SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs?

Posted in ABC News, reptilieni, V by saccsiv on noiembrie 4, 2009

   Citez din articolul ‘V’ aims at Obamamania (‘V’ loveste in Obamamania):

"V"

   Imaginati-va acest lucru. Intr-o perioada de tulburari politice, un nou lider harismatic, telegenic apare efectiv de nicaieri. El prezinta un mesaj de speranta si impacare bazat pe compromis si promite sa manevreze tehnologia pentru un viitor mai bun, ce va include un sistem universal de asistenta medicala.

   Mass-media lesina de admiratie – un prezentator cu zambet afectat chiar striga la un reporter care ii pune o intrebare mai dura: “De ce nu aveti respect?“ Publicul este la fel de indragostit, cu exceptia catorva cazuri excentrice care posteaza comentarii stranii pe internet in legatura cu originile si intentiile conducatorului. Liderul, neinfricat, ofera dulci asigurari, chiar un pic condescendente: “Nu este niciodata usor sa faci o schimbare.

   Deci, va suna cunoscut? Ah, asteptati – am mentionat cumva ca liderul este in secret o soparla totalitara venita din spatiu pentru a ne manca?

   Bine ati venit la emisiunea “V“ de la ABC, emisiune ce se doreste a fi cea mai controversata si fascinanta din seria sezonului de toamna. Fiind realizata pentru a incuraja ideile sci-fi in legatura cu invadarea extraterestrilor pentru cucerirea (si mistuirea) tuturor oamenilor, va prezenta de asemeni si comentarii usturatoare legate de Obamamania, comentarii ce vor infuria suporterii presedintelui si ii vor incanta pe detractori.

   “Ne grabim toti sa il urmam pe cel mai tare“, observa un personaj. “A fi pe langa cel mai tare este distractiv. Dar inainte sa facem aceasta, macar sa ne asiguram ca este cu adevarat puternic.“

   Cel mai tare, in acest caz, este evident in forma de farfurie. “V“ incepe cu prezentarea sosirii a zeci de nave din spatiu, pilotate de creaturi ce arata ca oamenii, doar ca mult mai frumoase.  “Nu va speriati“, spune conducatoarea lor frumoasa si luminoasa, Anna (Morena Baccarin, „Serenity”). “Nu va vrem raul.“

   Extraterestrii – care sunt denumiti cu termenul “V“, de la vizitatori – le subjuga repede pe gazdele lor umane uimite.

   O mana de dizidenti lupta impotriva acestei incantate primiri a vizitatorilor. Unii sunt pur si simplu tulburati, ca tanarul Parinte Jack (Joel Gretsch, „The 4400”), care critica puternic politica Vaticanului de a-i primi pe vizitatori ca pe niste creaturi divine: “Si serpii cu clopotei sunt creati de Dumnezeu.“

   Cu sau fara substratul politic, emisiunea “V“ este cea mai buna din acest domeniu. Chiar daca alegeti sa o vizionati din punct de vedere al unei povesti de razboi sangeros si curajos, ca un film de groaza cu spionaj (spre deosebire de spectacolul original, acesti vizitatori sunt replici perfecte ale oamenilor, astfel incat niciodata nu stii cine sta langa tine la bar), o drama de familie (sotii se despart din cauza vizitatorilor), o alegorie religioasa (vizitatorii vindeca un schilod si il ajuta sa mearga, ei umplu din nou bisericile) sau doar o reamintire a zilelor sci-fi din “Earth vs. the Flying Saucers“ si “The Thing“, “V“ este irezistibila. Acest tren merita cu siguranta sa il prindem.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si un promo:

   Ca industria de film si mass-media e in mana ELITELOR, consider ca este clar pentru toata lumea. Daca nu, cititi va rog:

Mass-media, cinematografie, EVREI, elite, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL  

   Ce se urmareste prin urmare cu aceasta productie? Reptilienii din film ne amintesc de teoriile lui David Icke … 

   Sa ne amintim si de:

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film?

   N-am vazut (evident, caci incepe pe 3 noiembrie) seria de la ABC, sper insa ca nu gresesc cu urmatoarea ipoteza:

   Filme cu invazii de extraterestrii s-au tot facut, acesta insa pare altfel. Asta si datorita comentariilor din presa, precum cel de mai sus. Probabil este din grupa celor ce pregatesc mentalul publicului ca va fi o aparitie a ceva pe pamant, dar umanitatea se va organiza intr-o rezistenta.

   Noi crestinii, stim insa ca la sfarsitul vremurilor vor apare draci pe pamant. Dar nadejdea noastra nu va fi intr-o rezistenta armata … Si aici cred ca este chichita filmului, in prezentarea diavolilor ca fiind extraterestrii si in oferirea solutiilor lumesti. Astfel s-ar incadra in cele ce le-am scris la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Inchei amintindu-va ca ABC sunt si cei care au produs:

VIDEO si transcrierea documentarului „EARTH 2100”, ultima mare productie pro DEPOPULARE

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2009 at 5:55 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. observator said, on noiembrie 4, 2009 at 6:25 pm

    Adevarat. Chiar aseara m-am uitat din intimplare la un episod (de obicei nu ma uit la serialele ‘la kg’) si m-a zguduit. Ce vor sa zica? De ce l-au facut? Ce rost are?
    Oricum m-a pus pe ginduri ..

    Apreciază

  3. sCuM.asd said, on noiembrie 4, 2009 at 6:52 pm

    si eu care credeam ca heroes are mesaje subliminale … asta e prea de tot

    Apreciază

  4. lemurian said, on noiembrie 4, 2009 at 7:07 pm

    David Icke e unul din putinii care au curajul sa demasce NWO, fara pseudonim. Teorie lui cu reptilienii trebuie bine intelese. Oricum, saccsiv, mai ai mult pana sa intelegi cate intelege Icke si pana reusesti sa iesi de sub masca anonimatului.

    Apreciază

  5. JC said, on noiembrie 4, 2009 at 7:45 pm

    Corect saccsiv. Se da orice pentru oricine. Pentru cei ce vor reptilieni malefici, le vor da reptilieni malefici. De asta de ocupa si David ‘Dike’. Orice in afara de Dumnezeu, Biserica si mantuire.

    Se incearca ostilizarea si pregatirea oamenilor pentru confruntare. La sfarsit cei organizati in rezistanta vor ucide si se vor infunda in iad cu usurinta incalcand probabil cea mai de neincalcat porunca.

    Apreciază

  6. ROrtodox said, on noiembrie 4, 2009 at 8:26 pm

    Am vazut 4 din 5 parti ale primului episod, a 5`a parte nu e de gasit si site`u watchv.tv nu merge in RO. Interesant este ca acea sefa a lor apare la TV in toate tarile, si in fiecare tara se aude vorbind in limba locala, asemanator cu ce spune Benjamin Creme despre Maitreya.
    Tot interesant este ca inca de la inceput incepe sa se zgaltaie pamantul cand apar navele si singurul lucru care il arata cazand este tocmai o cruce intr-o biserica.
    In concluzie este o mizerie de film facut pentru atragerea a mai multi membri in cultele ufo si, eventual, pentru a oferi cateva informatii ‘ din interior ‘ astfel incat in momentul in care vor aparea ‘extraterestrii’ ( cu care eu sincer as vrea sa intru de manuta intr`o biserica ortodoxa in timpul unei Liturghii sa vada si ei la ce ne rugam noi aici pe planeta, ca sigur nu ar stii, si sa`i vad dupa aia cum se topesc .. de admiratie ) lumea sa nu se gandeasca nicidecum la cei cazuti, la draci, ci la ‘ fiinte superioare din alte galaxii venite sa ne ajute ‘ ( sa ne bage cu japca intr`o ‘ noua era ‘ in care intra treptat intreg universul ).

    Apreciază

    • dionis said, on decembrie 27, 2009 at 2:28 pm

      daca nu ai vazut tot serialul … cand sosesc aia nu cade numai crucea, cad si avioane, mor si oameni. Au aratat crucea cazand pentru ca se introducea unul din personajele principale care era preot. atat. nu era nicio teorie a conspiratiei acolo.

      Apreciază

  7. jiji said, on noiembrie 4, 2009 at 9:56 pm

    Ehh stiu ei ce stiu! Va veni si ziua aia cand vor veni navele pe cer dar inainte de asta va veni razboiul, si de fapt e mult pana maine. Haideti mai bine sa ne ingrijim de sanatatea sufletului nostru, sa umblam dupa mantuire urmand’ul pe Domnul Vietii, Mantuitorul nostru, Iisus Hristos! Amin!

    Apreciază

  8. john said, on noiembrie 4, 2009 at 10:11 pm

    Pai nu mise pare mare filozofie:

    Pe de o parte eo bataie de joc la adresa noastra a astora care zbieram pe internet- sint preluate toate temele teoriei conspiratiei dar distorsionat…. asta asa ca sa ne dea cu tifla

    Pe de alta aia care de abia au deschis ochii si se scarpina in cap ca nu stiu ce sa mai creada sint bagati complet in ceata….

    iar restul … pregatire mentala… adica spalare de creier

    Apreciază

  9. babi said, on noiembrie 5, 2009 at 2:20 am

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/02/cum-sa-neutralizezi-un-vaccin/ DA MAI DEPARTE! DOAMNE AJUTA!

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  11. dany. said, on noiembrie 6, 2009 at 9:10 pm

    personal eu am citit cartile lui david icke si cred ca are dreptate bine nu suta la suta dar e adevarat el a facut cercetari inclusiv din scrierile lui zecheria setchin,dar si traducerile directe din tablitele egiptene,si interesant e ca nu numai icke spune asa ceva si alex coller mai spune tot asa ceva dar el e si mai intrigant spunand tot cam acelas discurs cu al lui icke dar el mai spune ca rasa umana este urmarita de alte spcecii extraterestre unele care ne vor binele cum sunt cei de pe pleiade dar si unele care ne vor raul cum sunt grii

    Apreciază

    • rortodox said, on noiembrie 9, 2009 at 10:59 am

      Dany, mai Dany … indiciu … blog Ortodox … fara extraterestrii aici.
      Noi ii numim pur si simplu: DEMONI!
      Pun pariu ca ti-am rasturnat realitatea si sistemele de valori.

      Tare, nu …?

      Apreciază

  12. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  13. dionis said, on decembrie 27, 2009 at 2:32 pm

    serialul e un remake dupa un alt film difuzat prin anii 80, asa ca nu e o conspiratie de moment.

    si daca tot nu l-ati vazut nu ma comentati degeaba. e o opera de fictiune, lasat-o sa ramana asa si im=ncetati sa faceti comentarii despre simboluri ascunse acolo unde ele nu sunt.

    Apreciază

  14. dionis said, on decembrie 27, 2009 at 4:22 pm

    dat cu smirghel pe creier.. asta e ceva nou.

    dar faptul ca nu puteti face diferenta intre fictiune si realitate ? asta ce e ?

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  18. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:08 pm

    […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Seria „V” de la ABC prezinta REPTILIENI invadand pamantul. Oare de ce l-au produs? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.