SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (12.06.2013)

Posted in STIRI by saccsiv on iunie 12, 2013

Ziare com: Casatoria din Constituie nu mai e doar intre un barbat si o femeie – amendamentul a fost respins

Comisia de revizuire a Constitutiei a revenit, marti, asupra amendamentului votat saptamana trecuta prin care se definea, in Legea fundamentala, casatoria ca relatie dintre un barbat si o femeie, respingand amendamentul si optand pentru mentinerea articolului respectiv in forma nemodificata.

Ziua news: „Primăvara turcească”, concepută în laboratoarele Soros

Este binecunoscut că Turcia și-a pus la dispoziție teritoriul, serviciilor de informații occidentale, pentru antrenarea rebelilor sirieni, care vor să dărâme regimul Bashar al-Assad. Doar că, alături de ele au pătruns și agenții provocatoare sau ONG-uri specializate în lovituri de stat. Cea mai cunoscută este Open Society Foundations, a magnatului american George Soros, care s-a dovedit vârful de lance în destabilizarea Europei de Est și a spațiului ex-sovietic, pregătind așa-numitele „revoluții portocalii” în Ucraina și Georgia. Și care acum este bine înfiptă în Turcia.

Proiectele și programele fundației Soros pentru Turcia au vizat o parte dintre nemulțumirile pe care turcii le strigă acum în stradă. În plus, Open Society Foundations a pledat pentru extinderea drepturilor femeilor în Turcia, uitând, probabil, că această țară a fost printre primele care le-a dat drept de vot, încă din 1923. Iar Guvernul Erdogan nu a încercat nicio secundă să le limiteze drepturile. Singura tentativă de acest gen poate fi considerată interzicerea pastilei de a doua zi. Fundația a vorbit despre planurile premierului de „islamizare forțată” în momentul în care Erdogan a decis să limiteze vânzările de alcool.

Gandul: În noua Constituţie nu va fi recunoscut rolul istoric al bisericilor

Comisia de revizuire a Constituţiei a respins, miercuri, amendamentul care ar fi recunoscut rolul istoric al Bisericii Ortodoxe Române şi al altor biserici şi culte religioase, asumat de deputatul PSD Gheorghe Emacu.

[…]

Pe de altă parte, a fost adoptat un amendament al Forumului constituţional, care a modificat articolul 29, alineatul 4 din Constituţie. Astfel, textul care prevedea că „în relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă” a devenit „sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă”.

The Money Channel: A fost sau nu, Mugur Isărescu la întâlnirea Grupului Bilderberg?

Printre subiectele “secrete” se crede că figurează şi distrugerea monedei unice europene şi înlocuirea ei cu o monedă unică mondială, eliberată de o evoluţie a actualului FMI, transformat într-o Trezorerie Mondială, sub tutela ONU.

Pro TV: Scandal in SUA. Obama recunoaste ca serviciile de informatii supravegheaza emailurile si telefoanele

Adevarul: Un fost angajat CIA, sursa informaţiilor despre supravegherea comunicaţiilor

RTV: SCANDALUL SUPRAVEGHERII ELECTRONICE ÎN SUA: Snowden ar putea primi azil politic în Rusia

Ziua veche: SUA – sondaj: Părerea americanilor despre programul de supraveghere telefonică

În total, 56% dintre persoanele intervievate aprobă supravegherea comunicaţiilor telefonice a milioane de americani, în timp ce 41% consideră această practică “inacceptabilă”, potrivit acestui sondaj realizat de cotidianul The Washington Post şi institutul Pew. Totodată, 62% dintre americani apreciază că este important ca Guvernul federal să ancheteze asupra unor eventualee ameninţări “teroriste“, chiar dacă prin aceste operaţiuni aduce atingeri vieţii private. O treime dintre persoanele chestionate susţin contrariul.

EVZ: BILDERBERG hotărăşte într-o ÎNTÂLNIRE SECRETĂ soarta INTERNETULUI

Ziare com: Parada gay in imagini: Constitutie laica, nu mentalitate arhaica!!! (Galerie foto)

Aproximativ 400 de persoane, membri ai comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender), dar si sustinatori ai acestora, au iesit sa marsaluiasca pe Bd. Kiseleff, la sfarsitul Gay Fest din acest an.

Mega Info: Cernea face legea parteneriatelor gay: Se bazeaza pe Ponta si Antonescu

Deputatul independent Remus Cernea a declarat ca are aproape finalizata legea parteneriatelor civile pentru persoanele de acelasi sex, dar si pentru heterosexuali, si ca se bazeaza pe sprijinul lui Victor Ponta si al lui Crin Antonescu.
Ziare com: Putin nu cedeaza: Homosexualii nu vor adopta copii rusi

BZI: Basescu spune un DA raspicat gazelor de sist

Mediafax: Prefectura Vaslui: Hotărârile consiliilor locale de interzicere a gazelor de şist sunt ilegale

Ziare com: Preotul care vrea sa salveze romanii de gazele de sist

DCnews: Raport SUA: România are gaze de șist pentru 100 de ani

Capital: Conditii drastice pentru vanzarea laptelui proaspat

Agrobiznes.md: Ungurii sfidează Europa: au modificat Constituţia să nu-şi vândă ogoarele străinilor

Adevarul: MĂRTURII VIDEO Tragica epopee a lui Toma Arnăuţoiu, eroul din munţi

Romania Military: “Când ungurii au aruncat-o pe mama în groapă au zis că vor să vadă cum arată grăsimea de român împuţit, şi au spintecat-o”. Ororile masacrului de la Ip şi Trăznea

EVZ: UDMR trece la ameninţări: Cere USL să nu ia măsuri pe care “nici Ceauşescu nu a îndrăznit” să le ia | VIDEO
„Nici Ceauşescu nu a îndrăznit în ’68 să facă o organizare teritorială în aşa fel încât cele două judeţe, trei judeţe să fie împărţite în patru-cinci-şase alte zone sau populaţia să fie asimilată spre Braşov, spre Buzău, spre Neamţ şi aşa mai departe. Oamenii au ieşit în stradă şi în ’68. Dacă cineva crede că nu vor ieşi în 2013, eu cred că se înşeală!”
[…]

Luna trecută, înaintea şedinţei CRU de la Sibiu, liderul UDMR Kelemen Hunor declara că Uniunea nu este de acord cu împărţirea ţării în “regiuni administrative”, întrucât România nu are nevoie de “încă un nivel administrativ”.  
Ziua veche: Laszlo Tokes: Politicul românesc să-şi ceară scuze pentru Trianon şi răpirea Transilvaniei

Business Magazin: PayU: Plăţile online de utilităţi, în creştere cu 66% anul trecut

Ziare com: Ce invata americanii la facultate: Cursuri despre Harry Potter, Lady Gaga, uitatul la televizor

Gandul: Patriarhul Kirill al Rusiei le cere călugărilor să se lepede de Internet

Ziare com: Spirala MISA in Ferentari – vezi pentru ce se roaga yoghinii

RTV: Povestea femeii care se HRĂNEŞTE cu RAZE de SOARE: Nu am mai mâncat de CINCI SĂPTĂMÂNI VIDEO

Ziare com: Un OZN s-a prabusit intr-un vulcan din Mexic? (Video)

Gandul: Ramona Bădescu, înşelată de masoni „de carton”

EVZ: PAUZA DE ȚIGARĂ. Cât îi costă pe angajatori să păstreze salariați fumători
Micile ieșiri la fumat alături de colegi costă mai mult decât contravaloarea pachetului de țigări în sine. Însă prețul nu-l plătește salariatul, ci angajatorul

Tagged with:

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan Pelasgul said, on iunie 12, 2013 at 8:48 am

    Sunt multe lucreri gresite in acest video( de exemplu definitia cuvantului „Biserica”), dar nu cere nimeni sa luati totul de bun, e bine de ascultat:

    Apreciază

  2. mircea.v said, on iunie 12, 2013 at 8:49 am

    Saccsiv
    Vezi ca la articolul cu par Elipidie e o cearta si tiganie ca la mahala. Sterge comentariile de acolo frate ( mai ales ultimile).
    Numai tiganul marian de Norvegia e in stare de asa ceva.

    Apreciază

  3. Irina said, on iunie 12, 2013 at 10:40 am

    Da, e dezastruos pt toata tara ca s-a votat legea pt casatoriile homo. Trebuie sa iesim cu mic cu mare in strada si sa protestam. Ar trebuii ca informarea despre un viitor mars sau miting sa fie facuta nu numai prin internet, ar trebuii sa fie implicata si Patriarhia si sa fie trimise afise la toate protoeriile din tara si astfel informatia despre eveniment sa ajunga la toate parohiile din tara. Va spun cu durere ca am intalnit preoti care nu au stiu ca la Bucuresti se organizase marsul pt normalitate, au aflut dupa cand deja era prea tarziu. Trebuie sa luam atitudine cu toata taria, pt ca nu or sa dea socoteala numai parlamentarii ce au votat aceasta mizerie ci si noi care nu ne-am opus pacatului pana la sange.

    Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on iunie 12, 2013 at 2:21 pm

    mai este ceva ce nu ai spus ca , stire , presedintele Traian Basescu pe constitutia actuala cheama la referendum poporul pentru un nou parlament ‘mai suplu”
    si pentru ca „presedintele sa nu fie o paiata „…
    Tin sa aduc aminte ce scrie in Constitutie Suveranitatea de drept si Statul de Drept apartine unanim poporului roman
    de se vrea revizuirea constitutiei ACEASTA SA SE FACA CU VOIA Romanilor si nu cum vor acesti spurcati ce dau lege spurcaciunii pe acest pamint si stau pe spatele nostru , colcaie si ne ingenuncheaza din ce in ce mai rau in mocirla infecta
    constientizati aceasta ca ALTFEL va fi un dezastru din toate partile adunat sau mai simplu Urgia Lui DUMNEZEU pe acest pamint
    … ganditi-va la Sfanta CRUCE a Acestui Neam de va veti lepada de SFANTA CRUCE atunci OCROTIREA SFANTA Nu Va mai Fi si se va matura spurcaciunea multa si cea mare cu apa si foc pe acest pamint …
    NU STIM A NE APARA ce este al nostru atunci in genunchi vom cersi ce A Fost al nostru
    Amin!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.