SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului

Posted in CU OCHII LARG INCHISI, EVREI, Eyes Wide Shut, Nicole Kidman, Stanley Kubrick, Tom Cruise by saccsiv on decembrie 18, 2009

   Iata secventa ritualului din filmul Eyes Wide Shut”:

   Iata si derularea inversa a coloanei sonore …

   Inregistrarea sonora a fost facuta intr-o biserica ortodoxa din Baia Mare, apoi au derulat-o invers …    

   Producatorul filmului, evreul Stanley Kubrick, a murit de atac de cord la 4 zile dupa terminarea sa, …

   Nu cred ca este o coincidenta nici alegerea protagonistilor: Nicole Kidman si Tom Cruise, ultimul fiind pentru mult timp un soi de ambasador al Bisericii Scientologice. Despre aceasta s-a scris mult, amintesc aici doar faptul ca in 2008 reprezentanţii Bisericii Scientologice au luat legătura cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Nicolae Corneanu, cu care au avut o scurtă întrevedere.

   „Expoziţia e o idee foarte bună, care, sunt sigur, va fi apreciată de populaţia oraşului“, le-a transmis Mitropolitul Banatului reprezentanţilor acesteia … Cititi va rog mai multe amintita expozitie la:

Biserica Scientologică a ieşit cu fast la racolat bănăţeni

   Cititi va rog si:

HABAUCI: Castigatorul Premiului Oscar, directorul de film Paul Haggis, a parasit „BISERICA” SCIENTOLOGICA, deoarece aceasta se opune casatoriei intre homosexuali …

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 5:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Costi said, on decembrie 18, 2009 at 6:11 pm

    „Eyes wide shut” inseamna „Cu ochii larg inchisi”. De ce se numeste asa? Pentru ca simbolurile oculte din film sunt expuse la vedere, dar un neinitiat nu le percepe. Adica o aluzie la faptul ca spectatorul obisnuit are ochi dar nu vede. Odata simbolismul inteles, filmul capata sens. Scena de mai sus este un ritual pagan, blasfemiator, prin cantarea invers a Sfintei Liturghii. Vazand filmul, observati ca in timpul ritualului, un om cu o masca infatisand un om cu barbia proeminenta si ascutita si avand o palarie cu boruri oblice (semanand cu penajul de deasupra ochilor unei bufnite), priveste de sus la toata ceremonia. Din link-ul de mai jos am aflat ca personajul este o aluzie catre Rothschilds:
    http://kentroversypapers.blogspot.com/2006/03/eyes-wide-shut-occult-symbolism.html

    PS: Bufnita – simbol ocult si idol de inchinare a Iluminatilor Bavarezi.

    Apreciază

  3. Miriam said, on decembrie 18, 2009 at 6:30 pm

    Saccsiv eu as zice sa scoti liturghia inversa care in felul acesta devine un ritual satanic. O asculta probabil destui sub forma asta in deradere asa ca e bine sa nu ne mai smintim si noi.

    Apreciază

  4. JC said, on decembrie 18, 2009 at 6:59 pm

    Am vazut filmul asta de mult … cand nu eram ‘initiat’. Dar stiu ca am fost scarbit rau iar la final am inteles ca nu am inteles nimic.

    Nu ma mira ca satanistii folosesc slujbe Ortodoxe pentru odele lor adresate stapanului acestui veac. Pentru a avea o oda beton le trebuie o slujba puternica si nealterata. De unde altundeva se putea procura… de la ktolicii agiornati? Blasfemia totala se poate atinge doar pe spinarea puritatii Ortodoxiei.

    Offf … pigmeul ala pedofil [nevasta ce ii poate fi fiica] si canibal [mancator de placenta] de Tom Cruise deja ma plictiseste. Nici nu ma mira ca nu mai apare prin nici un film mai cu pretentii.

    Apreciază

  5. elena said, on decembrie 18, 2009 at 7:01 pm

    Eyes Wide Shut (în traducere româna – Cu ochii larg închişi) poate fi considerat drept filmul-testament al celebrului regizor american – Stanley Kubrick.
    Catalogat drept thriller sau drama, filmul a fost urmat de o serie de evenimente stranii, şi anume: Kubrick a murit de infarct înainte de terminarea montajului filmului, iar cuplul de actori Tom Cruise şi Nicole Kidman s-au despărtit, după 10 ani de casatorie.

    In lumina mortii lui Kubrick, vizionarea unui film în care doua morti asemanatoare sunt trecute cu vederea fara investigatii, este deranjanta. Kubrick avertizeaza ca oricine reveleaza secretele oamenilor înalti, poate fi “aranjat” fara pedeapsa. Era aceasta o predictie (şi avertisment) asupra disparitiei sale?
    Din acest punct de vedere, Kubrick nu ar fi singurul: Mozart a murit la scurt timp după revelarea unor secrete masonice în “Flautul magic”, Stephen Knight, care a scris despre francmasonerie şi despre crimele lui Jack Spintecatorul în doua carti, a murit într-un mod misterios în timp ce lucra la o a treia, şi scriitorul William Morgan ce a trait în secolul al XIX-lea, ar fi fost ucis după ce ar fi expus activitati masonice. Morti suspecte sau campanii masive de denigrare impotriva persoanelor care s-au opus francmasoneriei şi au facut publice ororile aceste organizatii satanice, pot fi cu usurinta citate şi de la noi din tara, insa nu acesta este scopul acestui articol.

    Orgia sexuala prezentata în filmul lui Kubrick, pare a fi inspirata din cadrul Hellfire Club, o loja masonica engleza din secolul al XVIII-lea a carei temelie a fost pusa de Sir Francis Dashwood. Parintele fondator (şi mason cu rang mai înalt) este insa Benjamin Franklin. Mai recent, auto-proclamatul Mare Maestru Aleister Crowley a creat ritualuri similare pentru loja sa masonica numita Ordo Templi Orientis (OTO). Protejatul lui Crowley, Jack Parsons, cercetator în cadrul Jet-Propulsion Laboratory (California Institute of Technology), s-ar fi imprietenit cu viitorul fondator al scientologiei – L.Ron Hubbard, spre sfarsitul anilor 40, şi unii cercetatori afirma ca astfel s-ar explica influentele antrenamentelor secrete din cadrul Bisericii scientologice cu ritualurile OTO.

    Afirmatia cum ca respectivul ritual este satanic se fundamenteaza pe descoperirea ca muzica ce acompaniaza ritualul, este de fapt un fragment inversat dîntr-o liturghie romaneasca. Sigur ca apare şi o orchestratie pe langa vocea respectiva, insa la derularea în sens invers a pasajului muzical, se aud foarte clar cuvintele în limba romana:
    “Incă ne rugăm pentru mila, viata, pacea, sănătatea, mantuirea, cercetarea, lăsarea şi iertarea pacatelor robilor lui Dumnezeu, închinatori, miluitori şi binefăcători ai sfantului lăcasului acestuia. Zis-a Domnul către ucenicii săi: poruncă nouă vă dau vouă…”

    http://maicaecaterina.ro/text/46/sursa-cu-ochii-larg-inchii

    Apreciază

  6. Roxana said, on decembrie 18, 2009 at 7:29 pm

    Saccsiv,
    este foarte vatamatoare postarea acestor fragmente de film.
    Iti faci un pacat inutil, mai ales ca suntem in post. Niciun crestin nu se poate „folosi” de vizionarea acestor erezii.
    Ar fi foarte bine daca le-ai scoate de pe blog.

    Apreciază

  7. comentator said, on decembrie 18, 2009 at 8:52 pm

    Au ajuns prea departe!
    Dumnezeu sa ne apere, pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si tuturor sfintilor!

    Apreciază

  8. marcela said, on decembrie 18, 2009 at 9:04 pm

    Doamne Dumnezeule, eu m am ingrozit de a dreptul cand am auzit cuvintele in romana, mai ales ca era un fragment din SFANTA LITURGHIE!!!
    CUM SE POATE ASA CEVA ???? DE CE LI S A DAT VOIE SA FACA ASTA???
    eu nu stiam de filmul asta… E GROAZNIC CE SIMTI CAND AUZI PREOTUL VORBIND IN ROMANESTE SI SA VEZI IMAGINILE ALEA….vai, vai.
    SINCER M A LUAT FRICA …
    DOAMNE PAZESTE NE SI NE AJUTA

    Apreciază

  9. veryanxious said, on decembrie 18, 2009 at 11:37 pm

    vai, vai,…..pazaeste-ne! pazea, asta l-ai vazut?

    Apreciază

  10. flor said, on decembrie 19, 2009 at 1:12 am

    am vazut filmul in urma cu cativa ani, nu mai stiu bine cind si in ce imprejurari, stiu doar ca am ramas cu un gust amar…
    acum dupa ce-am citit acestea, nu mi-a venit sa cred, asa ca am vrut sa vad cu ochii mei daca e adevarat. am scos clipul de pe youtube, i-am extras coloana sonora si am ascultat-o in revers. asa e… DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!!! nu inteleg ce-a fost in capul celor care au facut filmul.
    sa lasam grozaviile deoparte si sa ne vedem de ale noastre, se termina postul si in zilele acestea avem nevoie de liniste si de tarie ca sa ne pregatim pentru sarbatoarea Nasterii Domnului.
    Doamne ajuta, iarta-ne si ne pazeste de cel rau!

    Apreciază

  11. eufrosin said, on decembrie 19, 2009 at 10:48 am

    Era mai bine de aratat inafara postului Craciunului, in fine..
    Atat ii duce capul pe evrei si pe cei care asculta de ei, dar iata ca nici consecintele nu intarzie sa apara: morti, necazuri si blesteme pe capetele lor – vai de ei, oameni nefericiti.

    Doamne ajuta-ne sa le rezistam cu bine!

    Apreciază

  12. parereamea said, on decembrie 19, 2009 at 11:51 am

    E terifiant intradevar.
    Nu pot sa nu ma intreb daca fragmentul sonor a fost inregistrat cu acordul cuiva, daca a fost dat cu acordul cuiva din Biserica Ortodoxa Romana, iar daca nu, de ce nu intenteaza nimeni proces producatorilor filmului sau sa ia cineva o atitudine in mod oficial?
    Nu inteleg cum o asemenea blasmefie poate fi trecuta atat de usor cu vederea de oficialii Bisericii. (afirmatie retorica, desigur ca stiu cum…)
    Stie cineva a cui e vocea?

    Apreciază

    • Marian Tudorel Lazar said, on martie 27, 2015 at 7:49 pm

      Dacă stai să te gândești bine, nu-i o blasfemie, ci un semn. Semn că cei împotriva cărora luptă masonii și sataniștii sunt credincioșii ortodocși și credința ortodoxă. Celelalte religii nu-i deranjează, doar aceasta! Semn clar că întradevăr Ortodoxia este Dreapta Credință.

      Apreciază

  13. Silvia said, on decembrie 19, 2009 at 3:54 pm

    Sa avem mai multa grija ce imagini aratam in sfantul post al Craciunului.Si asa TV-ul geme de pornografie!
    Nu este o stire actuala,astfel ca mai putea astepta redifuzarea ei.

    Sa ne curatam ochii si mintea pe cat putem.
    Mantuitorul sa ne intareasca pentru toate cate vor mai veni peste noi.
    Blasfemii sunt si din ce in ce mai mari;avem insa nadejde pt ca ne-a promis:”Iată, Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârsitul veacului. (Matei 28, 20)”

    Apreciază

  14. elena said, on decembrie 19, 2009 at 5:10 pm

    Nu este deloc intamplator ca pionul principal al acetui film profund impotriva lui Dumnezeu,regizorul Stanley Kubrik,nici macar n-a mai apucat sa-si termine blasfemia,l-a luat la el stapanitorul lumii acesteia…Aceasta este rasplata tuturor celor care,prin diferite forme,duc o lupta constanta si temeinica impotriva Domnului…Aceasta este rasplata,mortii vii trec la chinul vesnic…

    Apreciază

  15. adris said, on decembrie 19, 2009 at 8:49 pm

    Apreciază

  16. veryanxious said, on decembrie 19, 2009 at 9:16 pm

    ba farte, da’ ce fel de enoriasi strangi la raspunsuri!…..

    Apreciază

  17. Nihil sine Deo said, on decembrie 21, 2009 at 11:02 am

    Ce sa mai zic de filmul asta. De faptul ca pentru un ritual satanic ca cel din film se foloseste Sf. Liturghie pusa invers nu mă miră. Am citit undeva cateva fragmente din Talmudul evreiesc si am ramas stupefiat de ceea ce scrie acolo. Cred ca este adevarat ceea ce cred evreii despre crestini in general si despre ortodocsi in special.

    Apreciază

  18. dan said, on decembrie 21, 2009 at 11:41 am

    Nu stiu daca e bine sau nu sa ramana reversul, dar nici directul. Eu unul am vazut filmul dar nu aveam habar despre ce e vb atunci, iar ce am descoperit acum ma ingrozeste. Sa ne fie invataura de minte sa ne mai uitam la filme, mai ales holywodiene

    Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza!

    Apreciază

  19. Andrei-Nicolae said, on ianuarie 20, 2010 at 12:03 am

    Apreciază

  20. […] sau pur si simplu ca ceva dat inapoi. Este un text cu cuvinte clare si inainte si inapoi, nu ca la slujbele inversate de satanisti din filmele cu scientologi. Aici sade toate smecheria si imposibilitatea umana fara inspiratie […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului […]

    Apreciază

  22. mihai said, on ianuarie 30, 2011 at 7:24 pm

    eu sunt un pic mai sceptic, de aceea am verificat si mi-a inghetat spinarea de frica.
    Am pus bucata de audio din film cu ritualul in Cool edit pro, si i-am dat reverse. am ramas piatra cand am auzit exact o slujba ortodoxa pe fundal.
    Doamne Ajuta-ne!!!

    Apreciază

  23. Idei pentru Viaţă said, on septembrie 9, 2011 at 5:42 am

    Mi se ridica parul maciuca sa vad si sa ascult combinatia de liturghie ortodoxa si ritualuri satanice.

    Apreciază

  24. Lucian said, on septembrie 9, 2011 at 8:45 am

    Dumnezeu sa-i ierte!

    Apreciază

  25. […] invers, si nu neaparat ca orientare sexuala. Ei zic Tatal Nostru invers, ei folosesc in ceremonii slujbe Ortodoxe inversate [click]. Daca nu ma credeti dati click pe link-ul cu [click] si va veti delecta cu o astfel de slujba […]

    Apreciază

  26. […] VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului […]

    Apreciază

  27. daria said, on noiembrie 23, 2013 at 9:05 pm

    buna,stie cineva cum se numeste castelul din film ?

    Apreciază

  28. Nu va mai inchinati sefului masonilor | said, on decembrie 7, 2013 at 7:51 pm

    […] invers, si nu neaparat ca orientare sexuala. Ei zic Tatal Nostru invers, ei folosesc in ceremonii slujbe Ortodoxe inversate [click]. Daca nu ma credeti dati click pe link-ul cu [click] si va veti delecta cu o astfel de slujba […]

    Apreciază

  29. […] Această practică este prezentă în filmul despre controlul mental: Clockwork Orange de Stanley Kubrick (cel cu Ochii larg închiși). […]

    Apreciază

  30. […] VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.