SACCSIV – blog ortodox

CAT MAI E? Expert ONU: Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității / Prim-ministrul Suediei: vom obliga preoții să cunune homosexualii

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 14, 2017

Iata doua stiri extrem de ingrijoratoare:

 

Maurizio Blondet: ONU: La libertà di religione “non è assoluta”. Va ridotta se si oppone ai LGBT., traducere OrtodoxInfo:

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

Națiunile Unite s-au dotat cu un expert și apărător al LGBT. Acesta se numește Vitit Mountarbhorn, e tailandez, profesor de Drept și, bineînțeles, homosexual militant.

Proclamat de organul suprem la nivel global ca „Expert ONU în problemele LGBT”, acesta a subliniat strategia pe care vrea să o pună în aplicare pe durata celor trei ani a mandatului său. Mountarbhorn și-a încadrat programul într-unul mai vast, numit Sustainable Development Goals (Scopurile Dezvoltării Durabile), de unde reiese strânsa legătură cu LGBT-ul.

Acesta a promis abrogarea legilor împotriva sodomiei și a căsătoriilor dintre persoanele cu același sex. Va interzice prin lege să se mai vorbească despre orice tendință LGBT ca fiind o „boală” sau o „tulburare”. Va integra atât empatia pentru gender (identitate de gen), cât și divestitatea sexuală încă din copilărie etc..

Cei prezenți, reprezentanții celorlalte state membre ONU, au avut cereri de sfaturi și idei despre cum să promoveze drepturile LGBT în câmpul lor de acțiune.

Mountarbhorn a cerut de la UNESCO să se îngrijească de educația primară, deoarece în modul acesta copiii „vor fi născuți și crescuți de la vârste fragede” cu adevărate concepte față de „orientarea sexuală și identitatea de gen”. Acesta a avertizat că orientările sexuale „nu sunt categorii închise” și a promis protecția sa oricărei alte orientări inimaginabile momentan. De exemplu: de ce nu am proteja reprimarea pedofiliei pe copiii morți (nu există un termen pentru a exprima asta, momentan…), coprofagia cu leșurile (animalele moarte aflate în descompunere)?!

Agenția UN Habitat (Agenția Națiunilor Unite pentru Așezări Umane) a cerut juristului să le indice liniile directoare pentru a integra drepturile LGBT în noua planificare urbană.

UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Copii) a făcut apel către state pentru „a fi recunoscute ca familii cuplurile LGBT cu copii”.

UNFPA (Fondul Națiunilor Unite pentru Populație) – ce promovează avortul și sterilizarea – s-a angajat a promova „evenimente cu grupuri religioase ce susțin avorturile și drepturile LGBT”. Însă aceste drepturi există? Vor trebui create intenționat?

Henk Jan van Schothorst, de la Transatlantic Christian Council, a încercat să obiecteze: ce se va întâmpla dacă drepturile LGBT vor intra în conflict cu religiile și credințele lor? Răspunsul tailandezului a fost:

„Există drepturi absolute și drepturi care nu sunt absolute. De exemplu libertatea de exprimare și libertatea religioasă nu sunt drepturi absolute și pot fi restrânse dacă e necesar”.

Astăzi suntem toți ocupați să-l observăm pe Donald Trump, care, printre alte nedreptăți, a propagat ideea de închidere a ONU, l-a desemnat ca judecător la Curtea Supremă pe Neil Gorsuch, un profesor de Drept care s-a opus întotdeuna legalizării eutanasierii.

„E contrar valorilor noastre europene”, spune Mogherini.

În lipsă de altceva, voi pune aici articolul Patriziei Fermani, apărut în Riscossa Cristiana, ce arată adevărata dimensiune a problemei noastre, a oilor fără păstor în fața acestui nou drept global.

Caracatița homosexuală și strategia ei – de Patrizia Fermani

Caracatița homesexuală, acum sub protecția morală și culturală a credincioșilor, a început să-și întindă tentaculele în primul rând peste școală. Nu contează că Italia este îngropată sub avalanșe și cutremure. Dimpotrivă, cu atât mai bine dacă cineva este puțin distras de alte tragedii. Obiectivul de a-i aduce pe cei tineri în stadiul de a nu gândi rațional devine mult mai atractiv. Și, în același timp, părinții stau și admiră. Asta pentru că au început să aibă o idee puțin neclară despre ceea ce înseamnă paternitate și maternitate. Părinții au în urechi vocile robotizate ale prezentatorilor TV, iar în ochi au obscenitatea dusă la normal de către aceștia.

Mai mult decât atât, aproape nimeni nu mai ia în considerare faptul că orice relație homosexuală contrazice ordinea naturală. Se modifică instinctul de supraviețuire al speciei și nevoia naturală a omului de a se perpetua (prin intermediul familiei).

Cu ajutorul mass-mediei, normalizarea homosexualității ne-a pus deoparte nonvaloarea.

Însă normalitatea întunecă noul fenomen al homosexualității, adică chiar sistemul puterii organizat și structurat, care a făcut dintr-o înclinație sexuală denaturată un berbec ce sparge porțile cetății și are ca scop să distrugă familia, echilibrul generațiilor viitoare și a libertăților fundamentale. O forță neexperimentată înainte, care subminează societatea umană, infiltrându-se în fiecare centru nervos.

Întotdeauna s-a atras atenția asupra homosexualității. Ea este în contrast cu structurile familiale, asta din punct de vedere ontologic și, deci, cu nevoile esențiale ale societății. E semnificativ faptul că, în contextul relațiilor sentimentale dintre bărbații tineri, nu a apărut niciodată o figură paternă. Acest fenomen a rămas pe marginea vieții pubice chiar și atunci când a avut o răspândire remarcabilă, mai ales în condițiile speciale de mediu sau existențiale, cum ar fi: cele din campaniile militare sau viața de marinar, care nu au vrut niciodată să schimonosească relațiile matrimoniale.

Homosexualitatea vrea să reprime întreaga societate

Astăzi, orice persoană ce și-a păstrat rațiunea ar trebui să fie capabila să admită că homosexualitatea, îmbrăcată într-o armură de luptă, a devenit punctul central al mișcării politice. Aceasta vizează cucerirea unei puteri hegemonice cu totul nouă, care încearcă să sugrume întreaga societate, în conformitate cu un vast proiect mondial.

Cu toate acestea, în fața unui inamic care-și umflă pieptul cu o așa incredibilă aroganță – care încearcă să denatureze buna desfășurare a vieții în comun, reușind să dicteze legi scandaloase împotriva inteligenței și a bunului-simț – nu vin aduse nici măcar cele mai elementare apărări. Societatea, confuză și absentă, pare să nu reușească a lua în considerare nici amploarea amenințării, nici miza jocului.

Există motive mai profunde de ordin politic și cultural, interne aceleiași societăți, adăugate cu tristețe absenței bisericii care, după ce a renegat legea naturală, divină și principiile sale morale fundamentale, a abandonat turma.

Pentru a găsi motivele acestei lipse de apărare (sau o apărare complet ineficace) în fața agresivității homosexualității, trebuie să ne uităm în primul rând la înțeleapta strategie pe care o pun în aplicare și la armele pe care le folosesc.

Prima etapă a acestei strategii a fost, după cum este bine cunoscut, acea a „normalizării” relațiilor homosexuale prin expunerea lor insistentă și dezinhibată. Fenomenul introdus în viața de zi cu zi a devenit familiar și, deci, inofensiv. Acesta s-a transformat, cu ajutorul birocrației, într-o variantă normală a sexualității.

Asta pentru că pofta vine mâncând, mișcarea homosexuală și-a stabilit obiective din ce în ce mai ambițioase, cu scopul de a se institui ca forță social-politică și de a câștiga, cu timpul, putere hegemonică prin intermediul legilor. Este vorba despre obținerea unei protecții tot mai mari, ce se va termina prin ridicarea homosexualtății la rang de valoare, ștergând astfel și orice raționament moral negativ, încă latent măcar în generațiile taților.

De aici, pasul către impunerea socială ar trebui să fie scurt și modelul homosexualității și transsexualității ar trebui să câștige chiar și demnitate pedagogică, atât ca să fie răspândite în școlile de orice nivel. Această răsturnare de situație făcută cu ajutorul legilor nu a fost o acțiune prea curajoasă în timpul creșterii relativismului etic și juridic. S-ar putea conta pe competiția dintre doi factori decisivi: pe de o parte distrugerea treptată a principiilor sistemului și a întelegerii dreptului, iar pe de altă parte descompunerea moralității colective.

Totul se bazează pe terenul șubred al micului catolicism progresist, dar și pe cel primitor de sânga, pseudointelectual, jurnalistic, academic, întreprinzător și jurisprudențial.

Nimic mai bun decât a miza chiar pe libertate, egalitate și iubire. Adică pe cele două „valori” importante ale democrației europene occidentale din `89, care, prin definiție, garantează orice proces civil. În timp ce a treia valoare, astăzi în vogă, derivată din creștinism, este o tentație romantică eternă, deoarece este capabilă să depășească orice obstacol moral și poate să calmeze conștiința punând în surdină exigențele rațiunii.

Mai mult, libertatea și egalitatea au fost ustensilele folosite pentru a forța legea morală, naturală în centrul creștinismului. Nu zadarnic, în numele lor, De Sade a ridicat orice perversiune sexuală la rangul de manisfest al unei filosofii „politice”. Produse premature ale unei idei degenerate.

Libertatea, fără nicio referire la un principiu superior, diferit de voința și așteptările personale, dă individului iluzia că este capabil să se lipsească de Dumnezeu și că poate renunța la rațiune, ghidându-se doar după propriile „emoții”. Ea deschide calea dominației celui mai capabil de a manevra voința altora după bunul lui plac. Povestea lui Adam, a Evei și a șarpelui ne-a schițat schema premonitorie. De aceea Iisus ne-a amintit că numai adevărul ne face liberi.

În numele libertății, acum douăzeci de ani, legea penală a transformat infracțiunile contra moralității publice și cinstea în jigniri la adresa libertății personale. În 2010,Comitetul Miniștrilor Uniunii Europene a recomandat statelor membre să facă licite raporturile homosexuale cu un minor, dacă există acordul acestuia.

Inițial, adunarea constituantă nu s-a gândit să introduca orientarea sexuală printre modalitățile de discriminare, considerând-o, pe bună dreptate, o obișnuință privată, indiferentă pentru legiuitor. Însă, odată cu Tratatul de la Lisabona, am fost obligați să o însușim.

Dacă toate variantele și variațiunile sexualității sunt bune, datorită libertății, toate merită aceleași drepturi (asta prin respectarea principiului egalității). Legea presupune recunoașterea unui interes obiectiv, demn de protecție. În momentul în care vor fi legiferate drepturile persoanelor de același sex, vom ajunge la recunoșterea ca valoare a homosexualității. Pentru a atinge acest obiectiv îndrăzneț, trebuie să se pregătească terenul: este necesar să se vorbească despre „drepturile homosexualilor”, inventându-le și proclamându-le înainte ca legea să le atribuie.

Prin mijloace persuasive, homosexualitatea a reușit să implementeze ideea că discriminarea ar trebui să fie prima regulă (poruncă) dată „societății civile”. Cetățeanul perfect, „patriot” european, afectat de gândul că a aruncat cojile de ou la gunoi, ce are în jurul lui doar persoane frumoase anti-Trump, nu ar vrea să fie suspectat de homofobie și de atitudini discriminatorii. Acesta asigură mișcării homosexualilor confort moral și politic. Cu toate acestea, pentru că există întotdeauna pericolul ca cineva să se trezească și să se răzvrătească, trebuie pregătit terenul anticipat, eliminând eventualii oponenți. Pentru o adevărată prevenire trebuie amenințarea cu sancțiune penală.

Homosexualitatea și-a propus să pună mâna pe putere prin intermediul legilor. Însă legile nu se fac singure. Ele sunt rezultatul ideilor, iar ideile celor care votează legile trec astăzi prin filtrul comun al unei omogenizări culturale care depășește orice afinitate politică.

Toți vorbesc aceeași limbă lipsită de conținut, au aceleași principii degenerate, folosesc aceleași categorii distorsionate.

Poate în orizontul lumii noi, dominată de câțiva deținători selecți ai puterii economice, este același individ steril, monitorizat îndeaproape și destinat doar muncii de jos. Caracatița homosexuală poate acționa în mod eficient în a-l modela.

Înainte să fie prea târziu, putem doar spera că întreaga societate se va trezi din acest somn al rațiunii și va tăia șireturile în care s-a lăsat legată voluntar.

Însă… posibil să fie deja prea târziu.

 

sputnik.mdPrim-ministrul Suediei: vom obliga preoții să cunune homosexualii

 

Prim-ministrul Suediei a declarat că toți preoții trebuie să fie obligați să oficializeze cununia între homosexuali, în caz contrat trebuie să plece.

Prim-ministrul suedez, Stefan Lofven a sugerat că toți preoții ai Bisericii Suedeze trebuie să fie obligați să cunune cuplurile de gay, în pofida poziției Bisericii Luterane prin care membrii clerului trebuie să dispună de dreptul să refuze cununia persoanelor de același sex.

„Căsătoriile” între persoane cu preferințe homosexuale au fost legalizate în Suedia în anul 2009, însă preoților le-a fost rezervat dreptul să refuze efectuarea ceremoniei de cununie, conform legislației naționale...

Acest lucru s-ar putea schimba, sugerează în comentariul său despre rolul preoților în societate oferit de Lovfen unei reviste bisericești.

Prim-ministrul a declarat în cadrul interviului că „preoții care refuză să cunune cuplurile homosexual trebuie să-și caute o altă vocație”.

„Noi, social-democrații lucrăm pentru a ne asigura că toți preoții vor cununa toate persoanele, inclusiv cuplurile homosexuale”, a declarat Lofven în interviul oferit revistei Kyrkans Tidning.

„Vedem aici o paralelă cu medicul care refuză să efectueze avortul. Dacă activați în calitate de medic și refuzați să efectuați un avort, poate că ar trebui să vă căutați o altă ocupație… Același lucru e valabil și pentru preoți”, a declarat el.

Documentele oficiale ale bisericii spun că ceremoniile religioase sunt oferite atât heterosexualilor, cât și homosexualilor.

Deși nu se pronunță împotriva căsătoriilor homosexuale, Biserica Suedeză își menține poziția potrivit căreia niciun preot nu poate fi obligat să oficializeze o cununie între persoanele de același sex.

În interviul oferit, Lofven, care nu este o persoană religioasă, a susținut ingerința politicului în practicele religioase, afirmând că „biserica trebuie să se ridice în favoarea egalității între oameni”.

 

Comentariu saccsiv:

Iată ce spunea Sfântul Nil Athonitul în profeția sa:

Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.

Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfântului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.

Citiți vă rog și:

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai said, on iulie 14, 2017 at 12:52 pm

  Și când te gândești că tot mai multe Mănăstirii devin ,, patrimoniu” unesco

  Apreciat de 2 persoane

 2. isa said, on iulie 14, 2017 at 2:14 pm

  Lupta se da pe cai multiple, una dintre ele fiind banii: https://www.dcnews.ro/teodorovici-biserica-trebuie-impozitata-trebuie-sa-in-eleaga-ca-este-nevoie-de-bani_550244.html

  Apreciază

  • marinela said, on iulie 14, 2017 at 3:51 pm

   Opresiunea homosexualitatii se face tot mai simtita pe zi ce trece,iar lumea nu intelege bine ce poate sa aduca legiferarea globala a acestei spurcate patimi/boli mintale,or cum vrem s-o mai numim,ca tot aia e sodomia.E clar ca imping lucrurile pina intr-acolo incit, sa spurce si ce a mai ramas curat inca in inima omului,credinta .Traim vremurile de pe urma vadit,fara nici o umbra de indoiala,dar noi dormim pe noi,cu capul intre urechi si ne mai dam cu parerea, c-o fi,c-o pati,fara a ne urni din leneveala dulce a pacatului,punind mai des genunchii la pamint cerind iertare Lui Dumnezeu pt pacatele noastre,implorind mila si ingaduinta de a ne mai suporta inca pe acest pamint.Spun toate astea prin prisma pacatoseniei mele.Rugati-va fratilor si pentru o ticaloasa ca mine,va rog din suflet si Dumnezeu sa va miluiasca cu mare mila Lui !

   Apreciat de 3 persoane

 3. mihay2016 said, on iulie 14, 2017 at 3:39 pm

  Va rog ziceti si mie manastiri antiecumeniste mai ales din partea moldovei ! Ca vreau sa plec la cateva manastiri in august!

  Apreciază

 4. Matiu Cosmin said, on iulie 14, 2017 at 4:09 pm

  Diavolul satana si ceilalti diavoli care ii slujesc dau asaltul final, dupa care ii asteapta vesnicia „frumoasa” pe care si-au pregatit-o de peste 7525 de ani.

  Apreciază

 5. bbbb said, on iulie 14, 2017 at 7:40 pm

  sa le explice curistul asta mai intai rusilor chinezilor si poate si lui trump trebshoara aista ce-o vrea el. dar nu asta e chestia cea mai grava ci faptul ca papistasii vor sa schimbe insasi rugaciunea data de Dumnezeu si anumeTatal nostru. de ce? ca sa poata si alte denominatiuni – n-am inteles asta – sa se roage cu ei? adica cine? astia din sinagoga satanoedeza?

  Apreciază

 6. Mihai said, on iulie 14, 2017 at 7:53 pm

  Of Părintele Iustin nu are liniște nici acum, iată ce face și domnul Filotheu Balan http://ziarullumina.ro/masterclass-ul-international-de-cant-bizantin-de-la-iasi-editie-aniversara-124406.html

  Apreciază

  • valentin said, on iulie 16, 2017 at 12:22 am

   parintele Iustin are, Dumnezeu nu mai ingaduie ca un sfant sa fie afectat, e deja in Imparatia Cerurilor si va fi vesnic in Slava lui Dumnezeu.

   noi suntem aici si inca nu am dobandit acea pace

   Apreciază

 7. Un pacatos said, on iulie 14, 2017 at 8:30 pm

  Intr-o logica imbecila (scuzati oximoronu’), testata deja in UE si extinsa, treptat, si la ONU, ca doar sforile pleaca de la aceiasi papusari, ceea ce mi se pare gravissim este ca ONU a simtit nevoia sa angajeze un „expert” in problema homosexualitatii. Si, pe principul (probabil) ca daca ai o problema de medicina, angajezi un medic ca expert, atunci daca ai o problema cu homosexualitatea, ce-ai putea sa angajezi? Un ANAList…., evident!

  Eu le-as mai semnala niste probleme care necesita „experti” dintr-astia, ca bosorogul asta pervers: avem probleme cu violatori, cu drogati, cu pedofili, cu necrofili si cu zoofili. Si mai sunt: probleme cu talhari, criminali, hoti, asasini economici, etc. Pai daca mai traia Jack Spintecatorul… va dati seama ce consilier ONU pe problema criminalitatii faceau astia din el ?

  Radem, glumim, dar cred ca nu suntem departe de asta… Rezolutiile ONU cam trebuie respectate iar Romania, cu momaile pe care le are in varf de 27 de ani, va fi purtatoare de drapel daca ONU asta va da o rezolutie ca trebuie sa gazduim fiecare in casa un homosexual, de exemplu… E clar ca lumea e cu susul in jos si e aproape de prabusire. Rugaciunea cu credinta e singura arma care ne ramane…

  Sa ne dea putere si intelepciune bunul Dumnezeu, sa trecem cu bine de grelele incercari care ne asteapta!

  Apreciază

 8. contracurent said, on iulie 15, 2017 at 9:54 pm

  rusii au intrat in panica, tremura chilotii pe ei ca Romania da 4 miliarde si-si ia rachete Patriot cu precizie de 25%
  http://www.economica.net/sa-stim-pe-ce-dam-banii-ce-fac-si-cum-functioneaza-rachetele-patriot-cine-le-a-mai-cumparat-si-in-ce-razboaie-au-fost-folosite_140767.html#n
  bine ca avem autostrazi si salarii mari la profesori si medici si nici un pensionar nu face foamea , nici nu mor mii de copii anual de cancer pt ca nu au bani de tratament, dar sclavul de la Cotroceni santajat cu dosare da bani la producatorii de arme

  Apreciază

 9. Emil Baciu said, on iulie 15, 2017 at 11:28 pm

  Este ingrozitor ce se intampla. Patrizia Fermani a gasit termenul potrivit :”Caracatița homosexuală” ! Este cea mai oribila organizatie criminala. Un prieten mi-a dat sa citesc o carte despre homosexuali. Nu am putut sa o termin. Ei au si un juramant prin care se angajeaza sa distruga familia si sa-i rapeasca copiii. In strategia lor intra si modul cum sa se prezinte oamenilor, ca fiinte nevinovate, nonviolente, etc, mascand astfel ura impotriva heterosexualilor. Sigur, multi sunt doar simple victime de plans, cazute sub acest tavalug, la fel ca in orice organizatie oculta.
  Este demonie pura, propagata in societate prin „legi” impuse intregii lumi. Are sprijin politic si financiar din partea organizatiilor mondiale controlate de masoni. Si papa are rolul sau, nu ?
  Dumnezeu sa ne apere si sa-i miluiasca si pe ei, spre luminarea lor.

  Apreciază

 10. valentin said, on iulie 16, 2017 at 12:21 am

  din nou o dictatura, dar mai urata.

  Apreciază

 11. Ioana said, on iulie 17, 2017 at 11:22 pm


  Un clip in care un rabin proeminent (biografie: https://en.wikipedia.org/wiki/Yisrael_Ariel) vorbeste despre cum mesia lor va conduce o armata ce va trece din oras in oras sa impuna legile noahide, iar daca nu, sa fie ucisi barbatii si lasate doar femeile.

  Apreciază

 12. […] CAT MAI E? Expert ONU: Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității […]

  Apreciază

 13. […] CAT MAI E? Expert ONU: Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității … […]

  Apreciază

 14. […] CAT MAI E? Expert ONU: Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: