SACCSIV – blog ortodox

Video: MIHAI GADEA – teologul adventist

Posted in ANTENA 3, SECTE by saccsiv on septembrie 22, 2013

   Pe numele sau intreg Mihai Emanuel Gâdea, acesta a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Este căsătorit cu Aghata Kundri Gîdea şi are o fată, Maisha Karina.
Conform    http://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Adventist%C4%83_de_Ziua_a_%C8%98aptea:

Casa de producție Hope Media este principalul furnizor de programe pentru SperanțaTV ([13]). Funcționând din 1999, Hope Media a înregistrat deja o prezență susținută în televiziunea românească. În perioada 2002-2004, din studioul Hope Media au fost produse și transmise în direct aproximativ 400 de ediții ale emisiunii interactive „În centrul atenției”, realizată de Mihai Gâdea pentru RealitateaTV. Emisiunea a devenit un forum preferat pentru numeroase personalități de prim rang ale vieții culturale, artistice, științifice și religioase din România. În paralel, RealitateaTV a difuzat emisiunea săptămânală de cultură și spiritualitate „Viața la superlativ”, realizată la Hope Media de Cornel Dărvășan. Alte emisiuni produse de Hope Media și difuzate de diferite televiziuni naționale au purtat titlurile „În căutarea unui răspuns” cu Norel Iacob, și „Jurnal de credință”, cu Beatrice Lospa.

Din 2002, Hope Media asigură două ore de program în limba română pentru emisiunile Hope Channel International și Hope Channel Europe ([14]). Hope Channel este un trust internațional care coordonează șase ediții regionale independente, SperanțaTV fiind cea de-a șaptea și prima produsă în Europa. SperanțaTV continuă și îmbogățește experiența acumulată din 1993 de Radio Vocea Speranței ([15]), care face parte din același grup.

Radio Vocea SperanțeiSperanțaTV și Hope Media nu se angajează în partizanat politic, ci urmăresc să promoveze cauze și valori care depășesc granițele politice, etnice, naționale sau religioase. Obiectivul îl reprezintă comunicarea încrederii că valorile morale și spirituale dau sens și perspectivă existenței individuale și sociale. Perspectiva optimistă asupra vieții este exprimată în sloganul: „Pasiune pentru viață”.

Cititi va rog si:

Despre BISERICA ADVENTISTA (de Ziua a Saptea) si fondatoarea ELLEN G WHITE

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on septembrie 22, 2013 at 11:34 pm

    Minciuni grotesti!
    Nu te urci in metrou cu o carte groasa pentru simplul motiv ca, daca nu ai loc pe scaun, nu poti sa o scoti, neavand loc. Noile mizerii de garnituri de metrou, astea care au costat cat LUMEA, asa-numitele trenuri BOMBARDIER, licenta canada, la 5 milioane de euro un tren de 6 vagoane, cu gestiune electronica de 2 bani, cu un curent de aer in interior de ramai fara ochi si fara masele dupa 2 statii de mers, ei bine, au scaunele atat de inguste incat, nici vorba sa vii cu o carte mare si groasa.
    Ce ramane de analizat din minciuna debitata de gadea? NIMIC!
    Rea intentie si atat!
    Recunosc, am ascultat 57,4%. Atat am rezistat!…

    Apreciază

  2. Mălin said, on septembrie 23, 2013 at 12:07 am

    Gadea provine de fapt dintr-o familie de evrei convertiti la adventism.
    Foarte putini dintre evreii care se convertesc aleg Ortodoxia si de aceea recurg la tot felul de surogate cu care sa-si impace rationamentele mozaice. iar aici este o secta care sa includa Sabatul ca zi de odihna.
    Pana la urma aceste secte sunt infiintate tot de catre ei cu oratori instruiti in genul lui Gadea.

    Avem o gramada de persoane dubioase in RO cu nume care mai de care: Decebal Traian Remes, Daciana & Ponta, Ulm Spineanu, Esca etc.
    Curios e faptul ca deocamdata nu a aparut nici o vedeta cu numele de Escu, insa mai este timp si pentru asta..

    Printre personalitatile oficiale, vedetele sau politicienii care ne conduc majoritatea au un trecut dubios cu origini neclare insa romanii de un neam cu noi sunt o minoritate si ne mai intrebam de ce tara asta

    Majoritatea celor care isi voteaza alesii sunt interesati de tot felul de fleacuri, de trancaneala si palavrageala lor insa nicidecum de originile acestor indivizi.

    Apreciază

  3. 1.570 LINK-URI ORTODOXE said, on septembrie 23, 2013 at 12:30 am

    ORTHODOX WORLD

    http://www.linkurigratuite.info

    Apreciază

  4. aniush said, on septembrie 23, 2013 at 7:21 am

    Gadea…numele de la gade (=calau). Acest „inocent” al televiziunilor…cad vad emisiunea lui pe post schimb canalul. Stie sa minta frumos. Rusine televiziunilor cu astfel de oameni. Mai e o prezentatoare „memorabila” pe un post, care fie vorba intre noi e proasta ca noaptea, dar e buna ca „latra” acolo in ecran. Exemplele pot continua cu alte „specii de papagali”.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 24, 2013 at 7:34 pm

      Toti de la Antene sunt ca Gadea si de la toate televiziunile .

      Apreciază

    • ihodios said, on septembrie 24, 2013 at 11:36 pm

      bine spus aniush said, on septembrie 23, 2013 at 7:21 am FELICITARI ..poi astea nu au sange de romani in ei …din tristete pt astea cu mass media ..nu le cumpar nimic ..nici presa, nici radio, apropo percep taxa aceea de radio televiziune odata pe factura electrica automat si inca odata in cadru pachetului tv cablu , de restituit retroactiv pt aceasta dubla nici vorba , ascult doar radio posturi online pe net cele ortodoxe , si nici tv cablu de 15 ani ..poi sau curvit rau , nu mai poti lua un serviciu la unii , decat tot pachetul vrei ??!! nu vrei cablu-tv +net+telefonie. poi da sunt niste marionete triste care se vaicaresc pe sticla genul asta de ,,prezentatori,, de nimic si mai platesc fraierii si curent si abonament sa piarda timpul si sa fie si dezimformati plus inchinarea la diavol in fara atator idoli subliminal prezentati la tv …..Bunul Dumnezeu sa ne ocroteasca pe cei care IL cautam si iL dorim Amin !:)

      Apreciază

  5. Romeo said, on septembrie 23, 2013 at 7:45 am

    Johannes merge pe apa! Spectacol satanist in direct la Antena 1 – emisiunea Acces direct de vineri 20 septembrie. Din film se poate vedea cum „magicianul” „uimeste” asistenta. In final bea sampanie dintr-un pahar care sta :singur: in aer – cu ajutorul puterilor satanice evident.
    http://accesdirect.a1.ro/special/Johannes-merge-pe-apa_14514.html

    1. In Maestrul si Margareta, scriitorul rus Bulgakov descrie dezlantuirea acestor puteri satanice la un spectacol de revista, si efectele lor asupra unei lumi apostate.
    2. Mergeri pe apa s-au mai produs anul trecut pe Tamisa (youtube), si pe Marea Tiberiadei.
    Spectacolele de magie au fost mediatizate pe scara larga de americani (David Coperfild) care a si levitat.

    Oricum saptamanal, canalele Discovery sau National Geografic acorda spatii unor emisiuni cu asemenea magicieni care dau reprezentatii in public in intreaga lume.

    3. Parintele Cleopa avertizeaza ca va veni vremea cand multi din cei slabi in credinta se vor inchina satanei si-l vor urma pe antihrist in urma asistarii la asemenea spectacole.

    Apreciază

  6. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 8:44 am

    nu poate fi numit teolog … sau pus macar intre ghilimele caci Teologul Adevarat a fost si este Cel Ce Vorbeste in ADEVAR despre DUMNEZEU si are sa vina la sfarsit , Sfantul Ioan Teologul -Teos -DUMNEZEU , logos- Cuvant si nu poate a fi atribuit un astfel de Teologos unui slujitor al minciunii ;caci DUMNEZEU nu este 30%adevar si 70%minciuna
    nu este nici 99,9%ADEVAR si 0.1% minciuna
    DUMNEZEU ADEVARAT Intru SFANTA TREIME Este ADEVARUL CURAT neamestecat cu minciuna caci acolo unde este LUMINA intunericul nu are ce cauta
    acestia sunt niste lepadati de ADEVAR , ca s-au lepadat de DUMNEZEU Cel Ce este ADEVARUL Curat si slujesc tatalui minciunii… acesti lupi in piei de oaie slujesc antihristului si lui i se inchina … si asta e pe plac spurcatilor de jidani ce il si vor intronat pe ala cu coarne ..
    am aratat si filiera prin care a si venit spurcaciunea cea mare sau sarsaila ce este in guvernare … prin acesti spurcati si jidanii bolsevici …prin voiculescu cu toti care s-au inchinat si au batut palma cu sarsaila …
    insa In SFANTA CRUCE A Rasaritului Vom Avea si BIRUINTA impotriva spurcaciunii celei mari si a slujitorilor sai , antihristi asemeni
    amin.

    Apreciază

  7. adi said, on septembrie 23, 2013 at 9:02 am

    Adventistii tot timpul pomenesc de Porunca a 4-a aceea cu ziua a saptea pe care ei o identifica cu sabatul.Multi cad prada acestei inselatorii pentru ca nu vor sa citeasca tilcuirile Sfintilor Parinti.Ex a Sfintului Teofan Zavoratul care precizeaza f.clar ca Domnul Iisus Hristos a venit sa implineasca Legea,iar El a spus „Bucurati-va” in ziua de duminica.Sfintul Imparat Constantin cel Mare a decretat ziua de duminica ca zi de rugaciune,desi multi sectari intreaba pe ortodocsi de ce merg la rugaciune duminica doar e sunday adica „ziua soarelui”!? Pai poate sa fie daca Domnul Iisus Hristos ne-a poruncit sa ne bucuram in aceasta zi pe mine personal nu ma intereseaza ca e ziua soarelui sau orice ar fi.Ceea ce mi se pare ciudat este modificarea asta a calendarului cu prima zi pusa duminica,adica asta le da apa la moara la adventisti sa convinga pe naivi si caldicei ca ei au dreptate acuma dupa faza asta iese ziua a saptea ca simbata.Adventistii sint si hiliasti(milenaristi) o ideologie spurcata tilcuita dupa asa-zisi profeti gen Ellen White sau Miller.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 25, 2013 at 3:11 pm

      adi ,
      Nu-i de glumit cu acesti diavoli adventisti si nu numai , au inceput sa faca prozelitism la greu printre ortodocsi ,mai ales in scolile generale si licee , ceea ce este extrem de periculos .
      Pe unul care preda de anul acesta intr-un liceu il am in obiectiv si cred ca nu va mai profesa mult acolo .
      Un singur suflet daca-l castiga acesti necurati , este o pierdere imensa pt Ortodoxie si multa mahnire se va face printre sfinti .
      Trebuie sa luptam cu ce avem la indemana , sa nu se intample sa ne pierdem fratii nostri intru Hristos , pe la secte .

      Apreciază

  8. stelian said, on septembrie 23, 2013 at 10:00 am

    Desi ii place statutul de superstar, Gadea nu e genul manipulatorului clasic. Nu mi se pare ca e ,,sarpe”, arata mai degraba ca un caine fricos, asmutit pe o tinta superioara. Trebuie ignorat 85% din ce zice, dar sa nu uitam ca a dezvaluit si cateva lucruri interesante. Avem altii de tinut in vizor, zic eu.

    Apreciază

  9. Ion Roman Popescu said, on septembrie 23, 2013 at 10:48 am

    Directorul uni poste de Televiziune in Trustul Intact si Profesor la Universitatea de Televiziune a Trustului Intact.

    Acest adventist aparent inofensiv, il avea la microfonul sau aproape seara de seara pe Presedintele interimar al Romaniei , numitul Crin Antonescu.

    Pai si cand va fi Presedinte il va ancora placidul MIHAI GADEA in Platoul A3 pe Antonescu, sa graviteze primul om al Romaniei de microfonul sau??????????…..

    Penibil cum un om care se viseaza Conducator, ajunge sa ciugule din palma adventistului Mihai Gadea. Parca s-ar duce la spovedit…

    Daca nu e in stare sa conduca autonom, Crin Antonescu va conduce doar din platoul A3 prin microfonul lui Gadea.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 25, 2013 at 3:03 pm

      Ion Roman Popescu,
      Crin Antonescu este ce este , datorita „taticului „Dan Voiculescu si „Antenei 3 „, care l-a promovat zi de zi si an de an .
      Acum cativa ani a fost scos la lumina de Dinu Patriciu , mai ales cand a fost ales presedinte de partid .
      Toate lichelele si delapidatorii acestei tari , se afla intr-o increngatura , care nu va putea fi descalcita niciodata .

      Apreciază

  10. […]    Iata comentariul fratelui Romeo postat la articolul Video: MIHAI GADEA – teologul adventist: […]

    Apreciază

  11. acelas said, on septembrie 23, 2013 at 3:50 pm

    si mie imi pare rau de Gadea ca e adventist si inselat teologic, ca toti ceilalti ca el. Asa pt niste lucruri strict omenesti omul nu e chiar deraiat de tot. Sustine niste lucruri absolut rezonabile, cum ar fi anti-basismul. Adica nu trebuie sa fii ortodox neaparat pt ca sa-ti dai seama ca basescu este un comunist sadea, care a reinviat procesele bolseviste cu procurorii lui securisti care actioneaza prin lipsa de probe, numai cu ascultatul telefoanelor in disperare, asa cum zicea cineva l-a intrecut demult pe tov. ceausescu, iar procurorii vin dupa intuitii si atat in lipsa probelor, spunand „las ca stim noi” la proces. Nu trebuie sa fii ortodox neaparat sa iti dai seama si sa poti sa-l critici pe basescu, iar gadea a vazut si face acest lucru, cu argumente destul de decente si destul de credibile (adica la cate face basescu si cat de pe fata, nu trebuie sa fii un mare destept sa le vezi cate face), fata de alti jurnalisti ortodocsi, dar paraleli total cu ortodoxia, dar desantat slugarnici si vanduti lui basescu, gadea pare un mic „nevinovat”

    imi cam pare rau, dar majoritatea celor care au postat aici nu au fost manati de nedreptatea si eroarea unui om de a fi in afara dreptei credinte ori sectant, ci de faptul ca gadea gandeste si vorbeste anti-basescu, iar ei sunt casunati pur si simplu cu basescu.

    ganditi ortodox.

    .

    Apreciază

    • marian said, on septembrie 24, 2013 at 1:17 am

      O data a transmis in direct in emisiunea lui de la Manastirea Voronet cu maicile de acolo, deci nu uraste ortodoxia, ca alti protestanti. Si este o persoana miloasa, a ajutat mai multe familii sarace din propriul buzunar (intr-una din emisiuni era asa de impresionat de un copil care a intrat in foc ca sa-si salveze fratele sau sora din incendiu incat ii venea sa planga si nu mai putea vorbi, a trebuit sa ia pauza ca sa poata continua. Are un suflet bun, poate Dumnezeu se milostiveste de el si il aduce si pe el la dreapta credinta.

      Apreciază

      • adi said, on septembrie 24, 2013 at 9:27 am

        @marian
        Milostivirea Domnului e foarte mare dar sa nu uitam ca el a smintit pe multi cu secta adventista,noua trebuie sa ne fie ca un pagin si vames.Rodul faptelor sale bune de multe ori este ca reuseste prin mass-media sa duca suflete la pierzare spre secta lui.Calea spre e iad e batatorita cu intentii foarte bune iar de multe ori cu fapte bune doar ca rodul lor nu este cel bun.Trebuie sa fim in stare de trezvie nu sa lincezim crezind toate porcariile debitate prin emisiunile unora sau altora care sint pline de slava desarta,clevetiri si multe altele.Citi cunosc faptul ca in momentul in care ai clevetit toate faptele bune au fost sterse de la Fata Domnului ? Multi alesi vor fi in inselare in vremurile din urma astea pe care le traim asa ca sa fim cu mare luare aminte.

        Doamne Ajuta!

        Apreciază

      • Giovanni said, on martie 12, 2014 at 12:58 am

        Saracul , nu mai putea vorbi…..de ce nu se intampla oare minunea asta cu dansul in fiecare seara , cand trebuie sa inceapa emisiunea ?

        Apreciază

  12. Angi said, on septembrie 23, 2013 at 6:34 pm

    Nu-i nici un jidan Gadea,provine dintr-o familie de romani get beget ,bunicii ii sunt din Alexandria si un frate de-al bunicului sau afost securist ,nu a impartasit credinta adventista,parintii sunt oameni credinciosi si modesti,cele 3 surori ale lui sunt f.frumoase si credincioase,pacat ca el si-a schimbat vocatia si a alunecat in politica ademenit cred de vrasmas si Ben Carson e adv.dar ma tem ca si el e pe un teren alunecos .Imi pare rau ca nu intelegeti mai nimic din Biblie si totusi vedeti clar ca adventistii sunt singurii care cred adevarul biblic si tot nu pricepeti…A cazut,a cazut Babilonul,a ajuns un locas al dracilor,o inchisoare al oricrei duh necurat si pasari urate….

    Apreciază

    • Ion Roman Popescu said, on septembrie 24, 2013 at 9:23 am

      saracul Gadea, ..ademenit de vrasmas… adica de Felix Voiculescu. a recunoscut public ca a luat imprumut 400.000 euro de la patronul lui Felix Crescent Voiculescu.. ei bine atunci si-a vandut sufletelul lui frumos

      ii place pe cai mari, ii plac argintii, Patriarhia riposteaza: Antena 3 dezinformeaza si incita la ura :

      http://www.ziare.com/social/religie/patriarhia-riposteaza-antena-3-dezinformeaza-si-incita-la-ura-1247759

      Antenele au un exces de zel cand sunt anti-Basescu, cred ca i-au facut mai multa victimizare decat paguba

      Apreciază

    • Maria said, on septembrie 24, 2013 at 7:48 pm

      Angi ,
      Iar ai sarit ca arsa sa-ti aperi colegul sectat adventist ?
      Nu suport sa fie laudati ratacitii pe un blog ortodox , pt ca se vor rataci multi .
      acelas , marian , lasati ratacitul asta si manipulatorul angajatul securistului Voiculescu , nu-i mai aduceti laude
      ca acest om slujeste satanei .
      Nu stiti ce fac adventistii , ce prozelitism sectar fac in scoli , incepand cu acest an .
      La un liceu din Iasi , un profesor adventist , abia iesit din scoala , la disciplina respectiva , in loc sa invete elevii , timp de o ora , le-a vorbit despre cat de prosti sunt romanii ortodocsi , de ce se duc si saruta oasele de mort ale Sfintei Parascheva , ca totusi s-au mai luminat cativa ortodocsi si au intrat la adventisti , etc etc .
      Pt faptul ca este anti-Basescu , tolerati ceea ce este de fapt Gadea , si-l laudati ?

      Apreciază

    • Maria said, on septembrie 25, 2013 at 12:08 am

      Iata adevarul despre moartea acestui copil , sa mai crezi minciunile si insinuarile presei sau a mincinosilor
      care latra ca si acei maidanezi la televizor , spunand ca a fost mai intai agresat de un pedofil , apoi muscat de un caine de lupta , etc
      Oare acestia care mint cu nerusinare in fata intregii natiuni , nu mai au pic de rusine si bun simt ?

      Apreciază

  13. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 6:53 pm

    „ganditi ortodox. ”
    gandeste si tu Crestin Ortodox cum au ajuns sectarii , lepadatii de DUMNEZEU si toti jidanii spurcati talmudisti si kabalisti sa manipuleze ordinar acest popor pentru a scapa basma curata pe tatucul lor Voiculescu prin care a si venit sarsaila pe felie la conducerea acestei Tari …
    ce este oare mai de pret a lupta impotriva raului spre binele tutruror sau a te inchina raului si a nu te interesa cine esti, ce esti si de unde vii ,
    adevaratul spalat pe creier …prototipul perfect pentru noua ordine mondiala
    lipsa de reactie la acest popor nu a pierit inca …aceiasi suntem pin’la capat si vom fi …si SFANTA CRUCE pin’la capat o vom Duce
    am mai spus si spun iarasi DATI CARTILE pe fata pentru ca sa stie acest popor ce are pe spatele sau si ce povara imensa duce …
    cat despre cei care au batut palma cu sarsaila si cu fiara antihristica vor raspunde tot aici pe acest pamint cum si de ce au facut asta …
    amin.

    Apreciază

  14. amonmiss said, on septembrie 24, 2013 at 7:33 am

    Nu mai avem televizor de peste 3 ani. Dupa ce am dat o caruta de bani pe un tv ultima generatie, am ajuns la concluzia ca au fost bani aruncati in vant, ca bine e sa il impachetam in ambalaj si sa sa il punem deoparte. Si bine am facut. Aseara, am cautat pe net antena3 live, sa vedem pozitia mizerabila a A3 vis a vis de manifestatiile din tara. Fratilor, daca aveti posibilitatea sa vedeti pe mircea badea la emisiunea din 23.09.2013, faceti cruce!!! badea arunca continuu cuvinte grele, urate, la adresa Ortodoxiei, a Sfintilor Parinti – Iustin Parvu si Arsenie Boca, spune ca poporul roman e cretin, manifestantii imbecili platiti de basescu…DOAMNE DUMNEZEULE! Chipul lui se schimonoseste, propozitiile nu au logica si continuitate! E pentru prima data cand vad asa ceva la tv! Oare BOR o sa aiba reactie la ce tampenii a spus badea in emisiunea de aseara?

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on septembrie 24, 2013 at 10:34 am

      ocaraste si huleste SFINTII vai si amar de el si de vtoti ce fac asemeni cand Focul Sfant al Acestora ii va arde spre curatirea locului unde au stat spre a nu se mai afla in veci
      amin.

      Apreciază

    • George Napoca said, on septembrie 24, 2013 at 11:08 am

      Adevarat. Si eu am ramas dezgustat de dejectiile pe care le-a aruncat badea aseara la adresa sfintilor parinti, a Ortodoxiei si a Poporului Roman.

      Apreciază

  15. Raul Basarabeanu said, on septembrie 24, 2013 at 12:55 pm

    Dumnezeu nu doarme, Mircea Badea!

    Apreciază

  16. Ion Roman Popescu said, on septembrie 24, 2013 at 5:35 pm

    Oameni fara de Dumnezeu. O societate fara perdea.

    Apreciază

  17. Ion Roman Popescu said, on septembrie 27, 2013 at 3:28 am

    SACCSIV, este gresit in titlu numele adventistului, se pare ca corect este Gîdea, aşa rezulta din declaratia de avere a lui Voiculescu, unde se vede numele Gidea T. Emanuel-Mihai

    http://stirileprotv.ro/stiri/politic/voiculescu-si-a-actualizat-declaratia-de-avere-l-a-imprumutat-pe-presedintele-pc-cu-295-000-de-euro.html

    Dă clic pentru a accesa Declaratii%5CSenatori%5C2008%5Cav_voiculescu_dan_05_07_2012.pdf

    http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=3c280cac-36a7-412e-a55c-7b763c128262

    Inclusiv pe Ministrul Agriculturii ( pentru a-l scapa de dosarul penal pe rol ) l-a imprumutat cu o avere

    Interesant este si ca in 2003 Adrian Nastase secondat de Ilie Sirbu ( http://www.iliesarbu.ro/ ), a aprobat infintarea firmei lui Voiculescu care sa falimenteze Inst. Cercetare in Ind. Alim. Acest Ilie Sirbu a facut si marsavia de la Carrefour Feeria, acolo erau terenurile Facultatii de Agronomie, si in ultima zi ca ministru al Agriculturii a semnat cedarea a 99,99 ha ( daca aproba 100 ha trebuia HG ) din livada Facultatii catre dezvoltatori… Si acum un hectar sau mai bine de atat zace in paragina in fata Carrefour Feeria, defrisat absolut inutil. Parisul are livezi similare de 300 de ani, si inca le-au lasat la locul lor. Jaf.

    Apreciază

  18. […] pentru concluzii, vă sugerăm să căutați de unii singuri ante, pro și contra concluzii (aici și aici) în legătură cu potecuța apucată de pastorul Mihai Emanuel Gâdea de la Hope Media […]

    Apreciază

  19. […] pentru concluzii, vă sugerăm să căutați de unii singuri ante, pro și contra concluzii (aici și aici) în legătură cu potecuța apucată de pastorul Mihai Emanuel Gâdea de la Hope Media […]

    Apreciază

  20. amoq1955alex said, on septembrie 7, 2014 at 1:53 pm

    Reblogged this on http://nomadixnetwork.blogspot.com.

    Apreciază

  21. […] propunea aseara Mircea Badea in “pasa” cu ereticul Mihai Gadea. Caci sunt multe biserici si putine scoli, ca atare soferul ortodox, dupa ce ca are cruce la […]

    Apreciază

  22. […] In cele din urma, invitatii care dezbateau despre alienii din politica romaneasca au parasit studioul Antenei 3, luandu-le locul Alexandru Mironov si un nene pe care nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut vreodata. Primul nu s-a dezmintit, stracurand doctrina “noptii de o mie de ani” ca definitie a crestinismului. Motiv de bucurie pentru satanistul Mircea Badea si de nereactie pentru pastorul Mihai Emanuel Gadea. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.