SACCSIV – blog ortodox

Video (camera ascunsa): SISTEMUL DE VOT AMERICAN ESTE O FARSA

Posted in VOT by saccsiv on aprilie 11, 2012

   Iata ce aflam din articolul Shocking Hidden Video: America’s Voting System is a Complete Farce:

James O’Keefe (presedintele organizatiei Project Veritas), cel care a reusit inghetatarea alocarii a milioane de dolari din fondurile guvernamentale unor organizatiilor comunitare ale ACORN (Asociatia organizatiilor comunitare pentru reforma imediata) din cauza practicilor frauduloase, demonstreaza de ce este practic imposibil ca in Statele Unite sa aiba loc alegeri legitime.

De data acesta filmarea cu camera ascunsa facuta de O’Keefe a inregistrat personalul angajat in Primary Day (ziua alegerilor) in Washington, oferind buletinul de vot al Procurorului General al Statelor Unite, Eric H. Holder unui necunoscut in timp ce alte centre de votare din district s-au oferit sa semneze pentru buletine. Eric Holder a afirmat in multe ocazii ca nu exista nici o dovada in legatura cu presupusele fraude electorale.. pana acum.

In timp ce controlul statului politienesc se strange in jurul nostrul, urmarind fiecare email, apel telefonic, cumparatura sau miscare zilnica, lucrul pe care nimeni din guvern nu vrea sa il urmareasca este cine sunt de fapt cei care ii voteaza pe reprezentantii alesi, cu toate ca acesti oameni au in mainile lor viitorul a 310 milioane de americani.



De fapt, asa cum se vede din inregistrarea video a lui O’Keefe, sistemul actual de vot este o farsa. Fara obligativitatea legitimarii votantilor, candidatii care urmaresc sa-si consolideze pozitiile au nevoie sa afle numai cine mai are de votat (chiar daca persoanele respective au decedat) si apoi sa gaseasca niste persoane carora sa le confere identitatea acestora.

Ceea ce este insa si mai ingrijorator est faptul demonstrat intr-un video anterior de catre organizatia Project Veritas, si anume ca legea alegerilor permite inventarea de votanti asa cum a fost cazul cu Timothy Tebow si Thomas Brady care au fost inregistrati pe listele de vot in statul Wisconsin cu toate ca ei locuiau in alte state. Inregistrarea odata facuta, ORICINE se poate prezenta la vot in numele celui inregistrat.

Mai multe state au incercat sa introduca legi care sa impuna obligativitatea legitimarii la urnele de vot dar au fost combatute vehement de Departamentul de Justitie condus de Eric Holder.

Aceasta duce la intrebarea: ce scop ar putea avea Procurorul General Eric Holder, legislatorii federali si regulatorii electorali, in afara celui legat de usurinta de executie

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 11, 2012 at 7:02 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Baratki said, on aprilie 11, 2012 at 2:33 pm

    Draga Saccsiv, iti trimit multe urari de bine. Nu stiam ca ai atatia dusmani, oameni invidiosi, care te acuza de fariseism. Dar sa stii ca asa li se intampla oamenilor mari, atunci cand vor sa schimbe totul in bine. De ce atata ura impotriva ta? Cat de drept esti tu, un roman adevarat, care, ca o voce in pustiul unei societati

    strambe si profund ametite de televiziune si rautate;oricine gaseste aici o oaza de romanism si crestinism adevarat.

    Felicitari lui STOPRFID666, ca a tinut fata unor oameni imorali si rai pe un anumit blog, care te ponegreau; eu unul nu am crezut nimic din tot ce aceia spuneau. Esti un om bun si care ai o misiune importanta in aceste vremuri intunecate. Iti multumesc personal ca ai adurs adevarul , pe tava, credinciosilor ortodocsi, asta pentru a-i uni, pentru ca ei sa intelega, dincolo de interesele materiale , pe care dusmanii te acuza. Cata nedreptate exista? Ma simt si traiesc crestineste, iar cand vad societatea de azi cum a decazut, ca cineva a pacatuit, si pacatul e grav, ma gandesc la tine cat de moral si pur esti. De fiece data cand vad la TV, opinii desfranate, ma intreb ce oare ar spune Saccsiv? Tu esti binecuvantat de Dumnezeu, caci asta o simt cum lucrezi prin mine. Si sa stie toti cei ce te jignesc ca doar daca un singur om il schimbi si-l atragi catre credinta ortodoxa , Dumnezeu lucreaza prin tine….In prag de Pasti, cu gandul la Parintele Justin Parvu, duhovnicul cel mai inalt al Romaniei, sa-i dea Domnul viata lunga printe noi, sa ne lumineze, in lumea asta care alege intunericul si nu lumina, care alege falsul si nu adevarul ,asta in numele progresului si a societatii ” moderne ” de azi.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti dea putere sa invingi toti dusmanii, care sint atat de numerosi…Paste fericit!

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 11, 2012 at 2:48 pm

      Baratki

      Prea multe laude.

      Apreciază

      • G-man said, on aprilie 12, 2012 at 5:48 am

        da eu l-as baga la spam ca pe unu care ma injura… diavolul ataca si din dreapta ..iar cu fraza ” caci asta o simt cum lucrezi prin mine” e deja prea mult, ori e intrus care te ia cu binisorul .. (destul de exagerat sa poata dusmanii carcoti ), ori are probleme si trebuie indreptat.. merg pe prima varianta.

        Apreciază

  3. GabiM. said, on aprilie 13, 2012 at 12:02 am

    Frate saccsiv, „Baratki” acesta te cam…perie si,lafel ca si fratelui G-man,nu prea imi miroase a bine…Dar,sa dea Dumnezeu sa gresim ambii,iar acela sa spuna intr-adevar ceea ce simte si gandeste! Sarbatorile Sfintelor Pasti cu bucurii,intru mila Domnului! Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului nostru Iisus Hristos!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.