SACCSIV – blog ortodox

Video si foto: Norvegia – PARADA GAY PENTRU COPII pentru „sustinerea cercetarilor cu privire la homosexualitatea printre copii” …

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on septembrie 23, 2013

kids_gay_parade_01

 

Iata ce putem citi in articolul În Norvegia a avut loc parada GAYLOR pentru COPII (FOTO, VIDEO):

Norvegia a şocat întreaga lume prin organizarea paradei homosexualilor ai cărei participanţi au fost COPIII. Festivalul organizat în Oslo, a avut ca scop susţinerea cercetărilor cu privire la homosexualitatea printre copii şi faptul că acest fenomen este un lucru cert oferit de natură.

De fapt, acest eveniment poartă aceeaşi notă de propagandă homosexuală, însă nu printre  persoanele mature, ci printre minori.
Homosexualitatea nu mai este o problemă majoră în Europa. Minorităţile sexuale au reuşit să obţină egalitatea în drepturi şi respectul societăţii. Asta, însă nu  le-au fost de ajuns, adulţii  homosexuali au decis să implice în activitatea de promovare şi copiii.
Recent locuitorii din Oslo  au fost martorii unei parade  gay pentru copii. Aceştia se plimbau pe străzile oraşului, ţinând banere care promovau valoarea căsătoriilor gay.
Mai mult decât atât, autorităţile norvegiene nu au împiedicat desfăşurarea evenimentului.
Căsătoriile între persoane de acelaşi sex au fost legalizate în Norvegia în data de 1 ianuarie 2009, ca urmare a aprobării proiectului de lege de către Parlament. Astfel, Norvegia a devenit a şasea ţară din lume care dă undă verde homosexualităţii.

Comentariu saccsiv:

   Mai multe fotografii gasiti in articolul respectiv.

Cititi va rog si:

POZA ZILEI: De ce trebuie un copil sa vada asa ceva?

STIRILE ZILEI (20.09.2013): Suedia – masturbarea in public este permisa. Pro TV dat in judecata pentru nunta gay. Cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani. Medias – cetatea masonilor?

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 9:34 am

  acei cercetatori NU Pot A Spune ADEVARUL cand slujesc tatalui minciunii …
  oare cum poate sluga sa isi tradeze stapinul la care tine …
  INSA ADEVARUL Va triumfa si vor plinge oamenii din toate Neamurile cand se vor vedea goi si insemnati cu pecetea fiarei dar si blestemati vor fi pe vecie ca antihristului i s-au inchinat si de HRISTOS s-au lepadat…
  si vor merge atunci cu tatal minciunii careia i s-au inchinat in focul vesnic gatit balaurului de la intemeierea lumii
  ” plecati de la Mine blestematilor in focul vesnic gatit ca Nu Mie Ati slujit ci tatalui minciunii ”
  amin.

  Apreciază

 2. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 9:39 am

  si cei ce traiesc in norvegia vai si amar de ce are sa vie peste ei ca au smintit pe cei mici si uraciunea pustiirii s-au facut precum sodoma si gomora

  Apreciază

 3. stelian said, on septembrie 23, 2013 at 9:41 am

  Nimic mai oribil… Ce sa mai comentezi?! „Na Occident!” Nu era asta una dintre tarile date ca exemplu pentru bunastarea lor, desi e formata din populatie majoritar atee?! Stirea asta si aia cu pruncuciderea mi-au pus capac. Vremurile din urma.

  Apreciază

 4. pr bogdan said, on septembrie 23, 2013 at 9:57 am

  2 filme buclucaşe
  The Croods – deşi se pretinde a fi de familie e de un sadism rar, bine gândit, care te pune la limita râsu – plânsu; pe urmă o publicitate la Tomorowland dă de gândit: ride the sun (simbol prezent la ei) on tomorrow.
  The Incredible Burt Wonderstone: de văzut prima secvenţă (prezintă un băiat brutalizat de toţi pa care nu-l iubeşte nimeni cu nume providenţial – Stein) şi ultima (iar sadism comercial – oamenii târâţi, aruncaţi, loviţi mai rău decât gunoiul menajer care-l apludă cu frenezie pe magician). O FI RĂZBUNARE PERVERSĂ? Cu adevărat incredibil filmul. Îţi ia ochii.
  Poate un articol detaliat ar surprinde mai multe aspecte.

  Apreciază

 5. pr bogdan said, on septembrie 23, 2013 at 10:01 am

  Dacă mesajul anterior nu-i potrivit nu-l afişaţi. M-ar interesa totuşi un articol pe teama aceasta.

  Apreciază

 6. o oarecare said, on septembrie 23, 2013 at 10:28 am

  “Ideea morţii absolute stă la baza smintelii moderne” spunea Petre Ţuţea şi avea dreptate. Un om care nu aşteaptă nimic în viitor (neexistând nimic după momentul morţii) este un om care trăieşte pentru prezent, pentru el, un om care nu este dispus să sacrifice nimic, pentru că sacrificiul – de timp, de sine, de orice – nu are sens logic.

  Lipsa de ideal nu este suficienta însă celor care îşi propun lichidarea spirituală şi demografică a occidentului european, promovarea fără limite a pornografiei, a comportamentului deviant, a violenţei care de multe ori are accente evidente de sadism, sunt parte a programului deliberat de distrugere a culturii tradiţionale. La toate acestea se adaugă, bineînţeles, infanticidul, sub forma zecilor de milioane de avorturi realizate în ultimele decenii de către oameni care altminteri se înduioşează de soarta unui porcuşor de Guineea sau de dispariţia urangutanilor din Borneo.

  Romania în actualul context

  Iar noi ne-am integrat în aceasta Europă. Am crezut că vom cina la Versailles sau la Potsdam cu urmaşii lui Louis Quatorze sau Friedrich der Große şi am nimerit pe uşa din spate la parada gay.

  După douăzeci şi ceva de ani de la căderea comunismului nu mai avem industrie naţională, nu mai avem păduri, nu mai avem minerit. Ca şi condiţii ale acceptării în Turnul Babel am dat pe mana altora tot ce prezenta interes pentru ei, am închis restul şi am vândut la fier vechi. Am exportat tot, până şi oamenii, populaţia ţării scăzând cu peste 3 milioane de oameni în două decenii de ani. Avem însă datorii faţă de cei care au fost suficient de generoşi să ne ajute să ajungem în situaţia asta.

  Nu putem nici pleca de bună voie. Presupunând prin absurd că o astfel de tendinţă ar fi tolerată de un sistem care lichidează fizic orice împotrivire la înălţarea noului Turn Babel, inventând pretexte ca să invadeze şi să omoare milioane de oameni în ţări ca Afganistan, Irak, Libia, Siria, deci presupunând ca României ca şi ţară de periferie i-ar fi acceptată o ieşire parţială din sistem, la ora actuală noi nu am mai fi în stare să ne descurcăm de unii singuri, cel puţin nu pe termen scurt. O ieşire masivă de capital, închideri ale firmelor străine care angajează la ora actuală ceea ce a mai rămas din forţa de muncă a ţării ar fi extrem de dureroasă. Sunt mai degrabă sceptic că România, cu situaţia ei economică şi la dimensiunea sa, s-ar putea salva individual din contextul descris mai sus.”

  Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_09_16/Integrarea-in-Turnul-Babel-9561/

  Apreciază

  • blue said, on septembrie 23, 2013 at 3:52 pm

   „Iar noi ne-am integrat în aceasta Europă. Am crezut că vom cina la Versailles sau la Potsdam cu urmaşii lui Louis Quatorze sau Friedrich der Große şi am nimerit pe uşa din spate la parada gay.”
   Geniala fraza asta!

   Apreciază

 7. Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 10:35 am

  problema e ca au gasit ” gena gay ”

  http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/219047/Prof-dr-Vasile-Nitescu-Cine-se-naste-cu-GENA-Gay-1-va-fi-HOMOSEXUAL-
  (…)Practic, un test simplu, efectuat din lichidul amniotic în primele trei luni de sarcină, poate analiza un marker ce stabileşte dacă produsul de concepţie are gena Gay 1. În acest caz, gravida poate decide dacă păstrează sarcina sau face avort. Astfel s-ar putea eradica homosexualitatea”, susţine medicul.”(…)

  cu asta l-au convertit si pe cetateanul Francis (Latin: Franciscus;) born Jorge Mario Bergoglio

  vor gasi si gena paedophilia ?

  vor gasi si gena zoophilia ?

  vor gasi si gena Necrophilia/ thanatophilia / necrolagnia ?

  vor gasi si gena incest ?

  vor gasi si gena prostituta / pro- statuere ?

  Apreciază

 8. pictorulamator said, on septembrie 23, 2013 at 6:23 pm

  Na poftim articol edificator. Ca tot vorbiram de cei mai blonzi dintre cei blonzi, apropo de articolul trecut.

  Apreciază

 9. aniush said, on septembrie 23, 2013 at 7:51 pm

  A innebunit lumea asta de tot.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: