatrie-vaccinul-antipoliomielitic-are-efecte-secundare-de-tipul-celor-care-se-intalnesc-acum-la-bebelusii-cu-hsu

  Un nou vaccin hexavalent pe piaţă, în monitorizare suplimentară pentru efecte adverse

  Reamintim în acest context documentul deja public, emis de compania SC Polisano SRL, referitor la înlocuirea vaccinului hexavalent Hexacima cu cel numit Hexaxim, destinat pieţei din Kazahstan. Acest document, datat ianuarie 2016, a fost transmis medicilor şi personalului medical din România.

  Sursa:

  http://www.cnas.ro/hih/theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/DIM/nr_1367_DG_240_Med_Hexaxim11.pdf

  Nota bene: În acelaşi document se precizează că produsulHexaxim face obiectul unei monitorizări suplimentare, lucru marcat cu triunghi negru pe prospectul interior al produsului, şi se cere în mod expres din partea cadrelor medicale o atentă monitorizare şi raportare a oricăror „reacţii adverse suspectate”.

  Conform Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor medicale, marcarea cu triunghi negru se face în cazul unor „medicamente deoarece sunt disponibile mai puţine informaţii despre medicamentul respectiv decât despre alte medicamente, de exemplu deoarece medicamentul este nou pe piaţă sau pentru că exista date limitate cu privire la utilizarea sa pe termen lung”.

  Sursa:

  http://www.anm.ro/anmdm/_/Medicamente%20supuse%20unei%20monitorizari%20suplimentare.pdf

  Deşi conform adresei ataşate Hexaxim ar fi identic cu Hexacima (care se află de asemenea în monitorizare, dar din 2013), Hexaxim NU are autorizaţie de punere pe piaţa UE, fiind autorizat de Agenţia Europeană a Medicamentelor doar pentru ţări non-UE în baza unei proceduri speciale, bazate pe o evaluare conform căreia se consideră că beneficiile depăşesc riscurile produsului Hexaxim.

  Prospectele ambelor vaccinuri, Hexaxim/Hexacima, menţionează ca efect advers frecvent (între 1% si 10%) DIAREEA şi ca efect advers foarte frecvent (peste 10% din vaccinaţi) VĂRSĂTURILE.

  În cazurile din ce în ce mai numeroase în România de bebeluşi internaţi cu Sindrom Hemolitic Uremic, debutul bolii a fost asociat atât cu diaree, cât şi cu vomă.

  Literatura medicală sau prospectele vaccinurilor, în cazul de faţă ale vaccinului Hexacima/Hexaxim, nu conţin informaţii concrete despre perioada în care efectele adverse pot apărea. Astfel încât limitarea perioadei de referinţă pentru vaccinare în cazul bebeluşilor cu SHU la 1-2 luni anterior datei internării NU este justificată medical. Această perioadă poate fi extinsă la mai multe luni (minimum 6 luni), mai ales pentru un medicament aflat în monitorizare suplimentară.

  În acest sens reamintim criza bebeluşilor vaccinaţi BCG (2012), care au dezvoltat limfadenite grave şi TBC ganglionar după vaccin, când doctorul Gheorghe Murgoci de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a declarat că efectele adverse pot apărea şi la 5 luni de la vaccinare.

  Sursa:

  http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/13665175

  Acest fapt este valabil şi în cazul vaccinului Hexaxim, pentru care nu există încă date clinice suficiente.

  Administrarea vaccinurilor în funcţie de aprovizionare

  Un alt aspect demn de investigat este faptul că schema naţională de vaccinare prevede administrarea vaccinului hexavalent la 2 luni, 4 luni, 11 luni, însă datorită aprovizionării neregulate din ultimele 6 luni schema nu este respectată. Acest lucru poate explica apariţia simptomelor la bebeluşi de vârste variate, între 5-13 luni.

  Acest aspect trebuie de asemenea investigat riguros, iar autorităţile (în special DSP-urile) trebuie să ofere informaţii transparente despre vaccinurile administrate bebeluşilor/copiilor diagnosticaţi cu SHU, având în vedere că aceştia au fost singurii afectaţi din familiile respective, fapt care infirmă încă o dată ipoteza E. coli.

  Efecte adverse grave în studiul clinic al producătorului ref. la vaccinul hexavalent Hexaxim

  În septembrie 2015 compania Sanofi Pasteur a efectuat în India un studiu clinic menit a verifica printre altele gradul de siguranţă al vaccinului hexavalent Hexaxim, produs pentru piaţa din Kazahstan.

  Studiul efectuat pe 177 de copii vaccinaţi cu trei doze de vaccin a relevat o serie de efecte adverse grave printre care se numără : moarte inexplicabilă (1 participant), bronhopneumonie, şoc septic, epilepsie, diaree, vomă, infecţii ale tractului respirator superior, febră etc., incidenţa variind între 0,56% şi 21%.

  Sursa:

  https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/results/NCT01948193?term=sanofi+pasteur&rank=7&sect=X430156#othr

  Nu trebuie neglijată nici pista tratamentelor medicamentoase (antibiotice etc.) administrate bebeluşilor internaţi cu diaree, dar care după administrarea unor medicamente au început să vomite, după care simptomele s-au agravat tot mai mult, copiii ajungând la dializă.

  Ca urmare a coroborării tuturor acestor date, considerăm că simptomele grave dezvoltate de bebeluşii din Argeş, Bacău, Iaşi, Olt trebuie investigate luând în considerare doi factori comuni esenţiali: vaccinarea şi tratamentul medicamentos ulterior.

  http://www.apc-romania.ro/ro/i-ipoteze-infirmate-si-declaratii-contradictorii-ale-autoritatilor-despre-copiii-cu-sindrom-hemolitic-uremic/MzQ1LTI.html

  Bâlbâiala autorităţilor în cazul bebeluşilor decedaţi alertează părinţii şi societatea civilă

  În cursul zilei de 17 februarie 2016, Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România a solicitat autorităţilor date concrete privind statusul vaccinal al bebeluşilor decedaţi recent sau internaţi în stare gravă la spitalele “Matei Balş” şi „Marie Curie”.

  Iniţiativa a apărut ca urmare a numeroaselor solicitări venite din întreaga țară din partea părinţilor îngrijoraţi de această situație și care doresc o informare corectă şi completă.

  Dat fiind faptul că unii dintre părinţii bebeluşilor internaţi au declarat presei locale că aceştia au fost vaccinaţi anterior şi la scurt timp înaintea declanşării simptomelor, precum şi declaraţiile medicilor cum că toţi copiii internaţi au fost vaccinaţi, consideram vitală aprofundarea acestei ipoteze, mai ales în condiţiile în care majoritatea vaccinurilor sunt administrate nou-născuţilor şi copiilor sub 1 an.

  Deşi Ministerul Sănătăţii a negat în cadrul unui comunicat transmis în data de 16.02.2016 existenţa vreunei corelaţii între vaccinurile administrate bebeluşilor şi sindromul hemolitic-uremic, pe motiv că nu există argumente medicale în acest sens, cazuistica din alte ţări raportează cazuri de corelaţie directă între vaccin şi sindromul menţionat. Aşadar, părinţii sunt deosebit de preocupaţi să primească un răspuns oficial la întrebările lor pe această temă , după o anchetă şi o investigaţie amănunţită, care să nu evite statutul vaccinal ca factor comun al situaţiei copiilor internaţi/decedaţi.

  Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat în data de 17.02.2016, la TVR, că au fost parcurse toate etapele standard ale unei anchete în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, însă nu a fost descoperit ‘agentul etiologic’, ci acesta este doar ‘bănuit’.

  Larga distribuţie geografică a cazurilor semnalate, pe întreg cuprinsul judeţului Argeş şi ulterior apariţia de noi cazuri şi în alte judeţe, excludea practic de la bun început toate cauzele externe investigate până acum de autorităţi, fapt ce sugerează că ancheta este condusă în mod greşit. De altfel, deja autorităţile au recunoscut că tratarea cu antibiotice a bebeluşilor în faza incipientă a bolii nu a făcut decât să le înrăutăţească starea deja gravă.

  „Faptul că până în acest moment au fost lansate doar ipoteze contradictorii sau lipsite de o bază medicală solidă, de altfel ulterior infirmate public, sunt dovada unui management defectuos al acestei situaţii de profundă criză a sistemului medical. Ancheta legată de statutul vaccinal al copiilor decedaţi şi internaţi este esenţială pentru a se putea exclude ipoteza unei incercări de muşamalizare a aplicării unor proceduri medicale care pun în pericol viaţa şi sănătatea copiilor. Solicităm Ministerului Sanatatii să ne informeze despre situaţia livrării de loturi de vaccinuri EUVAX sau hexavalente în regiunea afectată şi perioada în care acele vaccinuri au fost administrate copiilor afectaţi. În astfel de situații, autorităţile trebuie să dea dovadă de deplină transparenţă în relaţia cu părinţii şi cu societatea civilă, pentru a evita riscul unei pierderi ingrijorătoare de încredere a cetăţenilor în actul medical şi în capacitatea autorităţilor de a gestiona situaţii de criză.” Conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedinte APC Romania.

  In absenţa oricarei preocupări pentru statusul vaccinal al copiilor internaţi, ca posibila cauză a tragediei, am solicitat în cursul zilei de ieri autorităţilor concluziile pe aceasta ipoteză, însă din păcate răspunsul este departe de a fi cel aşteptat.

  Menţionăm că sindromul hemolitic-uremic reprezintă o intoxicare foarte puternică a organismului, care poate conduce la insuficienţă renală, retard mintal, epilepsie, diabet zaharat, necroză intestinală, insuficienţă cardiacă şi, în numeroase cazuri, la decesul pacientului.

  Articole medicale privind corelaţia dintre sindromul hemolitic-uremicşi vaccinuri:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3874978/

  http://www.romedic.ro/sindromul-hemolitic-uremic#cauze-si-factori-de-risc

  https://ndt.oxfordjournals.org/content/17/5/941.2.full

  Precizăm, de asemenea, că hepatita B este o boală cu transmitere prin sânge contaminat, ca atare justificarea privind vaccinarea nou-născuţilor şi copiilor mici împotriva acestei maladii este foarte neclară.

  http://www.apc-romania.ro/ro/i-balbaiala-autoritatilor-in-cazul-bebelusilor-decedati-alerteaza-parintii-si-societatea-civila/MzQzLTI.html

  Vaccinul Euvax B a ucis trei bebeluşi în Vietnam. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a blocat distribuirea lui.

  https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fvietnamnews.vn%2Fsocial-issues%2Fhealth%2F164826%2Fwho-halts-use-of-euvax-b-vaccine-for-hepatitis-b.html

  Sindromul hemolitic-uremic este asociat VACCINULUI ANTI-HEPATITĂ. Surse: Societatea Turcă de Hematologie, medici de la Spitalele de Copii şi Hematologie din Ankara, Centrul Naţional al Statelor Unite de Informaţii Biotehnologice, Biblioteca Naţională Americană de Medicină

  http://www.tjh.com.tr/jvi.aspx?pdir=tjh&plng=eng&un=TJH-26680

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3874978/

  http://www.dantanasa.ro/cazul-din-arges-este-un-atentat-la-siguranta-nationala-cati-copii-mai-trebuie-sa-moara/

  Intre timp au mai aparut cazuri de imbolnaviri, inclusiv toxiinfectii alimentare, nu numai in Arges dar si in alte zone…unii au sarit cu comentariile ca oamenii de acolo nu se spala…posibil, din cauza saraciei sa nu aiba posibilitatea sa se spele cu apa si sapun…

  Vin si eu cu o ipoteza: dar daca apa este contaminata? Uitati-va cite mii de case, vile, au aparut pe malurile raurilor, lacurilor, din virf de munte pina in delta…cite credeti ca au canalizare? Cate credeti ca au fose septice? Si daca au credeti ca cheama vidanja sa le goleasca? Nu cumva deverseaza direct mizeriile in riuri si lacuri? Cei cu vidanjele unde credeti ca le duc? Pe cimpuri! Acum citiva ani era sa se urce unul pe mine, pe sosea…l-am vazut de departe, am vazut ca e vidanja si am inteles ca nu are cauta acolo decit daca mergea undeva pe cimp, asa ca am redus si a trecut razant pe linga mine…m-am uitat dupa el, evident ca a intrat pe cimp, a mers pe linga un canal de irigatii dezafectat unde si-a deversat continutul…sau si mai si le dverseaza in gurile de canalizare de la marginea oraselor, in special noaptea, cind nu ii vede nimeni…iar a doua zi mirosul din acele zone este ingrozitor…

  Apreciază

 5. geo said, on Martie 8, 2016 at 4:05 pm

  Deşi feminismul, idee de sorginte iluminist-masonică, îşi găsea temeiuri în Constituţia de la 1793 (printre altele, se cerea, pentru prima oară, recunoaşterea divorţului, practicarea de către femei a meseriilor masculine, abolirea pedepsei pentru adulter), după sângeroasa revoluţie atee de la 1789 din Franţa, în Ţările Române nu prinsese rădăcini nici la finalul veacului al XIX-lea, decât, prin excepţie, la unele femei ce proveneau din elita intelectuală boierească sau princiară. Creuzetul feminismului a fost Occidentul, SUA, Anglia, Franţa, Ţările de Jos, apoi Germania şi Austria unde au luat fiinţă organizaţii sindicale feminine, celule socialiste şi comuniste cu departamente pentru femei, grupări intelectuale exclusiviste, reviste şi cluburi pentru femei. Cine a ales emanciparea raţiunii de credinţă, a omului de Dumnezeu, a neamului de monarhie, a credincioşilor de parohie, a dus lucrarea şi mai departe pentru distrugerea cuplului familial, rânduit de Dumnezeu, prin dezbinarea femeii de bărbat. Iluminism, marxism, socialism, comunism, feminism, liberalism, anarhism, avangardism, modernism, umanism, postmodernism, acestea din urmă ca faze finale ale nihilismului, toate şi încă multe, multe altele constituie trepte spre moartea duhovnicească, lucrări succesive ale apostaziei. În toate aceste curente operează otrava ideologică a negării lui Dumnezeu şi înlocuirea acestuia cu omul care, automat, intră sub înrâurirea şi puterea demonilor.

  Aceste gânduri amare ne-au fost inspirate de frenezia cu care, la 8 martie, 2007, românii, femei şi bărbaţi, au petrecut nebuneşte, aflându-se în a treia săptămână a Postului Mare. Acesta este postul Jertfei pe Cruce şi al Învierii Mântuitorului, etapă esenţială de pregătire pentru urmarea lui Hristos în veşnicie, de înfrânare a poftelor şi abţinere de la păcate, iar noi ne-am întrecut în a face daruri scumpe, felurite flori, ne-am aprins simţurile şi afectele, am mâncat carnea cea mai bună, am băut alcool fără oprelişte, am dănţuit, am desfrânat, am vorbit toate măscările şi răutăţile posibile, am chiuit şi ne-am bucurat. Televiziunile comerciale anunţau cu o săptămână înainte că, pentru ziua de 8 martie, toate locurile în restaurante şi locarne au fost deja reţinute prin precomenzi. Eram în plin post şi noi am acontat toate, absolut toate locurile pierzării! Aţi mai văzut cumva creştini îmbrăcaţi în sac şi cu cenuşă pe cap?!! Dar păgâni, dezmărginiţi în orgii, aţi văzut?

  Oare, cu un veac în urmă, românii reacţionau la fel de pătimaş, mânaţi parcă de un magnetism demonic, pentru călcarea postului şi sfidarea lui Dumnezeu? Nici vorbă! Nici măcar nu auziseră de 8 martie. Mişcări feministe se înregistrau în SUA pe la 1908, iar ziua de 8 martie este întemeiată în 1910, de Clara Zetchin (născută Asser), la Conferinţa Femeilor Socialiste de la Copenhaga. Era o mutare importantă pe care o făcea Internaţionala Socialistă, prin crearea unei sărbători pentru femeia-revoluţionar. Comuniştii, revoltaţi împotriva lui Dumnezeu şi a rânduielilor puse de Acesta în lume, voiau să înroleze alături de ei şi femeile. Întâi de toate le-au oferit o zi a feminităţii păgâne, o sărbătoare bună pentru dezlimitarea patimilor şi slăvirea femeii, adică a făpturii, negându-l pe Creator. De la bun început, această sărbătoare a fost anticreştină, antihristică, apostată, antisocială, pierzătoare de suflete. Prin propagandă insistentă privind dreptul la vot dar mai ales „drepturile” anticreştine, precum şi prin adunări sfidătoare, prin ziare şi cărţi, mişcarea feministă s-a impus în conştiinţa cât mai multor oameni. În Vest, după al doilea Război Mondial, din feminism au izbucnit revoluţia sexuală, lesbianismul, mişcările protestatare ale tinerilor hippy, cu consecinţe dezastruoase privind pruncuciderea (legea dreptului la avort), homosexualitatea, concubinajul şi distrugerea familiei. În Est, a lucrat bolşevismul satanist, prin organizaţiile de femei şi tineret care au impus rânduieli noi, joia tineretului, regina balului, 8 Martie, deturnată în mod fals către „ziua mamei”, implicându-i astfel şi pe copii, apoi discoteca şi concursurile de miss au înlocuit tradiţiile morale şi creştine ale românilor. Privind înapoi cu amărăciune, observăm că vrăjmaşii nevăzuţi, dar şi cei văzuţi au făcut cu noi exact ceea ce au vrut. S-au bizuit pe păcatele şi patimile noastre, pe naivitatea şi neştiinţa noastră, pe slaba credinţă şi pe slăbiciunile noastre şi ne-au spălat creierele, după care le-au „remobilat” cu ideile, opiniile, obiceiurile şi năravurile lor. Le-au fost suficiente două generaţii, cel mult trei, pentru ca să ne preschimbe din creştini în păgâni sadea.

  Oare noi ştim ce sărbătorim la 8 Martie? Un mare teolog rus, diaconul Andrei Kuraev, a cercetat această problemă şi a ajuns la concluzia că, pe lângă originea comunistă, pe lângă păgânismul ei, pe lângă închinarea la idolul frumuseţii (mitul Afroditei face astăzi ravagii prin aceea că el reprezintă, în realitate, pe diavolul plăcerilor şi desfrânărilor fără frontiere, demon ce domină lumea), sărbătoarea de la 8 martie mai are un sens, ceva mai adânc şi bine ascuns. Autorul, evocat mai înainte, susţine, cu argumente, că iniţiatoarea sărbătorii, Clara Zetchin i-a dedicat această zi femeii revoluţionar şi a ales-o pe Estera din Vechiul Testament. Ba chiar este posibil ca, în anul 1910, sărbătoarea Purimului să fi căzut chiar pe 8 martie. Cine doreşte să se lămurească în detaliu, să revadă cartea Estera, din care va afla că, în luna Adar, a douăsprezecea a anului, ziua 13, din porunca regelui Artaxerxe, evreii au măcelărit 75.000 de perşi din elită, pe care îi considerau duşmani personali. A doua zi, au sărbătorit cu mare veselie această ucidere. Părintele Andrei Kuraev se întreabă: „Cum se poate sărbători o zi de măcel? Nici un popor din lume nu serbează o asemenea zi cu bucurie. Purimul – sărbătoare în special pentru copii ( unde se cântă, se joacă, iar Talmudul recomandă celor maturi chiar să bea băuturi spirtoase până nu mai deosebesc diferenţa dintre expresiile “blestemat fie Aman” şi “binecuvântat este Mardoheu”) este comemorarea unui masacru în care au murit poate mii de copii. Nu a fost o bătălie (cum încearcă unii să explice), în care şi evreii şi perşii să se lupte cu armele în mână, ci anume un măcel. […] Internaţionala a avut scopuri mondiale. Ea a avut ce spune lumii: că Purimul e sărbătoarea nimicirii duşmanilor, iar duşmanii Revoluţiei bineînţeles au fost nu numai capitaliştii, ci şi Biserica. În acest caz e lipsită oare de motivaţie presupunerea că în conştiinţa liderilor evrei ai Internaţionalei, mişcarea revoluţionară feminină se asocia cu Estera, iar 8 Martie – din obişnuinţă cu sărbătoarea Purim?” (Ce sărbătorim, de fapt, la 8 Martie?, pe site-ul Altermedia, la pagina postată pe 8. 03. 2007).

  Câţi dintre români s-au gândit vreodată, dar mai ales în aceste vremuri de aşa zisă libertate, că celebrează „creştineşte”, în Postul Mare, cu jocuri, spirtoase, daruri, dezmăţ şi culpabilă bucurie, o sărbătoare străină, pătată cu sânge din belşug? Fac acest lucru fără să conştientizeze nici unul din sensurile sărbătorii respective. Sfântul Episcop Nicolae Velimirovici ne avertizează că această slăvire a frumuseţii feminine, cum ne amăgim noi că facem la 8 martie, este o grea cădere: „Dintre toate ispitele cu care omul are a se măsura în sine însuşi, frumuseţea este, oricum, cea mai anevoie de biruit. […] Căci frumuseţea este un gheţar de pe care se alunecă sigur în adâncul de foc” iar „concursurile moderne de Miss sunt […] în fapt, un comerţ abil disimulat cu prostituate” (Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol. 1, Sophia, Buc., 2002, p. 227). Că e frumuseţe revoluţionară, adică supradesfrânată, larg mediatizată şi comercializată, că e manipulare sentimentală, camuflată sub „ziua mamei” (mamele creştine nu s-au identificat niciodată cu feministele, nici sfintele muceniţe, nici cuvioasele care împodobesc calendarul creştin), că e profund păgână, că e străină şi antihristică, această neghină amară şi neagră, numită 8 Martie, face mult rău credinţei noastre ortodoxe. Care sunt duşmanii comuniştilor (deghizaţi în spirite postmoderne, în internaţionalişti democraţi etc.), ai ateilor şi apostaţilor contemporani? Hristos şi Biserica Lui. Noi, creştinii ortodocşi, am luat locul perşilor de altă dată. Şi dacă nu suntem măcelăriţi cu săbiile, în mod sigur suntem ucişi sufleteşte, lucru făptuit cu neegalată râvnă în comunism şi continuat în prezent cu mijloace sofisticate. Culmea prostiei noastre e şi culmea vicleniei duşmanilor noştri: ne-au format reflexe condiţionate, precum câinilor lui Pavlov, aşa încât, cum se apropie 8 Martie, dăm iama în magazine, florării şi restaurante, ni se dezlănţuiesc patimile trupeşti, facem foarte urât, precum păgânii bestializaţi. Ne secătuim postul, curăţirea sufletească, veselindu-ne de propria înfrângere, de propria nimicire. 8 Martie e un ritual cumplit în care, jucând, ne călcăm în picioare propriile suflete, slăvim moartea pe care ne-o administrează subtil vrăjmaşii noştri. Feminismul, ca vlăstar otrăvit al masono-iluminism-comunismului, e un fel de magie a ielelor pătrunsă în mintea femeilor creştine, năucind, prin contaminare, şi mintea bărbaţilor creştini, aşa de rău, încât toţi, de-a valma, îl uită pe Hristos, se dezbracă de viaţa veşnică şi se aruncă, robi, în braţele Satanei. Moşii noştri de acum un veac nu ar fi făcut aşa ceva nici dacă ar fi fost ameninţaţi cu moartea. Noi, însă, de bunăvoie şi cu plăcere beteagă, ridicăm imne Satanei prin discoteci, taverne şi birturi. Numai biciul lui Hristos ne mai poate trezi! Doamne, atinge-ne acum, ca să ne mai rămână timp de revenire!

  http://doarortodox.ro/2010/02/24/despre-ziua-de-8-martie/

  Apreciază

 6. Adrian said, on Martie 8, 2016 at 4:53 pm

  Şi eu sunt de acord cu ideea conform căreia:
  – ziua femeii creştine, ce este şi mamă – 25 martie Buna Vestire;
  – ziua femeii creştine, ce nu este mamă – Duminica a III-a după Învierea Domnului, adică Duminica Mironosiţelor.

  Asta dacă ţinem neapărat să avem reper în calendar pentru a cinsti cum se cuvine femeia creştină, însă n-ar fi chiar atât de deplasat dacă le-am cinsti cum se cuvine în orice zi din viaţa lor frumoasă !

  Doamne ajută !

  Apreciază

  • marinela said, on Martie 8, 2016 at 6:32 pm

   Multumim Adrian pt cuvintele -ti frumoase si da ai dreptate ,ca femeile pot fi sarbatorite oricind,in orice zi,nu doar intr-o zi anume,iar restul timpului nu mai existam pt barbati.Doamne ajuta!

   Apreciază

 7. Spaceman said, on Martie 8, 2016 at 8:42 pm

  Că veni vorba despre socialiștii evrei:

  Evreii și clanul Clinton

  http://new.jpost.com/printarticle.aspx?id=444306

  La un miting organizat la Nashua, mai mulți dintre susținătorii lui Bernie Sanders au declarat pentru Jerusalem Post că religia candidatului nu a fost un factor în decizia lor de a-l sprijini.

  „Într-adevăr, acest lucru nu are atât de multă importanță și nu reprezintă o diferență. Cred că ar fi în regulă „, a spus Harriet Kuzdrall, un voluntar Sanders și un vechi rezident New Hampshire. soțul ei, James Kuzdrall, de asemenea, a spus că „i-a plăcut ideea.”

  „Oh hey, vom avea un președinte femeie?”, A spus James Kuzdrall. „Ce zici de un socialist evreu? Acum, chiar că așa ceva e un progres! „

  Bernie Sanders declară: „foarte mândru că sunt evreu” („very proud to be Jewish”)

  Chelsea Victoria Clinton unica fiica a soților Bill și Hillary Clinton s-a măritat cu Marc Mezvinsky, fiul soților congresmani (parlamentari americani) Marjorie Margolies-Mezvinsky si Edward Mezvinsky, crescut în tradiția Iudaismului Conservator (Conservative Jewish), opt ani investitor bancar al Goldman Sachs și co-fondator în 2011 a Eaglevale Partners.

  Iar acest mariaj este criticat recent de către un ministru israelian

  Așadar americanii vor avea un președinte femeie

  sau un socialist evreu?

  :mrgreen:

  Apreciază

  • el said, on Martie 9, 2016 at 6:35 pm

   Spaceman

   observatie irelevanta: din pozele postate de tine aici se vede ca fata lui Clinton nu seamana deloc cu el si nici prea mult cu mamica ei, oare e cu adevarat fata papagalului expresident, ….sau e ceva mai kosher cu ea, cum se intampla in famiile de samanta/semintie „buna”? in fine nu sunt eu fizognomist dar asa mi se pare ca asemnarea intre fata si tatal” ei nu e prea evidenta.

   alta observatie si mai irelevanta: am remarcat ca la mai toate nuntile, INCLUSIV ale crestinilor, sau MAI ALES ale lor, miresica Tzoapa si vedeta principala a circotecii e despuiata ca o curva din vitrinele de pe strada cu felinarul rosu de la amsterdam. nici gand de simplitate, rusine/jena fecioreasca….astea sunt CURVE cu rochii de bordel, singura „nevinovatie” ramand culoarea alba rochiei si asa se prezinta si inaintea preotului si a lui Dumnezeu la Sf Altar sa fie binecuvantate „cinstitele” mirese ….. ce sa binecuvinteze Dumnezeu la ele, „marfa” IADULUI? JALNIC.

   Apreciază

   • blue said, on Martie 10, 2016 at 12:37 am

    Păi te mai miri că ajung la… divorţ rapid? 🙂 Că tot era unul cu numele ăsta pe altă pagină….

    Apreciază

   • el said, on Martie 10, 2016 at 4:25 pm

    blue

    si nu numai atat, te mai miri si de ce descendenta STRICATA duc in lume in satre ade CURVIE si SPUCRCIUNE in are traiesc parandu-li-se ca sunt „drepti” si „evlaviosi” ?

    unii ca acestia ridica popor anticristului ! CURVELE astea despuiate si dobitocii incisi de pofte de barbati ai lor ca armasarii aduc pe lume LEPADATURILE Lui anticrist !

    pana si DREPTI Protoparinti Adam si Eva in starea lor de CADERE si sureficilaitate NEPOCAITA de dupa Alungarea din Rai au zamsilit o SPURCAIUNE : pe Cain UCIGASUL de frate !

    Abia DUPA POCAINTA lor au zamislit si pe Abel si dupa ce s-au inteleptit si mai mult prin nenorocirea UCIDERII de frate comisa de LEPADATURA lor Cain au zamislit si pe Patriarhul Set cel Intelept si Invatat de Dumnezeu Insusi.

    Apreciază

  • el said, on Martie 9, 2016 at 6:43 pm

   cat despre circul „alegerile libere” praf de orbit prostii, circ ieftin si infruntare intre aceleasi clanuri care au puterea… pe principiul drac la darc nu-si scoate ochii ci lucreaza impreuna sinergic la scopul lor… iar prostii voteaza „democtaric” si dau drumul la muci de emotie la importanta momentului dupa ce sunt furajati intensiv catev luni inainte cu astfel de spectacole ( itzic contra strul)…..
   ca in vremea Imperiului roman asa si acum : paine ( azi OTRAVITA iscusit Monsanto, codex alientarius plina de nanoscruturi , ce mai conteaza…paine pentru burtile GLOATEI este) si circ !!! Enjoy !

   Apreciază

   • Spaceman said, on Martie 9, 2016 at 10:30 pm

    @el
    Alegeri prezidențiale libere IU E SEI două mii șaișpe: CIRC TOTAL – EVREIESC! :mrgreen:
    Am vrut să scot în evidență faptul că americanii se pregătesc să aibă un președinte femeie, așa ca de 8 martie, pardon 8 noiembrie, (ca de al 8-lea sinod sau ca al 8-lea împărat) 😉 … ori un președinte socialist evreu. Iar James Kuzdrall zice „acum, chiar că așa ceva e un progres!”, adică pe… progresul OBAMA, cine l-a pus, ă… scuze, ales?! 😉 😀

    Apreciază

   • el said, on Martie 10, 2016 at 4:29 pm

    Spaceman

    au pus un negru IMBECIL , apoi o feeie apo ce mai vor ei. daca lumea asta INFECTA va mai dura inca putin atat sivor bate joc de poporul MUANT amerloc ca vor pune presedinte o maimutza , ca tot au declarat persoane maimultele si stramosi ai „omului „… de ce nu, … BATJOCURA si ABSIRDUL TREBUIE sa ajunga la cote DRACESTI !

    si asa va fi de n-ar CURMA Dumnezeu DEGRABA SPURCATA asta de lume !

    Apreciat de 1 persoană

 8. cristesa said, on Martie 8, 2016 at 10:25 pm

  Daca prima doamna a tarii s-a dus cu cotoaiele goale la Biserica Sfantului Mormant… suntem de rasul lumii!
  http://www.antena3.ro/actualitate/haine-biserica-carmen-iohannis-344945.html

  Apreciază

 9. Steven Donea said, on Martie 8, 2016 at 10:54 pm

  Mi-a „sarit in ochi” remarca aceasta din articol :” Interesant că Liga împotriva defăimării (ADL), a lobiului evreiesc din America, care se situează în prima linie a promovării homosexualităţii, lesbianismului şi transgenderismului în restul lumii şi îi atacă cu furie pe cei care se opun sau critică politicile de promovare a acestora, nu a spus nimic despre dezbaterea din Israel şi despre cuvintele ministrului Litzmann.”

  https://solidaritateeuropeana.wordpress.com/2016/03/04/cu-demnitate-si-grija-fata-de-viitorul-natiei-parlamentul-israelului-respinge-drepturile-lgbt-istilor-chiar-daca-ele-sunt-sustinute-in-sua-si-restul-lumii-si-de-organizatii-socialiste-evreiesti/

  Apreciază

 10. nikodim said, on Martie 8, 2016 at 11:07 pm

  Ziua Femeilor exista deja in Biserica, fiind sarbatorita a doua Duminica dupa Pasti, cu foarte multa vreme inainte ca aceste hidoase creaturi de tip clarezetkin, sa inventeze si sa proclame ziua internationala a „emanciparii” spre curvie si desfrau.
  De la inceputul Bisericii, a fost Sarbatoarea Femeilor Purtatoare de Mir, primelor carora li s-a aratat Mantuitorul dupa Inviere si carora EL le-a dat misiunea de a vesti invierea Sa chiar inainte de a-i invrednici pe Sfintii Apostoli cu aceasta lucrare.
  Deci unde este cinste mai mare pentru femeie, in Biserica sau la dezmaturile oculte de 8 martie?

  Apreciază

 11. octoviv said, on Martie 9, 2016 at 1:10 am

  Doamne, ajută.

  Conform acestor articole:

  http://www.aparatorul.md/de-ce-nu-trebuie-sarbatorita-ziua-de-8-martie/
  https://apologeticum.wordpress.com/2010/03/06/ziua-femeii-de-8-martie-sarbatoare-comunista-cu-radacini-jidanesti-care-este-sarbatoarea-femeii-crestine/

  8 martie = Purim (sărbătoare iudaică)
  și în https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/03/canoanele-apostolice/ citim:

  CANONUL 70 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII RELIGIOASE CU IUDEII)

  Dacă vreun episcop sau presbiter sau diacon, sau oricare din catalogul (rândul) clericilor ar posti cu iudeii, sau ar prăznui (ar serba, ar ţine) săr­bătorile cu ei, sau ar primi de la ei darurile de sărbătoare, precum azimele sau ceva de acest fel, să se caterisească, iar dacă ar fi laic, să se afurisească.

  (7, 64, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 29, 37, 38 Laod.; 51, 73, 106 Cartag.)

  sau din Pidalion, versiunea electronică de aici http://mirem.ro/#ortodoxie paginile 93-94 sau versiunea electronică de aici https://www.dropbox.com/s/0bij7rtxoe5zfyl/Pidalion%20%281844%29.pdf?dl=1 paginile 88-89:


  CANONUL 70
  Dacă vreun episcop, sau prezbiter, sau diacon, sau oricine din catalogul clericilor, va posti împreună cu iudeii, sau va prăznui cu dânşii, sau ar primi de la dânşii ospăţurile praznicului, precum azime, sau ceva de acest fel, să se caterisească, iar de va fi mirean, să se afurisească.
  [Apostolic, can. 7, 65, 71; Sinod 6, can. 11; Antiohia, can. 1; Laodiceea, can. 29, 37, 38; Cartagina, can. 60, 81, 117]

  TÂLCUIRE
  Dacă cel ce numai se roagă împreună cu cei afurisiţi, se afuriseşte, sau cu cei caterisiţi numai, împreună se cateriseşte. Cu mult mai vârtos cel ce posteşte şi serbează împreună cu iudeii ucigaşii lui Hristos, cleric fiind se cateriseşte, iar mirean se afuriseşte. Pentru aceasta şi canonul acesta rânduieşte, că oricare episcop, sau
  prezbiter, sau diacon, sau oricare fiind din catalogul clericilor, posteşte cu iudeii, sau serbează cu dânşii paştile, sau alte sărbători, sau primeşte de la dânşii daruri de ospăţ ale sărbătorii lor, precum sunt azimile [97] (pe care ei la zilele pascăi lor le mănâncă, şi la toată sărbătoarea lor, şi la toată jertfa azimele proaduce), sau altceva ca acestea, primind să se caterisească. Iar de va fi mirean să se afurisească. Căci măcar deşi cei ce primesc unele ca acestea, şi împreună postesc şi împreună prăznuiesc, nu sunt de o cugetare cu iudeii (că de ar fi fost unii ca aceştia, s-ar cuvenit nu a se caterisi, sau a se afurisi, ci şi anatemei a se da după canonul 29 al soborului din Laodiceea). Dar însă dau prilej de sminteală, şi prepus că cinstesc slujbele iudeilor, care lucru este străin de dreptslăvitori. Las a zice, că şi se spurcă unii ca aceştia cu împreună petrecerea ucigaşilor de Hristos. Către care zice Dumnezeu, postul şi nelucrarea şi sărbătorile voastre le urăşte sufletul meu.

  [97]
  Însemnează, din canonul acesta că întocmai se cade a se certa şi cei ce mănâncă spurcatele corbanuri ale agarenilor; şi mai ales cele ale baeramurilor lor celor urâte de Dumnezeu. Şi câte altele obişnuiesc a face la sataniceştile şi de Dumnezeu urâtele sunete (adică tăiere împrejur) ale copiilor lor. De aici se vede că sunt vrednici de osândă latinii, care au chenotomisit taina dumnezeieştii Euharistii, şi au introdus iudaiceştile azime. Căci azimile sunt chenotomie (adică nouă scornire) este arătat că de la Hristos, până la 1053 cu pâine dospită liturghisea biserica apusenilor. Că întru acest an Leon al nouălea s-a făcut întâi aflător al azimilor. Că
  preamincinoase s-au dovedit propunerea cea de la latini, că Domnul ar fi săvârşit cina cea de taină cu pâine nedospită 1. „Întâi după ce s-a aflat pâinea dospită”, de Domnul dată. Că povesteşte Nicolae Idruntul în cea asupra azimelor, căci când au luat frânghii Constantinopolul, au găsit în împărătescul schevofilachiul, cinstitele lemne cununa de spini, sandalii Mântuitorului, şi un cui. Au găsit însă şi în oarecare vas de aur împodobit cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, pâine: din care a dat Domnul Apostolilor. Pentru aceea şi suprascrie acest fel ave: „Aici se află dumnezeiasca pâine, pe care Hristos o a împărţit ucenicilor săi în vremea cinei, zicând: luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.” Şi fiindcă era dospită, sau sfătuit apusenii cei ce o au aflat să o ascundă, episcopul Alvestaniei, şi Ipopsifiul Vitleemului care o aflaseră. Dar n-au putut cu bunăvoinţa lui Dumnezeu, (Şi mărturiseşte această istorie de adevărată şi Gheorghie al Cherchirei aflându-se la anul 1146) şi al II-lea s-a dovedit, după cel întâi Ioan al Ierusalimului, şi apoi de la dânsul luând prilej Evstratie Arghent, a scris asupra azimelor, şi cu cuvinte din scriptură şi neîmpotrivite a dovedit că Domnul nu a mâncat paştile cele ale legii în vremea când s-a dat la Patimă, şi prin urmare, nici a săvârşit cina cea de taină cu azime. Citeşte şi pe Dositei cartea 8, cap 12.

  Deci, cu atât mai mult un creștin ortodox nu trebuie să prăznuiască ziua de 8 martie.

  Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul.

  Apreciază

 12. robert252 said, on Martie 9, 2016 at 11:44 am

  Am intrebat odata pe un turc daca la ei in Turcia se serbeaza 8 Martie.
  A zis ca nu exista asa ceva.
  Ei au o sarbatoare a Mamei undeva prin Mai, daca mai retin bine.

  Asa ca m-am mirat de „internationalitatea” promovata a sarbatorii.
  La numai 2 garduri spre sud, uite ca nu se serbeaza.

  Apreciază

 13. Radu said, on Martie 9, 2016 at 9:39 pm

  Stiam de mai demult de istoria stangista a zilei de 8 martie dar din politete si admiratie fata de unele femei si fete din cercul de prieteni le-am urat „la multi ani!” ca asa e politicos sa faci daca te consideri om civilizat si sociabil.

  Ideea e ca femeile trebuiesc respectate si tratate cu demnitate nu doar de 8 Martie ci in fiecare zi a anului.
  Fiecare e pe pamant prin mila Domnului si apoi datorita unei femei care s-a chinuit sa ne dea nastere.

  Ceea ce se incearca astazi este o lupta o batalie intre genuri intre barbati si femei spre bucuria francmasonilor si celorlalti.
  Cu cat mai divizat e poporul cu atat mai bine pentru ei.
  De aceea se promoveaza feminismul si „egalitatea” intre barbati si femei.

  Se profita de femei pentru agenda si scopul lor asa cum au facut si cu clasa proletarilor pentru promovarea socialismului si comunismului.

  Apreciază

 14. Sluga netrebnica said, on Martie 16, 2017 at 2:00 pm

  “Acest act arată încă o dată ceea ce este la baza gîndirii oamenilor pro-avort: Ei urăsc biserica, și doresc pur și simplu să Îl avorteze pe Iisus de pe fața pământului în fiecare manifestare a prezenței Sale astăzi.”
  Integral la sursa: http://ortodoxinfo.ro/2017/03/16/blasfemie-de-8-martie-ziua-femeii-argentina-protestatarele-feministe-au-simulat-un-avort-pe-o-femeie-imbracata-ca-fecioara-maria/

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: