SACCSIV – blog ortodox

Documentar: „GIRL MODEL”. Nu va distrugeti fetele de 11 -13 ani. Nu le bagati in lumea manechinelor si a fotomodelelor

Posted in desfrau, droguri, MODA, PUBERTATE by saccsiv on octombrie 3, 2013

Nu l-am vazut inca, dar cum inca nu stiu cand voi avea timp s-o fac, il postez bazandu-ma pe cei ce-l considera edificator.

Iata si ce putem citi in articolul Dosar Eva. Secretele murdare ale modei: hărțuire sexuală, droguri și dinți scoși:

În spatele podiumului pe care modelele culeg aplauzele se ascund lucruri oribile, pe care tinerele naive le îndură, în speranța că vor ajunge la fel de celebre și de bine plătite, precum Gisele Bundchen, Miranda Kerr sau Kate Moss. Din când în când, însă, cineva rupe tăcerea și scoate de sub preș toată mizeria pe care imaginea glamour a industriei modei o ascunde cu delicatețe: droguri, înfometare, hărțuire sexuală, sărăcie.Puține, foarte puține dintre miile de fete care văd anunțul de recrutare al unei agenții de modelling și încep să spere la o carieră de fotomodel înțeleg că-și asumă riscuri imense. Că vor fi deseori nevoite, alteori chiar obligate prin contract să rabde de foame, să stea zile întregi în camere sordide de hotel, să suporte avansurile sexuale ale unor bărbați care doar se folosesc de ele, că vor accepta să muncească pe degeaba sau pe niște sume de nimic, că vor ajunge să-și scoată și dinții doar ca să pară mai slabe, fiindcă, la urma-urmei, nimic nu e mai rău astăzi în modă decât să nu fii suficient de slabă.
Și mai puține, mult mai puține fete din miile care trec prin filtrele nemiloase ale căutătorilor de talente reușesc să răzbată în industria modei, o junglă în care se rătăcesc o sumedenie de idealuri, principii, concepții. În spatele podiumului acoperit cu petale de trandafiri, pe care strălucesc supermodele aplaudate de cohorte de snobi, se învârte un malaxor care stoarce fără răgaz „armate” întregi de tinere naive, sărace, disperate sau pur și simplu temerare.
Industria modei a fost acuzată în mai multe rânduri că sub voalul glamour cu care și-a cucerit dreptul de a fi considerată o artă tăinuie lucruri cu care se ocupă mai degrabă organizațiile mafiote. Puține sunt vocile care răzbat de acolo de jos, din „subteranul” unei industrii care produce miliarde de euro la nivel global. Și niciuna nu a adus vești bune de dincolo de cortină, doar lucruri apăsătoare, tăinuite de teamă, de rușine și de nădejdea unei șanse care poate va veni cândva.
Fluturașii fără aripi
Nu, modellingul nu-i pentru oricine. E o lume apetisantă și dură, populată de genii, dar și de oameni rapace, cu instincte de prădători. E o lume în care frumusețea și talentul nu înseamnă totul, în care ai nevoie de noroc și în care trebuie să fii pregătită să suporți, să lupți și mai ales să știi când să renunți, dacă nu vrei să devii prizoniera unui sistem care te stoarce fără încetare, până când nu mai valorezi nimic. Dar poți explica asta „fluviilor” de fete care năvălesc în fiecare an spre capcanele înșelătoare ale „vânătorilor” de suflete ingenue? Presa e plină de cazuri de tinere abuzate, înșelate, chiar ucise, și cu toate acestea persistă încă mentalitatea „mie nu mi se poate întâmpla așa ceva”.  Realitatea este că marja de naivitate, ca să fim indulgenți, e infinită la nivel mondial. Iar sărăcia, foamea de celebritate și „magia fashion” amplifică fenomenul, atrăgând necontenit „fluturașii” în jurul becului. Din nefericire, mulți își vor pierde aripile.    Dacă pentru miile de anonime care o iau de la zero în Paris, Londra, Milano și New York este teribil de greu să reușească – dar măcar au parte de experiențe decente – pentru cele care pornesc din Asia sau America de Sud șansele de a cădea victimă ale abuzurilor sporesc dramatic.
„Când ți-e foame, nu-ți mai pasă de nimic”
Dificultățile și sacrificiile tinerelor aflate la început de carieră în modelling au făcut subiectul unui interviu publicat recent de cotidianul britanic The Times. Model, actriță și star de reality TV, Katia Elizarova, în vârstă de 27 de ani, a reușit să facă vâlvă cu dezvăluirile ei. Ea se numără printre cele care au reușit, dar dorește să spună adevărul. Katia vorbește despre exploatarea sexuală, despre zilele în care îi era foame și n-o mai interesa ce urmează, decât să mănânce ceva – multe mizerii la care nu te aștepți când te gândești la modă. „Erau oameni care încercau să te ducă în cluburi ca să atragi atenția unor bătrâni. Asta nu e partea frumoasă a meseriei noastre. Dacă ești model iar agenția nu te-a plătit de câteva luni, n-ai nimic de mâncare – iar atunci apare cineva care spune: >. Și acolo te trezești cu 20 de inși care se zgâiesc la tine, dar ți-e atât de foame încât nu-ți pasă”, spune ea în interviu.
Elizarova, care actualmente se numără printre protagoniștii reality show-ului „Meet The Russians”, difuzat de canalul Fox TV, joacă și rolul unei soții nefericite în filmul „Sunstroke”. Ea a devenit cunoscută după ce a prezentat pentru Chanel, M&S și MaxStudio, ca să enumerăm câteva dintre brandurile pentru care a lucrat. Elizarova are o relație cu actorul Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolul din „Sherlock Holmes”, pe care l-a cunoscut la o nuntă, în Ibiza. Ea reprezintă un caz fericit, dar n-a uitat de unde a plecat.
Ea a fost recrutată în orașul natal, Saratov, pe când avea doar 14 ani și a văzut o groază de chestii care nu i-au plăcut în cei 12 ani în care a muncit în acest bussines numit modelling. Printre acestea se numără fetele de 16-17 ani drogate sau îmbătate de bărbați, presiunea continuă de a fi slabă pentru a nu pierde bani. Chiar și Elizarova, care are o constituție firavă, a simțit presiunea slăbitului. Când era în Japonia, fetele se cântăreau după fiecare masă. „Cunosc fete care erau bulimice, care luau cocaină pentru a avea obrajii supți. Unele își scoteau dinții ca să arate mai slabe”, povestește ea.
Chiar dacă încă lucrează în modelling, Elizarova a decis să facă o misiune din dezvăluirea abuzurilor la care sunt supuse tinerele vulnerabile. Ea a participat la o dezbatere în Anglia despre moralitatea caselor de modă care tind să impună măsuri tot mai mici pentru modelele care sunt la început de carieră. Deocamdată, Katia Elizarova își concentrează eforturile în Marea Britanie, unde speră să trezească reacții împotriva abuzurilor din modelling, apoi va încerca să lupte împotriva acestui fenomen și în țara sa, scrie Daily Mail.
Modellingul începe de la 5-10 ani
În Marea Britanie e mai ușor să trezești conștiințe decât în Rusia, unde sărăcia îngheață orice reacție. Situația din țara Elizarovei a fost redată și documentarul „Girl Model”, lansat în martie anul trecut. Filmul evocă satele și orașele defavorizate ale Rusiei siberiene, acolo unde tinerii nu au viitor și singura lor șansă o reprezintă evadarea într-un oraș mare. Aici este terenul propice pentru scouterii de modă, care selectează cele mai tinere și mai frumoase fete. Le fac oferta vieții lor, apoi le duc în Japonia, într-o lume nouă, total diferită, în care trebuie să se maturizeze rapid, să învețe engleza din mers și să depășească în pas de defilare barierele culturale.
Documentarul merge pe urmele rețelei care transportă legal tinere preadolescente foarte sărace din Rusia în Japonia, de unde cele care rezistă sunt trimise spre Statele Unite.
Ashley Arbaugh a fost model, iar acum umblă prin toate cătunele uitate de Dumnezeu prin pustiul Siberiei. Speră să găsească un chip pe care să-l lanseze în circuitul internațional. „Niciodată nu poți fi suficient de tânără”, spune ea despre vârsta maximă acceptată în industrie. Are dreptate. Cu doar câteva săptămâni mai înainte, la Săptămâna Modei de la New York, creațiile lui Marc Jacobs au fost prezentate de fete de 14 ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.    „Primul secret al succesului în modelling este să începi la 5-10 ani”, le spune în rusă unul dintre scouteri fetelor care aşteaptă să fie cântărite din ochi, măsurate şi evaluate.
Lacrimile Nadiei
„Am 14 ani”, spune Nadia Vall într-o secvență, în timp ce este aranjată de un stilist. „Nu spui că ai 14 ani, ai 15”, este repede corectată, când, de fapt, pusese deja de la ea un an în plus. „Vreau să devin un model bun”, spune tânăra rusoaică, în timp ce iese pe poarta casei în care locuia cu părinții și bunicii ei. I s-a promis că va câștiga garantat 8.000 de dolari pentru două luni de muncă. Realitatea e puțin diferită, notează jurnaliștii britanici. Pe site-ul filmului, realizatorii descriu lumea modellingului ca pe o cameră înconjurată de oglinzi și lentile, care reflectă diferite versiuni ale realității spre tinerele aflate la începutul carierei.    „E o piață sigură. Spre deosebire de alte piețe, aici fetele nu ajung niciodată să se afunde în datorii”, îi spune Ashley Arbaugh novicei Nadia. Dar de fapt e vorba de e o industrie instabilă, din care mediul interlop își racolează deseori noi prostituate. Și totul se petrece departe de luminile reflectoarelor din Europa și Statele Unite, într-o periferie a capitalei nipone, Tokio.Puţine din fetele care pleacă să dea lovitura în lumea atragătoare a modei rezistă şi trec peste şocul despărţirii de familie şi al distanţei.   Filmul redă nu doar speranţele lor, ci şi eforturile pe care le fac, zâmbetele forţate, iluziile care se destramă, lacrimile lor şi răbufnirea la telefon a Nadiei, care izbucnește în plâns: „Vreau să vin acasă, mamă”. Lumea dură a modellingului tocmai a mai strivit un vis.
Viață de model
Nici în Occident lucrurile nu stau mai bine. Chiar dacă debutantele nu se confruntă cu pericole atât de mari ca în Asia, un lucru e sigur: n-au bani, iar asta le face vulnerabile. Să luăm cazul lui Ashley Stetts. La 18 ani, ea a plecat din Toronto la New York, unde a fost recrutată de agenţia Ford Models. Abia terminase facultatea şi cariera de model suna promiţător pentru ea. Însă în loc să se bucure de o viaţă mai bună, ea a avut surpriza să descopere că lua mai mulţi bani lucrând ca barmaniţă decât ca model.
Ashley a povestit pentru Huffington Post că după ce s-a angajat într-un club popular din New York primea peste 1.000 de dolari pe noapte. Ziua, o şedinţă foto pentru o revistă îi aducea între 100 şi 400 de dolari. La costurile vieţii din orașul american, dacă ar fi fost să trăiască doar din modă, Ashley ar fi ajuns în stradă, cu trei opţiuni mari şi late: un job onorabil în afara modei, prostituţia sau întoarcerea acasă cu coada între picioare. Ea a ales prima variantă, o slujbă part-time. „Scoteam mai mulţi bani în trei nopţi pe săptămână decât în orice alt job potrivit calificării mele. Aşa că m-am adaptat repede la cariera mea dublă, de model şi barmaniţă în New York”, a povestit ea.
Timp de opt ani cât a lucrat ca model, Ashley Stetts a fost dezamăgită de designerii care în loc de bani le dădeau haine fetelor. Din această cauză, locuiau la grămadă în apartamente foarte mici, ca să-şi poată plăti facturile. „În realitate, cele mai multe modele îşi cheltuie banii lor pentru a merge la castinguri şi de regulă sunt respinse”, a explicat ea. „Ştiu cazul a trei fete care stăteau împreună într-un apartament mic şi care mâncau doar ţelină la cină, fiindcă nu-şi permiteau mai mult”, a povestit tânăra.Cu timpul, Ashley a început să obţină mai multe contracte şi să câştige mai bine din modă. În ultimii ani în care a urcat pe catwalk, ea a fost plătită cu 250 de dolari pentru apariţia pe coperta revistei Women’s Health Magazine. Acum lucrează ca model de probă, adică îmbracă creaţiile designerilor, astfel încât aceştia să ştie cum arată ţinutele înainte de a le lansa pe piaţă. E plătită cu 250 de dolari pe oră. E un job stabil şi are un venit constant, în condiţiile în care tinerele care intră în lumea modei speră să ia într-o zi cât câştigă ea într-o oră.
Ashley spune că joburile de top foarte bine plătite sunt puţine şi greu de găsit. Șansa ei a fost slujba de la club, pe care între timp a părăsit-o, fiindcă astfel s-a putut menţine în lumea modei, punând şi ceva bani deoparte.
Diete, anorexie, depresie
Cazurile prezentate sunt confirmate, din păcate de statistici. Potrivit datelor publicate în 2012 de primul sindicat al modelelor, The Model Alliance, lumea modellingului este dominată de injustiție. „Există o prejudecată potrivit căreia manechinele fac milioane de dolari. Ceea ce oamenii nu realizează, însă, este că ele lucrează de multe ori pe gratis”, a declarat modelul Sara Ziff. În 2000, ea a realizat documentarul „Picture Me”, în care a prezentat abuzurile din lumea modellingului. Tot ea a înființat și organizația al cărei obiectiv este impunerea unei liste de drepturi ale modelelor.
Anul trecut, înaintea primei reuniuni sindicale, la New York, The Model Alliance a dat publicității un sondaj realizat pe un eșantion de 85 de modele. Datele, expuse succint, atestă că modellingul este o întreprindere dură:
– 54,7% din modelele consultate și-au început cariera la vârsta de 13-16 ani.- 64,1% au spus că agenții le-au impus să slăbească. – 68,3%suferă de anorexie sau de depresie. – 31,2% suferă de o tulburare alimentară.- 28,8% nu au asigurare de sănătate.- 48,7% țin diete și fac clisme ca să slăbească.- 29,7% (aproape una din trei) au spus că au fost atinse în mod necorespunzător. – 28% au mărturisit că li s-a cerut să întrețină relații sexuale. – 86,8% dintre modele au spus că li s-a cerut să pozeze nud fără a fi anunțate înainte, iar dintre acestea, 46,4% au fost de acord fără să se simtă jenate, iar 27,5% au acceptat pentru că se temeau să nu rămână fără contract.- 50,6% au consumat cocaină.

Comentariu saccsiv:

   Autorul scrie la un moment dat:

Nu, modellingul nu-i pentru oricine. E o lume apetisantă și dură, populată de genii, dar și de oameni rapace, cu instincte de prădători. E o lume în care frumusețea și talentul nu înseamnă totul, în care ai nevoie de noroc și în care trebuie să fii pregătită să suporți, să lupți și mai ales să știi când să renunți, dacă nu vrei să devii prizoniera unui sistem care te stoarce fără încetare, până când nu mai valorezi nimic.

N-ai nevoie de noroc:

Parintele Ilie Cleopa despre idolul NOROC. Nu mai ziceti „noroc”, caci va inchinati la dracul cumplit MOLOH

Si nu trebuie sa stii cand sa renunti deoarece nici nu trebuie sa intri.

Cititi va rog si:

NU VA DISTRUGETI FETELE. NU LE BAGATI IN LUMEA MANECHINELOR SI A FOTOMODELELOR. Hartuire sexuala, droguri si infometare. Dezvaluiri-soc facute de primul sindicat international al modelelor

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion Roman Popescu said, on octombrie 3, 2013 at 9:26 pm

  Avem si cazul TOP MODELULUI Valentina Pelinel. Acum si dumneaei si sotul Boureanu sunt haituiti de portarei.

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/lovit-de-datorii-de-milioane-de-euro-boureanu-contraataca-a-reclamat-executorul-judecatoresc.html

  Ce si-a zis tanarul deputat, clasat de un fost Premier drept ” tanarul cu muci in freza”, si-a zis ca daca sotia sa de-a doua castiga sute de mii de euro anual din modellingggg, de ce n-ar imprumuta si dumnealui un mizilic de 6 milioane de euro?..

  S-au refugiat intr-un apartament al ei din New York, sa nu fie ajunsi de bratul lung al legii .. poate-poate vine partidul dumnealui la putere si il face pierdut in meandrele concretului..

  Lacomie. Acesta este numele oamenilor cu imprumuturi fabuloase. Lacomie si nechibzuinta. Hotie.

  Reprezentantul Bancii precizeaza: Ipoteca se poate extinde si descendentilor(!) nu numai asupra bunurilor celor doi soti”.

  Apreciază

 2. STOP RFID 666 said, on octombrie 3, 2013 at 9:34 pm

  Apreciază

 3. Ion Roman Popescu said, on octombrie 3, 2013 at 9:39 pm

  Intr-o emisiune televizata, aflat in prezenta multor doamne si domnisoare, Catalin Botezatu, acest geniu al lumii modei din Romania, relata amuzat o intamplare, cand .. aflat pe bancheta din spate a unei masini luxoase, o aspiranta la titlul de Model (adusa lui de prietenul aflat la volan in acel moment) tocmai ii presta lui Catalin Botezatu un sex oral .. cand un autocar a trecut incet de pe sens invers si toti s-au benoclat la actiunea in desfasurare ..

  Acum, trecand peste penibilul personajului Catalin Botezatu, si peste relatarile sale scabroase, este usor de inteles ca numai fetele cu creier antrenat razbat in aceasta lume a manechinelor. Daca fetele sunt orbite numai de frumusetea fizica, daca la altceva nu le duce mintea, automat sunt decartate in mediul prostitutiei. Nu poti sa te afirmi daca oferi exclusiv frumusete exterioara. Cand esti o creatura decorativa, din start pleci cu standarde foaarte joase.

  Imediat dupa Revolutie, multe fete erau racolate pentru „dansuri in strainatate”. De fapt era tot trafic de carne, cum avea sa se afle mai tarziu.

  Apreciază

 4. BAD said, on octombrie 3, 2013 at 9:48 pm

  E o manipulare incredibila la televizor pe anumite programe. Exista niste idoli care sunt promovati, una dintre ele e JENNA, o fata imbracata in fusta roz si care se machiaza, alte modele sunt prezentate in desenele animate si manipuleaza parintii sa lase copii sa se machieze, eu am o nepoata de 2 ani si 7 luni, e geniu la varsta ei, dar se machiaza, si imi zice ca e ca JENNA, si plange disperata daca nu primeste ce rochie si haine vrea. Desenele animate de pe JIM JEM sunt tot asa, cu niste sirene, cu fetite care se machiaza etc. Daca ne amintim putin de SELENA GOMEZ care a debutat in productii pentru copii de 10-15 ani si acuma e o cu*va.
  Productile de la TV sunt demonice in procentaj de 99%…… din pacate fara o riposta din partea binelui , raul va continua sa prospere si sa distruga mintiile oamenilor proaspat veniti pe pamant, asa cum au facut si pina acuma. Mie mi se pare ca lipsa de actiune directa din partea noastra este tot un control mental, findca noi asteptam sa facem bani ca sa ne sustinem organizatia, dar de mult timp deja planul e sa facem bani. Care intarziaie sa apara. Oricum inca nu suntem pregatiti pentru ceea ce am vrea noi. http://www.inspatelerealitatii.wordpress.com saccsiv multumim pentru informare, sa speram ca informatia ajunge la parintii care nu stiu ce se intampla, daca imi permiti sa dau reblog ca sa fie informatia in mai multe parti, ca sa devina mai accesibila.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 3, 2013 at 10:02 pm

   BAD

   Sigur.

   Apreciază

  • Ion Roman Popescu said, on octombrie 4, 2013 at 9:25 am

   Copiii consumatori de emisiuni tv sunt victime sigure ale legiunilor dracesti.

   Instituirea unui consum de maxim 3 ore saptamanal de program tv ori deloc copiilor sub 15 ani, inseamna o riposta eficienta si gratuita din partea binelui. Asta in cazurile in care parintii sunt dispusi sa participe la educatia propriilor copii.

   Apreciază

 5. STOP RFID 666 said, on octombrie 3, 2013 at 10:06 pm

  JOACA DE-A DUMNEZEU

  http://www.ziare.com/magazin/studii/acum-poti-sa-iti-alegi-cum-va-arata-copilul-tau-1260470

  Apreciază

  • STOP RFID 666 said, on octombrie 3, 2013 at 10:27 pm

   “Conform multor gânditori progesisti, Noua Ordine Mondiala este o încercare, a elitelor internationale, de a monopoliza realitatea noastra politica si economica la scara globala. De asemenea, se sustine ca include modificari demografice, în special politicile de depopulare cu scopul reducerii supracresterii populatiei lumii. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale ar marca sfârsitul democratiei, sfârsitul autodeterminarii nationale, sfârsitul drepturilor omului si sfârsitul multor servicii publice (incluzând sanatatea si învatamântul).
   O anuntare deschisa a acestor schimbari, ar genera aproape sigur proteste masive si violente la scara mondiala. Acesta este motivul pentru care sunt introduse gradual, secret si cu un ridicat grad de dezinformare. Utilizarea puternicelor grupuri de presiune si a avantajelor financiare pentru coruperea politicienilor, folosirea unei retele de activisti postati strategic si utilizarea mijloacelor de informare corporatiste pentru musamalizarea adevarului si raspândirea propagandei, dovedesc ca pregatirile pentru întreaga operatiune a necesitat mult timp si planificare. Lipsa opozitiei substantiale în interiorul sistemului, dovedeste de asemenea prezenta unei pânze de colaboratori benevoli care au infiltrat sistemul si presteaza “munca murdara” pentru elite. Deseori este greu de crezut ca elitele au reusit sa-si extinda puterea peste atât de multe posturi de control peste spectrul combinat al economicului, politicului si socialului vietii noastre. Poate aici îsi au originile scepticismul si sintagma “teoria conspiratiei”. Din nefericire, faptul ca toate schimbarile indica într-o singura directie, exclude posibilitatea unei coincidente. Oportunismul si conformismul sunt larg raspândite într-o societate care continua sa se elibereze de orice restrictie, inclusiv valorile morale.
   Ca parte a planurilor Noii Ordini Mondiale, toate sursele de valori culturale independente au fost plasate sub atac. Acestea includ institutiile familiei si bisericii, organizatiile pentru drepturile omului, muncitorilor si legii internationale, cât si multe mijloace traditionale de promovare a valorilor morale (de exemplu, în literatura, arta si mijloacele de informare). Suntem martorii unor încercari fara precedent de “deregularizare” a modelului familial traditional, a slabirii autoritatii parintesti si de reducere a timpului de calitate pe care familiile îl petrec împreuna. Observam subfinantarea, supraîncarcarea si zapacirea învatamântului de stat si a sistemului de sanatate de stat, în încercarea de a le distruge eficienta, si pregatirea terenului pentru privatizare. Observam închiderea posibilitatilor recreationale accesibile din afara oraselor pentru familiile muncitoare, în încercarea de a restrânge masele din clasele de jos la ghetourile urbane. În consecintă, observam scăderea standardului de viaţă şi creşterea săraciei, o tendinţa care face imposibilă obţinerea independenţei financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendinţă care prinde pe viaţă oamenii în capcana ipotecilor şi împrumuturilor, o tendinţă care subjugă oamenii. Observăm creşterea sprijinului pentru multiculturalism şi deregularizarea majoritaţii standardelor culturale, morale şi nationale. Considerând că toate aceste schimari “restructuralizante” au început să aiba efect imediat după prabuşirea Uniunii Sovietice, aceasta, de asemenea, poate fi cu greu vazută ca o coincidenţă.
   Într-o ţară bogată, poporul ar trebui să fie bogat. Un sistem care creste bogăţia elitelor pe costul maselor, este un sistem colonial, concentrat pe exploatare. De la sfârsitul Razboiului Rece, oamenii au devenit o alta comoditate.”

   “Noua Ordine Mondială este o conspiraţie mondială condusă de grupuri formate de către diferiţi indivizi cu o anumită putere, fie această financiară sau politica care conspiră ca să conducă în cele din urma întreaga lume printr-un guvern mondial autonom, care ar înlocui rapid statele nationale suverane şi să pună capăt luptelor pentru puterea internatională. Cu alte cuvinte, reprezintă un guvern foarte puternic care ar uni toate ţările sub comanda lui, pentru a deţine puterea absolută şi controlul asupra intregii planete. După infiinţarea unui asemenea guvern, se pare că populaţia planetei va scade drastic, la maxim 1.000.000.000 de oameni, pentru a usura munca guvernului, şi a speria pe supravietuitori pentru ca aceştia să se supuna noilor legi.
   Conform ultimelor noutăţi un asemenea proiect a început de mulţi ani, işi desfasoară activitatea în locaţii ultra secrete. În acest proiect ar fi implicaţi cei mai influenţi, puternici şi bogaţi oameni din lume, de la preşedinţi, şi pâna la oameni de afaceri ce au o anumită autoritate pe plan mondial, iar cei ce se vor opune alianţei vor fi indepartaţi.
   „Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie ca nu. Singura întrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” – Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR), declaraţie făcută în februarie 1950 în fată Senatului american.
   Primul pas pentru realizarea acestui plan îl constituie manipularea masei de creştini. În acest sens masonii pregatesc proiectul Blue Beam (Raza Albastră) care ar urma să simuleze sosirea lui Iisus pe Pamânt. Pentru acest lucru se vor folosi unde de joase frecvenţă care vor avea ca scop întipărirea în memorie a unor mesaje trimise de către guvern şi o hologramă uriaşă care va fi amplasată la 100km deasupra Pamântului pe întreaga suprafată a Planetei. Aceasta holograma va fi diferită pentru fiecare zona a planetei, în functie de religie, limbă, astfel că fiecare creştin va vedea ceea ce este scris în Bibia lui, şi va auzi mesajele lui Iisus în limba lui.
   “Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii în aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“ – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste în 1994 în care demasca proiectul Blue Beam.
   Un alt pas important pentru manipularea maselor îl reprezinta descoperirile arheologice care au ca scop subminarea credintei. Astfel, în 2007 James Cameroon a declarat ca a descoperit sarcofagul lui Iisus, iar testele ADN, dovezile stiintifice si statisticile pun la îndoiala bazele religiei crestine. Alaturi de acest sarcofag, arhelogii au mai gasit si alte 10 cutii cu oase pe care se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua – Iisus, Maria, Iosif, Meriem – Maria Magdalena, Matei, Iuda.
   In final, controlul total al planetei va fi obtinut prin lupta, un razboi care va conduce la cucerirea tuturor tarilor.
   „A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra în marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra.”
   „Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde în orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încat oamenii vor putea fi usor impinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.” – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste in 1994 in care demasca proiectul Blue Beam.”

   Apreciază

 6. blue said, on octombrie 3, 2013 at 10:52 pm

  Copiii sunt educati de părinţi. Poate părea o propoziţie banală, din abecedarul de la clasa pregătitoare, în fond este un adevăr de care ,mulţi se ascund, părinţi fiind. Sigur că, la prima vedere, singura solutie pare a fi să nu-i lăsăm pe micuţi să privească la televizor emisiunile gen „next star” sau „burlacul” sau care-or mai fi de aceeaşi teapă. În fond, ce nu văd, nu-şi pot dori. Dar e doar o soluţie de moment, functionează până prin şcoală, adică până la anii la care anturajul nu se mai poate controla. Că aude în clasă de pe la colegi subiecte pe care parintele i le-a ascuns e inevitabil, iar copilul trebuie să fie pregătit sa intre în contact cu ele. Adică decât să-l ferim de rău, mai bine îi explicăm de ce e răul rău. Fetiţelor trebuie să li se explice de ce lumea aceea ( cum îi spune? glamorous! ) e una a stricăciunii, a mizeriei morale, că singura cale prin care pot să câştige bani cinstit în viaţă este munca, să înveţe o meserie care să le placă, să facă bine ceea ce fac şi Dumnezeu le va ajuta. Băietii trebuie învăţaţi responsabili, să aibă ca scop să devină vrednici de a-şi întemeia o familie, de a o hrăni şi a o perpetua. Fără valori morale solide inoculate de mici de către părinţi, copiii sunt tentaţi să apuce calea pierzaniei, să dorească să câştige cât mai facil bani, şi să-i cheltuiască la fel. Am intrat într-un magazin zilele trecute şi vânzătoarea se lăuda cu fetiţa ei ( n-am întrebat câţi ani avea ) care dorea să ajungă artistă. Am întrebat-o pe femeie dacă a încurajat-o în vreun fel. Mi-a zis că nu, e „visul” ei. Şi de ce nu viseză la o meserie adevărată, să producă ceva util societaţii, să aibă o familie, copii…? Cică nu e „cool” şi i-a zis fata că ce-ar vrea, să fie vânzătoare ca ea pentru un salariu de mizerie? Că biata femeie n-a găsit niciodată timp să explice fetei cât de importantă este familia pentru un om şi cât de onorabil este să câştigi bani prin muncă cinstită…. Şi uite că rău a făcut.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 3, 2013 at 11:02 pm

   blue

   Doamne ajuta!

   Poti te rog traduce?

   Yellowstone Supervolcano Alert: The Most Dangerous Volcano In America Is Roaring To Life

   http://endoftheamericandream.com/archives/yellowstone-supervolcano-alert-the-most-dangerous-volcano-in-america-is-roaring-to-life

   Apreciază

   • blue said, on octombrie 4, 2013 at 1:39 am

    Alertă la Supervulcanul din Yellowstone: Cel mai periculos vulcan din America dă semne de viaţă

    Chiar în aceste zile, solul de sub Parcul Naţional Yellowstone se ridică cu o viteză record. De fapt, se înalţă cu aproximativ opt centimetri pe an. Motivul pentru care această crestere a devenit îngrijorătoare este că sub parcul Yellowstone se află Supervulcanul – cel mai mare vulcan din America de Nord. Oamenii de știință ne spun că este inevitabilă erupţia sa intr-o zi, și, atunci când se va întâmpla, distrugerea va fi de neimaginat.
    O erupție completă a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat adânc de 3 metri de cenușă vulcanică până la 1.000 de kilometri depărtare, și o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit. Atunci când cei mai mulţi americani se gândesc la Yellowstone, au tendința de a evoca imagini de desene animate cu personajele Yogi Bear și „Bătrânul Credincios”, dar adevărul este că ceea ce doarme sub Yellowstone este o bestie vulcanică ce ar putea distruge națiunea noastră într-o singură zi și acum această bestie începe să se trezească.
    Supervulcanul Yellowstone este atât de întins încât este greu de descris. Potrivit Daily Mail, magma fierbinte de sub Yellowstone este de aproximativ 500 km lățime …

    Caldera Yellowstone este una dintre creatiile cele mai minunate ale naturii și stă pe cel mai mare teren vulcanic din America de Nord.
    Numele său înseamnă „oală de gătit” sau „cazan” și se formează atunci când pământul se prăbușește în urma unei explozii vulcanice.
    În Yellowstone, aproximativ 700 de kilometri sub suprafața Pământului este o magmă „fierbinte”, care se ridica la 30 de mile sub pământ înainte de a se răspândi pe o suprafață de 500 de kilometri în jur.
    Deasupra acesteia, dar încă sub suprafata pământului, se afla vulcanul adormit.

    Atunci când majoritatea americanilor se gândeşte la eruptii vulcanice in Statele Unite, ei îşi amintesc de erupția catastrofală a Muntelui St Helens din 1980. Dar aceasta nici nu ar fi de luat în seamă comparativ cu o erupţie completă a supervulcanului din Yellowstone.
    Iar acum zona din jurul Yellowstone devine din ce în ce mai activă seismic. De fapt, profesorul Bob Smith spune că el nu a mai văzut așa ceva în cei 53 de ani de când supraveghează zona…

    Până de curând, Bob Smith nu a văzut niciodată două roiuri de cutremure simultane în cei 53 ani de monitorizare a activității seismice în și în jurul zonei Caldera Yellowstone.
    Acum, Smith, profesor de geofizică al Universităţii din Utah, a văzut trei roiuri o dată.

    În luna septembrie, 130 de cutremure au lovit Yellowstone pe parcursul unei singure săptămâni. Acest lucru a ingrijorat pe mulţi observatori de la Yellowstone …

    Roiurile de cutremure recente de la Yellowstone au început pe 10 septembrie și au durat până la 11:30 în dimineaţa zilei de 16 septembrie.
    „Un total de 130 de cutremure de magnitudine 0.6 – 3.6 au avut loc în aceste trei zone, cu toate acestea, cele mai multe au avut loc în bazinul inferior Geyser”, spune o declarație oficială de la Universitatea din Utah. „În special activitatea seismică din Yellowstone apare ca roiuri de cutremure.”

    Deci, care este cel mai catastrofal scenariu?
    Ei bine, potrivit Daily Mail, o erupție completă în Yellowstone ar putea lăsa două treimi din Statele Unite complet de nelocuit …

    Aceasta ar exploda cu o forță de o mie de ori mai puternică decât cea de la Muntele St Helens din 1980.
    Împrăştiind lava departe în cer, un nor de cenușă incinerând vegetaţia s-ar răsfira aruncând un strat de trei metri adâncime până la 1000 de mile distantă.
    Două treimi din SUA ar putea deveni de nelocuit din cauza aerului toxic, forţând coborârea la sol a mii de zboruri și silind milioane de oameni să își părăsească locuințele.

    Te poți gândi la un alt potențial dezastru care ar putea realiza același lucru?
    Acesta este motivul pentru care ceea ce se întâmplă la Yellowstone acum este atât de important, și poporul american merită să ştie adevărul. Urmează mai multe informaţii despre Yellowstone pe care le-am sintetizat şi inclus într-un articol precedent …

    # 1 o erupție completă la Yellowstone ar putea fi de până la 1.000 de ori mai puternică decât erupția de pe Muntele St Helens din 1980.

    # 2 O erupție completă la Yellowstone ar ridica cenușa vulcanică la 25 mile în aer.

    # 3 Următoarea erupție la Yellowstone pare să se apropie cu fiecare an ce trece. Începând cu anul 2004, unele zone ale Parcului National Yellowstone au crescut cu până la 25 de centimetri.

    # 4 Există aproximativ 3.000 de cutremure in zona Yellowstone în fiecare an.

    # 5 În cazul unei erupții complete la Yellowstone, practic întreaga zonă de nord-vest a Statelor Unite va fi complet distrusă.

    6 O erupție masivă la Yellowstone ar însemna că aproape totul pe o rază de 100 mile de Yellowstone ar fi ucis imediat.

    # 7 O erupție completă la Yellowstone ar putea, de asemenea, arunca un strat de cenușă vulcanică, care este de cel puțin 3 metri adâncime până la 1.000 de mile depărtare.

    # 8 O erupție pe scară largă la Yellowstone ar acoperi practic întreaga zonă de vest a Statelor Unite cu cenușă vulcanică. Producția de alimente în America ar fi aproape in totalitate distrusă.

    # 9 „Iarna vulcanică”, pe care o masivă eruptie la Yellowstone ar cauza-o, ar răci radical planeta. Unii oameni de știință cred că temperaturile globale ar putea scădea cu până la 20 de grade.

    # 10 America n-ar mai fi niciodată la fel, după o masivă eruptie la Yellowstone. Unii oameni de știință cred că o erupție completă ar face două treimi din Statele Unite complet de nelocuit.

    # 11 Oamenii de știință spun că nu se pune problema „dacă” ci „când” această invitabilă erupţie va avea loc.

    Ceea ce face ca toate acestea să fie și mai alarmante este faptul că o serie de alţi vulcani foarte importanţi din întreaga lume au început să dea din nou semne de viață în mod asemănător.
    De exemplu, un articol din publicaţia Inquisitr din luna iulie a descris modul în care „cel mai periculos vulcan din Mexic” începe să devină extrem de activ …

    Vulcanul Popocatepetl este din nou el însuşi.Vulcanul activ din apropierea oraşului Mexico City a erupt din nou în această dimineață, imprăstiind cenusa sus în cer.
    Vulcan este în prezent în mijlocul unei faze extrem de active. Potrivit International Business Times, vulcanul a înregistrat 39 de emisii de gaze in ultimele 24 de ore.
    O eruptie la inceputul acestei luni a provocat anularea mai multor zboruri din şi către Mexico City.
    BBC scrie că autorităţile au ridicat nivelul de alertă la codul galben următind erupţia vulcanului Popocapetl în dimineata zilei de sâmbătă. Codul galben este al treilea nivel de alertă a oraşului pe o scară de maxim şapte.

    Și un articol de știri NBC din luna august a remarcat că unul dintre vulcanii cei mai periculoși din Japonia a izbucnit de 500 de ori pana acum in acest an …
    Cenușă purtată de vânt la înălţimea de 3 mile deasupra vulcanului Sakurajima către orașul de sud din Kagoshima duminică după-amiază, a format cel mai mare nor de când Agenția meteorologică Japoneză a început păstrarea înregistrărilor, adică din 2006. Lava s-a scurs peste o jumătate de milă de la fisură, și mai multe roci vulcanice uriașe s-au rostogolit de pe munte.
    Deși erupția a fost mult mai puternică decât de obicei, locuitorii din oraș în număr de aproximativ 600.000 sunt obişnuiţi să-l „audă” pe vecinul lor de 3,664 de metri. Oficialii din Kagoshima au declarat că această eruptie este cea cu numărul cinci sute din acest an.

    Deci, ce înseamnă toate acestea?

    Intrăm într-o perioadă în care erupțiile vulcanice vor deveni mult mai frecvente pe tot pământul?

    S-ar putea apropia ziua în care o erupție vulcanică absolut devastatoare va paraliza o mare parte din America de Nord?

    Vă rugăm să nu ezitați a împărtăşi ceea ce credeti postând comentarii mai jos …

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 4, 2013 at 9:44 am

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

   • blue said, on octombrie 4, 2013 at 1:42 am

    Nu mi-a luat fontul pe care l-am editat, nu ştiu cum să fac, rămâne să-l cosmetizezi tu. Doamne ajută!

    Apreciază

 7. Sinziana said, on octombrie 4, 2013 at 12:06 am

  Acelasi lucru se intampla la noi. Uitati-va la aceste filmulete mizerabile de la XFactor, unde, de acest an, se da voie minorilor sa participe. Uitati-va cum acei batrani libidinosi, Bittman si Cheloo, o privesc pe aceasta fata ce doar a implinit 14 ani. Pe de alta parte priviti invidia si frustrarea din ochii Deliei Matache, care deja dupa standardele lumii de azi e „batrana si trecuta”.
  Eu am cunoscut-o pe aceasta fata si este de o inocenta si o naivitate dezarmanta, vor face ce vor din ea.

  http://xfactor.a1.ro/junioarele-joaca-dur-florena-alta-fata-de-14-ani-care-bulverseaza-juriul-897.html

  Apreciază

 8. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 4, 2013 at 12:17 am

  Saccsiv

  O mica corectura , ai scris in titlu:

  Nu va distrugeti fetele „se” 11-13 ani.

  Apreciază

 9. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 4, 2013 at 1:48 am

  Un documnentar care te lasa cu un gust amar. Recomand sa il vizionati sa sa vedeti cat de satanic e industria si blasfemiatoare. In film apar tot felul de simboluri , steaua intoarsa , numarul 666 iar unul dintre agenti de modeling se numeste Messiah ca sa va ganditi cat de mare e blasfemia. Femeia care recruta fetite de 13 ani le obliga sa isi mareasca varsta la vreo 15-16 ani si a fost filmata dupa ce a facut avort si ar mai fi vrut sa mai faca o data ( nebunie draceasca , se vedea pe fata ei ca era dusa ca si ea a fost model vreo 5 ani). Fata saraca care a cazut in capcana credea ca va castiga 8000$ in Japonia pentru a-si ajuta parinti indatorati si cauta o cale de scapare din tara , din satul sau comuna unde traia , dupa 2 luni sa intoarce acasa in lacrimi si isi da seama ce coruptie se afla in acea industrie perversa (prin ce trece saraca cum sa faci asa ceva unui copil). Ea va ajunge acasa cu nici un ban si o datorie de 2000$ de la agentia de modeling.

  Apreciază

 10. geo said, on octombrie 4, 2013 at 9:10 am

  Buna dimineata,

  Parca anticipind documentarul de mai sus ieri am postat un link catre un articol referitor la ce grozavii vad medicii la copii de 11 – 16 ani.

  Articolul este acesta:

  Amor sălbatic cu eleve din Timişoara! Fetele de 12 ani ajung la spital cu sânii muşcaţi, băieţii cu răni “sub centură”

  Tot mai multe eleve de liceu sau chiar de şcoală generală din Timişoara ajung la spital cu răni grave pe sâni sau organele genitale. Medicii spun că pe adolescenţi îi ia valul în timpul actului sexual şi nu îşi dau seama că se pot răni. Băieţii ajung şi ei la spital cu răni la organele genitale.

  Fete din Timişoara cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani ajung la medic, săptămânal, cu răni grave pe sâni, provocate de iubiţii lor adolescenţi. Minorii pătimaşi îşi muşcă prea puternic iubitele de sâni, încercând să le provoace plăceri nebănuite, însă uneori reuşesc doar să le rănească până la sânge.

  Ultimul caz a avut loc săptămâna aceasta, când o elevă de 15 ani a venit la spital cu o rană infectată la sân. Diagnostic: “plagă muşcată om sânul stâng”.

  “Fetele vin la spital după câteva zile, când se sperie că rana nu se vindecă. Unele se tratează cu tot felul de leacuri după ureche şi îşi fac mai mult rău, pentru că rănile se infectează. Sunt câteva cazuri în fiecare luna. În aprilie deja au fost vreo 5-6 fete”, spune un medic de la Clinica de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

  Adolescenţii se rănesc în timpul sexului

  Câteve fete au ajuns în ultimul an şi cu răni la organele genitale, iar mai mulţi băieţi au venit cu răni “sub centură”, cu toţii răniţi de partener în timpul sexului oral. “Încearcă să facă sex oral şi nu le iese uneori. Când văd că le dat sângele dau fuguţa la spital. Rănile sunt superficiale, de cele mai multe ori. Nu au fost cazuri grave. Adolescenţii sunt bombardaţi cu sex la televizor, internet, în reclamele stradale. Vrei să vinzi un biscuite, reclama e cu sex. Ce dracu să mai priceapă şi adolescenţii? Fac şi ei ce văd!”, a mai declarat medicul de la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

  http://exclusivtm.ro/sex-eleve-timisoara-amor-salbatic-rani/

  Din pacate aceste lucruri nu se intimpla numai laTimisoara…acum ceva vreme amauzit o discutie sau am citit pe undeva ca „astia mici – de pina in 18 ani sint deja „experti in sex” iar fetele sint adevarate bombe biologice!!!”

  Apreciază

 11. […] Iata doua comentarii postate la articolul Documentar: „GIRL MODEL”. Nu va distrugeti fetele se 11 -13 ani. Nu le bagati in lumea manechine…: […]

  Apreciază

 12. […] Documentar: „GIRL MODEL”. Nu va distrugeti fetele de 11 -13 ani. Nu le bagati in lumea manechine… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: