SACCSIV – blog ortodox

Pantofii lui Satan

Posted in homosexuali celebri, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on martie 28, 2021

RT: First came invoking Aztec war gods, now it’s ‘Satan’ sneakers with HUMAN BLOOD – is America OK?

Au început cu invocarea zeilor azteci, acum continuă cu „adidașii lui Satan” cu SÂNGE DE OM – mai este America OK?

De Nebojša Malić

Nebojša Malić este un jurnalist sârbo-american, blogger și traducător, care a scris editoriale în mod regulat între anii 2000 și 2015 pentru Antiwar.com iar este acum senior editor la RT.com. Îl puteți urmări pe Telegram la @TheNebulator și pe Twitter la @NebojsaMalic

©Satan.shoes/screenshot

Președintele Joe Biden a spus că SUA va conduce lumea prin „puterea exemplului”. California îi face pe copii să venereze zeii azteci ai sacrificiilor umane iar acum avem și o campanie furibundă pentru adidașii „Satan” făcuți pe comandă și având un preț de 1 000 dolari.

Pentru doar 1 018 dolari, 666 americani „norocoși” vor putea cumpăra pe 29 martie „pantofii lui Satan”,  o ediție modificată cu o temă satanistă a adidașilor 1997 Air Max de la Nike. Potrivit unei postări promoționale pe Twitter de vinerea asta, perna de aer dinăuntru va fi umplută cu cerneală roșie și cu „o picătură de sânge uman”.

Prețul este o trimitere la versetul din Sf. Scriptură, inscripționat și pe pantof – Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer” (Luca, 10:18). Adidașii făcuți pe comanda sunt, aparent, o colaborare dintre compania MSCHF (Mischief) și rapperul Lil Nas X. [Mischief – trăznaie, năzbâtie, poznă, răutate].

Și, ca o remarcabilă coincindență, rapperul tocmai a lansat pe 26 martie (ATENȚIE: MATERIAL CU CONȚINUT NERECOMANDAT) un videoclip muzical  în care „coboară în iad pe o bară de striptease și-i dansează diavolului în poală.”

„Pantofii lui Satan” au fost anunțați la doar o săptămână după ce California a adoptat, în aplauzele principalelor mass-media, „curricula etnică”  pe motivul că se dorește eliminarea urii și a rasismului. CNN a izbucnit în urale despre asta. Până la urmă, California este statul purtător al torței trezirii, care luminează calea spre progres pentru restul Americii. Sau ceva de genul ăsta…

Desigur, diavolul se ascunde în detalii, cum ar fi să-i pui pe copiii din școlile primare să invoce zeii azteci pentru a-i face „războinici” puternici pentru dreptate socială. Printre zei este și „spiritul revoluționar” Huitzilopochtli, zeitatea războiului și a soarelui – și „beneficiarul” a mii de sacrificii umane.

Poveștile trezirii moderne îi prezintă pe azteci ca pe un „popor de culoare” opresat și care a cazut victima „opresiunii albe” adusă de conchistadorii spanioli, trecând cu vederea însă faptul că, de exemplu, aztecii au măcelărit alte popoare mezoamericane doar pentru a construi turnuri de cranii.

Se pare că Statele Unite, o țară care altădată a militarizat creștinătatea pentru a duce Războiul Rece împotriva „comunismului fără Dumnezeu”, savurează acum umilirea ritualică a creștinismului. Nu este vorba despre faptul că America ar fi mai puțin religioasă, așa cum sugerează sondajele, ci doar mai puțin creștină – vechea religie fiind înlocuită aparent de politică, de „trezire” și de cum s-o numi venerarea lui Huitzilopochtli.

Unul dintre primele lucruri pe care Biden le-a făcut după ce a preluat Biroul Oval a fost să anuleze „proiectul 1776”, creat de predecesorul său Donald Trump pentru combaterea în America a revizionismului istoric pe baza teoriei critice a rasei. De fapt, Biden a considerat adoptarea teoriei critice a rasei și viziunea ei despre „echitate” ca pe o prioritate maximă a administrației lui.

Viziunea lui Trump despre istoria americană nu a fost una fără probleme – așa cum am subliniat și eu – dar nicio țară nu poate supraviețui prea mult dacă e locuită de oameni care o urăsc.

Partea cea mai tristă despre povestea cu „pantofii lui Satan” este că nu pare să aibă un scop politic sau religios ci este doar o modalitate nihilistică de a face bani și care se încadrează perfect în spiritul vremurilor noastre. Fără îndoială că  e vorba de o promovare încrucișată cu noul single al lui Lil Nas X dar firma care a făcut pantofii făcuse cu ceva vreme în urmă și „pantofii Lui Iisus” – o ediție limitată de pantofi ʽ97 Air Maxcare a avut perna de aer umplută cu apă sfințită – și a fost prezentată ca fiind „lansarea” numărul 7. „Pantofii lui Satan” sunt lansarea a 43-a.

Un profil al companiei, prezentat de revista Business Insider în ianuarie 2020, dezvăluie că fondatorul MSCHF și președintele acesteia, Gabriel Whaley, a fost citat cu următoarele cuvinte: „Nu vrem să facem lumea un loc mai bun. Noi doar arătăm cât de urât este totul.”

În sensul ăsta, MSCHF se poate felicita singură: misiune îndeplinită. Cât privește restul lumii, sper că vede – și ia aminte.

 

Comentariul traducatorului:

Există trei planuri pe care acest articol le atinge. Ar mai fi fost de discutat și despre teoria critică  a rasei, dar poate cu altă ocazie, pentru a nu lungi prea mult comentariul.

Primul aspect ar fi videoclipul. Articolul original conține un link către el dar pe care l-am eliminat, pentru a nu ispiti cititorii în Postul Mare. Vom vorbi despre el dar atât, fără a-l posta.

Lil Nas X are 22 ani și este un rapper „pe val”. Numele lui real este Montero Lamar Hill și, conform Wikipedia, este homosexual. Videoclipul lui și despre care vorbește articolul se numește Montero (Call Me By Your Name). Remarcați ca melodia are același nume ca și numele real al rapperului, Montero. În videoclip, ne spune articolul, el coboară în iad pe o bară de striptease și dansează în poala lui satana. Prin asta, își declară singur apartenența la satanism și vânzarea sufletului dat de Dumnezeu, Montero (numele de botez) transformându-se în … Lil Nas X stripperul satanei… De asemenea, titlul piesei conține și numele unui film foarte îndrăgit de toată comunitatea LGBT, Call me by your name – Strigă-mă pe numele tău, o poveste de „dragoste” între un tânăr de 17 ani și un bărbat mai în vârstă, asistent al tatălui tânărului. Cei care au înțeles cum merge treaba la Hollywood nu se vor mira că filmul are și un premiu Oscar, pentru cea mai bună adaptare pentru ecran a unui roman! Trimiterea la acest film din titlul piesei lui Lil Nas X este încă o recunoaștere a faptului că e homosexualși că numele lui nu mai este acum cel de botez ci este cel dat de noul lui stăpân…

Ceea ce face Lil Nas X este însă în perfectă aliniere cu toată industria muzicală și de divertisment. Vă mai reamintim niște articole:

(+18) Melodia „ILLUMINATI” de Lil Pump. Sau pana unde a coborât industria muzicală

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT în rol de regină

Premiile American Music Awards 2019: A fost un IAD. Literalmente

Gala MTV Video Music Awards 2020: O scârboșenie distopică

În privința „educației” copiilor americani, toate referințele de mai sus fac parte din ceea ce văd copiii de la vârste fragede. Iar cu privire la predarea în școli a poveștilor despre „zeități” aztece sau de orice alt fel (dar nu cumva despre Hristos), nu este de mirare. Indiferent ce li se bagă în cap de mici nevinovaților copii, trebuie să fie neapărat necreștinesc. Asta e ideea! Vă reamintim și alte modalități de smintire a copiilor și care au primit pecetea normalului în SUA:

Pe față: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT în chip de DRAC cu COARNE (SUA)

Whole Foods sponsorizează “Ora Poveștii Reginei Drag” pentru a îndoctrina copiii cu perversiuni, pedofilie și transgenderism

Și, în final, al treilea aspect: pantofii. Cu implicații ceva mai subtile. Simbolistica și blasfemiile din spatele acestor „lansări” îți dau fiori reci…Vă reamintim: numita firmă a pus sânge omenesc în pernele de aer ale adidașilor. Mai demult pusese apă sfințită, numind blasfemiator încălțările respective „pantofii lui Iisus”! Să ne înțelegem: sângele sau apa sfințită se află în perna de aer din talpa pantofului. Cum v-ați simți să știți că în permanență aveți sub călcâie sânge omenesc și că, practic, tot timpul călcați pe el? Dar apă sfințită? Nu cumva ideea e de a călca în picioare și creația (sângele), și Duhul Sfânt (apa sfințită), adică pe Creator?

După ce aflăm că pantofii care se vor lansa mâine conțin sânge omenesc, ni se spune că pe ei este inscripționat un verset biblic (de fapt, doar adresa din Sf. Scriptură a versetului, dar tot aia e!), mai exact Luca 10:18. Cu pantofii poți călca prin praf, prin mizerie, prin nămol, prin gunoaie… Înnămolirea unui verset biblic (chiar și numai adresa lui din Sf. Scriptură) e echivalent, pentru orice creștin, cu murdărirea Sf. Scripturi însăși și a tot ce reprezintă ea!

Înțelegem acum de ce „pantofii lui satan” sunt chiar ai lui satan. Am văzut că nici „pantofii lui Iisus” nu aveau deloc cum să fie ai Lui Iisus… Câți nu s-or fi îngrămădit să-i cumpere? Cât de repede se vor vinde și cei „ai lui satan”? Câți rătăciți nu vedem, de exemplu, pe șoselele din România conducând mașini înmatriculate cu numere având „666” între litere? Vă dați seama că majoritatea așa le-au și cerut, imaginându-și că „frăția” cu satana e mișto… Dacă Dumnezeu ne încearcă după puterile fiecăruia spre întărire, dracul ne ispitește după slăbiciunile noastre, spre pierzanie!

Spunem acestea întrucât autorul vede în treaba cu pantofii doar o banală modalitate de a face bani. Desigur că e și asta, mai ales că „făcutul banilor” e una din principalele momeli ale necuratului dar, după cum am arătat, nu e doar atât. Lumea se dezcreștinează însă cu o viteză incredibilă iar oamenii nu-și mai bat capul detaliile. Dar simbolistica din spate este una profundă, care le rămâne în minte oamenilor și le afectează sufletele, ca un cancer mut, fie că vor, fie că nu vor să înțeleagă acest lucru. Iar diavolul asta țintește și îi reușește din plin pentru că, așa cum spune și autorul articolului, se ascunde nevăzut fix în asemenea detalii!

Dumnezeu să ne aibă în pază!

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nimeni said, on martie 28, 2021 at 9:38 pm

  Nici nu sa terminat ,,valul 3” și deja se vorbește de ,,valul 4” și de a treia doza ,așa că ce-i dornici de vaccinuri nu vor fi dezamăgiți ,vor scăpa de toate bolile ! Se minte cu un tupeu fantastic ! Iată și ce spunea un mason cu multă vreme în urmă ,că ne vom vaccina pentru boli inexistente ,in video-ul de mai jos : https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1789650674521948&id=100004310973990&d=m&vh=i

  Apreciat de 1 persoană

 2. Duhul Capitanuluii said, on martie 28, 2021 at 9:41 pm

  Chiar diavolul pe care îl aduleaza, va distruge SUA.

  Apreciază

 3. pantofii roșii said, on martie 29, 2021 at 12:14 am

  Dar ce ziceți de pantofii roșii ai Papei?

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: