SACCSIV – blog ortodox

Pe fata: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT in chip de DRAC cu COARNE (SUA)

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 26, 2017

Iata ce putem citi la Drag queen with demon-like horns reads to children at Michelle Obama Neighborhood Library de pe The Blaze, traducerea OrtodoxInfo:

Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul Luna Istoriei LGBTQ. la biblioteca din vecinătatea casei lui Michelle Obama, în Long Beach, California.

După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat pe Instagram o poză cu el în timp ce le citea copiilor în biblioteca publică, spunând că a fost „una dintre cele mai bune experiențe de care am avut parte ca travestit.”

„Este atât de important sa fim reprezentați și toate categoriile din LGBTQ+ să fie normalizate în viața de zi cu zi”, a spus Mochi.

„Faptul că am văzut atâtea fețe încântate mi-a umplut sufletul de bucurie și sper să revin curând! Mulțumesc tuturor care au făcut din această oportunitate o realitate și un eveniment LGBTQ de succes…”

Cel puțin o persoană n-a fost prea încântată de ora de lectură a travestitului: Omar Navarro, un candidat republican pentru Congres, care urmărește sa o înfrângă pe candidata democrată deschisă Maxine Watera, în districtul 43, transmite KCBS TV.

Navarro a întrebat:

Ce îi învațăm pe copii la școală? Învățături demonice în viața lor, în Long Beach. Sunt revoltat că s-a permis acest lucru.”

O poză cu travestitul la ora de lectură postată pe paginile de Twitter și Facebook ale bibliotecii publice din Long Beach a fost ștearsă mai târziu” a spus KCBS.

Dar templul lui Satana n-a avut asemenea mustrări de conștiință, răspunzând cu „Salut, Satana!” unui părinte care a criticat evenimentul, a transmis postul.

Alții au fost pe aceeași lungime de undă:

„Îți mulțumim foarte mult că ai venit la bibliotecă, că le-ai citit copiilor, că ai fost MINUNAT!” , a spus un comentator pe pagina lui Instagram a lui Mochi.” Îmi pare rău că ești urât. Te-aș îmbrățișa dacă aș putea.”

Pe o altă pagină, au apărut comentarii ca reacție la eveniment, care spuneau: „Îmi place orașul vostru atât de mult!” și „Minunat!”

Ora de lectură a travestitului face parte dintr-un program de colaborare între biblioteca publică din Long Beach, centrul LGBTQ din Long Beach, Rețeaua Alianței între sexe și sexualități și Curtea Imperială non-profit LGBTQ din Long Beach, a adăugat KCBS.

Anterior, „The Blaze” a raportat că ora de lectură pentru copii a travestitului s-a ținut și în  Boston și New York.

NOTĂ OrtodoxINFO:

 

 

Tagged with: ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mary said, on octombrie 26, 2017 at 12:16 pm

    Prima robotica, Sophia:
    http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/gadget/primul-robot-din-lume-care-a-primit-cetatenie-817486
    Credeti ca vorbeste artificial pe bune sau vorbeste cineva prin ea si ii este modulata putin vocea d-aia este asa „spirituala”? Ne si intreaba noi de unde stim ca suntem oameni. N-o intreaba nimeni „ea” de unde stie ca AI?

    Apreciază

  2. Alexandru said, on octombrie 26, 2017 at 3:06 pm

    Fratilor iubiti! Antihrist este la usa si o va deschide izbind-o cu putere si multi se vor cutremura. Cati sunteti credinciosi Mergeti in munti ca sa va intariti pt ceea ce vine. Este un pitesti la nivel mondial si o hipnoza de Masa prin care satana se va arata fermecator in ochii celor care vor fi vrajiti !

    Apreciază

    • Teo said, on octombrie 26, 2017 at 5:46 pm

      Asa cred si eu! Ceea ce s-a intamplat la Pitesti a fost un experiment care acum se aplica la scara mondiala! Suntem la faza in care se scot in public toate pacatele si spurcaciunile omenesti, pentru a murdari si contamina totul. Va urma faza neincrederii. Nimeni nu va mai avea incredere in nimeni si va fi haos.Eu asa vad lucrurile!

      Apreciază

      • Alexandru said, on octombrie 26, 2017 at 7:39 pm

        Deja este neicrederea dar Teo, daca va fi ceea ce spui tu greu va fi ca cineva sa isi mantuiasca sufletul. Este bine de acum sa ne pregatim pt a ramane Macar credinciosi familiei si Asa nu vom trada Biserica. Macar Familia, dar pregatiti-va caci cei care nu sunt cu Dumnezeu vor da la moarte pe cei alesi. Este deja posedare demonica mondiala si satanismul este in aplicare oriunde. Viteza este exponentiala. Mantuiti-va sufletele si pregatiti-va pt lupta ce urmeaza. Va fi Pana la sange. Hristos a Inviat!

        Apreciază

  3. Riko said, on octombrie 26, 2017 at 9:21 pm

    Apreciat de 1 persoană

  4. octavpelin said, on noiembrie 24, 2017 at 10:07 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  5. […] Pe fata: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT in chip de DRAC cu COARNE (SUA) […]

    Apreciază

  6. […] Pe fata: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT in chip de DRAC cu COARNE (SUA) […]

    Apreciază

  7. […] Pe față: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT în chip de DRAC cu COARNE (SUA) […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.