SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (03.10.2010): Foto – viespile ucigase din China. Galati – dupa cutremure urmeaza fantani otravite. A facut operatie de schimbare de sex, nu i-a placut rezultatul si a cerut eutanasia. Si a fost eutanasiat. Urmeaza aprobarea uciderii minorilor si a adultilor bolnavi de Alzheimer …

Posted in cutremur, EUTANASIE, FRACTURARE HIDRAULICA, GAZ NATURAL, STIRI by saccsiv on octombrie 3, 2013

killer_wasps_that_have_left_at_least_28_people_dead_in_china_2326262_04577400

 

RTV: Nu ai vrea să te BÂZÂIE: A apărut prima fotografie a VIESPILOR URIAŞE care au ucis zeci de oameni în China

Adevarul: După potop urmează fântâni otrăvite: se întâmplă în satul Izvoarele, acolo unde cutremurele sunt la ordinea zilei

Sătenii au constatat că apa din fântâni este tulbure şi are şi un miros de sulf, motiv pentru care au sunat imediat la autorităţi care au venit, au prelevat probe şi le-au trimis la analize. Cei de la DSP le-au recomandat localnicilor să bea doar apă îmbuteliată.

 

Nasul TV: UPDATE 10 CUTREMURE ACOPERITE DE MINCIUNILE GASTII TRANSPARTINICE

Judetul Galati a avut inundatii uriase in ultimii zeci de ani dar niciodata acestea nu au fost urmate de atitea cutremure intr-un interval de timp atit de scurt!

Premierul Ponta si citiva specialisti “de serviciu” sustin insa ca INUNDATIILE sint de vina pentru aceste numeroase cutremure de mica intensitate!

Presa internationala a relatat, citind companiile care extrag gaze de sist, ca astfel de cutremure sint rezultatul explorarilor si exploatarilor gazelor de sist!

EVZ: EUTANASIAT, după o operaţie de SCHIMBARE de SEX ratată: „A murit împăcat”

Un belgian în vârstă de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, după ce medicul a apreciat că suferinţele sale fizice, rezultate în urma unei operaţii de schimbare de sex eşuate, au devenit „insuportabile”, a anunţat marţi presa belgiană, citată de AFP.

Nathan Verhelst a murit într-un spital din Bruxelles, înconjurat de mai mulţi prieteni, la sfârşitul unei lungi proceduri în vederea obţinerii acordului lumii medicale. În Belgia eutanasia este legală din 2002.
„A murit împăcat”, a declarat medicul care l-a asistat, Wim Distlemans, de la spitalul universitar VUB.

Toate condiţiile efectuării eutanasiei au fost întrunite, pacientul reuşind, „în acest caz, să vorbească clar despre suferinţele sale fizice insuportabile”, mai spus medicul pentru cotidianul Het Laaste Nieuws.

Nathan s-a născut ca fată, într-o familie de trei băieţi, şi în copilărie se numea Nancy. Potrivit jurnaliştilor belgieni, care l-au intervievat cu o zi înainte să moară, Nathan s-a simţit respins de părinţi, care şi-ar fi dorit din nou un băiat.
Visul său, încă din adolescenţă a fost să devină bărbat, aşa că Nathan a suferit succesiv trei operaţii, în perioada 2009-iunie 2012, dar rezultatul nu numai că nu l-a mulţumit, dar l-a băgat în depresie.
„Am pregătit dulciuri pentru a sărbători noua mea naştere, dar, prima dată când m-am văzut în oglindă, am avut o aversiune faţă de noul meu corp”, le-a mai povestit Nathan, ziariştilor belgieni.
Pentru a fi efectuată eutanasia, o „persoană trebuie să prezinte o afecţiune gravă şi incurabilă care i-ar cauza suferinţe (…) de ordin psihic sau fizic”, a explicat Jacqueline Herremans, membră a Comisiei naţionale privind eutanasia.
TV Oost  anunţat că va difuza în curând un reportaj consacrat vieţii lui Nathan.
Dezbaterea pe tema eutanasiei continuă în Belgia, unde Parlamentul urmează să examineze aplicarea acesteia pentru minori „capabili de discernământ” şi pentru adulţi care suferă de Alzheimer. Marea majoritate a belgienilor sunt de acord cu noile modificări, potrivit unui sondaj apărut miercuri în Libre Belgique, informează Mediafax.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EUTANASIA – promovarea cumplitului pacat al SINUCIDERII: Asociatia Olandeza Regala a Medicilor vrea sa includa si singuratatea si problemele economice printre criteriile legale de cerere a eutanasiei …

Hotnews: Raport IICCMER: Ramasitele umane identificate la fosta colonie de munca Periprava confirma existenta unei gropi comune

Din observatiile facute de arheologi, practica de inhumare iese din tiparele traditionale. De exemplu, unul dintre schelete are picioarele incrucisate si legate (probabil cu o sarma), iar pozitia nefireasca a capului, aplecat intr-o parte, impreuna cu vertebrele cervicale (dislocate), denota o introducere fortata a cadavrului. In alte cazuri, defunctul este depus intr-o lada confectionata din material lemnos perisabil, iar un altul a fost probabil infasurat intr-un fel de rogojina din material organic. Intr-un alt caz s-a observat clar o neglijenta la manipularea cadavrului in momentul introducerii in groapa. Spre exemplu, unul din capetele cadrului de lemn suprapunea craniul, iesit pe jumatate in afara. O particularitate anatomica interesanta a fost constatata la un alt defunct: mana dreapta este indoita, cu palma adusa sub barbie, iar laba piciorului drept lipseste.
[…]

La toate aceste observatii se adauga si lipsa oricarui element de inventar funerar sau a resturilor de imbracaminte sau incaltaminte, ceea ce denota inca o data ca avem de-a face cu o abatere de la ritualul traditional de inmormantare.

Ziua Veche: Cum scapa Europa de tigani 

Doi cersetori, tigani romani in Italia, se intalnesc si se intreaba unul pe altul:
– Cati bani ai strans azi?
– 6 euro…
– 6 euro? Ce ai facut de ai strans doar 6 Euro?
– Am facut de toate – imbracat ponosit, saracacios, fata de milog, am si scris pe o placuta de carton ca am o nevasta si 4 copii de intretinut. Dar tu cat ai castigat?
– 6000 euro!
– Ce?!?!? Cum ai facut de ti-au dat asa de mult?
– Am pus langa mine o bucata de carton pe care scria: “Imi lipsesc 6 euro sa ma intorc in Romania!”

Romania TV: Amnesty International condamnă evacuarea romilor de la Eforie

Organizaţia Amnesty International critică România pentru evacuarea romilor care aveau locuinţe improvizate pe un teren de la marginea oraşului Eforie, fără ca aceştia să fie relocaţi sau despăgubiţi pentru bunurile pierdute, relatează AFP.

[…]

Primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a declarat luni că acţiunea a fost una legală pentru că persoanele respective ocupau acel teren abuziv de mai mulţi ani.

În momentul când reprezentanţii primăriei au intervenit vineri, cu buldozerele pentru distrugerea locuinţelor improvizate terenul era ocupat de aproximativ 80 de persoane, reprezentând în jur de 30 de familii. Brăiloiu susţine că zona reprezenta un focar de infecţie şi locuitorii care aveau case în apropiere doreau să le vândă. „Era un focar de infecţie pentru toată zona respectivă, de fapt pentru tot oraşul. Am primit şi amenzi de-a lungul timpului de la Garda de Mediu din cauza lor. Iar cei care locuiesc în apropiere intenţionau să-şi vândă casele”, a povestit primarul din Eforie.

Edilul a explicat că acel teren era o zonă de tranzit pentru persoane de etnie romă care munceau pentru alte persoane, rămâneau acolo o perioadă după care plecau şi soseau alţii în locul lor. „Erau două-trei familii mai «înstărite» care îi aduceau acolo, îi foloseau la diverse munci sau îi trimiteau să fure din oraş tot ce puteau folosi ca fier vechi. Chiar ei îmi spuneau că fuseseră aduşi de diverse persoane ca să facă diferite munci, iar vara vindeau produse pe plajă”, a spus Brăiloiu.

El a precizat că, pentru aproximativ 20 de persoane din cele 80 evacute, primăria caută adăpost. „Pentru aproximativ 20 de persoane, care să zicem că sunt din Eforie pentru le-au fost făcute nişte buletine provizorii, nu ştiu în ce condiţii, încercăm să găsim un adăpost. De exemplu, unuia i-a fost făcut buletin provizoriu pentru că fusese trimis în judecată şi nu aveau unde să-i trimită citaţia. Am găsit deja adăpost pentru zece dintre ei, mai căutăm şi pentru ceilalţi zece. Restul sunt din Covasna, Caracal, Tecuci, Brăila şi alte localităţi din ţară”, a mai spus Ovidiu Brăiloiu. El a menţionat că adăposturile oferite de primărie celor 20 de persoane este unul temporar până îşi vor găsi o locuinţă.

Primarul susţine că a încercat să-i ajute de-a lungul timpului pe cei din zona respectivă să înceapă câte o afacere, dar nu s-a concretizat nimic. Am încercat să-i ajut de-a lungul timpului, am fost de acord să le dau un teren să-şi facă o fermă, dar au renunţat, apoi a mai fost un proiect cu cineva din rândurile lor care dorea să ridice o fabrică de cărămizi, dar între timp persoana respectivă a murit şi nu s-a mai realizat nimic. Chiar el îmi spunea că se chinuie degeaba pentru că nu are cu cine să facă treabă”, a mai afirmat primarul Ovidiu Brăiloiu.

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan said, on octombrie 3, 2013 at 3:38 pm

    Despre suedezul care s-a sinucis:
    Dacă aţi fi Dumnezeu, aţi face vreo deosebire între el şi unul care s-a sinucis?

    Apreciază

    • Ioan said, on octombrie 3, 2013 at 3:39 pm

      belgian, scuze

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on octombrie 3, 2013 at 4:42 pm

        Nu avem noi voie sa ne punem in locul lui Dumnezeu si sa judecam pe cineva.

        Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on octombrie 3, 2013 at 6:02 pm

      El si-a dorit moartea ca sa scape de chinuri deci dupa parerea mea este sinucidere. Dumnezeu ti-a dat cat poti sa duci.

      Apreciază

    • Ioan said, on octombrie 4, 2013 at 3:16 pm

      Da, Alexandru, in zona asta am vrut si eu sa bat. Cosmin n-a inteles. Nu vreau sa-i judecam noi pe oameni, ci sa ne fie clar (mai ales la femei) ca acest pacat echivaleaza cu o sinucidere. Bine, de aici, discutia poate fi lunga, caci si Biserica este luata pe nepregatite, ea trebuind sa evalueze canonic noi si noi situatii la care in trecut nici nu se gandea… nu numai ea, ci nimeni… Nimeni, in trecut, nu se gandea ca oamenii vor ajunge sa umble la ce au intre picioare… E inimaginabil pana si astazi (pt mine, cel putin).

      Apreciază

  2. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 4:53 pm

    De unde au aparut acele uriase si ucigase viespi din China ?
    Ce spun biologii , pt ca despre asa viespi nu s-a mai auzit pana acum , or tine si astea de Apocalipsa ?
    Sa ne fereasca Domnul de asa flagel , ne vom aminti de pedepsele date lui Faraon .

    Apreciază

  3. deveghepatriei said, on octombrie 3, 2013 at 5:03 pm

    Saccsiv, o parere : in actualul context putem discuta de Statele Unite ? Pornind de la ideea ca au fost/sunt cea mai mare putere economica!

    15. Iar neguţătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogăţit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând şi tânguindu-se,
    16. Şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!
    17. Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,
    18. Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!
    19. Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

    Apreciază

  4. Raul Basarabeanu said, on octombrie 3, 2013 at 6:20 pm

    Saccsiv, vezi ca Rita Muresan promoveaza de cateva luni „terapia cu ingeri”, iar mai nou apare si pe la televizor. Nu e o blasfemie? De fapt erezie daca se comporta ca o religie? Mi se pare New Age.

    Apreciază

  5. Raul Basarabeanu said, on octombrie 3, 2013 at 6:21 pm

    Terapia cu ingeri mi se pare o forma de ocultism! Ca ghicirea, astrologia, hipnoza, fenomenul O.Z.N., practicile yoga, mitologia, panteismul, credinta în reincarnare sau vrajitoria.

    Apreciază

  6. Ion Roman Popescu said, on octombrie 4, 2013 at 9:34 am

    Par soldati nanotehnologici.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.