SACCSIV – blog ortodox

Video: MERSUL PE APA AL MAGICIENILOR

Posted in draci, magicieni by saccsiv on septembrie 23, 2013

   Iata comentariul fratelui Romeo postat la articolul Video: MIHAI GADEA – teologul adventist:

Johannes merge pe apa! Spectacol satanist in direct la Antena 1 – emisiunea Acces direct de vineri 20 septembrie. Din film se poate vedea cum “magicianul” “uimeste” asistenta. In final bea sampanie dintr-un pahar care sta :singur: in aer – cu ajutorul puterilor satanice evident.
http://accesdirect.a1.ro/special/Johannes-merge-pe-apa_14514.html

1. In Maestrul si Margareta, scriitorul rus Bulgakov descrie dezlantuirea acestor puteri satanice la un spectacol de revista, si efectele lor asupra unei lumi apostate.
2. Mergeri pe apa s-au mai produs anul trecut pe Tamisa (youtube), si pe Marea Tiberiadei.
Spectacolele de magie au fost mediatizate pe scara larga de americani (David Coperfild) care a si levitat.

Oricum saptamanal, canalele Discovery sau National Geografic acorda spatii unor emisiuni cu asemenea magicieni care dau reprezentatii in public in intreaga lume.

3. Parintele Cleopa avertizeaza ca va veni vremea cand multi din cei slabi in credinta se vor inchina satanei si-l vor urma pe antihrist in urma asistarii la asemenea spectacole.

Comentariu saccsiv:

Iata-l si pe Criss Angel mergand pe apa din piscina:

Iata si o posibila explicatie:

   Iata-l insa si pe Dynamo (Steven Frayne) mergand pe fluviul Tamisa:

Cum procedeaza ultimul, nu stiu. Fiind apa tulbure, poate il ajuta niste scafandri tot cu niste plexiglas.

Fratele Romeo poate avea insa dreptate in unele cazuri. Si sigur asa vor sta lucrurile in viitor.

Observati va rog ca aproape mereu la astfel de reprezentatii cu mers pe apa se aminteste de minunea lui Iisus Hristos. Si atunci omul simplu zice: iata ca si altii o pot face, fara nici o treaba cu crestinismul. Dar si multi dintre cei sceptici, vazand explicatiile cu plexiglasul, zic: daca a facut si Iisus Hristos la fel?

Nu peste multa vreme insa vor fi si „minuni” ce nu vor putea fi explicate nici cum. Evident, nu le vor putea pricepe cei ce nu cred in existenta dracilor. Pentru ei sminteala va fi mare, caci in comparatie cu ele, spectacolele magicienilor actuali vor parea biete amatorisme de copii.

Nu-i lucru de joaca. Iata si cateva exemple despre ceea ce pot face vrajitorii cu ajutorul dracilor:

Mergând Sfantul Apostol Pavel pe mare la locul Exoriei, a înviat pe unul din slujitorii ce se înecase în mare, si întoarse spre liniste si furtuna, care ridicase asupra lor valul cel groaznic al marii. Pentru aceea s-au botezat toti. Iar Ioan mergând bucuros la Exoria ostrovului Patmos, a scapat pe feciorul lui Miron, pe Apolonid, de dracul ce locuia într-însul. Si îndata toata casa lui Miron a crezut în Hristos si s-a botezat, împreuna cu Lavrentie ighemonul, care avea mare putere în acel ostrov, si femeia lui Hrisipia, fiica lui Miron, cu fiul sau si cu toate slugile sale.

Deci, era în partile acelea un vrajitor anume Chinops petrecând în loc pustiu, care cu multimea nalucirilor demonice minuna atâta pe cei fara de minte, încât era socotit ca un zeu. Preotii lui Apolon vazând îndraznirea ce avea Ioan în învatatura sa, au vorbit lui Chinops, pe dânsul rugându-l, sa foloseasca mestesugirile lui împotriva sfântului. Acela, nevrând sa mearga în cetate, caci petrecea în pustietati neumblate, a fagaduit ca va trimite un duh viclean la casa lui Miron, ca sa ia sufletul lui Ioan.

A doua zi a trimis pe unul din duhurile cele viclene învatându-l sa-i aduca sufletul lui Ioan. Mergând demonul la casa lui Miron, a stat în locul unde se afla Ioan, care simtind pe demon, i-a poruncit sa nu se mai mute de acolo, ci sa stea pâna va spune pricina pentru care a venit. Iar duhul a zis: “Preotii lui Apolon au venit la Chinops, si au vorbit multe lucruri rele despre tine, si-l chemau sa vina în oras sa-ti rânduiasca moarte; iar el s-a aparat zicând: “Nu vreau sa ma ostenesc sa merg în cetate pentru un om mic si ticait, ci va întoarceti înapoi, ca mâine voi trimite un duh si voi lua sufletul lui si-l va aduce la mine, si-l voi da la judecata”. Iar Ioan zise: “Ai mai fost trimis vreodata si ai mai luat suflet de om sa i-l duci?” Si zise duhul: “Am fost trimis de am omorât, dar suflet n-am luat”. Atunci Ioan zise: “Pentru ce-l ascultati?” Si zise duhul: “Toata puterea satanei locuieste acolo si s-a tocmit cu toti cei mai mari si noi cu dânsul, si ne asculta Chinops pe noi, si-l ascultam si noi pe el”.

A zis Ioan: “Asculta duh viclean: îti porunceste apostolul lui Dumnezeu Ioan sa nu mai mergi niciodata sa mai viclenesti om, ci sa iesi afara dintr-acest ostrov, si sa umbli ratacind, si sa nu ai loc nicaieri”. Si îndata duhul cel viclean a iesit din ostrov. Vazând Chinops ca nu se mai întoarce duhul, a trimis pe altul, care patind la fel a mai trimis si alti doi: unul sa intre la Ioan si altul sa stea afara sa-i aduca raspuns. Deci intrând acela si patind ca si ceilalti, s-a dus celalalt si a spus lui Chinops ce s-a întâmplat. Atunci Chinops, umplându-se de mânie, si luând toata multimea demonilor a mers în cetate; iar cetatenii au început a striga, si toti i se închinau. Gasind el pe Ioan unde învata, s-a umplut de multa mânie si a zis catre popor: “Oameni orbi si rataciti! Ascultati calea adevarului: de este drept Ioan si sunt adevarate graiurile lui, si va face cuvântul care voi zice, voi crede si eu în cele ce zice”. Si apucând Chinops pe un tânar îi zise: “Tânarule, traieste tatal tau?” Iar acela îi spuse ca a murit. Chinops zise: “Cu ce moarte?” Iar acela raspunse: “A fost corabier, si spargându-se corabia pe mare s-a înecat”. Iar Chinops zise catre Ioan: “Iata, arata de graiesti adevarat, si scoate pe tatal copilului din mare si adu-l la fiul sau, sa-l vedem si noi viu”. Iar Ioan zise: “Nu m-a trimis Hristos ca sa înviez mortii, ci ca sa învat oamenii rataciti”. Deci zise Chinops catre tot poporul ce sta acolo: “Macar acum sa ma credeti pe mine, oamenilor, ca acest om este amagitor si va înseala cu farmece; tineti-l pâna ce voi aduce pe tatal tânarului si-l pun înaintea voastra viu”. Si l-au tinut pe Ioan. Iar Chinops tinzându-si mâinile si lovind marea, si facându-se sunet în mare de a speriat pe toti, s-a facut nevazut. Atunci au înaltat toti glas, zicând: “Mare esti Chinops si nu este altul afara de tine”. Si fara de veste iesi Chinops din mare tinând, precum a zis, pe tatal copilului, si s-au minunat toti. Deci zise catre copil: “Acesta este tatal tau?” Si zise copilul: “Acesta este, doamne”, si se închinara toti lui Chinops.

Si vrând ei sa ucida pe Ioan, nu i-a lasat Chinops zicând: “Daca veti vedea altele mai mari decât acestea, atunci va fi certat rau”. Si întreba pe unul din cei de fata: “Ai feciori?” El zise: “Am avut, dar l-a ucis oarecine cu viclesug”. Chinops s-a fagaduit sa-l aduca si pe acela la tatal sau, viu. Deci strigând tare, chema anume si pe ucigas si pe cel ucis; iar ei îndata se aratara stând de fata amândoi. Si zise Chin-ops catre omul acela: “Acesta este fiul tau? Si acesta este cel ce l-a ucis?” Si zise omul: “Asa, doamne”. Iar Chinops zise catre Ioan: “Te miri de acestea?” Iar Ioan zise: “Nu ma mir, ci mi-e mila de sufletele ce pier prin tine”.

Si se lauda Chinops ca va face si pe sfântul sa se mire de cele ce facea el, speriindu-l, ca în cele din urma si de viata îl va lipsi. Iar Apostolul a zis: “Curând ti se vor dezlega semnele si tie”. Acestea auzind poporul si pornindu-se asupra lui Ioan, pâna într-atât l-au batut si l-au zdrobit ca l-au lasat aproape mort; si parându-le tuturor, chiar si lui Chinops, cum ca ar fi murit apostolul, nu l-au socotit vrednic de îngropare, ci din porunca lui Chinops l-au lasat neîngropat, ca sa-l manânce fiarele si pasarile. Apoi s-a dus fiecare la casa lui, bucurându-se ca au scapat de Ioan, si mirându-se de spurcatul Chinops. Dupa aceea, peste putin, auzind Chinops ca Ioan învata la locul ce se cheama zvârlitura pietrii, au chemat pe demonul cu care facea fermecatoriile, si mergând în locul acela a zis catre Ioan: “Vrând sa te fac de mai mare rusine te-am lasat atunci viu; dar vino sa mergem la marginea marii, si vei vedea puterea mea si te vei rusina”. Deci au mers dupa dânsul si cei trei demoni, care se aratasera a fi înviat din morti. Si batând Chinops tare din palme, sari în mare disparând fara de veste din vederea tuturor. Iar poporul striga: “Mare esti Chinops si nu este altul ca tine”. Iar Ioan, poruncind demonilor care se faceau ca sunt oameni înviati din morti sa stea pe loc sa nu se miste de acolo, s-a rugat catre Dumnezeu sa nu mai lase viu pe Chinops. Si îndata se facu mare sunet în mare, si învaluindu-se apa unde cazuse Chinops, n-a mai iesit. Iar demonilor carora se aratasera ca au înviat din morti, le-a poruncit Ioan în numele lui Iisus Hristos cel rastignit sa iasa din acel ostrov, si s-au facut nevazuti. Asteptând poporul pe Chinops trei zile si trei nopti pe marginea marii, de foame si de racnete si de zaduf cea mai mare parte dintr-însii lesinase, de zaceau fara glas, dintre care au si murit trei copii. Dar facându-i-se mila sfântului, si rugându-se pentru mântuirea lor si mult învatându-i pentru credinta, a înviat pe copiii cei morti. Atunci toti cu o unire întorcându-se catre Hristos, au primit Sfântul Botez. Deci s-au întors toti locuitorii ostrovului la propovaduirea Evangheliei si venind catre Hristos prin credinta, au facut rugaciune toti catre apostolul, sa le dea scrisa toata mântuitoarea propovaduire.

Cititi va rog mai multe la:

Pomenirea mutarii la Domnul a Sfântului slavitului Apostol si Evanghelist Ioan Teologul

Unii dintre ei insa, s-au trezit, cum este cazul Sfântului sfintitului Mucenic CIPRIAN:

Acesta era din Antiohia Siriei în vremea împaratului Deciu (catre 250), de bun neam si bogat, filozof si vrajitor cumplit. Si a fost câstigat la credinta cea întru Hristos de catre Iustina fecioara si crestina, care pe toate demonicele lui lucrari ca pe o pânza de paianjen le-a sfarâmat, fiind si ea din Antiohia. Caci un barbat oarecare elin, numit Aglaid, de dragostea frumusetii ei ranindu-se si neajungându-si scopul a venit la Ciprian; iar acesta de trei ori trimitând demonii catre tânara, n-a izbutit nimic. Deci dupa ce a cunoscut ca mestesugul sau este neputincios, s-a botezat si, arzând vrajitorestile sale carti, a crezut în Domnul. Apoi a fost facut episcop si pe multi povatuindu-i la credinta lui Hristos, a fost prins împreuna cu Iustina de catre stapânitorul Damascului, si strujindu-li-se coastele au fost bagati în cazan de fier; si fiind trimisi la Nicomidia li s-au taiat capetele. Iar marele Grigorie Cuvântatorul de Dumnezeu, nu pe altul, ci pe acesta îl numea iubit Fecioarei. Si se savârseste soborul lor la locul muceniciei, care se afla de acea parte, la locasurile lui Solomon.

Cititi va rog si:

AFRICA: Vrajitorul i-a omorat cu vrajile pe pastorul protestant, pe preotul catolic, dar pe parintele ortodox n-a mai putut. A murit el in timpul Sfintei Liturghii, pe cand se ruga de zor la draci …

Tagged with: , ,

77 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adi said, on septembrie 23, 2013 at 11:12 am

    Mersul pe apa al lui Johannes seamana mult ca „talent” cu indoitul lingurilor „mentalistului” Gog(Magog) si altii gen Cooperfield,Uri Geller(care se strimba ingrozitor ca sa-si faca numerele lui),Houdini.Toti acesti sarlatani exploateaza dorinta de senzational a multor oameni,pentru ca marea majoritate a oamenilor doresc raiul pe pamint si atunci dorinta de senzational se intilneste cu asa-zise „abilitati” ale acestor sarlatani posedati de puteri dracesti.
    Sper din tot sufletul ca lumea sa-si vina in fire pentru ca si asa inselarile sint enorme,altfel cum vom rezista in fata asaltului fortelor demonice?

    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 23, 2013 at 2:38 pm

      Sa nu uitam ca Houdini e evreu

      Apreciază

      • adi said, on septembrie 23, 2013 at 8:14 pm

        Nu stiam ca Houdini era evreu in schimb am aflat despre Uri Geller pe linga faptul ca este evreu(asta stiam) a lucrat pentru Mossad si CIA.De la sarlatanie se ajunge la chestii cu adevarat serioase cica asta pretindea ca are puteri paranormale(dracesti) telepatice adevarate.Da si uite asa a „citit” mintile oamenilor ca sa le spuna stapinilor din elita ce fac goyimii.Cica putea sa fure informatii secrete din computerele sovieticilor pe vremea Razboiului Rece si sa manipuleze gindurile oamenilor ca un adevarat „telepat”.Cum spunea Parintele Proclu toti dracii au iesit din iad si acesta(si altii) e sigur unul din ei ca altfel nu imi explic de ce il foloseau Mossad si CIA.
        sursa http://adevarul.ro/international/statele-unite/fotogalerie–magicianul-uri-geller-lucrat-mossad-cia-1_51bf038cc7b855ff569e1ccb/index.html

        Doamne Ajuta!

        Apreciază

    • Maria said, on septembrie 23, 2013 at 5:06 pm

      Se adevereste ce se spune in Apocalipsa , ca in vremea lui antihrist , diavolul va face „minuni „si va insela pe multi , insa acestea nu sunt decat naluciri ale satanei .Acest Criss Angel , merge tinut de satana .
      Inca un motiv in plus , sa credem ca traim din plin , Apocalipsa .

      Apreciază

  2. Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 11:21 am

    DYNAMO leviteaza inaintea statuii din RIO DE JANEIRO

    Dynamo flys next to Jesus

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 23, 2013 at 11:59 am

      Blasfemie!

      Vad ca mai nou tot apar pe la TV (nu ca eu m-as uita..dar mai vad prin casele oamenilor) tot felul de emisiuni de „magie” pe Discovery…Ei bine acelea nu sint decit niste trucuri foarte scumpe…foarte eleborate, nu stim noi plebea cum sint facute…dar vor fi destui aceia mai slabi de inger care sa creada ca cei care efctueaza acele numere de iluzionism sint dotati cu puteri supranaturale…

      Apreciază

  3. Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 11:30 am

    Nu cred in levitatie.

    Cred in tehnici scumpe, asa s-a dovedit si in cazul „mentalistului” Cristian Simion Gog care a câştigat finala la „Românii au talent”

    Apoi colegii de breasla au dezvaluit trucurile:
    http://www.ziare.com/romanii-au-talent/stiri-romanii-au-talent/cum-a-castigat-mentalistul-romanii-au-talent-magicienii-i-au-dezvaluit-secretele-1166983

    http://www.tabu.ro/pacaleala-trucuri-cristian-gog/

    Cristian Gog da cartile pe fata: „Daca as sustine ca tot ce fac e real, atunci le-as jigni tuturor inteligenta”

    http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/cristian-cartile-fata-daca-sustine-real-atunci-le-as-jigni-tuturor-inteligenta-220298.html

    Apreciază

  4. dd said, on septembrie 23, 2013 at 11:32 am

    Incet, incet se aproprie timpurile sfarsitului cand oamenii nu vor mai avea nevoie de Dumnezeu .
    De pe acum se incearca obisnuirea omului cu semnele mincinoase. Cica spectacol, cica efecte speciale.
    Nu poti sa nu vezi unde se vrea sa se ajunga.!!!
    Cel care v-a face nalucirile cele mai mari si va zice ca e dumnezeu, acela v-a fi antihristul?

    Credinta v-a fi incercata.
    Oare cati vom mai ramane si pe unde ne vom ascunde?

    Apreciază

  5. studentperole said, on septembrie 23, 2013 at 12:09 pm

    E pexiglasul ala, insa la prima vizionare chiar am crezut ca or avea pe „cineva” in spate. Trucajul e foarte bine pus la punct, de la nevinovatii care se scalda in piscina, pana la amatorii care filmeaza cu telefonul din diferite unghiuri – ca sa dea credibilitate si mai mare.

    offtopic pentru biciclisti: atentie la soferii cocalari din Bucuresti – un tip cu BMW a calcat 5 biciclisti intentionat zilele trecute. (toata relatarea o puteti citi si viziona pe blogul ARIELU punct ro )

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 23, 2013 at 1:26 pm

      Scuza-ma ca ti-o spun acum….crestini, crestini, circulatia rutiera nu prea are de-a face cu crestinismul…dar pe tine nu te-a invatat mama ta ca strada e facuta pentru masini? Se pare ca ai uitat…dupa mine biciclistii, scuteristii nu ar avea ce cauta pe strazi…asta lasind la o parte faptul ca sint de o nesimtire crasa. Ei nu respecta regului de circulatie pentru ca politia nu are ce „carnet” sa le ia, nu cunosc cazuri ca biciclistii sau mopedistii sa fi primit amenzi…se strecoara printre toate masinile oprite la semafor de parca ei ar fi exceptati de la regula de a sta la rind ca toata lumea..cind dau ei semnal cu bratul au pretentia ca masinile sa le dea prioritate, ca vorba aceea care e nebunul care sa dea peste un biciclist, nu?.. Traverseaza pe trecerea de pietoni calare pe bicicleta, in cazul in care sint implicati in vreun accident repede se tireaza de acolo pentru ca nu ii poate identifica nimeni dupa numar, si multe altele….

      De exemplu eu circulam regulamentar pe banda a doua…cu vreo 60 la ora…pe banda 1 un biciclist dorea sa depaseasca o masina care mergea mai incet..vreo 30 la ora…ridica bratul sting semn ca schimba banda si se baga in fata mea…frinez…ii dau claxon…la urmatorul semafor ma ajunge din urma si opreste in STINGA mea! Cum aveam gemul coborit ma injura direct…si tot el cu gura mare ca cum indraznesc sa il claxonez…ce eu nu am vazut ca are de gind sa depaseasca? La care eu :”Dar tu nu ai vazut ca pe banda doi venea masina cu viteza?” Sau eram obligat EU sa incetinesc…ca sa te las pe tine? 1000 de explicatii pentru un nesimtit care nu ar fi meritat nici un scuipat din partea mea!

      Asa ca multumim frumos ca ne-ai avertizat impotriva soferilor „cocalari” doar ca nu ai nimerit-o..noi aicea mergem cu masinile nu cu biciclete, motociclete si scutere…Cind citesc ceea ce ai scris tu acolo „un tip cu BMW a calcat intentionat cinci bicilisti cu masina” latura diavoleasca din mine mai ca ma face sa zic „bine le-a facut!”. Desigur judecind la rece nu este bine ce a facut tipul cu BMW-ul iar eu ma dezic de actiunile lui…dar crede-ma ca la cita nesimtire afiseaza biciclistii si scuteristii pe strazile bucurestiului la un moement dat se intimpla ca un sofer care sta mai prost cu nervii sa clacheze si sa faca o astfel de fapta necugetata!

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2013 at 8:19 pm

        tataie nu generaliza..sunt biciclist..si daca alunecam spre mandrie etc.putem sa ajungem si sa ne injuram..etc.si e bine?pai nui bine..asa cum sunt injurati biciclisti sau loviti pe nedrept asa sa mai suportati si voi crestinii practicanti soferi..cate o injuratura ca sa va smeriti mai soferilor..cine stie cate injuraturi oi fi adresat si tu de a lungul timpului si acum primesti si tu UNA.ce vrei sa facem sa luam bata la noi si sa va zburam parbrizurile?e frumos asa?daca din partea unui crestin vad asemenea atitudine ce sa mai zic din partea unui sofer ateu ..se pare ca primirea semnului fiarei pe carnet pe unii din soferi ia facut extrem de nesimtiti.va baga dracu perfuzii cu nesimtire ca acum doar il aveti pe 666 in acte..si sunteti smecheri..sincer mie mila de voi..va plangeti de biciclisti..dar cand va veni pecetea si nu veti mai putea circula fara semnul fiarei pe mana sau pe frunte ce veti face???veti renunta la masina????
        ce pot sa mai spun e ca au fost si soferi care au fost draguti si m-au lasat sa trec strada cu bicicleta!!putini cei drept

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 23, 2013 at 11:46 pm

        @ Pcmouse…Acuma nu stiu eu ce 666 are permisul de conducere…eu am condus bine merci ani de zile cu permisul expirat…si habar nu am avut ca este expirat…asta ca sa iti dai seama cita importanta dau eu actelor…

        In principiu desigur ca ai dreptate cu toleranta ca doar de aia sintem crestini sa ne iertam unii pe altii…dar am vazut prea multi biciclisti nesimtiti ca sa imi mai fie asa usor…iertare daca nu intri in acea cateogorie…Biciclisti mereu urla ca vor drepturi egale pe sosea cu conducatorii auto, dar aceleasi responsabilitati ciu-ciu!

        Sa vii sa dai cu bita in parbrizul masinii mele? Halal atitudine! Sa stii ca nu sint chiar atit de mirlan in trafic sa impart injuraturi in dreapta si stinga…poate mi s-a intimplat de citeva ori, dar in general incerc sa ma abtin de la astfel de iesiri…Oricum a da cu bita in masina cuiva mi se pare o atitudine lasa…daca ai o problema cu cetateanul te duci cu bita la el…si eventual dai in el daca ai curajul…proprietatea omul o lasi in pace! Ca nu are nici o vina masina, bicicleta, etc…

        De aia sustin eu ca nu e bine sa fie biciclisti pe strada…sa va faca piste…ok, n-am nimic impotriva…dar nu pe trotuar ca speriati pietonii, sau sa fie separata pista prin gard de restul trotuarului…si acolo nu aveti decit sa fiti zmei…

        Cit despre acceptarea pecetei…hai sa nu facem pronosticuri cine o ia si cine nu, pentru ca noi nu stim…Este adevarat eu nu ma deplasez decit cu masina, asa stiu eu…daca la un moment dat nu se va mai putea decit pecetluit voi renunta…Eu am mai spus in citeva rinduri ca nu renuntarea la casa, masina, pamint, etc vor fi testul cel mai greu de trecut…Testul cel mai greu de trecut va fi renuntarea la familie, la parinti, la sotie, la copii etc…Si aici toti sintem in aceeasi oala….fie ca ne deplasam cu bicicleta, motocicleta (bine mare majoritate a motociclistilor la cit sint ei de rebeli sint cam atei…nu e de mirare), masina sau RATB-ul. Si daca bine ma gindesc chiar tu ai zis ca ar fi ceva probleme de genul si in familia ta…Sa fac eu pronosticuri acum sa spun ca vei lua pecetea din aceasta cauza? Ma abtin. Doar bunul Dumnezeu stie cine se va mintui si cine nu…

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 10:11 am

        Ar trebuii sa se reduca prin orase si localiatti circulatia masinilor, pt ca atunci cand merg incet polueaza mai mult. O prietena de-a mea care a fost in vizita la mama ei in Italia a observat ca acolo desi era un adevarat oras aerul era mult mai respirabil decat la noi in tara, si asta pt ca in oras majoritatea circulau cu bicicletele, masinile fiind folosite doar pt calatorii in afara localitatii. Ar trebuii si la noi sa ia astfel de masuri de decongistionare a traficului din marile orase.

        Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 24, 2013 at 1:06 am

        tataie-vezi ca nu esti in masura sa stabilesti pe unde sa circule biciclistii.avand in vedere legile noi sper sa va scoata rapid poslitia din circulatie pe toti „smecherii”ca tine sau ca acel cocalar.si sa ramana cei ce sunt de acord cu biciclistii si motociclisti adica si altceva decat masini.si care merg cu prudenta.la fel si pe cei care f des trec pe galben rosu.sau care nu lasa pe nimeni sa treaca pe trecerea de pietoni cand e verde!!!ca doar nu v-ati nascut la volan si nu sunteti voi stapanii soselelor.sunt si soferi cumsecade.dar cam putini.numarul biciclistilor a crescut.va creste si probabil unii proaspati biciclisti vor fi fosti zmei la volan ca tine:).

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 24, 2013 at 1:49 am

        @pcmouse Este foarte dragut ceea ce imi doresti tu mie..si foarte crestineste de altfel. Stai linistit nici voia lui Dumnezeu nu tine de tine! Iar noul cod rutier nu trece de parlament…

        Eu nu am cum sa trec de la masina la bicicleta…stiu ca pare paradoxal dar nu am invatat niciodata sa merg cu bicicleta…deci nu stiu. Mai stiu si ca este un trend la ora actuala sa mergi cu bicicleta…esti „eco” nu poluezi, faci miscare, este bine pentru sanatate…iar invechitii care merg in continuare cu masina….bastani burtosi care fumeaza trabuc (cam asta este imaginea pe care o creaza guvernele lumii) sint niste fosile ambulante care nu inteleg necesitatile lumii moderne…care polueaza ca nenorocitii, care creaza ambuteiaje…care..etc…Cunosc toata aceasta manipulare….imi suna totul foarte cunoscut…

        Ceea ce s-ar putea sa nu iti sune tie cunoscut insa poti citi aici:

        http://sportsmedicine.about.com/od/cyclingworkouts/a/BikingImpotence.htm

        Ai citit corect! Mersul pe bicicleta poate provoca impotenta! Asta n-ai stiut-o nu-i asa? Poate acum intelegi cum lucreaza sistemul…pentru ca mersul pe bicicleta este „in trend” nu se vor mediatiza niciodata laturile negative ale acestuia pina cind nu se vor prinde marea majoritate…

        Cit despre faptul ca ma faci tu cocalar…nu stiu cum sa iti explic, nu ma cunosti nu te cunosc…cam timpuriu sa faci asemenea afirmatii despre mine…iar daca tu asa usor atribui titulatura de cocalar cuiva este clar ca te-ai lasat spalat pe creier si de catre campania aceea cu „atlas de fauna urbana” a celor de la Radio Guerilla…

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 24, 2013 at 3:14 pm

        @ Irina…da hai nu zau…hai sa incalcam libertatile fundamentale ale individului…sa nu-l lasam sa circule cu mijlocul de transport cu care doreste el…Halal crestinism…am mai spus eu…”ecologismul”, protectia animalelor, politica nu au ce cauta pe un blog crestin…

        Noi luptam impotriva celor care NE ASUPRESC! Prim miijloace lumesti, duhovnicesti, etc…A impune masuri de restrictionare a circulatiei masinilor (cum era pe vremea lui Ceasca numere cu sot, numere fara sot) este o masura socialista/comunista si totalitara. Asta ar insemna si mai multa asuprire asupra cetateanului de rind in numele unui „bine obstesc” de tipul HIMERA. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca statul roman a luat deja destule masuri pentru restrictionarea circulatiei auto. Preturi astronomice la carburanti, Impozite colosale pentru orice masina cu motor de peste 3,0 litri…adica daca eu am posibilitati modeste sa nu am dreptul vreodata sa detin o masina ADEVARATA cu un motor ADEVARAT…doar masini de jucarie gen logan, clio si altele…taxa auto…care pina la inceputul acestui an iti interzicea practic sa aduci din strainatate orice masina mai veche de 12 ani (avind in vedere ca pentru masinile non-euro si euro 2 era absolut colosala).

        Deci masuri pentru restrictionarea circulatiei auto s-au luat deja destule. Evident eu unul sint impotriva acestora. Imi incalca libertatile fundamentale. Am tot dreptul sa ma simt asuprit. Tu doresti si mai multe masuri de restrictionare a circulatiei auto? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poluarea este cea mai mare minciuna a secolului. Era mult mai respirabil aerul in Italia? Stii cum numesc eu acest efect? Placebo.

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:23 pm

        Da acum negi si poluarea provocata de masini, cum ai negat nu de mult faptul ca tigarile ar distruge plamanii. Nu pot fi de acord cu tine care vezi peste tot numai si numai minciuna in lumea asta, eu cred ca pe ici pe colo mai rasare si cate un adevar din partea papusarilor.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on septembrie 24, 2013 at 9:44 pm

        sa nu mai spui niciodata „zau’ oare nu stiai ?
        de la bunicii mei si alti batrani stiu ca inseamna 9 pacate ce le iei asupra ta ..
        pt tataie …
        si nu ne-am nascut in masini sau pe biciclete … in Bucuresti pentru deplasari pe distanta este mai de preferat metroul decat dracul de la ratb …
        sau mersul pe jos pentru distante mai mici
        daca te uiti putin …astfel se face asuprirea , constrangerea de la fiara antihristica prin cea „electronica” deocamdata ;
        te pune sa semnezi alaturat de numarul fiarei ca apoi sa se extinda la scara larga pe toate necesitatile de consum, miscare , medicamente si tot ce este legat de existenta pentru homo moderno , omul modern …
        si astfel este asuprit homo moderno precum ar fi legat si dus unde nu ii este voia … dar a semnat cu mana sa si voia sa alaturat de semnatura fiarei sau a diavolului , ucigal-a-r SFANTA CRUCE
        de asta s-a spus de SFINTII PARINTI nu puneti semnatura acolo unde pune si fiara semnatura cu blestemul iadului … ca vai si amar de acestia ca vor fi chinuiti in nebunia lor si aici pe pamint si in focul vesnic …
        si apropo de permise eliberate anul acesta cu semnul fiarei
        cei ce si le-au luat au semnat alaturat de semnul fiarei si pentru ca s-a dat liber la fiara de aia nu are sa fie BINE pe strazi , circulatia masinilor cu accidente nenumarate si morti …
        asemeni spitalele … s-a introdus semnul fiarei iarasi s-a dat liber la fiara si rezultatele se vad pentru cei ce au ochi sa vada
        caci nimic numai merge cum ar trebui sa mearga acolo unde s-a dat liber la fiara antihristica
        faceti cum credeti ,
        faceti cum vreti ,
        pentru ca avem libertatea de a alege
        INSA
        spurcaciunea se intinde peste tot si datoria noastra este sa ne luptam ….sa nu ne inghita aceasta spurcaciune
        si Cu Sfanta CRUCE data fiecaruia vom birui
        de vom fi Uniti in SFANTA CRUCE A Neamului Romanesc ,
        Vom Birui pe acest pamint
        amin.

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:15 pm

        Cuvantul zau am auzit la un parinte ca este o luare in deradere a lui Dumnezeu, fiind o prescurtare a expresiei” „Pe Dumnezeu” care este denigratoare la adresa Divinitatii.

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 25, 2013 at 4:16 pm

        @ Irina Cind am negat eu ca tigarile distrug plaminii? Da-mi citat te rog! Crezi ca daca imi inchipuiam ca fac bine ma mai lasam de fumat? Am incurajat eu vreodata pe cineva sa fumeze? Am impresia ca aici ma ataci complet gratuit. Poluarea creata de masini este insa alta poveste….

        @ Crestinul ortodox Nu stiu cum a fost la tine dar eu prima plimbare cu masina am facut-o la virsta de o (una) zi de la nastere. Am circulat si eu cu RATB-ul si cu Metrorex-ul si CFR-ul ca doar nu aveam cum sa conduc inainte de 18 ani. Si vreau sa spun ca din punctul meu de vedere nici RATB-ul nici metroul nu sint solutii viabile din urmatoarele motive:

        1 Pentru acel bilet care intr-adevar costa putin nu zic nu, respectiva regie nici macar nu imi asigura loc pe scaun.Am probleme cu coloana, nu pot sta in picioare…

        2. Eu trebuie sa car scule dupa mine, scule care nu se pot cara cu bicicleta iar cu RATB sau metrou imi este foarte anevoios.

        3. La vremea cind circulam cu RATB nu exista saptamina lasata de bunul Dumnezeu sa nu colectez cite un purece.

        4 Trebuie sa suport nesimtirea oamenilor…care o data ca daca te vad stind jos si sint mai in virsta comenteaza ca ar trebui sa cedezi locul batrinilor, apoi timpenia aceea cu „coboriti la prima?”, apoi femeile in virsta care inca din usa autobuzului arunca geanta pe unicul loc liber ca sa fie sigure ca l-au ocupat samd…

        5. Sa mai aduc vorba ca am vazut si batai (inclusiv cu sabii) in metrou?

        Este o lista destul de lunga de motive pentru care am hotarit ca o data ce mi-am cumparat masina sa nu mai calc in nici un mijloc de transport in comun…iar acum la atitia ani de cind nu am mai calcat nici macar nu mai stiu cum este…am si uitat cum este sa iei autobuzul sau tramvaiul…nici nu mai stiu cum se face…

        Pe distante sub 1 Km sa stii ca si eu merg pe jos…chiar daca nu ma crezi. Si asta nu pentru „sanatate” nu pentru economie de carburant, nu pentru a reduce poluarea ci pentru ca mi-e mila de masina…e si ea batrina si absolut nimic nu uzeaza mai mult un motor de masina decit pornirile si opririle dese pentr a merge din „poarta in poarta”.Deci nu cred ca ma incadrez in categoria „cocalarilor” care parcheaza pe trotuar in usa magazinului unde au ei treaba…Si nu port nici trening si adidasi BTW. Si nu am nici tatuaje…Intr-adevar sint un pic mai grasun si imi place sa fac gratar…daca asta ma face cocalar…ma bucur mult ca ma judecati voi.

        Permisul meu de conducere este eliberat de ani multi nu anul acesta….dar sotia mea si l-a luat anul acesta…sa inteleg ca ea este cu diavolul? Eu nu am observat nici o diferenta intre permisul ei si al meu…alta decit ca la ea scrie doar categoria B in timp ce eu am B+E C+E.

        Cit despre accidente….hm….oamenii nici macar nu realizeaza ca de fapt nu exista „accidente”. Nenorocirile se intimpla numai si numai ca urmare a pacatelor noastre. Un „acccident” nu s-ar putea intimpla daca nu ar permite Dumnezeu sa se intimple…iar daca Dumnezeu permite, oare nu noi am gresit pe undeva? Conduc de 20 de ani, am peste un milion de Km facuti in Romania si Europa, fara nici un accident. Slava Domnului!

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 10:32 pm

        Imi cer scuze poate te confund. Oricum era vorba despre un comentator la unul dintre articole, care spunea ca tigarile nu dauneaza si ca acele avertismente de pe pachetele de tigari ar fi manipulare. Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca tu ai spus asta.

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on septembrie 26, 2013 at 10:29 am

        nu judec pe nimeni insa spun cum si SFINTII PARINTI AU SPUS in repetate randuri incat si cei surzi poate au auzit si cei orbi poate vad …
        insa numai cei se se inchina la mamona nu vor a auzi si nici nu vor a vedea …pentru ca acel mamona este mai de preet decat SFATURILE SFINTILOR PARINTI SAU MAI DE PRET DECAT HRISTOS …
        ASTFEL SE FACE ALEGEREA dragii mei intre cei doi domni pe cine slujesti mai mult pe acela il si iubesti mai mult …
        astfel incepe prigoana…. prin cei ce refuza a -si lua actele fiarei sau a lucra in sistemul de institutii inchinate fiarei si slujitorilor spurcati ai acesteia
        de asta am spus
        faceti cum credeti ,
        faceti cum vreti ,
        pentru ca avem libertatea de a alege
        INSA
        spurcaciunea se intinde peste tot si datoria noastra este sa ne luptam ….sa nu ne inghita aceasta spurcaciune
        de ce ?
        pentru ca suntem ai Lui HRISTOS si nu ai lui mamona … sau am fost inchinati lui HRISTOS PRIN Sfantul Botez
        cine voieste a se lepada de ACESTA , ADICA DE HRISTOS O VA FACE SPRE PLINGEREA AMARNICA SI SCRASNIREA DINTILOR SPRE FOCUL VESNIC PREGATIT fiarei si celor ce i s-au inchinat ,
        de la zidirea lumii

        faceti cum credeti ,
        faceti cum vreti ,
        pentru ca avem libertatea de a alege
        INTRE HRISTOS spre VIATA VESNICA si mamona , fiara sau balaurul din adancuri cARe rage pe cine a mai inghiti spre pierzarea vesnica
        amin.

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 27, 2013 at 8:42 pm

        @ Irina Eu am adus vorba despre tigari si depsre fumat…nu stu daca ma confunzi sau nu…doar ca ideile mele erau un pic diferite de ceea ce spui tu..

        1. Ma intrebam pe buna dreptate (pe mine si totodata pe voi) daca TUTUNUL in sine dauneza atit de grav sau aditivii pe care ii adauga producatorii de tigari in tutun.

        2. Avertismentele grotesti de pe pachetele de tigari nu fac nimic altceva decit sa reintareasca CREDINTA fumatorilor ca este foarte greu daca nu cumva chiar imposibil sa te lasi de fumat.

        Acestea sint problemele pe care REALMENTE le-am ridicat eu…imi cer scuze daca ai inteles gresit…posibil din cauza citirii in diagonala…

        Apreciază

      • Irina said, on octombrie 2, 2013 at 1:12 pm

        Da cu siguranta efectele asupra sanatatii sunt si mai grave datorita altor substante bagate in tigari pe langa tutun. Dar ideea este ca orice fum, nu numai cel de la tigari inhalat in plamani dauneaza. Ei au pus acele avertismente ca sa dea falsa impresie ca sunt preocupati de sanatatea oamenilor, stiind oricum ca fumatorii sunt dependenti de tigari si ca nu vor lua in seama aceste avertismente.

        Apreciază

  6. kosk said, on septembrie 23, 2013 at 12:09 pm

    ..vedeti si filmu (aparut anul asta si are cota buna pe imdb..’normal’..) now you see me
    despre ‘numere de magie’ asezonate cu simboluri oculte…regizorii fiind evrei..tot ‘normal’..
    http://www.imdb.com/title/tt1670345/

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2013 at 12:24 pm

      Filmul NOW YOU SEE ME – plin de simboluri, ne prezinta o veche societate secreta numita HORUS EYE, ce vrea binele saracilor oropsiti de bancile cele rele

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/09/04/filmul-now-you-see-me-plin-de-simboluri-care-ne-prezinta-o-veche-societate-secreta-numita-horus-eye-ce-vrea-binele-saracilor-oropsiti-de-bancile-cele-rele/

      Apreciază

    • Irina said, on septembrie 23, 2013 at 11:12 pm

      Sa stii pcmouse ca ai dreptate posibil ca acceptarea acestor acte cu cip sa influenteze negativ comportamentului oamenilor, nu atat prin cip cat prin scopul satanicesc pt care este promovat. Si eu am observat la o persoana care era tare cumsecade, care mai mergea si al biserica faptul ca plecata fiind in Cehia de cativa ani si primind mai multe acte cu cip, a devenit mai agresiva, nu mai merge la biserica, ba mai mult huleste cele sfinte, intr-un cuvant acum este de nerecunoscut.

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2013 at 11:40 pm

        irina vizioneaza „convorbiri in apocalipsa”pe youtube,sa vezi ce zic Monahii de la Optina despre cipuri lepadare.biometrie si cat de grav este.si revino cu impresii sa discutam.

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:09 am

        Da, am vazut filmuletele, si cred ca acel parinte spune adevarul. Si este logic sa fie asa, pt ca prin acceptarea acestor acte cu cip care au la baza si acel cod ce contine 666, de fapt noi acceptam acest sistem satanic care ne pregateste pt Antihrist si pecetea sa. De aceea mi se pare trist ca unii, care constituie din pacate o majoritate nu realizeaza pericolulul si accepta toate aceste acte justificand ca inca nu sunt pecetea, si nu se gandesc ca ei accepta azi doar buletinul sa zicem cu care au facut un pas destul de important, iar copiii sau nepotii vor beneficia de pecete. Este o inselare de care spunea si pr Paisie Aghioritul si anume ca diavolul va indemna mai intai la acceptarea acestor acte amagindu-i pe oameni ca inca nu este pecetea si ca se pot bucura in continuare de confort si trai bun fara nici o grija. Dar oare daca vor ajunge in pragul pecetluirii fara nici o pregatire, de a fi renuntat la bunurile lumesti mai inainte sau macar la o parte din aceste bunuri si sa fi ales un trai mai simplu vor putea spune nu pecetii? Pr Paisie spune ca nu garanteaza ca vor putea spune nu, pt ca diavolul va venii iar cu o amagirea si le va sopti: ” Pai ce daca accepti pecetea pe frunte sau pe mana dreapta, ca doar Il ai pe Hristos in suflet…” Si uite asa se vor trezii pecetluiti si transformati in niste monstri fara sentimente, fara dragoste vesnic flamanzi si de mancare dar mai ales de Hristos. Fiind opera diavolului si a slugilor lui acest sistem de numerotare si urmarire a a oamenilor cred ca poate influenta cum zice si pr comportamentul celor ce le primesc. In acest sens mi-am adus aminte de inca un cuvant al Pr Paisie Aghioritul care a spus ca cei ce vor accepta actele de identitate cu cip, nu au cum sa nu accepte si pecetea. Cred ca se leaga lucrurile, cu siguranta pr Paisie s-a referit tot la schimonosirea comportamentului sau chiar a constiintei oamenilor ce accepta acest sistem si a simbolurilor lui satanice.

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 23, 2013 at 11:58 pm

        Eu nu am acte cu cip…si nici nu hulesc cele sfinte…asta daca nu cumva considerati bicicleta a fi sfinta…

        Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 24, 2013 at 1:08 am

        Apreciază

  7. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 12:18 pm

    cei ce iubesc intunericul vor sluji intunericul si slugile intunericului vor fi …
    insa LUMINA cand se Arata risipeste intunericul si asemeni pe cei ce au slujit intunericul
    ca intunericul nu are putere de a cuprinde LUMINA

    asa cum nici raul nu are putere decat cat ii este ingaduit de Cel Ce A Creat Toate Cele VAZUTE si NEVAZUTE , ATOTIITORUL si CREATORUL A Toate Cele VAZUTE si NEVAZUTE , DUMNEZEU ADEVARAT INTRU SFANTA TREIME ;

    … si magicienii sau vrajitorii sunt ucenicii antihristului caci cu puterea raului savarsesc aceste inselaciuni
    Insa sa nu ne temem si sa nu credem in aceste inselaciuni ale necuratului si ale celor care-i slujesc ci in Credinta SFANTA sa ne intarim si la SFANTA CRUCE sa privim
    in fata SFINTEI CRUCII vor cadea ca morti si fara de nici o putere
    amin.

    Apreciază

  8. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 12:19 pm

    …in fata SFINTEI CRUCI vor cadea ca morti si fara de nici o putere
    amin.

    Apreciază

    • Romeo said, on septembrie 23, 2013 at 2:49 pm

      Si in cazul in care ai binecuvantare si spui rugaciunea lui Iisus. Trebuie stiut ca dracii ii spun vrajitorului cauza nereusitetei vrajii, si din razbunare vrajitorii nu ezita chiar sa te omoare (mi-a spus un ieromonah). De aceea el nu recomanda sa te duci peste ei si sa le strici vrajile.

      Pe de alta parte, parintele Ghelasie de la Frasinei, care la inceputul anilor 90 s-a confruntat (in manastire) cu un spiritist, un vorbitor -autentic- in limbi penticostal, si cu un musulman vrajitor student la medicina in Craiova, a spus ca Sfintii Parinti recomanda insistent sa nu ne primejdiuim mantuirea intrand deliberat in asemenea ispite.

      Apreciază

  9. George said, on septembrie 23, 2013 at 12:49 pm

    off topic TELEFOANELE MOBILE … TOXICE (PE LANGA RADIATIE mai sunt si toxice )

    aici lista si mai multe informatii
    http://www.biztop.ro/top-telefoane-toxice-daca-ai-aceste-telefoane-mai-bine-le-arunci/

    Apreciază

    • George said, on septembrie 23, 2013 at 12:53 pm

      aici un scurt video despre toxicitatea materialelor folosite in telefoane

      Apreciază

    • tataia said, on septembrie 24, 2013 at 2:15 am

      Eu nu zic ca nu este adevarat..am sustinut intotdeuna ca telefonul mobil ne-a fost bagat pe git in scop dublu…o data sa ne urmareasca si a doua oara sa ne iradieze la creier….

      Dar vezi tu ca atunci cind se fac topuri…marca cutare este cea mai dauntaoare iar marca cutare cea mai putin daunatoare…asta inseamna de obicei ca acele studii sint platite si reprezinta de fapt reclama mascata.

      Apreciază

  10. abc Marin said, on septembrie 23, 2013 at 1:37 pm

    iar mor români în războiul altora .
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/militari-romani-doi-morti-in-afganistan-masina-bomba-464501.html

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 23, 2013 at 5:14 pm

      Dar cine-i trimite obligat in Afganistan ?
      Se duc pentru bani si am inteles ca stau „la rand ” sa-i recruteze .

      Apreciază

      • adi said, on septembrie 23, 2013 at 8:56 pm

        @Maria
        Asa este dar sa nu-i judecam caci multi au familii acasa,desi cind te gindesti la Porunca a 6-a „Sa nu ucizi” e ingrozitor pentru ei pentru ca au plecat sa ucida si vor avea de dat socoteala la Judecata.Lacomia de bani este iarasi o patima urita aici ai dreptate se calca in picioare sa ajunga acolo.Sa ne rugam si pentru ei caci toti avem patimi care trebuie vindecate.Din armata nationala a ajuns sa fie o trupa de lefegii care asculta de ordinele ocultei asta deja mi se pare extrem de grav,asa a fost gindita politica de restructurare in armata dupa modelul fiarei NATO in timp relativ scurt se va instaura statul politienesc mondial condus de antihrist.

        Doamne Ajuta!

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 23, 2013 at 11:21 pm

        Asa este si chiar spunea un parinte la o predica ca si-a pierdut rostul la slujbe ectenia referitoare la oastea tarii, pentru ca aceasta oaste nu mai este a tarii ci a buzunarului si a NATO care de fapt are ca scop distrugerea armatelor tarilor pt a le lasa fara aparare si astfel sa fie manipulate. Acesti soldatei sunt educati in spirit globalist si nu mai sunt patrioti cum erau ostasii din trecut ce luptau pentru apararea tarii si credintei stramosesti. In loc de aparatori ai patriei s-au transformat in tradatori ai patriei ce lupta pentru altii punand Romania in conflict cu alte state, ceea ce poate deveni periculos la un moment dat. Sa le fie rusine romanii nu au ocupat si nu au pradat niciodata alte state ci doar si-au aparat tara cu vointa de fier.

        Apreciază

      • tataia said, on septembrie 24, 2013 at 2:31 am

        Ati vazut clipul acesta?

        Tipul e foarte mindru de fiul sau mort in Afganistan..Vorbeste de „Domnul Iisus”..cel mai probabil este sectar, altfel nu avea de ce sa fie mindru de fiul sau care s-a dus peste aia in Afganistan. Sau poate nu e sectar ci doar spalat pe creier…

        Apreciază

  11. tataia said, on septembrie 23, 2013 at 1:45 pm

    Doar ca pe vremea lui Iisus nu exista plexiglas…

    Apreciază

  12. Romeo said, on septembrie 23, 2013 at 2:42 pm

    > Iata-l insa si pe Dynamo (Steven Frayne) mergand pe fluviul Tamisa:
    > Cum procedeaza ultimul, nu stiu. Fiind apa tulbure, poate il ajuta niste scafandri tot cu niste plexiglas.

    Explicatia se gaseste in Vietile Sfintilor. Ceva gasit rapid cu google ( http://revelatiinesfarsite.wordpress.com/2013/07/28/rugaciunea-in-lupta-impotriva-vrajitoriei-si-magiei-simon-petru-si-simon-magul/ )

    Despre biruinta desavîrsita a Sfîntului Petru asupra acelui vrajitor si despre pierzarea lui, de toti se scrie cu un glas astfel: Simon vrajitorul, neputînd întru nimic sa biruiasca pe Apostolul Petru, nici sa sufere mai mult înfruntarea si rusinea sa, s-a fagaduit ca se va înalta la cer.

    Deci, adunînd el toata puterea diavolilor care îi slujeau, s-a dus în mijlocul cetatii Roma si, suindu-se pe o zidire înalta, avînd capul încununat cu cununa de dafini, a început din înaltime cu mînie a grai catre popor: “Romani, deoarece pîna acum ati petrecut în nebunie si lasîndu-ma pe mine, ati urmat lui Petru, acum si eu va voi lasa si nu voi mai apara cetatea aceasta. Deci, voi porunci îngerilor mei ca în fata voastra sa ma ia în mîinile lor si sa ma înalte la tatal meu din cer. De acolo voi trimite mari pedepse asupra voastra, ca n-ati ascultat cuvintele mele, nici n-ati crezut lucrurilor mele”.

    Vrajitorul Simon, zicînd acestea, a plesnit din mîini, s-a înaltat în vazduh, a început a zbura si a se sui în sus înaltîndu-l diavolii. Poporul, mirîndu-se foarte, zicea unul catre altul: Acest lucru este de la Dumnezeu, ca sa zboare trupul prin vazduh. Atunci marele Apostol Petru a început a se ruga în auzul tuturor, zicînd: “Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, arata înselaciunea acelui vrajitor, ca sa nu sminteasca popoarele, care cred în Tine!” Apoi iar a strigat, zicînd: “Voua, diavolilor, va poruncesc, în numele Dumnezeului meu, sa nu-l purtati mai mult, ci sa-l lasati acolo în vazduh unde este acum!”

    Atunci diavolii cei certati de apostol, îndata au fugit de la Simon prin vazduh si ticalosul vrajitor a cazut jos, precum odinioara a cazut diavolul cel lepadat din cer, si astfel i s-a sfarîmat tot trupul. Poporul, vazînd acestea, a strigat multa vreme, zicînd: “Mare este Dumnezeul propovaduit de Petru. În adevar, nu este altul decît Dumnezeul cel adevarat!”

    Vrajitorul cazînd, desi se zdrobise foarte rau, era înca viu, dupa rînduiala lui Dumnezeu, ca sa cunoasca neputinta si ticalosia sa cea diavoleasca, sa se umple de rusine si sa înteleaga puterea lui Dumnezeu cel Atotputernic. El zacea sfarîmat pe pamînt, suferind dureri cumplite în toate madularele si fiind de rîs la tot poporul; iar a doua zi si-a lepadat raul si spurcatul sau suflet, dîndu-l în mîinile diavolilor, ca sa-l duca la tatal lor, satana. Sfîntul Petru, dupa caderea lui Simon, stînd la un loc înalt si facînd semn cu mîna poporului, care striga, sa taca, a început a-l învata cunostinta adevaratului Dumnezeu; si vorbind mult catre dînsii, pe cei mai multi i-a povatuit la credinta crestineasca.

    Împaratul Nero, aflînd de moartea cea rusinoasa a prietenului sau, s-a mîniat pe Sfîntul Apostol Petru si voia sa-l ucida. Dar acea mînie si rautate împarateasca nu s-a savîrsit îndata asupra Sfîntului Apostol, ci dupa cîtiva ani, dupa cum spune Sfîntul Simeon Metafrast.

    Apreciază

  13. Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 3:11 pm

    Deconspirarea procedeului plutirii in aer = „magicianul”(sarlatanul) este sustinut cu cabluri de o macara, cu cabluri imposibil de reperat in filmari si chiar greu vizibile vederii omului de la o distanta incolo

    Apreciază

  14. Cristian Petru Bălan said, on septembrie 23, 2013 at 3:21 pm

    ..Trucajul cu așa zisul mers pe apă s-a explicat prin câteva videoclipuri recente: magicianul pășește încet pe o placă groasă de sticlă susținută de patru piloni alcătuiți tot din sticlă. Toate aceste piese nu se văd deloc din afară. Deci… absolut nimic magic.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2013 at 3:42 pm

      Cristian Petru Bălan

      Tu ai parcurs intreg articolul?

      Apreciază

      • Christian Balan said, on septembrie 23, 2013 at 5:22 pm

        Da. Iată aici filmul cu explicații clar revelate:

        # 4:45 Vizionaţi mai târziu COMO ANDAR SOBRE A ÁGUA (TRUQUE REVELADO)de la buenopolis 48.841 de vizionări

        Apreciază

    • Neele said, on septembrie 24, 2013 at 9:51 am

      Salutări intâi, d-le Bălan!
      Am să completez … din „Deci… absolut nimic magic.”: ‘Odată ce eliminăm imposibilul, ceea ce rămâne, indiferent de cât de improbabil se prezintă, trebuie să fie adevărul.’ (Arthur Conan Doyle, sr)

      Apreciază

  15. blue said, on septembrie 23, 2013 at 3:45 pm

    Da, e clar trucul cu plexiglasul in ambele situatii de „calcare pe apa”. Altfel nu s-ar putea explica atentia cu care se misca, de parca ar face echilibristica pe ceva extrem de ingust. Uitati-va cu cata grija pasesc. Presupun ca Hristos nu privea cu atata incordare in jos, atent pe unde calca. :))
    Era suficient ca un martor din piscina sa-i indemne sa-si schimbe traseul. Dar, evident, si aceia sunt martori „aranjati”, platiti sa se minuneze la comanda, sa lesine de emotie si fericire.
    Cat priveste levitatia, acolo exista o multime de posibilitati prin care sa se aranjeze vizionarea, in functie de unghiurile de vedere ale martorilor si ale operatorilor de imagine.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 24, 2013 at 11:53 pm

      Da , s-a oprit in mijlocul apei si l-au luat cei cu barca , punem intrebarea , de ce n-a continuat mersul pe toata suprafata apei cu mainile pe langa corp , fara sa faca echilibristica ?
      Si totusi , nu se uita in jos spre apa , este lucrul necuratului aici , avea si fata schimonosita .

      Apreciază

      • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 11:07 am

        Pai a mers pana unde a tinut suportul de sticla pe care mergea.

        Apreciază

  16. Mălin said, on septembrie 23, 2013 at 5:12 pm

    Avionul chinezesc de vânătoare J-15, produs în serie
    http://romanian.ruvr.ru/2013_09_23/Avionul-chinezesc-de-vanatoare-J-15-produs-in-serie-1902/

    Cica cele mai capabile si manevrabile avioane de vanatoare in momentul de faţă ar fi F/A-18 Super Hornet la americani si MiG-29K/KUB la rusi si la indieni:

    http://www.rumaniamilitary.ro/j-15-flying-shark-made-in-china-ep4

    Apreciază

  17. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 6:55 pm

    saccisiv , ce se intampla pe apologeticum ???

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2013 at 10:08 pm

      crestinul ortodox

      Ce se intampla?

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on septembrie 24, 2013 at 7:31 am

        ….a stat in maintenanta cred ca ore bune sau mai mult de jumatate de zi
        isi fac jidanii de cap …
        ca raspuns la petitie cna impotriva nunta sodomitilor protv
        Insa cu DUMNEZEU Inainte la ce mai urmeaza …

        Apreciază

  18. Vasilica said, on septembrie 23, 2013 at 6:56 pm

    Vladimir Putin Occidentul a cazut!!!

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/09/23/vladimir-putin-presedintele-rusiei-ortodoxe-occidentul-a-cazut/

    Apreciază

  19. LgMihail said, on septembrie 23, 2013 at 8:33 pm

    Saccsiv, verifica asta!!!!!!!!!!
    http://observator.tv/social/sau-inchinat-la-un-mormant-gol-109458.html

    Apreciază

  20. placintavlad said, on septembrie 23, 2013 at 8:52 pm

    Buna seara! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii http://www.salveazaoinima.ro/ Cum doriti d-voastra in blogroll sau logo cu trimitere catre magazin, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori si pe pagina http://salveazaoinima.wordpress.com/
    Va multumim anticipat!
    Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: salveazaoinima@gmail.com

    Apreciază

  21. Ioan Pelasgul said, on septembrie 23, 2013 at 11:10 pm

    Bestia ca „sfant”

    Apreciază

  22. john said, on septembrie 24, 2013 at 6:47 pm

    Proiectul Blue Beam-se fac teste la scara globala!
    http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2013/09/proiectul-blue-beam-se-fac-teste-la.html?spref=fb

    Apreciază

    • john said, on septembrie 24, 2013 at 6:59 pm

      FEMA – Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA a comandat alimente ce pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp, in valoare de 14,2 milioane de dolari. Mancarea, in special la conserve, trebuie sa fie livrata inainte de 1 octombrie 2013.
      http://www.ziuaveche.ro/magazin-2/ezoterism/sua-si-rusia-se-pregatesc-de-apocalipsa-video-191021.html
      Se asteapta la ceva oare?
      MapN, MAI şi Prefectura mobilizează rezerviştii din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.
      http://www.ziuaveche.ro/top-secret/armata-2/mapn-mai-si-prefectura-mobilizeaza-rezervistii-din-bucuresti-191043.html

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on septembrie 24, 2013 at 9:59 pm

        nu va panicati …
        sa Aveti SFANTA CRUCE In case , Icoana MAICII DOMNULUI si o candela aprinsa …asemeni untdelemnul sa nu lipseasca pentru candela aprinsa
        ca de va fi sa trecem printr-un rau facut pamintului intreg provocat de vraimasii lui HRISTOS , dusmanii Credintei SFINTE- ORTODOXIA sa fim pregatiti ca lupta a inceput …si DUMNEZEU ADEVARAT va intoarce raul in BINE

        copii invata-ti-i sa stie a spune rugaciuni macar Tatal Nostru si Ingerasul caci pentru rugaciunea copiilor se vor face Minuni
        DOAMNE Ajuta
        amin.

        Apreciază

      • Maria said, on septembrie 24, 2013 at 11:56 pm

        Stati linistiti ca nu va fi nicio Apocalipsa , poate la ei , asa cum au fost tornade , cutremure de proportii , la
        noi insa , Dumnezeu si Sfintii care-i avem si la care ne inchinam , ne vor apara .

        Apreciază

    • john said, on septembrie 24, 2013 at 9:20 pm

      Panică în Bratislava! Sunete misterioase ca nişte „răgete de dragoni” s-au auzit noaptea în capitala Slovaciei

      Apreciază

  23. Aurora said, on septembrie 24, 2013 at 10:53 pm

    Sarlatanii si vrajitorii care incearca sa mearga pe apa, prin trucuri, desigur, sunt niste nemernici care ii aduc un afront Mantuitorului. Vor sa arate ca se pot lua la intrecere cu oricine, inclusiv cu Domnul Iisus Hristos, caruia probabil ii contesta dumnezeirea. Niste lepadaturi !

    Apreciază

    • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:18 pm

      Am inteles ca acel magician este evreu, probabil si mason si cum majoritatea evreilor nu-L accepta pe Hristos, este cat se poate de clar de ce imita cu un chici minunile Mantuitorului.

      Apreciază

  24. Maresalul said, on septembrie 24, 2013 at 11:31 pm

    Adi Yuri Gelere un SARLATAN dovedit intr.-o emisiune in direct.Cat despre ce vedeti voi un e decat ,,magie,, trucuri si stiinta combinate.

    Apreciază

  25. Maresalul said, on septembrie 24, 2013 at 11:33 pm

    Un ma frapat ce facea asta ci modul in care vorbeau cei din noua generatie.Sa moara sa un stiu ce .Natia asta s-a tiganizat -manelizat.In majoritatea ei.

    Apreciază

  26. Maresalul said, on septembrie 24, 2013 at 11:42 pm

    Apreciază

  27. Adryan said, on septembrie 25, 2013 at 5:21 pm

    Pt. cei ce nu cred in levitatie:
    Din viata sf. apostol Petru:
    „Simon vrajitorul, neputînd întru nimic sa biruiasca pe Apostolul Petru, nici sa sufere mai mult înfruntarea si rusinea sa, s-a fagaduit ca se va înalta la cer.

    Deci, adunînd el toata puterea diavolilor care îi slujeau, s-a dus în mijlocul cetatii Roma si, suindu-se pe o zidire înalta, avînd capul încununat cu cununa de dafini, a început din înaltime cu mînie a grai catre popor: “Romani, deoarece pîna acum ati petrecut în nebunie si lasîndu-ma pe mine, ati urmat lui Petru, acum si eu va voi lasa si nu voi mai apara cetatea aceasta. Deci, voi porunci îngerilor mei ca în fata voastra sa ma ia în mîinile lor si sa ma înalte la tatal meu din cer. De acolo voi trimite mari pedepse asupra voastra, ca n-ati ascultat cuvintele mele, nici n-ati crezut lucrurilor mele”.

    Vrajitorul Simon, zicînd acestea, a plesnit din mîini, s-a înaltat în vazduh, a început a zbura si a se sui în sus înaltîndu-l diavolii. Poporul, mirîndu-se foarte, zicea unul catre altul: Acest lucru este de la Dumnezeu, ca sa zboare trupul prin vazduh. Atunci marele Apostol Petru a început a se ruga în auzul tuturor, zicînd: “Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, arata înselaciunea acelui vrajitor, ca sa nu sminteasca popoarele, care cred în Tine!” Apoi iar a strigat, zicînd: “Voua, diavolilor, va poruncesc, în numele Dumnezeului meu, sa nu-l purtati mai mult, ci sa-l lasati acolo în vazduh unde este acum!”

    Atunci diavolii cei certati de apostol, îndata au fugit de la Simon prin vazduh si ticalosul vrajitor a cazut jos, precum odinioara a cazut diavolul cel lepadat din cer, si astfel i s-a sfarîmat tot trupul. Poporul, vazînd acestea, a strigat multa vreme, zicînd: “Mare este Dumnezeul propovaduit de Petru. În adevar, nu este altul decît Dumnezeul cel adevarat!””

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.