SACCSIV – blog ortodox

Dictatura cipului va fi mai rea decat dictatura bolsevica sau national-socialista

Posted in Big Brother, CIPURI, Sfinţii inchisorilor by saccsiv on mai 16, 2012

Ii pot intelege pe fratii ce zic ca sigur vremurile apocaliptice nu bat la usi. Deci ii pot intelege cand spun ca cipul din documente nu are nici o legatura cu semnul fiarei. Mai ales in cazul celor neinformati, ce privesc in jur si nu sunt in stare sa lege lucrurile.

Ii inteleg mai greu pe cei ce sunt oleaca mai informati, dar refuza sa lege lucrurile intre ele, iar si mai grav, refuza sa-i asculte pe marii duhovnici ce indeamna sa nu acceptam cipurile.

Nu-i inteleg aproape deloc pe cei ce sunt informati, dar nu se opun cipurilor si e-Guvernarii macar strict din punctul de vedere lumesc al chestiunii Big Brother.

Urmatorul caz insa este pentru mine inexplicabil:

Un frate, al carui stramos face parte din ceata Sfintilor Inchisorilor, declara de curand ca oricand isi va implanta cipul, ca cipurile n-au nici o legatura cu 666, ca vremurile apocaliptice sigur nu bat la usi. Nu-i dau numele din respect fata de stramosul sau. Dar el face caz de numele stramosului sau …

Nu-i vorba de un spalat pe creier, intelege bine care-i treaba cu ecumenismul, cu masoneria, cu dictaturile din trecut, dar cand e vorba de cipuri, e-Guvernare, Big Brother, gata, nu te mai intelegi cu el. Iar daca-i spui de marii duhovnici, raspunde ca si ei pot gresi. Incredibil … Mai degraba gresesc toti aceia decat sa gresesca el.

Nu inteleg cum nu se opune, in conditiile in care chiar stramosul sau a fost prigonit de o dictatura creata de stramosii celor ce azi edifica o dictatura cu mult mai grea.

Repet, lasand la o parte chestiunea cu Apocalipsa si semnul fiarei, privind chestiunea strict din punct de vedere Big Brother, lucrurile ar trebui sa fie extrem de limpezi pentru oricine are un minim bagaj de informatii. Exista niste ELITE ce doresc edificarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE si care vor impune un document total (fie pe card, fie implantat, fie tatuaj), interconectat la sistemul e-Guvernarii si al internetului obiectelor. In paralel vor elimina banii cash. Deci daca nu ai documentul, nu vei mai putea cumpara sau vinde. Iar daca nu vei fi de acord cu doctrina NOM, adica daca vei ramane ortodox, atunci vei fi catalogat extremist sau terorist si vei lua drumul lagarelor. Adica societatea de maine va vorbi despre iubire si pace pe pamant si in numele apararii acestei iubirii si acestei pacii, ii va prigoni pe crestini. Deci va fi o dictatura mai dura decat cea bolsevica si national-socialista luate la un loc.

In aceste conditii, avand si un asemenea stramos, cum poti zice ca vei fi chiar printre primii ce-si vor implanta cipul? Ce blocaj se petrece in mintea unui asemenea frate? Adica ai pus corect toate piesele uriasului puzzle si cand sa le pui si pe ultimele zici: “Nu. Imaginea totala este prea urata, deci nu e reala, deci ultimele piese sunt gresite”.

Din pacate astfel de frati nu-si fac doar lor rau, ci si celor micuti, care-l asculta prin prisma faptului ca stramosul sau a fost celebru si datorita faptului ca multe altele le mai zice totusi bine. Ceva de genul acestui exemplu:

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

E vremea cernerii cumplite, fratilor …

Cititi va rog si:

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

De ce nu ne opunem cipuirii macar atat cat ne-am opus vaccinarii? BEZNA MINTII: acceptam ca ELITELE sunt rele, ca ele sunt cele ce vor sa ne cipuiasca, ca cipurile sunt parte a Big Brother si totusi acceptam cipurile … Ba ii mai si atacam pe cei ce indeamna la a fi refuzate

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 16, 2012 at 8:17 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. apelpentruviata said, on mai 16, 2012 at 8:35 pm

    Totusi, care este numele lui? Nu ar trebui sa fie un mare secret si, in plus, nu ar profita nimanui daca ar ramane secret.

    Apreciază

  3. IOAN said, on mai 16, 2012 at 8:51 pm

    Din pacate constat ca tot mai multi dintre cei care totusi stiu ceva mai multe despre SISTEM o lasa acum mai moale ajungand sa accepte orice…
    …de aceea spun ca nu este deajuns sa avem STIINTA VREMURILOR
    …TREBUIE SA AVEM TRAIRE…SA FIM CRESTINI VII IN HRISTOS…SA PASIM PE URMELE SFINTILOR
    …daca vrem IMPARATIA LUI DUMNEZEU CU ADEVARAT atunci sa facem ce au facut si SFINTII….altfel ne invarte necuratul cum vrea

    Apreciază

  4. mishuleu said, on mai 16, 2012 at 8:57 pm

    par. Arsenie Boca

    „Imi pare rau pentru voi. Frica e de la diavol… Imi pare rau pentru voi. Vor cadea multi dintre cei alesi. Va vor pune impozite, taxe si alte dari. Nu veti mai putea fi sfinti… Acum nu mai e timpul sfintilor. Acum incepe timpul mucenicilor”.

    Apreciază

  5. gabriel said, on mai 16, 2012 at 9:42 pm

    ww.mediafax.ro/externe/regina-spaniei-si-a-anulat-vizita-la-londra-din-cauza-disputei-asupra-suveranitatii-gibraltarului-9635120/

    Apreciază

  6. geo said, on mai 17, 2012 at 6:04 am

    http://apologeticum.wordpress.com/2012/05/15/ecumenism-total-la-fribourg-un-ierarh-roman-implicat/

    blasfemie ! ce o sa zicanea gheorghe si tata veta cind vede ditamai mitropolitul primind binecuvintarea unui papistas ? ce valoare mai au dogmele sfintilor parinti ?

    CE SE INTIMPLA CU CAPII BISERICII ORTODOXE ROMANE ? SI-AU PIREDUT MINTILE ???

    Apreciază

  7. nimic nou sub soare said, on mai 17, 2012 at 6:08 am

    Nu inteleg de ce iti este mirarea asa de mare in legatura cu prietenul tau!!!!
    Sunt mii de astfel de exemple!!!Acest lucru e posibil datorita sistemului comunist care a sters orice urma de onoare si demnitate,respect si dragoste fata de stramosii nostri!!!
    Eu am avut un prieten in liceu,care acum este militean,al carui bunic a fost unul din cei mai cunoscuti partizani din muntii Carpati!!!
    Probabil uciderea bunicului de catre sistemul in care profeseaza acum nu e nimic grav in mintea sa.

    Apreciază

  8. G-man said, on mai 17, 2012 at 7:04 am

    saccsiv cand e gata cartea despre NOM?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 17, 2012 at 11:27 am

      G-man

      N-am mai lucrat la ea, caci in afara de lucrul la blog, greu gasesc timp si pentru altceva.

      Ieri de exemplu mi-am permis sa fug la medic, apoi la un frate si cand am revenit deja ma asteptau zeci de comentarii, zeci de e-mailuri, un frate ma certa ca de ce nu am postat un anumit articol, altul ca de ce nu raspund …

      Apreciază

      • G-man said, on mai 17, 2012 at 11:30 am

        mai lasa-i pe frati , ca fiecare e cu ideile lui si nu ii poti impaca pe toti … pe cand daca nu scrii cartea bucurii multi dusmani …

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 17, 2012 at 12:14 pm

        G-man

        Oricum am mult de lucru cu blogul. Mai ales in conditiile in care dintre blogurile cu trafic mare, au mai ramas pe baricade doar Apologeticum si saccsiv.

        Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on mai 17, 2012 at 6:29 pm

      Blogul in sine este o carte , ar trebui sa printam articolele cat mai importante ca cine stie cand va veni dictatura internetului.

      Apreciază

      • G-man said, on mai 17, 2012 at 6:33 pm

        stiu asta , da una e sa faci o carte cadou ..si alta foi printate..

        Apreciază

  9. ORTODOX said, on mai 17, 2012 at 9:08 am

    IUBIREA

    Apreciază

  10. florin said, on mai 17, 2012 at 9:14 am

    PROFETII SPUSE DE SF PARINTI
    ”Nu va veni sfarsitul lumii pana cand nu se va forma din nou BABILONUL” UE1992 sediul identic
    SF CALINIC DE LA CERNICA
    ”Nu va veni sfarsitul lumii pana nu se va implini 7500 anii de la Adam”
    PR ARSENIE BOCA
    ”pacat ca sunteti cei de pe urma”
    PR ILIE CLEOPA
    ”Antihrist este nascut”
    ALTI SF PARINTI
    ”Cand va fi data fixa la PASTI” (probabilse va face un SINOD ECUMENIST cu participarea tuturor cultelor si va hotari asa ceva)
    ”Cand America va fi condusa de un negru sa stiti ca sfarsitil este aproape’
    Maicuta care a murit anul trecut si care i s-a spus ca ea il va prinde pe Antihrist
    ”Pregatirea terenului pentru inscaunarea lui Antihrist sa va face cel putin cu zece ani inainte(am citit undeva pe acest site)
    Sunt multe profeti dar atat mi-am adus amint.
    Toate aceste profeti insotite de pecetluire par sa se aseze cap la cap
    Sa presupunem ca Antihrist s-a nascut in 1992(SF CALINIC DE LA CERNICA)si trebuie sa vina la conducere la 30 ani s-ar face anul 2022 ,iar pregatirea terenului se va face cel putin cu 10 ani inainte, adica mediatizatul an 2012
    Sacssic fa o pagina cu toate profetiile sa vedem daca toate profetesc de aceasta perioada
    Se spune ca fiara lasa dungi cand te loveste, posibil” semnul fiarei”(cod bare) chiar daca nu este insotit de cele trei perechi de dungi paralele.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 17, 2012 at 11:38 am

      florin

      Sfantul Calinic n-a zis ca se naste in 1992.

      Apreciază

    • G-man said, on mai 17, 2012 at 11:42 am

      interesanta indeea asta ; asemanarea dintre zgarietura fiarei si codul de bare

      Apreciază

  11. Alyssa said, on mai 17, 2012 at 9:23 am

    Si eu am cumparat „Vietile Sfintilor” in 7 volume de la o librarie , acum doi ani si vad ca scrie in ele Domnul Christos, ceea ce nu mi se pare in regula. Vad ca este Editura Artemis, prelucrare de Al. Lascarov-Moldovanu. Cine ma poate dumiri daca sunt ortodoxe aceste carti?

    Apreciază

    • Maria said, on mai 17, 2012 at 9:30 pm

      Alyssa,
      Uita-te daca au binecuvantarea Sfantului Sinod ,sau a unui ierarh din BOR ,altfel nu-i de-a noastra aceasta
      lucrare a ‘Vietilor Sfintilor ”
      Eu am „Proloagele „in doua volume editata cu binecuvantarea IPS Dr. Nestor Vornicescu ,Mitropolitul Olteniei
      si aparuta la editura Mitropoliei Olteniei Craiova 1991 .(doua volume mari )
      In acest fel trebuie sa scrie pe aceste volume ,cine le-a editat si cu binecuvantarea cui !
      Altfel nu sunt ortodoxe !

      Apreciază

      • Alyssa said, on mai 18, 2012 at 9:09 am

        Multumesc Maria pt raspuns.
        M-am apucat sa verific dupa un Calendar Catehetic Largit si vad ca toti sfintii sunt ortodocsi. Numele Mantuitorului e scris Iisus Christos, si nu apare nici un fel de binecuvantare a Sfantului Sinod. Il voi intreba pe parintele meu duhovnic ce-i cu cartile astea.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  12. Lucian said, on mai 17, 2012 at 9:56 am

    Conferinte se organizeaza!?Trebuie facut ceva cat mai rapid, sa gasim solutii si pentru masele de oameni..Eu sunt tanar,vreau sa lupt, dar nu de unul singur („noi cei inspirati la bine trebuie sa reactionam ca atare”) fara frica!…Doamne Ajuta!

    Apreciază

  13. mircea said, on mai 17, 2012 at 5:41 pm

    Nu pricep de ce in Biblia Anania cand se spune de talantii de aur care ii primea Solomon,
    intr-un loc apare 666 iar in celalalt loc unde se spune despre asta, 660. Ca e vorba de un numar, clar. Nu e interpretare, traducere…
    In cea din 1918 si 1688 e 666 in ambele locuri.

    Apreciază

  14. Antonia said, on mai 20, 2012 at 4:22 pm

    Pentru evrei numarul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arata in Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus in diferite razboaie. Impozitul anual era de 666 talanti de aur (3 Regi 10,14 si 2; Par. 9,13). Acum, ca sa supuna toata lumea, pun iarasi acest numar de impozit vechi, care se leaga de trecutul lor slavit. De aceea nu vor sa-l inlocuiasca cu alt numar. Adica 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu stiau aceasta ce o spune Sfantul Ioan in Apocalipsa – dar nu inceteaza sa fie mamona. Evanghelia insa spune: „sau Hristos sau mamona”. „Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui mamona” (Mt. 6,24). (Paisie Aghioritul)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.