SACCSIV – blog ortodox

După 65 de ani, o agenție catolică de adopții din Pennsylvania este închisă pentru că refuză să promoveze adopții gay

Posted in ADOPTII, casatorii intre homosexuali, SUA by saccsiv on noiembrie 29, 2019

Information Liberation: 65-Year-Old Catholic Adoption Agency Closes in PA After Being Ordered to Perform Gay Adoptions

După 65 de ani, o agenție catolică de adopții din Pennsylvania este închisă pentru că refuză să promoveze adopții gay

„Conservatorii” tac.

Din TribLive: „Catolicii întrerup adopțiile, programele de asistență maternală în Greensburg, Pittsburgh nerespectând legea”:

„Diocezele catolice din Pennsylvania contestă o recentă politică a statului care, în esență, îi scoate din schemă în privința adopțiilor și a programelor de asistență a copiilor orfani.

Dioceza de Greensburg a anunțat de curând că Centrul de Caritate Catolică și-a închis, după 65 de ani, programul de adopții și asistență parentală din cauză că politica de nediscriminare a statului a adăugat orientarea sexuală și identitatea de gen drept categorii protejate.

Dioceza din Greensburg împreuna cu Centrul de Caritate al Arhidiocezei din Philadelphia și Serviciul de Consiliere și Adopție al Diocezei din Erie au solicitat în 2018 o derogare de la această politică. Cererea le-a fost respinsă.

Departamentul pentru Servicii Sociale al statului Pennsylvania, care supraveghează sistemul de stat al adopțiilor și asistenței maternale, spune că nu poate accepta discriminarea „sub nicio formă a niciunui grup de cetățeni pennsylvanieni”.

Diocezele spun că politica este în mod gratuit ostilă grupurilor de credincioși care respectă credința tradițională despre căsătorie.

Discriminarea creștinilor este însă foarte în regulă.

„Ne-au căutat nod în papură și ne-au închis”, spune Eric Failing, director executiv al Conferinței Catolice din Pennsylvania.

Ca regulă, agențiile de adopție catolice nu plasează copii în cuplurile de același sex, conform cu învâțăturile bisericii privind căsătoria ca uniunea dintre o femeie și un bărbat, spune Failing.

„Nu putem participa la un program care nu ne permite să ne manifestăm credințele noastre religioase puternice în cadrul agenției”, spune Jerry Zufelt, purtător de cuvând al diocezei din Greensburg.

Decizia Greensburg-ului de a închide programul de adopții și îngrijire maternală nu afectează doar cele patru comitate ale diocezei ci și alte șase comitate ale diocezei din Pittsburgh. Greensburg a oferit servicii de adopție diocezei din Pittsburgh încă din decembrie 2014.

Începând in 2015, serviciile catolice de caritate din Greensburg au înlesnit 167 de adopții sau plasări în îngrijire maternală pentru ambele dioceze prin contract cu statul, spune Zufelt. De asemenea, au administrat 158 de adopții și plasări în îngrijire maternală în afara sistemului de stat, printr-un program Harrisburg cunoscut sub numele „Femei la ananghie”. Și acest program se va întrerupe.

[…] Serviciile Sociale Catolice dau acum în judecată Municipalitatea din Philadelphia. În plângerea înaintată instanței, Fundația  Becket pentru Libertate Religioasă, care reprezintă arhidioceza, menționează că Serviciile Sociale Catolice au reorientat un cuplu de același sex spre serviciile uneia dintre celelalte 29 de agenții de îngrijire maternală din Philadelphia.

Nu putem să nu observăm cum prefăcuții de la Conservatorism SRL, care deplâng cenzura Big Tech și susțin deplatformizarea în numele Pieței Libere™, acum tac mâlc.

Vor saluta „Ora de povești cu o regină drag” ca fiind „o binecuvântare a libertății” dar nu vor emite aceleași păreri libertariene despre libera sociere și despre libertate, în general, când vine vorba despre creștini de a fi forțați de stat să susțină adopțiile gay.

Probabil că sunt mult prea ocupați să arate lumii cât de progresiști sunt ei!

Comentariul traducatorului:

Nici autorul articolului nu depășește limitele „observabile” ale problemei, părând nedumerit că gorniștii „de dreapta” nu se amestecă, deși așa ar fi normal. Nu e nici primul, nici ultimul articol despre americani și nu numai în care vom observa că deși este semnalată o problemă reală, nimeni nu pune punctul pe „i” și se încearcă soluții omenești acolo unde numai Dumnezeu mai poate schimba lucrurile.

Mai în clar, comunitatea catolică putea să se manifeste, pașnic dar vocal și sistematic, pentru respectarea dreptului la manifestarea credinței. Activiștii anti-viață, de exemplu, o fac fără oprire dar în moduri care îți dau fiori pe șira spinării iar autoritățile nu sunt deloc deranjate de asta. Revedeți, vă rugăm, documentarul de la finalul articolului (AVERTISMENT:Sunt și imagini  dure, nu vă uitați dacă nu puteți suporta!):

Documentar: RADACINILE SATANISTE ale miscarii PRO AVORT

În schimb, dioceza dă în judecată statul, ceea ce nu e greșit, dar arătând că ea „a fost cuminte”, redirecționând cuplul gay către o altă agenție de adopții. Păi nu e asta tot o recunoaștere a faptului că un cuplu gay poate adopta copii? E ca și cum tu nu vrei să îi vinzi otravă unui sinucigaș declarat dar îl îndrumi către alt vânzător, despre care știi că-i va vinde. Nu se cheamă, cumva, că l-ai otrăvit chiar tu…? Practic, dioceza își dă singură răspunsul la plângerea pe care a făcut-o.

Să nu dăm cu piatra însă și să judecăm, nu putem ști la ce presiuni sunt și ei supuși și cum încearcă, la disperare, să mărească șansele copiilor de a fi adoptați de familii heterosexuale făcând, pe cât mai puțin posibil, jocul autorităților. Măcar ei întreprind ceva. Noi, prin pasivitatea noastră, la Referendumul pentru Familie „am votat împotriva lui Dumnezeu”, vorba lui Ilie Șerbănescu:

In 2018 romanii s-au lepadat. Acum a inceput urgialui Dumnezeu

Asta în timp ce alții nici nu au nevoie de un referendum pentru a-L mărturisi pe Hristos:

Ungaria se retrage din Eurovision pe motiv că este ”prea gay” pentru guvernul lui Viktor Orban

La rândul lui, autorul articolului deplânge faptul că „dreapta” politică nu e chiar atât de la dreapta. Ce l-o fi surprins pe autor? Să nu fi înțeles că stânga și dreapta sunt mâinile aceluiași trup și că… o mână spală pe alta? Că tot show-ul politic este exact asta: un show? Poate că nu a înțeles. Poate va înțelege…

Problema fundamentală însă este aceea că normalul nu mai are voie să rămână normal! Iar dacă nu poate fi încă eliminat din prima, se procedează pas cu pas (!) la coruperea lui. Nu pot încă exclude adopțiile de către cuplurile heterosexuale dar te obligă să promovezi și pe cele ale cuplurilor gay. Nu te pot forța să devii gay dar te educă în școală privind identitatea de gen. Nu îți pot interzice să te duci la biserică, dar îți cheamă copilul la bibliotecă, la o oră de povești cu un pervers îmbrăcat în femeie și cu coarne. Ca aici:

Pe fata: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT in chip de DRAC cu COARNE (SUA)

Whole Foods sponsorizează “Ora Poveștii Reginei Drag” pentru a îndoctrina copiii cu perversiuni, pedofilie și transgenderism

Iar „reginuții”, când nu smintesc copii nevinovați prin biblioteci, simulează prin baruri cum îi avortează (DIN NOU, AVERTISMENT: Este practic variantă integrală, cu sonor,a unui fragment de o demență și o abjecție rare din documentarul anterior, evitați-l dacă nu suportați asemenea imagini, ca să nu vă smintiți în Postul Crăciunului!):

HALLOWEEN … (video): Drag queen simuleaza o autocezariana, dupa care bea sange si rupe capul copilului

Să nu uităm că Dumnezeu a vrut să piardă Sodoma și Gomora chiar dacă mai erau în ele cincizeci de drepți. Cei cincizeci ar fi fost pierduți laolaltă cu toți păcătoșii. La rugămințile lui Avraam, le-ar fi scăpat măcar pentru zece drepți. N-au fost. Păstrând proporțiile și evaluând gradul de degradare morală și sufletească din zilele noastre, de câți drepți ar fi nevoie acum, pentru a ne mai ține Dumnezeu?

Pentru Sodoma și Gomora s-a rugat Avraam. Pentru cele ce au urmat dar și pentru cele dinainte, a murit Hristos biciuit, batjocorit și răstignit. La judecata Lui, ne va costa pe toți nerușinarea lumii de azi, pentru că am stat pasivi și am închis ochii la asemenea fapte!

Dumnezeu să ne ajute și să ne ierte!

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. luigilucretiu said, on noiembrie 29, 2019 at 10:52 pm

    Secretarul de stat în Ministerul Justiției vrea ca TOȚI românii să depună declarații de avere. Lia Olguța Vasilescu: Cătușiadă la tot poporul… #avețiceațivotat”
    https://www.activenews.ro/stiri/Secretarul-de-stat-in-Ministerul-Justitiei-vrea-ca-TOTI-romanii-sa-depuna-declaratii-de-avere.-Lia-Olguta-Vasilescu-Catusiada-la-tot-poporul%E2%80%A6-aveticeativotat-159044

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: