SACCSIV – blog ortodox

Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei?

Posted in TIGANI by saccsiv on septembrie 30, 2013

Sa ne amintim ca manelizarea a inceput cand CNN, trambita politicii corecte mondiale, a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “creatiile artistice“ in mass-media de la noi. Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “artistilor“ si a subculturii lor.

CNN, a fost fondat de catre Ted Turner, cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

„O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.”

   Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Ca o paranteza, tot de numele lui se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

Interesant de studiat este si:

TED TURNER’S REMARKS
Presenting The Synergos Institute’s Annual Award for Outstanding Leadership in Bridging Divides to David Rockefeller

Cat despre Pro tv, detalii despre stapanii acesteia gasiti la:

Personalitati si organizatii : familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Evident, cu timpul s-au raliat programului de manelizare a Romaniei aproape toate televiziunile.

La ce ne putem astepta in viitor?

Iata ce putem citi in articolul Harta Noii Ordini Europene: ARDEALUL revine Ungariei si OLTENIA, “Tara tiganilor”:

La inceputul lunii decembrie 1989, presedintele Romaniei socialiste, Nicolae Ceausescu, a primit din partea lui Iulian Vlad un raport despre discutiile din Malta dintre celor doua mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite si URSS. Raportul vorbeste despre ”un nou echilibru pe continentul european”, respectiv ”redefinirea sferelor de influenta”. Documentul a fost facut public si nu insistam asupra lui. Ceea ce nu se stie, este faptul ca alaturi de informatiile mai sus amintite, spionii romani care s-au ocupat de operatiunea ”Malta” au mai adus si o harta. Acest document a produs pe plan intern, in timp, demisia unui sef de Mare Stat Major al Armatei Romane si o catastrofa aeronautica: cea de la Balotesti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce continea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale sa se produca. Va prezentam o reproducere a documentului care se afla la biblioteca din Bucuresti a Miscarii Legionare.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o conferinta de presa ad-hoc, seara tarziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila ”Republica a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cateva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca ”se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, granite care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta.

Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma ”Dniester” in cadrul Ucrainei.

Publicatia franceza ”L′evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie ”Tigani”. Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

a21

Ce spune harta si ce s-a intamplat

Iata paralele dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batranul continent, din 1990 pana astazi:

– In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.

– Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepand cu 1990, cand Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sarbi si croati, iar in 1992 cel dintre sarbi si bosniaci.

– In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.

– In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.

– In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.

– In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.

– In noiembrie 2007 flamanzii din Belgia au aprins scanteia scindarii – deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intamplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.

– In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.

– “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza” este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.

– In anul 2009 locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum ”simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de guvernul de la Madrid.

– ”Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapanita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada”. Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cand razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, langa Tribunalul Judetean, in plina zi.

Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000”

Generalul Mircea Chelaru: ”La vremea respectiva (octombrie 2000) aveam informatii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, si nu numai, de comunitati compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potentiali agresori. Tocmai in acest sens am convocat acea conferinta de presa, pentru a descuraja, pentru a atrage atentia acelor structuri ca se stie despre ele si ca exista modalitati de anihilare a lor. Demisia mea a fost legata de acea declaratie. Regret ca am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real. Oltenia urma sa se desprinda oficial de Romania in decembrie 2000, iar Strehaia urma sa devina capitala enclavei. Din cate stiu, nu s-a renuntat inca la acest plan. In Romania s-au facut si se fac greseli politice ce intra in categoria erorilor istorice care, tare ma tem, nu se vor putea spala decat cu sange”.

Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit – pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania – Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall” din Germania, precum si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Amatei in anul 2000. Din anul 2008 este general cu patru stele, in rezerva.

De ce a disparut dosarul Balotesti?

Din informatiile pe care le detinem, spionul roman care i-a adus lui Iulian Vlad si prin acesta, lui Ceusescu, acele date de la Malta, in 1989, a decedat in catastrofa aeronautica de la Balotesti. Citam declaratia unei persoane care cunoaste detalii din interiorul sistemului: „Omul care a adus informatiile de la Malta in 1989 se afla in Airbusul care s-a prabusit la Balotesti in 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o executie, era vizata chiar persoana care era implicata in actiunea romaneasca de spionaj de la Malta”. O aeronava cu destinatia Bruxelles s-a prabusit, la 31 martie 1995, in jurul orei 9.00, in apropierea Aeroportului International Bucuresti Otopeni, dupa aproximativ doua minute de la decolare. In accident si-au pierdut viata toti membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti, dar si functionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricata in 1987, apartinea Companiei TAROM si efectua zboruri regulate Bucuresti – Bruxelles.

Desigur, este greu de crezut ca in Romania am putea asista la o asemenea desfasurare complexa de forte, ca in filmele de spionaj, dar… Ce scrie presa in 20 mai 2008: ”Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din Romania, accidentul de la Balotesti, este de negasit. Consiliul Superior al Magistraturii incearca sa afle cum au disparut documentele, inainte ca procurorii sa se pronunte asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatica”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti, dar si cele ale Parchetului Curtii Supreme. Verificarile au dus la concluzia ca dosarul accidentului aviatic nu a fost solutionat de niciunul din aceste parchete. Cat despre dosarul in sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unitati de Parchet care au preluat pe rand fraiele investigatiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii sa reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum sa le reconstituie…

Romania a scapat, deocamdata, de liniile noii ordini europene trasate pe aceasta harta blestemata. Reamintim insa o idee aristotelica, conform careia o comunitate in care dispare justitia este pe cale de disolutie, in contextul in care Romania este in acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeana, iar nivelul de trai este in prabusire. De pe Agentia

Comentariu saccsiv:

   Nu stiu cat e sau nu adevar in cele de mai sus. Apoi, Mircea Chelaru este cam new age–ist, ba se spune despre el ca ar fi si mason:

Documentar: DACII – ADEVARURI TULBURATOARE (2012). Sunt românii urmasii Romei? Atentie insa si de unde ne informam despre chestiunea dacica

Si totusi, multe de pe harta aia s-au intamplat. Ba mai mult, observam si ca se pedaleaza intens pe unirea cu Republica Moldova … in cadrul UE:

UNIREA ROMANIEI CU REPUBLICA MOLDOVA in cadrul Uniunii Europene – o pacaleala a ELITELOR si a marionetei Traian Basescu. DAR CUM AR FI MAI BINE? Evident, o unire in afara UE sau a Uniunii Euroasiatice

   Dar si in Republica Moldova lumea e impartita. Se va ajunge astfel la ceva asemanator cu cele de pe harta?

Mai mult, se va forma cat de curand si o republica rroma pe teritoriul Romaniei?

Cititi va rog si:

Cum si cand a fost inlocuit termenul de „tigan” cu cel de „rom”? Ce s-a urmarit?

La ce le foloseste ELITELOR aceasta retrasare a granitelor? Considera ca astfel le e mai facila edificarea NOII ORDINI MONDIALE?

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vasile T. said, on septembrie 30, 2013 at 8:38 pm


  Interesant interviul, posibil ca BOR in curand sa se rupa in doua, uni la Ortodoxie uni la catolici.
  Parintele Teodot a uitat sa spuna ca ”patriarhul„ miron cristea a schimbat si calendarul.
  INCEPE SA SE INFUNDE DRUMUL A SINODULUI CARE IN 1924 A ACCEPTAT INOVATIILE PAPALE (LUI PAPA INCEPE SA I SE IMPLINEASCA VISUL)

  Apreciază

 2. Sinziana said, on septembrie 30, 2013 at 8:53 pm

  Frate, nu pica si tu in plasa siteului de pamflete Times New Roman. Uite aici linkul catre articolul original, scris de ei, blasfemiator dar, totusi, fals: http://www.timesnewroman.ro/monden/10179-vesmintele-de-aur-nasc-confuzii-cnn-l-a-prezentat-drept-noul-rege-al-tiganilor-pe-patriarhul-daniel

  Cei de la Cotidianul au preluat cu copy/paste articolul astora si l-au publicat pe siteul lor. eu le-am scris deja o reclamatie, ar trebui sa facem toti chestia asta.

  Siteul Times New Roman este de pamflete, caterinci si mistouri ieftine, dupa cum declara si ei pe headerul propriu, „Cotidian independent de umor voluntar”.

  Hai sa ii bombardam cu observatii pe cei de la Cotidianul pentru dezinformarea asta crasa si neprofesionista.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. Andrei said, on septembrie 30, 2013 at 8:53 pm

  Articolul de pe Cotidianul.ro este copiat de pe un site de umor cu stiri inventate (timesnewroman.ro), si nu are nicio legatura cu realitatea, CNN nu a dat niciodata aceasta stire, dar „jurnalistii” de la cotidianul nu au verificat acest lucru, plus ca au copiat stirea fara sa mnentioneze sursa si fara sa-si dea macar seama ca-i un pamflet.

  Apreciază

 4. Maresalul said, on septembrie 30, 2013 at 9:01 pm

  Io SACCIV nu cred in COINCIDENTE.Nimic nu e la intamplare .

  Apreciază

 5. Marius said, on septembrie 30, 2013 at 9:03 pm

  Nu a existat un asemenea reportaj pe CNN. Articolul din Cotidianul este copiat, fara a se indica sursa, de pe site-ul satiric timesnewroman.

  Articolul original: http://www.timesnewroman.ro/monden/10179-vesmintele-de-aur-nasc-confuzii-cnn-l-a-prezentat-drept-noul-rege-al-tiganilor-pe-patriarhul-daniel

  Apreciază

 6. pcmouse said, on septembrie 30, 2013 at 9:17 pm

  deh..cine ii pune pe romani sa se uite la emisiuni cu cocalari?cine?soacra se uita la emisiuni de barfa.la rahatcanald. nevasta la „ifet”eu ii zic infect”cate 3 ore!!!3ore sta tintuita la mizeria aia de serial.3ore sta intepenita.muta!si hipnotizata la serialul dusmanilor pagani turcaleti..un prieten de al meu se uita la mizeria aia de la prostv „la fierbinte”

  Apreciază

  • vasi said, on octombrie 1, 2013 at 10:23 am

   „soacra se uita la emisiuni de barfa.la rahatcanald”

   canaldrahat se potriveste mai bine 🙂

   Apreciază

   • Maria said, on octombrie 1, 2013 at 3:45 pm

    Patron la canald este un turc .
    Ce vrei sa vezi , daca nu mizerii la acest post tv ? O adunatura de prosti in frunte cu Teo Trandafir .

    Apreciază

 7. pcmouse said, on septembrie 30, 2013 at 9:19 pm

  frate vasile.e mai rau de atat.romanica noastra draga e cocalarizata si tiganizata deja demult timp.romanii cocalari daca le zici ceva se supara foc pe tine..

  Apreciază

 8. Popescu said, on septembrie 30, 2013 at 9:32 pm

  Articolul despre CNN , Regele Cioaba si Patriarh e copy-paste de pe Times New Roman, care este un pamflet.

  http://www.timesnewroman.ro/monden/10179-vesmintele-de-aur-nasc-confuzii-cnn-l-a-prezentat-drept-noul-rege-al-tiganilor-pe-patriarhul-daniel

  Nu stiu de ce au preluat Cotidianul.

  Nu exista reporterul Robert Sourish, este inventat de pamfletari:

  https://www.google.ro/#q=Robert+Sourish

  Eu am semnalat asta in urma cu 1-2 sapt. dar poate nu prezinta interes comentariile mele.

  In niciun caz Patriarhul Daniel n-ar fi dat un asa raspuns, facandu-se de tot rasul.

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 30, 2013 at 10:10 pm

   Popescu

   Tu ai semnalat asta unde?

   Apreciază

   • Popescu said, on septembrie 30, 2013 at 11:16 pm

    Chair dedesubtul comentariului Mariei. Si dupa.
    link comentariu. Am inceput comentariul cu cuvantul ” glumetii „. Apoi la replica, am spus ca e gluma alora. Imi pare rau ca n-am fost mai evident. Dar nu-ti fa probleme, la volumul de informatii pe care-l vehiculezi sunt inerente preluarile de surse desarte 1/100.
    Numai bine la toti!

    Apreciază

 9. Catalin said, on septembrie 30, 2013 at 9:35 pm

  Era un articol pe net, scris prin 1990, care prezicea asta, cu constructia unei republici a tiganilor in partea de sud. Se mai zicea in articolul ala ca o sa primim inapoi Moldova si o sa ni se ia Ardealul. Nu stiu cat de adevarat e, insa mai multe lucruri din articolul ala se intampla/s-au intamplat in ziua de azi.

  Apreciază

 10. minionita said, on septembrie 30, 2013 at 10:00 pm

  Articolul despre patriarh e preluat din Timesnewroman nu de la CNN
  http://www.timesnewroman.ro/monden/10179-vesmintele-de-aur-nasc-confuzii-cnn-l-a-prezentat-drept-noul-rege-al-tiganilor-pe-patriarhul-daniel

  Apreciază

 11. Alexandru said, on septembrie 30, 2013 at 10:02 pm

  ma iertati, dar articolul cu Patriarhul Daniel este un pamflet preluat de pe Timesnewroman.ro. adica eu l-am gasit acolo. pe site-ul mentionat nu sunt articole serioase ci toate sunt farse. mai departe nu stiu. problema este ca fost preluat de alte site-uri de stiri fara precizarea sursei. verificati si voi.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 30, 2013 at 10:07 pm

   Alexandru

   Multumesc mult tie si celorlalti frati ce ati observat treaba asta. Ce-mi plac fazele astea … Ii credeam mai seriosi pe astia de la Cotidianul.

   Pai nu faceam eu bine inainte? Faceam. Nu mai las neverificat nimic, indiferent de blog sau site.

   Nu stiu insa ce sa fac cu intregul articol. Il sterg de tot sau sterg doar prima parte. Caci pare interesanta treaba cu harta. Voi ce propuneti?

   Apreciază

   • Alexandru said, on septembrie 30, 2013 at 10:10 pm

    doar prima parte.

    Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 30, 2013 at 10:31 pm

    Alexandru

    Asa am facut.

    Apreciază

   • aha said, on octombrie 1, 2013 at 10:53 pm

    de aia se feresc sfintii de pamflete sau glume. si noi, numai de asta ne tinem. e si o vorba la noi, impamantenita: facem haz de necaz. uite ca unii stiu sa manipuleze haz-ul asta!

    Apreciază

  • Alexandru said, on septembrie 30, 2013 at 10:15 pm

   ma refeream sa verificati inca o data ca poate m-as fi inselat tu. sa nu-mi fi scapat mie ceva.
   multumim oricum pentru intregul efort.

   Apreciază

 12. dante said, on septembrie 30, 2013 at 10:16 pm

  Orisicum, un scenariu exista. Daca in toata Europa tiganilor li se spune tigani, numai in Romania acestora li se spune rromi. Cred ca aceasta denumire este facuta exact pentru a se creea o confuzie intre tigani si romani. Si lucrurile avanseaza, daca in anii trecuti pe la televiziuni, numele de rrom era scris cu doi de „r”, ei acuma cel de-al doilea a disparut, tiganii numindu-se romi, cu un singur „r”.
  Daca nu ma credeti urmariti pe la TV acest fenomen.
  Ce ne miram, oculta mondiala avind printre alte semne si tabla de sah, ne vad pe noi ca pe niste veritabili pioni, pe care ii manevreaza dupa bunul lor plac.
  Dumnezeu stie ce va rindui poporului roman, insa noua ne revine datoria rugaciunii, caci numai prin aceasta vom putea ramine uniti.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

  • Marius said, on octombrie 1, 2013 at 2:22 pm

   Din ce stiu, la nivel oficial se foloseste denumirea de romi in toate statele europene si in institutiile UE. Ca si la noi insa, oamenii continua sa se refere la ei cu numele traditional de tigani (in diverse variante locale).

   Apreciază

   • tataia said, on octombrie 1, 2013 at 4:26 pm

    @ Marius. Pai se foloseste denumirea de rromi in toate statele Europei numai cind se vorbeste despre tiganii proveniti din Romania. Ca aia ai lor (daca or exista) tot gipsy sau gitanes sint denumiti…

    Dar problema este alta. Multa lume sustine ca termenul de rrom a fost inventat pentru ca occidentalii sa faca confuzie intre tigani si romani. Asa o fi, nu zic nu dar problema este alta. Pe occidentali nici macar nu ii intereseaza si nu cred ca i-a interesat vreodata originea etnica a imigrantilor lor. Pentru ei tigani sau romani sint TOT ROMANI, deoarece detin CETATENIE ROMANA. Au buletin de Romania, sint romani! Nu ii priveste pe ei ca acestia provin din India…In numele politicii corecte ei nu fac deosebire intre cetatenii unei tari pe considerente de origine etnica(se considera discriminare). Iar noi ca romani trebuia sa fim constienti ca vom fi raspunzatori si pentru faptele tiganilor in momentul in care i-am primit si le-am oferit cetatenia romana.

    Apreciază

 13. Mălin said, on septembrie 30, 2013 at 10:28 pm

  Eu zic sa stergi doar prima parte…Ca ala e un articol realizat la misto
  Restul e o problema care s-a discutat si de catre altii nu doar de catre Chelaru!

  Apreciază

 14. costea said, on septembrie 30, 2013 at 10:28 pm

  Saccsiv iti propun sa faci o analiza a articolului aparut pe „Moarte lumii noastre” : http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/09/30/se-confirma-ce-v-am-spus-noi-pe-blog-in-legatura-cu-accidentul-sionistilor-din-bucegi-soldatii-au-vazut-ceva-in-noaptea-respectiva/.
  O aiureala in care se amesteca zeitati pagane, fenomene paranormale etc. Foarte smintitor dupa parerea mea, mai ales ca apare pe un site ortodox.

  Apreciază

  • Maria said, on octombrie 1, 2013 at 4:05 pm

   Cred ca este adevarat ca in muntii Bucegi sunt fenomene care depasesc orice explicatie a omului simplu , iar elicopterul cu evreii si un soldat roman care s-a prabusit in muntii Bucegi , are legatura cu aceste fenomene .
   Muntii Bucegi , nu pot fi controlati ,”violati ” s.a.m.d. mai ales de catre straini si mai ales de evrei .
   Ceva Divin , intervine si avertizeaza , asta am mai auzit-o , nu doar de la „deveghepatriei „.
   Am intrat pe acest blog si am citit despre acest subiect , caruia ii dau crezare , insa parcurgand subiectul mai jos , am dat de laude aduse „regelui maidanezilor ” ,Corneliu Vadim Tudor , si m-am lamurit .

   Apreciază

 15. ROmanul said, on septembrie 30, 2013 at 10:52 pm

  Stirea originala cum ca Israelul va fi prima tara din lume care va elimina banii cash, pe motiv de eliminare a evaziunii fiscale:

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/172028#.UknVSL6dKpp
  si cea gasita si comentata in limba romana:

  http://www.lovendal.ro/wp52/israelul-va-fi-prima-tara-din-lume-care-va-elimina-banii-de-hartie-un-experiment-periculos-care-va-da-posibilitatea-controlului-total-asupra-vietilor-noastre/

  Lucrurile se precipta.
  Sa nu uitam ca de 12 ani exista si la noi un site care promoveaza platile prin carduri si conturi bancare.
  http://www.nocash.info.ro/

  Apreciază

 16. BAD said, on septembrie 30, 2013 at 11:39 pm

  Nu se va forma nici o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei findca suntem noi aici si toate nedreptatile se vor termina cat de repede, dupa credinta noastra. Am ales sa raspund oarecum influentat de acest articol, pe blogul meu, sper sa nu fie cu suparare ca pun linkul aici. http://www.inspatelerealitatii.wordpress.com

  Apreciază

  • Maria said, on octombrie 1, 2013 at 4:19 pm

   Biata Romanie , a ajuns sa fie ciopartita pe asa zis regiuni , de catre unul dintre cei mai mari infractori ai PSD, Liviu Dragnea

   Apreciază

 17. geo said, on octombrie 1, 2013 at 9:07 am

  apropo de turner si de mass media de pela noi:

  regretatul george pruteanu, asa cum era, cu bunele si relele sale, a atras atentia asupra periculozitatii televiziunii, in general, si a televiziunii de pe plaiurile romanesti in special…de fapt a continuat pe linia cercetatorilor americani, in primul rind, fiind continuat, mai recent, de Virgiliu Gheorghe prin cartile referitoare la efectele televiziunii asupra mintii umane…

  http://www.pruteanu.ro/CroniciLiterare/xx=conf-TV.htm

  Dă clic pentru a accesa 37.pdf

  Apreciază

 18. Popescu said, on octombrie 1, 2013 at 11:00 am

  Nu se va forma nicio REPUBLICA RROMA, chiar si pentru simplul motiv ca nu-s capabili sa se organizeze. Ei sunt niste nomazi anarhisti anti-sistem, nu pot crea sisteme sociale coerente. Nu se pot autodetermina ca natie, mai mult de jumatate se declara romani.

  Apreciază

  • BAD said, on octombrie 1, 2013 at 1:08 pm

   Chiar asa e.. nu avem de ce ne face griji in privinta formari unui stat tiganesc pe teritoriul tarii noastre.
   In momentul in care se schimba regimul, noua conducere va reveni la denumirea oficiala a tiganilor, care eu stiu ca si ei intre ei tot tigani isi zic, si noua conducere va milita pentru ca tiganii sa isi primeasca tara lor, cat mai aproape de locul lor de origine, pakistanul e foarte mare.. Tiganii fiind singura natie de oameni care nu are o tara si traieste ca musafiri .

   Apreciază

   • Irina said, on octombrie 1, 2013 at 11:32 pm

    Problema este ca tind sa devina majoritari, iar noi ” rumanii” minoritari si asta din cauza faptului ca noi nu mai aducem copii pe lume, iar ei se inmultesc ca iepurii.

    Apreciază

  • Irina said, on octombrie 1, 2013 at 11:28 pm

   Pai nu conteaza capacitatea de organizare ca sa intemeiezi o natie ci populatia care este majoritara. Iar daca nu e capabila sa se organizeze va fi ca o tara formata din triburi ca in Africa.

   Apreciază

 19. pictorulamator said, on octombrie 1, 2013 at 12:54 pm

  Statutul meu de crestin si ortodox imi impune sa fiu bland si sa nu judec. Dar parca lumea aceasta ar fi mai curata si mai linistita fara aceste scursori. Nu au nimic bun nici macar din principiile si regulile de viata ale Asiei. Sa fie numiti ceea ce sunt : tigani, nu romi.

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 1, 2013 at 1:00 pm

   pictorulamator

   Nu putem vorbi despre o intreaga natie la nivelul acesta.

   Apreciază

   • pictorulamator said, on octombrie 2, 2013 at 12:03 am

    saccsiv
    Cand voi avea ocazia sa-ntalnesc macar 1 unul singur care sa ma faca sa cred ca am gresit, nu voi mai vorbi la nivelul acesta. Pina atunci, voila !

    Apreciază

 20. geo said, on octombrie 1, 2013 at 3:01 pm

  fratilor, da’ cine va obliga sa cumparati, si inca cu bani multi, televizoare, fie ele lcd, cu led, cu plasma, hd sau full hd? pentru ce? ca sa va uitati toata ziua latot felul de emisiuni care mai de care mai scirboase? la stiri fabricate de asa zisii reporteri? la filmele reluate si rasdifuzate? e foarte simplu: renuntati la ele! renuntati la contractele de furnizare…

  Apreciază

 21. geo said, on octombrie 1, 2013 at 3:02 pm

  na ca am apasat enter inainte de a termina: viata e mult mai frumoasa fara televizor…incercati…nuo sa va para rau…

  Apreciază

 22. BAD said, on octombrie 1, 2013 at 11:51 pm

  Am o teorie, faza cu Rromi ca nume al tiganilor si identificarea lor cu Romanii are ca scop, inducerea rusinii in randul populatiei de a ne numi Romani. Azi cineva a primit de la UE ajutor de somaj, 10 KG de faina , 4 sticle de ulei. 4 pungi de zahar, 1 conserva pe care scria zacusca de legume care am aruncato la gunoi findca avea gust de c**a, de cand exista Uniunea Europeana ca entitate si ea ma poate ajuta pe mine? Parca UE era doar o uniune fara pretentii de suveranitate asupra tarii mele, daca stiam ce se intampla nu aceptam intrarea in UE.
  Revenind la republica rroma, aceasta nu se va forma, e doar o manipulare care are scopul sa ne faca pe noi sa ne fie rusine de asemanarea asta si sa preferam sa ne numim europeni in loc de romani. asta e manipularea rroma, una dintre ele.

  Apreciază

  • Irina said, on octombrie 2, 2013 at 11:26 am

   Pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem sua nu sa intram in UE, asa ca ne-am trezit in UE. Bietul pr Iosif de la Vatoped a marturisit ca s-a rugat atunci pentru Romania ca sa nu intre UE, si din cate imi amintesc si mari duhovnici de-ai nostri ne-au atentionat despre ce este aceasta UE in realitate. Insa politicienii nostri nu au avut bunul simt macar sa faca un referendum ca sa intrebe poporul. Iar despre Rromania, eu cred ca cada romancele vor mai continua sa se rezume la doar un copil max 2, s-ar putea sa devenim rromani cu totii, pentru ca minoritatea romanilor va fi cu siguranta asimilata. Am o vecina tiganca care pana la varsta de 26 de ani are deja 4 copii si va mai avea cu siguranta si alti copii ca dioar e in floarea varstei. Acum spune cate romance stii ca la 26 de ani macar un copil sa aiba.

   Apreciază

  • Paul said, on octombrie 3, 2013 at 6:16 pm

   Stimate BAD,Nu stiu cine din Consiliul Europei a avut ideea imbecila de a inlocui cuvantul tigan cu cel de rrom.Aceasta masura nu schimba comportamentul etniei.Noi,ca romani nu ne putem impune in occident decat prin comportament si valoare.Respectul nu se castiga cu alba-neagra,cu furturi din bancomate,sau alte blestematii.Decizia ne apartine,iar in fata tarilor occidentale,conducatorii nostri nu se pot impune decat prin valoare si conduita.Vedeti pe cine am votat si ne reprezinta pe plan extern si sa nu ne mai miram ca suntem tratati ca un popor de categoria a III-a.O spun cu parere de rau,pentru ca sunt roman si ma mahneste starea de fapt.Ma rog lui Dumnezeu sa ne dea mai multa intelepciune si simtul onoarei sa renasca.

   Apreciază

   • Ion Roman Popescu said, on octombrie 3, 2013 at 9:03 pm

    Ce ne facem daca ” se rezulta ” ca poporul roman este cel mai bland si permisiv din Europa? Ce ne facem daca ” se rezulta ” ca suntem printre, sau chiar cel mai tolerant popor din lume? Pai de-aia ne si este imnul un indemn la desteptare, o imperativa trezire din somnul cel de moarte. Nu este niciun simt al onoarei decat cel de acum: onoarea romaneasca este a ierta pe toti in jur. A fi ingaduitori. Asta e singura onoare pe aceste meleaguri. Este si bine, dar este si rau. Constiinta civica a poporului este numai de tip ” mamaliga exploziva „, inghite 70-80 de ani si apoi explodeaza. Gresesc? Romania este raiul hotilor-degraba-iertabili.

    Apreciază

   • BAD said, on octombrie 4, 2013 at 10:15 am

    Poporul nostru este duce bunatatea pina la prostie si toleranta pina la faza in care permite altora sa abuzeze de el. Totul tine de Alfa ca sa educe si sa invete poporul, de cel care conduce, cum e conducatorul asa e si tara, De aceea avem nevoie de o revolutie, findca daca indoctrinarea demonica mai tine mult in tara asta, vom distruge planeta, noi suntem ultimul bastion al unor sentimente pierdute in lume. Si o spun la modul cel mai serios. http://www.inspatelerealitatii.wordpress.com

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 4, 2013 at 10:19 am

    BAD

    Revolutie …

    Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 4, 2013 at 8:40 pm

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 4, 2013 at 12:32 pm

    Da suntem ospitalieri pana la prostie, sau mai bine zis pana la ticalosaie. Asa noi am primit in portul Constanta o nava plina de deseuri radioactive, pe care nici un alt port din lumea asta nu a primit-o. Eu nu stiu, sa ma ierte Dumnezeu dar incep sa regret ca m-am nascut in Romania, toate aceste mizerii pe care le suportam din partea conducatorilor, care tot de noi sunt pusi in fruntea neamului ma fac sa consider romanii cei mai tampiti oameni de pe fata pamantului. Cum de permitem ca la conducerea tarii din 89 in coace sa se schimbe rand pe rand aceeasi comunisti si neocomunisti care o s ane vanda cu totul intr-o buna zi . M-am saturat si de lipsa de solidaritate, cand profesorii erau in strada si protestau impotriva masurilor de austeritate care presupuneau luarea a 25%( in reliatea 40%) din salarii, nu am vazut ca doctorii, functionarii publici, sau alti bugetari sa fie solidari cu profesorii si sa se alature protestatarilor. Cred ca marea noastra problema este ca ne-am pierdut dragostea pentru semenii nostri, am devenit indiferenti pentru suferinta celor din jur si am ajuns ca noi popor crestin sa avem ca motto. expresia ” lasa sa moara si capra vecinului”. E groaznic, ce sa-i invatam noi pe occidentali desacralizati? Cum sa-i atragem la Ortodoxie cand noi calcam in picioare demnitatea umana, si suntem mai barbari ca cei din treburile din Africa sau Asia?

    Apreciază

   • BAD said, on octombrie 5, 2013 at 12:41 pm

    Salut Irina, ca te-ai nascut in tara asta e o binecuvantare, un proces de tranzitie al spiritului catre cer dintr-o pozitie privilegiata, ca te-ai nascut pe pamanturile astea e o sansa sa simti pacea si bunatatea in forma ei pura, nealterata inca. Daca te nasteai in Africa si aveai zei tribali, si ca parinte iti trimiteai copii la vaci, si traiai intr-o cabana, intr-o parte a iadului in care merg oamenii care au facut multe greseli ce faceai? Aici esti in gradina raiului, protejeazo pentru altii care vor trece peaici sa ramana lafel, sa se nasca tot oameni cu aceleasi sentimente aici. Legat de Ortodoxie, aceasta la randul ei a fost atacata acum multi ani cand patriarhnii adevarati, Justin Parvu si altii au fost pusi de „comunistii” evrei in inchisori, dar atunci sa si intarit Ortodoxia, important e ca acum ortodoxia nu aduce oamenii la credinta din pacate. si doar anumite puncte de credinta mai sunt active. Si ortodoxia are nevoie de o revolutie

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 5, 2013 at 9:43 pm

    Asa este BAD, nu pot decat sa-I dau slava lui Dumnezeu ca m-am nascut ortodoxa, si intr-o tara in care totusi avem tot ce ne trebuie. Dar e dureros sa vezi cum fratii tai, nu au nici un respect pentru darul dat de Dumnezeu, de la aruncatul cu nesimtire a hartiilor peste tot, pana la intentia de vanzare a zacamintelor tarii, si nu mai zic pana la hulirea Mamei noastre, Ortodoxia. Am ajuns sa ne furam unii pe altii, sa ne mintim unii pe altii, suntem atat de dezbinati incat mi-e necaz ca dam frau liber masonilor sa faca ce vor din noi, le dam libertatea cu mainile noastre de a ne distruge credinta stramoseasca, istoria. Ma doare adormirea asta a poporului roman, atat timp cat imnul ” Desteapta-te romane” rasuna fara a avea vreun ecou, vreun efect. Se spune ca poporul roman este cel mai „microbist” la capitolul politica ca si cand ar fi o intrecere intre Steaua si Dinamo, tinand la putere aceiasi indivizi, de zeci de ani. Sa dea Dumnezeu ca pentru jertfa celor din temnitele comuniste sa ne trezim o data, imnul nostru sa nu rasune in zadar, sa-l auzim odata.

    Apreciază

   • BAD said, on octombrie 6, 2013 at 2:42 am

    Nu exista Dumnezeu asa cum credem noi, defapt omenirea se afla intr-o stare de confuzie in legatura cu cine ne-a creat, anumiti oameni spun ca eii sunt legatura cu Dumnezeu Creatorul, si ne predica de bine si de pace si pe de alta parte ei nu fac aceste lucruri, ISRAELUL pacaleste intreaga lume cu Dumnezeul Lor. E DUMNEZEUL LOR? E alor? Si-au facut texte pe care noi le luam de sfinte, si azi eii conduc lumea. Dumnezeu nu e asa cum credem noi, suntem departe de al intelege . Dumnezeu nu e asa cum cred oamenii, defapt oamenii nici nu se prea gandesc la asta, religia ca institutie a fost facuta de niste oameni care nu l-au inteles pe Dumnezeu Creatorul, nici dupa invatatura lui Isus nu l-au inteles, cum se poate numi Crestin in religia lui Isus un om care nu renunta la tot ce are pe pamant si il marturiseste pe Dumnezeu? Prin lumanarile de la templu il cinstim pe Dumnezeu? L-au inchis pe Dumnezeu in templu, ca sa platesti o taxa ca sa ii te inchini. Oamenii nu ar merge la biserici daca nu le-ar fi frica de moarte. Facem temple si distrugem planeta. Nu il intelegem pe Dumnezeu, El face minuni dar noi nu le intelegem, sau daca le intelegem abuzam de asta si tot cerem. si indata ce nu face, ne apar indoielile, indata ce ne merge bine, il uita, ca mai apoi cand suntem la stramtorare sa revenim cu gandul la El. Noi nu il intelegem pe Dumnezeu, nici oamenii care au creat religile nu l-au inteles. Toata lumea e intr-o stare de confuzie si folosesc cuvantul Dumnezeu ca o banalitate. Suntem confuzi fratilor. Astia care ne conduc nu sunt atat de confuzi, aia stiu ce vor deaia poate sunt placuti lui Dumnezeu sii ii lasa sa ne conduca, la asta sa gandit cineva? Dumnezeu face diferenta intre bine si rau? El care a creat totul? Daca se omoara un tantar ce? dar tantaru nu are viata nu? Religia e ce-a mai mare capcana in care e prinsa omenirea de mii de ani incoace, prin faptul ca a fost condusa si este de niste nemernici, care nu cred pina nu vad, si cand vad se indoiesc, si vor sa le fie lor bine, nu le pasa de „oii”. Israelitii au fost intelepti, Solomon era omu lor, au zis:” Sa scriem texte sfinte, Evanghelii Dupa, in care sa le zicem cat de sfinta e patria noastra, ca sa se teama de noi si sa se roage ca nu cumva sa ne supere cu ceva” Suntem orbiti de niste principii si dogme impuse de niste oameni pe care nu ii cunoastem in detaliu si ce viata au avut, e ca si cum ar zice un Roman peste 2000 de ani, pai cine a bagat Romania in UE, Basescu, a fost un om destept. Asta in contextu in care istoria e scrisa de invingatori, care pot ignora cu bunastiiinta anumite fapte din trecut, care duc la denaturarea adevarului istoric. Dumnezeu nu e asa cum il credem noi, nu il intelegem, suntem adormiti deabinelea, daca noi credem in Dumnezeul provaduit de ISRAEL suntem fraieri, findca asta ar insemna ca doar crestinii ca religie merg in acel rai prezentat de israeliti, iar restu merg intr-un iad de focuri si chinuri vesnice. VRAJEALA. AM FOST PACALITI FRATILOR. ASA CUM NE PACALESTE GUVERNU SI ACUMA NE-AM DAT SEAMA, ASA E RELIGIA, MANIPULAREA SUPREMA. TREZITI-VA. NOUA ORDINE MONDIALA E O VRAJEALA. EII SE TEM DE NOUA ORDINE MONDIALA
    Dumnezeu exista. Domnul Zeu, singura prezentare a creatorului din toata lumea asta fara sa ii fie atribuit un nume, doar un adjectiv este Dumnezeu. Domnul Zeu, stapanul cu puteri supraomenesti care a creat totul. Dumnezeu exista si Isus e fiul sau. Dar Dumnezeul lui ISRAEL e YHWA -YAHWE- ELOHIM- ISIS – RA- EL. Din care EL- din limba noastra, si probabil ISIS-RA-EL inseamna MARE ESTE EL. ISTORIA E FALSA, TRAIM INTR-O LUME PE CARE TREBUIE SA O LUAM DE BUNA CA ASA E, FINDCA NE ESTE PREZENTATA DE CELE MAI APROPIATE PERSOANE, MAMA SI TATA. Trezeste-te. Dumnezeu exista iar poporul lui ISRAEL e lafel de sfant ca poporul RROM. Dar ISRAEL are in plus cateva bombe atomice sfinte, asta am uitat, gata sa implineasca profetia lasata de urmasii lor, asa cum au facuto fraierii de l-au manipulat pe hitler sa-i rareasca, pe pretext ca au ei o legenda care spune ca ” va veni vulturul si multii deailor vor muri ( holocaustul), dar acest lucru va avea si partea lui buna, findca ii va scapa de tradatori si de cei slabi.” Nu mai stiu cum era exact, oricum asa ceva cum am scris eu. Deci fratilor, nu mai stati pe ganduri ca trece viata si nu stim ce e defapt viata. Poate exista o smekerie sa punem timpu pe pauza, si trecem ca prostii. din cauza fricilor. FRICA E O ILUZIE, Ti-e bagata in creier cand ti se zice ca dupa usa e bau bau. http://www.inspatelerealitatii.wordpress.com

    Apreciază

   • saccsiv said, on octombrie 6, 2013 at 1:45 pm

    BAD

    Ratacesti cumplit.

    Apreciază

   • Ion Roman Popescu said, on octombrie 4, 2013 at 2:36 pm

    @BAD, ce e Alfa?!

    Este o discutie la care m-am gandit mult.

    Ce este prostia. Nimeni nu este ocolit de prostie. Toti actioneaza prost intr-o situatie sau alta.

    Eu cred ca prostia este considerata de oameni cand un individ aplica o rezolvare rationala in loc de emotionala, si invers.

    Poporul roman este suficient de tolerant ca sa fie bine capusat.

    Bun pana la prostie? Este de o indulgenta vecina cu indolenta. Romanul decat sa se ridice pe el imbunatatindu-si structura proprie, mai repede vrea sa se ridice prin iertarea semenilor sai. In sprijinul acestei afirmatii aduc vorbele unui nas, adica controlor bilete tren: respectivul isi luase medical pe motiv ca ” Bai, ne pun sa facem rau la oameni!”, adica ii trimiteau cu supracontrolul si insemna sa gaseasca amici de-ai sai cu bani nejustificati in buzunare, s-ai predea Politiei si sa ajunga in inchisoare. Decat sa-si toarne colegii de hotii mai bine ii ceri sa impuste un om necunoscut…

    @saccsiv
    O revolutie s-a produs pe la 1907 si cealalta la 1989. Deci ar mai fi vreo 50..60 de ani pana la urmatoarea daca se pastreaza increment 80. Teoretic. Practic..

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 4, 2013 at 9:05 pm

    Da, e bun pana la prostie, dar tare mi-e teama ca aceasta prostie este de fapt ticalosie. Sau mai bine zis prostie in cazul poporului si ticalosie in cazul politicienilor ce ne conduc

    Apreciază

   • Ion Roman Popescu said, on octombrie 4, 2013 at 3:00 pm

    @Irina,

    De aceea toti ne desconsidera.

    De aceea unii leaga ortodoxia de slabirea tarii.

    Insa poporul sa departat mult de la dreapta credinta. Nu religia e rea, poporul nu e bun.

    Probabil acolo s-a incasat un comision la Constanta, si asa „s-au uns lucrurile”.

    Acum sunt si vremuri tulburi. Toti pusi pe capatuiala. Toti in degringolada ca nu mai stiu carui zeu sa se inchine: zeului portofel? zeului burta? zeului sexului? zeului gloriei?

    Multi nu au crezut ca mai ni se ingaduie viata pe Pamant. Acum incep sa se urzeasca iar planuri.

    Poate fiind asa imprevizibila, Romania isi pastreaza „neatarnarea”. Romania se vrea independent si autonoma. Avem si o pozitie geografica .. precum o usa a Europei, aici la intersectie/tangenta de continente, parca am fi usierul Europei si Asiei. Aici nu este omogenitate. Aici mereu unii vor fi cu ochii spre vest, altii spre est, unii spre nord si ceilalti spre sud.

    Aceasta ne este destinul de raspantie.

    Nu se pot estima oamenii global.

    Cred ca este o mutare defavorabila a accentului iertarii, gen: ” Asa-i Doamne ca daca iert aproapelor mei foarte mult imi creste probabilitatea mantuirii?”

    Ce a produs aceasta mutare a accentului din interior in exterior? nu stiu, poate modernitatea libertatii recente.

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 4, 2013 at 8:36 pm

    Tocmai ca parasirea Ortodoxiei este cauza tuturor relelor. Am zis acele lucruri din cauza ca nu mai suport atata tradare a tarii asteia de catre proprii ei conducatori, sub ochi neputinciosi a fiecaruia dintre noi.

    Apreciază

 23. Ion Roman Popescu said, on octombrie 5, 2013 at 3:36 pm

  WordPress a intercalat un mesaj din data de 5 intre doua din data de 4. Cred ca e român.

  Apreciază

 24. […] Cititi va rog si: Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei? […]

  Apreciază

 25. […] Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei? […]

  Apreciază

 26. […] Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: