SACCSIV – blog ortodox

CE SE INTAMPLA LA GALATI? Fierbe pamantul, se aud bubuieli din pamant si au loc cutremure. Daca asa stau lucrurile dupa o inundatie, CE SE VA PETRECE CAND INCEPE CHEVRON IN PLIN CU FRACTURAREA HIDRAULICA?

Posted in cutremur, INUNDATII by saccsiv on octombrie 1, 2013

   Sambata se puteau citi in articole precum FENOMENELE INEXPLICABILE petrecute în Galaţi au pus pe jar specialiştii în Fizica Pământului cum ca:

Trei specialişti în Fizica Pământului au venit la Slobozia Conachi, din judeţul Galaţi, pentru a studia fenomenele ciudate din ultimele zile. Locuitorii din satul Izvoarele, comuna Slobozia Conachi, se confruntă cu noi probleme, după ce în urmă cu două săptămâni au fost loviţi de inundaţii. Oamenii susţin că de câteva zile li se cutremură casele şi aud tot felul de zgomote ciudate din pământ.

 

[…]

Fenomenul semnalat de edilul comunei se manifestă în deosebi noaptea, fiind afectate şcoala, biserica şi două locuinţe.

„Prefectul judeţului Galaţi, Emanoil Cătălin Bocăneanu, a dispus deplasarea în zonă a unei echipe a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, imediat după semnalarea acestor aspecte de către primarul comunei Slobozia Conachi, Ion Neculau. Dar, întrucât pe parcursul verificării nu s-au manifestat fenomenele sesizate, prefectul judeţului Galaţi a solicitat trimiterea în regim de urgenţă la Galaţi a unor specialişti care să facă determinările specifice, în vederea stabilirii cauzelor care au generat aceste manifestări, astfel încât să poată fi luate măsuri pentru siguranţa cetăţenilor”, a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi.

Oamenii susţin că de câteva zile li se cutremură casele şi aud tot felul de zgomote ciudate din pământ. Din cauza zguduiturilor, care au loc şi de şapte ori într-o zi, casele din satul Izvoarele au avut de suferit: pereţii s-au crăpat, a început să cadă tencuiala etc. „Se simte de parcă fierbe pământul sub picioare. Se aud bubuieli puternice de sare mâncarea de pe masă. Să vină cineva să spună ce este, că ne cad casele pe noi şi nu mai putem dormi de teamă”, a spus Anca Necula, una dintre localnicele din Izvoarele, scrie viata-libera.ro.

Până şi preotul din localitate susţine că, în urma acestor cutremure, poza cu Arhiepiscopul Casian Crăciun, aflată în casa parohială, a căzut de pe perete.  Şi casa parohială, recent renovată, a avut de suferit.

Oamenii, speriaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, au apelat la autorităţi. Primarul comunei nu a găsit nicio explicaţie, motiv pentru care s-a cerut ajutorul celor de la Protecţia Civilă. Nici aceştia însă nu au reuşit să găsească motivul fenomenelor din Izvoarele.

Primarul a convocat însă o şedinţă, în urmă căreia s-a ajuns la concluzia că doar geologii şi seismologii pot găsi explicaţii pentru zgâlţâielile şi bubuiturile care i-au speriat pe localnici. „Am chemat doi geologi şi un seismolog”, a explicat Ion Nicolau, primarul comunei Slobozia Conachi.

   Duminica unii specialisti incercau sa ne „linisteasca” . Astfel, conform articolului Lanţ de cutremure după fenomenele meteorologice extreme:

„Este vorba de o secvenţă de cutremure numită în specialitate roi seismic. Sunt cutremure destul de multe, relativ mici şi apropiate ca magnitudine. Nu sunt foarte mari, însă ele au apărut în zona în care în urma cu doua săptămâni au fost şi inundaţii. Sunt provocate de aceste fenomene meteorologice extreme. Faptul că zona este suprasaturată poate sa conducă la apariţia unor astfel de roiuri seismice. Pot să mai fie cutremure, dar tot aşa relativ mici”, a declarat Mircea Radulian, director ştiinţific Institutul Naţional de Fizică a Pământului.
De asemenea, cercetătorul a mai vorbit despre particularitatea solului din zona respectivă, explicând că exista posibilitatea ca acesta să fie argilos. Astfel, atunci când pământul este saturat cu apă, „argila se umflă şi se deformează”. În acelaşi timp, odată cu venirea undelor seismice cauzate de ultimele mişcări de pământ din zonă pot provoca o serie de „cavităţi”, ceea ce ar putea să explice şi sunetele pe care localnicii le-au auzit în ultima perioadă venind din pământ. Aceasta este considerată cea mai plauzibilă explicaţie, mai ales că „bubuiturile” au fost constatate doar în zona satului Izvoarele.

Luni aflam ca duminica seara a avut loc un cutremur deja mai mare. Conform INFP: Moldova lovitǎ de un nou cutremur seismul din seara de duminicǎ, 29 septembrie, cu magnitudinea 3,8 pe scara Richter s-a resimţit în localităţi din Galaţi şi în Vrancea. Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a anunțat cǎ seismul s-a produs la ora 21:10, la o adâncime de 10 km şi a fost resimţit în mai multe localităţi din judeţul Galaţi, dar şi în judeţul Vrancea, la Focşani.

Iar in articolul Autorităţile din Galaţi, în alertă după cutremurele din judeţ: „Nu putem şti dacă sunt cutremure sau altceva. Sunt fenomene însoţite de zgomote” mai putem citit ca:

Reprezentanţii Prefecturii Galaţi spun că aşteaptă în două săptămâni rezultatele specialiştilor de la Institutul pentru Fizica Pământului care au instalat aparatură în zona localităţilor Slobozia Conachi – Izvoarele, unde în septembrie s-au înregistrat nouă cutremure şi că sunt „în alertă”.

Comentariu saccsiv:

   Ce-o fi? Vreo legatura cu gropile de tot apar pe planeta?

Video: IAR GROPI? Una inghite un hotel in Florida. Alta un american cu tot cu dormitor …

Sau e totusi doar legat de inundatii? Ce se va intampla insa cand vor folosi la greu tehnologia fracturarii hidraulice?

O chestiune ascunsa populatiei de catre autoritatile romane e legatura dintre aceasta tehnica si cutremure:

Guvernul SUA confirma legatura intre cutremure si fracturarea hidraulica (practica de a injecta apa in formatiunile stancoase adanci)

Asta separat de distrugerea apei freatice …

CHEVRON (Rockefeller) ne dau doar 3,5% pe GAZUL DE SIST, iar FRACTURAREA HIDRAULICA ne distruge apa freatica si mediul. CAT DE MULT URASC TARA politicienii si guvernantii … Ce va mai putea face Romania FARA APA?

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Maresalul said, on octombrie 1, 2013 at 8:30 am

  Exact asta am intrebat si eu intr.-o postare undeva.Sa vezi atunci cutremure deoarece in Romanie exista falii tectonice predispuse la miscari oar sa le deranjezi.

  Apreciază

 2. geo said, on octombrie 1, 2013 at 8:41 am

  buna ziua,

  tot lagropi magindeam si eu…probabil ca mai devreme sau mai tirziu undeva va aparea vreo gaura monstruoasa care va inghiti case, depozite, teren, poate drumuri…bine ar fi sa nu fie victime…ar trebui incepute evacuarile preventive…tot asa s-a intimplat si la ocnele mari – insa acolo de vina e exploatarea cu apa injectata a zacamintului de sare…chiar, mai stie cineva ce se intimpla acolo?

  Apreciază

  • lidia said, on octombrie 1, 2013 at 5:09 pm

   geo
   am fost vara asta de cateva ori la Ocnele mari si am prins asa o vorba de la cineva , nu stiu daca o fi adevarat sau nu, ca acele locuri parasite de localnici apartin acum cuiva….ca ar fi fost o afacere a cuiva tot ce s-a intamplat acolo.
   Despre fenomenul de acolo nu se mai aude
   nimic.

   Apreciază

 3. IOAN said, on octombrie 1, 2013 at 10:17 am

  CEL MAI RAU VA FI CAND SE VOR SCUFUNDA LA PROPRIU ORASE SI SATE…EXISTA PROFETII IN ACEST SENS…daca se va intampla asta si-n ROMANIA va fi foarte rau….vom vedea

  Apreciază

 4. BAD said, on octombrie 1, 2013 at 10:56 am

  Eu am postat pe http://www.inspatelerealitatii.wordpress.com tot acelasi subiect. Am observat ca mai multe bloguri posteaza in acelasi timp aceleasi subiecte, ca si cum ar exista o legatura nevazuta intre cei care scriu articolele. Acelasi lucru il observam la *stapan* tv, cand incep stirile , toate programele au acelasi buletin de stiri in acelasi timp.
  Am tras o concluzie, ca demonii sunt conectati la sursa lor de informatie invizibila, in timp ce adevarul il extragem din reteaua de informatii adevarata la care suntem noi cei ce scriem, si cei ce cauta adevarul deasemenea ne gasesc articolele.

  Traeba asta cu cutremurele fierbe, daca a fost cutremur in 1940, urmat la la 37 de ani de altul lafel de puternic, intelegem ca urmeaza altul puternic cat de repede provocat de demoni pentru stoparea revolutiei sau de la Cel care ne-a creat ca sa trezeasca si sa dea putere sufletelor slabe sa , Doamne ajuta

  Apreciază

  • pcmouse said, on octombrie 1, 2013 at 2:08 pm

   adevar graiesti!buletinul in scurt timp din pacate chiar va deveni o pecete daca acum nu pare!

   fratilor lasati-o mai moale cu televizorul ca intradevar este o sursa de demonizare si mesaje subliminale..din cate am mai citit unele televiziuni mai ales cele de stiri ne incarca de mesaje subliminale la greu!mesaje de control mental..si inca ceva.nu neglijati rugaciunile!imai ales cele pt INGERUL PAZITOR

   Apreciază

 5. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:11 am

  Apreciază

 6. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:13 am

  Apreciază

  • pcmouse said, on octombrie 1, 2013 at 2:09 pm

   decat sa stai sa tremuri de frica cutremurelor mai bine te pui in genunchi la rugaciune!

   Apreciază

   • Irina said, on octombrie 1, 2013 at 10:47 pm

    Chiar in seara asta am vb cu o prietena care a fost la o slujba de vecernie, la sfarsitul careia parintele a spus ca acele sunete ciudate care s-au auzit in jude Galati ar proveni din iad, si ca ar fi un semn pentru ca un mare pacat s-a petrecut in tara noastra, care poate fi doar un inceput si anume casatoria a doi actori gay.

    Acum intr-o discutie cu tata am aflat ca de fapt s-ar face pe sestache exploatari a gazelor de sist. Nenorociti sunt astia care ne conduc, desi inca nu s-a decis problema gazelor de sist,si totusi afurisiti …. Nu-i mai suport aveau dreptate legionarii cand spuneau” Avem doar gloante pentru tradatori…”. Astia din conducere chiar merita impuscati de la primar la presedinte.

    Apreciază

 7. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:18 am

  S-a discutat Duminica la B1tv despre ” mugetele pamantului „. Cineva a pomenit de sonde petroliere care au lasat zone golite care acum sunt umplute de ape. In aceasta ipoteza, surparile de pamant sunt foarte probabile.

  Apreciază

 8. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:24 am

  Sorin Oprescu vrea truse de prim ajutor in caz de cutremur pentru bucuresteni

  Apreciază

 9. Irina said, on octombrie 1, 2013 at 11:45 am

  Da, eu cunosc cat de cat zona Slobozia Oancea, Slobozia Conachi, pentru ca merg la tara in comuna vecina numita Cavadinesti. Intr-adevar zona este supusa pericolului alunecarilor de teren din cauza solului argilos. Casa bunicilor mei este in panta si se observa in fiecare an ca fuge pamantul. De aceea acolo inca se fac case din caramizi de lut cu paie( chirpici), pentru ca sunt mai usor de refacut in cazul distrugerii si fara cheltuiala deoarece lutul se gaseste peste tot, desi nu este un lut de prea buna calitate. Noi in fiecare vara aproape trebuie sa facem reparatii la casa, mai mereu apar crapaturi mai mici sau mai mari prin pereti. Desi dealurile sunt impadurite sa zicem asa, alunecarile tot au loc desi mult mai incete decat daca nu ar fost plantati copaci. Interesant ca o biserica dintr-un sat din comuna mea a ramas intacta de aproape 200 de ani in ciuda alunecarilor de teren din jurul ei.

  Apreciază

 10. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 1:20 pm

  ” Lumea de azi nu reprezinta altceva decat campul de lupta al celui de-al treilea razboi mondial.

  Chinezii copiaza, fura, reproduc mai repede decat reuseste inventatorul sa gandeasca… Fara sa inventeze nimic, ei au acces la toate marile descoperiri tehnologice ale lumii. Si furtul poate fi o arta, iar ei sint cei mai mari artisti in acest domeniu ! ”

  http://www.rostirea.ro/news/lumea-de-azi-un-camp-de-lupta

  Apreciază

 11. STOP RFID 666 said, on octombrie 1, 2013 at 1:28 pm

  FENOMENUL HUM

  Am preluat acest material, de pe Mundo Desconocido.es.

  Protagonistii acestui video, sunt Jose Luis si Vicente Fuentes, doi specialisti care se ocupa de lucrurile misterioase de pe tera.

  Jose Luis -Astazi avem o tema surprinzatoare si stiu deja, ca unii dintre dvs ati auzit vorbindu-se, de faimosul HUM. Acest fenomen HUM, este un ciudat sunet, care se aude la scara planetara si a carui origine nu e cunoscuta. Au fost diferite teorii care au incercat sa elucideze acest fenomen. HUM, asa cum am spus, se poate asculta in toata lumea si are in unele zone ,,aspect” de trompeta iar in altele de motor diesel. Cert este ca sunetul se poate asculta de catre toata lumea. Sunt de asemenea aparate, care inregistreaza aceste sunete ciudate, ceea ce dovedeste ca nu este halucinatie colectiva.

  STOP- Iata niste sunete ciudate din Bucuresti, care seamana cu un tarat de table pe asfalt.

  Aceste sunete imi aduc aminte de o viziune a unui crestin in Marsul Distrugatorului.

  ,,Auzeam acolo, in bezna, voci stridente, asemanatoare zanganitului unor placi de cupru, la „auzul caruia ti se opreste inima in loc, cade si ingheata, si iti vine greata“. Auzeam sporovaiala necuviincioasa si citeam gandurile acestor fiinte ale beznei, si toate tainele lor s-au descoperit inaintea mea. Si mai era CinevaO langa mine si ma sprijinea, ca sa nu mor – si prin El eu eram mai tare decat bezna”.

  JL – Il avem alaturi de noi pe Vicente Fuentes, cel care investigheaza in amanunt acest fenomen HUM.

  Vicente Fuentes – O tema interesanta, acest fenomen HUM, faimoasele trompete ale apocalipsei, dupa cum au fost denumite aceste sunete. Curios este ca nu s-a facut o investigatie oficiala pentru aceste sunete.

  JL – Corect, de ce nu avem o analiza oficiala a acestui fenomen? Pentru ca sunetele sunt ascultate de oameni de stiinta, politicieni, cadre militare, oameni normali.

  VF – Fenomenul HUM exista si este real. Azi chiar unele universitati, de exemplu New Mexico, au inceput sa investigheze acest fenomen in baza unor sunete ce au fost descoperite in localitatea Taos in Mexic. Putem spune ca e un fenomen acustic, de origine necunoscuta care are diferite grade de frecventa ELF sau ULF. Sa ne intoarcem in anii ’50, in Anglia, unde incep sa se auda aceste sunete ciudate. Un prim incident serios a avut loc in anii ’70, tot in Anglia, cand mai mult de 800 de persoane nu au putut dormi datorita acestor sunete. In acel moment s-a dat vina pe masinile industriale. Curios este ca dupa ce legislatia a fost schimbata si motoarele au fost invelite in carcase contra zgomotului, acel HUM a continuat.

  JL – Sunt persoane care nu au auzit de HUM si spun, am auzit de zgomote, sunete ciudate, dar nu cred in acest fenomen. Imaginati-va o zi in care esti in pat, la miezul noptii, la ora 3 de dimineata si asculti un straniu sunet gen RUUU RUUUUU RUUUUUU HUUUUUU HUUUUU HUUUUUUUU sau ceva asemanator. Sunt persoane care au ascultat trompete, altii vorbesc de sunete de motoare diesel sau masini de spalat. Multe persoane le-au asimilat cu zgomote inconjuratoare, sunete produse de un vecin sau produse in strada. Dar aceste sunete se pot asculta in tot orasul, in toata provincia sau toata planeta dupa cum am spus. In anii ’50 in Anglia, intr-un sat ascultau un sunet curios care nu putea fi reperat. Acesta provenea spun oamenii din imprejurimi, puteai sa pui degetul si sa spui ca de acolo vine sunetul. Dar in momentul cad te apropiai de locul indicat acolo nu era nici un zgomot. De asemenea era un fapt foarte curios, HUM se auzea mult mai bine in casa decat in strada. Un fapt si mai curios era ca oamenii spuneau ca sunetul se misca si se indeparta odata cu trecerea zilelor pana cand disparea. Acest HUM exista in toata planeta incepand cu anii 2011 dar cu frecvente anormale.

  VF – HUM are diferite caracteristici de exemplu se poate asculta pe frecvente de 20 HZ, 60 HZ sau 20.000 HZ. Un alt fapt curios, intr-o localitate apropiata de Detroit, incepea si se sfarsea acest sunet, de 30-40 ori, atat dupa masa, cat si in miezul noptii. In toata lumea 2% din populatie a ascultat acest HUM, iar in unele cazuri asculta toata populatie unui oras sau sat. Una din TEORII spune ca acest sunet provine datorita intensificarii activitatii solare, iar alta teorie spune ca datorita intensificarii activitatii terestre din interiorul pamantului. Exista acea teorie cu pamantul gol in interior iar acolo este un soare. HUM creeaza vibratii in sol care sunt receptionate de catre seismografi.

  JL- O alta teorie spune ca aceste zgomote provin de la masinarii care opereaza tunele in interiorul pamantului. Daca eceste masini intalnesc un strat de minereu de fier sau roca foarte dura dezvolta o serie de zgomote si vibratii. Sunt persoane care spun ca repereaza sunetul in interiorul pamantului. In unele cazuri HUM a fost acompaniat de explozii ce vin din subsol.

  VF – Un lucru inedit este faptul ca surdo-mutii pot asculta sau simti aceste sunete HUM. Intr-o localitate din Canada unde se asculta aceste sunete, cetatenii au telefonat la 112, pentru ca nu puteau dormi. Insula Tuc alaturi de raul Detroit, are anumit tip de relatie cu proiectul HAARP iar acolo se intalnesc tot felul de fenomene gen HUM.

  JL – HAARP vine dintr-un anumit punct dar HAARP este o retea globala unde masinariile pot prelua semnalul si-l pot transmite mai departe. Centrul de comanda al HAARP este in Alaska dar sunt servere de mai mici dimensiuni care pot prelua semnalul si-l pot distribui mai departe. Cand au aparut telefoanele mobile exista o tehnologie care nu mergea pe unde GSM ci pe ULTRASUNETE. Erau mobile ultrasonice de inalta frecventa. Asadar HAARP se pare ca emit ULTRASUNETE si nu unde radio.

  VF- Exista masinarii care fac tunele pentru comunicatii sau pot creea adevarate orase subterane. In celebra Arie 51, sunt martori care spun ca au vazut mii si mii de camioane pline cu nisip intrand in aceasta baza secreta. Au fost luni de zile in care aceste camioane soseau neincetat. Asadar la un asemenea volum de material nu se poate vorbi decat de adevarate orase subterane.

  JL- Un lucru curios este ca masinariile de creat tunele sunt fabricate din anii ’50 adica din anii cand au inceput sa fie semnalat fenomenul HUM. Aeroportul din Denver, aeroportul NOII ORDINI MONDIALE are multe nivele subterane, volumul de pamant scos de acolo este superior fata de orice aeroport construit vreodata. Spun unii investigatori ca aeroportul Denver face legatura cu baze militare iar prin tunele secrete cu alte locatii de maxima securitate.

  STOP – Ca si crestini stim ca in interiorul pamantului este iadul cu tot cu draci. Aceasta intensificare a activitatii din interiorul pamantului o punem pe seama dracilor care vor sa iasa la suprafata si sa se arate dupa cum ne invata Sfintii Parinti. Cred ca la Aria 51 este o activitate a dracilor intensa, evident in colaborare cu oamenii, care au facut pactul cu diavolul. Nu mai este mult si dracii se vor arata oamenilor evident pe post de extraterestrii foarte draguti. De asemenea gropile care tot apar pe glob cred ca sunt facute prin surparea pamantului datorita acestor masinarii care umbla pe sub pamant. Bogatasii se pregatesc sa intre in buncare pentru a se uni cu dracii si pentru a scapa, zic ei de Dumnezeu. Dar asa cum dracu uraste lumina si dracii fara coarne de oameni se baga in bunkere.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 1, 2013 at 2:01 pm

   STOP RFID 666

   Frate, dar un link se poate? Te rog mult. Ce spun ei e fara ceea ce scrie in dreptul cuvantul STOP? Acolo e ce zici tu?

   Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on octombrie 1, 2013 at 4:03 pm

    saccsiv

    Frate Vasile, am analizat mai mult timp materialul si am uitat sa pun link-ul. Initial am vrut ca sa intercalez comentariile mele printre ale lor, dar m-am razgandit. Daca vrei sa faci un material pe tema HUM, pune-mi comentariul meu de sus cu STOP, jos.

    Apreciază

   • STOP RFID 666 said, on octombrie 1, 2013 at 4:37 pm

    saccsiv

    Frate Vasile am uitat sa pun linkul. Daca vrei sa faci un material pe tema HUM, pune-mi comentariul de sus in partea de jos.

    Apreciază

  • pr bogdan said, on octombrie 7, 2013 at 10:28 pm

   Apropo de extratereştrii f drăguţi – de vizionat Paul, film din 2011, parcă. E deosebit de interesantă relaţia dintre creştini şi extratereştri.

   Apreciază

   • Irina said, on octombrie 7, 2013 at 10:41 pm

    Dintre extraterestri si crestini? Pai exista extraterestri? Ca eu stiu ca omul este ultima creatie, de fapt cununa a creatiei. Cerul, pamantul, stelele, planetele, animalele, plantele si absolut tot ce a creat Dumnezeu au fost create pentru om, fiindca doar el poarta chipul Creatorului.

    Apreciază

   • pr bogdan said, on octombrie 7, 2013 at 11:06 pm

    vezi filmul Mă refeream la relaţia prezentată în film Normal că extratereştrii aşa cum sunt prezentaţi în filmele SF sunt draci; sunt multe mărturii patristice privind materializarea lor şi felul în care-i percepem

    Apreciază

 12. acelas said, on octombrie 1, 2013 at 2:10 pm

  alte presupozitii ..

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/seisme-izvoarele-1059772.html

  .

  Apreciază

 13. crestinul ortodox said, on octombrie 1, 2013 at 3:22 pm

  Biserica Neamului Romanesc sau BISERICA ORTODOXA de pe acest pamint ROMANIA sa iasa afara din cmb sau adunatura fiarei ,
  altfel asteptati-va la ce este mai rau pentru acest pamint pe care stam cei multi inchinati lui HRISTOS si nu fiarei

  ne lepadam de Acoperamintul SFANT al MAICII DOMNULUI si nu vom avea Acoperire SFANTA a MAICII DOMNULUI peste acest pamint , daca stam la aceeasi masa cu dracii fara coarne si incet , tacit turma este dusa la pierzare de lupii in chiei de oaie
  trezirea din acest somn al mortii caci suntem inchinati lui HRISTOS si nu fiarei din apus , nici spurcatilor masoni si jidani sau lupi in piei de oaie ce stau cocotati in BISERICA LUI HRISTOS si hulesc SFINTII , Casnicii lui DUMNEZEU
  ACESTIA s-au JERTFIT pentru acest pamint dar noi oare ce facem calcam peste a lor JERTFA SFANTA ?
  ACESTIA sunt SFINTII SI MARTIRII TEMNITELOR COMUNISTE
  DOAMNE AJUTA spre trezvia acestui popor crestin ortodox
  spre TREZVIE pina nu este prea tarziu … ca sarpele cel mare este deasupra Tarii ,
  spurcaciune mare este in Bucuresti
  amin.

  Apreciază

 14. mario said, on octombrie 1, 2013 at 9:31 pm

  In toata istoria judetului Galati nu au existat atitea cutremure concentrate intr-o singura luna!
  Judetul Galati a avut inundatii uriase in ultimii zeci de ani dar niciodata acestea nu au fost urmate de atitea cutremure intr-un interval de timp atit de scurt!
  Premierul Ponta si citiva specialisti “de serviciu” sustin insa ca INUNDATIILE sint de vina pentru aceste numeroase cutremure de mica intensitate!
  Presa internationala a relatat, citind companiile care extrag gaze de sist, ca astfel de cutremure sint rezultatul explorarilor si exploatarilor gazelor de sist! e incredibil cata manipulare prin media este in romania

  Apreciază

  • Irina said, on octombrie 1, 2013 at 10:29 pm

   Eu nu am auzit ca s-ar fi descoperit gaze de sist in zona unde se intampla aceste ciudatenii. Dace era vorba de vreo exploatare nu s-ar fi vazut utilaje?

   Apreciază

 15. supika said, on octombrie 1, 2013 at 9:57 pm

  Un video foarte bun cu evenimentele curente din SUA. E infricosator ce se intampla. http://www.youtube.com/watch?v=hiaTrvlPu8M

  Apreciază

 16. Aurora said, on octombrie 1, 2013 at 10:43 pm

  Si eu cred ca zgomotele acelea ciudate vin din iad. Le-am auzit si in cartierul Rahova. Scrasneau ca niste fierastraie imense. Au fost de mai mica intensitate, dar mi-au dat fiori. La Galati se intampla ceva infricosator. Eu n-as mai putea sa dorm acolo. Bietii localnici !

  Apreciază

 17. marian said, on octombrie 2, 2013 at 6:23 am

  Un comentariu de net spune asa: „Petrom a instalat acum 3 luni in zona 3 sonde care foreaza pe orizontala. Nu se stie exact ce: petrol sau gaze de sist. Zona in care foreaza este sub satul Izvoarele, singurul in care se simt acele asa zise cutremure. Din pacate se trece sub tacere aceasta informatie de catre toate autoritatile.”

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on octombrie 2, 2013 at 12:20 pm

   adevar graiesti …
   din ce am auzit cu ani in urma s-au scos si minereuri nu numai petrol…
   asta ca sa fie o idee ce inseamna …forare sau explorare sai exploatare de petrol , minereuri ,gaze sist.. cu multe goluri lasate in urma …
   si sa ne fereasca DUMNEZEU de un alt focar seismic in aceasta zona …
   INSA dupa fapta vine si plata
   dupa cum nu i-a interesat nici pe cine au ales si pus in conducere atat la nivel local cat si pe mainile cui au data Aceasta Tara tot noi , oamenii de rand vom suporta consecintele pina si si pamintul nu mai suporta atata lepadare de CELE SFINTE
   amin.

   Apreciază

 18. […] Iata comentariul fratelui STOP RFID 666 postat la articolul CE SE INTAMPLA LA GALATI? Fierbe pamantul, se aud bubuieli din pamant si au loc cutremure. Daca asa …: […]

  Apreciază

 19. Fratele Ioan said, on octombrie 2, 2013 at 4:22 pm

  Cred ca au speculat momentul cu manifestatiile Rosia Montana si cainii maidanezi , si au inceput pe sestache, forarile la gazele de sist.

  Apreciază

 20. mario said, on octombrie 2, 2013 at 8:30 pm

  in comuna Schela, una dintre localitatile afectate de cutremure, se afla un complex de instalatii cu bazine asemanatoare cu cele care se gasesc la o exploatare de gaze de sist din Texas. De asemenea, Gheorghe Funar a dezvaluit ca Galatiul este trecut pe harta ca zona vizata pentru exploatarea gazelor de sist Primarul localitatii a confirmat ca exista instalatii cu bazine in Schela, insa acestea sunt utilaje pentru extragerea de petrol si a mai spus ca in zona exista un poligon de trageri care este folosit de artilerie in acest moment. Atat el cat si deputatul Mircea Toader – al carui tata s-a nascut in localitatea Izvoarele, afectata la randul ei de cutremure, au confirmat ca nu au intalnit niciodata asemenea cutremure. In toata istoria judetului Galati nu au existat atitea cutremure concentrate intr-o singura luna

  Apreciază

  • Irina said, on octombrie 3, 2013 at 12:00 am

   E clar ca se exploateaza gaze de sist, pentru ca se regesesc aceleasi simptome pe care le-am vazut intr-un documentar despre astfel de exploatari din SUA. Mai nou in seara asta am auzit la tv ca in aceasta zona din jud Galati afectata de aceste fenomene, s-a depistat faptul ca apa este contaminata conform analizelor de laborator si miroase a petrol sau gaze, deci inca un simptom al exploatarilor gazelor de sist exact cum erau prezentate si in documentarul american.

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on octombrie 3, 2013 at 10:28 am

    antihristii sunt VICLENI pentru ca slujesc diavolului UCIGAL-A-R SFANTA CRUCE
    se prefac doar ca sunt interesati de ce se intampla .. caci stiu foarte bine ce au facut si ce au de facut
    dar TAC si FAC …
    cainii latra dar fiara si slujitorii sai fac legea pe acest pamint
    RAUL SE TAIE DE LA RADACINA si nu se cocheteaza cu spurcaciunea cea mare
    „nu se sta de vorba cu dracul ” pentru ca nu ajungi decat sa fii inselat si pierdut pe vesnicie
    DESTEPTATI-VA PINA NU ESTE PREA TARZIU
    amin.

    Apreciază

 21. […] CE SE INTAMPLA LA GALATI? Fierbe pamantul, se aud bubuieli din pamant si au loc cutremure. Daca asa … […]

  Apreciază

 22. bacalion said, on mai 25, 2015 at 10:56 am

  Reblogged this on FĂRÎMITURI.

  Apreciază

 23. […] CE SE INTAMPLA LA GALATI? Fierbe pamantul, se aud bubuieli din pamant si au loc cutremure.  […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: