SACCSIV – blog ortodox

Video: Sunetele HUM au legatura cu HAARP, tunelele si mega adaposturile subterane? Multe intrebari. Care sa fie raspunsul?

Posted in ADN, HAARP, SUNETE by saccsiv on octombrie 2, 2013

Va mai amintiti de articolul?

VIDEO (si transcriptul in limba romana): DEZVALUIRI SINISTRE despre Google, ADN uman si controlul total

Iata si o discutie interesanta:

Iata comentariul fratelui STOP RFID 666 postat la articolul CE SE INTAMPLA LA GALATI? Fierbe pamantul, se aud bubuieli din pamant si au loc cutremure. Daca asa stau lucrurile dupa o inundatie, CE SE VA PETRECE CAND INCEPE CHEVRON IN PLIN CU FRACTURAREA HIDRAULICA?:

Am preluat acest material, de pe Mundo Desconocido.es.

Protagonistii acestui video, sunt Jose Luis si Vicente Fuentes, doi specialisti care se ocupa de lucrurile misterioase de pe terra.

 

Jose Luis

Astazi avem o tema surprinzatoare si stiu deja, ca unii dintre dvs ati auzit vorbindu-se, de faimosul HUM. Acest fenomen HUM, este un ciudat sunet, care se aude la scara planetara si a carui origine nu e cunoscuta. Au fost diferite teorii care au incercat sa elucideze acest fenomen. HUM, asa cum am spus, se poate asculta in toata lumea si are in unele zone ,,aspect” de trompeta iar in altele de motor diesel. Cert este ca sunetul se poate asculta de catre toata lumea. Sunt de asemenea aparate, care inregistreaza aceste sunete ciudate, ceea ce dovedeste ca nu este halucinatie colectiva.

Il avem alaturi de noi pe Vicente Fuentes, cel care investigheaza in amanunt acest fenomen HUM.

Vicente Fuentes

O tema interesanta, acest fenomen HUM, faimoasele trompete ale apocalipsei, dupa cum au fost denumite aceste sunete. Curios este ca nu s-a facut o investigatie oficiala pentru aceste sunete.

JL

– Corect, de ce nu avem o analiza oficiala a acestui fenomen? Pentru ca sunetele sunt ascultate de oameni de stiinta, politicieni, cadre militare, oameni normali.

VF

– Fenomenul HUM exista si este real.  Azi chiar unele universitati, de exemplu New Mexico, au inceput sa investigheze acest fenomen in baza unor sunete ce au fost descoperite in localitatea Taos in Mexic. Putem spune ca e un fenomen acustic, de origine necunoscuta care are diferite grade de frecventa ELF sau ULF. Sa ne intoarcem in anii ’50, in Anglia, unde incep sa se auda aceste sunete ciudate. Un prim incident serios a avut loc in anii ’70, tot in Anglia, cand mai mult de 800 de persoane nu au putut dormi datorita acestor sunete. In acel moment s-a dat vina pe masinile industriale. Curios este ca dupa ce legislatia a fost schimbata si motoarele au fost invelite in carcase contra zgomotului, acel HUM a continuat.

JL

– Sunt persoane care nu au auzit de HUM si spun, am auzit de zgomote,  sunete ciudate, dar nu cred in acest fenomen. Imaginati-va o zi in care esti in pat, la miezul noptii, la ora 3 de dimineata si asculti un straniu sunet gen RUUU RUUUUU RUUUUUU HUUUUUU HUUUUU HUUUUUUUU sau ceva asemanator. Sunt persoane care au ascultat trompete, altii vorbesc de sunete de motoare diesel sau masini de spalat. Multe persoane le-au asimilat cu zgomote inconjuratoare, sunete produse de un vecin sau produse in strada. Dar aceste sunete se pot asculta in tot orasul, in toata provincia sau toata planeta dupa cum am spus. In anii ’50 in Anglia, intr-un sat ascultau un sunet curios care nu putea fi reperat. Acesta provenea spun oamenii din imprejurimi, puteai sa pui degetul si sa spui ca de acolo vine sunetul. Dar in momentul cad te apropiai de locul indicat acolo nu era nici un zgomot. De asemenea era un fapt foarte curios, HUM se auzea mult mai bine in casa decat in strada. Un fapt si mai curios era ca oamenii spuneau ca sunetul se misca si se indeparta odata cu trecerea zilelor pana cand disparea. Acest HUM exista in toata planeta incepand cu anii 2011 dar cu frecvente anormale.

VF

– HUM are diferite caracteristici de exemplu se poate asculta pe frecvente de 20 HZ, 60 HZ sau 20.000 HZ. Un alt fapt curios, intr-o localitate apropiata de Detroit, incepea si se sfarsea acest sunet, de 30-40 ori, atat dupa masa, cat si in miezul noptii. In toata lumea 2% din populatie a ascultat acest HUM, iar in unele cazuri asculta toata populatie unui oras sau sat. Una din TEORII spune ca acest sunet provine datorita intensificarii activitatii solare, iar alta teorie spune ca datorita intensificarii activitatii terestre din interiorul pamantului. Exista acea teorie cu pamantul gol in interior iar acolo este un soare. HUM creeaza vibratii in sol care sunt receptionate de catre seismografi.

JL

– O alta teorie  spune ca aceste zgomote provin de la masinarii care opereaza tunele in interiorul pamantului. Daca eceste masini intalnesc un strat de minereu de fier sau roca foarte dura dezvolta o serie de zgomote si vibratii. Sunt persoane care spun ca repereaza sunetul in interiorul pamantului. In unele cazuri HUM a fost acompaniat de explozii ce vin din subsol.

VF

– Un lucru inedit este faptul ca surdo-mutii pot asculta sau simti aceste sunete HUM. Intr-o localitate din Canada unde se asculta aceste sunete, cetatenii  au telefonat la 112, pentru ca nu puteau dormi.  Insula Tuc alaturi de raul Detroit,  are anumit tip de relatie cu proiectul HAARP iar acolo se intalnesc tot felul de fenomene gen HUM.

JL

– HAARP vine dintr-un anumit punct dar HAARP este o retea globala unde masinariile pot prelua semnalul si-l pot transmite mai departe. Centrul de comanda al HAARP este in Alaska dar sunt servere de mai mici dimensiuni care pot prelua semnalul si-l pot distribui mai departe. Cand au aparut telefoanele mobile exista o tehnologie care nu mergea pe unde GSM ci pe ULTRASUNETE. Erau mobile ultrasonice de inalta frecventa. Asadar HAARP se pare ca emit ULTRASUNETE si nu unde radio.

VF

– Exista masinarii care fac tunele pentru comunicatii sau pot  creea adevarate orase subterane. In celebra Arie 51, sunt martori care spun ca au vazut mii si mii de camioane pline cu nisip intrand in aceasta baza secreta. Au fost luni de zile in care aceste camioane soseau neincetat. Asadar la un asemenea volum de material nu se poate vorbi decat de adevarate orase subterane.

JL

– Un lucru curios este ca masinariile de creat tunele sunt fabricate din anii ’50 adica din anii cand au inceput sa fie semnalat fenomenul HUM. Aeroportul din Denver, aeroportul NOII ORDINI MONDIALE are multe nivele subterane, volumul de pamant scos de acolo este superior fata de orice aeroport construit vreodata. Spun unii investigatori ca aeroportul Denver face legatura cu baze militare iar prin tunele secrete cu alte locatii de maxima securitate.

STOP RFID 666:

– Iata niste sunete ciudate din Bucuresti, care seamana cu un tarat de table pe asfalt. 

Aceste sunete imi aduc aminte de o viziune a unui crestin in Marsul Distrugatorului.

,,Auzeam acolo, in bezna, voci stridente, asemanatoare zanganitului unor placi de cupru, la „auzul caruia ti se opreste inima in loc, cade si ingheata, si iti vine greata“.  Auzeam sporovaiala necuviincioasa si citeam gandurile acestor fiinte ale beznei, si toate tainele lor s-au descoperit inaintea mea. Si mai era Cineva langa mine si ma sprijinea, ca sa nu mor – si prin El eu eram mai tare decat bezna”.

– Ca si crestini stim ca in interiorul pamantului este iadul cu tot cu draci. Aceasta intensificare a activitatii din interiorul pamantului o punem pe seama dracilor care vor sa iasa la suprafata si sa se arate dupa cum ne invata Sfintii Parinti. Cred ca la Aria 51 este o activitate a dracilor intensa, evident in colaborare cu oamenii, care au facut pactul cu diavolul. Nu mai este mult si dracii se vor arata oamenilor evident pe post de extraterestrii foarte draguti. De asemenea gropile care tot apar pe glob cred ca sunt facute prin surparea pamantului datorita acestor masinarii care umbla pe sub pamant. Bogatasii se pregatesc sa intre in buncare pentru a se uni cu dracii si pentru a scapa, zic ei de Dumnezeu. Dar asa cum dracu uraste lumina si dracii fara coarne de oameni se baga in bunkere.

Comentariu saccsiv:

   Vom vedea pana la urma si ce-i cu zgomotele astea si daca au vreo legatura cu gropile:

SEMNE? Video: SUNETE SINISTRE in Canada 29 august 2013 si New Jersey martie 2013. Cum le-a prezentat mass-media occidentala. DE UNDE PROVIN? Au vreo legatura cu gropile ce tot apar si cu ciudatele formatiuni noroase? DE CE CUTREMURELE devin din ce in ce mai frecvente si mai intense? De ce uraganele, tornadele si incendiile sunt din ce in ce mai devastatoare?

Nu cred insa ca dracii au nevoie de gropi ca sa iasa. Consider insa ca este posibila existenta unor activitati umane care sa aiba legatura cu dracii si edificarea NOII ORDINI MONDIALE.

Cititi va rog si:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

VIDEO: AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN DENVER – picturi ce descriu instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. Plus tot soiul de simboluri

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

IADUL SE AFLA SUB PAMANT

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. traistacumerinde said, on octombrie 2, 2013 at 1:57 pm

  Chevron deja a inceput cu fracturarea de aceea sunt acele cutremure si zgomote iata si dovada:http://www.nasul.tv/2013/10/01/10-cutremure-acoperite-de-minciunile-gastii-transpartinice/

  Apreciază

  • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 3:47 pm

   Mda…se pare ca acesta este raspunsul corect. Si dupa cum comenta cineva la acel articol, se pare ca ploile absolut torentiale din aceste zile au fost „comandate” special pentru a face rost de apa atit de necesara fraturarii hidraulice..

   Am spus eu ca doar cu ceva timp inainte de a incepe aceasta urgie am vazut mii de avioane lasind „direle mortii”… Un lucru este clar fratilor. Chemtrails functioneaza in tandem cu HAARP si sint o arma de control meteorologic. Intr-o zi ne vor spune si acest lucru…dar ne vor spune ca e tot spre binele nostru..uite cum combatem NOI incalzirea globala pe care VOI ati creat-o!

   Apreciază

   • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 7:38 pm

    Si frigul acesta care a adus iarna , tot de chemtraills+ HAARP este produs , la fel si ploile atat de abundente intr-o anumita zona din tara .
    Iata ce fac americanii , din tara noastra .

    Apreciază

   • tataia said, on octombrie 2, 2013 at 10:41 pm

    @ Maria. In 98% din cazuri sint de acord cu tine…doar ca toate aceste nenorociri nu sint facute de americani…ci de evrei. Aia e problema.

    Apreciază

  • pcmouse said, on octombrie 2, 2013 at 3:58 pm

   da man probabil au inceput fracturarea..cutremurele alea+apa nasoala la gust si culoare ce poate fi decat ciorba de roca”tocata”+apa?au inceput probabil fara sa fie anuntata populatia.ca stiau ca le sare lumea in cap.cum sa intamplat in alte tari.
   asa ca zic si eu.CHEVRON AFARA DIN TARA!oameni buni astia ne lasa fara apa in panza freatica printre alte nenorociri produse.sa ne faca sa cerem pecetea pt o sticla de apa .sa nu mai poti fi independent fata de stat

   Apreciază

 2. Maria said, on octombrie 2, 2013 at 3:42 pm

  Nu-i va primi pamantul pe acesti criminali ai Romaniei , care au dat aprobare pentru exploatarea gazelor de sist si sunt raspunzatori pentru ce li se intampla acelor oameni care au plecat pe drumuri din casele lor , de
  frica cutremurelor , iar casele li s-au crapat , acum cand iarna deja s-a instalat .
  Nimeni nu a facut asa o batjocura de Romania ca stat , nici chiar Ceausescu .
  Acestia din Guvern si Parlament , nu sunt oameni ci se aseamana cu demonii , in tot ce fac .

  Apreciază

 3. IOAN said, on octombrie 2, 2013 at 4:52 pm

  am ascultat cu atentie multe sunete ciudate de pe youtube INREGISTRATE din diferite zone ale planetei… ….pana acum mi-a atras atentia in mod deosebit faptul ca unele sunete ale fenomenului hum au sunete de RACNETE GROASE DE BALAUR ca din hău…ai impresia CA CINEVA VINE SA TE INGHITA DE VIU

  urmaresc si analizez in continuare mai multe clipuri video…sunetele sunt ascultate la boxe 5.1 profesionale

  pana acum am ajuns la concluzia ca sunetele pot fi emise de aparatura sau arme electromagnetice de mare putere …
  altele sunt pur si simplu facaturi….

  Apreciază

  • marian said, on octombrie 2, 2013 at 6:59 pm

   Daca mai stii link-ul poate il postezi, si eu m-am mai uitat dar nu am auzit pana acum racnete. Ma intreb totusi cum ar putea fi racnetele emise de arme electromagnetice (si unde ar fi armele? ca unele zone unde se aud sunt complet pustii).

   Apreciază

  • tataia said, on octombrie 3, 2013 at 2:38 am

   Pacat ca folosesti boxe 5.1 „profesionale”. Ar fi mai bine sa incerci 2.0 PROFESIONALE….Tin sa iti amintesc ca 5.1 nu este nimic altceva decit o inventie de „home entertainment”….nici un studio PROFESIONAL nu va folosi 5.1…Probabil tu ai niste boxe genius sau logitech de tip 5.1 care sint peste medie ca si calitate…Ia incearca tu MICROLAB 2.0 care se apropie mai mult de PROFEISIONAL! Sa mai amintesc de faptul ca Microlab este intre boxe ceea ce este Cadillacul intre masini sau Harley Davidson intre motociclete?

   Apreciază

   • IOAN said, on octombrie 3, 2013 at 10:53 am

    tataia
    sigur ca sunt alte boxe mai profesionale pe PIAȚĂ…de scule pentru STUDIOURI nu mai vorbesc…

    Apreciază

 4. blue said, on octombrie 2, 2013 at 4:56 pm

  http://www.viata-libera.ro/eveniment/46833-galasi-viata-libera-cotidian-contaminare-izvoarele-puturi-apa-potabila-cutremur
  Cică analiza apei va dura câteva zile. Eu cred că nici peste săptămâni nu se va afla rezultatul. Până atunci bieţii oameni trăiesc cam aşa:
  http://www.viata-libera.ro/eveniment/46838-galati-viata-libera-sinistrati-slobozia-conachi-ploaie

  Apreciază

 5. safimvigilenti said, on octombrie 2, 2013 at 5:16 pm

  siteu-ul NASA a fost inchis !!! probabil ca si alte servicii guvernamentale cum a r fi politia, salvarea, pompierii etc. crede cineva povestea cu disputele pentru bani din congresul american, care ar fi blocat adoptarea bugetului? de ce nu s-au intamplat si pana acum aceste blocaje? eu cred ca miza certurilor din congresul lor este alta…
  pe de alta parte, daca NASA nu ar fi inchis site-ul, daca alte facilitati de observare a spatiului cosmic nu ar fi inchise, atunci ar avea reale probleme in a justifica de ce nu ofera imagini despre obiectul numit ISON, de ce cenzureaza imagini cu activitatea recenta a soarelui si altele. obiectul ISON nu are comportamentul unei comete, s-au descoperit corpuri calde in apropierea sa imediata, meteoritii, cutremurele s-au inmultit peste masura in ultimele saptamani, probabil ca fug de raspunderea de a raporta adevarul si au tras obloanele spunand ca nu mai au bani. voi ce idei aveti ?

  Apreciază

  • marian said, on octombrie 2, 2013 at 7:02 pm

   Sper sa n-aibe legatura cu cometa, hm, interesant…

   Apreciază

 6. Petru said, on octombrie 2, 2013 at 5:25 pm

  In multe din aceste video clipuri este pomenita ora 3 (fie noaptea sau dupa amiaza), ora la care aceste sunete sinistre se fac auzite.Stim ca aceasta ora 3 este timpul cind Mantuitorul a murit pe cruce. Dar mai stim ca Iisus Hristos era in Imparatia Cerurilor, pe Sfanta Cruce dar si in iadul ce nu L-a putut cuprinde, astfel ca portile iadului au fost distruse! Ora 3 si gruparea orelor cite trei (in impartirea timpului, mai ales in manastiri) au multe semnificatii pentru noi, Ortodocsii. Stim ca necuratul si apoi antihristul vor dori sa imite pe adevaratul Dumnezeu. La ora 3 noaptea multi se trezesc fara vreun motiv anume… Se poate comenta foarte mult pe tema asta.
  Pe de alta parte, daca zgomotele auzite sunt amplificate de catre oameni (din motive de batjocura ori de pregatire a venirii antihristului), atunci de ce o cercetare amanuntita, in secolul acesta al „cercetarilor” de tot felul, nici macar nu este pornita? Ca atunci cind „sarbatoarea anului nou” cu atitea artificii si zgomote prezente si asteptate de omul de sub vremi se porneste, ca o repetitie a unei viitoare veniri a antihristului, nimeni nu e intrigat si asculta de cei 0,2% care nu vin la „celebrare”…

  Apreciază

  • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 7:53 pm

   Petru,
   Chiar asa , ce-o fi cu trezirea oamenilor brusc la ora 3 noaptea inspre dimineata , pt ca si mie mi s-a intamplat intr-o perioada , sa ma trezesc brusc , la aceasta ora si multora cu care am stat de vorba ?
   Spui „se poate comenta mult pe tema asta „, ce stii mai mult despre acest fenomen sa-i spunem , pt ca nu sunt cazuri izolate , sunt cazuri de ceva vreme care implica multe persoane ?

   Apreciază

   • crestinul ortodox said, on octombrie 2, 2013 at 9:09 pm

    ehei …se lucreaza prin ocultism pentru controlul mintii …
    Acatistul SFANTULUI Mucenic CIPRIAN si Sfintei Mucenite Iustina caci nu au putere
    sau
    Acatistul MAICII DOMNULUI Potoleste Intristarile Noastre este si mai bine daca aveti in casa si Icoana MAICII DOMNULUI , Tanguirea
    acest Acatist este Rugaciune catre MAICA DOMNULUI in SFANTA CRUCE si are mare putere asupra a tot ce este lucru ocult sau vrajitori
    asemeni ,
    Acatistul MAICII DOMNULUI Pantanassa cand simtiti ca ceva nu este in regula in casa, peste tot sau pentru cei bolnavi de boli grave cum este cancer etc…
    fiara, antihrist este pe pamint si lucreaza prin slujitorii sai ucenici sau vrajitori
    INSA In Fata SFINTEI CRUCI si Cu Aparare SFANTA a MAICII DOMNULUI pieriv-o-r precum fumul si se vor topi precum ceara de la fata focului
    amin.

    Apreciază

 7. Raul Basarabeanu said, on octombrie 2, 2013 at 5:48 pm

  Daca e vorba de prima trompeta din cele sapte ale Apocalipsei, atunci ar insemna distrugerea unei treimi din vegetatie! De catre „grindina si foc amestecat cu sange”…

  Apreciază

 8. Pr. Adrian said, on octombrie 2, 2013 at 7:33 pm

  Indiferent ce va fi cu noi, cu Romania, cu toata lumea aceasta important este sa fim pregatiti duhovniceste fiecare in parte, caci poate nu va voi Dumnezeu sa ajungem sa gasim raspunsurile la aceste semne de intrebare.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 9. i said, on octombrie 2, 2013 at 8:11 pm

  Te rog, saccsiv, aproba. Nu e spam.

  http://despreparfumuri.ro/ – deschideti si boxele

  Ce e asta?

  Apreciază

 10. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 2, 2013 at 8:29 pm

  Draci in vezi peste tot in filmari pe internet , ei sunt oznurile acelea care isi schimba culoarea si forma iar cum am mai spus la baza 51 si Dulce se fac mega ritualuri satanice pentru invocarea dracilor.

  Apreciază

 11. vasilica said, on octombrie 2, 2013 at 9:28 pm

  Numai din cauza unei babe stricata si Neglijenta s-a ajuns la asa ceva…Nu-i poti numi Oameni pe asa NEMERNICI care fac asa ceva…

  http://www.dcnews.ro/2013/10/imagine-socanta-cum-a-fost-mutilat-un-maidanez-din-capitala/

  Apreciază

  • Maria said, on octombrie 2, 2013 at 11:53 pm

   Nu cred in aceasta imagine , care nu prezinta nicio dovada ca este autentica . O poza cu un caine , care nu arata unde a fost facuta , de cand s.a.m.d. , mai ales ca tertipuri din acestea care urmaresc sa apere maidanezii , s-au mai vazut .Acest caine din imagine , prea sta tantos , dupa felul cum arata de mutilat , este greu de crezut ca a putut supravietui . Cred ca-i o facatura .

   Apreciază

 12. ozana said, on octombrie 2, 2013 at 9:36 pm

  Buna seara dragii mei.Asa cum v-am spus traiesc intr-un sat pe marginea lacului Tasaul.Doar Dumnezeu m-a adus alaturi de voi pentru a va impartasi si voua din experientele mele sinistre cu sistemul.Nu prea cred in coincidente,prin urmare doar Dumnezeu a facut ca Succsiv sa posteze astazi articolul cu fenomenul Hum.Sa va prezint tabloul pe scurt ; ieri si astazi nu am avut lumina decit vreo cinci ore dimineata.De o sapamina cerul este intunecat,cu nori negri si greiDe luni a inceput sa ploua continuu in rafale insotite de furtuna.Nu a tunat sau fulgerat nici macar o singura data in trei zile.Neavind lumina am stat ghemuita in pat de la orele 18.00 si am citit la lumina luminarii,apoi am adormit cu intermitente.In jurul orei doua noaptea am deschis geamul de la baie pentru ca auzeam din pat trecind avion dupa avion.Fiind la doi km de aeroportul Kogalniceanu,aud si vad mereu avioane decolind sau aterizind,dar niciodata atit de des.M-am gindit ca arunca cu chemtrails.Se auzeau destul de sus zburind in mare viteza.Cit am fumat o tigare in baie(nu ma certati,este singurul viciu si incerc sa renunt dar apreciati sinceritatea),am inceput sa departajez incet,incet diversele zgomote care pareau un tot unitar de…groaza.In viata mea nu am auzit asa ceva.Deci,se auzeau avioanele,multe,survolind in mare viteza,se auzea zgomotul ploii ,furtunii si vintului si un altul care le acoperea pe toate si care nu seamana cu nimic din ce am auzit pina acum.Incerc sa vi-l descriu cit mai exact posibil.Imaginati-va epava unui vapor strinsa intr-o menghina enorma.Sau doua vapoare frecindu-se in forta unul de celalalt.Am stat cam zece minute sa ascult acel zgomot sinistru pina m-am inspaimintat bine si am inchis geamul.Si in pat l-am auzit pina am adormit.Trebuie sa stiti si voi aceste lucruri.Ori este o manipulare la scara mondiala pentru a ne tine in teroare si a ne pregati pentru cine stie ce ,,minune” declansatoare de NOM ori se petrece ceva cu adevarat foarte grav pe toata planeta.Doamne-ajuta,noi cei buni si credinciosi impreuna cu El,Domnul Dumnezeul nostru,poate vom trece cumva peste aceasta lupta cu Raul,duca-se pe pustii.

  Apreciază

  • tataia said, on octombrie 3, 2013 at 12:04 am

   NU te cearta nimeni pentru ca fumezi…nu sintem sectari. Si eu am fost fumator si deci cam stiu cum e dependenta..totusi incearca sa te lasi daca poti…nu uita ca dependenta ESTE IN MINTEA TA.

   Apreciem faptul ca impartasesti cu noi aceasta experienta pe care ai trait-o. Si eu am vazut sute de avioane imprastiind direle mortii, imi pare rau ca nu le-am fotografiat sau filmat, tocmai eu care as avea cu ce sa fac astea…doar ca vezi tu mai intii de toate lenea…apoi nu cred ca voi reusi sa conving pe prea multi…si aici la Bucuresti s-au auzit niste zgomote ciudate, ca si cum cineva ar tiri niste fiare pe beton…ok nu le-am luat prea mult in seama deoarece aici in drumul taberei oricum e santier ca fac astia metrou, dar ce este foarte ciudat este ca se auzea un fel de modulatie in aceste zgomote…adica frecventa sunetului urca usor si apoi cobora usor ca si cum ar fi venit de la mare departere si ar fi trecut prin straturi de aer care isi modifica densitatea din cauza vintului..

   Nu cred ca scopul acelor zgomote este de a ne tine in teroare…ei mai degraba chiar se bizuie pe faptul ca cei mai multi nici macar nu le vor mai sesiza avind in vedere ca le acopereau zgomotele avioanelor, al ploii, al vintului, tunetelor, etc…gindeste-te ca incerci cuiva sa explici despre chemtrails cind acela nu este la curent cu nici un fel de teorii „conspirationiste”. Te va crede nebun nu e asa? Dar citi oameni chiar mai ridica privirea spre cer in ziua de azi? Deci eu unul cred ca acele zgomote chiar sint produse de arme ca HAARP, activitati subterane sau cine mai stie ce….dar ideea este ca sint doar efectele secundare ale altor ativitati cu alt scop decit acela de a genera zgomote…

   Apreciază

  • Maria said, on octombrie 3, 2013 at 12:16 am

   ozana,
   Da , fenomenele la care ai fost martora in miez de noapte , sunt provocate , atat norii negri , adunati cu HAARP, (de aceea n-a tunat si fulgerat )dupa ce au dat cu chemtrails , ca sa vina potopul care aduce praful toxic pe sol , acum cand se recolteaza legumele , care deja au fost distruse in aceasta vara si ca sa otraveasca apa si pe noi .
   Uite , azi inca de dimineata , cerul era o perdea de chemtrails , apoi au venit nori negri ca pacura , batea vantul si era un frig groaznic , am ajuns acasa ,teapana de frig si deja am racit pe drum , se simtea in aer ceva irespirabil , innecacios , nu se poate explica in cuvinte , simti pur si simplu ca iti intra aerul otravit in plamani .De aceea si bolile , gripa , raceala , virozele , dureri de oase , de cap ,etc.
   Sute de avioane arunca zilnic cu praf si virusi .Vom muri din aceasta cauza cred , daca vor continua cu atata rapiditate in fiecare zi aruncand sute sau mii de tone de substante ce se transforma in nori raspanditi de curenti , facandu-i ca pe o perdea , pe cer , dupa care declanseaza ploaia imediat .
   Daca Dumnezeu ingaduie , aceasta nu poate fi altceva , decat Apocalipsa si nu ne ramane nimic altceva de facut , decat sa ne rugam in fiecare secunda si sa fim la zi , spovediti si impartasiti , ca nu stim cat vom rezista .

   Apreciază

 13. Teodor said, on octombrie 2, 2013 at 10:15 pm

  Fratilor asta e miscarea New Age care scot sunetele astea. O sa vedeti in curand sfintii pe cer sau pe maica Domnului dar sa nu credeti in astea ca-s de la diavool is de la New Age

  Apreciază

 14. amonmiss said, on octombrie 2, 2013 at 10:39 pm

  Ozana, si noi am trait momente hum, in jurul orei 2 noaptea. Zgomotul era de low frecvency, ca si cum ar fi trecut un aparat de zbor foarte aproape de acoperisul casei, apoi au inceput sa trepideze obiectele prin camera. Ne-am uitat imediat pe webcam Muntele Rosu (http://www.mobotix.ro/camere_supraveghere_live_ro_928.html). Nu era nici vorba de cutremur. Parerea mea: sunt raiduri ale dracilor in colaborare cu oamenii sistemului, Sfintii Parinti spuneau despre asta, ca ,,dracii cand vor iesi din pamant, vor salasluii in vazduh”. A, si era sa uit: noi suntem terorizati de un elicopter negru care coboara pana deasupra caselor noastre, am anuntat politia si nu am primit nici un raspuns. Macar am apucat sa filmez cand teroriza niste vecini – cu o saptamana inainte ne-a terorizat pe noi, nu am apucat sa filmez atunci ca tremuram de frica. https://www.youtube.com/watch?v=iXKwfc6XvO4

  Apreciat de 1 persoană

 15. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 12:18 am

  amonmiss,
  Cum adica , acel elicopter te-a terorizat , ce facea ?Statea deasupra casei ?

  Apreciază

 16. amonmiss said, on octombrie 3, 2013 at 7:34 am

  Da! Ne-a terorizat. In clipul prezentat, elicopterul era la o vecina…ea s-a speriat si s-a pitit dupa un brad din curte…se poate vedea cum elicopterul a urmarit-o pe partea cealalta a bradului. La acea actiune au fost martori foarte multi vecini. Ideea e ca acest elicopter, uneori apare fara sunet, ca si cum ar fi vant…stam in gradina la lucru si numai ce ne trezim cu el deasupra…alteori ii auzim zgomotul de la distanta foarte mare…il stim ca el e, ca se apropie. Sunetul este diferit fata de celelalte tipuri de avioane. Un vecin este pensionar MAPN, fost comandant la o unitate de aviatie. El spune ca nu cunoaste tipul de elicopter, nu are insemne ca ar apartine vreunei institutii. Elicopterul zboara haotic deasupra caselor si curtilor, apoi se indeapta spre islaz si alearga vacile…am vorbit si cu vacarul care le pazeste… acesta afirma ca aproape la 2 zile apare si ii imprastie vacile. Politia stie aceste amanunte si ….tace!

  Apreciază

 17. amonmiss said, on octombrie 3, 2013 at 7:41 am

  A, si inca un amanunt referitor la hum. Inainte cu vreo cateva minute sa apara zgomotul hum in noaptea aceea (vreo 3 saptamani), cainele era speriat, iar pisicile, ca niciodata au intrat pe sala casei, agitate, speriate, incercand sa intre in casa.

  Apreciază

  • crestinul ortodox said, on octombrie 3, 2013 at 10:20 am

   este adevarat …
   cei ce postam si suntem impotriva sistemului , impotriva fiarei suntem urmariti …
   vreti , nu vreti a accepta dar acesta este ADEVARUL
   atata timp cat in guvernarea Tarii sunt niste slujitori ai tatalui minciunii cu sarsaila in echipa , au la dispozitie toate modalitatile de urmarire si terorizare asupra celor ce nu vor a se supune sistemului
   de asta am cerut
   SA FIM UNITI impotriva fiarei si dati jos toata sleafta lui sarsaila sau antihrist din conducerea Tarii pentru ca jidano-masonii isi fac de cap pe al nostru spate.. TARA ESTE PRADATA si pe noi vor a ne ingenunchea
   INSA
   VOM AVEA BIRUINTA in CRUCEA Rasaritului pentru ca SFINTII de care s-au lepadat cei ce sunt lupi in dulama de oaie investmantati si in mare slava omeneasca asezati in BISERICA Neamului
   Acesti SFINTI NE VOR AJUTA si IN CRUCEA SFANTA a Rasaritului VOM BIRUI
   Bucura-Te CINSTITA CRUCE de Lemn LAVRA PECERSKA , pazitoarea crestinilor ortodocsi
   amin.

   Apreciază

  • Maria said, on octombrie 3, 2013 at 3:17 pm

   amonmiss,
   Dar poate-i o naluca , daca nu are insemne , umbla haotic , mai vine si fara zgomot , avand in vedere ce zgomot puternic fac elicopterele , sperie vacile de pe islaz si mai este si negru , asa ceva , chiar ca-i de domeniul fantasticului .
   Spune Apocalipsa ca vor fi naluciri de la diavoli in vremurile din urma , pt ca alta explicatie nu vad .
   Daca mai vine , ia incearca sa dai cu aghiazma prin casa si prin toata curtea , la poarta , sa vezi daca nu dispare , de fapt sa dai permanent .
   Stropeste zilnic cu aghiazma peste tot si spune si la vecini sa faca la fel , poate nu mai vine .

   Apreciază

 18. ozana said, on octombrie 3, 2013 at 1:29 pm

  @ amonmiss,Maria,Tataie Aveti perfecta dreptate.A fost un frig cumplit pentru un sfirsit de septembrie si am racit foarte rau fara sa ies din casa in ultimul timp.Despre chemtrails stie acum tot satul,i-am invatat sa le recunoasca pe cer si le-am impartasit tot timpul din cunostintele mele.Doar ca sint pasivi si nu vor sa se implice.Asta ma omoara,lasitatea romanului.Cit despre elicopterele negre fara insemne,noi sintem mai cu mot si avem doua pe care le-am remarcat acum patru ani.Rar se intimpla sa nu survoleze satul timp de doua saptamini.Le-am vazut de nenumarate ori urcind si coborind pe cimp,pe marginea lacului cam la trei sute de m de mine.Fiind aeroportul Kogalniceanu in apropiere,mi-am inchipuit ca fac diverse exercitii dar prefera acelas loc si ma intreb daca nu cumva arunca deseuri toxice pe cimp si in lac.Incidente ca cel remarcat de amonmiss nu am auzit sa fi fost dar oricum traseul lor este ciudat si la joasa inaltime.Se intimpla lucruri tot mai grave.Bulgarii lupta sa iasa din NATO,nu stiu ce cautam noi acolo,pentru ce ar trebui sa ne transformam in mercenari.Dar asta este alta poveste.Revenind la clima,iata se implinesc astazi zece zile de cer cu nori negri si grei,cu frig ca in decembrie.Am remarcat pe frunzele de praz depuneri de praf rosiatic cu aspect de oxid rosu de fier,probabil strontiu.Si eu care,desteapta de mine,m-am mutat la tara sa maninc sanatos. Courbet sustinea ca ,,pentru orice otrava se gaseste si antidot”.Eu fac o cura de sase luni pe an pentru detoxifiere si eliminarea metalelor grele care din cite stiu eu nu se pot elimina decit cu acest tuf vulcanic numit Zeolit.Studiati si voi,medicul meu de familie habar n-avea si acum il foloseste.Se pare ca functioneaza si in cazul radiatiilor.Va doresc o zi buna si sa ne-ajute Dumnezeu.

  Apreciază

 19. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 3:32 pm

  ozana ,
  Eu spal legumele din gradina pe care le pun in mancare , cu bicarbonat de sodiu , dupa ce le spal bine sub jetul de apa , le tin in apa in care am pus o lingura de bicarbonat , cam zece minute , apoi le pun in mancare .Se spune ca bicarbonatul curata bine metalele grele care sunt in chemtrails in special pulbere de plumb .
  Nu-i un castig atat de mare , insa facem ce se poate . Oricum , cand iesim din casa respiram aer toxic si
  inhalam praful starnit de vant , care contine ceea ce ne da pe sus avioanele NATO .
  Am auzit de zeolit , insa nu stiu cat este de benefic .
  Daca ma tulbura ceva pe lumea asta , este atunci cand vad zeci de avioane care umple cerul cu otravuri , zilnic sub ochii nostri , nestingheriti de nimeni , in deplina libertate , pe pamant strain lor , invadand
  spatiul aerian al Europei , sunt descoperiti , insa ei isi fac treaba fara frica .

  Apreciază

  • ozana said, on octombrie 3, 2013 at 7:51 pm

   @Maria Multumesc pentru ideea cu bicarbonatul de sodiu.O perioada am urmat si cura de bicarbonat de sodiu si lamiie care previne dar si vindeca…cancerul.Scuzati cacofonia.Facem tot ce tine de puterea si vointa noastra,restul hotaraste Dumnezeu.Iar au inceput avioanele.Le aud.Asa o tin ore in sir.Cit despre elicopterele negre apar in America de Sud mai ales,acolo unde sint gasite vaci moarte si eviscerate,fara pic de singe in ele.Mai apar si in zone locuite de persoane indezirabile.

   Apreciază

 20. amonmiss said, on octombrie 3, 2013 at 3:40 pm

  Maria, comunitatea noastra este majoritara ortodoxa. Stropitul cu aghiasma si tamaiatul in fiecare dimineata este o activitate a fiecarei dimineti. Nu se pune problema ca e naluca, atata timp cat apare in pelicula filmata ca obiect real. Nu se pune problema nici de nalucire colectiva, caci a fost vazut de foarte multi oameni, chiar si de trecatorii care au oprit masina privind looping-urile aparatului de zbor. La Sfintele Slujbe, la momentul Trisaghionului Liturgic ,,SFINTE DUMNEZEULE, SFINTE FARA DE MOARTE…” , atunci cand se trag clopotele, personal ma rog pentru indepartarea duhurilor necurate din comunitatea noastra, cu referire in gand la acel elicopter si alte ciudatenii ce apar in vazduh.

  Apreciază

 21. Maria said, on octombrie 3, 2013 at 5:16 pm

  amonmiss,
  In comentariul tau de mai sus , spui ca :Sfintii Parinti spuneau ca dracii cand vor iesi din pamant , vor salaslui in vazduh ” si ca „sunt raiduri ale dracilor in colaborare cu oamenii sistemului „.
  La asta m-am referit si eu , iar dracii nu cred ca au imbracat trup material sau folosesc obiecte materiale , ci sunt doar duhuri si naluciri , asa cum spune Apocalipsa .
  Parerea mea este probabila , insa asa ne spune Apocalipsa , ca va fi .
  Ne rugam , ca altceva n-avem ce face , nu am pus la indoiala credinta ta ortodoxa si nici rugaciunea .

  Apreciază

 22. ozana said, on octombrie 4, 2013 at 8:16 pm

  Off Saccsiv!Indemnul tau de a comenta in duhul Ortodoxiei este divin dar cum mai poti ramine calm cind vezi si auzi despre atitea nenorociri pe planeta asta,atita cruzime,bestialitate,minciuna,ipocrizie,inselaciune,furt,pervetirea copiilor nevinovati,distrugerea naturii,a Omului Bun care moare macinat de boli provocate de cei ce conduc lumea si atitea alte orori despre care citim zilnic peste tot.As vrea sa dorm pentru a ma trezi numai atunci cind viata pe planeta va fi una NOR-MA-LA.Dar hai sa va povestesc despre o alta mare tragedie despre pasarile migratoare.Nu stiu daca toate dar rindunelele in mod cert.Sint o mare iubitoare de pasari,sint atit de nebuna incit as fi gata de orice sacrificiu pentru a le face viata frumoasa.De cinci ani in incaperea in care dorm gainile mele si-au facut citeva rindunici cuiburi.Vara trecuta din cauza caldurii banuiesc,a cazut un cuib cu patru puisori.Am reusit sa recuperam doi,i-am pus intr-o cutie pe locul fostului cuib si parintii au continuat sa si-i hraneasca pina si-au luat zborul.Ce minunata experienta.Anul acesta ,ca niciodata pina acum,au ramas sa doarma in cuib trei rindunele.Va dati seama ce disperare m-a cuprins.Astazi stateau pe gard toate trei,cu aripile atirnind si cu cioculetele in jos,pozitie ce mi-a sugerat un soi de abandon,de lipsa dorintei de-a mai trai….Niciodata nu am vazut rindunici in octombrie.Am luat astazi urgent legatura cu o asociatie de pretectie a pasarilor si am discutat cu o anume doamna Papp.Ei bine,aflati ca in toata tara a avut loc acest fenomen.Ce le-a derutat de au ,,uitat”sa mai plece? Tehnologia HAARP mai mult ca sigur.V-am spus ca de peste 10 zile este inorat si ceva apasator pluteste in aer.Din cite stiu ele se ghideaza dupa cimpul electromagnetic iar ,,semnalul” de plecare este dat de ceva doar de ele stiut.Acel ceva a fost perturbat de aceasta tehnologie diabolica ce produce si ,,sinuciderea balenelor”,sunetele emise de sonarul lor interfereaza cu undele de joasa frecventa ale tehnologiei HAARP si de aici ,,confuzia”acestor vietati nevinovate.Sute de mii sau milioane de pasari condamnate la moarte de mintile bolnave ale celor ce folosesc aceasta diabolica tehnologie.Si-mi ceri Succsiv sa comentez in duhul Ortodoxiei cind sufletul meu este greu ca plumbul.Am citit pe ici pe colo ca le putem hrani cu mincare pentru pisici Whiskas,cas dulce sfarimat si galbenus de ou fiert tare.Ele sint insectivore,prin urmare nu maninca altceva.Alt holocaust al rindunelelor de data asta.Oare citi dintre noi meritam sa ne numim oameni?Port o mare suferinta in suflet pentru aceste pasari chinuite,un gram de puf acolo,dar cita lupta pentru a duce viata mai departe.Fiti si voi atenti si hraniti-le,altfel vor muri de foame.Sa va ajute Dumnezeu,sa fiti buni si milostivi cu bietele sufletele.

  Apreciază

 23. amonmiss said, on octombrie 5, 2013 at 9:44 am

  Adevar spui Ozana! Ma doare sufletul cand vad toate cele. Iubesc toate pasarile, toate vietatile, toata creatia lui Dumnezeu. Le hranesc, le ajut, ba mai mult, simt legatura dintre noi toti: daca le doare pe ele, ma doare si pe mine, daca ele sunt vesele, mi se umple sufletul de o bucurie imensa. Sigur cunosti simtirea… Uneori vin pana langa mine si parca vor sa-mi spuna ceva. Vorbesc cu ele: ,,frumoasele mele, hai spuneti :)” Vara aceasta am stat poate ore intregi sa admir cum isi scoteau puii la turul zborului, sunt momente de relaxare si bucurie imposibil de explicat in cuvinte! Anul trecut, la inceputul lui septembrie, inainte sa plece randunelele, am trait un fapt inedit, pe care nici acum nu mi-l explic. Cu martoti multi. Stiam ca urmeaza sa plece, le-am simtit ca se pregatesc. Un stol de randunele a inceput sa zboare in jurul meu ca aproape ma atingeau. Fiind intr-un grup de oameni, fix pe mine au venit, practic eram ,,invaluita” de randunele in zbor. Credeti-ma, mi-au dat lacrimile. Ceilalti au ramas fara cuvinte, inclusiv sotul meu. Eu am spus asa: ,,sa dea bunul Dumnezeu sa va intoarceti toate la primavara”.Nimeni nu a mai putut vorbi nimic minute in sir. Apoi randunelele au plecat. Toamna aceasta nu am vazut plecarea lor…ceva nu e in regula…chemtrails prea mult, bruiaj haarp…caci si albinele sunt derutate si otravite de toate cate se depun pe plante.

  Apreciază

  • ozana said, on octombrie 5, 2013 at 7:00 pm

   @ amonmiss Ma bucur sa intilnesc oameni ca mine,oameni carora le pasa….Nu pot intelege placerea vinatorii de exemplu.Pe aici vin niste mizerabili care vineaza turturele si fazani.Am explodat pur si simplu.Eeei,mi-ar placea teribil sa incepem sa ne cunoastem si se pare ca Succsiv a incercat sa initieze acest lucru acum ceva timp.Ar trebui sa ne intilnim intii cei care locuim in acelas oras,sat,comuna sau la citiva km distanta .De pilda eu locuiesc la 30 km distanta de Constanta.Numarul meu de telefon si adresa sint la Saccsiv,inclusiv adresa de mail.Le poate oferi oricui de pe acest blog.Are dreptate,ar trebui sa formam grupuri mici de citeva persoane(familii) care rezonam unii cu altii si sa ne ajutam cum si cu ce putem.Asta inseamna fratie crestina. Casuta de la tara este micuta dar am o curte mare foarte frumoasa,cu multi pomi si flori,un lac unde inca se mai poate pescui vreun peste supravietuitor al atacului carierelor,unde va puteti aseza cortul vara.De la mine pina pe malul marii sint 15 min.de mers.Va provoc.Sint citeva persoane foarte dragi mie pe blogul asta pe care imi doresc din suflet sa le cunosc.Putin despre mine;casatorita,un copil(profesoara in Bucuresti).De curind si bunica unui dolofan ce n-a vazut Parisul.Bateti si vi se va deschide cu dragoste…

   Apreciază

 24. amonmiss said, on octombrie 6, 2013 at 10:23 am

  Ozana, cu acceptul tau am sa il rog pe fratele Saccsiv sa imi trimita pe mail, adresa ta de e-mail pentru a coresponda.

  Apreciază

 25. ozana said, on octombrie 6, 2013 at 2:49 pm

  @ Saccsiv Aveti acceptul meu..Doar celor de pe acest blog,oricind le poti da toate datele.Doamne-ajuta!

  Apreciază

 26. zozz said, on ianuarie 7, 2014 at 1:33 am

  Buna seara locuiesc in tomis 2 constanta si chiar in acest moment aud acest sunet humm. Si l am mai auzit si cu zile in urma mai mult noaptea dar si ziua. Se aude in casa afara se aude si mai tare in parcul din tomis 2 daca stati prin zona ascultati.

  Apreciază

 27. […] Video: Sunetele HUM au legatura cu HAARP, tunelele si mega adaposturile subterane? Multe intrebari. … […]

  Apreciază

 28. […] Video: Sunetele HUM au legatura cu HAARP, tunelele si mega adaposturile subterane? Multe intrebari. … […]

  Apreciază

 29. […] Video: Sunetele HUM au legatura cu HAARP, tunelele si mega adaposturile subterane? Multe intrebari. … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: