SACCSIV – blog ortodox

DONALD TRUMP aproba UPI (Identificatorului Unic al Pacientului), adica „SEMNUL FIAREI” prin SISTEMUL MEDICAL

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 21, 2017

Iata ce putem citi la Medical system goes full “mark of the beast” with Unique Patient Identifier tracking de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

SISTEMUL MEDICAL introduce definitiv „SEMNUL FIAREI” prin monitorizarea Identificatorului Unic al Pacientului

(Natural News.) Pentru unii dintre noi, vizitarea medicului este un proces incomod și invaziv. Să fim examinați și să îi spunem unui străin cum ne simțim poate fi foarte dificil pentru mulți. Cel puțin, ne-am aștepta ca informația să rămână privată, ascunsă în siguranță în dosarele doctorului, doar pentru ochii lui. Dar un nou proiect de lege semnat de președintele Trump este gata să înlăture acest drept la viața privată a fiecărui cetățean american.

În 1996, Legea privind portabilitatea și responsabilitatea în domeniul asigurărilor de sănătate (HIPAA) a solicitat ca serviciile de sănătate și serviciile sociale să elibereze fiecărui cetățean un „identificator unic al pacientului” (UPI). Acest UPI ar fi un număr unic care leagă fiecare persoană de istoricul medical complet și va fi accesibil de aproximativ 800 000 de părți, inclusiv spitale, medici, cercetători și departamente de sănătate publică. Legislația a provocat reacții publice imediate, determinându-l pe parlamentarul Ron Paul (R-TX) să modifice un proiect de lege privind cheltuielile din 1998 pentru a împiedica utilizarea fondurilor federale pentru dezvoltarea UPI-urilor. Manevra parlamentarului a reprezentat o cheie în dezbateri, iar dezvoltarea UPI-urilor sa oprit în esență.

Până acum, așa este.

Societatea Informatică și a Sistemelor de Management al Sănătății raportează că un simplu UPI nu mai este considerat o solutie suficientă și că „focusul s-a schimbat în compararea datelor pacientilor și determină necesitatea unei strategii naționale coordonate în sectorul public și privat de asistența medicală.” Că comunitatea de asistență medicală a națiunii a primit un „mandat clar … de a adopta dosare electronice de sănătate și capacitatea de schimb în serviciile de sănătate.

Această mișcare a președintelui Trump este foarte probabil să se dovedească foarte nepopulară. Un articol din 2002 al lui Gallup remarcă faptul că utilizarea în creștere a internetului a condus la crearea mediului „e-sănătate” în Statele Unite, ceea ce a provocat probleme de confidențialitate atât pentru consumatori, cât și pentru profesioniștii din domeniul medical. El a făcut referire la un sondaj din 2000, care a constatat că 78% dintre respondenți au dorit să mențină status quo-ul în ceea ce privește informațiile despre sănătate, și anume că nicio persoană sau parte nu ar trebui să aibă acces la informațiile lor personale fără permisiunea lor expresă.

Este foarte puțin probabil ca trecerea timpului să fi modificat faptul că foarte puțini oameni s-ar simți confortabil ca datele lor „demografice, informații genetice, istorii familiale, tratamente, comentarii personale, spitalizări și informații despre modul de viață” să fie disponibile tuturor sau altora.

Acestea sunt informații foarte sensibile care ar putea fi folosite împotriva pacientului în mai multe moduri.

Să ne imaginăm, de exemplu, că aplicați pentru asigurarea de sănătate a familiei dumneavoastră. Completați și depuneți documentele, numai pentru a vă asigura că asigurătorul nu vă refuză deoarece mai mulți membri ai familiei dvs. poartă gena BRCA1 și sunt predispuși genetic la cancer de sân și alte forme de cancer.

Având toate informațiile personale disponibile în mod liber, veți fi de asemenea vulnerabil la furtul de identitate. Acest tip de infracțiune afectează deja peste 15 milioane de cetățeni americani în fiecare an, ducând la pierderi financiare de 50 de miliarde de dolari.

Din moment ce informațiile dvs. vor fi disponibile gratuit cercetătorilor, ar fi aproape imposibil să evitați să deveniți un participant involuntar la un proiect de cercetare la care s-ar putea să vă opuneți moral.

Și, bineînțeles, o bază de date, cum ar fi aceasta, ar permite guvernului să vă determine conformitatea cu programul de vaccinare din copilărie al CDC, folosind manevre puternice ca cele folosite în California pentru a vă forța să vă vaccinați copiii. Acestea ar include vaccinuri care au afectat nenumărați copii din întreaga lume, inclusiv vaccinurile MMR și HPV. [Cițiți și: Descoperiți 10 fapte scandaloase, dar adevărate despre vaccinurile pe care industria vaccinului și a CDC nu doresc să le cunoașteți.]

Adevărul este că istoria noastră medicală este personală, privată și sensibilă și avem dreptul să ne așteptăm ca aceste înregistrări să fie păstrate private.

Surse:

HealthImpactNews.com

HIMSS.org

Gallup.com

IdentityTheft.info

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. VIO 333 said, on iunie 21, 2017 at 11:10 pm

    Fraților s-a ” spart ” iremediabil gheață , de acum plecam spre fundul apei câte unii care alții …

    Apreciat de 1 persoană

  2. Dorel @ Saccsiv + Ortodoxinfo.ro said, on iunie 22, 2017 at 1:05 am

    Dorel @ Saccsiv + Ortodoxinfo.ro

    Azi cand faceam un dus dupa caldura asta, sub dus mi-a venit o idee. Venita de nicaieri, dar eu nu cred ca de nicaieri.

    Pe site-ul Ortodoxinfo.ro acolo sus la linkurile alea sa punem un link de genul „Copiii rapiti de sistem”.
    Si la acel link sa fie postate experientele parintilor cu copii rapiti de sistem. Ma gandeam la acel tata in greva foamei si nu cred ca exista suferinta mai mare de atat pentru un parinte. Sa facem un fel de catalog al groazei cu toti parintii si informatiile astea. Cel mai rau i-ar ustura pe satane sa strangem aceste cazuri intr-un loc, sa fie o lista deschisa unde se pot inscrie toti cei loviti de sistem.

    Si n-ar fi rau sa fie si un capitol legat de vaccinuri. A fost la Tudor Barbu in emisiune o doamna avocat care lupta impotriva vaccinarii obligatorii si avea un dosar cu copii nenorociti de vaccinuri. Era un dosar cu sute de pagini, foarte gros. Eu zic ca e o datorie ca aceste informatii sa fie publice dar si centralizate.

    COPII RAPITI DE SISTEM + COPII NENOROCITI DE VACCINURI

    P.S. As avea un mentiune, ca sigur exista si adulti sau adolescenti nenorociti de vaccinuri, nu doar copii.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 22, 2017 at 9:10 am

      Dorel @ Saccsiv + Ortodoxinfo.ro

      Avem categoriile „Protectia copilului” si Vaccin. Sigur, la Vaccin nu sunt doar articole despre oameni ucisi sau imbolnaviti de vacinuri. Ba mai mult, pe portal nu sunt toate materialele postate in ani de zile pe saccsiv pe temele astea.

      Deci propunerea ta e buna. Dar avem atata treaba si suntem atat de putini …

      Asa ca te rog mult, cand poti, culege tot ce-am scris pe saccsiv si trimite-mi doua liste de titluri cu link-urile lor.

      Apreciază

      • Bu_Florin said, on iunie 22, 2017 at 5:55 pm

        Frate Vasile! Am si eu idee asemanatoare. Sa pui o lista cu toti preotii nepomenitori si din ce zona e fiecare si cateva detalii sau linck-uri despre fiecare.
        E doar o idee, tu stii mai bine daca e buna sau nu. Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 22, 2017 at 7:00 pm

        Bu_Florin

        E buna, dar va fi doar cu cei ce au anuntat public.

        Apreciază

  3. tataia said, on iunie 22, 2017 at 2:19 am

    Off-topic…dar pentru cei care mai sustin utilizarea argintului coloidal in scopuri terapeutice bagati un ochi si aici:

    http://www.healthy-again.net/silver.htm

    Adica am stabilit deja ca marea majoritate a bolilor sint date de toxine..de otrava si in speta de toxicitatea metalelor grele….este o nebunie sa credem ca ne facem bine bagind si alte otravuri in noi!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Unu de prin Moldova said, on iunie 22, 2017 at 8:38 am

    Un preot nepomenitor din Iași sau prin împrejurimi știe cineva ? Aștept Răsp mulțumesc

    Apreciază

  5. paci said, on iunie 22, 2017 at 10:26 am

    Daca dati o cautare pe net „Jared Kushner (ginere Trump) evreu ortodox, ce proprietati are” ? O sa gasiti ca detine 666 Avenue din Manhattan. O sa mai gasiti si fotografii din apartamentul lui Trump etaj 66 ca e plin de simboluri masonice, si o statuie a lui Apollo. O sa gasiti despre sotia lui Trump evreica dupa mama si comunista dupa tata.

    Apreciază

  6. paci said, on iunie 22, 2017 at 11:07 am


    Apreciază

  7. Iustin said, on iunie 22, 2017 at 1:50 pm

    off topic

    Acatistul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel

    Apreciat de 1 persoană

  8. Unu de prin Moldova said, on iunie 22, 2017 at 3:15 pm

    Cum va protejați de arme psihotronice adica acele antene de pe blocuri care sunt de fapt niște tunuri electronice care pot trimite spre voi fluxuri de energie dirijata care va știți atacați : 1 torsere din păcate va trebuie cam 10 sa le purtați la voi in permanenta sau vital protect numai ca s mai slabe 2 sunt doua firme policam si psihotronica.ro luați cât mai multe ap de acolo crede ti m-a nu le fac reclama das bune 3 baldachinuri protecție radiații electromagnetice si covoare protecție rad electromagnetice tot pe net găsiți dar sa le luați împreuna sa faceți un fel de cușca lui Farraday 4 piramida din orgoni deci o piramida cu schelet de cupru baza 50 cm înălțime tot 50 cm si umplută cu rășini speciale care fac așa ceva știu 6 împachetări cu argila cea mai buna e argila algo nu i fac iar reclama e destula făcută in formula as seara luați niște tifon din comerț e 4 lei la orice farmacie va imbandajati ca o mumie apoi dați cu argila pe voi argila se prepara numai in vase de sticla porțelan si se mânuie doar cu o lingura de lemn , se pune doar apa plata fântâna sau de izvor nu folosiți vase de plastic sau metal deci pe o saltea veche sau altceva puneți Tifonul apoi argila si stai așa de seara sa zic ora 10 sau 11 pana dimineața cand curățăti faceți dus etc care i toată șmecheria cu argila asta absoarbe pur si simplu toate Radiațiile electromagnetice din corpul dv succese

    Apreciază

  9. X said, on iunie 22, 2017 at 3:32 pm

    Nu prea inteleg de ce se face asocierea dintre identificarea pacientilor si semnul fiarei! Din cate stiu eu, in Biblie scrie ca semnul fiarei va fi O MONEDA, un instrument financiar, fara de care „nimeni nu va putea cumpara sau vinde”! Se poate cumpara si vinde prin acel UPI sau cum se cheama? Daca nu se poate cumpara sau vinde, inseamna ca nu este semnul fiarei ci doar un (ALT) pas intermediar inspre adevaratul semn al fiarei!… (ca si buletinele cu cip, cardurile de sanatate si multe altele)

    Gresesc?…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 22, 2017 at 5:03 pm

      X

      Asociere, adica „pas intermediar inspre adevaratul semn al fiarei”.

      Apreciază

    • Eugen Serea said, on iunie 22, 2017 at 5:58 pm

      Dragă X,
      Când toate aceste forme intermediare de identificare (sociale, medicale, profesionale, financiare, etc.) vor fi considerate de către Sistem ca fiind depășite, lesne de furat sau de falsificat, etc, atunci se va veni cu „ideea genială” a unui semn pe frunte și pe mâna dreaptă. Acel semn nici măcar nu trebuie să fie neapărat un microcip (deși ar putea fi și asta), ci doar un tatuaj sau o scarificare a unui simbol al Antihristului. Într-un fel sa altul, acel simbol trebuie să aibă un înțeles ocult, o conexiune cu 666, care este numele fiarei (sau numărul numelui ei). Descifrarea simbolului peceții va fi dificilă, dar nu imposibilă, întrucât este un număr de om (deci se poate exprima într-un limbaj matematic cunoscut de știința vremii și înțeles chiar și de omul de rând). De ce nu trebuie să fie neapărat un microcip? Pentru că datele fiecăruia deja vor fi stocate într-o rețea computerizată, ele trebuie doar accesate. Iar cheia pentru accesare va fi pe de o parte acea pecete aplicată pe cap și pe mână, iar pe de altă parte scanarea irisului și amprentarea digitală (concomitente cu scanarea acelei duble peceți, de pe cap și de pe mână). Irisul și amprenta digitală vor confirma identitatea personală unică a fiecăruia, iar prezența peceții va certifica apartenența la Sistem (deci nu „dizident, outsider, element recalcitrant, retrograd și habotnic”, etc).
      Scanarea care se face acum (la orice coduri de bare sau „hărți cu pătrățele”) folosește laserul din spectrul vizibil al roșului, asemănător cu raza din mouse-ul optic și cu cea din CD/DVD Player/Recorder ori din unitățile optice CD/DVD ReWritable din computerele noastre. Acea rază are lungimea de undă de 660 nm, dar oricând poate fi standardizată la 666 nm. Este posibil, așadar, ca raza de scanare a peceții (tatuaj sau scarificare) să fie un laser roșu cu lungimea de undă de 666 nm.
      Simple presupuneri…

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.